ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به هم ریختن درایو ها

black years
15-07-2011, 14:18
سلام به همه .
من 5 ماه پیش یه هارد 1 ترابایتی برا سیستم خریدم و همراه با یه هارد 500 گیگی وصلش کردم هارد 1 ترابایتی 6 تا پارتیشن و 500 گیگی 3 تا پارتیشن الان که بعد 5 ماه ویندوز عوض کردم تو My Computer اسم درایوها عوض شده و به هم ریختن برا مثال درایو D الان شده H فعلا دستی درستش کردم از قسمت Manage>>Disk Management اما با عوض کردن ویندوز بازم همون میشه لطفا راهنماییم کنید .:18:
Windows Se7en Ultimate 64Bit

jafarian
15-07-2011, 14:36
اگربصورت دستی ازقسمت Disk Management درستش کردین اما بازم با چنج شدن ویندوز بهم میریزه شما اطلاعات هارد خودتون روی یک هارد دیگه کپی کنید بعدهارد زنوع پارتیشن بندی کنید با بوت xp به احتمال زیاد درست بشه:20:

black years
15-07-2011, 15:01
اگربصورت دستی ازقسمت Disk Management درستش کردین اما بازم با چنج شدن ویندوز بهم میریزه شما اطلاعات هارد خودتون روی یک هارد دیگه کپی کنید بعدهارد زنوع پارتیشن بندی کنید با بوت xp به احتمال زیاد درست بشه:20:

مرسی بابت راهنمایی دوستان.
با Xp SP3 پارتیشن بندی کردم.حتی دو تا DVD رایتر هم همین طوره که با تعویض جای ساتا روی مین درست شدن.
تو پارتیشن بندی هارد 1 ترا به ترتیب از C تا H اسم گذاری میشه اما 500 نه مثلا میشه m,j,n .

jafarian
15-07-2011, 15:08
خب شما وقتی سیستم دو هارد کنی الویت درایوهابا هارد اولیه مثلا چون هارد 1 ترابایت شما اولی شناخته میشه اولویت بندی با اونه بعدش اون یکی هارد به سیستم اتصال بدین اسم درایوها با هارد 1 ترابایت فرق میکنه.

black years
15-07-2011, 15:24
خب شما وقتی سیستم دو هارد کنی الویت درایوهابا هارد اولیه مثلا چون هارد 1 ترابایت شما اولی شناخته میشه اولویت بندی با اونه بعدش اون یکی هارد به سیستم اتصال بدین اسم درایوها با هارد 1 ترابایت فرق میکنه.

درسته اما مشکل من اینه که یکی از درایو های هارد 500 امده بین درایو های هارد 1 ترا و نظمشون کلا بهم خورده .درایو I هارد 500 اسمش شده D و باعث شده کلا همه درایو ها اسمشون یه پله تغییر کنه که درایو D الان شده E .

EXTREME
15-07-2011, 19:02
خوب شما از همون اولین درایو نام گذاری رو شروع کن و درست کن یک عکس از دیسک منیجمینت هم بزار اینجا

black years
15-07-2011, 22:14
خوب شما از همون اولین درایو نام گذاری رو شروع کن و درست کن یک عکس از دیسک منیجمینت هم بزار اینجا

خودم دستی از قسمت Manage>>Disk Management درست کردم ولی با هر بار عوض کردن ویندوز همون میشه.

black years
15-07-2011, 22:21
اینم عکس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
15-07-2011, 22:29
الان ویندوز رو درایو c نصب شده
موقع پارتیسن بندی با xp اسم این درایو چی بود ؟
c بود یا چیز دیگه ای
چون درایو هر اسمی داشته باشه تو ویندوز سون اون درایو رو درایو c میزنه
شما از درایو برید سی دی ویندوز xp بزارید بوتش کنید از تو اون اسم واقعی پارتیشن هارو ببینید طبق اون اسم گذاری کنید

black years
15-07-2011, 23:36
الان ویندوز رو درایو c نصب شده
موقع پارتیسن بندی با xp اسم این درایو چی بود ؟
c بود یا چیز دیگه ای
چون درایو هر اسمی داشته باشه تو ویندوز سون اون درایو رو درایو c میزنه
شما از درایو برید سی دی ویندوز xp بزارید بوتش کنید از تو اون اسم واقعی پارتیشن هارو ببینید طبق اون اسم گذاری کنید

