PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نصب اسکریپت ایمیل انبوه fastemail.ir

sajjadnajafi
17-07-2011, 14:45
کمک برای نصب اسکریپت ایمیل انبوه fastemail.ir
سلام .
من اسکریپت ارسال ایمیل انبوه را از سایت fastemail.irگرفتم و در دامنه najafy.tk و هاست رایگان ویندوز سایت somee.com که قابلیت پشتیبانی از asp.net تا نسخه 4 را دارد.نصب کردم.
لازم به ذکر است که نام ساب دامنه من FASTMAIL.SOMEE.COM می باشد.
خطاهایی که من با آنها مواجه ام! :
اما در قسمت ارسال ایمیل فارسی جایی که میخوای متن نامه را وارد کنی به این صورت آمده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین در قسمت دریافت ایمیل ها نیز خطایی به این شکل آمده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فعلا این ها دو خطایی بود که من در استفاده از این اسکریپت داشتم که انشاءالله به لطف راهنمایی های شما اساتید حل خواهند شد.:11:
دوستان اگر برای بررسی بیشتر یوزر و پسوورد خواستند پی ام بدهند تا برایشان ارسال کنم.
اگر هم میگویید توی سایت سرچ کنم من سرچ کردم اما هیچ کدام از بحث ها با این عنوان به نتیجه ای مشخص نرسیده بودند. پس بیاییم توی همین تاپیک بحث رو به نتیجه برسونیم تا دیگرانی هم که مشکل نصب اسکریپت فست ایمیل دارن رو هم حل کرده باشیم.:14:

m245
29-04-2012, 21:52
پرميشن فولدر Temp رو براي همه موارد باز كن. از قسمت Advanced در فايل منجر پلسك.
حتما اول بايد آدرس ايميل رو در پلسك بسازي. بعدش در فايل كانفيگ، ميل سرور رو آيپي سرور بده. يوزرنيم كه آدرس ايميلت هست كه تازه ساختيش. پسورد هم پسورد همون ايميله. پورت SMTP هم 25 بذار.
به همين سادگي!

asadi.hasan
17-12-2012, 01:03
سلام ؛
1-به نظرتون این نرم افزار که نوشته ازasp2.netپشتیبانی میکنه،برروی هاست لینوکس هم کار میکنه؟
2- اصلا،میشه من این رو بر روی هاست اجرا نکنم و با ایمیل شخصی خودم با استفاده از این نرم افزار به کل مخاطب هام ایمیل بزنم؟
3- من میخوام به هر چند نفری که ایمیل میزنم ، ایمیل افراد گیرنده به همدیگه نشون داده نشه؛به نظرتون تنها روش همینه؟

sajjadnajafi
17-12-2012, 14:59
سلام ؛
1-به نظرتون این نرم افزار که نوشته ازasp2.netپشتیبانی میکنه،برروی هاست لینوکس هم کار میکنه؟
2- اصلا،میشه من این رو بر روی هاست اجرا نکنم و با ایمیل شخصی خودم با استفاده از این نرم افزار به کل مخاطب هام ایمیل بزنم؟
3- من میخوام به هر چند نفری که ایمیل میزنم ، ایمیل افراد گیرنده به همدیگه نشون داده نشه؛به نظرتون تنها روش همینه؟
سلام.
:n26: سوال جدید= تاپیک جدید
:n24:لطفا برای پرسش تاپیک جدیدی باز کنید و در تاپیک های قدیم انجمن سوال نفرمایید.

:n02:سپاس
(وقتی تاپیک جدید زدید به آدرسش رو به من پیغام خصوصی بدید تا اونجا پاسخ شما رو بدم)