PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكلات من با Samsung LED 46C6960

taknavaz123
15-07-2011, 12:20
با سلام خدمت همه اساتيد.
راستش من 2روزه تلويزيون ال اي دي سامسونگ مدل 46C6960 رو خريدم. چند تا مشكل اساسي دارم كه با اجازتون اينجا مطرح ميكنم.لطف ميكنيد اگه منو راهنمايي كنيد تا بفهمم ايراد از كجاست.

1- صداي خيلي ضعيف تلويزيون...يعني بايد حداق volume روي 50 باشه تا صدا رو بشنوي.
2- كيفيت پايين پخش تصاوير ... تصاوير با سايه و كيفيت نامناسب پخش ميشه. در هرحالي كه قبلا تلويزيون CRT داشتيم كيفيت تصاوير به مراتب بهتر بود.
3- عدم وجود تله تكست ! يعني دكمه تله تكست رو ميزنم پيغام ميده: موجود نيست .
4- تاخير چند ثانيه اي هنگام عوض كردن كانال ها.يعني وقتي كانال رو عوض ميكني حدود 3 ثانيه طول ميكشه تا تصوير بياد.
5- غير فعال بودن اينترنت Tv. كه البته در موردش صحبت زياد شده و گفتيد كه از طريق منوي مخفي ميشه بازش كرد.گرچه ريسكشم زياده.اما دنبال يه آموزش درست ميگردم.از پايه.چيكار بايد كرد.چه وسال جانبي احتياجه و بعد چه استفاده هايي ميشه كرد.

ببخشيد كه سوالام زياد شد.اما مشكلاتيه كه دارم و هركسي لطف كنه حتي براي يه دونشم راهنمايي كنه واقعا ممنونش ميشم.چون واقعا اعصاب آدم خورد ميشه كه بيش از 2 ميليون پول ميدي بعد اينهمه مشكل داشته باشي.نه صداي خوب.نه تصوير عالي.نه تله تكست و ... :41:

aftab_azad20
15-07-2011, 12:32
1-اکثر تی وی های ال ای دی مشکل ضعیف بودن صدا رو دارند،که من با سینما این مشکل رو حل کردم،ولی در کل صدای بدی نداره
2-کیفیت تصاویر چه sdیاhdواقعا خوبه،شما حتما با گیرنده دیجیتال یا ر ی س ی و ر و حتما سعی کنید از کابل hdmiاستفاده کنید
3-اگه مورد بالا رو رعایت کنید این مشکل هم حل میشه
4:18:
5توی منوی مخفی که میرید خیلی احتیاط کنید:31:
من حاضر بودم یکم بیشتر صبر میکردم و بودجش که فراهم میشد 55همین مدل رو بخرم

taknavaz123
15-07-2011, 13:19
ممنون آفتاب آزاد بابت جوابهات. داداشم led samsung 40c5550 رو داره.صداش بدون سينماي خانگي هم خيلي عاليه.رو 20 بذاره كافيه.

در مورد تصويرم بگم كه اين مدل داخل خودش گيرنده ديجيتال داره .يعني الان14 تا كانالو ميگيره.فقط منظورتون رو از كابل HDMI استفاده كنيد نفهميدم.چنين كابلي كه اصلا تو بسته اين Tv نبود و اصلا از اين كابل چه جوري استفاده ميشه؟!

تله تكسم كه همچنان موردش باپرجاست و نمياد.

اون مورد 4 هم خودم حدس ميزنم به خاطر همون گيرنده ديجيتال داخل تلويزيونه كه تصوير رو هنگام تعويض كانال با تاخير ميفرسته! خوشبينم كه اين باشه دليلش !

تو منو مخفي هم كه فعلا ترجيح ميدم نرم تا يه آموزش جامع پيدا كنم.

