مشاهده نسخه کامل
: فرار از منطقه ممنوعه
نجات منطقه
با سلام خدمت شما دوستاران بازی های مستقل ایرانی من می خواهم یک بازی را بسازم و به داخل این تاپیک بزارم و از شما نظر بخواهم که چه کار کنم بهتره و من هم از شما سوالاتی بکنم شاید پس شنیدن موتور بازی کمی پشت سرم قه قه کنید ولی بدانید که من فقط برای ازمایش می سازم وبعد کمی تجربه در طراحی بازی و اموزش های جانبی(طراحی اسلحه-دشمن و...) بتوانم در موتور قدرتمند UDK این بازی را با همان نام بسازم و من از شما می خواهم که مرا حمایت کنید و به جای انکه بگویید این چیه ساختی کمی به من اموزش و پیشنهاد دهید.
در اخر بگم که نام موتور و عکس هایی از بازی و حتی فیلم برداری از قسمتی از بازی در امشب و یا فردا در همین پست خواهم گذاشت.
ممنونم از شما با تشکر.
با سلام دوباره من امشب حدود بین ساعت 10 تا 11 داستان بازی-نام موتور(کهشاید برای شما خیلی جالب نیاد)-زمان ساخت بازی-و... را به شما خواهم گفت و می گویم کی عکس های بازی و دانلود بازی(دمو)
با تشکر
mehrdad_mvb
15-07-2011, 16:57
خیلی خوبه
شما ادامه بده تا جایی که بتونیم کمکت می کنیم.
من بازهم می گویم که شاید موتور بازی برای بد باشد
RatAtouille
15-07-2011, 17:28
حالا شما انتخواب کن ! بعد این همه پست بده :دی
بعد هم چقدر میترسی ! ؟ مگر میخوای چی انتخواب کنی ؟ کی گفته فقط UDK خوبه !! (یا unity) ! اینایی که تو این انجمن هستن اکثرا بیخودی از یک انجین دفاع میکنن ، الان یدونه بازی خوب از بچه های که دیوانه وار از یک موتور دفاع میکنن دیدین ؟ والا ما که ندیدم!!! (دارم دلداری میدماااا منم مالی نیستم ، تو کوچه خلوت گیرم نیارین .... :31:)
انتخواب های شما نباید اول از موتور های حرفه ای شروع بشه .
با امید باش . لطفا سعی کن فارسی هم صحبت کنی : دی
با سلام
در زیر شرح حال این بازی را نوشتم:
نام:فرار از منطقه ممنوعه
نام موتور:FPS Creator
زمان برای ساخت:حدود 1 ماه تا 2 ماه
داستان:شخصی به نام عرفان که در شب در پارک راه می رفت پس از ظربه ای محکم بی هوش می شود و از یکه جا که نمی داند کجاست به هوش می اید و....
فکر کنم پس شنیدن موتور بازی 100 درصد خندیده اید شک ندارم ولی به قول دوستمان همه از یه جایی شروع می کنند.
با تشکر تا بعد:46:
parvizamd
15-07-2011, 19:04
بساز دوست عزیز بی خیال حرف من و دیگران .
هرچند انتخاب چندان جالبی نبود
صد در صد نسخه بعد از این را با موتری عالی تر می سازم شک نکنید..
hasansmoke
15-07-2011, 21:11
ببخشید که یه دفعه پریدم وسط حرف ها. من یکم تو بازی سازی تجربه دارم یعنی حدود دو الی سه سال.با اکثر انجین ها کار کردم.
این که میگن باید از یه انجینی شروع کرد واقعا حرف چرتی هستش.به نظر من این موتور بازی ساز هست که شما رو به بازی سازی علاقه مند یا فراری میکنه. فرض کن شما یه متریال تو یو دی کی می سازی و می اندازی رو ابجکت و بعد بازی رو اجرا میکنی واقعا حس خوبی بهت دست میده از اینکه تو هم تونستی به یه همچین کیفیتی برسی ولی در عوض ببیا با 3DGS هی مدل ایمپورت کن ببین خرابه یا اینکه تکسچرش حتما باید BMP باشه یا اینکه تکسچرش خراب میشه و ... تو این حالت هست که واقعا خسته میشه.
به نظر من یه تحقیق خوب در مورد انجین های بازی ساز میتونی خیلی مفید باشه برای اینکه راه درست بازی سازی رو انتخاب کنی.
وقت برای بازی ساز شدن زیاده. ولی اگه راهت رو اشتباه بری اونوقت هست که کلی ضرر میکنی.مثلا اگه شما بیای 6 ماه با FPS کار کنی و بعد بری سراغ یه موتور بهتر واقعا اشتباه بزرگی که این 6 ماه وقت رو همین موتور خوب نزاری و بعد یه گیم خوب ندی.
فعلا سعی کن دانش اموز باشی تا اینکه بازی بسازی.
سعی کن واژه بازی ساز رو زمانی برای خود بکار ببری که یک گروه داری و میخواین یک بازی خوب بسازید.
دیگه ببخشید.
ببخشید که یه دفعه پریدم وسط حرف ها. من یکم تو بازی سازی تجربه دارم یعنی حدود دو الی سه سال.با اکثر انجین ها کار کردم.
این که میگن باید از یه انجینی شروع کرد واقعا حرف چرتی هستش.به نظر من این موتور بازی ساز هست که شما رو به بازی سازی علاقه مند یا فراری میکنه. فرض کن شما یه متریال تو یو دی کی می سازی و می اندازی رو ابجکت و بعد بازی رو اجرا میکنی واقعا حس خوبی بهت دست میده از اینکه تو هم تونستی به یه همچین کیفیتی برسی ولی در عوض ببیا با 3DGS هی مدل ایمپورت کن ببین خرابه یا اینکه تکسچرش حتما باید BMP باشه یا اینکه تکسچرش خراب میشه و ... تو این حالت هست که واقعا خسته میشه.
به نظر من یه تحقیق خوب در مورد انجین های بازی ساز میتونی خیلی مفید باشه برای اینکه راه درست بازی سازی رو انتخاب کنی.
وقت برای بازی ساز شدن زیاده. ولی اگه راهت رو اشتباه بری اونوقت هست که کلی ضرر میکنی.مثلا اگه شما بیای 6 ماه با FPS کار کنی و بعد بری سراغ یه موتور بهتر واقعا اشتباه بزرگی که این 6 ماه وقت رو همین موتور خوب نزاری و بعد یه گیم خوب ندی.
فعلا سعی کن دانش اموز باشی تا اینکه بازی بسازی.
سعی کن واژه بازی ساز رو زمانی برای خود بکار ببری که یک گروه داری و میخواین یک بازی خوب بسازید.
دیگه ببخشید.
