ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترک خوردگی پوست در اثر تماس با ماکیان

Penryn
17-07-2011, 12:22
با سلام. من گاهی اوقات یه تعداد جوجه میگیرم بزرگ میکنم فعلاً یه چند تا مرغ از پارسال و یه چند تا جوجه از امسال دارم. دو-سه روز قبل گودی بالای چونه زیر لبم با گردن و صورت یکی از مرغها تماس پیدا کرد و بعد از شاید یکساعت یا نیم ساعت شروع کرد به سوزش و بیشتر و یشتر شد. یکمی قرمز شده بود ولی بعد چند ساعت دیگه که سوزش بیشتر شده بود توی اینه نگاه کردم دیدم ترکهای عمیقی خورده و در حال افزایشه. سریعاً با بتادین و الکل ضد عفونیش کردم و از اون روز هر چند ساعت دارم اینکار رو میکنم ولی بهبود کامل نداشته فقط جلوی رشدش گرفته شده و شاید یکم بهتر شده. چکار باید بکنم؟؟
فعلاً قصد ندارم پیش متخصص عفونی یا پوست برم. راه حل چی دارین. با تشکر زیاد.

morsadr
18-07-2011, 14:24
با سلام. من گاهی اوقات یه تعداد جوجه میگیرم بزرگ میکنم فعلاً یه چند تا مرغ از پارسال و یه چند تا جوجه از امسال دارم. دو-سه روز قبل گودی بالای چونه زیر لبم با گردن و صورت یکی از مرغها تماس پیدا کرد و بعد از شاید یکساعت یا نیم ساعت شروع کرد به سوزش و بیشتر و یشتر شد. یکمی قرمز شده بود ولی بعد چند ساعت دیگه که سوزش بیشتر شده بود توی اینه نگاه کردم دیدم ترکهای عمیقی خورده و در حال افزایشه. سریعاً با بتادین و الکل ضد عفونیش کردم و از اون روز هر چند ساعت دارم اینکار رو میکنم ولی بهبود کامل نداشته فقط جلوی رشدش گرفته شده و شاید یکم بهتر شده. چکار باید بکنم؟؟
فعلاً قصد ندارم پیش متخصص عفونی یا پوست برم. راه حل چی دارین. با تشکر زیاد.

دوست عزیز شستشو زیاد با بتادین و الکل نه تنها فایده ای ندارد بلکه بر التهاب و خشکی و سوزس پوست اضافه می کند . بهترین مایع ضد عفونی کننده برای این مورد همان صابون معمولی و بهتر از آن صابون بچه می باشد .
بدون دیدن ضایعه تشخیص نمی توان گذاشت ولی به احتمال زیاد یک واکنش حساسیتی می باشد . بهتره به دکتر پوست مراجعه کنید .