مشاهده نسخه کامل
: بازی کاملا اکشن A.V.A
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
!fashist!
04-05-2013, 18:24
اینترنتم 1mb e
اما تو بازی پینگم 900 یا 1000
همه این مشکلو دارن یا فقط من؟
اینترنتم 1mb e
به اینترنت و سرعتش ربطی نداره
به کیفیتت ربط داره
در ضمن حواست باشه سرور آمریکا نری و تو سرور eu باشی
این آی پی رو پینگ بگیر
37.58.83.42
هرچی پینگت باشه با این
تو بازی حول همین عدد هستی
من خودم از 160 تا 200 متغیره
یه مشکلی هم برا بازی پیش اومده که باید 2 یا 3 بار کد امنیتی رو وارد کنی و هربار بیخود میگه اشتباهه اما بعد از بار سوم دیگه حتما وارد میشه
اینترنتم 1mb e
من که اصلا نمی تونم وارد بشم ( برو خدا را شکر کن:n09:)
ولی اخرین بار که وصل شدم چند روز پیش پینگ 210-160 بود باسه اطمینان ببین اگر Akamai NetSession Interface Control Panel داری غیر فعالش کن تو این مسیر
start>control panel>network and internet>Akamai NetSession Interface Control Panel
مال ویندوز 7 است
اینجا گفتم ( اخر مطلب )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینترنت و سرعتش ربطی نداره
به کیفیتت ربط داره
در ضمن حواست باشه سرور آمریکا نری و تو سرور eu باشی
این آی پی رو پینگ بگیر
37.58.83.42
هرچی پینگت باشه با این
تو بازی حول همین عدد هستی
من خودم از 160 تا 200 متغیره
یه مشکلی هم برا بازی پیش اومده که باید 2 یا 3 بار کد امنیتی رو وارد کنی و هربار بیخود میگه اشتباهه اما بعد از بار سوم دیگه حتما وارد میشه
اره جدیدا معلوم نیست چی کار کردن این صفحه لاگینش باگ دار شده اولین بار کد امنیتی رو نمیده حتما باید کد الکی بدیم تا بیاد نشون بده بزنیم.
دوران خوبی بود........:n14:
دارم به این فکر می کنم یک پست یادبود بزارم تو فورم سایت هایی که بازی می کردم بگم ایران از لیست کشورهایی که می تونستن بیان بازی حذف شد و به یک برادر دیگر پیوست ... بیان اکانت های مارو عتیغه کنن باسه ایندگان که وقتی خواستن در مورد کاربرای ایرانی بدونن از ماها یادی بشه:n09:
لول فقط میشه رفت تو بازی بعدش دیگه دی سی میشه
زدن نت رو نابود کردن:n04:
تمام بازی ها دچار این مشکل شدن نه تنها ava بلکه bf3 و lol و ... کهاز پورتهای خارجی استفاده می کنند خراب شده:n28: دلیلش هم واضح هست و جای سوال نداره:n24:(یه سری جعبه که باید با کاغذ پر شه نمی دونم ربطش با port بازی ها چیه:n13:) ولی بازی های داخلی مثل wow که سرور داخل داره الان هیچ مشکلی نداره:n18:
hadi_gamer
05-05-2013, 18:43
دوستان تمام بازیهای آنلاین که سرورهای خارجی دارن الان این مشکل رو دارن.ظاهرا مخابرات پورت udp رو بسته.معلوم نیست کی این مشکل رفع بشه.k.e.r.i.o رو هم زدن هر 30 ثانیه قطع میشه.
تمام بازی ها دچار این مشکل شدن نه تنها ava بلکه bf3 و lol و ... کهاز پورتهای خارجی استفاده می کنند خراب شده:n28: دلیلش هم واضح هست و جای سوال نداره:n24:(یه سری جعبه که باید با کاغذ پر شه نمی دونم ربطش با port بازی ها چیه:n13:) ولی بازی های داخلی مثل wow که سرور داخل داره الان هیچ مشکلی نداره:n18:
اخه من wow بازی نمی کنم:n09:
تازه چقدر ایرانی داریم تو این وضع که وقت کنن بیان بازی...
الان بازی هارو گذاشتم تو قفسه ها خاک بخورن....:n27:
دوستان تمام بازیهای آنلاین که سرورهای خارجی دارن الان این مشکل رو دارن.ظاهرا مخابرات پورت udp رو بسته.معلوم نیست کی این مشکل رفع بشه.k.e.r.i.o رو هم زدن هر 30 ثانیه قطع میشه.
وضع خرابی از این محدوده بزرگتره ( بازی ها تازه بخش کوچکی ازش هست ) ... داره به مرز هشدار نزدیک می شه....:grrr:
هر وقت تونستید بازی کنید بگید تا ما هم بیام ولی بعید می دونم تا بعد انتخابات خبری بشه :n03:
هر وقت تونستید بازی کنید بگید تا ما هم بیام ولی بعید می دونم تا بعد انتخابات خبری بشه :n03:
فکر نکنم دیگر با این وضعیتی که داریم بعدش هم درست شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا یک تغییر دادن چون وارد منو میشه شد و رفت تو گیم ولی 2 3 دقیقه بیشتر وصل نمی می مونه. (اخرین پینگ قبل از dc 261 )
alirezamohseni
09-05-2013, 09:56
لینک دانلود بازی رو دارین ؟
یه نفر گذاشته بود ولی دیگه کار نمی کنه.
با خودش جرا نمی شه دانلود کرد ؟
لینک دانلود بازی رو دارین ؟
یه نفر گذاشته بود ولی دیگه کار نمی کنه.
با خودش جرا نمی شه دانلود کرد ؟
چون دانلودر باید یک سری اطلاعات اولیه ( مثل اطلاعات md5 و اخرین ورژن )رو از سرور اصلی بگیره که بعدش از طریق شبکه های شیرینگ فایل رو دانلود کنیم که الان ان سرور بلوک شده تو ایران( اولش حدود 10 20 ثانیه نیاز به چیز پی ان هست باسه این کار )
البته الان فعال هیچکی نمی تونه بازی انلاین کنه تو ایران .......
من دو روزه lol و apb رو بدونه هیچ مشکلی بازی میکنم و قصد دارم world of tank و ghost recon online رو دانلود کنم.
فقط تونستم 4 دقیقه بازی کنم و ارتباط ریست شد:n04:
من دو روزه lol و apb رو بدونه هیچ مشکلی بازی میکنم و قصد دارم world of tank و ghost recon online رو دانلود کنم.
خبر خوبی است....
wot اگر درست بود به من یک ندا بده( چون wowp من هر وقت رفتم سر زدم هنوز packet lost داره )
فقط تونستم 4 دقیقه بازی کنم و ارتباط ریست شد:n04:
زدم به تخته چشم نخورم:n02:
کسی تو بازی بهم نگفت تلپورت می کنم...ظاهرا مشکل ارتباطی ندارم ... فقط پینگش برگشته به زمانی که تازه امدم بازی کنم ( نزدیک 280 )
خبر خوبی است....
wot اگر درست بود به من یک ندا بده( چون wowp من هر وقت رفتم سر زدم هنوز packet lost داره )
زدم به تخته چشم نخورم:n02:
کسی تو بازی بهم نگفت تلپورت می کنم...ظاهرا مشکل ارتباطی ندارم ... فقط پینگش برگشته به زمانی که تازه امدم بازی کنم ( نزدیک 280 )
چطور تونستی بازی کنی:n04:
چطور تونستی بازی کنی:n04:
دقیق نمی دونم .... اخرین کاری که کردم dns هامو باز عوض کردم دیگر قطع نشد و مسئله نداره. ( گرچه هنوز تو بازی های دیگر که دارم مسئله packet lose رو دارم )
( من یک لیست بلند بالا دارم بخاطر اذیت کردن های اینها هر چند وقت یکبار مجبور می شم عوض کنم تا مسئله نداشته باشم.)
دقیق نمی دونم .... اخرین کاری که کردم dns هامو باز عوض کردم دیگر قطع نشد و مسئله نداره. ( گرچه هنوز تو بازی های دیگر که دارم مسئله packet lose رو دارم )
( من یک لیست بلند بالا دارم بخاطر اذیت کردن های اینها هر چند وقت یکبار مجبور می شم عوض کنم تا مسئله نداشته باشم.)
dns رو برام پ.خ کن ببینم شانسی بوده یا تاثیری داره
دوباره چشم خوردم رفت پی کارش......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کی باید اینارو تحمل کنیم نمی دونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادبودی از خاطرات گذشته (چه دورانی داشتیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چقدر همه جا تاریک شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لطفا بازی انلاین دیگر بازی افلاین بهم حال نمی ده باسه سرگرمی....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر راند همش یک جا می رن و قابل پیش بینی اند.... اصلا حسش نمی ده ادم بازی کنه:n27:
بازی های دیگه ساعت یک شب به بعد ظاهرا کار می کنن
تو این بازی رو امتحان کردی؟
خدا وکیلی چقدر واسه هر پست وقت میزاری که این همه باهالش کنی zed 2 ؟! خیلیی photo داره :n02:
راستی تا درست شدن بازی به ساییر بازی های درت مثل lol و apb و wot و ps2 و... سر بزنید اگه شوتر رایگان می خواید bf: bc2 رو تو سرور ایرانی بازی کنید با پینگ 40
خدا وکیلی چقدر واسه هر پست وقت میزاری که این همه باهالش کنی zed 2 ؟! خیلیی photo داره :n02:
راستی تا درست شدن بازی به ساییر بازی های درت مثل lol و apb و wot و ps2 و... سر بزنید اگه شوتر رایگان می خواید bf: bc2 رو تو سرور ایرانی بازی کنید با پینگ 40
یه بازی فقط تو مایه a.v.a معرفی کنی:n02:
بازی های دیگه ساعت یک شب به بعد ظاهرا کار می کنن
تو این بازی رو امتحان کردی؟
خودم امتحان کردم و کار نکرد
هی روزگار
من می خوام ava بازی کنم.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم امتحان کردم و کار نکرد
هی روزگار
منم ازمایش کردم جواب نداد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!fashist!
18-05-2013, 12:34
این bf:bc2 تاپیک یا چیزی نداره؟
حداقل سایتی مثل aeria
بالاخره تونستم چند دست بازی کنم
مشکل برداشته شده یا .... ؟
بهزاد تو امتحان کن
MrSeRiouS
18-05-2013, 21:05
دوستان واسم یه پرسشی پیش اومد !:n13:
چرا اصلاً این بازی دانلود نمی شه ؟ می نویسه : Starting Download
ولی تمام مدت همون طوری می مونه
واسه شما هم همین طوری بود یا سرعت من خیلی کمه ؟؟ :n28:
دوستان واسم یه پرسشی پیش اومد !:n13:
چرا اصلاً این بازی دانلود نمی شه ؟ می نویسه : Starting Download
ولی تمام مدت همون طوری می مونه
واسه شما هم همین طوری بود یا سرعت من خیلی کمه ؟؟ :n28:
ما تحریمیم و دانلود نمیشه
باید از لینکهای جایگزین استفاده کنی تو همین تاپیک هست یکی دو صفحه قبل
بالاخره تونستم چند دست بازی کنم
مشکل برداشته شده یا .... ؟
بهزاد تو امتحان کن
جدی!؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا تست می کنم ببینم چطوره ( سرم شلوغه یکم )
خبر خوبیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما تحریمیم و دانلود نمیشه
باید از لینکهای جایگزین استفاده کنی تو همین تاپیک هست یکی دو صفحه قبل
+
و البته این تحریم از سمت ماست نه انها :n02:
!fashist!
20-05-2013, 00:47
منم بازی کردم قطع نشد
اما پینگم 1000 بود :n02:
با پینگ 1000 لولمو 1کی بردم بالاتر
منم بازی کردم قطع نشد
اما پینگم 1000 بود :n02:
با پینگ 1000 لولمو 1کی بردم بالاتر
پینگت تو حالت عادی چنده مثلا با 4.2.2.4 ؟ اگه پایینه باید تو بازی هم پایین باشه
حواست باشه سرر eu رو انتخاب کنی
جدی!؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا تست می کنم ببینم چطوره ( سرم شلوغه یکم )
خبر خوبیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
و البته این تحریم از سمت ماست نه انها :n02:
اره بدو بازی کن تا خرابش نکردن:n02:
mohseni-kabir
20-05-2013, 11:52
لینک دانلود دوباره بذارید :n03:
MrSeRiouS
20-05-2013, 12:00
دوستان من در صدد تحریم این بازی غربی (!) و با هدف حفظ آرمان های وزین انقلاب ، برای دانلود بازی به Ps*ph*n متوسل شدم :blink:
تا الان که هیچ فرجی حاصل نشده ، اگه می شه یه لینک مستقیم بذارین :n29:یا اینکه بگین خودتون چه جوری دانلودش کردین
با تشکر
این جا P30World ـه !
I Love you , PMC
!fashist!