دوست عزیز من گفتم می خواهم اول روی این انجین بازی رو بسازم.که ببینم کجای بازی روی روال بازی هست یا نه وبعد بگ که این بازی 1 ماه تمام میشه و بعد همون روی UDK می سازم شک نکن.
پس به من کمک کن تا بتونم این را روی همین انجین بسازم و بعد روی موتور های دیگر مثلا من یک مبتدی هستم.
RatAtouille
15-07-2011, 23:10
این که میگن باید از یه انجینی شروع کرد واقعا حرف چرتی هستش.به نظر من این موتور بازی ساز هست که شما رو به بازی سازی علاقه مند یا فراری میکنه.
شما که خدای کامپیوتر و ریش سفید و استاد همه استادان زمین ، آلبرت انیشتین هم انقدر ادعا نداشت ولی لطفا توهین نکنید .
ویرایش : والا ما نه گفتیم 3d game studio که شما سایشو با تیر میزنید نه گفتیم Unity نه UDK . اگر دانش آموزش هستن و کنکوری همین 3DGS هم زیاده ! بعد راستی پرفسوران محترم این بحث ادامه ندین بچه رو از ساخت بازی منصرف نکنید .
RatAtouille
16-07-2011, 00:07
این بازی با ورژن 5 از 3DGS درست شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم برای جواب دادن به ریش سپیدان و فیلسوفان این انجمن کافی باشه ! :دی
ویرایش : الان داشتم با یکی از بچه های انجمن حرف میزنم (opserver) گفت :
Gamestudio is very good, but you need to know how to work with it
دوستان عزیز من امشب سعی می کنم عکسی از بازی بزارم وقابل توجه دوست از RarAtouille که من پشت کنکوری هستک یا دانشگاهی جواب هیچکدام است و من تازه وارده اول دبیرستان شدم و می خواهم با ساخت این بازی با این انجین کمی تجربه در حرکات و داستان و... بدست بیارم.
تا بعد.
hasansmoke
16-07-2011, 09:17
شما که خدای کامپیوتر و ریش سفید و استاد همه استادان زمین ، آلبرت انیشتین هم انقدر ادعا نداشت ولی لطفا توهین نکنید .
ویرایش : والا ما نه گفتیم 3d game studio که شما سایشو با تیر میزنید نه گفتیم Unity نه UDK . اگر دانش آموزش هستن و کنکوری همین 3DGS هم زیاده ! بعد راستی پرفسوران محترم این بحث ادامه ندین بچه رو از ساخت بازی منصرف نکنید .
دوست عزیز سوء تفاهم شده. من نه ادعای فیلسوفی دارم نه منظورم به شما بود و نه ریش سفیدم. بخاطر این موضوع هم ازت معذرت میخوام.
در مورد پست بعدیت باید بگم حرفم رو متوجه نشدی.
ehsan_wwe
16-07-2011, 11:13
راستي اين بازي اصلا گرافيك انجين رو نيشون نميداد فقط سازنده هاش تكسچر طراحي كرده بودن :دي
سلام!
دوستان به دلیل مشکلی که برای ویندوز پیش امد شاید نتونم امشب عکس هایی از بازی بزارم.
بچه ها مشکلم بر طرف شد فردا عصر و یا شب 100 درصد عکس هایی از بازی می زارم. ببخشید اینقدر حررررررررررررررف می زنم.
RatAtouille
18-07-2011, 06:28
راستي اين بازي اصلا گرافيك انجين رو نيشون نميداد فقط سازنده هاش تكسچر طراحي كرده بودن :دي
ای بابا شما هم که مرغتون یک پا داره !!!
بازهم مشکل عکس را ببینید و بعد زیر عکس ها را بخوانید:
این کامپیوتر من داغونه امروز می برمش باری تعمیر شاید طی 2 و 3 روز اینده عکس های باز را بزارم ببخشید شمار ار اذیت کردم.
دوستان کامپیوترم درست شد فقط بازی از جایی شروع میشه که داخل یک زتدون بهوش میایم که درش بر اثر ضربه های دوشمن که ضدن با شده و بعضی از افراد داخل اتاق فرار کردن و بعضی ها در انجا کشته شده اند. منتظر عکس باشید ممنون.
با سلام!
من در قسمتی ساخت بازی که می خواهم تفنگ بزارم نمیشه یعنی فقط میشه با تفنگ های خود موتور گداشت ولی من تعدای تفنگ را از pack های دیگر گرفتم ود ر قسمت مورد نیاز گزاشتم و بعد در داخل بازی گزاشتم ولی به طرف تفنگ میرم ور نمی داره چه کنم لازمه ها قشنگ میشه لطفا سریع
فرشتهی مهربون
21-07-2011, 14:53
شاید فایل ها و فولدر های مورد نظر رو در جای مخصوص نگذاشتید. یا بعضی ها رو اصلا نگذاشتید پک مورد نظر setup نداره؟
داره ولی کجا نصب میشه نمی دونم شما می دونید.
راستی عضوییت مبارک
فرشتهی مهربون
21-07-2011, 17:58
یه قسمتی از فایل این جاست:
X:\Program Files\The Game Creators\FPS creator\Files\game core\guns\
توی پوشه ی guns فولدرهایی با نام پک های مورد نظر هستند مانند modernday یا ww2 وداخل فولدر پک مورد نظر فولدر هایی با نام اسلحه های پک میباشند مانند uzi در modernday یا blaster در scifi و داخل فولدر اسلحهی مورد نظر پک مورد نظر :38:قسمتی از فایل ها مانند HUD.x و vweap.x و ... وجود دارند.
قسمت دیگری از فایل ها:
\X:\Program Files\The Game Creators\FPS creator\Files\entity bank
در این قسمت شما باید دو پوشه را رد کنید مانندww2\items یا fantasy pack\weapons که در این قسمت همهی فایل ها بهم ریخته است اما نام اسلحه روی فایل مورد نظر خودش است مانند uzi.bmp uzi.x uzi.fpe
به این وسیله حتی شما میتوانید مدل اسلحهای رو بسازید و با تبدیل آن به فایل x وچند کار دیگر وارد برنامه کنید (اگر بخواهید کامل بهتون میگم. خودمم قبلا خواستم بسازم نشد چون فایل X درست نداشتم وحالا هم حوصله)
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه:46: اگر هم پک مورد نظر یکی از پک های 1 تا 40 خود FPSC بود اگه بتونم میدم.
راستی ممنون.:46:
یه قسمتی از فایل این جاست:
X:\Program Files\The Game Creators\FPS creator\Files\game core\guns\
توی پوشه ی guns فولدرهایی با نام پک های مورد نظر هستند مانند modernday یا ww2 وداخل فولدر پک مورد نظر فولدر هایی با نام اسلحه های پک میباشند مانند uzi در modernday یا blaster در scifi و داخل فولدر اسلحهی مورد نظر پک مورد نظر :38:قسمتی از فایل ها مانند HUD.x و vweap.x و ... وجود دارند.
