مشاهده نسخه کامل
: [+ Google ] / تمامی مباحث گوگل پلاس
Hamid Reza
14-07-2011, 10:25
Google Plus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم
همون طور كه اطلاع داريد پروژه جديد گوگل چند وقتي هست كه شروع به كار كرده.
اين پروژه با عنوان گوگل + در ليست شبكه هاي اجتماعي قرار گرفت.
نكته جالب اين سرويس اين هست كه زبان فارسي هم پشتيباني ميكنه.
از اين پس كليه مباحث اين سرويس در اين تاپيك دنبال خواهد شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر:40::11:
starpars
14-07-2011, 10:52
واسه من اول کامل فارسی بود و همه چیز راست به چپ بود ولی امروز بعضی قسمتا فارسی بعضی جاهاش انگلیسیه تنظیمات زبان هم روی فارسیه!!
omid-p30
14-07-2011, 11:54
با تشکر از حمید رضا بابت زدن تاپیک.
البته چون پلاس تازه اومده به نظر تا یه مدت سوال کننده داریم تا جواب دهنده:31:
باز امیدوارم پلاسی ها بیایند تو این تاپیک و سوالات رو تا اونجا که بلدند جواب بدند.
.......
دوستان اول بگید برا شما فیلطر هست یا نیست ؟ چون برا من بازه ، از صبا نت دارم.
بعد من نمیتونم از یاهو افراد رو ایمپورت کنم، ارور میده. برا شما هم همینطوره ؟
چرا گوگل که می خواهد با فیسبوک رقابت کند این همه محدودیت برای کاربراش گذاشته مثل دعوت نامه ، محدودت سنی، محرومیت آی پی ایران ( ظاهرا البته )
دلیل خاصی داره ؟
starpars
14-07-2011, 14:04
خوشبختانه واسه ما که پیلطر نیست با ip ایران هم مشکلی نداره (البته فعلا)
isp هم شاتل
Amir_oscar
14-07-2011, 14:08
چه جوری می تونم آدرس وبلاگم رو از توی پروفایلم حذف بکنم؟ edit رو هم که می زنم و می رم روی آدرس وبلاگم توی پروفایلم، باز هم نمی شه که...
Hamid Reza
14-07-2011, 17:06
سلام
من صبانت دارم
تا ديروز خوب بود
امروز ديدم فيِلتر شده متاسفانه
Amir_oscar
14-07-2011, 17:07
برای من فیلتر نیست ولی...
omid-p30
14-07-2011, 17:11
سیستم چت صوتی و تصویری رو هم نتونستم فعال کنم. میگه در کشور شما فعال نیست. با آی پی آلمان هم رفتم نشد.
کسی تونسته فعال کنه ؟
ویرایش : چرا میشه، من درست وصل نمیشدم. با چیز پی ان درست میشه.
joe_satriani
14-07-2011, 18:22
با سلام
به زودی خواهی نخواهی برای همه ی شرکت ها و کاربران فیــلتر و مثه فیسبوک میشه.
اما در مورد اینکه دوستان گفتن محدودیت گذاشته مثه دعوتنامه: این شبکه هنوز به صورت گستره شروع به کار نکرده.
فعلا تعدادی کاربر رو به گفته ی خود گوگل دارن جذب میکنن تا هم مشکلات و هم نیازهای شبکه مورد بررسی قرار گرفته بشه.
تا زمانی که یهویی همه ی کاربران به صورت رایگان خواستن بهش دسترسی پیدا کنن نگن ای بابا این چرا اینجاش کجه
اینجاش راسته و ..
موفق باشید.
DaRiOuShJh
14-07-2011, 19:53
منم امروز دیدم یه دعوت نامه زدن بچه ها عضو شدم
ولی هنوز نمیدونم به چه دردی میخوره
هممم ، برای مـن هنوز بازه ، قیلتـر نشده. (=شاتـل تهران )
DaRiOuShJh
15-07-2011, 12:02
اینقد ثانیه شماری کنید تا فیل بشه:31:
حالا چه به دردی میخوره؟ مشابه فیس بوک اینا هست گویا اون سیرکل ایناشم چندتا فرند رو میشه اضافه کرد ولی به نظره من که خیلی جالب نبود
چون از اونجا هم که با یاهو یه مقدار گوگل کل کل داره به نظرم گوگل پلاس به سرویس های یاهو اضافه نشه به این زودی ها
باز الان یه یاهو مسنجر داریم تو فیس بوک و توییترمون اتوماتیک پابلیش میکنه استتوس ها رو
ما که حس و حاله اونورا رفتن نداریم
Hamid Reza
15-07-2011, 19:38
سلام
بچه ها وضع گوگل پلاس بدم نيستا
اينجا رو ببينيد:
اگر از آن دسته افرادی هستید که فکر می کنند به واسطه داشتن یک اشتراک گوگل پلاس، نسبت به دیگر دوستان خود دارای مزیت هستید، باید بگوییم که شما تنها عضو گوگل پلاس نیستید. آخرین بررسی های انجام گرفته توسط موسسه Ancestry.com نشان می دهد تعداد اعضای گوگل پلاس طی ۲۴ ساعت آینده از مرز ۱۰ میلیون مشترک و تا آخر این هفته از مرز ۲۰ میلیون کاربر خواهد گذشت.
از عمر گوگل پلاس (شبکه اجتماعی گوگل) تنها کمتر از یک ماه می گذرد، اما در همین مدت کوتاه تواسته است به خوبی یارگیری کند. در این گزارش خاطر نشان شده است مادام آنکه گوگل گزینه ارسال دعوتنامه ها را فعال نگه دارد می توان انتظار داشت که تعداد کاربران جهانی این سایت افزوده شود و از مرز ۲۰ میلیون عضو تا آخر هفته جاری بگذرد.
در صفحه گوگل پلاس آقای “پاول آلن” روش محاسبه پیشبینی مذکور بر اساس آمار دقیق ریاضی عنوان شده است.
به گزارش وین بتا به نقل از CNet، با وجود آنکه رسیدن به چنین آماری برای گوگل بسیار خوشایند است، اما از قبل قابل پیشبینی بود. طی سال های اخیر نیز هر سرویس شبکه اجتماعی که با شعار “کشتن فیسبوک” پا به میان گذاشته است مورد توجه کاربران قرار گرفته و حال پشتیبان این سرویس جدید کسی نیست بجز گوگل.
نکته قابل اهمیت آن است که در آینده این کاربران به گوگل پلاس وفادار بمانند و فعالیت آنها تنها به عضو شدن ختم نشود.
شاید گوگل پلاس بتواند عضوهای بسیاری بدست آورد اما هنوز راه طولانی و البته دشواری پیش روی دارد تا بتواند به غول شبکه های اجتماعی یعنی فیس بوک با بیش از ۷۵۰ میلیون مشترک برسد.
خواه پیشبینی آقای آلن درست از آب درآید یا اشتباه، قطعاً در ماه های آینده شاهد رقابت هرچه بیشتر گوگل پلاس و فیس بوک نه از نظر تعداد اعضاء بلکه تنوع امکانات خواهیم بود.
منبع:پرشن تولز
من تا حالا وارد این شبکه های اجتماعی نشدم
میخواستم بدونم که چی هستش و به چه درد میخوره ؟
ببخشیدها میدونم اینجا جاش نیست ولی حالا که صحبت از شبکه اجتماعی شد یه توضیحی بدید ممنون میشم
omid-p30
17-07-2011, 13:34
ببخشیدها میدونم اینجا جاش نیست ولی حالا که صحبت از شبکه اجتماعی شد یه توضیحی بدید ممنون میشم
سایت هایی هستند که در اونجا دوستان و آشنایان و و اقوام و همکاران هر جای جهان که باشند عضو میشند تا بتونند با هم در ارتباط باشند.
شبکه اجتماعی ور در گوگل سرچ کنید به نتایج بهتری میرسید.
noisymind
17-07-2011, 13:40
منم نمیفهمم اگه مشابه F.B هست که خود گوگل از خیلی وقت پیش Orkut رو داشته و داره. البته از همون چند سال پیش تا الان نسخه بتا هست!! خب همون رو گسترش میداد تا فیس بوک براش شاخ نشه!
joe_satriani
17-07-2011, 13:41
با سلام
یه مفهوم ساده و قابل درک این هست که : شما در جامعه چطوری زندگی و رابطه برقرار میکنید؟
در یه شبکه ی اجتماعی هم همین روابط رو میتونید برقرار کنید اما راه و روشش مجازی هست.
موفق باشید.