20-05-2013, 13:41
پینگت تو حالت عادی چنده مثلا با 4.2.2.4 ؟ اگه پایینه باید تو بازی هم پایین باشه
حواست باشه سرر eu رو انتخاب کنی
پینگ با 4.2.2.4 790 :D
رو eu هست
!fashist!
20-05-2013, 13:42
دوستان من در صدد تحریم این بازی غربی (!) و با هدف حفظ آرمان های وزین انقلاب ، برای دانلود بازی به Ps*ph*n متوسل شدم :blink:
تا الان که هیچ فرجی حاصل نشده ، اگه می شه یه لینک مستقیم بذارین :n29:یا اینکه بگین خودتون چه جوری دانلودش کردین
با تشکر
این جا P30World ـه !
I Love you , PMC
من با یه vps دانلود کردم بعد لینک مستقیمش کردم رو خود vps
البته الان دیگه لینک مستقیمش وجود نداره
پینگ با 4.2.2.4 790 :D
رو eu هست
پس اوضاع نتت خرابه ربطی به بازی نداره:n02:
لینک دانلود دوباره بذارید :n03:
با تشکر
این جا P30World ـه !
I Love you , PMC
فایلها با آخرین آپدیت(آوریل)
اینارو دانلود کنید و بعد اکسترکتشون کنید(همه فایلها تو یه فوادر باشن و رویکی اکسترکت بزنین تا کامل اکسترکت شه بعد از تو فولدری بازی nwzluncher رو اجرا کنید)
Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چقدر کیف داد بعد از این همه مدت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک چک کنم ببینم فایل نصبی بازی رو اپدیت کردن یا نه.... ( یک خبر هایی هم شنیدم که اپدیت جدید قراره بیاد. )
تا کی می خوان تنبلی کنن:n23:
چقدر کیف داد بعد از این همه مدت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک چک کنم ببینم فایل نصبی بازی رو اپدیت کردن یا نه.... ( یک خبر هایی هم شنیدم که اپدیت جدید قراره بیاد. )
تا کی می خوان تنبلی کنن:n23:
طبق معمول باید این چهارشنبه آپدیت باشه
خبر بد اینکه سیستم جدید ماکرو میاد که استفاده از پارا بسیار سخت تر میشه:n14:
mohseni-kabir
21-05-2013, 21:11
لینک ها تا کی مهلت داره ؟
لینک ها تا کی مهلت داره ؟
قاعدتا محدودیتی نداره
جدیدا تونستی بازی کنی؟من ازمایش کردم قطعی داره برام ( نمی دونم سمت منه یا عمومی شده دوباره )؟:n13:
جدیدا تونستی بازی کنی؟من ازمایش کردم قطعی داره برام ( نمی دونم سمت منه یا عمومی شده دوباره )؟:n13:
الان تو بازیم
دو سه بار نیومد اما کانکت شد بالاخره
سعی کن یکم صبر کنی بعد جوین روم بزنی
این مال دیروز است:
ولی امروز هر کار کردم نتونستم برم داخل بازی:n23:
ظاهرا داستان داریم باهاش.....
پ ن:
فکر کنم نسخه روسی بیاد باید بریم انجا بازی کنیم:n09:
این مال دیروز است:
ولی امروز هر کار کردم نتونستم برم داخل بازی:n23:
ظاهرا داستان داریم باهاش.....
پ ن:
فکر کنم نسخه روسی بیاد باید بریم انجا بازی کنیم:n09:
امروز به سختی تونستم یکبار بازی کنم
نسخه روسی؟
کی گفته نسخه روسی میاد؟:n04:
امروز به سختی تونستم یکبار بازی کنم
نسخه روسی؟
کی گفته نسخه روسی میاد؟:n04:
فراموش نکن دسترسی ترکیه و روسیه به نسخه اروپا و امریکا مسدود شده و این یعنی معنی اش اینه یکی لایسنس برای انها رو خریده و باید تو برنامه اش باشه عرضه کنه.... بخاطر همین گفتم:n02:
الانم که یک فیبر نوری جدید وصل کردن از شمال که از روسیه رد میشه .....باید دید چی میشه:n09:
پ ن:
دارم فکر می کنم برم نسخه روسی wowp رو تست کنم ببینم چطوری است:n10:
پ ن2:
امروزم هر چی تلاش کردم وصل نشد
!fashist!
29-05-2013, 16:13
با پ ر و ک س ی تست کنین میشه بازی کرد اما پینگ میره بالاتر
اره میشه ولی توش پکت لاست رخ می ده دردسر میشه ( بعضی مواقع هم سکته )
دردسری شده ها ...ادم می خواد راحت بازی کنه ...
چرا اینقدر باید اعمال شاغله انجام بدیم اخه:n23:.....
MrSeRiouS
29-05-2013, 22:01
ای بابا ( با صدای بلند ! :n08:) باز خوبه شما بازی رو دانلود کردین من هرچی فکر کردم دانلود 18 تا فایل 200 مگی اصلاً تو مخم نمی گنجه ! :n29:
ای بابا ( با صدای بلند ! :n08:) باز خوبه شما بازی رو دانلود کردین من هرچی فکر کردم دانلود 18 تا فایل 200 مگی اصلاً تو مخم نمی گنجه ! :n29:
اگر بازی بهت معرفی کنم 8 گیگ دانلود و اپدیت 1 تا 2 گیگ هر چند هفته یکبار رو انوقت چی می گی:n09:
ولی بازی گرافیکش بالاست بخاطر همین هم حجمش زیاده ( تازه یکم کاهش حجم هم دادن تا سایز فایل کم شه )
برای من A.V.A نمیاد ، چرا؟
چون اکثر بازی های آنلاین اجرا نمیشند
چون اکثر بازی های آنلاین اجرا نمیشند
فعلا دوران بدی باسه بازی انلاین است:n27:
تونستی تو بازی بری؟.... من هر دفعه تلاش کردم همش تایم اوت می شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بزودی باید خاطرات دوران بازی انلاین بنویسیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا دوران بدی باسه بازی انلاین است:n27:
تونستی تو بازی بری؟.... من هر دفعه تلاش کردم همش تایم اوت می شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بزودی باید خاطرات دوران بازی انلاین بنویسیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا دیگه نتونستم
اون زمانی هم که قبلا رفتم یکی دو دست بیشتر نتونستم بازی کنم :n04::n28:
ببینم fps دیگر داری تو لیستت که کار کنه با ارتباط ما؟
دارم فکر می کنم برم نسخه sea رو تست کنم (البته نمی دونم پینگ چند میشه .....:n27:)
دارم فکر می کنم برم نسخه sea رو تست کنم (البته نمی دونم پینگ چند میشه .....:n27:)
نه بازی های آنلاین احتمالش خیلی کمه کار کنن کلا
اونجا حتما پینگ ما صد برابر میشه
چون ارتباط خوبی با اون قسمت نداریم
لینک ها ما از آذربایجان و روسیه میرن
بازی BLACK SHOT که نسبت به بقیه وضعیتش خیلی بهتره چون بازی سرور اختصاصی نداره و فقط یکی از پلیرها هاست میشه ( یعنی اگر هاست ایرانی باشه پینگ زیر 100 میاد) سبک بازی هم MMO FPS .
بازی BLACK SHOT که نسبت به بقیه وضعیتش خیلی بهتره چون بازی سرور اختصاصی نداره و فقط یکی از پلیرها هاست میشه ( یعنی اگر هاست ایرانی باشه پینگ زیر 100 میاد) سبک بازی هم MMO FPS .
مطمعنی لگ نمیشه مثل الان؟
زدم دانلود بشه 1 گیگ و نیم هستش فعلا
اما دانلودرش سرگیجه داره مقدار دانلود شده هی کم و زیاد میشه مثلا میشه 700 کیلوبایت بعد میاد 690 کیلوبایت بعد میاد پایین...:n02:
!fashist!
02-06-2013, 13:36
اما دانلودرش سرگیجه داره مقدار دانلود شده هی کم و زیاد میشه مثلا میشه 700 کیلوبایت بعد میاد 690 کیلوبایت بعد میاد پایین...:n02:
دانلود کنین اگه خوب بود به ما هم لینک بدین
من چیز پی ان ندارم
اونایی که دارن این روش رو که میگم امتحان کنید
چیز پی ان رو وصل کنید
بازی رو اجرا کنید
اگر صفحه روم ها اومد و تونستین وارد یک روم بشین اونوقت چیز پی ان رو دیسکانکت کنین و روم رو استارت کنید
به منم خبر بدید
ایرانی هاست بشه اصلا لگ نداره. دانلودرش ناجوره :دی
اینم سایت بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانی هاست بشه اصلا لگ نداره. دانلودرش ناجوره :دی
اینم سایت بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بیخیال شدم فعلا
چون دانلودرش رو اعصاب بود
فکر نمی کنم این بازی سرور برای پلیر بسازه .... مثل بقیه بازی های دیگر f2p سرور اختصاصی داره که همه باید وصل شن تا بازی کنن بهش.
دانلود کنین اگه خوب بود به ما هم لینک بدین
من چیز پی ان ندارم
اونایی که دارن این روش رو که میگم امتحان کنید
چیز پی ان رو وصل کنید
بازی رو اجرا کنید
اگر صفحه روم ها اومد و تونستین وارد یک روم بشین اونوقت چیز پی ان رو دیسکانکت کنین و روم رو استارت کنید
به منم خبر بدید
اینو باسه ava گفتی؟
فکر نکنم کار کنه چون با قطع شدن ارتباط سیستم انتی چیت از سرور ارتباطی اش قطع می شه و سریع ارور رو میده .... فکر نکنم کار کنه:n15:( البته الان هم نمی شه تست کرد.... وضع ارتباطات اساسی خراب شده)
فکر نمی کنم این بازی سرور برای پلیر بسازه .... مثل بقیه بازی های دیگر f2p سرور اختصاصی داره که همه باید وصل شن تا بازی کنن بهش.
اینو باسه ava گفتی؟
فکر نکنم کار کنه چون با قطع شدن ارتباط سیستم انتی چیت از سرور ارتباطی اش قطع می شه و سریع ارور رو میده .... فکر نکنم کار کنه:n15:( البته الان هم نمی شه تست کرد.... وضع ارتباطات اساسی خراب شده)
ببین اگه بشه رفت تو روم بعدش دیگه دی سی نمیشه تا پایان اون روم
امتحان کردم قبلا
!fashist!
02-06-2013, 23:50
این لینک دانلودر اصلیشه؟
!fashist!
03-06-2013, 13:48
black shot رو دانلود کردم
الان 2 دست بازی کردم اصلا خوشم نیومد پاکش کردم
به هیچ وجه قابل مقایسه با ava نبود
black shot رو دانلود کردم
الان 2 دست بازی کردم اصلا خوشم نیومد پاکش کردم
به هیچ وجه قابل مقایسه با ava نبود
تو fps های رایگان بهترین نمونست ava
با هزار بدبختی رفتم تو کپس شاب برا خریدن 25 کپس و گرفتن 5 ووچر :n04:
!fashist!
03-06-2013, 14:18
میخوام apb reloaded رو دانلود کنم
4gb
اینم سایتش مثل aeria game برنامه اختصاصی داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!_Setup_EN.exe
فیلی هم نیست
میخوام apb reloaded رو دانلود کنم
4gb
اینم سایتش مثل aeria game برنامه اختصاصی داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!_Setup_EN.exe
فیلی هم نیست
توی این بازی هر مشکلی داشتید به من بگید من لولم 160 هست و پلیسم ضمنا هنگام ساخت کاراکتر 2 سرور Eu وجود داره eu 1 که اسمش obey هست سرور اصلی با جمعیت 2800 تا آنلاین هست و هکر کم تر eu 2 داره (من تو این سرورم) و سرور eu 2 جمعیت آنلاینش 800 تا 1000 نفره و تازه تاسیس هست ولی 80 درصد ایرانی ها توشن و حتی چندتا کلن دارن. دیگه انتخاب با خودتون هست اگه رفتید پلیس شدید و تو سرور eu1 اومدید یه خبری بدید در مورد این بازی هم تو تاپک خودش صحبت کنید.
!fashist!
03-06-2013, 19:05
توی این بازی هر مشکلی داشتید به من بگید من لولم 160 هست و پلیسم ضمنا هنگام ساخت کاراکتر 2 سرور Eu وجود داره eu 1 که اسمش obey هست سرور اصلی با جمعیت 2800 تا آنلاین هست و هکر کم تر eu 2 داره (من تو این سرورم) و سرور eu 2 جمعیت آنلاینش 800 تا 1000 نفره و تازه تاسیس هست ولی 80 درصد ایرانی ها توشن و حتی چندتا کلن دارن. دیگه انتخاب با خودتون هست اگه رفتید پلیس شدید و تو سرور eu1 اومدید یه خبری بدید در مورد این بازی هم تو تاپک خودش صحبت کنید.
