ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرای قانون ثبت مشخصات کاربران اینترنت در کافی نت‌ها

befermatooo
16-07-2011, 08:57
اجرای قانون ثبت مشخصات کاربران اینترنت در کافی نت‌ها

با تغییر رئیس اماکن عمومی، سرهنگ خلیل هلالی به عنوان رئیس پلیس جدید اماکن عمومی اقداماتی از سوی وی جهت محدودیت کاربران اینترنت در کافی نت‌ها صورت گرفت.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران طبق بخش نامه‌ای جدید از سوی اداره اماکن عمومی وبا توصیهٔ پلیس امنیت سایبری به اتحادیهٔ صوتی و تصویری و صنف کافی نت داران، تمامی صاحبان کافی نت‌ها ملزم به نصب دوربین مداربسته و ثبت تمامی مشخصات فردی کاربران اینترنت شدند.

طبق این بخشنامه از هریک از اعضای اتحادیه مبلغ ۱۵۰۰۰۰ ریال دریافت و یک جلد دفتر ثبت اطلاعات فردی کاربران کافی نت به ایشان اعطا می‌شود، کافی نت داران بایستی تمامی اطلاعات کاربر اعم از مشخصات سجلی و کارت ملی و تاریخ و ساعت استفاده از سیستم را در دفتر ثبت کنند.

.:: هرانا ::.

befermatooo
16-07-2011, 09:03
در صورت اجرای این قانون ، شغل کافی نت داران با خطر جدی روبرو میشه !

اصولاً کسی دوست نداره که مشخصاتش در همچین مکانی ثبت بشه و اینکه با دوربین مدار بسته تحت نظر باشه .

Penryn
16-07-2011, 09:15
بیشتر کافی نتها سرعت بالایی هم ندارن که کسی بخواد ه ک سایت یا اعمال خرابکارنه از اونجا انجام بده هرچند خیلی بعیدم نیستش. ضمناً از چند ماه قبل این طرح در بعضی استانها بصورت پایلوت در حال اجرا بوده:
قابل توجه كليه كافي نت هاي داراي پروانه كسب از اتحاديه كامپيوتر

بدينوسيله باطلاع ميرساند پيرو دستور دادستاني محترم استان آذربايجانشرقي كليه كافي نت ها از تاريخ 12/02/1390موظف به ثبت مشخصات فردي كاربران با دريافت كارت ملي و امضاء در پايان استفاده از خدمات كافي نت مربوطه بعنوان تاييد مشخصات قيد شده در دفتر ثبت ميباشند.

بديهي است عدم رعايت مورد فوق شامل پيگرد قانوني از طريق مراجع انتظامي و قضايي استان بوده و بلافاصله خطوط ديتا كافي نت مربوطه نيز قطع خواهد شد

اين اطلاعيه به منزله ابلاغ كتبي ميباشد.
جهت دريافت نمونه فرم مربوطه اينجا را كليك نماييد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداتحاديه كامپيوتر و انفورماتيك تبريز

befermatooo
16-07-2011, 09:18
البته برای من چنین دستوری نیومد . اما خوب ، با این وضع من که باید جم کنم برم :20:

قبلا هم فکر کنم طرحی اومده بود که ورود بانوان بد حجاب به کافی نت ها ممنوع بود و با صاحبان صنفی که رعایت نمی کردن برخورد می شد .

D o l f i n
16-07-2011, 13:47
جدا مسخره نیست اینم شد قانون هر کی از راه میرسه یه قانون من دراوردی رو اجرا میکنه که بله من تحول ایجاد کردم
واقعا که ....

mohsen_1363
17-07-2011, 13:17
این شغلم تخته شد
کافی نت شده ثبت احوال

ŞHÍЯÍŃ
17-07-2011, 14:40
:31:میشه به جای کارت ملی شناسنامه بدیم:31:

یا به جای امضا انگشت بزنیم:16::16:

این چه مسخره بازی دیگه:2:

مهرسا1
17-07-2011, 21:56
خوب این قانون تا حدی خوبه اگه یه نفر مثلا عکسهای شخصی یه نفر از کافی نت بخش کرد مثلا چجوری میخوان گیرش بندازن؟اما وقتی دوربین و کارت شناسایی باشه این حرکت غیر ممکن میشه

s-a-l-i-m
17-07-2011, 23:31
خیلی بد میشه اینطوری...حتما فردا میگن کارت شناسایی دیجیتال باید داشته باشند ... جو گیر شدن اینا.