Hamed Shams
20-07-2011, 13:18
سلام
ببخشید میخواستم ببینم میشه برای گوگل پلاس مثل فیسبوک نام کاریری انتخاب کرد :
facebook.com/Shams.Hamed
plus.google.com/HamedShams :20:
*hamedkhatar*
21-07-2011, 22:28
سلام
من وقتی تو گوپس پستی یا نظری میدم زیر پستم مینویسه :
WebRep
Overall rating
1- چرا این رو مینویسه؟
2- معنیش چیه؟
3- کجا میتونم بگم ننویسه یا عوضش کنم؟
joe_satriani
22-07-2011, 11:40
سلام
ببخشید میخواستم ببینم میشه برای گوگل پلاس مثل فیسبوک نام کاریری انتخاب کرد :
facebook.com/Shams.Hamed
plus.google.com/HamedShams :20:
با سلام
فعلا که همچین امکانی در این سرویس نیست.
موفق باشید.
*hamedkhatar*
22-07-2011, 17:05
چرا اینجا کسی کمک نمیکنه اصولا؟
caca_caca888
23-07-2011, 20:55
فعلا باحال نشده...
کاربراش زیاد شن خیلی خوب میشه...
یه مشکلشم اینه که اگه رمزمونو سیو کنیم.هرکی بشینه پای کامپیوتر یکی از سایتایی که باید بره گوگله!بعد یهو اتوماتیک لاگین میکنه تو پلاسه ما که:دی
omid-p30
23-07-2011, 21:21
فعلا باحال نشده...
کاربراش زیاد شن خیلی خوب میشه...
یه مشکلشم اینه که اگه رمزمونو سیو کنیم.هرکی بشینه پای کامپیوتر یکی از سایتایی که باید بره گوگله!بعد یهو اتوماتیک لاگین میکنه تو پلاسه ما که:دی
میتونید از یک پروفایل خاص فایرفاکس استفاده کنید. پسورد هم بذارید روش که فقط خودتون بتونید بازش کنید.
یک پروفایل دیگه هم برا افراد دیگه تا اونها این یکی فایرفاکس رو بازش کنند و شما کلا فقط با فایرفاکس خودتون راحتید هر کار میخواید بکنید.
فقط مختص پلاس نیست این قضیه. صفحات ایمیل و فیسبوک و غیره و همینطور بوکمارک ها و هیستوری و ...
caca_caca888
23-07-2011, 22:19
میتونید از یک پروفایل خاص فایرفاکس استفاده کنید. پسورد هم بذارید روش که فقط خودتون بتونید بازش کنید.
یک پروفایل دیگه هم برا افراد دیگه تا اونها این یکی فایرفاکس رو بازش کنند و شما کلا فقط با فایرفاکس خودتون راحتید هر کار میخواید بکنید.
فقط مختص پلاس نیست این قضیه. صفحات ایمیل و فیسبوک و غیره و همینطور بوکمارک ها و هیستوری و ...
بله برای بقیه ی سایتا هم هست.
اما هرکی بشینه پای اینترنت یکی از سایتایی که حتما میخواد بره گوگله...فیس بوک بخواد بره هدفش معلومه.یا فضولی تو کار ما . یا ساین اوت کردن و لاگین کردن فیس بوک خودش...
برای کروم راه حل نداری؟با بقیه ی مرورگرا حال نمیکنم.راستی چطوری سر مرورگر رمز بذاریم؟من میخوام سر کرومم رمز بذارم.میشه؟
omid-p30
23-07-2011, 22:26
بله برای بقیه ی سایتا هم هست.
اما هرکی بشینه پای اینترنت یکی از سایتایی که حتما میخواد بره گوگله...فیس بوک بخواد بره هدفش معلومه.یا فضولی تو کار ما . یا ساین اوت کردن و لاگین کردن فیس بوک خودش...
برای کروم راه حل نداری؟با بقیه ی مرورگرا حال نمیکنم.راستی چطوری سر مرورگر رمز بذاریم؟من میخوام سر کرومم رمز بذارم.میشه؟
نه فقط با فایر کار میکنم.
دوستان کسی تونسته برنامه کامل Google Voice and Video Chat پلاگین رو دانلود کنه؟؟ به شکل یک فایل کامل 4 تا 5 مگابایتی؟؟
من داشتم برای پلاس اروور میده و تصویر نمیده میگه باید جدید و نصب کنی !!! با پیز شکن هم جواب نمیده.
ممنون
hooman 98
30-07-2011, 11:44
تاپیک مربوط به ارسال دعوتنامه خرابه. کجا باید درخواست بدم؟
joe_satriani
30-07-2011, 18:54
با سلام
این جا دوست عزیزم:
دعوت نامه گوگل پلاس
موفق باشید.
Hamid Reza
30-07-2011, 22:36
با سلام
این جا دوست عزیزم:
دعوت نامه گوگل پلاس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
ممنون
به خاطر ادغام چندتا تاپيك اين مشكل به وجود اومده
لينك اصلاح شد
:11:
با سلام
میخواستم بپرسم کسی میدونه گزینه (1S+)چی کاری میکنه ؟
FOURTH RETURN
11-08-2011, 21:00
hآقا این گوگل پلاس چطوریه؟ چی به چیه؟ چطوری باید درخواست دوستی برای دیگران فرستاد؟
FOURTH RETURN
11-08-2011, 21:09
زبانش رو چطوری باید فارسی کنم؟
amir raya
12-08-2011, 15:41
چرا من هرچی توی قسمت سیرکلز. روی کلمه یاهو برای پیدا کردن دوستان کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده؟
ویرایش:حل شد. یه سوال دیگه. وقتی به یاهوم وصل میشه فقط سه تا از اکانتای ادد لیستمو ایمپورت میکنه؟ پس بقیش؟
joe_satriani
13-08-2011, 20:04
با سلام
میخواستم بپرسم کسی میدونه گزینه (1S+)چی کاری میکنه ؟
با سلام
اون گزینه یعنی اینکه شما از این مطلب خوشتون اومده
موفق باشید.
زبانش رو چطوری باید فارسی کنم؟
با سلام
دوست عزیزم به آدرس زیر مراجعه کنید و زبان مورد نظرتون رو انتخاب کنید
موفق باشید.
MOHAMMAD2010
17-08-2011, 17:47
ببخشید چه جوری باید اسم گروه های مختلف رو تو گوگل + پیدا کرد و توشون عضو شد ؟ اون بالا هر چی سرچ میکنیم فقط اعضا رو پیدا میکنه !
joe_satriani
17-08-2011, 20:44
حذف شود......
سلام
چه جوری عضو بشم؟دعوتنامه داره؟
joe_satriani
18-08-2011, 15:24
سلام
چه جوری عضو بشم؟دعوتنامه داره؟
با سلام
بله دعوتنامه داره.
اینجا درخواست بدید دعوتنامه بفرستن دوستان
دعوت نامه گوگل پلاس
موفق باشید.
سلام
چه جوری میتونم یه عکس از عکسهای حلقهای شما رو حذف کنم.
سلام
چه جوری میتونم یه عکس از عکسهای حلقهای شما رو حذف کنم.
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید.
joe_satriani
19-08-2011, 18:07
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلام
منظورتون رو واضح تر میشه بیان کنید؟
در قسمت حلقه ها شما دوستانتون رو میتونید مشاهده کنید.
کدوم عکس ها رو منظورتون هست پاک کنیم؟
موفق باشید.
joseph.n
02-09-2011, 15:04
سلام، اگـر ممکنـه برای منم دعوتنامـه ارسـال کنید.
joe_satriani
03-09-2011, 20:35
سلام، اگـر ممکنـه برای منم دعوتنامـه ارسـال کنید.
با سلام
اینجا مطرح کنید
دعوت نامه گوگل پلاس
جیمیل خودتون رو هم بگید.
موفق باشید.
والا من كه بدون دعوتنامه ثبت نام كردم .
yashgin128
03-09-2011, 22:47
فعلن که قیلتره.
در ضمن دوستان تو گوگل پلاس میشه چت صوتی و تصویری کرد؟
نیاز به نصب نرم افزاری هست واسه اینکار؟
coralisland_17
09-10-2011, 11:55
سلام دوستان
میشه در مورد اضافه کردن دوستان جدیدمون به سیرکل توضیح بدید؟
یکی به من درخواست دوستی داد ولی نمیخواستم تو سیرکلش باشم ..چیزی برای تایید نداشت تا درخواستشو رد کنم
حالا هم جزوء دوستانش اضافه شدم...
راهی هست که بخوام پاک کنم آیدیمو از لیست دوستاش؟
چطوری میتونم رد کنم درخواست ها رو تا به لیست دوستانشون اضافه نشم؟؟؟
panther99
14-10-2011, 14:14
آقا این گوگل پلاس دعوتنامه میخواد ؟؟؟؟ از کجا بگیریم دعوتنامه رو ؟؟؟؟ اون لینکی که واسه دعوتنامه گذاشتید بالا خیلی وقته بسته شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
omid-p30
14-10-2011, 14:16
آقا این گوگل پلاس دعوتنامه میخواد ؟؟؟؟ از کجا بگیریم دعوتنامه رو ؟؟؟؟ اون لینکی که واسه دعوتنامه گذاشتید بالا خیلی وقته بسته شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه آزاده، نمیخواد.