شما eu 2 هستید؟
1 سوال
دارم بازی رو دانلود میکنم 2تا فایل داره
APB_Reloaded_Installer.exe
Client1.11.0.619436.7z
بعد از اینها نیاز به دانلود آپدیت یا پاتچ نیست؟
یه توضیح بدی دمت گرم
شما eu 2 هستید؟
1 سوال
دارم بازی رو دانلود میکنم 2تا فایل داره
APB_Reloaded_Installer.exe
Client1.11.0.619436.7z
بعد از اینها نیاز به دانلود آپدیت یا پاتچ نیست؟
یه توضیح بدی دمت گرم
من eu1 هست ایرانی توش کمه ولی سرور اصلی پیشنهاد هم می کنم زیاد تو بازی با ایرانی ها نباشی خیری نمیبینی.
بغد از دانلود همون exe رو نصب کن بعد فک کنم یه 100 یا 200 مگی ابدیت داری اگه هم با خود گیم فرست اری میگیری که ابدیت نداری ولی باید لانچر گیم فرست رو نصب کنی.
گفتم باز هم میگم تو تاپک خودش در موردش سوال کنید.من هم اونجا جوابتون رو می دم.
!fashist!
04-06-2013, 06:56
من eu1 هست ایرانی توش کمه ولی سرور اصلی پیشنهاد هم می کنم زیاد تو بازی با ایرانی ها نباشی خیری نمیبینی.
بغد از دانلود همون exe رو نصب کن بعد فک کنم یه 100 یا 200 مگی ابدیت داری اگه هم با خود گیم فرست اری میگیری که ابدیت نداری ولی باید لانچر گیم فرست رو نصب کنی.
گفتم باز هم میگم تو تاپک خودش در موردش سوال کنید.من هم اونجا جوابتون رو می دم.
لینک تاپیک بدین لطفا
لینک تاپیک بدین لطفا
miladdarren
04-06-2013, 13:24
سلام دوستان کسی اینجا یه تریلر از gameplay این بازی داره؟بده؟ حداقل ببینیم چه جوریه خیلی خیلی ممنون می شم
(پست اول هیچی نبود)
سلام دوستان کسی اینجا یه تریلر از gameplay این بازی داره؟بده؟ حداقل ببینیم چه جوریه خیلی خیلی ممنون می شم
(پست اول هیچی نبود)
من قبلا تیزر های سال 2012 و 2013 رو لینکش رو گذاشته بودم ( الان می رم میارم باست )
تیزر 2013
تیزر 2012
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک یوتوب هست ولی با وضع فعلا عمرا بشه دید....ولی خوشبختانه من فایل بک اپ دارم از بازی ( که البته کیفیتش بالا نیست - مال بازی های قدیم من و بچه های دیگر است که خودمون ضبط کردیم و بعد کاهش حجم دادیم که بقdه هم بتونن بگیرن- کار اماتوری هست:n07: - بعضی پارت ها هم بخاطر سوتی صدا نداره.)اگر خواستی بگو برات اپلود کنم...
الان اینو قبلا اپلود کردم هنوز لینکش سالمه:
عکس های داخل بازی هم پست اول موجود است.:n06:
بالاخره بعد از مدت ها تونستم یک دست بازی کنم
پینگه جالب بود ... از 160 تا 190 متغیر بود و متوسط 170 می زد.
بالاخره بعد از مدت ها تونستم یک دست بازی کنم
پینگه جالب بود ... از 160 تا 190 متغیر بود و متوسط 170 می زد.
حتما قبل آپدیت رفتی بازی کردی
herfei2008
05-06-2013, 18:06
همین هفته بازی رو دانلود کردم و تو این چند روز هم راحت داشتم بازی میکردم ( تازه یه کم پول جمع کرده بودم و باهاش کلاش خریده بودم :n03: )
تا امروز که وسوسه شدم و رفتم سراغ ههک بازی . ههک همانا و کانکت نشدن همانا ! بازی میاد اما دیگه کانکت نمیشه و احتمالا بن شدم :n30: !
همین هفته بازی رو دانلود کردم و تو این چند روز هم راحت داشتم بازی میکردم ( تازه یه کم پول جمع کرده بودم و باهاش کلاش خریده بودم :n03: )
تا امروز که وسوسه شدم و رفتم سراغ ههک بازی . ههک همانا و کانکت نشدن همانا ! بازی میاد اما دیگه کانکت نمیشه و احتمالا بن شدم :n30: !
از کدوم نوع -- استفاده کردی؟
چه اروری میگیری>؟
یه عکس بگذار
در ضمن اگه اکانتت بن بشه بهت ارور میده و میگه بن شدی
herfei2008
05-06-2013, 19:31
از کدوم نوع -- استفاده کردی؟
چه اروری میگیری>؟
یه عکس بگذار
در ضمن اگه اکانتت بن بشه بهت ارور میده و میگه بن شدی
اول یه فایل گرفتم برای bypass gameguard بازی و بعدش هم اجرای megaha-k pack !
بعد دیدم به فنا رفت ! بازی و فایل ها رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم ! اما دیگه فقط میره داخل صفحه اول بازی و آیکون لود کانکتینگ میاد اما کانکت نمیشه ! هیچ اروری هم نمی گیرم !
راستی پیغام نگرفتم ، پس طبق حرفتون احتمالا بن نشدم :n01: ! اما هر چی بود که زیر سر همین برنامه ها بود چون تا یک ساعت قبلش راحت میومد !
حتما قبل آپدیت رفتی بازی کردی
اره :n02:
-
اپدیت جالبی دادن بیرون
یکی از مپ هارو هم باسه FFA هم دادن بیرون بالاخره.
ولی مپ دمو جالبتر است .
event جدید رو دیدی 1 ثانیه بازی کن تو مپ جدید 3000 تا بگیر ... خیلی بخشنده شدن ( نسبت به قبل که 2 ساعت مجبور می کردن ادم بازی کنه..... :n23:)
فقط ای کاش event های xp و sp رو هم بجای چند ساعت روزانه می کردن که بهتر شه ....
اخه سرت درد می کرد رفتی دنبال این کار.....:sq_11:
سعی کن با کره پنیر یا از با روش htpps ازمایش کنی ببینی لاگین میشه یا نه و اگر نشد بالاش می نویسه اکانت بن شده :n27:
همچنین اگر بن شده باشی به ایمیلت می زنه بن شدی و موقت است یا دائمی.
اگر نشدی که احتمالا مشکل لاگین داری ( و البته من چک کردم من هم دارم الان:n15:)
اول یه فایل گرفتم برای bypass gameguard بازی و بعدش هم اجرای megaha-k pack !
بعد دیدم به فنا رفت ! بازی و فایل ها رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم ! اما دیگه فقط میره داخل صفحه اول بازی و آیکون لود کانکتینگ میاد اما کانکت نمیشه ! هیچ اروری هم نمی گیرم !
راستی پیغام نگرفتم ، پس طبق حرفتون احتمالا بن نشدم :n01: ! اما هر چی بود که زیر سر همین برنامه ها بود چون تا یک ساعت قبلش راحت میومد !
برا منم الان تو کانکتینگ مونده!
بذار تا ارور بده بعد ESC بزن احتمالا بره تو بازی
اره :n02:
-
اپدیت جالبی دادن بیرون
یکی از مپ هارو هم باسه FFA هم دادن بیرون بالاخره.
ولی مپ دمو جالبتر است .
event جدید رو دیدی 1 ثانیه بازی کن تو مپ جدید 3000 تا بگیر ... خیلی بخشنده شدن ( نسبت به قبل که 2 ساعت مجبور می کردن ادم بازی کنه..... :n23:)
فقط ای کاش event های xp و sp رو هم بجای چند ساعت روزانه می کردن که بهتر شه ....
اخه سرت درد می کرد رفتی دنبال این کار.....:sq_11:
سعی کن با کره پنیر یا از با روش htpps ازمایش کنی ببینی لاگین میشه یا نه و اگر نشد بالاش می نویسه اکانت بن شده :n27:
همچنین اگر بن شده باشی به ایمیلت می زنه بن شدی و موقت است یا دائمی.
اگر نشدی که احتمالا مشکل لاگین داری ( و البته من چک کردم من هم دارم الان:n15:)
آپدیت خیلی مزخرفه بعضی تفنگ ها تایمی شدن و دیگه پرم ندارن!
الان پر فروم شده کسایی که میگن آنیستال می کنیم
یه اوضاعی شده!
بازی مشکل داره الان
همه مشکل کانکت شدن دارن
herfei2008
05-06-2013, 19:42
برا منم الان تو کانکتینگ مونده!
بذار تا ارور بده بعد ESC بزن احتمالا بره تو بازی
شما دیشب یا روز های قبل وصل میشدی ؟
شما دیشب یا روز های قبل وصل میشدی ؟
نه کانکت میشد اما تو روم نمی تونستم برم .. به خاطر همین مشلک 1 دقیقه کل کشور
herfei2008
06-06-2013, 03:12
الان دوباره درست شد و تونستم هم وارد بازی بشم و هم روم ها :n10: :n02:
ساعت 4 صبح بله میشه :n02:
mohseni-kabir
06-06-2013, 09:30
سلام
بازي رو از استيم دانلود كنم مي شه بازي كرد ؟!
سلام
بازي رو از استيم دانلود كنم مي شه بازي كرد ؟!
آره میشه ولی استیم بعضی وقتا بازی در میاره
------
برا من مشکل ریست ip درست نشده و صرفا تا صفحه روم ها میره جلو بعدش دیگه ارتباط قطع میشه و کاری نمی تونم بکنم و مجبورم بازی رو ببندم:n30::n29:
mohseni-kabir
06-06-2013, 09:48
مشكلش چي هست؟؟؟!!
بهترين سرعت دانلود رو استيم داره خيلي تند هست. لانچرش هم كه تركيده
يه لينك هم گذاشتين معلوم نيست كي تموم مي شه
آپدیت خیلی مزخرفه بعضی تفنگ ها تایمی شدن و دیگه پرم ندارن!
الان پر فروم شده کسایی که میگن آنیستال می کنیم
یه اوضاعی شده!
تومار امضا رو دیدم .... واقعا زدن همه چی رو زمانی کرد؟؟؟؟:n04:
اخه این چه کاری بود کردن .... بعضی مواقع به عقلشون شک می کنم......
خبر خوبیست..... ولی من بعد از اپدیت موفق نبودم هنوز.
من دارم دانلودر رو تست می کنم ببینم نسخه جدید دادن باسه نصب یا نه اگر بود خبر می دم .
herfei2008
06-06-2013, 13:51
ساعت 4 صبح بله میشه :n02:
فرقی نداره ، تقریبا اکثر اوقات میشه ، الان دارم بازی می کنم :n02:
فرقی نداره ، تقریبا اکثر اوقات میشه ، الان دارم بازی می کنم :n02:
کذوم سرویس دهنده رو داری؟ از کدوم شهر:n04:
herfei2008
06-06-2013, 14:52
کذوم سرویس دهنده رو داری؟ از کدوم شهر:n04:
شاتل ، اصفهان :n01:
شاتل ، اصفهان :n01:
بدون چیز پی ان؟ :n04:
herfei2008
06-06-2013, 15:03
بدون چیز پی ان؟ :n04:
بله بدون چیز پی ان ، نکنه شما برای وصل شدن حتما باید چیز پی ان استفاده کنید ؟ اونطوری که دیگه سرعتی باقی نمیمونه.
بله بدون چیز پی ان ، نکنه شما برای وصل شدن حتما باید چیز پی ان استفاده کنید ؟ اونطوری که دیگه سرعتی باقی نمیمونه.
نه تا یه ماه پیش مشکلی نبود
اما یه ماه تقریبا بیشتر ایرانی ها نمی تونن بازی آنلاین بکنن :n04:
herfei2008
06-06-2013, 16:05
نه تا یه ماه پیش مشکلی نبود
اما یه ماه تقریبا بیشتر ایرانی ها نمی تونن بازی آنلاین بکنن :n04:
پس فعلا شانس ما گفته ، کاش اینجا همینطوری بمونه و داغون نشه
پس فعلا شانس ما گفته ، کاش اینجا همینطوری بمونه و داغون نشه
زدم به تخته چشم نخوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدرش رو بدون چون الان همه مشکل ارتباطی دارن باسه بازی..:n05:
من هنوز بعد از اپدیت داخل بازی نرفتم ولی تو فروم حسابی غوغا شده در مورد زمانی شدن اسلحه ها ....ظاهرا اساسی گند زدن به بازی.....:n23:
ابروشون رفته اساسی:n08:
خارجی ها به redduck ایمیل زده بودن بخاطر اپدیت چون فکر می کردن تقصیر ایناست ولی جوابی که گرفتن قشنگ دست aeria را رو کرده اساسی
این تاپیک هم برای حمایت از بازگشت سیستم قدیم دارن همه رو جمع می کنند ( تا الان بیش از 900 تا شده )
یادش بخیر اوایل امده بودم این کلیپ های فن ساخت بازی رو می دیدم کیف می کردم............:n14:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](720p).7z.001
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](720p).7z.002
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](720p).7z.003
واقعا ادم دلش می سوزه....... (تازه این مال سال 2009 بود )
sf2 هم نسخه ها جدا شدن ،نسخه اروپا و خاورمیانه توسط یکی دیگر میاد.
از عجایب ما هم توش هستیم ( اولین باره می بینم تو لیست کشور ها مارو هم می زارن ).... نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت:n13:
باید دید...
پ ن :
من فقط موندم اگر یکی از هند یا اسیای میانه وصل شه جزو کدوم گروه میشه:n09:
aeriagame سابقه ی طولانی تو گند زدن به بازی داره چون شدیدا حریص هست مشابه همین بلا سر بازی wolfteam اورد اول بازی خوب بود تفنگ 90 روزه می گرفتیم 30هزارتا بهد مدتی شد 90 هزارتا و کلی هم ایتم پولی آورد که یه زمانی ما گرگ می شدیم با یه ضربه آدما می مردن ولی آن اوخره یارو اونقدر چیز واسه سربازه خریده بود که باید از دستشون فرار میکریم حتی تو درگیری تن به تن گرگ با آدم هم گرگه می خورد :n09:
اون موقعه که aeria بازی رو خرید من و پسر عمه ام (nikel 74 ) که هر دو ما چند بازی از aeria کردیه بودیم فاتحه ava رو هم خوندیم از همون موقع پسر عمه من بازی نکرد من هم از بازی ناامید شدم:n28:
2 ساعت match بازی کردم حال داد :n02:
بدون شرح ... حیف نه ارتباط درست داریم که راحت بشه بازی کرد ... نه به لطفا این پچ میشه دعوت کرد کسی رو الان ( چون نامردی است با این شاپ)......
ولی خودمونیما .... همه شب زنده دار و سحر خیز شدن:n09:
رفتم شاپ رو نگاه کردم تعداد اسلحه هایی که بدرد بخور باشه و میشه گرفت محدود شده به اینا ( باسه کلاس RM )
AMD65
AK47 MK.3
FA-MAS MK.3
FN-F2000
FN-FNC
HK416
K2 Rail
M14EBR
M16A2
Remington R4
SAKO RK.95
M14EBR
SM
Blaser R93
AWM
PGM.338
TPG1
(نیمه اتومات هارو نگاه نکردم )
pm
Galil MAR
SG552
AKS-74U
K1A1 Rail
SR-2M Veresk
AUG A2 Commando
(شات گان ها توش نیست )
بیشتر از همه rm و بعد sm صدمه دیدن
و پولی شد para تو لیست هم خیلی تاثیر میزاره .... باید تو مسابقات تمام اسلحه های تایم شده رو حذف کنن اگر اینجوری باشه چون تعداد محدودی می تونن ازشون استفاده کنند و هر دفعه مسابقه باشه نمی شه الکی پول خرج کرد....:n27:
حیف که مشکل ارتباطی است وگرنه با این پینگ الان می شد تو مسابقات esl شرکت کرد.:n09:
پینگ من تو بازی میره بالا متاسفانه!بیرون خوبه اما تو بازی
بعد از 45 مین ور رفتن با کانکشن تو بعد از ظهر برای کانکت موندن تو گیم .... ( برای تست بود - همین دو تارو بازی کردم....)
بعد از 45 مین ور رفتن با کانکشن تو بعد از ظهر برای کانکت موندن تو گیم .... ( برای تست بود - همین دو تارو بازی کردم....)
یه راه که امکان بازی کردن رو تقریبا ممکن می کنه
اینه که بعد از اینکه بازی لود شد و صفحه اصلی اومد(منظورم اونجاس که می تونی بری تو pvp1 , pvp2 , ...)
بجای رفتن تو pvp ها بری تو کپس شاپ
بیشتر وقتا میره تو کپس شاپ اونجا صبر می کنی تا چند ثانیه که پیام های بقیه رو ببینی یا بتونی خودت چیزی بنویسی
اما مشکل اینجاست که باید یکی از تو کلن یا فریند لیستت آنلاین باشه و توی یک روم باشه که جای خالی هم داشته باشه
اینجوری با folow زدن میری توی روم اون
البته من بعد از ظهر نتونستم با این سبک بازی کنم
اما صبح و آخر شب تونستم:n13:
یه راه که امکان بازی کردن رو تقریبا ممکن می کنه
اینه که بعد از اینکه بازی لود شد و صفحه اصلی اومد(منظورم اونجاس که می تونی بری تو pvp1 , pvp2 , ...)
بجای رفتن تو pvp ها بری تو کپس شاپ
بیشتر وقتا میره تو کپس شاپ اونجا صبر می کنی تا چند ثانیه که پیام های بقیه رو ببینی یا بتونی خودت چیزی بنویسی
اما مشکل اینجاست که باید یکی از تو کلن یا فریند لیستت آنلاین باشه و توی یک روم باشه که جای خالی هم داشته باشه
اینجوری با folow زدن میری توی روم اون
البته من بعد از ظهر نتونستم با این سبک بازی کنم
اما صبح و آخر شب تونستم:n13:
مال من روشم فرق می کنه ....
45 دقیقه تلاش کردم که فقط صفحه لیست سرور هارو ببنیم ( چون همش تایم اوت می شد و می زد بیرون - یک ربع اول که اصلا انتی چیت نمی زاشت بازی لود شه چون نمی تونست وصل شه برای اپدیت )
بعد از ان هم باید با صبر زیاد هر جا می رم کلی صبر کنم که ان سرور ها بیاد ( مثل تو که گفتی باید پیغام های بقیه رو تو چت ببینیم ) تو بخش اسلحه ها هم باید کلی با فاصله زمانی تعمیر و تغییر رو انجام بدم که ارور نده ...
همچنین موقع ورود به روم هم همینطور تا تایم اوت نشه ولی وقتی داخل بازی می رم دیگر مسئله ای نیست.
مال من روشم فرق می کنه ....
45 دقیقه تلاش کردم که فقط صفحه لیست سرور هارو ببنیم ( چون همش تایم اوت می شد و می زد بیرون - یک ربع اول که اصلا انتی چیت نمی زاشت بازی لود شه چون نمی تونست وصل شه برای اپدیت )
بعد از ان هم باید با صبر زیاد هر جا می رم کلی صبر کنم که ان سرور ها بیاد ( مثل تو که گفتی باید پیغام های بقیه رو تو چت ببینیم ) تو بخش اسلحه ها هم باید کلی با فاصله زمانی تعمیر و تغییر رو انجام بدم که ارور نده ...
همچنین موقع ورود به روم هم همینطور تا تایم اوت نشه ولی وقتی داخل بازی می رم دیگر مسئله ای نیست.
آره دردسر رفتن تو روم هاست
زدن این پورت 28004 رو ترکوندن نامردا
جالبیش هم اینجاست با همین وضعیت درب و داغون یه sw تو کپس شاپ بردم :n02:
اون نامرد زد همه تفنگ ها رو پروند(هکر منظورمه )
الان تو هر کلاس بجز تفنگ دیفالت فقط یه تفنگ دارم!
پیستول هم
ingram redhawk sw دارم :n02:
جالبیش هم اینجاست با همین وضعیت درب و داغون یه sw تو کپس شاپ بردم :n02:
اون نامرد زد همه تفنگ ها رو پروند(هکر منظورمه )
الان تو هر کلاس بجز تفنگ دیفالت فقط یه تفنگ دارم!
پیستول هم
ingram redhawk sw دارم :n02:
نسبت اسلحه کپ به معمولی
مال شما 1-1
ما من 0- 5
:n09:
حیف که بخاطر باگ دیفالت هارو نمی شه مد روش گذاشت.
ولی حالا که تاپ ها همه زمانی شده چی کار می خوای بکنی؟
چه اسلحه هایی رو تصمیم داری بگیری؟؟؟
من الان منتظرم ببینم نسخه sf2 کی بتاش در میاد و چجوری هست اسلحه ها.... باید دونبال یک fps جدید باشیم که بالانس باشه در محدوده اسلحه ها.....
نسبت اسلحه کپ به معمولی
مال شما 1-1
ما من 0- 5
حیف که بخاطر باگ دیفالت هارو نمی شه مد روش گذاشت.
ولی حالا که تاپ ها همه زمانی شده چی کار می خوای بکنی؟
چه اسلحه هایی رو تصمیم داری بگیری؟؟؟
من الان منتظرم ببینم نسخه sf2 کی بتاش در میاد و چجوری هست اسلحه ها.... باید دونبال یک fps جدید باشیم که بالانس باشه در محدوده اسلحه ها.....
هیچ اسلحه ای نمی خرم
چون پارا رو قبلا خریدم و مودوس هم برده بودم دو هفته قبل هم pgm رو خریدم
بنابراین از هر کلاسی بهترینش رو دارم:n02:
خوشبحالت ....
من sm و pm خوب نگرفتم حالا تو حسرت موندم... ( بیشتر هم تو اسنایپ - m40 حیف شد ):n27:
مثل اینکه وضعیت خاکستری است....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
herfei2008
16-06-2013, 21:40
سلام ، به نظرتون بهترین تفنگ ها برای rifleman و pointman چیه ؟
به طور کلی می خوای یا بر اساس درجه ای که هستی می خوای؟
به طور کلی اش رو اینجا گفتم :n06:
در یک کلمه :n02:
اگه aim قوی داشته باشی para برای رایفل و در غیر این صورت xm8
برای point هم اگر قوی باشی یه چیزی مثل veresk یا جدیده cz scorpion هم خوبه :n02:
اما بهترین کار اینه بری تو روم ها anihi خودت تفنگ رو از زمین برداری و باهاش کار کنی تا دستت بیاد
البته نه یک بار باید چند بار تمرین کنی تا واقعا ببینی خوبه یان ه
!fashist!
17-06-2013, 01:16
این به چه درد میخوره؟
این به چه درد میخوره؟
تو کپس شاپ بهت کمک می کنه با پرداخت پول کمتر کپس بخری
تو شاپ هم اون گزینه های آخر رو نگاه کنی با این می تونی ازشون استفاده کنی
herfei2008
17-06-2013, 18:56
اگه میشه یه توضیح درباره ی کیس شاپ و نحوه ی خرید در اون بدید ؟ :n18:
در یک کلمه :n02:
اگه aim قوی داشته باشی para برای رایفل و در غیر این صورت xm8
برای point هم اگر قوی باشی یه چیزی مثل veresk یا جدیده cz scorpion هم خوبه :n02:
اما بهترین کار اینه بری تو روم ها anihi خودت تفنگ رو از زمین برداری و باهاش کار کنی تا دستت بیاد
البته نه یک بار باید چند بار تمرین کنی تا واقعا ببینی خوبه یان ه
اینایی که گفتی ( بجز veresk ) الان همشون زمانی اند:n03:
اگه میشه یه توضیح درباره ی کیس شاپ و نحوه ی خرید در اون بدید ؟ :n18:
capsoul shop
اونجا خرید ها براساس شانسه
یعنی شما 1 یا 5 یا 10 تا کپس می خری بعد از باز کردن اونها بنابه شانست یا نارنجک میبری یا ارمور یا تفنگ!
اما مساله زمان خریدنه کپس هاست
یعنی مهمه کی بخری
در مورد کپس های AP توضیح نمیدم
اما در مورد کپس های یورو(پول بازی)
فقط کافیه وقتی عدد کپس زیر 80 بخری (تنها زیر این عدد شانس بردن تفنگ هستش)
مثلا 80/200 یا کمتر
زیر 60 احتمال بردت بیشتره
اما خوب باید حواست باشه خیلی هم دیر نخری
XxMoHSeN22xX
22-06-2013, 14:35
بچه ها امشب بیاین SD تونو بترکونم!!
این چن روزه کسی نیومده چرا؟؟
Zed2 کجایی؟؟
بچه ها امشب بیاین SD تونو بترکونم!!
این چن روزه کسی نیومده چرا؟؟
Zed2 کجایی؟؟
معمولا ماها رندوم میریم داخل بازی همدیگر رو می بینیم...
بهتره قرار رو چند روز قبل بزاری نه چند ساعت قبل که بشه هماهنگی کرد.:n05:
در ضمن مظلوم تر از من گیر نیاوردی :n07:
معمولا ماها رندوم میریم داخل بازی همدیگر رو می بینیم...
بهتره قرار رو چند روز قبل بزاری نه چند ساعت قبل که بشه هماهنگی کرد.:n05:
در ضمن مظلوم تر از من گیر نیاوردی :n07:
چون میدونه من میترکونمش :n02:
چون میدونه من میترکونمش :n02:
چی کارش کردی بنده خدا رو :n09:
دیروز اتفاقی 4 تا از بچه ها تو بازی ان شدیم ( شانسی )
بازی رو ضبط کردم اپلود می کنم بزودی می زارم :n05:
فقط مثل همیشه بی صدا ضبط کردم :n08:
فقط نکته جالبش پینگ من بود
مثل همیشه وقتی پینگ شما خرابه پینگ من خوبه و بر عکس وقتی پینگ شما خوبه پینگ من خرابه ..... خیلی ستم است نمی تونیم بخاطر این موضوع تو مسابقات شرکت کنیم.:n23:
اتفاقی تو یک بازی دیگر یک اماراتی پیدا کردیم پینگش 90 بود ولی باسه من 160 یعنی 70 تا بخاطر قیلترچی ها رو پینگ ما امده است .....
یوتیش فعلا درست شد تا لینک مستقیم.:n02:
تو همین پست می زارم اگر کسی بعدش پست نداد
!fashist!
25-06-2013, 22:09
میتونین تو آپارات آپلود کنین
میتونین تو آپارات آپلود کنین
ناراحت نشی ولی نه علاقه ای دارم روش اپلود کنم نه اطمینانی که دردسر نکشم بخاطرش .... :n29:
رو یوتی اپلود کنم خیالم راحت تر است.
لینک دانلود
تو aeria همه طرفدارهای بازی ها دارن شاکی میشن از شرکت بخاطر خراب کردن بالانس بازی ها و چرت و پرت گفتن ..... معلوم نیست چی میشه در نهایت.
gunz هم داره به تاریخ می پیونده بخاطر همین موضوع ....
احتمال داره به خاطر بازی جدیدشون بخوان دیگه کم کم بی خیال این بشن
منظورم همون sf2 هستش
احتمال داره به خاطر بازی جدیدشون بخوان دیگه کم کم بی خیال این بشن
منظورم همون sf2 هستش
نه قضیه از این حرف ها پیچیده تر شده چون تا حالا کاربرا به چند تا از سازنده های بازی اعتراض کردن در مورد وضع بازی ها و همشون در یک مورد مشترک گفتن که aeria پچ های انهارو قبول نمی کنه استفاده کنه و می خواد مجبور کنه پچ ها دقیقا بر اساس خواستش باشه ( که نمونه اش برای ما شده اسلحه پولی - تو دو تا بازی دیگر هم وضع خراب شده و یکی از بازی ها هم اصلا سازنده اپدیت کرده بخاطر این موضوع. )
تازه در صورت امدم انها فقط می تونن باسه امریکای شمالی و جنوبی رو اجازه بدن .... برای نسخه اروپا و خاورمیانه ( از جمله ما ) یک شرکت دیگر لاینسن sf2 رو گرفته و قرار هست باسه ما منتشر کننده متفاوت باشه ( نمی دونم باید خوش شانسی بزارم یا نه )
پ ن:
مورد جالبش اینه که این شرکته برای sf2 لایسنس اختصاصی خاورمیانه رو هم گرفته
نه قضیه از این حرف ها پیچیده تر شده چون تا حالا کاربرا به چند تا از سازنده های بازی اعتراض کردن در مورد وضع بازی ها و همشون در یک مورد مشترک گفتن که aeria پچ های انهارو قبول نمی کنه استفاده کنه و می خواد مجبور کنه پچ ها دقیقا بر اساس خواستش باشه ( که نمونه اش برای ما شده اسلحه پولی - تو دو تا بازی دیگر هم وضع خراب شده و یکی از بازی ها هم اصلا سازنده اپدیت کرده بخاطر این موضوع. )
تازه در صورت امدم انها فقط می تونن باسه امریکای شمالی و جنوبی رو اجازه بدن .... برای نسخه اروپا و خاورمیانه ( از جمله ما ) یک شرکت دیگر لاینسن sf2 رو گرفته و قرار هست باسه ما منتشر کننده متفاوت باشه ( نمی دونم باید خوش شانسی بزارم یا نه )
پ ن:
مورد جالبش اینه که این شرکته برای sf2 لایسنس اختصاصی خاورمیانه رو هم گرفته
من برام مهم نیست timed شدن تفنگ ها چون پارا رو فقط بازی می کنم rifle مگه اینکه سیستم ماکرو نسخه کره رو اجرا کنن که دیگه پارا به تاریخ می پیونده
در مورد sf2 هم باید صبر کرد نسخه ما ارائه بشه ببینیم چند مرده حلاجه
من برام مهم نیست timed شدن تفنگ ها چون پارا رو فقط بازی می کنم rifle مگه اینکه سیستم ماکرو نسخه کره رو اجرا کنن که دیگه پارا به تاریخ می پیونده
در مورد sf2 هم باید صبر کرد نسخه ما ارائه بشه ببینیم چند مرده حلاجه
بزار بیاد ببینیم جطوری هست بعد به توپ ببند :n02:( گرچه باسه کسایی که حرفه ای هستن این خیلی تاثیر می زاره )
اما این تایم شدن درسته باسه قدیمی ها مهم نیست ولی وقتی جدیدا ببینن چنین نامردی در حقشون شده همان اول کاری بازی رو ول می کنند خود به خود بازی به مرگ پیش میره....:n23:
منم منتظرم ببینم sf2 چی میشه.... حیف:n14:
پ ن:
می گم اگر نسخه روسی ava بیاد می ری بازی کنی؟:n13:
بزار بیاد ببینیم جطوری هست بعد به توپ ببند :n02:( گرچه باسه کسایی که حرفه ای هستن این خیلی تاثیر می زاره )
اما این تایم شدن درسته باسه قدیمی ها مهم نیست ولی وقتی جدیدا ببینن چنین نامردی در حقشون شده همان اول کاری بازی رو ول می کنند خود به خود بازی به مرگ پیش میره....:n23:
منم منتظرم ببینم sf2 چی میشه.... حیف:n14:
پ ن:
می گم اگر نسخه روسی ava بیاد می ری بازی کنی؟:n13:
نمی دونم
روس ها یکم بد دهنن
گذشته از این احتمالا اگه نسخه روس بیاد ما ای پی بن میشیم تو uava !:n02:
!fashist!
30-06-2013, 23:03
با یه اکانت دیگه به کلن درخواست دادم
دیگه بیشتر با اون میام
نمی دونم
روس ها یکم بد دهنن
گذشته از این احتمالا اگه نسخه روس بیاد ما ای پی بن میشیم تو uava !:n02:
شاید نشدیم:n09:
با یه اکانت دیگه به کلن درخواست دادم
دیگه بیشتر با اون میام
باست تایید می کنم:n06:
Amir rza
02-07-2013, 11:10
سلام بر شما.
ببخشید میخواستم بدونم این بازی در چه حدیه و ترجیحا مثل بازی هایی مثل mw هست؟
و اینکه چه مشکلاتی از نظر ارتباط به سرور داره؟
اگه خوبه لینک دانلود+آخرین آپدیتا را بذارید.ممنون.:n16:
سلام بر شما.
ببخشید میخواستم بدونم این بازی در چه حدیه و ترجیحا مثل بازی هایی مثل mw هست؟
و اینکه چه مشکلاتی از نظر ارتباط به سرور داره؟
اگه خوبه لینک دانلود+آخرین آپدیتا را بذارید.ممنون.:n16:
از تعریف های اولیه تو پست اول دادم
ولی در مورد مثل mw بودن راستش این بازی free to play است نه پولی و کاملا بر پایه انلاین بازی کردن است....
نمی دونم ویدیو بازی های مارو دیدی یا نه؟
نمونه اش مثلا:
اینم یکی از تیم هایی است که کلیپ ساختن از خودشون:( مال سال 2009 یکم قدیمی است )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](720p).7z.001
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](720p).7z.002
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](720p).7z.003
و تیزر 2013
الان دو تا منتشر کننده داره که می تونی یکشون رو انتخاب کنی
یکی مال aeria هست که عمومی هست برای قابل دسترس بودن و معمولا پینگ ما پایین هست توش ولی تعدادی از اسلحه ها زمانی هست توش
یکی هم مال نسخه شرق اسیا هست که در مورد پینگش اطلاع دقیق نداریم ( ولی احتمالا بیشتر است ).
ما الان همه تو aeria هستیم ( بخاطر اینکه ان موقع تنها این یکی منتشر می کرد )
اگر این نسخه رو خواستی باسه دانلود از این استفاده کن.( چون دانلود از دانلود منیجر خود سایت بودن استفاده از چیز پی ان یکم سخته... باید اول با ان وصل بشه و دانلودر رو ران کنی تا اطلاعات فایلارو بگیره بعد که شروع کرد به دانلود کردن کانکشن رو قطع کنی.)
مشلات سرورش درست شد؟
سال پیش که بازی میکردم سرورش عوض شد پینگ افتضاح شد. اگه درست شده بازم بیایم:n20:
از تعریف های اولیه تو پست اول دادم
ولی در مورد مثل mw بودن راستش این بازی free to play است نه پولی و کاملا بر پایه انلاین بازی کردن است....
نمی دونم ویدیو بازی های مارو دیدی یا نه؟
نمونه اش مثلا:
اینم یکی از تیم هایی است که کلیپ ساختن از خودشون:( مال سال 2009 یکم قدیمی است )
و تیزر 2013
الان دو تا منتشر کننده داره که می تونی یکشون رو انتخاب کنی
یکی مال aeria هست که عمومی هست برای قابل دسترس بودن و معمولا پینگ ما پایین هست توش ولی تعدادی از اسلحه ها زمانی هست توش
یکی هم مال نسخه شرق اسیا هست که در مورد پینگش اطلاع دقیق نداریم ( ولی احتمالا بیشتر است ).
ما الان همه تو aeria هستیم ( بخاطر اینکه ان موقع تنها این یکی منتشر می کرد )
اگر این نسخه رو خواستی باسه دانلود از این استفاده کن.( چون دانلود از دانلود منیجر خود سایت بودن استفاده از چیز پی ان یکم سخته... باید اول با ان وصل بشه و دانلودر رو ران کنی تا اطلاعات فایلارو بگیره بعد که شروع کرد به دانلود کردن کانکشن رو قطع کنی.)
نسخه هاش زیاده ظاهرا
java tava kava uava
مشلات سرورش درست شد؟
سال پیش که بازی میکردم سرورش عوض شد پینگ افتضاح شد. اگه درست شده بازم بیایم:n20:
مشکلی نداره سرور پینگ خوبه
اما مشکل هکرها هستن که این روزها تعدادشون خیلی خیلی زیاد شده
مشکلی نداره سرور پینگ خوبه
اما مشکل هکرها هستن که این روزها تعدادشون خیلی خیلی زیاد شده[/QUOTE]
اگه پینگش مثل دو سال پیش باشه عالیه:n20:
هکرا چیکار میکنن مگه؟ یه جوری گفتی ترسیدم:n02:
[/QUOTE]
[/QUOTEمشکلی نداره سرور پینگ خوبه
اما مشکل هکرها هستن که این روزها تعدادشون خیلی خیلی زیاد شده
اگه پینگش مثل دو سال پیش باشه عالیه:n20:
هکرا چیکار میکنن مگه؟ یه جوری گفتی ترسیدم:n02:[/QUOTE]
!fashist!
03-07-2013, 16:38
آپدیت جدید اومده
یه چک کنین
!fashist!
03-07-2013, 16:42
آقا یه آموزش کامل درباره کپسول بدین
شرایط استفاده و طریقه استفاده
چون هر کاری کردم نشد
!fashist!
03-07-2013, 17:56
بعد از آپدیت روی connecting... میمونه
بعد از آپدیت روی connecting... میمونه
سرور هنوز آفلاینه
herfei2008
04-07-2013, 00:06
mpgh به معنای حقیقی کلمه a.v.a رو داغون کرده ... له له ...
اکثر روم ها که میری همه سوپر جامپ استفاده می کنند ... آنتی کیک و ریپورت هم هست دیگه شناسایی هم نمیشن
خداحافظ a.v.a :n10:
اکثر روم ها که میری همه سوپر جامپ استفاده می کنند ... آنتی کیک و ریپورت هم هست دیگه شناسایی هم نمیشن
میگم اگه اینقدر وضعش خرابه بگین بیخودی دانلود نکنیم
اینطوری نمی مونه
یه بار قبلا پر -- شده بود با آنتی چیت جدید درست شد و کم شد
الان هم براش یه فکری می کنن
همونطور که با تغییر یه سری از برنامه نویسی هاش باعث شدن کلا یورو ه.ک قبلی غیر قابل استفاده بشه
برا این هم یه راه پیدا می کنن
Mohammad.7225
04-07-2013, 13:09
اینطوری نمی مونه
یه بار قبلا پر -- شده بود با آنتی چیت جدید درست شد و کم شد
الان هم براش یه فکری می کنن
همونطور که با تغییر یه سری از برنامه نویسی هاش باعث شدن کلا یورو ه.ک قبلی غیر قابل استفاده بشه
برا این هم یه راه پیدا می کنن
الان که دیگه سوپر جامپ کار نمیکنه ولی هنوز knife ,dmg tripler ,recoil,crosshair کار میکنند.