یه درایو 50 گیگی درست کردم که اسمش c هست و بقیه درایوها بالای 100 گیگ به خاطر همین اشتباه نمیشه موقع نصب ویندوز هم اسمش c بود .

EXTREME
16-07-2011, 17:28
بقیه ی درایوها چی اسمش درسته ؟
دقیقا مثل اسم هایی هست که بوت xp میزارین و درایو هارو میبینین؟

black years
16-07-2011, 18:13
بقیه ی درایوها چی اسمش درسته ؟
دقیقا مثل اسم هایی هست که بوت xp میزارین و درایو هارو میبینین؟

این عکس موقع بوت xp گرفتم و اگه نگاه کنید میبینید که یکی از درایو های هارد 500 اسمش D هست در صورتی که باید اسمش I باشه .

EXTREME
16-07-2011, 18:39
خوب شما باید بعد از c حرف d برای درایو بزارید بعدی e بعدی f بعدی G بعدی h بعدی هم i که همون d هست اینطوری مرتب میکنید باز هم بعد نصب ویندوز خراب میشه ؟

black years
16-07-2011, 21:23
خوب شما باید بعد از c حرف d برای درایو بزارید بعدی e بعدی f بعدی G بعدی h بعدی هم i که همون d هست اینطوری مرتب میکنید باز هم بعد نصب ویندوز خراب میشه ؟

دستی به صورت زیر مرتب کردم اما با عوض کردن ویندوز باز تغییر میکنه.

EXTREME
16-07-2011, 21:39
فکر کنم مشکل رو فهمیدم
نامگذاری باید تو اون عکس قبلی که برای بوت xp نشون دادید باید اولین پارتیشن که برای هارد 500 هست c باشه
چون اینطور نیست هی نام درایو ها بهم میریزه
فکر نکنم نام c رو بتونید تغییر بدین درایو ویندوزه اجازه نمیده

black years
16-07-2011, 21:40
نرم افزار خاصی نیست که بشه درستش کرد اگه که درست نشه مجبورم هر2تا هارد همزمان F دیسک کنم و دوبار از اول پارتیشن بندی کنم .

EXTREME
16-07-2011, 21:54
والا مشکل درایو سی تو سون هست که نمیشه تغییر داد
اگه میتونید از اطلاعات بکاپ بگیرید و از هارد 500 پارتیشن بندی کنید

black years
16-07-2011, 22:16
والا مشکل درایو سی تو سون هست که نمیشه تغییر داد
اگه میتونید از اطلاعات بکاپ بگیرید و از هارد 500 پارتیشن بندی کنید

آخه مشکل از وقتی ایجاد شد که هارد 500 مجددا پارتیشن بندی شد ، نرم افزار اورست نصب کردم و خواستم سرعت خوندن و نوشتن هارد اندازه گیری کنم و موقع تست سرعت نوشتن یه چنتایی پیام اومد و منم تایید کردم شب سیستم خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم هارد 500 نمیشناسه مجددا پارتیشن بندی کردم و یه دور ویندوز عوض کردم که دیدم اینطوری شده فک کنم باید هر 2 تا هارد همزمان پارتیشن بندی بشن که مرتب بشه .

EXTREME
16-07-2011, 23:22
بله هردو هرد که هزمان پارتیشن بندی بشن بهتره
ولی در اون حالت هم باز هم میتونستید درست کنید با ریخت ویندوز روی هارد دیگه ای