سلام
من از مرورگر google chrome استفاده میکنم از نسخه 6 که میخواستم برم g+ میرفت اما تصاویر رو نشون نمیداد که رفتم نسخه ی 14 رو دانلود کردم حالا هم که اصلا نمیره تو هر دو نسخه مشکلی با سایر سایت ها نداشتم این ارور پایینی رو میده لطفا راهنمایی کنید
This webpage is not available
The webpage at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error.
joe_satriani
23-10-2011, 19:55
سلام
من از مرورگر google chrome استفاده میکنم از نسخه 6 که میخواستم برم g+ میرفت اما تصاویر رو نشون نمیداد که رفتم نسخه ی 14 رو دانلود کردم حالا هم که اصلا نمیره تو هر دو نسخه مشکلی با سایر سایت ها نداشتم این ارور پایینی رو میده لطفا راهنمایی کنید
This webpage is not available
The webpage at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error.
با سلام
با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارید؟
به احتمال زیاد مشکل موقتی هست.
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید مشکل برطرف میشه
موفق باشید.
سلامی دوباره
فهمیدم به علت این بود که تاریخ سیستم تنظیم نبود به یه سایتی که تاریخ (میلادی )رو نشون میده برید بعد به طور دستی همین ساعت پایین گوشه رو باز کنید و تاریخ رو درست کنید ومشکل حله.
Vernal Boy
02-11-2011, 20:41
به نظر من گوگل خيلي محيط ش سالم تره !
و اين خيلي واسه يه كسي كه در يه شرايط اسيب پذيري مثل ايران افغانستان و.. !
هست بهتره و از نظر من گوگل پلاس در اينده رو دس فيسبوك رد ميزنه و خيلي محبوب تر ميشه !
:31:
lahij_web
01-01-2012, 12:31
راستش من تو اورکات و فیس و ... عضو بودم . + رو بیشتر پسندیدم .
شاید جو ناجوری که یسری کاربرای ایرانی تو فیس درست کردن دلیلش باشه ... شایدم علاقه من به خلااف آب شنا کردن یا هر چیز دیگه ! به هر حال زنده باد + !
:31:
سلام من نمیتونم به گوگل+ برم.هیلتره؟
lahij_web
07-01-2012, 11:14
سلام من نمیتونم به گوگل+ برم.هیلتره؟
ISP ت چیه ؟ برا بعضیا شیلطره ولی کلا نه ...
حالا یه چند روز صبر کن اینترنتمون ملی شد کلا منفجر میشه راحت میشیم همه !!! :19:
Nocturne
23-02-2012, 21:58
سلام. لطفا توضیح بدید با "سیرکل"ها چطور باید کار کرد. این طور که فهمیدم برای اینست که هر چیزی از پروفایلمون برای هر کسی نشون داده نشه
تو فیس بوک یه فرندز داشتیم که مردم بودن و یه امکان دیگه که لایک کردن "پیج" ها بود . (مثلا میخواستیم فن ِ یه هنرمند بشیم پیجشو لایک میکردیم) اینجا این دو مورد به چه صورت هست؟ همش در قالب همون سیرکلهاست؟
و اینکه چطور افراد سیرکلها محدود میشن. مثلا من میتونم کاری کنم که فردی که از سیرکل فرندز میاد تو پروفایلم نتونه افراد داخل یه سیرکل دیگه رو ببینه؟
با تشکر
Nocturne
25-02-2012, 06:37
اینقدر کاربرای گوگل پلاس کمه؟! یا کسی پاسخم رو نمیدونه؟..
saber136
09-03-2012, 13:46
سلام
دوستان شما هم برای صحبت کردن با جی تاک و هنگ اوت گوگل پلاس مشکل دارید؟ یعنی هنگام برقراری تماس صدا بوق ازار دهنده ای میشنوید؟
سلام من چند ماهی است که از گوگل پلاس استفاده میکنم
ولی اینجوری که پیداس داره پهنای باند زیادی رو مصرف میکنه
اگر میشه توضیح بدید که چه جوری میشه گزینه شیر و
Notifications از اون بالا برداشت و فقط در خود آدرس گوگل پلاس باشه نه در همه جای گوگل مخصوصا در صفحه اصلی و صفحه جیمیل
lahij_web
12-05-2012, 23:55
سلام. لطفا توضیح بدید با "سیرکل"ها چطور باید کار کرد. این طور که فهمیدم برای اینست که هر چیزی از پروفایلمون برای هر کسی نشون داده نشه
تو فیس بوک یه فرندز داشتیم که مردم بودن و یه امکان دیگه که لایک کردن "پیج" ها بود . (مثلا میخواستیم فن ِ یه هنرمند بشیم پیجشو لایک میکردیم) اینجا این دو مورد به چه صورت هست؟ همش در قالب همون سیرکلهاست؟
و اینکه چطور افراد سیرکلها محدود میشن. مثلا من میتونم کاری کنم که فردی که از سیرکل فرندز میاد تو پروفایلم نتونه افراد داخل یه سیرکل دیگه رو ببینه؟
با تشکر
دوست عزیز شما وقتی سیرکل داری موقع شیر کردن مطلب برای یه سیرکل میتونی شیر کنی یا برای یکی نکنی.
در واقع دسته بندی دوستان هست ...
که یوقت مطالب سیاسی برای دوستان فان سند نکنی و مطلب فان برای دوستان پو.ر. ن سند نکنی و قاطی پاتی نشه ! :31:
یا Public سند کنی که همه ببینن .
کلا امکانات خوب دیگه ای هم داره که واضح تر از فیسبوق هست .
...
دوستان آیا ما تو ایران میتونیم با جیمیل چت تصویری داشته داشته باشیم؟
neopersia
13-07-2012, 20:38
سلام
صفحه گوگل پلاس برای من درست بعد از اتمام لود شدن صفحه ناپدید میشه و فقط صفحه سفید نشون میده
اگر قبل از پایان لود شدن صفحه رو استاپ کنم مشکلی نداره و همه چی درست کار میکنه!
راهی هست که این مشکل بر طرف بشه؟
** ویرایش:
مثل اینکه یکی از رول های adblock plus باعث مشکل میشد. با غیر فعال کردنش همه چی درست شد :)
دوستان من پروفایلی به اسم سایت خودم توی گوگل پلاس ساختم اما گویا خلاف قوانین هست و اجازه نمی دن که مثلا همچین اسمی ساخته بشه .
راهی وجود نداره که این مشکل رو برطرف کنم ؟؟ من یه page هم دارم که به اون page اخطار داده نشده ولی پروفایلم رو مسدود کردن !
Milad4171
02-08-2012, 10:37
سلام
صفحه گوگل پلاس برای من درست بعد از اتمام لود شدن صفحه ناپدید میشه و فقط صفحه سفید نشون میده
اگر قبل از پایان لود شدن صفحه رو استاپ کنم مشکلی نداره و همه چی درست کار میکنه!
راهی هست که این مشکل بر طرف بشه؟
** ویرایش:
مثل اینکه یکی از رول های adblock plus باعث مشکل میشد. با غیر فعال کردنش همه چی درست شد :)
سفيد ميشه؟ يعني سايت اول باز ميشه بعد همه چيز سفيد ميشه؟ چون بخش اعلان ها كه كامنت ها و پلاس ها رو بهتون نشون ميده وقتي هست كه كامل صفحه لود بشه!
من همچين مشكلي رو ندارم .البته اينم بگم. بعضي بخشهاي گوگل پلاس هيتلر شده!
بعضي وقتا از يه طريقي كه اورد ميشي به هيتلر بر نميخوري ولي بعضي وقتا با صفحه ي ورود غير مجاز بر ميخوري. چون كلا بعضي از پيج ها و صفحه ها (ادرس ها ) ي زير مجموعه گوگل ----- شده يا اينكه از طرف خود سايت تحريم شده!
شما با يه مرورگر ديگه امتحان كن اگه نشد يه شيلترفكن استفاده كن ببين باز صفحه سفيد ميشه يا نه! چون كلا رابط زيادي واسه كار باهاش لازم نداري كد اسكريپت هم خيلي نداره!
دوستان من پروفایلی به اسم سایت خودم توی گوگل پلاس ساختم اما گویا خلاف قوانین هست و اجازه نمی دن که مثلا همچین اسمی ساخته بشه .
راهی وجود نداره که این مشکل رو برطرف کنم ؟؟ من یه page هم دارم که به اون page اخطار داده نشده ولی پروفایلم رو مسدود کردن !
