مشاهده نسخه کامل
: Dell xps l502
سلام
لطفا هر کدام از دوستان که اطلاعاتی درباره ی Dell xps l502 دارن ( از نظر فنی و احیانا عیب و ایراداتی که هست) مطرح کنه. چون من می خوام این مدل رو بخرم و می خوام نظر شما عزیزان حرفه ای رو بدونم. :40:
به نظرتون انتخاب xps l502 بهتره یا hp dv6 6090 ؟ خواهشا راهنماییم کنید
تنها عیبش نداشتن صفحه کلید شماره ها است
صدای فوق العاده خوبی داره
من خودم دارمش
شما اون پاویلیون رو نمی تونید با این مقایسه کنید
اون سرتره و خوب قیمتش هم 200 الی 300 تومن گرون تر
تنها عیبش نداشتن صفحه کلید شماره ها است
صدای فوق العاده خوبی داره
من خودم دارمش
شما اون پاویلیون رو نمی تونید با این مقایسه کنید
اون سرتره و خوب قیمتش هم 200 الی 300 تومن گرون تر
ولی قیمتش تقریبا یکی هست. من xps l502 که 8 گیگ رم و blue ray داره رو 1540000 قیمت کردم و hp dv6 6090 رو 1560000. حالا به نظر شما چی کار کنم؟
من خودم بین این دو مدل واقعا گیر کردم.
مزایای Dell xps نسبت به HP dv6 6090:
باتری 9 cell
صفحه نمایش HD
مزایای HP dv6 6090 نسبت به Dell xps:
کارت گرافیکی قوی تر
هارد بیشتر
danialgto
18-07-2011, 15:11
خیلی بی سلیقه ای اگه l502 رو بخری
شک نکن 6090 بهترین تو این رنج قیمتیه
گرافیکش واقعا بمبه...
Ocellatus
18-07-2011, 16:10
برو خونتون بابا!
اگه میخواید خیلی حرفه ای بازی کنید یعنی هدف اصلیتون از خرید لپتاپ بازی کردن باشه و چند فریم بالا پایین براتون مهمه، 6090 انتخاب بهتری بنظر میرسه. در غیر اینصورت l502 هم کاملاً بازی های روز رو بشکل مطلوبی اجرا میکنه.
ما که xps l502 داریم و راضی هستیم. از استایل و اسپیکرها و ساب ووفر JBL ـش هم خوشمان می آید.
کیفیت صفحه نمایشش هم طبق شنیده ها بهتر از اون یکی می باشد.
جفت اینها هم تو بخش بحث و تبادل نظر تاپیک های مبسوط دارن، اگه خیلی وسواسی هستید میتونید برید مطالعه کنید.
برو خونتون بابا!
اگه میخواید خیلی حرفه ای بازی کنید یعنی هدف اصلیتون از خرید لپتاپ بازی کردن باشه و چند فریم بالا پایین براتون مهمه، 6090 انتخاب بهتری بنظر میرسه. در غیر اینصورت l502 هم کاملاً بازی های روز رو بشکل مطلوبی اجرا میکنه.
ما که xps l502 داریم و راضی هستیم. از استایل و اسپیکرها و ساب ووفر JBL ـش هم خوشمان می آید.
کیفیت صفحه نمایشش هم طبق شنیده ها بهتر از اون یکی می باشد.
جفت اینها هم تو بخش بحث و تبادل نظر تاپیک های مبسوط دارن، اگه خیلی وسواسی هستید میتونید برید مطالعه کنید.
برم خونمون که چی؟؟!!!
من کارم گرافیک هست. 3ds max & Maya & After Effect. برای یه گرافیست gpu خیلی مهمه. صفحه نمایشگر HD هم اهمیت زیاده داره. کلا اهل بازی کردن هم نیستم. فقط می خوام رندر از برنامه ها بگیرم
Ocellatus
18-07-2011, 17:02
شما نرو خونتون. با بالایی بودم.
خب کارتون رو باید توی پست اول بگید، نه اینکه بزور ازتون بکشیم!