قسمت دیگری از فایل ها:
\X:\Program Files\The Game Creators\FPS creator\Files\entity bank
در این قسمت شما باید دو پوشه را رد کنید مانندww2\items یا fantasy pack\weapons که در این قسمت همهی فایل ها بهم ریخته است اما نام اسلحه روی فایل مورد نظر خودش است مانند uzi.bmp uzi.x uzi.fpe
به این وسیله حتی شما میتوانید مدل اسلحهای رو بسازید و با تبدیل آن به فایل x وچند کار دیگر وارد برنامه کنید (اگر بخواهید کامل بهتون میگم. خودمم قبلا خواستم بسازم نشد چون فایل X درست نداشتم وحالا هم حوصله)
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه:46: اگر هم پک مورد نظر یکی از پک های 1 تا 40 خود FPSC بود اگه بتونم میدم.
راستی ممنون.:46:
دوست عزیز شاید من بد متوجه شده باشم اگر می تونی تصویری یا حداقل بگی این فایل های پک را کجا بزارم کجا نزارم؟؟
فرشتهی مهربون
21-07-2011, 21:01
نه دوست عزیز من فقط توضیح دادم که فایل های اسلحه ها کجا قرار میگیرند اگر میخواهید دقیقا در مورد موضوع شما راهنمایی کنم، اول بگویید که اسلحه های شما بصورت ستاپ نصب میشه یا فایل و فولدر هاشو باید جایی قرار بدید؟(وگرنه من فقط گفتم که فایل های مربوط به انواع اسلحه کجا قرار داره.)
lord arthas
22-07-2011, 12:05
اون خودش پیدا میکنه کجا باید نصب شه
نه دوست عزیز من فقط توضیح دادم که فایل های اسلحه ها کجا قرار میگیرند اگر میخواهید دقیقا در مورد موضوع شما راهنمایی کنم، اول بگویید که اسلحه های شما بصورت ستاپ نصب میشه یا فایل و فولدر هاشو باید جایی قرار بدید؟(وگرنه من فقط گفتم که فایل های مربوط به انواع اسلحه کجا قرار داره.)
فایل نصبی هستن چه کار کنم.
FPSC X 10
lord arthas
22-07-2011, 14:15
بابا خود فایل setup یدا میکنه کجا باید نصب شه
فرشتهی مهربون
22-07-2011, 17:14
راست میگن فایل نصب خودش پیدا میکنه اگه اصلا نبود اون موقع شاید یه جا دیگه ریخته بود ولی اگه روی زمین باشه (توی بازی و برنامه) و توی دستت نباشه عجیبه. شاید(البته مطمئن نیستم) فایل نصب خراب باشه یا به ورژن FPSC شما نخوره.
امیدوارم موفق بشید.:46: :46: :46:
بهر بد بختی بود درست شد حالا هیچ کس تمامی پک ها را جای برای دانلود سراغ داره یا نه. از 1 گرفته تا 55
فرشتهی مهربون
22-07-2011, 22:13
یه سایتی 1 تا 40 رو برا دانلود(تورنت) گذاشته(البته ده تاش نیست یعنی رو هم 30 تا)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من خوبه."] ("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CODE)
سلام!
به امید خدا اگر عمری باقی ماند عکسی از بازی که در یک پادگان نظامی زندانی هستیم می گیرم داستان این است که ما در زندان هستیم و که ناگهان صدایی میتد میریم جلو که یک نفر داره فارسی صحبت می کنه و میگه...
اگر شد قسمتی از تیر اندازی بازی و قسمتی از زندان را نیز می گزارم تا اخر هفته بدرود
تغیرات اساسی من پس از خواندن مطالب زیاد پی بردن که FPS یکی از بدترین موتور های بازی است حتی بد تر از Gamemaker حال نظر بر این دارم که به شرح زیر می باشد:
نام بازی:DEAD city
موتور:UDK
زمان برای ساخت:با کمک شما حدود 2و3ماه
داستان:بعدا گفته می شود
نوع بازی:سوم شخص
حلا می تون سرم بالا بگیرم وبگم دیگه به اسم موتور بازی نمی خندید:
شرم اور بود :37:
این 2 تا لگو بازی هستن به نظر شما کدوم بهتره:
احتمال میدم جز اون دسته دوستانی هستی که یه هو جو گیر میشن و هنوز هیچی نشده به فکر ساختن بازی میفتن !
UDK دیگه مثل FPSCreator بچه بازی نیس !
یاد گرفتنش کلی زمان میبره !
شما هم اول یاد بگیر بعدا فکر ساخت بازی باش :11:
anti-military
12-08-2011, 18:49
احتمال میدم جز اون دسته دوستانی هستی که یه هو جو گیر میشن و هنوز هیچی نشده به فکر ساختن بازی میفتن !
حرفت درسته اما اینکه اینجوری بهش بگی توهین میشه بهش .
به نظر من بازی سازی فقط نیاز به پول زیاد داره . یعنی اگه آرزو دارید بازی ساز بشید فقط به فکر پول باشید و تاسیس شرکت
بازی سازی هم جز کارهای خیلی سنگین به حساب میاد . شاید حتی سخت تر از ساخت یه برج !
الان به ما بگن یه برج بساز اولین چیزی که به ذهنمون میرسه داشتن پول زیاده که بتونیم تخصص هایی که لازم داریم رو جور کنیم
بازی سازی هم دقیقا مثل همینه یعنی واسه ساخت یه بازی خوب حداقل باید 500 میلیون سرمایه داشت + شرکت
یه موضوع دیگه اینکه به نظر من هیچ وقت نباید رو کار ساخت یه بازی به صورت مستقیم سرمایه گذاری کرد
یعنی مثلا شما 700 میلیون داری به هیج وج نباید این پول رو خرج ساخت بازی کنی ! باید این پول رو بزاری یه جایی مثل بانک و از سود ماهیانه این پول مثلا 10 تا کارمند استخدام کنی
اینطوری اگه شکست هم بخوری آسیب زیادی نمی بینی ! اما اینکه بخواهی اصل سرمایه رو خرج کنی کار اشتباهیه .
البته این واسه بازیهای سنگین و خوب در حد بازیهای خارجی هست نه بازیهای کوچیک و گروهی یا مستقل
بازی سازی کوچیک و مستقل هم میتونه سود داشته باشه اما هیج وقت فکر نکنید که به صورت اینترنتی میشه بازی بزرگ و سنگین و خوبی ساخت ...
نه جوگیر نشدم چون برادرم کمی در قسمت های برنامه نویسی کمک می کنه چون رشتش همینه و محیط بازی فقط سلیقه ای هست ولی فکر نکردم که اسون هست همون فیلم های 3dbuzz را نگاهکردم و نگاه خواهم کفایت می کنه نمی خواهم GEARS OF WAR 4 بسازم در حد بازی های ایرانی بلکا کمتر از انها
فرشتهی مهربون
12-08-2011, 19:31
درسته که FPSC خیلی نسبت به UDK محدود تره ولی هم بازی خوب میشه با FPSC ساخت و هم امکان داره بازی UDK بد باشه من اینجا نه از FPSC طرفداری میکنم نه از UDK بد میگم اگه بازی خوب ساخته بشه دیگه ایراد موتور یا برنامهاش چیه؟ مهم اینا نیست دوست عزیز مهم بازییه که ساخته میشه.:46:
اگر من بتونم که می تونم با FPSC با خیلی اسون تره ولی خیلی کم استقبال میکنند ولی اگر با موتور بهتری بسازی هرچند بد ولی استقبال زیاد میشی و انتقاد وباعث می شود که برای بد بهتری بسازیم
parvizamd
12-08-2011, 21:56
دوست عزیزم به آدم های خبره این انجمن نگاه کن که از کجا شروع کردند.
شما اگه تا حالا سراغ هیچ موتوری نرفتی من دوتا موتور رو به شما پشنهاد می دهم یکی گیم میکر و یکی گیم استدیو
UDK اصلا ساده نیست .پیشنهاد هم نمی کنم نرسیده بهش بچبسی البته باخودته .دو تا موتور بالای یادگیرشون بسیار ساده است
NINJA0098
12-08-2011, 22:04
منم پیشنهاد میکنم با گیم میکر یا گیم استودیو شروع کنی....فکر نمیکنم برنامه نویسی بلد باشی....برادرت برنامه نویسه؟خوب همه ی بچه های اینجا برنامه نویسیم ...فکر نکنم برادرت بتونه تو udk بهت کمک کنه....اگه رو گیم میکر یا گیم استودیو کار کنی اونم میتونه بهت کمک کنه چون راحتتر میتونه هلپ برنامه رو ببینه و کمکت کنه.....
در هر صورت تا برنامه نویسی یاد نگیری بهتره با همون fpsc کار کنی چون نمیتونی اینطوری یاد بگیری....
البته تو fpsc هم به مشکل میخوری گه یکم جلو بری.....
به هر حال نظر خودته ....ما واسه خودت دارم میگیم خیلیا همینجوری شروع کردن بیخیال شدن....من udk رو همین جوری شروع کردم و بیخیال شدم رفتم سراغ یونیتی و دوباره اومدم رو udk تجربه دارم که دارم بهت میگم...
حرفت درسته اما اینکه اینجوری بهش بگی توهین میشه بهش .
فکر نکنم ناراحت شده باشه به هر حال من اصلا قصد توهین نداشتم :20:
پستای منو که میخونید خودتون چند تا شکلک :20: + :31: + :10: + :11: بزارید جلوش !
نه جوگیر نشدم چون برادرم کمی در قسمت های برنامه نویسی کمک می کنه چون رشتش همینه و محیط بازی فقط سلیقه ای هست ولی فکر نکردم که اسون هست همون فیلم های 3dbuzz را نگاهکردم و نگاه خواهم کفایت می کنه نمی خواهم GEARS OF WAR 4 بسازم در حد بازی های ایرانی بلکا کمتر از انها
این که آموزش های 3DBuzz رو نگاه میکنی خیلی خوبه !
دوست عزیز، برادر شما درسته برنامه نویسه ولی فکر نمیکنم تا حالا برنامه نویسی بازی کار کرده باشه و صد در صد برنامه نویسی نرم افزارهای کاربردی (Application) کار کرده !
برنامه نویسی برای بازی و نرم افزار درسته که هر دو شاید یه مفهوم رو دنبال کنه ولی تفاوت های خاص خودش رو داره ! مخصوصا Unreal Script که اسکریپت نویسی انجین UDK هست !
اگه داداشت قبلا خودش برنامه نویسی بازی کار کرده خب صد در صد میتونه بهت کمک کنه ولی اگه کار نکرده فکر نمیکنم بتونه ! حداقلش اینه که باید کدهای مربوط به انجین ها رو حفظ باشه تا بتونه بفهمه این چی کار میکنه.
بازی های ایرانی هم تک نفری ساخته نمیشن !
در کل اعتقاد من اینه که تک نفره نمیشه بازی ساخت ... اولش لذت بخشه بعدش وقتگیر و خسته کننده.
درسته که FPSC خیلی نسبت به UDK محدود تره ولی هم بازی خوب میشه با FPSC ساخت و هم امکان داره بازی UDK بد باشه من اینجا نه از FPSC طرفداری میکنم نه از UDK بد میگم اگه بازی خوب ساخته بشه دیگه ایراد موتور یا برنامهاش چیه؟ مهم اینا نیست دوست عزیز مهم بازییه که ساخته میشه.
یکی از مهم ترین شرط های اینکه یه بازی خوب ساخته بشه انتخاب انجین اونه !
شما اگه حتی یک موضوع رو بخوای با هر دو انجین UDK یا FPSC پیاده کنی صد در صد متوجه محدودیت عجیب FPSC نسبت به UDK میشی ! بنابراین خروجی خوبی هم نمیگیری.
خروجی خوب کاملا با انجین اون بازی در ارتباطه !
مثل این میمونه بازی Crysis رو به جایی که با CryEngine بسازن بیان با FPSCreator بسازن !
آیا همون خروجی رو میده ؟ :10:
دوست عزیزم به آدم های خبره این انجمن نگاه کن که از کجا شروع کردند.
شما اگه تا حالا سراغ هیچ موتوری نرفتی من دوتا موتور رو به شما پشنهاد می دهم یکی گیم میکر و یکی گیم استدیو
UDK اصلا ساده نیست .پیشنهاد هم نمی کنم نرسیده بهش بچبسی البته باخودته .دو تا موتور بالای یادگیرشون بسیار ساده است
در مورد UDK کاملا موافقم ! اگه هیچ تجربه ای از بازی سازی نداری بهتره الان سراغ یه انجین دیگه بری تا بیشتر آشنا شی که من بر خلاف پرویز جان انجین Unity3D رو بهت پیشنهاد میکنم :11:
parvizamd
13-08-2011, 06:57
با اینکه دل پری دارم از گیم استدیو ولی یونتی پیشنهاد نمی کنم چون
گیم استدیو راهنمای فوق العادله داره یونتی با اینکه خیلی از کارها توش ساده انجام میگره ولی بعضی کار ها دهن آدم سیرویس می کنه. گیم استدیو خیلی بهتره برای افراد تازه کار البته یونتی هم فوق العادله اس .اگه میخواهی سریع ساخت بازی یادبگیری برو سراغ گیم استدیو .به هرحال هرکس سلیقه ای داره ولی در کل udk رو بی خیال شو دوست عزیز.