اسمي كه گذاشتي چي بوده؟ يه اسمي گذاشتي كه خلاف قانون بوده حتما؟
بعدش از طريق خود جي ميل ساختيد؟ يعني با اكانت جي ميل وارد پلاس شدي؟
اسمي كه گذاشتي چي بوده؟ يه اسمي گذاشتي كه خلاف قانون بوده حتما؟
بعدش از طريق خود جي ميل ساختيد؟ يعني با اكانت جي ميل وارد پلاس شدي؟
اسمش دقیقا اسم سایتمه . فرض کن گذاشتم p30 world . دقیقا اسم سایتم رو به دو بخش تقسیم کردم .
اسم سایتم هم هیچ مشکلی نداره :دی
جالب اینجاست pageم که تهِ اسمم .com گذاشتم گیر نداده .
آره با جیمیل وارد می شم .
Milad4171
02-09-2012, 22:30
به نظر میرسه که پلاس هم به جمع فــــیلتر شده ها پیوست.
دلیلش هم طبق اعلام دوستان محترم جاسوسی و انجام عملایات خرابکارانه بوده.
ولی کلی داریم پیام میفرستیم گروهی که اگه بشه رفع فیلتر بشه چون واقعا حیفه سایت به این خوبی از دسترس خارج بشه .
Amir_oscar
03-09-2012, 06:25
به نظر میرسه که پلاس هم به جمع فــــیلتر شده ها پیوست.
دلیلش هم طبق اعلام دوستان محترم جاسوسی و انجام عملایات خرابکارانه بوده.
ولی کلی داریم پیام میفرستیم گروهی که اگه بشه رفع فیلتر بشه چون واقعا حیفه سایت به این خوبی از دسترس خارج بشه .
برای من که فیلتر نیست...
Milad4171
03-09-2012, 09:44
سرویس اینترنتتون چیه؟؟؟ از کجا کانکت میشین و آدرسی که بعد قبل از ورود واستون میزنه چیه؟؟
بعضی ها میگن چون نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فیلتر کرد ( که کلا این حرف چرتی هست) نمیتونن پلاس رو فیلتر کنن ولی واسه من فیلتر شده و درصد خطرناکیش فعلا 1-1 هست. بعضی سایت ها 1-5 هست مثل بی بی سی یا فیس بوک 8-1
Milad4171
04-09-2012, 22:17
با پارس آنلاين فيلتره... با ايرانسل تست كردم مشكلي نبود ولي..
Masoud-Susa
07-09-2012, 10:10
با پارس آنلاين فيلتره... با ايرانسل تست كردم مشكلي نبود ولي..
پلاس با پارس هم مشکلی نداره راحت باز میشه !
Amir_oscar
09-09-2012, 14:28
سرویس اینترنتتون چیه؟؟؟ از کجا کانکت میشین و آدرسی که بعد قبل از ورود واستون میزنه چیه؟؟
بعضی ها میگن چون نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو فیلتر کرد ( که کلا این حرف چرتی هست) نمیتونن پلاس رو فیلتر کنن ولی واسه من فیلتر شده و درصد خطرناکیش فعلا 1-1 هست. بعضی سایت ها 1-5 هست مثل بی بی سی یا فیس بوک 8-1
من هم پارسآنلاین هستم و فیلتر نیست برام...
هشت بهشت
03-11-2012, 11:29
سلام
جی میل برای من باز میشه ، اما پلاس باز نمیشه .
با س ا ک س کار میکنم .
دلیلش چیه ؟
Milad4171
03-11-2012, 23:57
سلام
جی میل برای من باز میشه ، اما پلاس باز نمیشه .
با س ا ک س کار میکنم .
دلیلش چیه ؟
پلاس واسه خيلي ها مشكل داره يه راه حل ميذارم اينجا اگه كسي مشكل داره مشگلش حل بشه!
Milad4171
04-11-2012, 00:06
گوگلپلاس رو چهطور باز کنیم؟
چند روزی هست که خیلیها به مشكل خوردن.
راه حلش اينه :
در درایو C که ویندوزتون روی اون نصبه، این مسیر رو قدمرو برین:
system32\drivers\etc
به پوشهی ets که رسیدین، تو این پوشه یک فایل هست به نام hosts.
این فایل رو باز کنین و اگه باز نشد، از یه برنامه مثل notepad استفاده کنید.
این یه خط رو از اینجا کپی کنین و برین تهِ تهِ این فایل بذارین:
74.125.227.133 plus.google.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از گوگلکروم برای باز کردن گوگلپلاس استفاده کنین.
منبع: پلاس
برای باز کردن من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم تو ی مرورگر موزیلا و E8 , اپرا ایراد گرفت که ففففییییلللتتتتررررر بود ولی کروم هیچ ایراد ندارم دارم باهاش راحت کار می کنم . ولی دوستانی که مطلب میزارن تو پلاس یک ایمیل هم به من میاد که بیچاره کرده چی کار کنم که دیگر به من ایمیل ندن از بس ایمسل پاک کرده ام خسته شده ام
سلام
قبلا یه ایمیل و گوگل پلاس ساختم آیدی و پسورد رو فراموش کردم چه جوری حذفش کنم؟
سلام
قبلا یه ایمیل و گوگل پلاس ساختم آیدی و پسورد رو فراموش کردم چه جوری حذفش کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
گوگل + هر چه به روز می کنند به من ایمیل می یاد چی کار کنم دیگر برام ایمیل نیاید
kavehj4488
28-05-2013, 11:08
سلام. یه سوال: چطور میشه در گوگل پلاس تاریخ تولد رو (به خصوص سال) تغییر داد؟
Bizhan26
28-05-2013, 19:14
بعلت شکایت یک نفر گوگل پلاس من را در گذاشتن پست و کامنت و شیر کردن محدود کرده میخواستم ببینم این محدودیت مدت داره یا دائمیه
Bizhan26
03-06-2013, 09:09
کسی نبود به این سوال من پاسخ بده
بعلت شکایت یک نفر گوگل پلاس من را در گذاشتن پست و کامنت و شیر کردن محدود کرده میخواستم ببینم این محدودیت مدت داره یا دائمیه
Http://Admin
05-06-2013, 16:28
سلام دوستان
من چند تا پسا پابلیک دارم میخوام میخوام اونا رو هم مثل بقیه ی پستام پابلیک کنم
میشه راهنمایی کنید چطور این کارو بکنم
خیلی ممنون :n12:
Milad4171
05-06-2013, 17:22
سلام دوستان
من چند تا پسا پابلیک دارم میخوام میخوام اونا رو هم مثل بقیه ی پستام پابلیک کنم
میشه راهنمایی کنید چطور این کارو بکنم
خیلی ممنون :n12:
تا اونجایی که من اطلاع دارم همچین امکانی تو گوگل پلاس وجود نداره.
پست های پابلیش شده فقط قابلیت ادیت شدن دارن.
17-06-2013, 15:01
یه افزونه بود وقتی تو پلاس پست شیر میکردی تو تویتر و فیس بوکم شیر میشد ازش استفاده میکردم خیلی عالیییی بود
متاسفانه اسمش یادم رفته
شما چنین چیزی سراغ ندارین به ماهم بگین
18-06-2013, 22:34
ی سوال دیگه هم داشتم
میشه تو گوگل پلاس کل حلقه یه یک نفر رو اد کرد؟!؟!؟
ولی خدایش گوگل پلاس خیلی از اون یکی عقبتره
majideblis
19-07-2013, 00:06
سلام دوستان چطور میشه زبان گوگل پلاسو فارسی کرد؟
من هر چی گشتم اززبان خبری نبود چه برسه به فارسیش
ممنون میشم جای دقیق یا لینک بدید که به محل عوض کردن زبان گوگل پلاس برم
Milad4171
19-07-2013, 09:59
سلام دوستان چطور میشه زبان گوگل پلاسو فارسی کرد؟
من هر چی گشتم اززبان خبری نبود چه برسه به فارسیش
ممنون میشم جای دقیق یا لینک بدید که به محل عوض کردن زبان گوگل پلاس برم
وقتی وارد صفحه اصلی (HOME) گوگل پلاستون شدین رو اسم home برید تا منو اون باز بشه. از اونجا Setting رو انتخاب کنید
وارد بخش Account settings میشید.
تو بخش Account بخش Language وجود داره. فارسی رو از داخلش انتخاب کنین
Amir Hossein
20-07-2013, 19:25
سلام
وقتی من یکی رو میذارم تو circles خودم
من تو circles اون نمیرم؟
نمیشه درخواست داد که اونم منو ادد کنه؟
کلا با چه روش هایی میشه خودمون رو تو حلقه های افراد بیشتری قرار بدیم؟ :31:
ممنون
پ.ن:امیدوارم زود تر گوگل + بیاد بالا روی این fb رو کم کنه چون من اصن از fb خوشم نمیاد :31:
Milad4171
21-07-2013, 18:58
سلام
وقتی من یکی رو میذارم تو circles خودم
من تو circles اون نمیرم؟
نمیشه درخواست داد که اونم منو ادد کنه؟
کلا با چه روش هایی میشه خودمون رو تو حلقه های افراد بیشتری قرار بدیم؟ :31:
ممنون
پ.ن:امیدوارم زود تر گوگل + بیاد بالا روی این fb رو کم کنه چون من اصن از fb خوشم نمیاد :31:
وقتی یکی رو اد میکنی طرف باید به درخواست اد شما جواب بده در اصل ینی Add back کنه!
پلاس به صورت اتوماتیک کسانی که تو رنکینگش جزو نفرات اول هستن و کسانی که دوست مشترک دوستان شما هستن رو برای اد کردن پیشنهاد میده .
راستش برای بیشتر شدن دوستان باید ارتباط هات رو با کاربرهای اونجا بیشتر کنی.
البته فضای پلاس ایرانی رو با فضای فیس بوک و تویتر اصلا مقایسه نکن.
جوز گوگل پلاس یه جو خاصی هست باید تلاشت رو زیاد کنی که تو جمع شون شناخته شده بشی...
Amir Hossein
22-07-2013, 00:11
وقتی یکی رو اد میکنی طرف باید به درخواست اد شما جواب بده در اصل ینی Add back کنه!
پلاس به صورت اتوماتیک کسانی که تو رنکینگش جزو نفرات اول هستن و کسانی که دوست مشترک دوستان شما هستن رو برای اد کردن پیشنهاد میده .
راستش برای بیشتر شدن دوستان باید ارتباط هات رو با کاربرهای اونجا بیشتر کنی.
البته فضای پلاس ایرانی رو با فضای فیس بوک و تویتر اصلا مقایسه نکن.
جوز گوگل پلاس یه جو خاصی هست باید تلاشت رو زیاد کنی که تو جمع شون شناخته شده بشی...
خیـــــلی ممنون
فقط یه مشکل کوچیک الان هست...
یه شخصی خیلی وقت پیش که من (+) نمیرفتم انگار درخواست ادد کردن داده بود و من ادد کردم و تو لیستم هست
اما من تو لیست اون نیستم
چطوری میتونم درخواست بدم که اون منو ادد کنه؟ در صورتی که الان اون تو لیست من هست
یه سوال دیگه:31:
وقتی زیر پست یه نفر نوشته فلانی orginally shared ینی چی؟(ینی اون اینو شیر کرده؟)
بازم ممنون
Milad4171
28-07-2013, 22:57
خیـــــلی ممنون
فقط یه مشکل کوچیک الان هست...
یه شخصی خیلی وقت پیش که من (+) نمیرفتم انگار درخواست ادد کردن داده بود و من ادد کردم و تو لیستم هست
اما من تو لیست اون نیستم
چطوری میتونم درخواست بدم که اون منو ادد کنه؟ در صورتی که الان اون تو لیست من هست
یه سوال دیگه:31:
وقتی زیر پست یه نفر نوشته فلانی orginally shared ینی چی؟(ینی اون اینو شیر کرده؟)
بازم ممنون
ممکنه طرف اد کرده باشه بعد دوباره پاک کرده باشه از لیست دوستان
ینی طرف به همون صورتی که مخاطب اصلی یه مطلب رو زده به همون صورت شیر میکنه
ینی اگه پست طرف عمومی یا پابلیک باشه همونطور شیر میشه. اگه لیمیتد باشه هم به صورت لیمیتد لیمیتد میشه
-
البته پست هایی رو که لیمیتد زده میشه رو نمیشه به صورت پابلیک شیر کرد ولی پست های پابلیک رو میشه لیمیتد شیر کرد.
dany_3p4u
16-08-2013, 17:57
سلام
این گوگل + فیل شده؟! قبلا راحت باز می شد! (اینترنت مخابرات)
این اصطلاح منشن کردم یعنی چی؟! همون استفاده از # هستش آیا؟
نمی شه سیرکل ها رو مخفی کرد؟! چه کسی را ادد داشته باشیم چه کسی ما رو ادد کرده باشه؟!
ممنون
Amir Hossein
03-09-2013, 10:23
سلام
این گوگل + فیل شده؟! قبلا راحت باز می شد! (اینترنت مخابرات)
این اصطلاح منشن کردم یعنی چی؟! همون استفاده از # هستش آیا؟
نمی شه سیرکل ها رو مخفی کرد؟! چه کسی را ادد داشته باشیم چه کسی ما رو ادد کرده باشه؟!
ممنون
سلام
اگه میخوای کسی نبینه که شما چه کسایی رو تو حلقتون دارین میتونین از قسمت in your crircles اینو تنظیم کنین
اگه هم میخواین کسی نبینه که چه کسایی شما رو تو حلقشون دارن میتونین با برداشتن تیک Show people who have added you to circles این کار رو انجام بدین
دوستان جدیدا من دیدم که بعضیا از جمله خودم پستاشون توی استریم بقیه نمیره!
دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون
با سلام به همه دوستان
من دوتا جی میل دارم .یه روز اتفاقی توگوگل پلاس اولی ، دومی را سرچ کردم دیدم که نوشته دو نفر منو تو حلقه دارند . ولی من این دوشخص رو اصلا نمی شناسم و هیچ وقت این دو تا رو اد نکردم و نمی خوام تو حلقه اونا باشم .
یکی رو تونستم حذف کنم اما دومی رو نه تازه همونم که حذف کردم مرتب منو اد میکنه .
من چیکار کنم که اسم من از حلقه این دو نفر حذف بشه؟ و دیگه نتونند منو اد کنن؟
rezahashtpa
02-10-2013, 02:09
سلام ، دوستان اگه یه نفر منو تو پلاس بلاک کرده باشه هنوز جزو friend های من میمونه یعنی وفتی با موس میارم رو اسمش اون قسمت سبز مینویسه friends ؟
میتونم پروفایل طرفو ببینم ، اما پست هاشو نمبینم !
یه سوال دیگه : تو جیمیل چجوری بفهمم بلاکم کرده کسی یا نه ؟ :n13:
سلام چه جوری میشه تو یه بحث اسم مخاطبی رو که میخوای جوآبشو بدی بنویسی؟
Milad4171
04-10-2013, 15:47
با سلام به همه دوستان
من دوتا جی میل دارم .یه روز اتفاقی توگوگل پلاس اولی ، دومی را سرچ کردم دیدم که نوشته دو نفر منو تو حلقه دارند . ولی من این دوشخص رو اصلا نمی شناسم و هیچ وقت این دو تا رو اد نکردم و نمی خوام تو حلقه اونا باشم .
یکی رو تونستم حذف کنم اما دومی رو نه تازه همونم که حذف کردم مرتب منو اد میکنه .
من چیکار کنم که اسم من از حلقه این دو نفر حذف بشه؟ و دیگه نتونند منو اد کنن؟
اگه شما میشناسید و اکانتشون رو میدونید چیه؟ کافیه برید داخل اکانتشون و از لینک سمت راست بلاک رو بزنید. اونوقت اگه ایشون ادتون هم بکنه متنهاتون رو نمی تونه ببینه.
سلام
اگه میخوای کسی نبینه که شما چه کسایی رو تو حلقتون دارین میتونین از قسمت in your crircles اینو تنظیم کنین
اگه هم میخواین کسی نبینه که چه کسایی شما رو تو حلقشون دارن میتونین با برداشتن تیک Show people who have added you to circles این کار رو انجام بدین
دوستان جدیدا من دیدم که بعضیا از جمله خودم پستاشون توی استریم بقیه نمیره!
دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون
خوب این بستگی به سیرکل هایی هست که تنظیم میکنید.ممکنه تو سیرکل شما همه ی دوستاتون نباشن و یه عده ای رو داخل کردین.
شما ممکنه 1000 تا دوست داشته باشید ولی فقط 800تاشون رو در داخل حلقه هاتون گذاشتید و اون 200تای دیگه اصلا متوجه ارسال پست هاتون نمیشن.
باید بررسی کنید ببینید همه ی دوستاتون داخل حلقه هاتون هستن یا نه
دیگرانم همینطور شاید بعضی ها حلقه های جداگانه ای دارن و یه سری پست هاشون رو واسه یه سری های خاص ارسال میکنن که شما ممکنه جزو اون دسته نیستید که اون پست ها رو نمی بینید.
سلام ، دوستان اگه یه نفر منو تو پلاس بلاک کرده باشه هنوز جزو friend های من میمونه یعنی وفتی با موس میارم رو اسمش اون قسمت سبز مینویسه friends ؟
میتونم پروفایل طرفو ببینم ، اما پست هاشو نمبینم !
یه سوال دیگه : تو جیمیل چجوری بفهمم بلاکم کرده کسی یا نه ؟ :n13:
والا تنها راه حل اینکه ببینید کسی بلاکتون کرده اینکه که برید به پروفایل طرف و واسه شما هیچ اطلاعاتی نمایش داده نشه. این نشون دهنده ی اینه که اون شخص اطلاعاتش رو از شما مخفی کرده یا اینکه شما رو بلاک کرده.
