مشاهده نسخه کامل
: ترک خوردگی پوست در اثر تماس با ماکیان
با سلام. من گاهی اوقات یه تعداد جوجه میگیرم بزرگ میکنم فعلاً یه چند تا مرغ از پارسال و یه چند تا جوجه از امسال دارم. دو-سه روز قبل گودی بالای چونه زیر لبم با گردن و صورت یکی از مرغها تماس پیدا کرد و بعد از شاید یکساعت یا نیم ساعت شروع کرد به سوزش و بیشتر و یشتر شد. یکمی قرمز شده بود ولی بعد چند ساعت دیگه که سوزش بیشتر شده بود توی اینه نگاه کردم دیدم ترکهای عمیقی خورده و در حال افزایشه. سریعاً با بتادین و الکل ضد عفونیش کردم و از اون روز هر چند ساعت دارم اینکار رو میکنم ولی بهبود کامل نداشته فقط جلوی رشدش گرفته شده و شاید یکم بهتر شده. چکار باید بکنم؟؟
فعلاً قصد ندارم پیش متخصص عفونی یا پوست برم. راه حل چی دارین. با تشکر زیاد.
با سلام. من گاهی اوقات یه تعداد جوجه میگیرم بزرگ میکنم فعلاً یه چند تا مرغ از پارسال و یه چند تا جوجه از امسال دارم. دو-سه روز قبل گودی بالای چونه زیر لبم با گردن و صورت یکی از مرغها تماس پیدا کرد و بعد از شاید یکساعت یا نیم ساعت شروع کرد به سوزش و بیشتر و یشتر شد. یکمی قرمز شده بود ولی بعد چند ساعت دیگه که سوزش بیشتر شده بود توی اینه نگاه کردم دیدم ترکهای عمیقی خورده و در حال افزایشه. سریعاً با بتادین و الکل ضد عفونیش کردم و از اون روز هر چند ساعت دارم اینکار رو میکنم ولی بهبود کامل نداشته فقط جلوی رشدش گرفته شده و شاید یکم بهتر شده. چکار باید بکنم؟؟
فعلاً قصد ندارم پیش متخصص عفونی یا پوست برم. راه حل چی دارین. با تشکر زیاد.
دوست عزیز شستشو زیاد با بتادین و الکل نه تنها فایده ای ندارد بلکه بر التهاب و خشکی و سوزس پوست اضافه می کند . بهترین مایع ضد عفونی کننده برای این مورد همان صابون معمولی و بهتر از آن صابون بچه می باشد .
بدون دیدن ضایعه تشخیص نمی توان گذاشت ولی به احتمال زیاد یک واکنش حساسیتی می باشد . بهتره به دکتر پوست مراجعه کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.