سلام!
من تصمیم گرفتم البته با نظرات شما من می خواهم با موتور UDK کار کنم تا قلق بازی سازی دستم بیاد نه اینکه جوگیر بشم نه برای اینکه چون تازه واردم می خواهم از 0 شروع کنم.
حالا یک سوال اگر من از موتور unity استفاده کنم شما کمک می کنی در همه ی مباحث از جمله محیط بازی برنامه نویسی و غیر کمک می کنید؟؟ چون می خواهم امجین را دانلود کنم
حالا یک سوال اگر من از موتور unity استفاده کنم شما کمک می کنی در همه ی مباحث از جمله محیط بازی برنامه نویسی و غیر کمک می کنید؟؟ چون می خواهم امجین را دانلود کنم
تا اونجایی که بتونیم آره :11:
parvizamd
13-08-2011, 16:09
دوست عزیز تاپیک پشتبانی برای شما ست.
parvizamd
16-08-2011, 16:03
بازی چه شد؟به کجا رسیدید خبری نیست؟
یکم کار پیش امد یه 1 یا 2 هفتی صبر کن مشکلات برطرف بشه براتون میزارم انشاال...
راستی بالاخره موتور بازی معرفی شد اولین کسی که فهمید اقای نینجا بود وحالا شما بفهمید UDK است تعجب نکنید لطفا نگید سخته نمیشه مشکل نمیفهمی بالاخره یه کاریش می کنم
parvizamd
16-08-2011, 18:25
Good Luck Brother
I hope You Deploy A Great Game
امسخره می کنی:37::37:
قهرم باهت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یک سال بعد اشتی اشتی فردا میریم تو کشتی:31:
parvizamd
16-08-2011, 18:43
ای بابا نوشتم
موفق باشی بردار حالا بردار نه دوست عزیز
امیدوارم یه بازی توپ بسازی.
کجاش مسخره کردنه .گریه نکن تحمل اشکتو ندارم.:31:
ببخشید تقثصر ترجمه گر google چیکار کنم همش چکارش چپکی:31:
parvizamd
16-08-2011, 20:35
جدا بنیم چی میشه معنی ایش؟!قضیه ماست که wa*nk با wink اشتباه می گیرم:27:
این گوگل چه چیزشعری نوشت
RatAtouille
16-08-2011, 21:54
منو نزنیااا ! منم نظر میدم :31: شما که اینگلیسی مثل من خرابه برو دنبال یک چیزی که منبع فارسی کاملی براش باشه یا منابع انگیسیش زیاد پیچیده نباشه ... میتونم بپرسم چند سالتونه ؟
من با اجازه بزرگتر هایP30world.com میرم تو 15 سالگی اگر خدا قبول کنه شما چند سالت؟؟؟:27:
parvizamd
17-08-2011, 12:44
جدا 15 ساله ات ! بابا اراده :31:من بیست ساله ام جرات نمی کنم برم سراغ UDK . ماشا...شما 15 ساله اته میری .
lord arthas
17-08-2011, 12:57
من که 14 سالمه چی بگم :"> :11:
akharwarbaz
17-08-2011, 14:27
جدا 15 ساله ات ! بابا اراده من بیست ساله ام جرات نمی کنم برم سراغ UDK . ماشا...شما 15 ساله اته میری .
مگه به سن ربط داره ؟به نظر من از سن پایین تر خیلی بهتره یادگیری به شرطی که ادامه بده و ول نکنه
parvizamd
17-08-2011, 15:37
دوست عزیز همه فکر کردند من خواستم 2lome رو مسخره کننم نه بابا کی خواست مسخره کننن
آره اگه وسط کار ول نکنن خیلی عالیه و یاد بگیره ولی به سن ربطی نداره ولی به تجربه برنامه نویسی و طراحی ربط داره.
فرشتهی مهربون
17-08-2011, 16:20
من که 14 سالمه چی بگم :"> :11:
من هنوز چهارده سالمم نیست (7 ماه مونده):27:
RatAtouille
17-08-2011, 17:49
میدونستم . میدونی منم 16 سالمه، ولی اینا همش جوگیری هست نمیدونم ولی چند وقت متوجه میشی که نمیتونی اون بازی دلخواهتو ایجاد کنی میدونید منظورم اینه که وقتی شما هنوز هیچی از این موتور و برنامه نمیدونید برای بازیتون اسم انتخواب کردین و داستان نوشتین نشون میده تحت تاثیر عواملی اومدین تو این خط ... حالا منم همینجوری از 13 سالگی اومدم کار با FPSC رو یاد گرفتم و پارسال گیم استدیو رو هرچند الان دیگه با این نرمافزار ها کار نمیکنم ... به هر حال من میدونم کسی در سن 15 سالگی برنامه نویسی بلد نیست . (خودتم که داری میگی :20:) اینا که دارن UDK کار میکنن میخوان از این کار نون دربیارن و همشون برنامه نویسن وگرنه شما هیچ نیازی به کار با UDK و یا Unity نداری سختی بیش از اندازه این موتور ها برای تازه واردی مثل شما فقط یاعث نا امید شدن نسبت به ادامه کار میشه . کسی که یک آهنگ میسازه زود با آهنگ های یانی مقایسش نمیکنند چون با مقایسه با اون نمره منفی میاره !!! کسی از شما انتظار نداره که بازی در حد COD یا AC درست کنی چیزی رو انتخواب کن که در حد توانت باشه ...
ممنون.
ما میسازیم شما نیز حمیات من این حرف را در چندین پست قبل گفتم و نیز اقای RatAtouille به ان اشاره نمود که نمی خواهم بازی در حد COD ,AC بسازم و نمی خواهم خیلی چرند بسازم در حد توانم میسازم و کاری با این حرف ها ندارم انشاالله با امید خدا کم کم میسازم.
قسمت کوتاهی در حد 10 الی 15 میسازم و شما و فرشاد صمیمی(بازی ساز و اموزش دهنده در برنامه 01) نشان می دهم اگر در حد رضایت بود که کمی طولانی می کنم و اگر میوس شدم که...
و یک درخواست از تمامی دوستان دارم که به جای انتقاد و پیشنهاد در مورد انتخابل موتور کمی روحیه بدن.
راستی هرکی می تونه مدل درست که و یا مدل های پیدا کنه که زیاد واقعی نباشن و بزاره خیلی ممنون میشم ببخشید طولانی شد چوگیر شدم:31:
RatAtouille
17-08-2011, 18:17
عزیزم یک وقت ناراحت نشیا ! من راهنمایی کردم هرچند میدونم که گوشت از این حرفا پره :20: . انشالله موفق باشی .