سلام چه جوری میشه تو یه بحث اسم مخاطبی رو که میخوای جوآبشو بدی بنویسی؟
+بااسم طرف. اگه تولیست دوستان باشه زود نمایش داده میشه اگه کسی باشه که جزو دوستان نیست و تو بحث هاش شرکت کردین باید اسم رو کامل تر بنویسد و اگه اصلا اینطور نیست مجبورید اسم رو کامل بنویسید
مثلا : +پلاس
یکی روش پیام خصوصی و توپر کردن جمله هارو بگه. ممنون
Milad4171
07-10-2013, 18:55
یکی روش پیام خصوصی و توپر کردن جمله هارو بگه. ممنون
برای پیام خصوصی اگه طرف ایمیلش رو آزاد کرده باشه که از طریق اون بخش تو صفحه اصلیش میتونی ایمیل بزنی
اگه نه میتونه به صورت یه پست خصوصی واسش ارسال کنی به این صورت که جای اون بخشی که پابلیک بودن یا لیمیتد بودن رو مشخص میکنه پاک کنی و اسم اون طرف رو بنویسی. اینطور اون پست به صورت خصوصی فقط برای اون فرد ارسال میشه.
-
تو پر؟؟ ینی اینطوری ؟
کافیه قبل و بعد اون جمله علامت ستاره (*) استفاده کنید. و برای ایتالیک کردن جمله از علامت آندرلاین ( _ ) استفاده کنید.
برای پیام خصوصی اگه طرف ایمیلش رو آزاد کرده باشه که از طریق اون بخش تو صفحه اصلیش میتونی ایمیل بزنی
اگه نه میتونه به صورت یه پست خصوصی واسش ارسال کنی به این صورت که جای اون بخشی که پابلیک بودن یا لیمیتد بودن رو مشخص میکنه پاک کنی و اسم اون طرف رو بنویسی. اینطور اون پست به صورت خصوصی فقط برای اون فرد ارسال میشه.
-
تو پر؟؟ ینی اینطوری ؟
کافیه قبل و بعد اون جمله علامت ستاره (*) استفاده کنید. و برای ایتالیک کردن جمله از علامت آندرلاین ( _ ) استفاده کنید.
بله، مرسی از شما
Amir Hossein
12-10-2013, 21:28
بچه ها پلاس برای من واقا سخت باز میشه
باز هم که میشه خیلی خیلی نافص لود میشه...
چه با شکننده چه حالت عادی همینه
میخواستم بدونم شما چطوری ازش استفاده میکنین
ممنون
Milad4171
12-10-2013, 21:38
بچه ها پلاس برای من واقا سخت باز میشه
باز هم که میشه خیلی خیلی نافص لود میشه...
چه با شکننده چه حالت عادی همینه
میخواستم بدونم شما چطوری ازش استفاده میکنین
ممنون
از مرورگر کروم استفاده کنید.
از طریق Gmail وارد بشین. بعضی وقتا ممکنه دو سه بار امتحان کنید تا بره.
اگه شما میشناسید و اکانتشون رو میدونید چیه؟ کافیه برید داخل اکانتشون و از لینک سمت راست بلاک رو بزنید. اونوقت اگه ایشون ادتون هم بکنه متنهاتون رو نمی تونه ببینه.
خوب این بستگی به سیرکل هایی هست که تنظیم میکنید.ممکنه تو سیرکل شما همه ی دوستاتون نباشن و یه عده ای رو داخل کردین.
شما ممکنه 1000 تا دوست داشته باشید ولی فقط 800تاشون رو در داخل حلقه هاتون گذاشتید و اون 200تای دیگه اصلا متوجه ارسال پست هاتون نمیشن.
باید بررسی کنید ببینید همه ی دوستاتون داخل حلقه هاتون هستن یا نه
دیگرانم همینطور شاید بعضی ها حلقه های جداگانه ای دارن و یه سری پست هاشون رو واسه یه سری های خاص ارسال میکنن که شما ممکنه جزو اون دسته نیستید که اون پست ها رو نمی بینید.
والا تنها راه حل اینکه ببینید کسی بلاکتون کرده اینکه که برید به پروفایل طرف و واسه شما هیچ اطلاعاتی نمایش داده نشه. این نشون دهنده ی اینه که اون شخص اطلاعاتش رو از شما مخفی کرده یا اینکه شما رو بلاک کرده.
+بااسم طرف. اگه تولیست دوستان باشه زود نمایش داده میشه اگه کسی باشه که جزو دوستان نیست و تو بحث هاش شرکت کردین باید اسم رو کامل تر بنویسد و اگه اصلا اینطور نیست مجبورید اسم رو کامل بنویسید
مثلا : +پلاس
این روشی که شما گفتید مشکل منو حل نمی کنه.
من می خوام وقتی من سرچ می شم نشون داه نشه که این دوتا منو تو حلقه دارن
. من یکی رو بلاک کردم اما هنوز نشون داده میشه که این شخص منو تو حلقه داره
Amir Hossein
13-10-2013, 13:24
از مرورگر کروم استفاده کنید.
از طریق Gmail وارد بشین. بعضی وقتا ممکنه دو سه بار امتحان کنید تا بره.
یه دو سه روز گویا اینطوری بود...
الان خوب شده...
ممنون
سلام، چجوری میشه تو پلاس دایرکت زد؟
هرکاری کردم یاد نگرفتم، واضتر توضیح بدید لطفا
30-10-2013, 15:36
برنامه چت گوگل پلاس رو کسی نداره بزاره هرچی میخوام دانلودش کنم میگه کشور شما تحریمه با سای فن و فری گیت هم تست کردم نتیجه نداد میشه اینجا ضمیمش کنید ؟!؟!
ممنونم:n12:
Milad4171
24-11-2013, 16:02
سلام، چجوری میشه تو پلاس دایرکت زد؟
هرکاری کردم یاد نگرفتم، واضتر توضیح بدید لطفا
در بخش اصلی که پست رو ایجاد میکنید . در زیر بخش آن برای مشخص کرده نحوه ی اشتراک گذاری ( عمومی یا در حلقه ای خاص ) یک جایی وجود داره که میشه تیک زد. الان خاطرم نیست ولی اون تیک رو که بزنی دایرکت میزنه دایرکت هم بزنه به صورت مستقیم برای تمام سیرکل ها ارسال میشه!
برنامه چت گوگل پلاس رو کسی نداره بزاره هرچی میخوام دانلودش کنم میگه کشور شما تحریمه با سای فن و فری گیت هم تست کردم نتیجه نداد میشه اینجا ضمیمش کنید ؟!؟!
ممنونم:n12:
میتونین از این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بخش مسنجر ها برنامه رو دانلود و نصب کنید. البته فعلا بخاطر مشکلات فیلترینگ و امنیتی واسه من بعضی وقتا وصل میشه.
02-01-2014, 21:10
چندروزه عکسای گوگل پلاس به هیج وجه لود نمیشه سرعت اینترنتم خوبه نمیدونم مشکل کجاس مرورگر اپدیته همه چی رم اکی ولی نمیدونم مشکل از کجاس میشه راهنمایی کنید؟
Amir Hossein
16-01-2014, 00:06
سلام
راهی نداره که پست بزنیم نره تو استریم؟
مثلا فقط هرکی تو پروفایلمون بیاد ببینه
Milad4171
16-01-2014, 17:03
سلام
راهی نداره که پست بزنیم نره تو استریم؟
مثلا فقط هرکی تو پروفایلمون بیاد ببینه
نه. تنظیماتی رو که برای نمایش میتونین انجام بدین همون پیشفرضهایی هست که مشخص شده که عمومی ، سیرکل ، یا دایرکت که واسه فرد خاص یا افراد خاصی میره!
