PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 207I یا پژو پارس سال

cold398
16-07-2011, 21:23
با سلام

دوستان من چند تا از تاپیک ها رو مطالعه کردم ظاهرا دوستان اینجا زیاد با 207 معمولی موافق نیستن !

حالا از نظر شما 207I ارزش خرید بیشتری داره یا پارس سال .

دلیلتون رو هم بگید خیلی ممنون میشم .

با تشکر

total_overdose
16-07-2011, 22:20
سلام
دوست عزیز این دوتا خودرو تویه دوتا کلاس کاملا متفاوت هستن!
شما اول مشخص کنید نیازهاتونو!

Penryn
16-07-2011, 22:43
با سلام

دوستان من چند تا از تاپیک ها رو مطالعه کردم ظاهرا دوستان اینجا زیاد با 207 معمولی موافق نیستن !

حالا از نظر شما 207I ارزش خرید بیشتری داره یا پارس سال .

دلیلتون رو هم بگید خیلی ممنون میشم .

با تشکر
عزیزم من جای شما بودم روی 206 تیپ 5 یا 6 برنامه ریزی میکردم چون چیزی که ایرانخودرو به اسم 207i میده بیرون تفاوت خاصی با 206 نداره جز فیس لیفتی که به لحاظ زیبایی ظاهری جای سوال داره و تفاوت دیگش بهای بالای بیخودشه. ولی اگه برگردیم به انتخاب شما طبعاً ایمنی و طراحی امن و جدیدتر بدنه ی 206 و 207 و مصرف سوخت کمترشون نقطه ی برتری اونها بر 405 و نوع فیس لیفت شدش یعنی پژو پارسه. تنها برتری که در پارس میبینم جادارتر بودنشه مخصوصاً برای سرنشینان عقب.

cold398
17-07-2011, 00:13
سلام
دوست عزیز این دوتا خودرو تویه دوتا کلاس کاملا متفاوت هستن!
شما اول مشخص کنید نیازهاتونو!

ممنون از توجه شما .

عزیز اینا دوتا خودروی سواری هستن دیگه کجای کلاسشون متفاوته ! :18:

بنده بودجم برای خرید خودرو در حد قیمت این دو مدل هست رو این حساب نظر شما عزیزان رو خواستم .

حالا شما مزایای هر خودرو رو بگید بنده بهتر میتونم انتخاب کنم .

total_overdose
17-07-2011, 00:44
ممنون از توجه شما .

عزیز اینا دوتا خودروی سواری هستن دیگه کجای کلاسشون متفاوته ! :18:

بنده بودجم برای خرید خودرو در حد قیمت این دو مدل هست رو این حساب نظر شما عزیزان رو خواستم .

حالا شما مزایای هر خودرو رو بگید بنده بهتر میتونم انتخاب کنم .
سلام
دوست عزیز منظورم کلاس کاربردی متفاوت هست! چون احتمال میدم شما بر اساس قیمت دارین مقایسه میکنین!؟
ببین 207 خودرو مجردی یا خانواده کم جمعیت خودرو مناسب بیشتر برای داخل شهر مصرف سوخت مناسب قدرت مناسب ایمنی خوب جمع جور رانندگی اسپورت و مدرن تر نسبت به پارس!
پارس خودرو سدان مناسب برای خانواده بسیار خوب برای مسافرت مصرف بالاتر نسبت به 207 و خودرو نرمتری هست!

cold398
17-07-2011, 03:27
سلام
دوست عزیز منظورم کلاس کاربردی متفاوت هست! چون احتمال میدم شما بر اساس قیمت دارین مقایسه میکنین!؟
ببین 207 خودرو مجردی یا خانواده کم جمعیت خودرو مناسب بیشتر برای داخل شهر مصرف سوخت مناسب قدرت مناسب ایمنی خوب جمع جور رانندگی اسپورت و مدرن تر نسبت به پارس!
پارس خودرو سدان مناسب برای خانواده بسیار خوب برای مسافرت مصرف بالاتر نسبت به 207 و خودرو نرمتری هست!

ممنون از پاسختون

منظورتون از نرم تر چی هست ؟

من شنیدم 206 و 207 خودرو های روان تری هستن !

دوستان اگر کسی اطلاع داره قیمت 206 تیپ 5 صفر رو بهم بگه ممنون میشم .

total_overdose
17-07-2011, 11:29
ممنون از پاسختون

خوب روانی احتمال میدم منظورشون دنده نرمتر فرمون نرمتر کلاچ نرمتر و... هست !
منظورم فنربندی ماشین هست! از نظر فنر بندی 206و207 کمی خشک هستن و یجور حالت اسپرت دارن

farshad bugatti
17-07-2011, 13:25
ممنون از پاسختون

نرم بودن پارس تو اینه که دست انداز ها رو کمتر احساس میکنی و سر و صدا کمتره تو اتاق نسبت به 206 ! البته این کیفیت ساخت اشغالی که تو پارس های چند سال اخیر دیدم که روز به روز هم بدتر میشه ناامید شدم از این ماشین ! حالا قیمتش هم که زیادی گرونه!

cold398
17-07-2011, 22:18
ممنون از راهنمایی همگی.

