ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت ubuntu روی سی دی

ananthisnameisz
14-07-2011, 11:29
سلام دوستان...من امروز ubuntu 11.04 رو از اینجا (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) دانلود کردم ولی توی فولدری که دانلود کرده بودم خبری از فایل ایمیج نبود که روی سی دی رایتش کنم...من تا حالا روی سیستم لینوکس نصب نکردم ولی قبلا که از نت xp دانلود میکردم فقط یه فایل ایمیج بود که کافی بود اون رو روی سی دی رایت کنم. ولی اینجا کلی فایل و فولدر هست بجر فایل ایمیج. اینم عکس محتویات فولدر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگید اینارو چجوری باید روی سی دی رایت کنم تا بتونم بصورت یه سی دی bootable لینوکس رو از توی بوت نصب کنم؟

rootnt
14-07-2011, 13:39
اینی که من می‌بینم محتویات داخل همون ایمیج هست

ananthisnameisz
14-07-2011, 14:50
حالا میشه اینارو یه جوری روی سی دی رایت کرد که بوتیبل بشه؟

rootnt
14-07-2011, 16:05
بالاخره این محتویات فایل iso هست یا یه دایرکتوری معمولی؟
اگر iso هست که راحت می‌شه به صورت image burning رایت کرد
چون دایرکتوری ایمیج نیست پس نمی‌شه به صورت image burning رایت کرد
اگر بتونی (با ابزاری مثل dd ) به یه فایل iso تبدیلش کنی شاید بشه

ananthisnameisz
14-07-2011, 17:05
من توضیح دادم که قبلا xp رو رو سی دی رایت میکردم...ولی این یکی iso نیست...یه فایل زیپ بود که وقتی extract کردم تو پوشه اینا بود...حالا این dd چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ ممنون

taia
14-07-2011, 18:01
من توضیح دادم که قبلا xp رو رو سی دی رایت میکردم...ولی این یکی iso نیست...یه فایل زیپ بود که وقتی extract کردم تو پوشه اینا بود...حالا این dd چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ ممنون

دوست عزیز امکان نداره شما از اون لینک فایل گرفته باشید و فرمتش iso نبوده باشه! دقت کنید به طور حتم فایل iso هست من همین الان تست کردم فایل iso میده!

ananthisnameisz
14-07-2011, 19:54
من فایل رو از همون لینک دانلود کرده بودم و همه چیز هم درست بود. ولی ویندوز فایل رو بصورت فشرده نمایش میداد منم گفتم حتما فایل iso توی فایل فشردست و extractش کردم و پوشه اصلی اومد که اون فایلایی که دیدین توش بود...ولی الان گفتم یه امتحانی بکنم...همون فایل فشرده رو توی virtual clone drive انتخاب کردم و سی دی لود شد! :18: پس همون فایلی که ویندوز بصورت فشرده نشون میداده فایل iso بوده! ولی مگه میشه محتویات فایل iso رو با extract کردن دید؟؟؟!!! اونم بدون نیاز به درایو مجازی! اینم عکس همون فایلی که گفتم که نگید الکی میگه :31:

خلاصه ممنون از شما دو تا دوست عزیز که وقت گذاشتین و جواب دادین :40:

taia
15-07-2011, 11:01
من فایل رو از همون لینک دانلود کرده بودم و همه چیز هم درست بود. ولی ویندوز فایل رو بصورت فشرده نمایش میداد منم گفتم حتما فایل iso توی فایل فشردست و extractش کردم و پوشه اصلی اومد که اون فایلایی که دیدین توش بود...ولی الان گفتم یه امتحانی بکنم...همون فایل فشرده رو توی virtual clone drive انتخاب کردم و سی دی لود شد! :18: پس همون فایلی که ویندوز بصورت فشرده نشون میداده فایل iso بوده! ولی مگه میشه محتویات فایل iso رو با extract کردن دید؟؟؟!!! اونم بدون نیاز به درایو مجازی! اینم عکس همون فایلی که گفتم که نگید الکی میگه :31:

خلاصه ممنون از شما دو تا دوست عزیز که وقت گذاشتین و جواب دادین :40:

کلا بهتره در قسمت folder options گزینه ی hide extensions for known file types رو غیر فعال کنید تا ویندوز بهتون پسوند فایلها رو نشون بده، من خودم تجربه ی بدی از روشن بودن این گزینه در ویندوز دارم، در مواردی مثلا یک فایل رو اینطور نشون میده test.txt در حالی که پسوند این فایل exe هست و در واقع اینطور هست test.txt.exe ولی ویندوز به خاطر روشن بودن اون گزینه پسوند رو نشون نمیده.
به هر حال خوش حالم که مشکلتون حل شد :46:

tajrobenik
16-09-2011, 23:13
کلا بهتره در قسمت folder options گزینه ی hide extensions for known file types رو غیر فعال کنید تا ویندوز بهتون پسوند فایلها رو نشون بده،
تاکید می‌شه ......
و همچنین نمایش فایل های هیدن سیستمی ...