ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمونه کار با سایه

ham88
18-07-2011, 02:41
سلام دوستان من یک عکس که فکر کنم از تاج محل باشه رو با فتوشاپ سایه هاشو حذف کردم و بعد با افتر آسمون پشتش رو هم همینطور یه کم ابر و رفلکت ابر هم توی آب اضافه کردم سایه های جدیدی هم ایجاد کردم که بعد از اینکه خورشید میره پشت ابر سایه ها هم از بین میرن لینک دانلود رو همراه با عکس اولیه گذاشتم خواهش میکنم نقاط قوت و ضعفشو بگین
با تشکر
از keylight و mask و color correction هم استفاده کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Pshark
22-07-2011, 17:07
نقاط قوت کار:
اول اینکه کارت واقعا چشم نواره،به خاطر انتخاب خوب فوتیج اولیه و معلومه که واسه این کار وقت گذاشته شده.
ولی نقاط ضعفه کارت(از نظر من)
1-به نظر میاد سایه های درخت ها با هم همخونی ندارن،سایه های سمت راست زاویه بیشتری نسبت به سمت چپ دارن.(سایه درختا).
2-به نظرم ابرهایی که گذاشتی خیلی شدیدا،یعنی با بقیه تصویر زیاد همخونی ندارن،اگه یکم شفاف ترش میکردی قابل باورتر میشد.
3-دور گنبد ساختمون یه هاله دیده میشه که جلو ابرا رو گرفته.
4-دوتا بوته ی جلوی دوربین،حتی بعد از اینکه نور خورشید محو میشه،هنوز های لایته نور خورشیدو دارن که یه جورایی غیر طبیعیه(گنبد ساختمون هم همینجور)
5-اگه از زاویه دوربین به آب نگاه کنیم بازتاب ابرهای داخل آب (نسبت به گنبد) اینجوری نمیشه.(شاید این ایراد یکم زیاده روی باشه ولی دستم گرم شده نمی تونم تایپ نکنم!)
دوتا پیشنهاد هم بهت می دم به نظرم جالب باشه:
1-با توجه به اینکه ساختمون اصلی یه حالت مه آلود داره،می تونی با استفاده از 3d_vanishing_point یا هر تکنیک دیگه ای یه حالت مه آلود درست کنی جوری که هرچی به سمت ساختمون میری مه بیشتر شه.
2-آب داخل استخر هم می تونی انیمیشن کنی تا یه حالت زنده تر به صحنه بدی.

ham88
25-07-2011, 14:13
با تشکر از نظرات دقیق و پیشنهاد های سودمند شما دوست عزیز pshark
محبت کردید

behzaddj000
25-07-2011, 18:10
Pshark به خاطره یه انتقاده سازنده از سایت اخراج شد!!؟
از مسئولین سایت تقاضا دارم به جای برخوردهای احساسی روحیه ی انتقادپذیری خودشونو بالا ببرن.