مشاهده نسخه کامل
: شروع با مکس
روم نمیشه بزارم این اولین کار من با مکس هستش البته باید بگم به معنای واقعی اولینه تا قبل از این فقط قوری خود مکس رو میتونستم بکشم و خیلی از ابزار ها و ویرایشگر هارا بلد نیستم یه نظر بدید اما زیاد سخت نگیرید قبول دارم زیاد خوب نیست ولی خب اولین کاره دیگه من هیچی از مکس هنوز نمیدونم نور پردازیشم همینجوری زدم !!!!!!:worried:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم وایر فریمش البته این کار اوله نمیدونستم چجوری نورپردازی کنم خیلی اشکال داره:
majid322
15-07-2011, 23:23
سلام
همین که مدلسازی رو به این خوبی انجام دادی
معلومه که استعدادت خوبه
منتظر کارای بعدیت هستم :46:
.:PAR3A:.
15-07-2011, 23:45
واسه ی اولین کار خوبه... من هنوز نتونستم مقیاس های فشنگ رو در بیارم :دی نمیدونم واقعا اینطوره یا فقط من حس میکنم که اونی که روی زمین افتاده دراز تره و اونی که ایستاده پهن تر...
Wolf of aria
16-07-2011, 04:44
مدل خوبی زدی
حال که گفتی سخت نگیرین ماهم سخت نمیگیریم اما برای پیشرفت یه دوست باید یه چیزای بگیم البته الکی نه باید راهنمایش کنیم.
فقط اینه میگم اگر خواستی دوباره مدل گلوله بزنی گلوله رو از فشنگ جدا مدل سازی کن.
شوخی کردم مشکلاتش را بگین ولی به زبان ساده در مورد اون که زمین افتاده نمی دونم چرا اینجوری شد چون کپی گرفتم و تو خود مکس خوبه تازه تو رندر هم کمتر به نظر میرسه ولی تا فرمتش را برای آپلود عوض کردم اینجوری شد خودمم فهمیدم.:18:
بازم ممنون که امیدوارم کردید احساس می کردم هیچی از مکس نفهمیدم و هی ویرایشگر هاش را یادم میره بازم ممنون :42:و شرمندم کردید.:26:
تازه می فهمم برای ساخت چند ثانیه انیمیشن ساعت ها وقت و حوصله نیازه.:43:
ببخشید من حالا هی این کارای مبتدیم را نشون میدم و نظر میخوام آخه به اگه بخوام پیشرفت کنم باید از کسایی بپرسم که خودشون حرفه ای هستن و به غیر از اینجا جای دیگه ای سراغ ندارم این پیچ گوشتیه را مدل زدم البته بسیاری از بخش های مدلینگش از روی کتابیه که دارم کار میکنم اما متریالش و اندازه و جمع و جورش و اینها همش کار خودمه اینبار دیگه هرچی دلتون میخواد بگید من آدم انتقاد پذیریم
کار با این متریا خیلی سخته ساعت ها باید کار کرد و هی تنظیماتش را عوض کرد تا بشه یه فلز براق ساخت.
ایندفعه دیگه صحنه را عوض نکردم همونطور که تو رندر بود سیو کردم.
این هم وایرفریمش:
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید: توی سایت پیکسار در بخش رندرمن یه بخشی برای فروش پلاگین برای مایا داره میخواستم ببینم این پلاگین چیکار مینه؟؟؟ مگه منظور از رندر پرداخت عناصر صفحه به همراه نور و دوربین نیست ؟و اینکه این چه برتری به دکمه رندر خود نرم افزار داره ؟؟آیا برای مکس هم هست؟؟؟؟؟واینکه این یه امتیاز محسوب نمیشه برای مایا که از پلاگین قدرتمند پیکسار بهره میبره؟؟؟شاید برای همینه که مایا خیلی اوقات تصاویر واقعی و رئال تری را ارائه میده؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
آقا کارات خیلیم خوبن
تن تن هرچی کار میزنی اینجا آپ کن تا ماهم نظر بدیم
این پیچ گوشتی خیلی خوب شده
موفق باشی
Wolf of aria
17-07-2011, 05:02
مدل پیچ گوشتی رو خوب زدی آفرین......
چند راهنمای .............
1- مدل همه جاش خوبه فقط آخر دسته نباید تیز باشه اونه گیرد کن....
2- رویفلکت متریال دسته رو کم کن ..
3- ریفلکت و ریفریکت دسته رو تنظیم کن یه مقدار افضایش بدی که شبی فلز بشه ..
4- قانون انجمن سه بعدی اینه وقتی یه کاری انجام میدی و اونه به اشتراک میذاری تا دیگران نظر بدن باید یه نمونه از وایر فریمش
هم بذاری این قانونش هست.
یه پلاگین خوب مایا به حساب میاد قدر رندر کردنش هم خیلی زیاده اما نسخه کرک شدش یافت نمیشه . فقط پولی....
موفق باشی.
1- مدل همه جاش خوبه فقط آخر دسته نباید تیز باشه اونه گیرد کن....
تازه از این تیز تر بوده گردش کردم بازم ولی انگار هنوز تیزه!!:46:
2- رویفلکت متریال دسته رو کم کن ..
3- ریفلکت و ریفریکت دسته رو تنظیم کن یه مقدار افضایش بدی که شبی فلز بشه ..
تازه متوجه شدم به نظر میاد دستش فلزیه و سرش پلاستیکی حتما درستش باید بکنم.مرسی:31:
4- قانون انجمن سه بعدی اینه وقتی یه کاری انجام میدی و اونه به اشتراک میذاری تا دیگران نظر بدن باید یه نمونه از وایر فریمش
هم بذاری این قانونش هست.
ببخشید ولی این را درست متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدید:18:
یه پلاگین خوب مایا به حساب میاد قدر رندر کردنش هم خیلی زیاده اما نسخه کرک شدش یافت نمیشه . فقط پولی....
1-این را میدونم ولی دقیقا نمیدونم منظور از اینجور رندر چیه یعنی در واقع همون نور پردازی و تنظیم متریال و اینهاست؟؟؟
2-برای مکس همچین چیزی نیست؟؟؟
3-خوب این یه امتیاز برای مایا محسوب میشه که از پلاگین قدرتمند پیکسار استفاده میکنه. نه؟؟؟
Thanks
Wolf of aria
17-07-2011, 11:02
ببخشید ولی این را درست متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدید
1-این را میدونم ولی دقیقا نمیدونم منظور از اینجور رندر چیه یعنی در واقع همون نور پردازی و تنظیم متریال و اینهاست؟؟؟
2-برای مکس همچین چیزی نیست؟؟؟
3-خوب این یه امتیاز برای مایا محسوب میشه که از پلاگین قدرتمند پیکسار استفاده میکنه. نه؟؟؟
Thanks
وایرفریم که گفتم منظورم از این بود وقتی توی نرم افزار مدل رو به حالت سیمی قرار میدی و یه شات ازش میگیری
و اون تصویر رو هم با تصویر رندر شده آپ میکنی و سندی میشه برات که مدل خودت ساختی همین.
بله همون تنظیم نور و متریال و... هست هر موتر رندر تنظیمات خودش رو داره مثلاً منتال ری تنظیمات خودش ، ویری
تنظیمات خود رو داره و رندر من هم تنظیمات خودش .
برای هر کدوم نور و متریال ها متفاوت تنظیم میشه .
البته تنها برای مایا نیست برای سافت امیج چند نرم افزار دیگه هم هست.
نه برای مکس نیست.
kamron_devil
17-07-2011, 16:17
عالیه بلاخره همه از همین جا شروع کردیم هنوز هم خیلی چیزاست که بلد نیستیم که اگر بودیم می شدیم هالیوود :31:
پست ها آپدیت شد!!!!
پیچ گوشتیه را تغییر دادم گفتم اینجا بزارم تفاوتش معلوم بشه فلزش به نظرم بهتر شد قدش را هم بهتر کردم رفلکس دستش را هم کم کردم اما در مورد ته تیزش واقعا نمیدونم از چه ابزاری استفاده کنم حالا فعلا دارم روی شطرنج و چند تا چیز دیگه که تو کتاب هست کار میکنم.
بازم مرسی.
بچه ها کتابه داره تموم میشه بعد از اون چی بخونم بهتره؟؟؟؟؟ اگه بخوام با هلپه خود مکس ادامه بدم باید از کجاش بخونم آخه الان دیگه یکسری چیزا را میدونم؟؟؟
با مایا هم یه چند جلسه کار کردم ولی خیلی اعصاب خرد کنه همه چیزاش قاطی پاطی و اصلا نظم نداره ولی انگار به نظرم مدل های مایا طبیعی تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
help to me please!!!!
Dark000prince
19-07-2011, 19:10
سلام
help خود مکس یه سری tutorial داشت که خیلی خوب بود برای شروع . مثلا مدلینگ هواپیمای ساده و صفحه شطرنج و مهره های شطرنج و ....
ولی الان هرچی می گردم پیداشون نمی کنم . :18::18:
اگه پیدا کردی حتما چند تاش رو ببین خوشت میاد .