با توجه به صحبت های دوستان من بیخیال پارس و 207 شدم و تصمیم گرفتم 206 اس دی بگیرم که یه مقدار هم از تیپ 5 جادار تر باشه .

دوستان تیپ V8 و V10 تفاوتشون فقط در این هست که V10 دوگانه سوز هست یا تفاوت دیگه ای هم دارن ؟

و سوال اخر اینکه 206 تیپ V9 که گیربکسش اتوماتیک هست ماشین مطمئنی هست ؟ ماشین ایرانی دیگه مشکلی واسه گیربکسش پیش نیاد و بیخودی هزینه بتراشه ؟ !

schumi_268
18-07-2011, 10:42
ممنون از راهنمایی همگی.

با توجه به صحبت های دوستان من بیخیال پارس و 207 شدم و تصمیم گرفتم 206 اس دی بگیرم که یه مقدار هم از تیپ 5 جادار تر باشه .

دوستان تیپ V8 و V10 تفاوتشون فقط در این هست که V10 دوگانه سوز هست یا تفاوت دیگه ای هم دارن ؟

و سوال اخر اینکه 206 تیپ V9 که گیربکسش اتوماتیک هست ماشین مطمئنی هست ؟ ماشین ایرانی دیگه مشکلی واسه گیربکسش پیش نیاد و بیخودی هزینه بتراشه ؟ !

یکی از دوستان من تو ایرانخودرو کار میکنه و چند وقت پیش باهاش صحبت میکردم.در مورد همین 206 ها چه هاچبک چه سدان ازش سوال میکردم. 30 درصد از موتور 206ها چینیه و مابقی ساخت وطن.دلتون میخواد سوار این جور ماشینی بشید؟؟؟ من که عمراً پول بابت این جور ماشینی بدم.
در مورد این SD ها هم بگم که V8 و V10 هیچ تفاوتی ندارن فقط V10 دوگانه سوزه.
از نظر ظاهر هم خیلی زشت هستند.
نمیدونم سوار 206 تیپ 5 قدیمیاش شدین یا نه؟از نظر شتاب عالین قابل مقایسه با این جدیدیا نیستن.207 دقیقاً مثل 206 تیپ 5 هستش فقط ظاهرش تغییر کرده و اینکه وقتی یه باره میزنی رو ترمز جفت راهنما میزنه.همین ولی اینکه کلاً ساخت فرانسه هست یه چیز دیگه اس.
اینکه میگی اتوماتیک بخری یا دستی دیگه سلیقه ایه.اگه هیجان برات مطرحه و دلت میخواد بیشتر با ماشین حال کنی دستی توصیه میشه ولی اگه این چیزا برات مهم نیست و بیشتر تو ترافیک رانندگی میکنی اتومات

mohamad skystar
18-07-2011, 11:08
ممنون از راهنمایی همگی.

سلام دوست عزيز.
پست هاي شما و دوستان رو خوندم با توجه به مباحثي كه در زمينه 207 شده بود اين خودرو رو كنار گذاشتين
كه با وجود خودروهايي مثل 206 SD V9 كاملا گزينه برتر V9 خواهد بود.
بهترين گزينه همين V9 هست كه ديگه آشنايي باهاش دارين.
گيربكس هاش اتوماتيك و اصل فرانسه هست بدون شك.
چند سال پيش مشكل توي اين گيربكس ها بود كه برطرف شد و اخيرا اصلا مشكلي نداره.
يادتون باشه اينكه گيربكس هزينه بزاره رو دستت يا نه برميگرده به عملكرد شما و كاركردنتون با اين گيربكس ها.
موارد زيادي خرابي بوده كه دليلش عدم آشنايي راننده با گيربكس اتوماتيك بوده.
206 SD V9 از همه نظر خودرويي به صرفه مطمئن كم مصرف و عالي هست.
پارس هم كه نميشه بهش فكر كرد دوستان در موردش توضيح دادن.
موفق باشيد

Mojtabaf
18-07-2011, 13:27
آقا پارس رو بي خيال شو! من دارم اصلا راضي نيستم .... فقط يه فيس ليفت داره بقيه كلا پژو 405 هست!

اگه تونستي SD V9 ‌بگير كه اگه هم نه همون V8 ‌رو بگير! خيلي كم مصرف هست و خيلي رانندگي باهاش ميچسبه! تا پارس! توي پارس صداي موتور آدم رو كلافه ميكنه! ولي وي 8 و 9 اينطوري نيستن و عايق بندي عالي دارن ...

