ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 سوال مهم !!! لطفا کمک کنید

maabade_sokoot
14-07-2011, 17:34
سلام ، 2 سوال داشتم در مورد ادیوس خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه کامل برام توضیح بده ...

1- من کلی وقت گزاشتم و یک کلیپ رو با آهنگ سینک کردم ... حالا میخوام همون کلیپ رو با همون آهنگ داشته باشم فقط تصاویرم کلا عوض بشه ( یعنی بشه یه جور کلیپ آماده ) اگه امکان داره تمام مراحل این کار رو توضیح بدید.

2- چطوری میشه توی ادیوس دو تصویر رو که توی یک فضا گرفته شده با هم مرج کرد؟ یعنی هر دو تصویر طوری توی همدیگه فید بشه که انگار یک تصویره ، به عنوان مثال توی یک فضا از یک نفر دو بار فیلم بگیرم و بخوام هر دو مقابل هم بایستند یا هر کدوم یه کاری رو انجام بده ...

نمیدونم توضیحاتم کامل و قابل فهم هست یا نه ولی به حر حال خیلی ممنون میشم اگه کسی به من این کمک رو بکنه.

hamed_aa
15-07-2011, 18:29
1. اگه تصاویرت تیکه تیکه هست و یک خروجی کلی نگرفتی ، کافیه برای هر تصویر که می خوای جایگزین تصویر قبلی بشه این کار رو انجام بدی :
روی تصویر جدید کپی رو بزن ( ctrl+c )
روی تصویر قبلی Shift+R رو بزن ، کلیپت سر جاشه با هون اندازه و همون افکت ، اما تصویر کلیپ جدید جایگزین کلیپ قدیمی میشه

2. با F7 باید این کار رو انجام بدی.دو طرف و دقیق ببر و به هم بچسبون

maabade_sokoot
15-07-2011, 20:09
1. اگه تصاویرت تیکه تیکه هست و یک خروجی کلی نگرفتی ، کافیه برای هر تصویر که می خوای جایگزین تصویر قبلی بشه این کار رو انجام بدی :
روی تصویر جدید کپی رو بزن ( ctrl+c )
روی تصویر قبلی Shift+R رو بزن ، کلیپت سر جاشه با هون اندازه و همون افکت ، اما تصویر کلیپ جدید جایگزین کلیپ قدیمی میشه

2. با F7 باید این کار رو انجام بدی.دو طرف و دقیق ببر و به هم بچسبون

سلام ، ممنونم حامد جان در مورد اولی فکر کنم خیلی کارم رو راه بندازه .
ولی در مورد سوال دومم نمیدونم با ویدئو لی آوت چطوری میشه این کار رو انجام داد ، هرچی سعی کردم دقیق که در نمیاد هیچ ... بین دو تصویرم هم خط کادر میمونه ، یکی از دوستانم این کار رو با پریمایر انجام میده ولی تو ادیوس بلد نیست . میشه یه جورایی لبه ی کادر تصویر سمت راست با لبه ی تصویر سمت چپ تو هم فید بشه ؟؟؟

hamed_aa
20-07-2011, 00:07
سلام ، ممنونم حامد جان در مورد اولی فکر کنم خیلی کارم رو راه بندازه .
ولی در مورد سوال دومم نمیدونم با ویدئو لی آوت چطوری میشه این کار رو انجام داد ، هرچی سعی کردم دقیق که در نمیاد هیچ ... بین دو تصویرم هم خط کادر میمونه ، یکی از دوستانم این کار رو با پریمایر انجام میده ولی تو ادیوس بلد نیست . میشه یه جورایی لبه ی کادر تصویر سمت راست با لبه ی تصویر سمت چپ تو هم فید بشه ؟؟؟

ببین اگر لبه هات با هم جور در نمیاد حتما دوربینت تکون خورده.
یه راه دیگه هست که خیلی امکانات بیشتری داری و فید هم میتون بدی.
از 3D PNP استفاده کن.اون خیلی امکانات بیشتری بهت میده