در مورد کتاب من اطلاعی ندارم .
سایت های آموزشی زیادی هست برای یاد گرفتن . ولی فعلا برو دنبال مدلینگ و آموزش های basic و اولیه .
اون آموزش هایی که مرحله به مرحله با عکس نشون داده عالیه .
فیلم هم باشه خوبه
اگه کسی جاش رو پیدا کرد حتما بگه چون انگار راه دیگه ای نیست!!!!
این تفنگ اسباب بازیه لیزریه که زیاد دوستش نداشتم فقط گفتم تمرینی بزنم بد نیست انگار بیش از اندازه پلاستیکی میزنه
فکر کنم کلش یه خدود ده الی یک ربع طول کشید!
اگه بتونم شطرنجه را خوب بزنم خیلی خوب میشه!!!!!!!!
اینهم شطرنجه که گفته بودم یه چند ساعتی وقت برد مهره ی اسبش رو خوب نتونستم دربیارم ولی دیگه یه کاریش کردم درست هم نمیدونستم چجوری توی بک گراند قرار بدم با خود مکس یه کار هایی کردم!
اما دلم میخواست یه سایه ای از مهره ها بیوفته روی صفحه که بلد نبودم مثل شطرنج ویندوز 7 (بازیه) اگه کسی راهنمایی کنه خوشحال میشم!
نظر یادتون نره خواهشا"
آخه چرا این تاپیک هی میاد پایین؟؟؟؟
دیگه هیچکی اینجا نیست تقریبا" داره متروکه میشه!!!!
Dark000prince
20-07-2011, 21:56
بچه ها در حال کارند .
شایدم بچه ها در کار حالند!!! :31::31::31::31::31::31:
خیلی خوب شده این شطرنجت .
به جز اسب و فیل البته .
اون آموزش ه که گفتم پیدا نکردی؟؟؟ تو هلپ خود مکس ؟
اسب رو با spline+surface میساخت . خیلی توپ بود .
بابا حالا بزار یه خورده کار بهتر بشه بعدش بنداز رو عکسای دیگه :31::31:
برای سایه ها باید از نور استفاده کنی . حالا چجوریش رو دیگه خودت می دونی .
skylight
direct
omni
.
.
.
خیلی ممنون خودمم احساس کردم برای روی عکس انداختن زوده، اسبش که خیلی افتضاح شده می دونم البته مهره ی شاه هم یه اشکال بی توجهی داره که خیلی پیدا نیست:13:( مهم نیست ولش کن ):27:مهره فیل به نظرم بد نشده فقط زاویش اشتباهه. بازم ممنون.:40:
kamron_devil
21-07-2011, 16:56
سلام اقا نیما اتفاقا برای کسی که تازه شروع کرده کارت عالیه .اگر با محیط 3d max اشنا شدی که هیچی اگر احساس می کنی بعضی چیزا رو بلد نیستی و می خوای مدلینگ رو هم یاد بگیری یک بسته اموزش از شرکت digital tutors بخر برای سال 2009 تو سایت های ایرانی میفروشن و برای مدلینگ برای تازه کار ها هم به این ادرس برو و به قسمت modeling که وسط صفحه دیده میشه بعد ببین کدوماش رو می تونی بسازی و تمیرین کن. در مورد ته پیشگوشتی هم می تونی با polygon اون تحش رو انتخاب کنی بعد اگر یکم اسکرول موس رو بکشی پایین میتونی از گزینه msmooth البته حالت turbosmooth خاموش باشه فکر کنم درست شه . اینم سایتی که گفتم خیلی به دردت خواهد خرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
famile dur !
26-07-2011, 22:31
سلام نیما جان، دوست عزیزم. در مورد طرح هات باید بعنوان فردی که تازه داره با 3Ds Max کار میکنه بگم، عالیه. مخصوصأ اون پیچ گوشتی و این شطرنج.
یه سؤال داشتم اگه جواب بدی، عالی میشه. از چه چیزی برا آموزش استفاده کردی؟ :20:
خیلی خوشحال شدم یک کتابه که از کتابخونه گرفتم به نظرم عالیه برای شروع واقعا خوبه اسمش هم "آموزش گام به گام 3d max8 " هست به تالیف هانی محمدی.
البته دیگه میخوام از مکس بیام بیرون با اینکه میدونم از مکی چیز زیادی بلد نیستم و مایا یاد بگیرم آخه بیشتر من برای جلوه های ویژه می خوام کار کنم که همه جا مایا را قبول میکنن (با اینکه با محیط مایا اصلا حال نکردم خیلی درهمه!!!!)
ممنون از لطفت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.