ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برنامه نویسی در زمینه شغلی

hamed_dij
15-07-2011, 12:45
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر هستم بچه داراب هستم از استان فارس و دانشگاه باهنر شیراز تحصیل میکنم.
استعداد برنامه نویسیم هم ای بدک نیست.
از سال دوم هنرستان تا حالا همه بهم میگفتن برنامه نویسی رو جدی کار کن , در آینده میتونی باهاش کسب درآمد کنی ولی به حرف کسی گوش نکردم.
الان پشیمونم میخوام یه زبون برنامه نویسی خوب که درآمد خوبی هم توش باشه و تاچند سال آینده کارش خوب باشه رو کار کنم.ولی نمیدونم چه زبونی کار کنم که درآمدش و کارش خوب باشه , اگه میشه دوستان و اساتید محترم من رو راهنمایی کنید.
درضمن زبان ++C رو خیلی خوب بلدم , اگه یه برنامه باشه دستوراتش نزدیک به ++C باشه دیگه عالی میشه.
هر نوع برنامه نویسی هم باشه مشکلی نداره فقط زمینه کار و درآمد خوب داشته باشه
با تشکر

bida
15-07-2011, 14:07
    #C

hamed_dij
15-07-2011, 15:45
#C
بازار کارش خوبه؟
درآمد خوب میشه ازش کسب کرد؟
دستوراتش شبیه ++c هست؟
چقدر طول میکشه به صورت پیشرفته یاد گرفت؟
ممنون از راهنماییت

babakiyan
18-07-2011, 10:37
c یا c# زبان c نزدیک به زبان c++ است بستگی به کارتون داره از هر طریق می تونید کسب در آمد کنید مثل طراحی سایت به علاقه شما بستگی داره در چه زمینه ای قوی هستید

hamed_dij
18-07-2011, 18:12
c یا c# زبان c نزدیک به زبان c++ است بستگی به کارتون داره از هر طریق می تونید کسب در آمد کنید مثل طراحی سایت به علاقه شما بستگی داره در چه زمینه ای قوی هستید
متاسفانه تو هیچ زمینه ای هنوز حرفه ای کار نکردم.فقط تو دانشگاه زبان c و ++c رو به صورت نیمه حرفه ای کار کردم و پتانسیل نوشتن برنامه های خیلی سخت تر از این چیزهایی رو که برامون میگفتن رو دارم .
تو چه زمینه ای کار کنم بهتره؟

babakiyan
19-07-2011, 09:11
تو رشته کامپیوتر باید همه چیز بلد باشید شما هم میتونید برنامه بنویسید هم طراحی سایت برای شرکت های مختلف انجام بدید از نظر کسب درآمد هم خوب هست به نظر من همه چیزحرفه کامپیوتر و یاد بگیرید که فقط وابسته به زبان برنامه نویسی نباشید البته شما میگید برنامه نویسی خوبی دارید پس برنامه نویسی و انجام بدید در کنارش کارهای دیگه رو هم یاد بگیرید

H A M A S
19-07-2011, 09:18
منم سی شارپ رو توصیه میکنم
آهگی استخدام روزنامه ها رو نگاه کنی میفهمی

hamed_dij
20-07-2011, 18:04
تو رشته کامپیوتر باید همه چیز بلد باشید شما هم میتونید برنامه بنویسید هم طراحی سایت برای شرکت های مختلف انجام بدید از نظر کسب درآمد هم خوب هست به نظر من همه چیزحرفه کامپیوتر و یاد بگیرید که فقط وابسته به زبان برنامه نویسی نباشید البته شما میگید برنامه نویسی خوبی دارید پس برنامه نویسی و انجام بدید در کنارش کارهای دیگه رو هم یاد بگیرید
طراحی وب از برنامه نویسی مختلف راحت تر هست فقط میخواد یه سری الگوریتم های خاص و کار با dataBase رو بلد باشی و در کنارش باید کار با FLASH رو بلد باشی ولی الان خیلی طراح وب زیاد شده.به نظر من دیگه نمیصرفه طراحی وب رو یاد گرفت به عنوان یه کار و منبع درآمد.
به نظر شما طراحی وب بهتره؟

babakiyan
21-07-2011, 15:10
واضح که برنامه نویسی خیلی بهتره

spiderman200700
26-07-2011, 11:38
برنامه نویسیه java عالیه.
به این دلایل:
1.همه دنیا کم کم دارن به سمت جاوا میرن.از جمله ایران.یعنی تا 5 سال دیگه شاید %60 برنامه نویسی های تهران فقط جاوا باشه.
2-پایه ی زبان جاوا از c و c++ گرفته شده.یعنی اگه c و c++ رو خوب بلد باشی،جاوا رو به راحتی یاد میگیری.
3-با جاوا میشه برای هر چیزی برنامه نوشت،حتی برای ماشین لباس شویی و مایروویو.پس در هر زمینه ای میتونی باهاش کسب درآمد کنی.
4-جاوا وابسته به سیستم عامل نیست.یعنی هر برنامه ای که با جاوا بنویسی،روی تمام سیستم عامل ها اجرا میشه.پس در این مورد هم محدودیتی نداری.
در کل به نظر من جاوا جالب ترین و قوی ترین زبان برنامه نویسیه دنیاس.اگه بتونی در سطح آماتور و بالاتر از آماتور یاد بگیریتش،میتونی باهاش حداقل ماهیانه 1.5 میلیون تومن کسب درآمد کنی.و اگه کاملا حرفه ای بشی،شاید تا 30 میلیون هم بتونی درآمد داشته باشی.
البته این مبالغ مربوط به داخل ایران میشه.خارج از ایران مثلا تو کشورهای اروپایی 5 تا 10 برابر این مبالغ رو میتونی کسب کنی.
البته حرفه ای شدن تو جاوا کار یک سال و دو سال نیست و باید خیلی خیلی تلاش کنی.
موفق باشی.