خلاصه اگه بگيري پشيمون نميشي! در ضمن الان درخواست براي SD ‌ها خيلي زياده و در آينده هم قيمتش بالطبع بالا خواهد رفت ...

مثل مگان كه ميخواستيم بگيريم سال قبل گفتيم اين سال ارزونتر ميشه!(بعد عيد) كه گرونتر هم شد :31:

cold398
18-07-2011, 18:55
ممنون از راهنمایی همه دوستان .

با توجه به مواردی که ذکر کردین امروز در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک 206 تیپ V8 رو خریدم که فردا هم میرم هزینش رو به نمایندگی میدم .

دوستان ثبت نامی که نمایندگی های ایران خودرو انجام میدن با ثبت نام در این سایت چه تفاوتی داره ؟؟؟ سایت مطمئنی هست ؟

mohamad skystar
19-07-2011, 10:24

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک 206 تیپ V8 رو خریدم که فردا هم میرم هزینش رو به نمایندگی میدم .

دوستان ثبت نامی که نمایندگی های ایران خودرو انجام میدن با ثبت نام در این سایت چه تفاوتی داره ؟؟؟ سایت مطمئنی هست ؟

ثبت نام ها فرقی باهم نداره و از اونجایی که خریدهای الکترونیکی تو کشور ما هنوز به طور حرفه ای جا نیوفتاده
گاهی وقت ها تو سیستم شرکت مشکلاتی به وجود میاد که حل میشه.
باید پیگیری کنید سایت هم مطمئن هست اما اگر میخوای مطمئن تر بشید از طریق نمایندگی پیگیری کنید
موفق باشید

cold398
19-07-2011, 13:52
ثبت نام ها فرقی باهم نداره و از اونجایی که خریدهای الکترونیکی تو کشور ما هنوز به طور حرفه ای جا نیوفتاده
گاهی وقت ها تو سیستم شرکت مشکلاتی به وجود میاد که حل میشه.
باید پیگیری کنید سایت هم مطمئن هست اما اگر میخوای مطمئن تر بشید از طریق نمایندگی پیگیری کنید
موفق باشید

ممنون از راهنمایی شما و سایر دوستان .

امروز رفتم نمایندگی و ودیعه ی اول رو پرداخت کردم :8: ثبت نام هم گفتن تفاوتی نداره ولی اول و اخر باید میرفتم نمایندگی و مدارک رو تحویل میدادم .

Mojtabaf
19-07-2011, 22:16

بهترين گزينه رو انتخاب كرديد و عمرا هم پشيمان بشيد ... اين ماشين 100% نظر شما رو جلب خواهد كرد و لذت رانندگي رو واقعا باهاش تجربه خواهيد كرد .

موفق باشيد .

Переклад не
19-07-2011, 22:30
در چند کلام با بدون در نظر گرفتن تفاوت در کلاسها 207 i انتخاب خوبیه
چرا؟ چون که به روزه!
پارس با قیافه ی تکراری و قدیمی و استاندارد پایین و استهلاک بالا از نظر اقتصادی ماشینه خوبی نیست.هست؟ همچنین خدمت آقا فرشاد عرض کنم که (جسارتا) برعکس فرموده ی شما این پارس هستش که وقتی توش میشینی نسبت به 206 سرو صدای زیادی داره همچنین کارکردن موتور احساس میشه که تو 206 اینطور نیست و از بیرون هم پارس مثله همنوعهای خودش صدای زیادی داره
به جای 207 آی هم چرا نباید به 206 اس دی وی 9 یا وی 8 فکر کرد که مناسبترین بودن و دوست عزیز اقدام کردن و ایشالله مبارکشون باشه

cold398
20-07-2011, 14:35
بهترين گزينه رو انتخاب كرديد و عمرا هم پشيمان بشيد ... اين ماشين 100% نظر شما رو جلب خواهد كرد و لذت رانندگي رو واقعا باهاش تجربه خواهيد كرد .

موفق باشيد .

در چند کلام با بدون در نظر گرفتن تفاوت در کلاسها 207 i انتخاب خوبیه
چرا؟ چون که به روزه!
پارس با قیافه ی تکراری و قدیمی و استاندارد پایین و استهلاک بالا از نظر اقتصادی ماشینه خوبی نیست.هست؟ همچنین خدمت آقا فرشاد عرض کنم که (جسارتا) برعکس فرموده ی شما این پارس هستش که وقتی توش میشینی نسبت به 206 سرو صدای زیادی داره همچنین کارکردن موتور احساس میشه که تو 206 اینطور نیست و از بیرون هم پارس مثله همنوعهای خودش صدای زیادی داره
به جای 207 آی هم چرا نباید به 206 اس دی وی 9 یا وی 8 فکر کرد که مناسبترین بودن و دوست عزیز اقدام کردن و ایشالله مبارکشون باشه

ممنون از توجه همه ی شما عزیزان :11: