مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید مودم ADSL
Shedayat
16-07-2011, 11:04
سلام دوستان خسته نباشید.
راستش توی منطقه ما تازه سرویس ADSL فعال شده و من هم می خوام یه مودم بخرم برای استفاده خونگیم. ولی اطلاعاتی در مورد مودم ها ندارم. اینکه سرعت ADSL بستگی به مودم داره؟ مثلا اگه بخوامای دی اس ال با سرعت 512 بگیرم باید یه مودم 512 بگیرم. اگه می شه راهنماییم کنید. به نظرتون بهترین مدل مودمی که برای استفاده خونگی خوب باشه و هزینه اش زیاد بالا نباشه چیه؟ اگه وایرلس بگیرم خیلی گرون تره؟ مودم تک پورته هم وجود داره؟
خیلی ممنون.
ghasem13
17-07-2011, 16:47
سلام دوستان خسته نباشید.
راستش توی منطقه ما تازه سرویس ADSL فعال شده و من هم می خوام یه مودم بخرم برای استفاده خونگیم. ولی اطلاعاتی در مورد مودم ها ندارم. اینکه سرعت ADSL بستگی به مودم داره؟ مثلا اگه بخوامای دی اس ال با سرعت 512 بگیرم باید یه مودم 512 بگیرم. اگه می شه راهنماییم کنید. به نظرتون بهترین مدل مودمی که برای استفاده خونگی خوب باشه و هزینه اش زیاد بالا نباشه چیه؟ اگه وایرلس بگیرم خیلی گرون تره؟ مودم تک پورته هم وجود داره؟
خیلی ممنون.
سرعت اینترنت ربطی به نوع مودم نداره.
اگه یه مودم معمولی میخوای من tp-link 8811 رو پیشنهاد میدم با قیمت حدود 20 تا 25 (یه خروجی یو ای بی و یه خروجی شبکه)
اگه مودم وایرلس میخوای حدود 40 تا 45 .
farhad_shi
17-07-2011, 17:05
منم tplink-8811 دارم و مشکلی نداشته تا الان خوشبختانه
Shedayat
17-07-2011, 17:58
خیلی ممنون. ولی من این مودم رو تو اینترنت سرچ کردم که شکلهاش و قیمتهاش با هم فرق می کرد:
مثلا این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و این.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون می شم راهنماییم کنید که فرقشون تو چیه؟ آخه مگه مودم با یه اسم و یه مدل با هم فرق می کنه؟؟
Shedayat
18-07-2011, 22:24
دوستان اگه می شه جوابم رو سربع تر بدین. آخه فردا می خوام برم بخرم؟
آیا اون چیزایی که بالا گفتم با هم فرق دارن؟
زیاد حساسیت به خرج نده هیچ فرقی نداره
یا 8811 تی پی لینک بگیر یا DLINK 2520U
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.