که شناساییشون راحته! به خاطر آنتی کیک و آنتی ریپورت وقتی وارد روم شدین میبینین که هنوز نوشته loading و اصن بعد از چن لحظه هم Playing نمیشه. اینجوری میشه شناساییشون کرد.
البته بزودی اینا هم از کار میفتن با آپدیت آنتی چیت.
بازی هفته قبل بچه ها :(ای کاش مپ یزد می زدیم ان موقع :n07:)
یوتی جان
دانلودی
داشتم فکر می کردم یک نفر دیگر هم داشتیم می رفتیم باسه تیم های 5 نفره .... البته باید قبلش یک سیستم چت ( مثلا ts3 ) هم راه بندازیم که وسط بازی بتونیم چت هم انجام بدیم.
فقط موندم سرور از کجا گیر بیاریم؟:n13:
پ ن:
نمی دونم چی کار کردم کیفیت ایندفعه خوب شده ولی چون بعد از اخرین تبدیل نرم افزار هنگ کرد دیگر نفهمدیدم تنظیمات چی بود:n07:
Amir rza
07-07-2013, 11:46
سلام بالاخره تونستم بازی کنم اونم با پینگ 250 و fsp 40!:n02:
حالا من id بدم یا شما میدید؟!
کلنم اگه شرایط سختی نداشته باشه میام. :دی
حالا درخواست من اینه.
میتونید خوش دست ترین تفنگ هایی که تو هر رده هستند رو بهم بگید.
ممنون باحال بود:n16:
!fashist!
07-07-2013, 16:54
با چی از تو بازی اسکرین شات بگیرم؟
با prtscr print که میگیرم سیاه میاد
سلام بالاخره تونستم بازی کنم اونم با پینگ 250 و fsp 40!:n02:
حالا من id بدم یا شما میدید؟!
کلنم اگه شرایط سختی نداشته باشه میام. :دی
حالا درخواست من اینه.
میتونید خوش دست ترین تفنگ هایی که تو هر رده هستند رو بهم بگید.
ممنون باحال بود:n16:
متاسفانه بیشتر تفنگ ها زمانی شدند و پولی که قبلا برای یک تفنگ دائمی میدادیم الان باید برای یک تفنگ 30 روزه بدیم!
مگه اینکه از لیست کوتاه تفنگ های دائمی یا پرمنت باقی مونده انتخاب کنی
با چی از تو بازی اسکرین شات بگیرم؟
با prtscr print که میگیرم سیاه میاد
تو این بازی نیازی نیست خودت پیست کنی
فقط دکمه پرینت اسکرین رو بزن بعد از اینکه بازیت تموم شد برو تو فولدر بازی تو ava game بعد screen shot! :n02:
!fashist!
07-07-2013, 18:39
چرا آنلاین نمیشین یه دست پلی کنیم؟
Amir rza
07-07-2013, 20:15
بیاید این یوزر منه ادد کنید:
Amirpop00 (اسمم تو بازی Amir00 هست)
اگه کلنم دارید آدرسشو بدید که درخواست بدم.:n06:
پ.ن:کلنو پیدا کردم حالا چجوری درخواست بدم؟!:n02:
Mohammad.7225
08-07-2013, 19:30
بازی هفته قبل بچه ها :(ای کاش مپ یزد می زدیم ان موقع :n07:)
یوتی جان
دانلودی
داشتم فکر می کردم یک نفر دیگر هم داشتیم می رفتیم باسه تیم های 5 نفره .... البته باید قبلش یک سیستم چت ( مثلا ts3 ) هم راه بندازیم که وسط بازی بتونیم چت هم انجام بدیم.
فقط موندم سرور از کجا گیر بیاریم؟:n13:
پ ن:
نمی دونم چی کار کردم کیفیت ایندفعه خوب شده ولی چون بعد از اخرین تبدیل نرم افزار هنگ کرد دیگر نفهمدیدم تنظیمات چی بود:n07:
دستت درد نکنه!!
خیلی باحال شده بود ،دمت گرم!!
فقط چرا از نرم افزارهای دیگه استفاده نمیکنی مثل Fraps یا خود ریکوردر بازی هم بد نیست فقط حجمش خیلی زیاد میشه که بعدش باید تبدیلش کنی.
چرا آنلاین نمیشین یه دست پلی کنیم؟
من کم انلاین میشم ولی وقتی هستم ولی تا جایی که تجربه کردم معمولا کم پیش میاد همه همزمان انلاین باشیم ( بخاطر نوع دسترسی و تفاوت زمان کاری )
زیاد سخت نگیر ... اگر باشیم همدیگر رو می بینیم.:n06:
+
اینو بخون شاید بتونی fps بیشتر بگیری
اگر تنظیمات گرافیکی اضافی رو حذف کنی قطعا fps بیشتری می گیری ( من با گرافیک انبرد تونستم رکورد 70 fps رو در سنگینترین مپ بگیرم)
حالت عادی هم بالای 100 است.
بیاید این یوزر منه ادد کنید:
Amirpop00 (اسمم تو بازی Amir00 هست)
اگه کلنم دارید آدرسشو بدید که درخواست بدم.:n06:
پ.ن:کلنو پیدا کردم حالا چجوری درخواست بدم؟!:n02:
برو تو سایت aeria با کره پنیر یا روش ssl لاگین کن بعد برو صفحه کلن و نام scraper رو سرچ کن وقتی امد انجا برو درخواست عضویت بده و اینجا بگو که بچه ها یا من باست تایید کنیم.
راستی ولخرجی نکن وگرنه پشیمون می شی. فعلا از اسلحه های اولیه استفاده کن تا یاد بگیری بعد اینهارو بخون
راهنمای ساخت کارکتر ، کلاس بندی و اولین شروع در بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمایی اولیه برای خرید اسلحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمای کلی در رابطه با تجهیزات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط اسلحه ها قبل از زمانی شدن است الان حواست باشه پولت رو در زمانی ها حروم نکنی
دستت درد نکنه!!
خیلی باحال شده بود ،دمت گرم!!
فقط چرا از نرم افزارهای دیگه استفاده نمیکنی مثل Fraps یا خود ریکوردر بازی هم بد نیست فقط حجمش خیلی زیاد میشه که بعدش باید تبدیلش کنی.
Fraps قاتل هارد من است با سایز فایلش و ریکودر داخل بازی رو هنوز نتونستم محل ذخیره فایل رو جابهجا کنم ( یکم دردسر دارم در این مورد )
این بهترین بازدهی و خوش دست تر از بقیه هست.
Amir rza
09-07-2013, 07:43
ممنون.
والا ما دیگه بوق نیستیم میفهم 100000 تا زوری زوری جمع کردم.:n02:
فقط الان لول 6 ام به خاطر همین بازم نمیتونم بعضی از تفنگا رو بگیرم.
مثلا ak-74 بگیرم بهتره یا ump 45؟(اگه اینو بیشتر کمک کنید بهتره چون اصلا این mp5 ه خوب نیست!:n27:)
یا من این اسنایپر TPG 1 کار کردم خیلی قدرتمند بود ولی سرعت نشونه گیری کمی داشت.میشه روش آیتمی گذاشت که سرعت نشونه گیری ش بهتر بهتر بشه؟
آخه میترسم یه تفنگ به درد نخور بگیرم.:n13:
ممنون بازم راهنمایی خوبی بود:n16:
ممنون.
والا ما دیگه بوق نیستیم میفهم 100000 تا زوری زوری جمع کردم.:n02:
فقط الان لول 6 ام به خاطر همین بازم نمیتونم بعضی از تفنگا رو بگیرم.
مثلا ak-74 بگیرم بهتره یا ump 45؟(اگه اینو بیشتر کمک کنید بهتره چون اصلا این mp5 ه خوب نیست!:n27:)
یا من این اسنایپر TPG 1 کار کردم خیلی قدرتمند بود ولی سرعت نشونه گیری کمی داشت.میشه روش آیتمی گذاشت که سرعت نشونه گیری ش بهتر بهتر بشه؟
آخه میترسم یه تفنگ به درد نخور بگیرم.:n13:
ممنون بازم راهنمایی خوبی بود:n16:
هنوز اول راهی .... این پولهارو اول کاری راحت می دن رو خرج کنی و تموم بشه تازه می فهمی چه کلاهی سرت رفته باسه پول در اوردن ... چون این پول ها بخاطر پر کردن یک سری پیش نیازهای تازه واردهاست .....( از من گفتن بود)
طرف ump اصلا نرو الان چون خیلی ضعیف هست.
فعلا همان sv98 m4 و یکی دیگر رو استفاده کن تا تمام شود ... اگر می خوای یک چیز راحت استفاده کنی R4 باسه کلاس RM بعد اپدیت زمانی راحتترین اسلحه است ... اگر قوی می خوای فعلا G3 رو مد بزن روش ( یکی بسته اپدیت قدرتش و دیگری یکی دسته های اسلحه است فکر کنم.... همین دو تا رو فقط نصب کن روش.
باسه کلاس PMنمی دونم چرا با mp5 مسئله داری ( چون بنظر من اسلحه خوبی هست - مخصوصا بعد اپدیت که میشه مد روش زد ):n29:
پیشنهاد می کنم روی کلاس PM فعلا مانور ندی چون یکم قلق داره این کلاس باسه بازی کردن ( سرعت حرکتشون زیاده در مقابل بقیه ولی اسلحه ها برد ندارن باسه درگیری های با فاصله )
پ ن :
اگر بتونی تو بخش free ap سایت یکم پول در بیاری و خرج کنی تو بازی می تونی مجانی FN-FNC رو بدست بیاری که ان هم اسلحه خوبی هست باسه تازه کارها ( از لحاظ رفتار مشابه M16 است که ان هم بد نیست )
!fashist!
09-07-2013, 15:42
free ap چیه؟
یکم توضیح بدین :n11:
Mohammad.7225
09-07-2013, 18:10
free ap چیه؟
یکم توضیح بدین :n11:
منظورش همون Survey هایی هست که برای دریافت AP انجام میدین:n20:
مثلا باید یه ویدیو رو ببینید یا یه برنامه رو دانلود و نصب کنید یا یه سری چیزهای دیگه.
که اکثر اینکارارو توی سایتای کسب درآمد از اینترنت انجام میدنو پول به حساب اینترنتیشون واریز میشه ولی خب aeria واسطه میشه که مستقیما این پولها به حساب aeria واریز بشه و بجاش ap بهتون میده.:sq_17:
باید بگم که برای اینکار به قندشکن و فندق شکن هم نیاز دارین :n24:
حالا چطور میشه اینکارو کرد:22:
1. توی سایت لاگین شین
2. روی مقدار ap تون که اون بالا نوشته شده کلیک کنین یا واسین
3. بعد توی منویی که باز میشه روی آخرین گزینه Earn Free AP کلیک کنید
4.حالا از اون سایتایی که نوشته یکیو انتخاب کن (Matomy Money بهتره)
5. توی Survey هایی که نشون داده یه توضیح درموردش هست و مقدار ap که میده حالا دیگه بستگی به خودت داره که چیکار کنی
تا اونجا که میدونم free ap حساب نمیشه برای آیتم
یا شایدم اشتباه می کنم:n02:
تا اونجا که میدونم free ap حساب نمیشه برای آیتم
یا شایدم اشتباه می کنم:n02:
You will receive this FREE Welcome Package if you spend at least 1 AP for the first time! Value of the package:
باید فقط خرج شود.:n06:
چیزهای خوبی هم میده
FN FNC
Viper Mask (15days)
Marksman (30days)
Blue Smoke grenade (EXP)
- Magazine upgrade B (15days)
Exp Up 100% (7days)
بجز نارنجک دودزا و اسلحه بقیه زمانی اند باید همان وقت که گرفتی استفاده کنی.
دودزا رو باسه بازی های خاص بزار
اسلحه هم که برای هر نوع بازی ای.
!fashist!
10-07-2013, 19:47
هر کاری کردم نشد free ap بگیرم :n30:
Amir rza
10-07-2013, 20:43
به این راحتی ها نیست مشکلات تحریم هست اگه هم بشه معمولا تایید نمیشه.(نمیدونم ولی فک کنم یا باید از v.p/n برا تغییر ip استفاده بشه یا باید یه جور دیگه این offer ها کامل کرد.:n15:)
خداییش اگه راحت انجام میشدند که الان وضمون این نبود.:n08:
Amir rza
10-07-2013, 20:44
آقا من درخواست دادم برا کلن حالا شما درخواستو تایید نمیکنید یا درخواستم نیومده؟؟؟:n13:
یه زمانی من استادش بودم :n02:
هیچ کدام از نظرسنجی ها بدرد نمی خورن پس اصلا طرفشون نرو
فقط ویدئو ها بهت ap میدن
یکی هم بود روزی 15 ap ازش می گرفتم نمی دونم حالا باشش یا نه :n02:
!fashist!
11-07-2013, 22:41
با 1 ap میشه کاری کرد ؟:n02:
این رو نگاه کنید
واقعا بازی باحالی بود :n02:
!fashist!
