مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن پاور!!
hassan19
14-07-2011, 18:49
با سلام خدمت دوستان و اساتید..
دیروز داشتم با سیستم کار می کردم که یه مرتبه سیستم خاموش شد..چون سیم پاور چند باری اتصالی کرده بود و سیستم خاموش میشد،گفتم شاید از سیم باشه،ولی تست کردم،مشکلی نداشت..مطمئنا باید از پاور باشه..چون برقی به سیستم وارد نمیشد.
میخوام بدونم چطور میشه پاور رو تست کرد،اگه بخشی ازش سوخته باشه میشه تعمیرش کرد یا نه؟!
پاور رو عوض کنم بهتره!؟فقط 1.5 ساله که گذاشتم رو سیستم...
یه پاور گرین مناسب واسه قطعات زیر چیه؟
phenom X3 2.13GHz
geforce 8600
asus M3N78 Motherboard
4 Gig ram
لطفا کمک کنید..ممنون
hassan19
15-07-2011, 17:42
دوستان کسی نیست کمکی بکنه؟!!..ممنون میشم
Gamemaster
15-07-2011, 17:55
این پاور الانت مارکش چی؟
شاید از داخل اتصالی کرده
یک پاور 350 تا 430 برای شما کافیه
پاور رو اول باید با اهم متر بدون اینکه به برق بزنید رو اهم بزارین و ببینید عددش چنده اگه زیر 250 کیلو اهم باشه نباید به برق بزنید
اگر هم بالای 250 کیلو باشه مودی نداره
به برق میزنید pwm رو فعال میکنید و بدون اینکه روشن کنید ولتاژ های بنفش و سبز رو میگیرید
بنفش 5 باید باشه سبز بین 2.5 تا 5
خطا تا 2/. میتونه باشه
بعد پاور رو با اتصال سبزو مشکی روشن میکنید
و ولتاژ های قزمر نارنجی زرد خاکستری سفید و ابی رو بگیرید
رو حالت ولتاژ
قرمز 5 ولت نارنجی 3.3 زرد 12 خاکستری 5ولت آبی 12- و سفید 5-
اینها هم تا 2/. خطا میتونه داشته باشه نارنجی حداکثر تا 1/. آبی تا 10- و سفید تا 4-
هر ولتاژی که کم بود یا خیلی زیاد بود باید تو مسیرش قطعات اون مسیر رو با تست اتصال پیدا کنید و قطعات مشکل دار رو پیدا کنید
amd>intel
16-07-2011, 22:10
گرين نگيريد به دليل بعضي از ملاحظات اقدام به افشا گرائي نميكنم . ولي انرمكس و كولر مستر بگير
گرين نگيريد به دليل بعضي از ملاحظات اقدام به افشا گرائي نميكنم . ولي انرمكس و كولر مستر بگير
میشه لطفا افشا گری کنید ما هم بدونیم؟!
(ملاحظات لازم نیست...)
EhsanCPU
17-07-2011, 00:46
اگه موردی هست که به بچه ها کمک میکنه حتما اعلام کنید :46:
hassan19
21-07-2011, 19:07
دوست عزیز اگه مطلبی هست بگو استفاده کنیم..اینجا کسی طرفدار برند خاصی نیست(هرچند منم مثل خودت فقط AMD رو قبول دارم) اگه این پاور تعمیر نشه،باید یکی بگیرم که جواب منو بده..خیلی ممنون
amd>intel
21-07-2011, 23:30
به دليل مونتاژ در ايران و استفاده از قطعات و خازنهاي درجه سه چيني و حدف يكسري از قابليت ها و استفاده از بردهاي غير متاليزه كه باعث خرابي زود هنگام پاور ميشه
پ.ن دوستاني كه اصرار بر خريد اين رو دارند بگيرند ولي اگر مشكلاتي ديدند نگيد من نگفتم
hassan19
22-07-2011, 22:16
به دليل مونتاژ در ايران و استفاده از قطعات و خازنهاي درجه سه چيني و حدف يكسري از قابليت ها و استفاده از بردهاي غير متاليزه كه باعث خرابي زود هنگام پاور ميشه
پ.ن دوستاني كه اصرار بر خريد اين رو دارند بگيرند ولي اگر مشكلاتي ديدند نگيد من نگفتم
اتفاقا PC قبلیمو که دادم به داداشم و روش پاور گرین بود بعد از 2 ماه سوخت و یکی غیر از گرین گرفتم براش، 2 ساله داره به خوبی کار میکنه..ولی تعجب من از اینه که مال من کمتر از 1.5 ساله که موقع ارتقا گرفتم..
با تشکر از شما:11:
mehran gorji
22-07-2011, 22:38
من حرف شمارا کاملا تایید میکنم قبلا گرین خوب بود اما الآنا شاید به دلیل قوی بودن سیستم ها خیلی برگشتی دارد و من دیگه کار نمیکنم.
در درجه اول Thermaltake
در درجه دوم AcBel
در درجه سوم cooler master
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.