راستي مشكل جديد! زيرنويسم اصلا پخش نميكنه.يعني فايل زيرنوس (SRT) رو ميذارم تو پوشه (همنام با فايل اصلي).ولي مربع مربع نشون ميده! در حاليكه تو تنظيمات هم پخش زيرنويس رو روشن كردم.

aftab_azad20
15-07-2011, 14:47
من منظورم این بود که اگه از ر ی س ی و ر یا گیرنده دیجیتال خارجی استفاده میکنید واسه ارتباطش با تی وی از hdmiاستفاده بشه

taknavaz123
15-07-2011, 15:20
اوووكي.ممنوووووووووووووون. گرفتم.راستي نياد داخل همين بسته تلويزيون يه كابل HDMI ميذاشتن؟؟! واسه ما كه چيزي توش نبود!

ضمنا مشكل تله تكست حل شد.بايد زماني كه ميخوام از تله تكست استفاده كنم حالت كانال ها رو ببرم رو آنالوگ تا تله تكست بياد!!!

اگه كسي درباره مشكل زيرنويس 46c6960 اطلاعاتي داره ممنون ميشم راهنمايي كنه.

و همچنين آموزش جامع استفاده از قابليت اينترنت TV

aftab_azad20
15-07-2011, 21:52
نه تو جعبه تی وی کابل hdmi نیست

taknavaz123
15-07-2011, 22:59
بازم ممنون.راستي نه پشت TV و نه هيچ جاي ديگش ننوشته كه ساخت كجاست.اطلاع داريد كه محصولات سامسونگ موجود دربازار مثل همين مدل 46c6960 ساخت كدوم كشوره؟؟؟ كره جنوبي.مالزي.ايران و يا شايد چين ؟!

banehmarket.com
18-07-2011, 22:43
بازم ممنون.راستي نه پشت TV و نه هيچ جاي ديگش ننوشته كه ساخت كجاست.اطلاع داريد كه محصولات سامسونگ موجود دربازار مثل همين مدل 46c6960 ساخت كدوم كشوره؟؟؟ كره جنوبي.مالزي.ايران و يا شايد چين ؟!
سامسونگ اصلش ساخت مالزی است.

gooride
19-07-2011, 14:13
ممنون آفتاب آزاد بابت جوابهات. داداشم led samsung 40c5550 رو داره.صداش بدون سينماي خانگي هم خيلي عاليه.رو 20 بذاره كافيه.

taknavaz123 جان ببخشید که همینجوری میپرم وسط حرفاتون. شما میدونید برادرتون از این مدل راضی هست یانه؟ (بغیر از صدای خوبش:31:)
پورت usb این مدل می دونید چه فرمت های فیلمی رو ساپورت میکنه؟ divx باید باشه زیرنویس پخش میکنه؟
کلا اگه هرچی میدونید بگید

پورت usb مدل خودتون (c6960) چه فرمت فیلمی رو پخش میکنه؟ mkv رو ساپورت میکنه؟
TnQ

amaranth_silent
22-07-2011, 20:17
taknavaz123 جان ببخشید که همینجوری میپرم وسط حرفاتون. شما میدونید برادرتون از این مدل راضی هست یانه؟ (بغیر از صدای خوبش:31:)
پورت usb این مدل می دونید چه فرمت های فیلمی رو ساپورت میکنه؟ divx باید باشه زیرنویس پخش میکنه؟
کلا اگه هرچی میدونید بگید

پورت usb مدل خودتون (c6960) چه فرمت فیلمی رو پخش میکنه؟ mkv رو ساپورت میکنه؟
TnQ

این مدل همه نوع فرمت تصویری را ساپورت میکند ولی من یه مشکل که دارم زیر نوس را به هیچ عنوان یاپورت نمیکند؟؟

gooride
23-07-2011, 13:56
این مدل همه نوع فرمت تصویری را ساپورت میکند ولی من یه مشکل که دارم زیر نوس را به هیچ عنوان یاپورت نمیکند؟؟

ممنون دوست عزیز من این پست رو قبل از اینکه بخرم گذاشتم ولی بعد از اینکه 5550 رو خریدم و فهمیدم اکثر فرمت های فیلم رو پخش میکنه کلی حال کردم:31: مخصوصا mkv
مشکل زیرنویس فارسی من حل شد. یکی از بچه های گل این سایت تو این لینک راهنمایی کرده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید