مشاهده نسخه کامل
: آموزشگاه خوب برای 3d - vray - cad برای طراحی نمای ساختمان
softkadeh
16-07-2011, 14:10
درود
عزیزان برای طراحی نمای خارجی و داخلی ساختمان آیا فقط این 3 نرم افزار کافیه ؟
و اینکه بهترین جا برای آموزش تخصصی این کار کجاست ؟
softkadeh
16-07-2011, 21:24
کسی نمیدونه جواب ما چیه ؟
mojtaba_14
16-07-2011, 22:06
علت اینکه جوابت رو ندادن بچه ها فکر کنم بخاطر اینه که بچه های فروم اینجا کمتر تو کار3d معماری هستن و اگه یکم پستهای آموزشیو بخونی دستت میاد خیلی هاشون تجربی یاد گرفتن یا از آموزش های تو اینترنت استفاده کردن.(که البته هر کسی هم بلده اصولاً علاقه داشته و اینطوری با سر و کله زدن با نرم افزارها یاد گرفته)
ببین،این طور که نوشتی cad و max و vray،یعنی منظورت اینه که می خوای از صفر شروع کنی؟
برای کار نما،بلد بودن cad،در حد 2 بعدی کافیه،بهتره مدلینگ با 3dmax باشه،چون قابلیت اتود کردن و اصلاح کردن توش خیلی بالاتره،در ضمن،کسی که مدل کردن با 3dmax بلد باشه،نسبت به cad سه بعدی خیلی خیلی سرعتش بالاتره.
واسه آموزش cad،به نظرم خودت دست به کار بشی سریعتر راه میفتی.
واسه مدلینگ 3dmax،اگه تهران هستی،کلاس خانه عمران خوبه،من چند نفری رو دیدم که اونجا رفتن و مدلینگ دستشون اومده.البته کلاس مدلینگ مجتمع فنی هم خوب بود،چند تا از دوستام اونجا رفتن،و راضی بودن،البته 3 سال پیش،الان احتمالاً استادش عوض شده....
برای vray هم،به نظر من واقعاً خیلی آموزشی تو اینترنت هست،اما اگه واقعاً می خوای کلاس بری،بازم کلاس خانه عمران خوبه،چون تمرکزش فقط رو کار معماریه و چیزیه که تو دنبالشی!استادشم پسر خوبیه.....:46:
یه چیز دیگه که 1000 بار تو این فروم همه گفتن رو تکرار می کنم،اصلی ترین چیز برای یاد گیری تمرینه،بهترین آموزشگاه و استاد هم،نمی تونه جای تمرین و سخت کوشیو بگیره.
softkadeh
17-07-2011, 01:13
علت اینکه جوابت رو ندادن بچه ها فکر کنم بخاطر اینه که بچه های فروم اینجا کمتر تو کار3d معماری هستن و اگه یکم پستهای آموزشیو بخونی دستت میاد خیلی هاشون تجربی یاد گرفتن یا از آموزش های تو اینترنت استفاده کردن.(که البته هر کسی هم بلده اصولاً علاقه داشته و اینطوری با سر و کله زدن با نرم افزارها یاد گرفته)
ببین،این طور که نوشتی cad و max و vray،یعنی منظورت اینه که می خوای از صفر شروع کنی؟
برای کار نما،بلد بودن cad،در حد 2 بعدی کافیه،بهتره مدلینگ با 3dmax باشه،چون قابلیت اتود کردن و اصلاح کردن توش خیلی بالاتره،در ضمن،کسی که مدل کردن با 3dmax بلد باشه،نسبت به cad سه بعدی خیلی خیلی سرعتش بالاتره.
واسه آموزش cad،به نظرم خودت دست به کار بشی سریعتر راه میفتی.
واسه مدلینگ 3dmax،اگه تهران هستی،کلاس خانه عمران خوبه،من چند نفری رو دیدم که اونجا رفتن و مدلینگ دستشون اومده.البته کلاس مدلینگ مجتمع فنی هم خوب بود،چند تا از دوستام اونجا رفتن،و راضی بودن،البته 3 سال پیش،الان احتمالاً استادش عوض شده....
برای vray هم،به نظر من واقعاً خیلی آموزشی تو اینترنت هست،اما اگه واقعاً می خوای کلاس بری،بازم کلاس خانه عمران خوبه،چون تمرکزش فقط رو کار معماریه و چیزیه که تو دنبالشی!استادشم پسر خوبیه.....:46:
یه چیز دیگه که 1000 بار تو این فروم همه گفتن رو تکرار می کنم،اصلی ترین چیز برای یاد گیری تمرینه،بهترین آموزشگاه و استاد هم،نمی تونه جای تمرین و سخت کوشیو بگیره.
دستت درد نکنه دوست من که جواب دادش ..
در مورد تمرین که خوب بله . من هدفم از کلاس رفتن اینه که بدونم چیکار باید بکنم بعد برم دنبال تمرین دیگه ...
بله میخوام از صفر شروع کنم . رشتم کامپیوتره و هیچی از معماری نمیدونم البته چیزهایی که نیاز دارم برای این کار ( یعنی مسایل مربوط به معماریه این کار ) رو از پدرم میتونم بپرسم مشکلی نداره ولی قسمت طراحیش رو میخوام برم کلاس چون اگر بخوام از اینترنت یاد بگرم ول میکنم ...