کلا محیط های شبکه های اجتماعی مثل پلاس برای اشتراک گذاری مطالب هست و این موضوع اصلا در این نوع شبکه ها معنی نداره. البته فقط در صورتی این اتفاق می افته که خواننده ها خودشون پست های شما رو خاموش یا میوت کنن ! که نیاد رو استریم!
vipmaster
17-02-2014, 10:37
سلام دوستان. چجوری میشه یه پست را به صورت privately که share میکنیم، واسه طرف notification نفرسه؟
Milad4171
03-03-2014, 09:33
سلام دوستان. چجوری میشه یه پست را به صورت privately که share میکنیم، واسه طرف notification نفرسه؟
واسه کسی ناتیف نمیفرسته.فقط تو استریم میاد . فقط زمانی ناتیف واسه همه که تیک چایین share رو بزنی. هم دایرکت میشه هم ایمیل میکنه
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
vipmaster
06-03-2014, 20:00
سلام دوستان
چجوری میشه از برنامه گوگل پلاس واسه اندروید 2.2 استفاده کرد. گویا نیاز به گوگل پلی داره و اون نصب نمیشه روی این ورژن؟
vipmaster
13-03-2014, 09:18
کسی اینجا نیست؟ یکی جواب منو بده
من گوگل پلاس ورژن را نصب میکنم وقتی میخوام Sign in بشم میگه couldnt connect to server
باید چکار کنم؟؟
desperanish
15-03-2014, 00:00
سلام
چطوری میشه تو پلاس مطالبی که + یا همون لایک زدم رو پیدا کنم؟
Milad4171
19-04-2014, 21:26
پوزش :n01:
سلام دوستان
چجوری میشه از برنامه گوگل پلاس واسه اندروید 2.2 استفاده کرد. گویا نیاز به گوگل پلی داره و اون نصب نمیشه روی این ورژن؟
متاسفانه برنامه های که تحت اندروید هستن پیدا کردن ورژن های قدیمی اون که برای اندروید های قدیمی هم بخوره یکم سخت هست. البته این نیاز به گوگل پلی کلا در خیلی از برنامه ها هست. شما باید بگردید و نسخه های قدیمی گوگل پلاس رو دانلود کنید. البته می تونین شما از طریق سایت هم وارد گوگل پلاس بشین. مثل زمانی که با سیستم داخل سایت میشید. ولی خوب اپلیکشن چیز دیگه ایه
کسی اینجا نیست؟ یکی جواب منو بده
من گوگل پلاس ورژن را نصب میکنم وقتی میخوام Sign in بشم میگه couldnt connect to server
باید چکار کنم؟؟
در بعضی ISP ها ممکنه پروتوکل امنیتی در گوگل پلاس فی لتر شده. البته این رو من کلی نمیگم. شما اگر اکانت دارید که هیچ ؛، اگر ندارید با سیستم اکانت بسازید بعد وارد بشین.
البته ممکنه اپلیکشن شما کامل نباشه. جی پلاس باید بعد از نصب به گوگل استور وصل بشه. شما باید ازفیل تر رد بشین تا یه جورای مجور استفاده رو بگیرین!
سلام
چطوری میشه تو پلاس مطالبی که + یا همون لایک زدم رو پیدا کنم؟
خوب این امکان وچود نداره. یعنی من ندیدم همچین امکاناتی. البته شما میتونین با اتصال به شبکه های مثل یوتیوپ اونها رو تو بخش + که در لیست جی پلاس وجود داره ببینید ( در منوهای کناری وجود داره!)
البته شما میتونین ببینین که مطالب چه افرادی را پلاس کردین. که با ورود به بخش ناتیفکشین میشه دید. البته این امکان چند ماه پیش از روی جی پلاس حذف شده بود . نمیدونم هنوز اماکنش دیدن این موضوع هست یا نه
fariborz.j
28-04-2014, 21:31
دوستان گوگل پلاس ك فيلتره؟؟؟؟
Milad4171
05-05-2014, 13:31
دوستان گوگل پلاس ك فيلتره؟؟؟؟
فیلتر نیست با پروتکل امنیتی مشکل داره
باید رابط امنیتی رو تغییر بدی
TLS یا SSL
Nocturne
04-06-2014, 05:21
اکانت گوگل آیا قابلیت ساختن نام مستعار - alias name یا چیزی شبیه به اون رو دارن؟؟
مثلا وقتی تو یوتیوب کامنت میذاری با نام ایمیل یا google+ ت نیاد با یه نام دیگه درج بشه...؟
اکانت گوگل آیا قابلیت ساختن نام مستعار - alias name یا چیزی شبیه به اون رو دارن؟؟
مثلا وقتی تو یوتیوب کامنت میذاری با نام ایمیل یا google+ ت نیاد با یه نام دیگه درج بشه...؟
بله داره چرا نداشته باشه فقط نباید اسم خاص باشه! اکثر کاربران موفق اسم مستعارن :n02: توی هر اکانت هم تا 3 بار میشه اسمتون رو عوض کنید.
Nocturne
04-06-2014, 20:33
بله داره چرا نداشته باشه فقط نباید اسم خاص باشه! اکثر کاربران موفق اسم مستعارن :n02: توی هر اکانت هم تا 3 بار میشه اسمتون رو عوض کنید.
خب از کدوم قسمت باید اسم مستعار بذرام ؟؟ (منظور عوض کردن اسمم نیستا. اسمم همون اسم و فامیلمه اما برای مثال تو یوتیوب که نظر میذارم یه اسم ظاهری دیگه نمایش بده.)
خب از کدوم قسمت باید اسم مستعار بذرام ؟؟ (منظور عوض کردن اسمم نیستا. اسمم همون اسم و فامیلمه اما برای مثال تو یوتیوب که نظر میذارم یه اسم ظاهری دیگه نمایش بده.)
منظور از عوض کردن اسم یعنی اینکه اسم پروفایل گوگل پلاستون رو اسم مستعار بذارید که وقتی با اون یوتیوب میرید اون اسم کامنت و لایک کنه!
Nocturne
09-06-2014, 23:14
منظور از عوض کردن اسم یعنی اینکه اسم پروفایل گوگل پلاستون رو اسم مستعار بذارید که وقتی با اون یوتیوب میرید اون اسم کامنت و لایک کنه!
آره دیگه ... حتی تو فیسبوکم تو میتونی جدا از اسم و فامیلت اسم ظاهریت رو چیزی دیگه ای بذاری
آره دیگه ... حتی تو فیسبوکم تو میتونی جدا از اسم و فامیلت اسم ظاهریت رو چیزی دیگه ای بذاریوقتی وارد پروفایل گوگل پلاستون که میشید زیر عکس پروفایل اگر روی اسمتون کلیک کنید صفحه ای باز میشه و بعد کنار سمت راست فیلد اول نوشته More Option اونجا میتونید نیک نیم رو اضافه کنید.البته چیزی که من توی این مدت دوسال از فعالیت توی پلاس فهمیدم این بود که صرفا برای عدم نمایش اسم توی یوتیوب باید حتما اسم اکانت رو عوض کنید؛جاش هم همون ادرس بالایی هست.
Nocturne
06-07-2014, 20:14
عکس پروفایل رو عوض کردم . چطوری میتونم عکس قبلیش رو پاک کنم؟!
عکس پروفایل رو عوض کردم . چطوری میتونم عکس قبلیش رو پاک کنم؟!
برید تویphotos و از اونجا میتونید عکستون رو پاک کنید
همونجا قسمت پروفایل پیکچر داره
Nocturne
11-07-2014, 23:59
برید تویphotos و از اونجا میتونید عکستون رو پاک کنید
همونجا قسمت پروفایل پیکچر داره
من روی عکس پروفایلم کلیک میکنم و سپس روی album و روی آلبوم عکسای پروفایل... بعد دوتا عکس نشون میده که یکیش فعلیه یکیش قبلی. گزینه ای هم برای پاک کردنش نیست! روی هر کدومم کلیک کنی فقط اون تیک میخوره و به عنوان عکس پروفایل ثبت میشه!
من روی عکس پروفایلم کلیک میکنم و سپس روی album و روی آلبوم عکسای پروفایل... بعد دوتا عکس نشون میده که یکیش فعلیه یکیش قبلی. گزینه ای هم برای پاک کردنش نیست! روی هر کدومم کلیک کنی فقط اون تیک میخوره و به عنوان عکس پروفایل ثبت میشه!
از مسیر photo/more/albums/profile photos عکستون رو انتخاب کنید روش که کلیک کنید باز میشه و بعدش بالای صفحه سمت راست یه سطل اشغال هست روی اون کلیک کنید عکس پاک میشه.