فقط این چیه ؟
شما نیز حمیات من این
parvizamd
17-08-2011, 18:19
دوست عزیزم این حرف ها رو واسه خودت میگن.
سلام!
این بخشی از بازی است ولی بدون تکسچر و مدل زیرا این MAP یک امتحان می باشد و جز مراحل بازی نیست و بعدا این مرحله بازسازی می شود و می خواستم که بگم بازی شکل مرحله چه شکلی هست لطفا پس از دیدن فیلم نگین از این موتور استفاده نکن و غیره>>>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اگر نظر بدید که اتاق ها زیاد هستن یا کوچه هستنت و یا ارتفاع ساختمن کوتاه یا باند اشکال ندارد.
عرادتمند شما:
NINJA0098
22-08-2011, 19:45
مگه به سن ربط داره ؟به نظر من از سن پایین تر خیلی بهتره یادگیری به شرطی که ادامه بده و ول نکنه
خوب مشکل همینجاس دیگه نمیشه تو این سن بدون این که چیزی از برنامه نویسی بدونی بیای و با udk شروع کنی بازیسازی رو بدون این که نا امید بشی....
پرویز درست میگه بدون تجربه ی برنامه نویسی یادگیری udk خیلی سخته....اگه قبلش با یه انجین ساده تر کار کنه براش بهتره.....
تلمبه جان برنامه نویسی و کار با یه نرم افزار سه بعدی رو یاد بگیربعد بیاد سراغ این انجین...ربطی به پشتکارت تو انجین نداره با این وضعیت تو چیزی نمیدونی که بخوای تو انجین یاد بگیری...
مثلا همین سوالت در مورد متریال تو پشتیبانی واسه اینه که تو اصلا نمیدونی متریال چیه ...تو اول باید با یه سری چیزا آشنا بشی بعد بیای سراغ یادگیری انجین...
برو 3ds max و یه زبان برنامه نویسی مثل س شارپ رو یاد بگیر و بعد بیا آموزشای انجینای مختلف رو ببین خودت میفهمی که چقدر راحت تر همه چیزو یاد میگیری....ما نمیخوایم نا امیدت کنیم داریم راه درستو بهت نشون میدیم....
فرشتهی مهربون
22-08-2011, 19:46
میدونم کسی در سن 15 سالگی برنامه نویسی بلد نیست .
کی گفته یکی از دوستام 14 سالش نشده VB و C sharp و Unity رو فوله.
parvizamd
22-08-2011, 20:43
کی گفته یکی از دوستام 14 سالش نشده VB و C sharp و Unity رو فوله.
آخه عزیزم :13:اولا هرکی بوده کار شاقی نکرده بعدشم تا به فول چی بگی ..... نگفتیم به سنه به تجربه اس .بعدشم شما میگی UNITY . اصلا شما یونتی UDK باهم قابل مقایسه نستین .
به هر حال تازه فهمیدم تلمبه اسمت بود. دوستان برای خودت گفتن .
فرشتهی مهربون
22-08-2011, 21:18
اولا هرکی بوده کار شاقی نکرده
کرده یا نکرده همینه که هست. من فقط با این دوستمون بودم.
بعدشم تا به فول چی بگی
با هم مرورگر نوشتیم (twitter رو باز میکنه)
نگفتیم به سنه
ایشون که میگن به سنه.
به تجربه اس
خودتون سه خط بالا تر بخونید.
بعدشم شما میگی UNITY
خب
اصلا شما یونتی UDK باهم قابل مقایسه نستین .
چه ربطی داره؟
غرورت شکست؟:31:(شوخی کردم)
parvizamd
22-08-2011, 21:55
کرده یا نکرده همینه که هست. من فقط با این دوستمون بودم.
با هم مرورگر نوشتیم (twitter رو باز میکنه)
ایشون که میگن به سنه.
خودتون سه خط بالا تر بخونید.
خب
چه ربطی داره؟
غرورت شکست؟:31:(شوخی کردم)
با هم مرورگر نوشتید .:27: بزارید ما جای فایرفکس استفاده ببریم ما هم مفسر نوشتیم....(تازه خودم تنهایی)
خیلی ربط داره شما اگه با UDK و اسکریپت اش کار کنید می فهمید اما کار نکردید....
بزارید جدا لینک مرورگر بزارید. خیلی خوشحال میشم چون خودم خیلی دوست داشتم مرورگر بنویسم.
نه خواهر من با حرف شما غرورم نشکست. با چیز ها غرور من نمیشکه.
جناب فرشته ی مهربون :20:
فکر نکنید اون دوستتون که 14 سالشه شاهکار کرده و توی دنیا تکه !
من خودم وقتی سنم پایین بود شروع به بازیسازی کردم.
اکثر بچه های اینجا همینن و اکثرشون توی سن های پایین بازیساز شدن :10:
کساییکه استاد یونیتی و سی شارپ و وی بی هستن بازم ادعاشون نمیشه که این چیزا رو فوووولن ! بهتره بگیم دوست شما آشنا با این چیزاس و تجربه ی زیادی داره نه اینکه فوووووله !
دقت کردید اگه یه سکه ی پنجاه تومنی رو توی جیب لباستون بزارید و تکونش بدید صدا میده ؟ ولی اگه یه تراول 50هزارتومنی رو تو جیبتون بزارید و هر چی تکونش بدید صدا نمیده ؟
کساییکه همیشه ادعا دارن که ما فلان چیز رو فووووولیم مثل اون سکه ی پنج تومنی فاقد از ارزش و اعتبارن چون به نوعی صدا میدن ! :46:
البته این برمیگرده به اینکه دوست شما همچین ادعایی رو داره یا نه.
تلمبه جان !
الان میدونم شما توی یه جوی هستی که یه زمانی همه ی ما گرفتارش بودیم :41:
فکر نکن بازیسازی به همین راحتیه.
بازیسازی فقط ایده نیست
هر انسان ناقص الخلقه ای هم میتونه ایده بده :31:
از سنت استفاده کن و راه درست رو انتخاب کن.
همین سعید که از این انجمن رفت وقتی 10 سالش بود با گیم میکر و به زبان دلفی بازی استراتژیک ساخته بود ولی نتونست با یو دی کی یه بازی رو کامل تموم کنه.
اگه ما داریم این حرفارو بت میزنیم برای اینه که پله پله بری جلو و مثل سعید از پله ی اول نخوای بپری پله ی آخر و نا امید شی !
سعی کن از تجربه های ما استفاده کنی.
میدونم الان فکر میکنی که تک نفری میتونی یه بازی کامل بسازی و بری جلو و فکر میکنی یه نابغه و استعداد کشف نشده ای :11: ولی وقتی وارد این صنعت شدی و مشکلاتش رو دیدی خیلی زود این چیزا رو فراموش میکنی !
پیشنهاد میکنم تاپیک میخواهم بازیساز شوم سعید رو بخون بعدش تصمیم بگیر که میخوای چیکاره بشی
بعدش یه برنامه ریزی بکن طبق اون برنامه برو جلو و فکر بازیسازی توی ابتدای کار رو اصلا نکن که فقط کارت رو عقب میندازه ! :11:
نه خواهر من با حرف شما غرورم نشکست. با چیز ها غرور من نمیشکه. پرویز جان خواهر چیه ایشون برادرن :31:
هر گردی که گردو نیس :20:
هر فرشته ای که خواهر نیس :31:
فرشتهی مهربون
22-08-2011, 23:57
نه این طور ها هم نیست.(ببین از کجا چی گفتیم به کجا رسید)
من فقط به RatAtollie گفتم که برنامه نویس زیر 15 سال هم هست. حالا این جوری شده.
parvizamd عزیز چرا عصبانی میشید این رفتار ها خوشایند نیست.
بهرحال بهتره الان بحث تموم شه.
:11:
parvizamd
23-08-2011, 13:14
دوست عزیز به خدا از روی دلسوزی می گم همین طوری بری udk بدجور حالت گرفته میشه ها...
فرشته نگاه کن تو دنیا برنامه نویس 9 ساله هم هست اما شما در میاید پسر مردم رو دارید جو گیر می کنید:31:
بهر حال با خودته که چیکار می کنی ما برای خودت داریم می گیم.
به حال جمله معروف میگم(سرقت ادبی ) :
نکه فکر کنید تو این قضیه بد شدم نه اصلا نباید ای حرف رو می زدم شاید UDK سرنوشت توه شایدم.....نمی دونم
یکی کاریش میکنم ولی مثل بعضی ها تو 2 راهی گیر کردم یکی می گه بروUDK یکی میگه 3dgsیکی میگهumityیکی میگه برو gamemaker
چه کنم قربونت برم:
ببخشید تقصیر من نیست تقصیر اون نرافزار که اینجوری درش اورد
parvizamd
23-08-2011, 14:44
عکس منو از کجا گیر آوردی؟:18:
یکی کاریش میکنم ولی مثل بعضی ها تو 2 راهی گیر کردم یکی می گه بروUDK یکی میگه 3dgsیکی میگهumityیکی میگه برو gamemaker
چه کنم قربونت برم:بین یونیتی و یو دی کی یونیتی رو انتخاب کن و بعد از اینکه با بازی سازی آشنا شدی برو یو دی کی :46:
parvizamd
23-08-2011, 14:50
اگه به منه گیم میکر(اگه قبولم داری؟)
NINJA0098
23-08-2011, 18:38
آقا بحث انتخاب انجین نیست....بحث پایه ای تره.....اول باید بری یه نرم افزار طراحی سه بعدی یاد بگیری مثل 3dsmax و یه زبان برنامه نویسی مثل سی شارپ یا جاوا ....بعد بیای رو انجین کار کنی....
عکس منو از کجا گیر آوردی؟:18:
یادت نیست رفته بویم جنگ جهانی اول تو اون خونه که محاصره کردیم خواستیم عکس یادگاری بگیریم:31:
parvizamd
23-08-2011, 18:53
یه سورس بازیم گذاشته تو اینترنت .عجب اون موقع کلاش کجا بود؟:31:
anti-military
23-08-2011, 19:00
اصلا این دید نسبت به بازی سازی اشتباهه . یعنی هرکس که خواست بازی بسازه اگه اول داستانش رو نوشت مطمئن باشید 100% نمیتونه حتی یه مرحله کوچیکشو بسازه ...
بازی سازی اول باید از نظر مکانیکی تکمیل بشه . یعنی هر وقت تونستید یه مرحله ای رو بسازید همراه با گیم پلی اون وقت میتونید
به فکر داستان باشید .
کار یه نفره هم نیست . حتی بازیهای کوچیک هم به نظرم یه نفره اگه ساخته بشه فقط وقت طرف از بین میره
مثل این میمونه که بدون سرمایه و پول بخواهیم برج بسازیم .
ما الان یه گروهی هستیم که هر صحنه رئال تایمی رو که بخواهیم میتونیم طراحی کنیم . اما این کافی نیست اصلا
به نظر من منطقی بخواهیم فکر کنیم واسه بازی ساز شدن حداقل نیاز به یه شرکت کوچیکه با 5-6 نفره !
البته غیر از این هم شاید بشه بازی ساخت ولی احتمالش 5 در 1000 ...
parvizamd
23-08-2011, 19:39
اصلا این دید نسبت به بازی سازی اشتباهه . یعنی هرکس که خواست بازی بسازه اگه اول داستانش رو نوشت مطمئن باشید 100% نمیتونه حتی یه مرحله کوچیکشو بسازه ...
بازی سازی اول باید از نظر مکانیکی تکمیل بشه . یعنی هر وقت تونستید یه مرحله ای رو بسازید همراه با گیم پلی اون وقت میتونید
به فکر داستان باشید .
کار یه نفره هم نیست . حتی بازیهای کوچیک هم به نظرم یه نفره اگه ساخته بشه فقط وقت طرف از بین میره
مثل این میمونه که بدون سرمایه و پول بخواهیم برج بسازیم .
ما الان یه گروهی هستیم که هر صحنه رئال تایمی رو که بخواهیم میتونیم طراحی کنیم . اما این کافی نیست اصلا
به نظر من منطقی بخواهیم فکر کنیم واسه بازی ساز شدن حداقل نیاز به یه شرکت کوچیکه با 5-6 نفره !
البته غیر از این هم شاید بشه بازی ساخت ولی احتمالش 5 در 1000 ...
کاملا موافقم البته ما هم که تکی می سازیم حداقلش اینکه هم تمرین می کنیم و مراحلشو یاد می گیرم.
گیم پلی بازی هامون رو بهتر کنیم و گرافیک بازی مون بهبهود ببخشیم.
البته بازی خوب نباید تکی ساخته بشه. اما حداقلش اینکه استعداد تو نشون میدی برات پیشنهاد کار می یاد.
:11:
RatAtouille
27-08-2011, 18:39
hmm ! جالب بود !:20: دعوا نکنید انشاه الله موفق میشن .:10:
سلام
من خواستم بگم که در حال فراگیری اموس های udk هستم تا بتونم بازی 3بعدی بسازم ولی فکر نکنید این تاپیک را فراموش می کنم نه.
و درحال ساخت یک بازی 2 بعدی هستم با موتور گیم میکر که اگر خدا به خواهد عکس کارکتر را امشب یا فردا می زارم.
به شمکلاتی برخوردم ولی سعی می کنم درست کنم ولی شاید درست نکنم:31:
Mr.reCoder
28-08-2011, 14:15
به شمکلاتی برخوردم ولی سعی می کنم درست کنم ولی شاید درست نکنم:31:
فکر کردم شکلات خوردین!!:31: ولی درست کنین...:10:
سلام!