در مورد تفاوتشون توی کارهای گرافیکی اطلاعی ندارم دوستان باید راهنمایی کنند.
نمایشگر جفتشون HD هست، منتها شنیده ها حاکی از اینه که 6090 کیفیت پایین تری داره.
الان سونی سری F22 هم اومده که از نظر کیفیت صفحه نمایش این دو تا حرفی در برابرش ندارن. Full HD هم هست که فکر کنم برای کارهای گرافیکی مزیت مهمی محسوب میشه. گرافیکش GT 540 یک گیگ هست ( xps دو گیگه ) حالا باید بررسی بشه، شاید همین 540 یک گیگ هم برای کارهاتون کفایت کنه.
شما نرو خونتون. با بالایی بودم.
خب کارتون رو باید توی پست اول بگید، نه اینکه بزور ازتون بکشیم!
در مورد تفاوتشون توی کارهای گرافیکی اطلاعی ندارم دوستان باید راهنمایی کنند.
نمایشگر جفتشون HD هست، منتها شنیده ها حاکی از اینه که 6090 کیفیت پایین تری داره.
الان سونی سری F22 هم اومده که از نظر کیفیت صفحه نمایش این دو تا حرفی در برابرش ندارن. Full HD هم هست که فکر کنم برای کارهای گرافیکی مزیت مهمی محسوب میشه. گرافیکش GT 540 یک گیگ هست ( xps دو گیگه ) حالا باید بررسی بشه، شاید همین 540 یک گیگ هم برای کارهاتون کفایت کنه.
شما درست می فرمایین. در مورد صفحه نمایش که اصلا قابل مقایسه نیستند. hp حتی LED خوبی هم نیست ، تا چه برسه به مقایسه با صفحه نمایش HD. متاسفانه بزرگ ترین عیب hp همین صفحه نمایشش هست. در غیر این صورت واقعا محصول خیلی پر فروشی می شد.
danialgto
19-07-2011, 16:11
چشم میرم خونمون
ولی اگه از gpu 6090 که در مقابل l502 غوله بگذریم
ادم باد لپ تاپی بگیره که روش بشه تو دانشگاه یا چای دیگه باهاش کار کنه
آخه آدم به چیه l502 دل خوش کنه....؟
چشم میرم خونمون
الحق کارت گرافیک این دو قابل مقایشه نیست. واقعا hp شاهکار کرده. ولی اگه به صفحه نمایش 6090 هم دقت کنی می بینی که دیگه blue ray خرج اضافی برای خرید 6090 هست. چون اصلا صفحه نمایش کیفیت نداره که حالا بخوایم توش فیلم blue ray هم ببینیم.
Manuchehrr
19-07-2011, 23:54
دوستان عکسی از صفحه نمایش هر 2 مدل 6090 و l502 ندارید ببینیم اختلاف تا چه حد هست؟
منم بین این 2 مدل گیر کردم , مزایای 6090 نسبت به دل فقط کارت گرافیک هست؟ :11:
Ocellatus
20-07-2011, 02:00
چشم میرم خونمون
والا من هم دانشجو هستم، ولی نمیفهمم چرا باید از داشتن xps L502 خجالت زده باشم!
اگه به قیافست که سلیقه ایه، و من و خیلی ها همین رو بیشتر می پسندیم.
اگه به برنده که هنوز در نظر عموم HP بالاترین میزان خرابی رو داره.
اگه به کانفیگه که تفاوتشون برای اکثریت ملت در حد موضوعیت داشتن هم نیست چه برسه خجالت زده شدن. ظرفیت هارد که عامل برتری نیست، یک کارت گرافیک میمونه. من قبلاً گیمره تیر بودم، الان نیستم ولی بهر حال هنوز کارت گرافیک و بازی برام مهمه و تفننی بازی میکنم. سنگین ترین بازی های روز هم روی 502 نصب دارم و با کیفیت مناسب و روان اجرا میشن. یعنی تفاوتشون حتی برای منه گیمره سابق هم در حدی نیست که بخواد مایه شرمساریم باشه!