13-07-2013, 02:55
!fashist!
13-07-2013, 02:56
هر جا میرم بازی کنم هی میگن
zahhak use a ----
zahhak noob hacker
:n08:
!fashist!
13-07-2013, 20:40
point man چه اسلحه هایی خوبه؟
point man چه اسلحه هایی خوبه؟
طرف اون نرو
یه مقدار بازی کردن باهاش سخته برای برد بالا اصلا خوب نیست
فقط برا فاصله نزدیک خوبه
بهترین )ساده ترین و خفن ترین لول( تفنگ این کلاس یه کپس گان به اسم مودوس هستش :n02:
این رو نگاه کنید
واقعا بازی باحالی بود :n02:
خیلی فان بود....
به معنای واقعی کلمه ... رمبو:n02:
هر جا میرم بازی کنم هی میگن
zahhak use a ----
zahhak noob hacker
:n08:
بعدا که امدی پیش ابی و قرمز ها دیگر کسی بهت اینو نمی گه :n10:( الان تا می تونی لذت ببر ):n05:
!fashist!
14-07-2013, 01:39
rifle man o sniper رو خریدم
خالا میخوام point man بخرم
یه چندتا بدرد بخورشو معرفی کنین
Amir rza
14-07-2013, 09:23
حالا که حرف از خرید شد...:n02:
به نظرتون برا snip این blaser رو بگیرم خوبه یا اسلحه بهتری هم هست؟:n15:
حالا که حرف از خرید شد...:n02:
به نظرتون برا snip این blaser رو بگیرم خوبه یا اسلحه بهتری هم هست؟:n15:
بهترین کار اینه که بری تو anihi ها یا مپ gallery و برداری و بازی کنی
فقط و فقط همین راهکار برا اسنایپر مناسبه :n02:
Amir rza
14-07-2013, 18:52
خوب من امتحانش کردم دیگه...:n02:
میخواستم ببینم اسلحه بهتری که میشناسید بگید...:n13:
خوب من امتحانش کردم دیگه...:n02:
میخواستم ببینم اسلحه بهتری که میشناسید بگید...:n13:
بسته به بازی خودته
اگر aim خوبی داری پس بهتره یه چیزی مثل tpg یا pgm بگیری که تک شوت بکشه
اگه تو کار rush هستی بهتره که مثلا dsr بگیری اما متاسفانه تایمی شده این و کلا بهترین ها تایمی شدن
به نظرم از اونا که موندن همین blase خوبه
Mohammad.7225
18-07-2013, 21:41
اینو ببینید خیلی باحاله:n02:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هکرها بهتر از برنامه نویسای aeria کار کردن:n09:
مشکل اینه که این خودشم ه.ک هستش
یعنی همون قابلیت ها رو داره اما اگر ه/کر دیگری تو روم باشه اون رو کیک می کنه و ریپورتشم می کنه
مردم از خنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این aeria فقط بلده همه چی رو پولی کنه بجای اینکه فکر کنه ببینه چطوری باید بازی رو بالانس نگه داره ...
من اگر یک بازی دیگر که مثل قدیم ijji سعی کنه بازی رو بالانس نگه داره می رم سمت ان.( البته هنوز پیدا نکردم:n23:)
Mohammad.7225
20-07-2013, 22:42
مردم از خنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این aeria فقط بلده همه چی رو پولی کنه بجای اینکه فکر کنه ببینه چطوری باید بازی رو بالانس نگه داره ...
من اگر یک بازی دیگر که مثل قدیم ijji سعی کنه بازی رو بالانس نگه داره می رم سمت ان.( البته هنوز پیدا نکردم:n23:)
پیدا کردی یه خبر بده منم بیام.
خسته شدم از aeria
جدیدا فقط MATCH CHANEL میرم
حداقل یه ارمور AP گیرم بیاد :n02:
یه بارم 500BP داد :n08:
جدیدا فقط MATCH CHANEL میرم
حداقل یه ارمور AP گیرم بیاد :n02:
یه بارم 500BP داد :n08:
من یادمه یکبار کل ست لباس رو بهم داد باسه یک روز.فکر کنم فقط زانوبندش رو نگرفتم )
!fashist!
22-07-2013, 09:57
من یادمه یکبار کل ست لباس رو بهم داد باسه یک روز.فکر کنم فقط زانوبندش رو نگرفتم )
چرا همیشه اکانتت تو buddy list من فعاله؟:n27:
چرا همیشه اکانتت تو buddy list من فعاله؟:n27:
داری روحم رو می بینی داخل بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی
یک باگه بعضی مواقع رخ می ده ... اگر دیدی کسی هست ولی جواب نمی ده بخاطر اینه .... بعضی مواقع رخ می ده برای من هم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!fashist!
25-07-2013, 20:31
رفتم یه روم survival یه هکر هم بود اینارو برنده شدم
32000 eu
6day ppsh
6day l2s3
7day stg44
21day viper mask
4hrs flash gerande
یه کلت آلمانی هم بود که دمیجش 60 بود 20 روز(اسمش یادم نیس :n02:)
تا اطلاع بعدی ( بعد از تمام شدن زمانی ها) تو کپ شاپ افتابی نشو چون ادمین ها پیدات کنند بن می شی. چراغ خاموش کار کن.
!fashist!
27-07-2013, 23:47
تا اطلاع بعدی ( بعد از تمام شدن زمانی ها) تو کپ شاپ افتابی نشو چون ادمین ها پیدات کنند بن می شی. چراغ خاموش کار کن.
کپس شاپ نرفتم
اینارو از رومای سناریو بردم همشونو :n02:
آپدیت جدید بازی بیشتر از 300 مگه
بیشتر از 500
من هنوز شروع نکردم:n02:
چیز با ارزشی بجز اضافه کردن مود AL و ان دو سه تا اسلحه انجام دادن؟
راستی تصویر اپدیت رو نمی زاری:n07:
من بیشتر به اپدیت نسخه کره ای علاقمند شدم که کارکتر های جدید گذاشتن ( دیدی چه تیکه هایی بهشون انداختن.:n07:)
شنیدم Arctic Combat رو می خوان ببندن .... چه اتفاقی باسش افتاده ؟
پ ن :
کلا این هفته اخیر ارتباط من وضعش جالب نبود همش پکت لاست داشتم نمی شد بازی کرد.... بعد از اپدیت کردن اگر شانس اوردم می بینمتون
من هنوز شروع نکردم:n02:
چیز با ارزشی بجز اضافه کردن مود AL و ان دو سه تا اسلحه انجام دادن؟
راستی تصویر اپدیت رو نمی زاری:n07:
من بیشتر به اپدیت نسخه کره ای علاقمند شدم که کارکتر های جدید گذاشتن ( دیدی چه تیکه هایی بهشون انداختن.:n07:)
شنیدم Arctic Combat رو می خوان ببندن .... چه اتفاقی باسش افتاده ؟
پ ن :
کلا این هفته اخیر ارتباط من وضعش جالب نبود همش پکت لاست داشتم نمی شد بازی کرد.... بعد از اپدیت کردن اگر شانس اوردم می بینمتون
ظاهرا تکستر بازی کم شده اومده 256 به خاطر این حجمش بالاست
هیچ چیز خاصی اضافه نکردن
اروتیک هم کم اوردن مقابل هکرها
New contents of this patch:
- New AI Demolition map: Supply [Easy & Normal]
- New Coupon handgun: Glock 21C Rainbow
- New Coupon melee weapons: Pirate Bat & Pirate Captain Bat
- Upgraded anti-cheat solution
- Changed rewards for completing the tutorial
- New exclusive Web Mall items (To Be Announced later)
- Added an option to purchase AP directly through the in-game shop
- The Mega Capsule will keep running for a limited time
Known Bugs (will be fixed with upcoming patches):
- Possible character animation bug on [AI Demolition] Supply
Arrowtic
09-08-2013, 21:59
من این وسط چی کاره بیدم ؟ : دی
من کم نیوردم ، سازندگان بازی کم اوردن .
همون یه ذره تشابه اسمی بود من اسم تو رو اشتباهی به جای بازی نوشتم :n02:
ظاهرا تکستر بازی کم شده اومده 256 به خاطر این حجمش بالاست
هیچ چیز خاصی اضافه نکردن
- New AI Demolition map: Supply [Easy & Normal]
- New Coupon handgun: Glock 21C Rainbow
- New Coupon melee weapons: Pirate Bat & Pirate Captain Bat
- Upgraded anti-cheat solution
- Changed rewards for completing the tutorial
- New exclusive Web Mall items (To Be Announced later)
- Added an option to purchase AP directly through the in-game shop
- The Mega Capsule will keep running for a limited time
- Possible character animation bug on [AI Demolition] Supply
ای بابا ( حرص ادمو در میارن)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بدتر از دیروز (دینگ دینگ )
من الان تازه گذاشتم رو اپدیت بخاطر اینکه دیدم SF2 بهم کلید بتارو داده اونو نصب کردم و رفتم داخلش.
تا اینجا تمام اسلحه ها داخلش permanent است ولی ایتم های دیگر زمانی هست. ( هنوز جلیقه هاشو منتشر نکرده داخلش ببینم چطوری هست)
گرافیکش هم با اینکه سبکه ( fpsبالا بهم داد ) کیفیتش خوبه .
از لحاظ کنترل اسلحه ها نظر دقیق نمی تونم هنوز بدم ( هنوز دستم نیومده چجوری است ) ولی می دونم مثل SF1 نیست.
جوان ناکام:37:
حالا بجاش این SF2 رو تلاش کن کد بتاش رو بگیر و تست بزن احتمالا نظرت رو جلب می کنه:n06:
Arrowtic
10-08-2013, 18:44
تا وقتی Loadout دارم شوتر دیگه برا چیمه ؟!(البته اون TPS ـه)
ای بابا ( حرص ادمو در میارن)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بدتر از دیروز (دینگ دینگ )
من الان تازه گذاشتم رو اپدیت بخاطر اینکه دیدم SF2 بهم کلید بتارو داده اونو نصب کردم و رفتم داخلش.
تا اینجا تمام اسلحه ها داخلش permanent است ولی ایتم های دیگر زمانی هست. ( هنوز جلیقه هاشو منتشر نکرده داخلش ببینم چطوری هست)
گرافیکش هم با اینکه سبکه ( fpsبالا بهم داد ) کیفیتش خوبه .
از لحاظ کنترل اسلحه ها نظر دقیق نمی تونم هنوز بدم ( هنوز دستم نیومده چجوری است ) ولی می دونم مثل SF1 نیست.
جوان ناکام:37:
حالا بجاش این SF2 رو تلاش کن کد بتاش رو بگیر و تست بزن احتمالا نظرت رو جلب می کنه:n06:
پینگت چنده تو sf 2
تا وقتی Loadout دارم شوتر دیگه برا چیمه ؟!(البته اون TPS ـه)
پس منم می گم وقتی WOWP رو دارم دیگه شوتر برا چیمه:n10:
خوبه من دارم در مورد FPS حرف می زنما:n09:
حالا که اینجوری شد باسه TPS هم من برات رقیب می شم انهم با GunZ the Second Duel ( اگر aeria عرضه اش نکنه ...:n21:)
ویرایش:
پینگت چنده تو sf 2
رنگی هست سه رنگ سبز، زرد ، قرمز نشون میده مال من بعضی مواقع سبز و حالت عادی زرد هست.
پس منم می گم وقتی WOWP رو دارم دیگه شوتر برا چیمه:n10:
خوبه من دارم در مورد FPS حرف می زنما:n09:
حالا که اینجوری شد باسه TPS هم من برات رقیب می شم انهم با GunZ the Second Duel ( اگر aeria عرضه اش نکنه ...:n21:)
ویرایش:
رنگی هست سه رنگ سبز، زرد ، قرمز نشون میده مال من بعضی مواقع سبز و حالت عادی زرد هست.