من الان از همین مسیر پروفایل فتو های قبلیمو پاک کردم!
aria_electric_fars
12-09-2014, 11:09
سلام دوستان
من سه روز هست درگير اين سرويس مسخره هستم لطفا راهنمايي كنيد
ببينيد دوستان من يك ايميل داخل جيميل ساختم حالا سوالم اينه كه الان اين ايميلي كه ساختم مي شه Account من توي گوگل درسته؟؟؟
دوم اينكه الان جيميل و گوگل پلاس و يوتيوب به هم وصل هستن و من الان توي گوگل پلاس كه مي رم سمت راست بالا كه مي زنم دو تا چيز مياد يعني يكي مربوط به Acount و يكي مربوط به Page كه براي محصولم ساختم ، درسته؟؟؟ حالا اين دو تا يكي هست يا دو تا جداگانه هست؟؟ منظورم اينه كه اگر من مطلبي يا عكسي يا چيزي بزارم در اصل اين دو تا يكي هست يا بايد يكيش رو پاك كنم كه ناچارا مي شه همون page كه درست كردم؟؟؟
سوم اينكه من مي خوام يك آدرس كوتاه شده براي page كه درست كردم بسازم ولي هر چي مي گردم create url address توي منوها نمي بينم ، لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
چهارم اينكه من مي خوام يوتيوب رو پاك كنم ولي هر كاري مي كنم وقتي پاك مي كنم كلا همه چي پاك مي شه ( هم يوتيوب هم گوگل پلاس هم جيميل ) لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
با تشكر
aria_electric_fars
12-09-2014, 11:34
سلام مجدد
من الان يك صفحه تجاري درست كردم ، آيا اين چيزي كه در زير مي بينيد درسته؟؟
Milad4171
12-09-2014, 11:36
سلام دوستان
من سه روز هست درگير اين سرويس مسخره هستم لطفا راهنمايي كنيد
ببينيد دوستان من يك ايميل داخل جيميل ساختم حالا سوالم اينه كه الان اين ايميلي كه ساختم مي شه Account من توي گوگل درسته؟؟؟
دوم اينكه الان جيميل و گوگل پلاس و يوتيوب به هم وصل هستن و من الان توي گوگل پلاس كه مي رم سمت راست بالا كه مي زنم دو تا چيز مياد يعني يكي مربوط به Acount و يكي مربوط به Page كه براي محصولم ساختم ، درسته؟؟؟ حالا اين دو تا يكي هست يا دو تا جداگانه هست؟؟ منظورم اينه كه اگر من مطلبي يا عكسي يا چيزي بزارم در اصل اين دو تا يكي هست يا بايد يكيش رو پاك كنم كه ناچارا مي شه همون page كه درست كردم؟؟؟
سوم اينكه من مي خوام يك آدرس كوتاه شده براي page كه درست كردم بسازم ولي هر چي مي گردم create url address توي منوها نمي بينم ، لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
چهارم اينكه من مي خوام يوتيوب رو پاك كنم ولي هر كاري مي كنم وقتي پاك مي كنم كلا همه چي پاك مي شه ( هم يوتيوب هم گوگل پلاس هم جيميل ) لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
با تشكر
1 - شما از طریق ایمیل گوگل میتونید به سرویس های مختلف متصل بشید . گوگل پلاس چون شبکه اجتماعی هست باید با توجه به اسم و فامیل در اون عضو بشید . اگر عضو نشید اکانتی هم وجود نداره.
2- شما تا زمانی که در سرویس های گوگل عضو نشید نمیتونید مستقیماً ازشون استفاده کنید. اکانت اطلاعات مروبط به اکانت جی میل شماست ( اگر داخل گوگل پلاس هستید ) بخشه دوم هم صفحه شما در شبکه ی گوگل پلاس هست مثل فیس بوک.
3- واسه کوتاه کردن آدرس راه هایی هست که میتونید از این سایت استفاده کنید.
4- برای دی اکتیو کردن یوتیوپ باید بررسی کنم .دقیقاً نمیدونم!
Milad4171
12-09-2014, 11:38
سلام مجدد
من الان يك صفحه تجاري درست كردم ، آيا اين چيزي كه در زير مي بينيد درسته؟؟
بله درسته. اون قسمت اکانت مروبط به اکانت گوگل پلاس شماست ( تنظیمات ) . این صفحه هم صفحه شماست.
aria_electric_fars
13-09-2014, 15:23
سلام ميلاد جان
مرسي
فقط سوال اصلي من اينه كه چطوري مي تونم يك آدرس كوتاه شده داشته باشم؟؟؟ مثلا plus.google.com/user
اون سايت هاي مختلف زياد هست كه اين كار رو مي كنه ، خودم تو صفحه زير رفتم و توضيحات نوشته ولي هر چي مي گردم creat custom url نمي بينم ، الان خيلي جاها آدرس كوتاه شده مخصوص گوگل پلاس رو دارن مثلا plus.google.com/manoto يا خيلي هاي ديگه
با تشكر
shayan0o21
13-09-2014, 21:03
سلام ميلاد جان
مرسي
فقط سوال اصلي من اينه كه چطوري مي تونم يك آدرس كوتاه شده داشته باشم؟؟؟ مثلا plus.google.com/user
اون سايت هاي مختلف زياد هست كه اين كار رو مي كنه ، خودم تو صفحه زير رفتم و توضيحات نوشته ولي هر چي مي گردم creat custom url نمي بينم ، الان خيلي جاها آدرس كوتاه شده مخصوص گوگل پلاس رو دارن مثلا plus.google.com/manoto يا خيلي هاي ديگه
با تشكر
باید فعالیت داشته باشید در گوگل پلاس
پس از مدتی خود گوگل به شما پیشنهاد میده که برای پروفایلتون از آدرسی کوتاه تر استفاده کنید :n12:
aria_electric_fars
15-09-2014, 18:58
باید فعالیت داشته باشید در گوگل پلاس
پس از مدتی خود گوگل به شما پیشنهاد میده که برای پروفایلتون از آدرسی کوتاه تر استفاده کنید :n12:
مرسي دوست عزيز
خب به نظر شما چقدر زمان مي بره؟؟؟
Amin.P30
31-10-2014, 10:57
سلام.
من میخام یه پیجی درست کنم توی گوگل پلاس.
پیجم رو ساختم ولی ادرسش رو نتونستم پیدا کنم هر چی گشتم .
وقتی یک پستی رو توی google + اشتراک میزارم اون پست توی پیجی که ساختم نمیره و مستقیم میره توی صفحه اصلی اکانت گوگلم در google+ .
چطور باید عمل کرد در این دو مورد ؟
سلام.
من میخام یه پیجی درست کنم توی گوگل پلاس.
پیجم رو ساختم ولی ادرسش رو نتونستم پیدا کنم هر چی گشتم .
وقتی یک پستی رو توی google + اشتراک میزارم اون پست توی پیجی که ساختم نمیره و مستقیم میره توی صفحه اصلی اکانت گوگلم در google+ .
چطور باید عمل کرد در این دو مورد ؟
سلام
شما پستی که میذارید توی استریم نمایش داده میشه ،استریم همون صفحه اصلی گوگل پلاس هست و همون پست شما در پروفایل شما هم هست
از منوی بازشونده بالا سمت چپ (اگر اشتباه نکنم چون خیلی وقته با پی سی وارد پلاس نشدم و با گوشیم چک میکنم ) وارد پروفایل بشید و پست هاتون رو در صفحه خودتون که عکس و کاورتون هست دیده میشه.
گوگل پلاس فضایی مثل فیس* بوک داره هرچی شما بنویسید توی استریم برای شما و سرکلتون(دوستاتون)نمایش داده میشه و همینجور در پروفایلتونم هست.
اسمی که اون رو برای پروفایلتون انتخاب کردین رو اگر سرج کنید صفحه شما یا دیگران رو براتون میاره،
آدرس کوتاه شده ام بعد مدتی از فعالیت شما بهون اختصاص داده میشه،باید تعداد پست ها و فعالیت شما از یه مرزی بگذره تا گوگل شما رو کاربر فعال شناسایی کنه تا این آدرس رو بهتون بده.
در حالت فعلی url که به شما میده آدرس شماست و اگر اون رو بکسی بدین وارد پروفایل شما میشه. و اگر کسی اسم پروفایل شما رو هم سرچ کنه میتونه وارد پروفایل شما بشه.
ali_mohammad1365
21-12-2014, 19:34
با سلام.
تا دیشب وارد گوگل پلاس میشدم (البته با استفاده از ترفند و فقط با فایر فاکس) ولی الان هرررررررر کاری میکنم نمیشه که نمیشه.
چکار کنم:n15:
tajrobenik
10-07-2015, 01:14
................. چگونه ارتباط گوگل پلاس فیلتر شده....
در صورتی که برای ارتباط با گوگل از ssl استفاده میشه و کد گذاری شدس ارتباط ...
پس چرا گوگل باز میشه اما گوگل پلاس باز نمیشه؟
alone_boy
07-08-2015, 09:56
سلام
عکس پروفایلمون رو چطوری حذف کنیم؟!
سرهنگ معمر قذافی
24-01-2016, 08:05
درود
یک اکانتی دارم بنده در گوگل پلاس مربوط ب 6سال پیش! هیچ فعالیت خاصی هم نداشتم . . . قصد حذف اکانت رو دارم اما مشکل اینجاست نه یوزر پس رو ب خاطر دارم و نه ایمیل مربوطه :(
با این تفاسیر چگونه میتوانم حذف کنم؟!
30-01-2016, 19:37
شما باید یوزر و پسورد جیمیل رو داشته باشید/
در غیر این صورت هیچ کاری نمیشه کرد چون شما صاحب اون حساب نیستید.
در صورتی که مشخصات حساب رو بدست آوردید این مراحل رو باید طی کنید :
1- واحد آدرس زیر بشید و Sign in کنید.
2- بعد تیک های پایین صفحه رو بزنید
3-روی گزینه Delete کلیک کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.