اطلاعاتی در مورد بازی که می خواهم حین دیدن اموزش های 3dbuzz با game maker بسازم:
داستان: یک بچه توانسته از یک گروه تروریستی فیلم برداری کنه ولی حین فرار به منطقه رو به رو می شود و بلافاصله بی هوش و پس از به هوش امدن همچی را فراموش می کند و فیلم را نیز گم حال او می خواهد از این منطقه فرار کند...
موتور:Gamemaker 8
زمان ساخت:2 الی 3 هفته
امید وارم حال اقا های پرویز و نینجا و مجید از من راضی بوده.
راستی این اموزش های که 3dbuzz می بینم می خواهم این بازی که با گیم میکر می سازم با UDK سه بعدی بسازم.
فعلا
کاکتر فردا نشان داده می شود
parvizamd
28-08-2011, 21:24
ربطی به من و نینجا نداره تلمبه جون .
یه نصحیت بردارنه از من بشنو :
اگه کاری شروع می کنی به پایان برسونش .من خواستم موتور بسازم کم آوردم نبرد مرگبار 3 وسط کار ول کردم.و همین کم و بیش باعث شد که اعتبار تو انجمن خدشه دار بشه.
اما انتخاب خوبی کردی چون مطممن به چند نرسیده از بازی سازی دلسرد میشیدی . این بگم بازی فقط کافیه لذت ببخش باشه حالا چه سه بعدی باشه چه دو بعدی . مطممن باش کلی برات اعتبار میشه.
از من میشنوی چون میخوای دو بعدی کار کنی برو سمت بازی خلاقانه :20:
این کارکتر بازی هست به نظر شما مو هم بزارم یا چی به این اضافه کنم:
راستی بگ این 45 سالگی Limbo است.:31:
نگفتین مو بزارم یا به نظر شما چی که داره من می خواهم که بند بزارک کنارش به عنوان جا دوربین از دست رفته!!!
ehsan_wwe
29-08-2011, 12:42
جناب فرشته ی مهربون :20:
فکر نکنید اون دوستتون که 14 سالشه شاهکار کرده و توی دنیا تکه !
من خودم وقتی سنم پایین بود شروع به بازیسازی کردم.
اکثر بچه های اینجا همینن و اکثرشون توی سن های پایین بازیساز شدن :10:
کساییکه استاد یونیتی و سی شارپ و وی بی هستن بازم ادعاشون نمیشه که این چیزا رو فوووولن ! بهتره بگیم دوست شما آشنا با این چیزاس و تجربه ی زیادی داره نه اینکه فوووووله !
دقت کردید اگه یه سکه ی پنجاه تومنی رو توی جیب لباستون بزارید و تکونش بدید صدا میده ؟ ولی اگه یه تراول 50هزارتومنی رو تو جیبتون بزارید و هر چی تکونش بدید صدا نمیده ؟
کساییکه همیشه ادعا دارن که ما فلان چیز رو فووووولیم مثل اون سکه ی پنج تومنی فاقد از ارزش و اعتبارن چون به نوعی صدا میدن ! :46:
البته این برمیگرده به اینکه دوست شما همچین ادعایی رو داره یا نه.
تلمبه جان !
الان میدونم شما توی یه جوی هستی که یه زمانی همه ی ما گرفتارش بودیم :41:
فکر نکن بازیسازی به همین راحتیه.
بازیسازی فقط ایده نیست
هر انسان ناقص الخلقه ای هم میتونه ایده بده :31:
از سنت استفاده کن و راه درست رو انتخاب کن.
همین سعید که از این انجمن رفت وقتی 10 سالش بود با گیم میکر و به زبان دلفی بازی استراتژیک ساخته بود ولی نتونست با یو دی کی یه بازی رو کامل تموم کنه.
اگه ما داریم این حرفارو بت میزنیم برای اینه که پله پله بری جلو و مثل سعید از پله ی اول نخوای بپری پله ی آخر و نا امید شی !
سعی کن از تجربه های ما استفاده کنی.
میدونم الان فکر میکنی که تک نفری میتونی یه بازی کامل بسازی و بری جلو و فکر میکنی یه نابغه و استعداد کشف نشده ای :11: ولی وقتی وارد این صنعت شدی و مشکلاتش رو دیدی خیلی زود این چیزا رو فراموش میکنی !
پیشنهاد میکنم تاپیک میخواهم بازیساز شوم سعید رو بخون بعدش تصمیم بگیر که میخوای چیکاره بشی
بعدش یه برنامه ریزی بکن طبق اون برنامه برو جلو و فکر بازیسازی توی ابتدای کار رو اصلا نکن که فقط کارت رو عقب میندازه ! :11:
پرویز جان خواهر چیه ایشون برادرن :31:
هر گردی که گردو نیس :20:
هر فرشته ای که خواهر نیس :31:
سلام دوست عزيزم
جفتشون عمرآ صدا بدن :27: اخه يه سكه كه صدا نداره الان مثال زدي مارو به فيض رسوندي
تلمبه
پسر خوب راهيو كه داري ميري درسته به حرف هيچ كس گوش نده گوش بدي ميشي يكي مثل ... تجربه هم خاستي بگيري از كسي بگير كه چهارتا كار درست درمون ازش باشه مثل اميد صادق وند مثل محسن DDD مثل مهدي فنايي به حرف هاي برو بچ جوگير اينجا گوش نده
راستي فرشته جون بابا
هويتت اينجا رفت زير منگنه شرمنده
همينطوري كه پيش ميري خوبه فقط يه خاهش ديدم سوال زياد ميپرسي دوستانم كمكت ميكنن اما هيچ وقت به كسي كمك نميكني سعي كن دانسته هاتو به بقيه هم بدي ( به سوالاي بچه ها جواب بده در مورد هرچيزي كه بلدي ) مرسي دوخي جان
موفق باشين همتون
جفتشون عمرآ صدا بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه يه سكه كه صدا نداره الان مثال زدي مارو به فيض رسونديمنظورم 5 تا سکه ی 10 تومنی بود :31:
همونم اگه تو قلک سفالی بریزی صدا میده :31:
پسر خوب راهيو كه داري ميري درسته به حرف هيچ كس گوش نده گوش بدي ميشي يكي مثل ... خودشو میگه :31:
پسر خوب راهيو كه داري ميري درسته به حرف هيچ كس گوش نده گوش بدي ميشي يكي مثل ... تجربه هم خاستي بگيري از كسي بگير كه چهارتا كار درست درمون ازش باشه مثل اميد صادق وند مثل محسن DDD مثل مهدي فنايي به حرف هاي برو بچ جوگير اينجا گوش نده
بازم خودشو میگه :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.