یعنی تو سرور آمریکا رنگت سبزه ؟
گیم پلی بازی بهتر از ava هستش ؟
حجمش چقدره
یعنی تو سرور آمریکا رنگت سبزه ؟
گیم پلی بازی بهتر از ava هستش ؟
حجمش چقدره
من کجا گفتم امریکا:n13: .... نسخه اروپا رو دارم بازی می کنم:n02: ( توصیه هم نمی شه تو امریکاش بازی کنین)
دوباره وضع نتم خراب شده ولی هر تو هر روم حداقل یک نفر ava باز هست تو بازی ( همیشه هم تاپ 3 میشیم - یعنی من هم می شم )
کنترل اسلحه ها نسبت به ava خیلی اسونتره ولی برخورد گلوله ها رندوم تر است تو فاصله زیاد ( تو رگبار حتی ممکنه خارج از سایت هدف گیری هم گلوله ها برخورد کنه)
تو رگبار فاصله نزدیک
تو رگبار متوسط
تو رگبار دور
تپ زدن در زوم متوسط
تپ زدن دور
رگبار زدن دور با زوم
تپ زدن دور با زوم
گرافیک max اش هم اینه
هنوز هیچی جای رفتار اسلحه ها تو AVA رو نمی گیره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:
فکر کنم الام یگی یقه ام رو می گیره:n02:
بچه ها جدیدا مشکل وصل شدن بازی پیدا کرده؟
من چند بار تلاش کردم برم داخل بازی ولی موفقیتی حاصل نشد.:n27:
بچه ها جدیدا مشکل وصل شدن بازی پیدا کرده؟
من چند بار تلاش کردم برم داخل بازی ولی موفقیتی حاصل نشد.:n27:
اون صفحه لودینگ کلیک نکن بذار ویدیو خودش تموم شه
یادش بخیر
یک زمانی چقدر تلاش می کردیم تاپیک رو زنده نگه داریم ولی بعد از ان اپدیت مزخرف دیگر حس پست دادن نیست:n22:
این هکرها هم بعد از ان موقع دارن اساسی انتقام می گیرن با این اسلحه ریختشون......:n29:
پ ن:
خواستم نسخه جدید بازی americasarmy رو تست کنم ولی فقط رو استیم بود ولش کردم ( احتمالا الان فقط سرور امریکا هست ):n15:
هنوز اینجا کسی زنده هست؟:n02:
ظاهرا انقدر یوزر و پول از دست دادن که زدن به سیم اخر اخرین ورژن اپدیت نسخه kava رو دادن بیرون بجای اپدیت های عادی و با فاصله شون:n04:
[*=left] New Annihilation mode: [Airborne] Port
[*=left] New Demolition map: Installation
[*=left] New Primary gun: AN94 Mod 0 (Rifleman)
[*=left] New Rifleman characters Anastasia and UAVA exclusive Quarterback ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=left] New item: Football Grenade
[*=left] Modified firing mechanism
[*=left] Added 'Assist System' to the game*
[*=left] Added 3 new tutorials and rewards
[*=left] Added new Rank icons to the game
[*=left] Match Channel level requirement was set to 11
[*=left] Added 'solo queue' to the Match Channel
[*=left] Redesigned interface
[*=left] Rebalanced SG09 Gloves
[*=left] New Exclusive Webmall items (To Be Announced later)
[*=left] Removed Mega Capsule Shop
[*=left] Removed weapons from in-game shop: P90 Freedom, M4A1 Freedom & PGM.338 Freedom
[*=left] Removed items: Soccer Cup Gloves, Soccer Cup Helmet, CU686 Googles
Squished Bugs:
[*=left] Fixed reload animation bug known as "hug"
[*=left] Fixed selling error for SWD Zebra, SV98 Silver Arrow, Mosin Nagant, FN57 and P226
[*=left] Missing option to create Airborne map in German, Spanish and French version (players can still join an already created Airborne room)
[*=left] New buddy add function is not operational
[*=left] Keybinding issues for German, Spanish and French version in the tutorial**
[*=left] Old Rank icons still visible in the shop and inventory
[*=left] Script errors
Upcoming Features:
[*=left] 2nd slot for primary weapons
[*=left] Achievements for Assist System
[*=left] New buddy add function
[*=left] First offical Clan Championship will start in September
(*) How does the new Assist System work?
The principle behind this system is to provide more fairness to point scoring calculations based on the damage you inflict and making the match more fluid.
How it functions: The player who makes the kill receives 1 point. Any player that 'assists' will receive 0.5 points added to their score. If the target is shot by multiple players then it is the one that did the most damage who receives the 0.5 point assist.
(**) How to fix the Tutorial expierence for DE, ES and FR clients:
In order to use your SHIFT key on German, Spanish and French keyboards, players have to switch to the English keyboard layout.
You can do this by clicking on your region icon 'DE', 'ES' or 'FR' on your Windows Taskbar. Select the option 'EN (English)' for your open AVA window. If you can not find the English option, you can install the US keybord layout by going to the Configuration Panel and clicking on 'Change keyboards or other input methods' and selecting English.
اینا حالت عادی از این اپدیت ها نمی دادن بیرون انقدر سریع ( تازه تو kava کارکتر ها امده بود )
یا وضع خیلی خوبه یا وضع خرابه برای بازی.:n15:
آپدیت جدیدش هم خوبه بالاخره eu چنل اومد اما حیف که ما از بازی فاصله گرفتیم:n02:
!fashist!
03-10-2013, 22:54
آپدیت جدیدش هم خوبه بالاخره eu چنل اومد اما حیف که ما از بازی فاصله گرفتیم:n02:
eu channel کجاس دیگه ؟ :n02:
eu channel کجاس دیگه ؟ :n02:
همون تو صفحه اصلی رومها دو تا چنل بیشتر نیست یکی eu یکی na
کلا می دونی چنل چیه >؟:n02:
!fashist!
04-10-2013, 20:52
همون تو صفحه اصلی رومها دو تا چنل بیشتر نیست یکی eu یکی na
کلا می دونی چنل چیه >؟:n02:
نـــــــــــــــــــع :n02:
هنوز اینجا کسی زنده هست؟:n02:
اپدیت جدید هم امده ولی بخاطر خراب شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من باسه لاگین کردن مسئله پیدا کردم:n15:
!fashist!
12-10-2013, 21:22
من با اوپن وی پی چیز با سرور فرانسه وصل میشم پینگمو 10 ثانیه بیشتر میکنه
پینگم حول و حوش 150 بود
چند دست زدم حال داد
یاد قدیما بخیر:n02:
پینگم حول و حوش 150 بود
چند دست زدم حال داد
یاد قدیما بخیر:n02:
پیر شدیم داریم رو نیمکت مجازی یاد خاطرات قدیم می کنیم.:n02:
خدایی میشه یک تاپیک پیدا کرد تو بازی انلاین که به این سرنوشت دچار نشده باشه:n23:..... از دست اینا:n24:
بچه ها چی کار کنیم باسه بازی ؟ من چند تا تست کردم ولی هیچکدوم هنوز به اندازه AVA نیست حسش ...
من فرصت کنم روزی یک ساعت بازی می کنم هنوز ... هیچ بازی این سبکی به این خوبی نیست
!fashist!
28-10-2013, 05:40
منم هر روز بازی میکنم
accountam : babr
!fashist!
09-11-2013, 12:08
بازی خیلی بهتر شده
هکرها هم به ندرت دیده میشن
بازی خیلی بهتر شده
هکرها هم به ندرت دیده میشن
چه فایده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که حالت عادی نمی تونیم دیگر وصل شیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها .... من یادمه قبلا یکی از در مورد یک روش لاگین کردن بدون استفاده از صفحه یوزر پس گفته بود که با اصلاح یک فایل که مرتبط با لاگین کردن هست و وارد کدن یوزر پس می تونست مستقیم فایل بازی رو اجرا کنه و از این مرحله رو رد کنه و بره داخل بازی.... کسی این بحثش رو دیده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بشه اینکار کرد می تونه خیلی بدرد ما بخوره:n15:
چه فایده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که حالت عادی نمی تونیم دیگر وصل شیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها .... من یادمه قبلا یکی از در مورد یک روش لاگین کردن بدون استفاده از صفحه یوزر پس گفته بود که با اصلاح یک فایل که مرتبط با لاگین کردن هست و وارد کدن یوزر پس می تونست مستقیم فایل بازی رو اجرا کنه و از این مرحله رو رد کنه و بره داخل بازی.... کسی این بحثش رو دیده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بشه اینکار کرد می تونه خیلی بدرد ما بخوره:n15:
مشکلت چیه دادا؟
بدون مشکل که لاگین میکنه که
مشکلت چیه دادا؟
بدون مشکل که لاگین میکنه که
تو فایروال مسیر یابی می کنم بهم نشون میده که داره جوابش از سمت سایت دیوارسازها میاد و بخاطر همین اینجوری میشه
شما این مسئله رو ندارین؟:n29:
!fashist!
12-11-2013, 00:49
تو فایروال مسیر یابی می کنم بهم نشون میده که داره جوابش از سمت سایت دیوارسازها میاد و بخاطر همین اینجوری میشه
واسه منم اینجوره با چیز پی ان وصل میشم
خودت واردی دیگه
اما تنظیمات اینترنت اکسپلوررت رو یه ریست بکن
بعدم از این چیزشکن های آنلاین برای بود کردن گیم استفاده بکن بعد ببندش
ولی من هیچ مشکلی ندارم و بدون نیاز به اینا بازی لود میشه پینگ هم زیر 150 تو بازی
!fashist!
13-11-2013, 14:47
خودت واردی دیگه
ولی من هیچ مشکلی ندارم و بدون نیاز به اینا بازی لود میشه پینگ هم زیر 150 تو بازی
یه آموزش واسه ما که وارد نیستیم بزار خوب
آموزش از کجاش؟
!fashist!
13-11-2013, 19:42
آموزش از کجاش؟
همین که چجور وارد شیم، راستی اکانتتم بگو ادد کنیم
همین که چجور وارد شیم، راستی اکانتتم بگو ادد کنیم
آموزش نداره
فقط با یه چیز شکن مجانی بازی رو اجرا کن وقتی کامل لود شد چیزشکن رو ببند
البته این مشکل که شما دارین به ISP تون مربوطه و الا بدون مشکل من بازی اجرا میشه
ایدی secretperson
!fashist!
14-11-2013, 23:53
سرورای بازی توی کدوم کشوره؟
smohsen اددت کردم
account : babr
سرورای بازی توی کدوم کشوره؟
smohsen اددت کردم
account : babr
تو هلند و کانادا
چطوری ادد کردی وقتی من افلاینم
!fashist!
15-11-2013, 12:52
تو هلند و کانادا
چطوری ادد کردی وقتی من افلاینم
یه قسمت ادد به buddy اضافه شده
خودت واردی دیگه
اگر وارد بودم که نمی پرسیدم ( منم ادمم خوب ):n02:
من ریست کردن و راه شمارو تست نکردم ازمایش می کنم ببینم چی میشه:n15:
راهنمای ریست کردن IE رو من گذاشتم تو بخش مرورگر تو تاپیک های فرعی - خواستی استفاده کن.
آموزش نداره
فقط با یه چیز شکن مجانی بازی رو اجرا کن وقتی کامل لود شد چیزشکن رو ببند
البته این مشکل که شما دارین به ISP تون مربوطه و الا بدون مشکل من بازی اجرا میشه
ایدی secretperson
فکر کنم باید قطع کردن رو قبل از لود شدن انتی چیت انجام بدم وگرنه تغییر ارتباط کار نمی کنه:n15:
Arrowtic
17-11-2013, 18:07
راهی برای دانلود بازی(و عضو شدن در سایت بازی) بدون فیــلتر شکن هست ؟
راهی برای دانلود بازی(و عضو شدن در سایت بازی) بدون فیــلتر شکن هست ؟
دانلود باید با کمک لینک های بیرونی باشه
لینک هایی گذاشته شده بود اگه کار کنن
اینجا
پارت های 200 مگی مدیافایر آپدیت شده تا سپتامبر
فقط کافیه دانلود کنی و زیپش کنی تو یه فایل و از توش بازی رو اجرا و آپدیت دو ماه اخیر رو بگیری
این لینک ها توسط خود GM ساخته شدن و بدون مشکل ان
عضو شدن تو سایت اما باید با کمک چیز شکن باشه متاسفانه
بعدش دیگه نیازی به چیز شکن نیست
اگر وارد بودم که نمی پرسیدم ( منم ادمم خوب ):n02:
من ریست کردن و راه شمارو تست نکردم ازمایش می کنم ببینم چی میشه:n15:
راهنمای ریست کردن IE رو من گذاشتم تو بخش مرورگر تو تاپیک های فرعی - خواستی استفاده کن.
فکر کنم باید قطع کردن رو قبل از لود شدن انتی چیت انجام بدم وگرنه تغییر ارتباط کار نمی کنه:n15:
من وقتایی که قبلا مشکل پیدا کردم با فری گیز بازی رو ران کردم و وقتی تو روم ها رفت بدون مشکل چیز رو بستم:n02:
من وقتایی که قبلا مشکل پیدا کردم با فری گیز بازی رو ران کردم و وقتی تو روم ها رفت بدون مشکل چیز رو بستم:n02:
فری جان دست ادم رو باسه تنظیمات باز میزاره گرچه دردسر های خودش رو هم داره:n09:
+
من الفا تستر بازی fear online شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم کف کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!fashist!
17-01-2014, 06:39
دوستان کسی بازی میکنه؟
خیلی کم بازی می کنم :n02:
cloudysky1
09-07-2014, 14:58
این بازی چند نفره خیلی باحالیه
اگه میخواهید در این بازی به صرعت پیشرفت کنید با خرید کارت های ریکستی این امکان برای شما فراهم می شود
برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین خرید کارت های بازی می توانید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید
تفنگ های دائمی با پول دریافتی داخل بازی دوباره بگشت
خیلی ها دوباره به این بازی بر میگردند:n25::n33:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.