Elendil1
18-07-2011, 00:06
هر دفعه اینا یه چیزی میگن ، جدی نگیرید ... !

dashhosein38
18-07-2011, 12:10
سند و سفته و ضامن کارت پایان خدمت هم میخواد؟:31:

sina1808
18-07-2011, 13:18
من فکر میکنم فقط استفاده از دوربین مداربسته کافی باشه
کسی دوست نداره مشخصاتش جایی ثبت بشه ( با توجه به ماهیت اینترنت )
اینکار ها باعث بی رونقی در بازار کافی نت ها میشه

ehsan_update
18-07-2011, 13:22
خوب این قانون تا حدی خوبه اگه یه نفر مثلا عکسهای شخصی یه نفر از کافی نت بخش کرد مثلا چجوری میخوان گیرش بندازن؟اما وقتی دوربین و کارت شناسایی باشه این حرکت غیر ممکن میشه
خوب نظرت چیه یه سلول انفرادی هم بغل کافی نت درست کنن هر کی این کارو کرد مستقیم بندازنش اونجا! حتما اینم به نظرت تا حدی خوب میاد و با این کار دیگه کسی نمیتونه عکس کسی رو پخش کنه!!! :27:
عزیز اگه یه نفر واقعا بخواد عکس کسی رو پخش کنه نیازی به کافی نت نداره، به نظر من این طرح رو به دلایل 30یا30 گذاشتن، فکر میکنند اینطوری میتونن ملت رو بترسونن که بلی ما شما رو تحت نظر داریم... واقعا که...:2:

sina1808
18-07-2011, 13:23
راستی اینها اولین بارشون نیست که با این قوانین و سیاست ها باعث صدمه دیدن مشاغل میشن !

مهرسا1
18-07-2011, 13:30
خوب نظرت چیه یه سلول انفرادی هم بغل کافی نت درست کنن هر کی این کارو کرد مستقیم بندازنش اونجا! حتما اینم به نظرت تا حدی خوب میاد و با این کار دیگه کسی نمیتونه عکس کسی رو پخش کنه!!!
عزیز اگه یه نفر واقعا بخواد عکس کسی رو پخش کنه نیازی به کافی نت نداره، به نظر من این طرح رو به دلایل 30یا30 گذاشتن، فکر میکنند اینطوری میتونن ملت رو بترسونن که بلی ما شما رو تحت نظر داریم... واقعا که...

عزیزم وقتی کسی ریگی به کفشش نباشه چه دلیلی داره بترسه از این طرح؟
در ضمن یه خوبی دیگه هم داره اینه که هر بچه ای نمیتونه بیاد تو نت

dashhosein38
18-07-2011, 15:55
عزیزم وقتی کسی ریگی به کفشش نباشه چه دلیلی داره بترسه از این طرح؟
فرض کن یه دختر دوست نداره مشخصاتشون اون پسر صاحب کافی نت داشته باشه کافی نتی که تا اخر عمرش کافی نتی نمی مونه ممکنه بعد ها کلی سو استفاده بشه از این قضیه بشه مشخصاتشو به کسی بده یا ادعا کنه با طرف رابطه ای داشته یا اطلاعات خصوصی شخصی رو تو اینترنت قرار بده بعد پیدا کن پرتقال فروش را
به همه جنبه های این قضیه باید نگریست

kar1591
18-07-2011, 16:02
من خودم کافی نت دارم اولین باره میشنوم اگه اینجوری بشه جمع میکنم

befermatooo
18-07-2011, 17:52

:20:

من خودم کافی نت دارم اولین باره میشنوم اگه اینجوری بشه جمع میکنم

پس هم دردیم .

من که جمش میکنم مغازه رو اگه این طرح اجرا بشه . به دردسرش نمی ارزه .

یه روز اماکن اومد و رفت رو یکی از سیستمها و میگه چرا قیلترشکن تو یکی از درایوهاشه !

منم گفتم من که نمیتونم 24 ساعته سیستم رو چک کنم ! ولی گیر داده بود که باید چک کنی .

MrGee
18-07-2011, 20:39
یه روز اماکن اومد و رفت رو یکی از سیستمها و میگه چرا قیلترشکن تو یکی از درایوهاشه !

تا به حال نشده برم يه كافي نت و توش قيلتر شكن نبينم!

در مورد طرح هم زياد نگران نباشيد
حرفي هستش كه دارن مي زنن نمي تونن اين كار رو بكنن

Ice Pain
18-07-2011, 23:15
فکرشو بکن همه کافی نتها جمع کنند

MrGee
18-07-2011, 23:51
فکرشو بکن همه کافی نتها جمع کنند

كاش كه بشه
ولي حيف كه مردم نمي تونن متحد باشن و همه كافي نت دارها جمع كنن برن

مهرسا1
18-07-2011, 23:58
دوستان مگه قرار نیست اینترنت ملی بشه پس حکایت این طرح چیه؟وقتی اینترنت ملی بشه دیگه بعید میدونم نیازی به اجرای این طرح بشه

dandelionsland
19-07-2011, 12:24
دوستان مگه قرار نیست اینترنت ملی بشه پس حکایت این طرح چیه؟وقتی اینترنت ملی بشه دیگه بعید میدونم نیازی به اجرای این طرح بشه
اینترنت ملی:2:

Lord007
21-07-2011, 17:12
مهرسا 1 نا امیدم کردی با این پستات.
من که فکر نمی کنم امکان عملی کردن این طرح وجود داشته باشه.