ضمن اینکه هرکس با توجه به نیازش انتخاب میکنه. کسی که بیشتر از GT 540 دو گیگ لازم نداره دلیلی نداره چون 6770 به قولی غول محسوب شده بره اون رو تهیه کنه! و با تهیه نکردنش بی سلیقه یا خجالت زده نخواهد بود.
بحث صفحه نمایش بهتر 502، tv-tuner ، وزن کمتر، و اسپیکر و ساب فوق العاده JBL رو هم نمیکنیم!!!
راستی نداشتن numpad در L502 ممکنه برای بعضی کاربردها ضعف محسوب بشه.
دیگه بریم خونمون. :31:
میتونی 6080 بگیری بلوری نداره
من چن روز قبل 1210 خریدم
میتونی 6080 بگیری بلوری نداره
من چن روز قبل 1210 خریدم
اینم یه حرفیه. ولی دیگه بودجه در اختیارم گذاشتن و گفتن چیزی حدود 1500000 تا 1600000 بگیر. به خاطر همین ترجیح میدم بلوری دار باشه.
دوستان عکسی از صفحه نمایش هر 2 مدل 6090 و l502 ندارید ببینیم اختلاف تا چه حد هست؟
اگر می خوای صفحه نمایش hp رو ببینی. یه تاپیک هست تو همین فروم به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم کدوم صفحه هست. یعنی یادم نیست. ولی یه چند تا عکس از وضوح کم صفحه نمایش hp گذاشته.
danialgto
05-08-2011, 16:25
والا من هم دانشجو هستم، ولی نمیفهمم چرا باید از داشتن xps L502 خجالت زده باشم!
اگه به قیافست که سلیقه ایه، و من و خیلی ها همین رو بیشتر می پسندیم.
اگه به برنده که هنوز در نظر عموم HP بالاترین میزان خرابی رو داره.
اگه به کانفیگه که تفاوتشون برای اکثریت ملت در حد موضوعیت داشتن هم نیست چه برسه خجالت زده شدن. ظرفیت هارد که عامل برتری نیست، یک کارت گرافیک میمونه. من قبلاً گیمره تیر بودم، الان نیستم ولی بهر حال هنوز کارت گرافیک و بازی برام مهمه و تفننی بازی میکنم. سنگین ترین بازی های روز هم روی 502 نصب دارم و با کیفیت مناسب و روان اجرا میشن. یعنی تفاوتشون حتی برای منه گیمره سابق هم در حدی نیست که بخواد مایه شرمساریم باشه!
ضمن اینکه هرکس با توجه به نیازش انتخاب میکنه. کسی که بیشتر از GT 540 دو گیگ لازم نداره دلیلی نداره چون 6770 به قولی غول محسوب شده بره اون رو تهیه کنه! و با تهیه نکردنش بی سلیقه یا خجالت زده نخواهد بود.
بحث صفحه نمایش بهتر 502، tv-tuner ، وزن کمتر، و اسپیکر و ساب فوق العاده JBL رو هم نمیکنیم!!!
راستی نداشتن numpad در L502 ممکنه برای بعضی کاربردها ضعف محسوب بشه.
دیگه بریم خونمون. :31:
بیخیال بابا
اگه نظر عموم رو بپرسی اکثرا قیافه hp رو به l502 ترجیح میدن
پس hp به خاط خرابیش پرفروش ترین اپ تاپ در جهان شده؟
ببین دوست عزیز ما می خوایم پول بدیم پس هر چی بالا تر بهتر شاید برای کار تو 540 با 6770 هیچ فرقی نکنه ولی 6770 کلاس یکه و 540 کلاس 2 نمیشه اینا رو نادیده گرفت
er.mohammad77
06-08-2011, 15:48
مزایای 6090 رو که خود اقای میدوس نوشتن به جز کارت گرافیک ، هاردشم بالاتره .
