مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مادربورد ga-945gzm-s2
سلام
من قصد اپدیت کردن بایوس این مادربورد دارم وقتی به سایت گیگابایت میرم و مدل مادربورد سرچ میکنم از یه نوع مدل 3 نوع میاره ! نمیدونم برای من کدومه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به این عکس میتونید راهنمایی کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با توجه به شاتی که از cpu-z گذاشتید بایوس مادربورد شما آپدیت هست و برای اون آپدیت جدیدی نیومده
سلام
با توجه به شاتی که از cpu-z گذاشتید بایوس مادربورد شما آپدیت هست و برای اون آپدیت جدیدی نیومده
عزیز از کجا فهمیدی مدلش rev. 6.6 هست و مثلا rev. 2.1 نیست ؟
من هر 3 عکس گذاشتم کنار هم کلی نگاه کردم خیلی شبیه بودن
اینا که 3 تاشون یه مادربوردن نمیشه مثلا از ورژن rev. 2.1 بایوسش اپدیت کرد ؟ اخه من وقتی هارد اکسترنال 500 گیگ وصل میکنم مینه باید فرمت کنی به یکی گفتم گفت باید مشکل از بایوست باشه حالا چاره چیه اگه نشه اپدیتش کرد
عزیز از کجا فهمیدی مدلش rev. 6.6 هست و مثلا rev. 2.1 نیست ؟
من هر 3 عکس گذاشتم کنار هم کلی نگاه کردم خیلی شبیه بودن
اینا که 3 تاشون یه مادربوردن نمیشه مثلا از ورژن rev. 2.1 بایوسش اپدیت کرد ؟ اخه من وقتی هارد اکسترنال 500 گیگ وصل میکنم مینه باید فرمت کنی به یکی گفتم گفت باید مشکل از بایوست باشه حالا چاره چیه اگه نشه اپدیتش کرد
خوب اگه cpu-z رو نگاه کنید نوشته ورژن بایوس F2 هست و تاریخ بایوس رو زده 25/5/2007 که تنها ورژن 6.6 همچین بایوسی با این تاریخ داره .
اما راههای دیگه ای هم هست روی خود مادربورد پایین سمت چپ یا روی خود کارتون مادربورد قسمت بارکد نوشته rev 6.6
ممکنه صفحه اول بروشور خود مادربورد هم نوشته باشن
در مورد هارد اطلاع بخصوصی ندارم:13:
خوب اگه cpu-z رو نگاه کنید نوشته ورژن بایوس F2 هست و تاریخ بایوس رو زده 25/5/2007 که تنها ورژن 6.6 همچین بایوسی با این تاریخ داره .
اما راههای دیگه ای هم هست روی خود مادربورد پایین سمت چپ یا روی خود کارتون مادربورد قسمت بارکد نوشته rev 6.6
ممکنه صفحه اول بروشور خود مادربورد هم نوشته باشن
در مورد هارد اطلاع بخصوصی ندارم:13:
اره همون صبح حدس زدم اینو ولی گفتم بذار به خودم امید بدم :دی
در هر صورت دستت درد نکنه ممنون که جواب دادی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.