دوست من برای این کار همین 3 نرم افزار نیازه فقط ؟ اصلأ هرکدوم از اینا توی طراحی مورد نظر من چیکار میکنه ؟
و آخرین سوال اینکه این خانه عمران که فرمودید یه شماره تماسی سایتی آدرسی چیزی نداره ؟
softkadeh
17-07-2011, 02:00
آقا یه نگا به این 2 تا سایت هم بنداز نظر بده لطفأ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینارو از توی روزنامه همشهری پیدا کردم ..
این لینک دومی فکر میکنم عالی باشه نه ؟
راستی توی سایت civilhouse.ir هم رفتم سر در نیاوردم چی به چیه ...
mojtaba_14
17-07-2011, 08:58
اولی رو که ولش!خیلی نمونه کارهایی که به عنوان استاد گذاشته بده.
دومی به نظر بهتر میاد.ولی نمی دونم که چقدر از این چیزایی رو که می گن برسن درس بدن....
اینم شماره اونجاست: 84360-021
درضمن یه چیزیو اضافه کنم،این نرم افزارها فقط و فقط ابزار هستند،شما حتماً احتیاج دارید که طراحی هم یاد بگیرید وقتی طراحی بلد باشید این ابزارها به طراحیتون کمک می کنن ولی طراحی بلد نباشید،کاری که انجام می دید هیچ وقت قابل رقابت با کسایی که حرفه ای اینکارو می کنن نیست.
softkadeh
17-07-2011, 12:31
اولی رو که ولش!خیلی نمونه کارهایی که به عنوان استاد گذاشته بده.
دومی به نظر بهتر میاد.ولی نمی دونم که چقدر از این چیزایی رو که می گن برسن درس بدن....
اینم شماره اونجاست: 84360-021
درضمن یه چیزیو اضافه کنم،این نرم افزارها فقط و فقط ابزار هستند،شما حتماً احتیاج دارید که طراحی هم یاد بگیرید وقتی طراحی بلد باشید این ابزارها به طراحیتون کمک می کنن ولی طراحی بلد نباشید،کاری که انجام می دید هیچ وقت قابل رقابت با کسایی که حرفه ای اینکارو می کنن نیست.
اگر من این دوره که اسمش طراحی داخلی هست رو برم به نظرت میتونم طراحی نمای خارجی رو هم انجام بدم ؟
آخه توش نقشه میکشه و میفرسته برای تری دی مکس که کارهای 3d رو روش انجام بدن فکر کنم بشه این کار رو کرد درسته ؟
mojtaba_14
17-07-2011, 13:37
طراحی یک اصولی داره که اگه آدم یاد بگیره و مطالعه کنه،در مورد همه چیز،از یه دستگیره در بگیر،تا یه برج 120 طبقه می تونه آدم رو صاحب ایده بکنه.اما آیا این اصول تو یه دوره طراحی داخلی به آدم منتقل میشه؟
جواب این سوال هم به دانش آموزش بستگی داره،هم به استادش.در مورد دوره های اینطوری،من جایی رو نمی شناسم،منظورم جایی که یه نفر با یه دوره 3-4 ماه بتونه کارشو راه بندازه.دوره های خیلی زیادی هست ها،یه سرچ تو اینترنت و روزنامه بکنی دستت میاد،ولی هیچ کدومشون از یه نفر،طراح نمی سازن....مطمئن باش.
حالا بیا فرض کنیم که اصلاً این اتفاق پیش بیاد،یعنی با یه دوره 3-4 ماه،آدم ترکیب بندی و رنگ و مصالح و نور و سایه و اینا دستش بیاد،اونوقت یه بخش دیگه می مونه که اونم جزییات ساخته،در مورد این مطمئن باش که هیچ دوره ای تو ایران وجود نداره که به درد بخوره.
ببین،همیشه می تونی نما طراحی کنی،بدون در نظر گرفتن همه چیزهایی که تو این پست گفتم،اما اینطوری،منظورم بدون پیش زمینه طراحی و اطلاعات اجرایی،در ایده آل ترین حالت،کارت از یه حد متوسط بالاتر نمی ره.
اما اگه بخش طراحی کردن رو بذاری کنار،یعنی کسی باشی که خوب مدل می کنه و بلده رندر کنه،این بخش اونقدر این پیش زمینه هایی رو که گفتم رو نمی خواد،در این حالت با یه مدت کار کردن اینطوری(مدل کردن و متریال دادن و ...) و دقت کردن به پروژه های دیگه،می تونی جای اون دوره طراحی داخلی رو پر کنی و اگه علاقه داشته باشی خود به خود یاد می گیری و پیشرفت می کنی..
راستی این پستها داره از بحت نرم افزارهای 3 بعدی خارج میشه.اگه بازم سوالی بود،برم پ خ بفرست.
softkadeh
17-07-2011, 14:05
نه دیگه دستت درد نکنه لطف کردی وقت گذاشتی ...
همین کلاس ها رو میرم تا بیس کار دستم بیاد بعد خودم شروع میکنم به تلاش کردن ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.