مشاهده نسخه کامل
: کدی که برنامی vb را در task manager درقسمتprocesses نشون نده
dj farbod
10-06-2006, 12:21
سلام
من یک کد vb دارم که برنام رو در task manager در قسمت applications نشون نمیده
اما من میخواهم برنامم در processes هم نشون داده نشه
یعنی یکدی که برنامی vb را در task manager درقسمتprocesses نشون نده یا کلtaskmanager رو از کار بندازه
امید وارم متوجه منظورم شده باشید
:rambo:
Payman_62
10-06-2006, 15:58
مخفی کردن پروسه از پروسس لیست که خیلی مشکله. میتونی از پروسس اینجکشن استفاده کنی. ولی کار ساده ای نیست. یا میتونی تایمر تسک منجر رو با killTimer از کار بندازی و اسم پروست رو بعدش حذف کنی و چون دیگه ریفرش نمیشه اسم پروست دیگه تو لیست اضافه نمیشه.
برای از کار انداختن Taskmanager تو این مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System
یه ولیو از نوع DWORD به اسم DisableTaskmgr ایجاد کن و مقدار 1 بهش بده.
یه کاره خیلی باحاله دیگه هم میتونی بکنی
با سند مسیج پنجره تسک منیجرو ببندی
اگرم نمیخوای انکارو بکنی واسه برنامت یه اسمی بزار که کسی متوجه نشه مثلsvchost
یا yahoo massenger
با اینکار میتونی رد گم کنی
dj farbod
10-06-2006, 20:35
خيلي ممنون
Payman_62
11-06-2006, 01:10
یه کاره خیلی باحاله دیگه هم میتونی بکنی
با سند مسیج پنجره تسک منیجرو ببندی
اگرم نمیخوای انکارو بکنی واسه برنامت یه اسمی بزار که کسی متوجه نشه مثلsvchost
یا yahoo massenger
با اینکار میتونی رد گم کنی
بستن تسک منجر منطقی نیست. چون طرف میفهمه یه خبرایی هست و یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. اینه که به فکر پیدا کردن مشکل میفته. در واقع بستن تسک منجر بیشتر باعث ایجاد شک میشه و اگه طرف کمی حرفه ای باشه به راحتی میتونه از طریق داس برنامتو ببنده. یا دیگه آخرش ویندوز میریزه. بعضی از ترسشون ممکنه این کارو بکنن.
svchost هم که گفتی دیگه اصطلاحا تابلو شده و همه میشناسنش. کلا انتخاب اسم جعلی برای رد گم کنی بحثش جدا از مخفی کردن پروسه هست. ساده ترین راه برای جلوگیری از بسته شدن برناممون همین انتخاب اسم جعلیه.
مخفی کردن پروسه یکی از بهترین راه هاست. دیگه جای هیچ شکی نمیمونه.
اگر این کد را بنویسی برنامه از لیست Task Manger پاک میشه ولی داخل لیست Process میمونه حالا یه فکری با لیست Process بکن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کار دیگه هم میتونی بکنی که اسم برنامه رو طوری تنظیم کنی که شبیه به فایل های سیستم باشه و حداقل شک طرف رو کم میکنی ولی اگر یکی حرفه ای باشه پیداش میکنه .
Payman_62
11-06-2006, 12:54
مهدی قرار بود راهی برای مخفی کردن از پروسس لیست پیدا کنی. چی شد پیدا کردی؟
نه هنوز پیدا نکردم . فقط اینو فهمیدم که باید مثل فایل های سیستم باشه که شک کاربر کمتر بشه ، هنوز متاسفانه راهی پیدا نکردم
Payman_62
13-06-2006, 17:28
منتظورت چیه که سیستم باشه که شک کاربر کمتر شه. وقتی مخفی شه که سیستم و غیر سیستم نداره.
majid_kntu
21-07-2006, 06:54
كاري نداره برنامه رو تو قسمت سرويس هاي ويندوز ثبت كنيد.با اين كار برنامه فقط تو كنسول mmc تو قسمت Services And Applications نمايش داده ميشه كه كسي حالشو نداره تو اون همه سريس دنبال يه سرويس مشكوك بگرده.
خوب چطوری به عنوان سرویس معرفی کنیم ، میشه راهنمایی کنید .
majid_kntu
21-07-2006, 18:01
بايد اونو تو كليدهاي رجيستري كه مربوط به اين كار است قرار داد.براي اطلاعات بيشتر يا بايد صبر كنيد وقتم خالي شه و در اسرع وقت كدش رو از Msdn در بيارم يا خودتون اين كار رو بكنين.
Payman_62
22-07-2006, 01:33
كاري نداره برنامه رو تو قسمت سرويس هاي ويندوز ثبت كنيد.با اين كار برنامه فقط تو كنسول mmc تو قسمت Services And Applications نمايش داده ميشه كه كسي حالشو نداره تو اون همه سريس دنبال يه سرويس مشكوك بگرده.
سلام.
قرار دادن برنامه در لیست سرویس ها فایده ای نداره. چون بازم که سرویس ران شه برنامه در پروسس لیست ظاهر میشه و برنامه از تسک منجر مخفی نمیشه.
خوب آقا پیمان من که گفتم اگه بشه به صورت سیستمی داخل پروسس نشون داده بشه خیلی بهتره حداقل گاگول هایی مثل من نمیفهماً . حالا فعلاً اینا رو دست به سر کنیم تا بقیه .
Payman_62
22-07-2006, 18:30
سلام.
از اون نظر میفرمایید. پس یه بحث جدید مطرح میشه و Hide Processes فعلا بی جواب میمونه.
black_storm
22-07-2006, 21:35
شما مي توانيد از دستورات Api استفاده کنید !
--------------------
Ali-Bahal
22-07-2006, 21:58
همه تاپیک ها را داری پر از این حرف می کنی کدش را بنویس وگرنه اصلا حرف نزن
Payman_62
23-07-2006, 14:18
سلام.
منم با علی موافقم.
همه میدونن با Api ها میشه همه کار کرد. لزومی داره در همه تاپیک ها شما یک بار این مطلب رو ذکر کنید. اگه Api مربوطه رو میشناسید اینجا معرفیش رو قرار بدید. یا کد مورد نظر را بنویسید.
اگرم میخواهید فایل آپلود کنید از سایت های مربوطه استفادده کنید و لینکشو این جا قرار دهید.
سلام :
مي خواستم ببينم چه جوري ميشه با vb تو رجيستري تغيير ايجاد كرد.
ممنون :)
Payman_62
24-07-2006, 17:50
سلام :
مي خواستم ببينم چه جوري ميشه با vb تو رجيستري تغيير ايجاد كرد.
ممنون :)
سلام.
قبل از پرسیدن سرچ کنید. 100 بار مطرح شده و جواب داده شده.
در ضمن هر سوال رو در جای خودش بپرسید.
majid_kntu
24-07-2006, 22:24
سلام.
قرار دادن برنامه در لیست سرویس ها فایده ای نداره. چون بازم که سرویس ران شه برنامه در پروسس لیست ظاهر میشه و برنامه از تسک منجر مخفی نمیشه.
بسيازي از ضد ويروس ها از اين روش برا مخفي كردن خودشون از دست افراد بدون صلاحيت كار با سيستم استفاده مي كنن چون يه سرويس رو فقط سيستم مي تونه ببننده.
Payman_62
25-07-2006, 01:34
بسيازي از ضد ويروس ها از اين روش برا مخفي كردن خودشون از دست افراد بدون صلاحيت كار با سيستم استفاده مي كنن چون يه سرويس رو فقط سيستم مي تونه ببننده.
سلام.
کی گفته عزیز؟ آنتی هایی که میبینی سرویسشون بسته نمیشه با برنامه نویسی این کارو میکنن تا تروجان ها نبندنشون.
ولی من خیلی راحت سرویس های عادی ویندوز مثل فکس رو از تو تسک منجر میبندم.
black_storm
03-08-2006, 20:27
اقا 2 دستور زير را امتحان كنيد
registerservicesprocess
getcurrentprocess
از دستورات api هست
--------------
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.