توی سایت دیجی کالا یه نگاه بکن
مزایای hp :
1- یکم سبکتره فقط یکم ( حدود 25 گرم)
2- هارد بالاتر ( ولی 5400 دور در دقیقه ---------- اما هارد Dell-که 7200 درو )
3- پورت USB یکی بیشتر از دل
4- پورت خروجی VGA
5-حسگر اثر انگشت
6- کارت گرافیک DDR5 ( در مقابل DDR3 --- دل)
7- داشتن صفحه کلید عددی که به نظر من مهمه:5:
مزایای Dell:
1- وب کم 2 مگا پیکسل (در مقابل 1.3 مگا پیکسل HP)
2- اسپیکر JBL
3- باتری 9 سلولی (در مقابل 6 سلولی اچ پی) ----------- در نتیجه کارکرد باتری 4.5 ساعت ( 3.5 --- HP)
اگه گارانتی خوب پیدا میکردم حتما HP 6090 رو میگرفتم.:5:
تا حدود یک ساعت دیگه میرم که انشاالله لنوو Idepad y560p بگیرم --------- میدونم به بحث ربطی نداره ولی نوشتم شاید برای شما هم مهم باشه.:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
er.mohammad77
06-08-2011, 15:54
بیخیال بابا
اگه نظر عموم رو بپرسی اکثرا قیافه hp رو به l502 ترجیح میدن
پس hp به خاط خرابیش پرفروش ترین اپ تاپ در جهان شده؟
ببین دوست عزیز ما می خوایم پول بدیم پس هر چی بالا تر بهتر شاید برای کار تو 540 با 6770 هیچ فرقی نکنه ولی 6770 کلاس یکه و 540 کلاس 2 نمیشه اینا رو نادیده گرفت
شما چرا انقدر خشنی ------------ چهار تا رفیق جمع شدیم ببینیم کدوم بهتره ؟ چیکار باید کرد؟ مشکل کم آبی چطوری حل میشه ؟ ------------ یکم مهربون تر.
ولی اون که نوشتی عموم قیافه HP رو ترجیح میدن به نظرم درست باشه. من خودم با قیافه و هیکل و تریپ HP خیلی حال میکنم .:21:
danialgto
06-08-2011, 19:48
شما چرا انقدر خشنی ------------ چهار تا رفیق جمع شدیم ببینیم کدوم بهتره ؟ چیکار باید کرد؟ مشکل کم آبی چطوری حل میشه ؟ ------------ یکم مهربون تر.
ولی اون که نوشتی عموم قیافه HP رو ترجیح میدن به نظرم درست باشه. من خودم با قیافه و هیکل و تریپ HP خیلی حال میکنم .:21:
نه بابا
خشانت چیه داش... لحنم اینطوریه:10:
A.IvI.I.N
06-08-2011, 20:29
مزایای 6090 رو که خود اقای میدوس نوشتن به جز کارت گرافیک ، هاردشم بالاتره .
مزایای hp :
2- هارد بالاتر ( ولی 5400 دور در دقیقه ---------- اما هارد Dell-که 7200 درو )
این 7200 رو توی مزایای دل مینوشتی دیگه:31:
منم یه چن تا مزایای کوچیک از دل میگم براتون:46:
درایو بلوری
تیونر داخلی تلویزون دیجیتال
رم 8گیگ DDR3
پشتیبانی کارت گرافیک از 3D (میتونین به تلویزون 3D وصل کنین و فیلم و... بصورت 3بعدی نگاه کنین)
کیبورد بک لایت
صفحه نمایش ّFULL HD البته یه کانفیگ دیگم داره که HD هستش و الان full hd کمیاب شده.
اسپیکر JBL که واقعا بی نظیره.
er.mohammad77
06-08-2011, 23:07
آقایون ، خانوما توجه ---- توجه
بلاخره عمو محمد Y560p رو گرفت. مبارکش باشه.
(عمو محمد خودم هستم.):5:
mehdi666lp
07-08-2011, 07:30
خدا بیامرزه تاپیک منو .............با اون همه پست حذف کردن ................
تاپیک L501 & L502
من آخرش xps l502 رو گرفتم. چون صفحه نمایشش فوق العاده هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehdi666lp
29-08-2011, 12:53
تاپیک اکثر مدل ها دوست داشتید یه سری بزنید :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.