!Plus
26-07-2011, 18:32
برنامه نویسیه java عالیه.
به این دلایل:
1.همه دنیا کم کم دارن به سمت جاوا میرن.از جمله ایران.یعنی تا 5 سال دیگه شاید %60 برنامه نویسی های تهران فقط جاوا باشه.
2-پایه ی زبان جاوا از c و c++ گرفته شده.یعنی اگه c و c++ رو خوب بلد باشی،جاوا رو به راحتی یاد میگیری.
3-با جاوا میشه برای هر چیزی برنامه نوشت،حتی برای ماشین لباس شویی و مایروویو.پس در هر زمینه ای میتونی باهاش کسب درآمد کنی.
4-جاوا وابسته به سیستم عامل نیست.یعنی هر برنامه ای که با جاوا بنویسی،روی تمام سیستم عامل ها اجرا میشه.پس در این مورد هم محدودیتی نداری.
در کل به نظر من جاوا جالب ترین و قوی ترین زبان برنامه نویسیه دنیاس.اگه بتونی در سطح آماتور و بالاتر از آماتور یاد بگیریتش،میتونی باهاش حداقل ماهیانه 1.5 میلیون تومن کسب درآمد کنی.و اگه کاملا حرفه ای بشی،شاید تا 30 میلیون هم بتونی درآمد داشته باشی.
البته این مبالغ مربوط به داخل ایران میشه.خارج از ایران مثلا تو کشورهای اروپایی 5 تا 10 برابر این مبالغ رو میتونی کسب کنی.
البته حرفه ای شدن تو جاوا کار یک سال و دو سال نیست و باید خیلی خیلی تلاش کنی.
موفق باشی.

:16: :16: :16:

مگه ++C مرده که جاوا بهترین باشه! جاوا هیچ وقت، هیچ وقت نمی تونه جای ++C رو بگیره... :27:

java در برابر ++C هیچ ه...!؟! :21:

اون در آمدی هم که گفتین رو عمراً اگه به برنامه نویس جماعت تو ایران بدن! می دونی چرا؟ چون تو ایران قانونی واسه حمایت از برنامه نویس ها وجود نداره! (شاید هم باشه، ولی اجرا نمیشه!)

جناب hamed_dij...!؟! اگه می خواین تو ایران از طریق برنامه نویسی کسب در آمد کنین... زبان های تحت چارچوب NET. مثل #C و VB و ++C از همه به صرفه تر هستن! این زبان ها علاوه بر طراحی نرم افزار تو زمینه طراحی وب هم کاربرد زیادی دارن...!؟! کافیه یه نگاه به آگهی های استخدام بندازید...!؟! :27:

موفق باشید...!؟!

MrGee
26-07-2011, 19:21
منم سی شارپ رو توصیه میکنم
آهگی استخدام روزنامه ها رو نگاه کنی میفهمی

همون طور که ایشون گفتند فعلا تنها زبان برنامه نویسی که رو بورسه همون سی شارپ هست
اون طور که من آگهی استخدامی روزنامه ها رو دیدم بیشترشون برنامه نویس .net می خوان که بهترین زبان دات نت هم همون سی شارپ هست که نمونه تکمیل شده c++ است یه تک و توک هم دلفی و جاوا دیدم
سی شارپ مطمئنا آینده بهتری داره چون
1- توسط ماکروسافت پشتیبانی می شه
2- تو برنامه نویسی وب خیلی کاربرد داره
3- تحت چهار چوب .net نوشته شده و به همین خاطر کاملا قدرتمند و کاملا شی گراست
4- تا اونجایی که من می دونم بهترین زبان برنامه نویسی موجوده چون شاخ خانواده سی هست و vb هم که حرف زیادی برای گفتن نداره و دلفی و پاسکال هم قدیمی شدند جاوا هم قدرت چندانی نداره چون نه IDE درست حسابی برای طراحی داره و نه توسط یه کمپانی بزرگی پشتیبانی می شه

Deadhead
31-08-2011, 19:24
به نظر من جاوا
من قبلا هم C# کار کردم هم C++ ولی با جاوا خیلی بیشتر حال کردم.
اگه برای الآن عجله داری C# رو یاد بگیر چون بازار کار بهتری داره برا استخدام ولی اگه می تونی 4-5 سال صبر کنی و عجله آنچنانی برا درآمد خیلی بالا نداری بهتره جاوا رو یاد بگیری. چون تازه داره تو ایران مد می شه ولی خیلی آینده داره.
در حال حاضر گوگل داره بطور غیرمستقیم ازش ساپرت می کنه مثلا برا آندروید به شدت داره ازش پشتیبانی می کنه. یا برا کروم او اس مسلم یه انتخاب بی نظیر می شه. برا IDE من eclipse رو توصیه می کنم. خیلی ردیفه به نظر من حتی از ویژویال استدیو سرتره(منظورم محیطش نه کتاب خونه های همراهش درضمن من با نتبیز کار نکردم). یکه دیگه از فایده هاش که تو این وضع بازار خیلی خوبه اینه که تقریبا به هیچ پلت فرم خاصی وابسته نیست، برنامه های دستکتاپو که بدون هیچ مشکلی می تونی رو هر سیستمی ران کنی برا وب هم اصل برنامه های جاوا کلاساش هست که حتی می تونی با PHP ترکیبش کنی! پس با جاوا وابسطه نمی شی به هیچی. نکته مهم دیگه اینه نه رایگانه(تو ایران سودی نداره). به نظره من جاوا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد از همه این ها شاید این کمکت کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید