مشاهده نسخه کامل
: بسته شدن عروق مغزی
aftab_azad20
14-07-2011, 21:14
سلام دوستان،چند وقت پیش یکی از اقوام که به متخصص مراجعه کرده بود،دقیقا نمیدونم مشکلش چی بود،دکتر گفته بود که بیشتر عروق مغزیت بسته شده،حالا از من خواست که واسش جستجو کنم که چه کارهای و چه روش هایی وجود داره که به بهبودیش کمک کنه،حالا چه از لحاظ رژیم غذایی یا موارد دیگه،نمی دونم سوالمو درست مطرح کردم یا نه،ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
خواهشا اگه کسی اطلاع داره دریغ نکنه
shabnam1986
15-07-2011, 13:55
باید مراقب فشار خونش باشه
سلام دوستان،چند وقت پیش یکی از اقوام که به متخصص مراجعه کرده بود،دقیقا نمیدونم مشکلش چی بود،دکتر گفته بود که بیشتر عروق مغزیت بسته شده،حالا از من خواست که واسش جستجو کنم که چه کارهای و چه روش هایی وجود داره که به بهبودیش کمک کنه،حالا چه از لحاظ رژیم غذایی یا موارد دیگه،نمی دونم سوالمو درست مطرح کردم یا نه،ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
خود پزشکی که این تشخیص رو داده هیچ راهنمایی برای درمان نکرده؟
aftab_azad20
15-07-2011, 21:27
فقط گفته نمک و چربی اصلا نخور،گفتم شاید دوستان اطلاعات بیشتری در اختیارم بزارن
عروق مغزيش بسته شده؟؟؟
MRI يا CT شده دوست شما؟
بيشتر به نظر مياد راجع به قلبش صحبت شده باشه تا مغز
بايد اطلاعات بشتري بديد درضمن آزمايش چربي خون هم بايد بدن كه اگه مشكل داشته باشه مصرف قرص براشون شروع بشه
روغن فقط روغن مايع و اگه روغن زيتون باشه چه بهتر
فست فود ممنوع!
كربوهيدرات ها هم در بدن به چربي تبديل ميشن پس مصرف برنج و نون و ماكاروني هم در حد لازم بايد باشه
ورزش روزانه حداقل در حد پياده روي تند
مصرف ميوه و سبزي
مصرف نمك هم بايد كم بشه
به هرحال اطلاعاتي كه ميديد ناقصه
aftab_azad20
16-07-2011, 08:31
دوست عزیز من که گفتم شاید سوالمو درست مطرح نکرده باشم،عروق مغزیش بسته شده،الان موقع صحبت کردن هم یکم زبونش می گیره،از جوابتون هم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.