مشاهده نسخه کامل
: وجود حاشيه يا هاله بنفش رنگ در زوم بالا در دوربين ديجيتال
smohammadreza
18-07-2011, 08:37
با سلام.
مدتي است که دوربين عکاسي DSC-WX7 سوني را خريداري کردم و جديدا متوجه شدم در بعضي زوايا وقتي از حداکثر زوم اپتيکال براي عکسبرداري استفاده ميکنم، در گوشهاي از صفحه LCD يک حاشيه يا هالهٔ بنفش رنگي را ميبينم که به دنبال آن در تصوير گرفته شده نيز ظاهر ميشود.
خواستم بدانم که آيا اين يک پديده معمول و کلي است که در بعضي دوربينها ممکن است باشد و يا اينکه دوربين بنده دچار مشکلي شده و علت و راه حل برطرف شدن آن چيست.
ضمنا در مورد بهترين روش براي تميز کردن لنز دوربين ديجيتال (مثلا پاک کردن اثر انگشت) راهنمايي بفرماييد.
متشکرم.
با سلام.
مدتي است که دوربين عکاسي DSC-WX7 سوني را خريداري کردم و جديدا متوجه شدم در بعضي زوايا وقتي از حداکثر زوم اپتيکال براي عکسبرداري استفاده ميکنم، در گوشهاي از صفحه LCD يک حاشيه يا هالهٔ بنفش رنگي را ميبينم که به دنبال آن در تصوير گرفته شده نيز ظاهر ميشود.
خواستم بدانم که آيا اين يک پديده معمول و کلي است که در بعضي دوربينها ممکن است باشد و يا اينکه دوربين بنده دچار مشکلي شده و علت و راه حل برطرف شدن آن چيست.
ضمنا در مورد بهترين روش براي تميز کردن لنز دوربين ديجيتال (مثلا پاک کردن اثر انگشت) راهنمايي بفرماييد.
متشکرم.
اگر این تعقیر رنگ خیلی زیاده و زود بچشم میاد ایراد داره
اگر خیلی کمه و بسختی میشه تشخیص داد طبیعیه
برای تمیز کردن لنز از دستمالهای مخصوص پاک کردن عینک میتونید استفاده کنید
smohammadreza
19-07-2011, 10:35
اگر این تعقیر رنگ خیلی زیاده و زود بچشم میاد ایراد داره
اگر خیلی کمه و بسختی میشه تشخیص داد طبیعیه
برای تمیز کردن لنز از دستمالهای مخصوص پاک کردن عینک میتونید استفاده کنید
ممنون از پاسخ؛
وقتي زوم در حداکثر خود باشد، لنز در بيرونيترين حالت خودش هست. اين رنگ بنفش که عرض کردم احتمالا بازتاب نور محيطي بايد باشد که بنده با اين دوربين در عکاسي حالت Portrait (حالت عمودي) در گوشه پاييني آن و يک باريکه در بالا به طور مشخص مشاهده کردم (عکس را براي مشاهده قرار دادهام). اما وقتي با دست، کناره لنز را براي کمتر وارد شدن نور محيطي ميگيرم، اين هاله رنگ خيلي کم ميشود و يا از بين ميرود. حالا اين اتفاق براي اکثر دوربينهاي مشابه رخ ميدهد يا ممکن است در مورد اين دوربين مشکلي به وجود آمده باشد و يا اينکه روش عکاسي بنده نسبت به نور محيطي اشتباه است؟
اگر راه حل مناسبي هست لطفا اشاره کنيد.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pT8vgt29CxSLH11VqCrmGCBDUEefa-EG63NqRUw/279.JPG
از فیلتر uv استفاده میکنی؟
گاهی مشکل از فیلتره هستش،
چند عکس بدون هیچ فیلتری بگیر و ببین نتیجه چی میشه...
البته ممکن هم هست که نویز بنفش باشه که در خیلی از دوربین های غیر حرفه ای وجود داره...
این انعکاس نور هستش و فکر نمیکنم عیب از دوربین یا سنسور باشه
smohammadreza
01-08-2011, 16:05
از فیلتر uv استفاده میکنی؟
گاهی مشکل از فیلتره هستش،
چند عکس بدون هیچ فیلتری بگیر و ببین نتیجه چی میشه...
البته ممکن هم هست که نویز بنفش باشه که در خیلی از دوربین های غیر حرفه ای وجود داره...
ممنونم از پاسخ
اگر منظورتون از ف ي ل ت ر به صورت سختافزاري هست، خير استفاده نميكنم.
این انعکاس نور هستش و فکر نمیکنم عیب از دوربین یا سنسور باشه
من هم احتمال ميدهم كه تا حدودي به اين علت باشد. اما خب، فكرم را مشغول كرده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.