مهرسا1
22-07-2011, 00:02
مهرسا 1 نا امیدم کردی با این پستات.

عزیزم من حرف خاصی نزدم گفتم اگه کسی نخواد کار غیر اخلاقی انجام بده 1000 تا دوربین هم روش زوم کنن براش مهم نیست به نظرتون حرفم غیر منطقیه؟؟؟

Penryn
22-07-2011, 07:16
عزیزم من حرف خاصی نزدم گفتم اگه کسی نخواد کار غیر اخلاقی انجام بده 1000 تا دوربین هم روش زوم کنن براش مهم نیست به نظرتون حرفم غیر منطقیه؟؟؟
نخیر اینجور نیست!! یه هکر حرفه ای میدونه از کافی نت استفاده کنه دیگه نمیتونن مچشو بگیرن. متأسفانه همینجورم هست چون تغییر ای پی و این روشها توی خونه بازم جوابگو نیست. حالا وقتی کافی نت چی مشخصات را ثبت کنه دیگه نمیتونه با خیال تخت راحت تشریف بیاره حساب باباهای کارمند بدبخت شما را سر برج تخلیه کنه!! اصلاً مسأله سر چیزای اخلاقی و غیر اخلاقی نیستش چون اونا راههای خیلی ساده تر و بی نیاز به اینترنت برای خودش داره و......

MrGee
22-07-2011, 08:31
به قول شما اگه هکر حرفه ای باشه اصلا نیازی به کافی نت نداره خودش می تونه تو خونه کاری کنه که شناسایی نشه

اگه کسی نخواد کار غیر اخلاقی انجام بده 1000 تا دوربین هم روش زوم کنن براش مهم نیست به نظرتون حرفم غیر منطقیه؟؟؟
کار غیر اخلاقی؟؟؟؟
به نظر شما تو این مملکت با این وضع قیلترینگ فقط به کار غیر اخلاقی گیر می دن؟؟
اگه شما تو کافی نت به خوای از قیلترشکن استفاده کنی (اونم با این همه هزینه که برای قیلترینگ می کنن) مشکلی به وجود نمی یاد و کسی بهت گیر نمی ده؟

VAHID
22-07-2011, 11:09
بخوایم حساب کنیم جنبه های مثبت این کاربیشتر از منفیش هست به نظر من کاره خوبیه
کسی میخواد از کافی نت استفاده خب اگه اطلاعاتشم ثبت بشه نباید نگران باشه

essi4300
22-07-2011, 11:13
به نظر من که اقدام بسیار خوبی هست.

حتی اگر از کسانیکه میخواهند وارد کافی نت شوند،انگشت نگاری هم شود،بهتر است.

به هر حال احتیاط واجب آنست که هرگونه اغتشاش حتی مجازی،در نطفه خفه شود و کسی نتواند تکان بخورد.

M . Sayid
22-07-2011, 11:20
من توي يه شهر ديگه دانشجوم
بعضي مواقع ميرم كافي نت آهنگي دانلود كنم يا كاراي مربوط به دانشگاهو انجام بدم !!!

با اين اوصاف به قول دوستان كاري نمي كنم كه به خاطرش نگران باشم !!

ولي باز به اين مساله حس خوبي ندارم !!

Masoud-Susa
22-07-2011, 11:23
همین رو کم داشتیم...
آقا رک و راست بگید نیایید اینترنت دیگه...این بازیا چیه در میارید؟!!!

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

من توي يه شهر ديگه دانشجوم
بعضي مواقع ميرم كافي نت آهنگي دانلود كنم يا كاراي مربوط به دانشگاهو انجام بدم !!!
البته بیشتر آهنگ دانلود می کنی ! :27: من که می دونم ! :31:

MrGee
22-07-2011, 11:29
به نظر من که اقدام بسیار خوبی هست.

حتی اگر از کسانیکه میخواهند وارد کافی نت شوند،انگشت نگاری هم شود،بهتر است.

به هر حال احتیاط واجب آنست که هرگونه اغتشاش حتی مجازی،در نطفه خفه شود و کسی نتواند تکان بخورد.

محل سكونت: قلعه حیوانات

یادش بخیر ما هم یه روز اونجا زندگی می کردیم:happy:

essi4300
22-07-2011, 11:43
یادش بخیر ما هم یه روز اونجا زندگی می کردیم:happy:
البته اینجا محل سکونت ابدی ماست...

شاید بعضی وقت ها فکر کنیم،تو قلعه نیستیم،اما روح زندگی در قلعه حیوانات،تا آخرین لحظه در وجودمان میماند. :46: