ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای تغییر فرم آیکون فایلها با فرمت Gif از Photoshop به Windows Picture and Fax Viewer

Dariushtanha
14-07-2011, 00:21
با سلام خدمت اساتید
بنا به دلایلی آیکون فایلهای من که دارای فرمت Gif هستند از حالت آیکون Windows Picture and Fax Viewer
به فرم آیکون Photoshop درآمده اند و علیرغم اینکه در Open With برنامه Windows Picture and Fax Viewer را معرفی و تیک دار میکنم ولی همچنان فرم آیکونهای آن به حالت فتوشاپ باقی مانده!!! :41:
لطفا روش برگرداندن آن به حالت قبل را آموزش دهید
ضمنا بفرمائید برنامه اجرائی Windows Picture and Fax Viewer کدام فایل است و در کجای ویندوز(آدرس دقیق آن)
قرار دارد؟
با تشکر

MrGee
14-07-2011, 15:12
اميدوارم عكس گويا باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dariushtanha
14-07-2011, 17:28
دوست عزیز
خیلی ممنون ولی با این روشی که شما در تصویر نشون دادین فقط آیکون فایل تبدیل به برنامه Windows Picture and Fax Viewer میشه ولی برنامه‌ای که فایل Gif با اون باز میشه فتوشاپ خواهد بود(ودر تصویر ارائه شده توسط شما برنامه FSViewer):41:
و اما اگه در تصویر فوق روی Change کلیک کنم و برنامه Windows Picture and Fax Viewer را بهش معرفی کنم و تیکش بزنم که همیشه با این برنامه باز بشه میشه همون آش و همون کاسه...یعنی فایلهای Gif با Windows Picture and Fax Viewer باز میشن ولی آیکونشون مال برنامه فتوشاپه...:41:

MrGee
14-07-2011, 21:25
شما اين رو بگير و اجرا كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dariushtanha
14-07-2011, 21:37
مشکل رفع نشد..
ضمنا من همین مشکل را با فایلهای JPG هم دارم...:41:

MrGee
14-07-2011, 21:59
به فرم آیکون Photoshop درآمده اند و علیرغم اینکه در Open With برنامه Windows Picture and Fax Viewer را معرفی و تیک دار میکنم ولی همچنان فرم آیکونهای آن به حالت فتوشاپ باقی مانده!!!

شما داريد مي گيد كه آيكن فايل درست نمي شه

خیلی ممنون ولی با این روشی که شما در تصویر نشون دادین فقط آیکون فایل تبدیل به برنامه Windows Picture and Fax Viewer میشه ولی برنامه‌ای که فایل Gif با اون باز میشه فتوشاپ خواهد بود(ودر تصویر ارائه شده توسط شما برنامه FSViewer)
و اما اگه در تصویر فوق روی Change کلیک کنم و برنامه Windows Picture and Fax Viewer را بهش معرفی کنم و تیکش بزنم که همیشه با این برنامه باز بشه میشه همون آش و همون کاسه...یعنی فایلهای Gif با Windows Picture and Fax Viewer باز میشن ولی آیکونشون مال برنامه فتوشاپه...

خب شما هر دوتا كار رو بكنيد
هم آيكنش رو عوض كنيد و هم برنامه اي كه باهاش باز مي شه رو

مشکل رفع نشد..
سيستم تون رو ريستارت كنيد

Dariushtanha
14-07-2011, 22:18
من در پست شماره 3 مشکل را بیشتر باز کردم.خلاصه اینکه آیکن فایلهای تصویری من (منجمله فایلهای تصویری Gif)
با برنامه Windows Picture and Fax Viewer که بازشون میکنم به حالت این برنامه درنمیان.
و وقتی در پنجره Folder Option<File Types بررسی می‌کنم می‌بینم که فرمتهائی که خواستم با برنامه Windows Picture and Fax Viewer باز بشوند آیکنشون به حالت ناشناخته است...و این یعنی مشکل در برنامه Windows Picture and Fax Viewer...
هر دو تا کاری را هم که گفتین نمیشه انجام داد چراکه در حالت عادی دکمه Advanced وجود داره نه در حالتی که برنامه دیگه‌ای (غیر پیش‌فرض) داره فایل را باز می‌کنه.در این حالت دکمه Advanced به Restore تبدیل میشه،لذا امکان تغییر آیکن وجود نداره:41:
و اما کاری که گفتین را هم انجام دادم و ری‌استارت هم کرده بودم ولی باز مشکل باقی بود:41:

MrGee
14-07-2011, 23:41
خب راه حلش رو پيدا كردم

و الان امتحان كردم درست بود

و بعد ريستارت

Dariushtanha
15-07-2011, 13:40
ممنون دوست عزیزم
درست شد ولی مشکلات دیگه‌ای همچنان وجود داره...از جمله اینکه:
1-هنوز هم فرمتهائی که می‌خوام با برنامه Windows Picture and Fax Viewer باز بشوند آیکنشون به حالت ناشناخته است!(در تصویر بالا مشخصه)
2-ضمنا وقتی روی یه فایل تصویری با هر فرمتی راست کلیک می کنم و گزینه Open with را انتخاب می‌کنم قاعدتا باید اسم برنامه‌ای که در حال حاضر اون نوع فایل تصویری داره باهاش باز میشه در حالت انتخاب شده باشه و هایلایت شده باشه و گزینه پائین پنجره مربوط به اینکه همیشه با این برنامه باز شود،تیک خورده باشه،ولی اینطور نیست و برنامه دیگه‌ای هایلایت است و گزینه پائینی هم تیک نداره....
3-مورد دیگه اینکه وقتی یک نوع فرمتی(مثلا BMP) داره با برنامه Windows Picture and Fax Viewer باز میشه و عوضش می‌کنم تا با برنامه فتوشاپ باز بشه آیکنش تبدیل به فتوشاپ از نوع PSD میشه و نه BMP !!!و وقتی می‌خوام برم Change Icon کنم این امکان را بهم نمیده چرا که مشکلی که در بالا عرض کردم وجود داره یعنی دکمه Advanced در این حالت به Restore تبدیل شده...و فقط زمانی دکمه Advanced فعاله که این نوع فایل(فرمت)با برنامه Windows Picture and Fax Viewer برای باز شدن انتخاب شده باشه:41:

MrGee
15-07-2011, 15:07
در كل من اين طور متوجه شدم كه مشكل شما اينه كه به غير از فايلهاي gif با ساير فايلها هم همين مشكل رو داريد

اگه اين طوره بگيد تا راه درست كردنش رو بگم كه بايد رجستري رو دستكاري كنيد البته بايد راه حل هاي آسونتري هم وجود داشته باشه كه من فقط يكي از اونها رو مي دونم:
نصب يه برنامه picture broswer مثل همين FSViewer يا acdsee چون هم اينكار دردسر كمتري نسبت به دستكاري رجستري داره و هم اين برنامه ها از Windows Picture and Fax Viewer بهتر عمل مي كنند

Dariushtanha
15-07-2011, 16:57
ببینید من فکر می‌کنم اگه مشکل آیکن برنامه Windows Picture and Fax Viewer که بصورت ناشناخته است و در تصویری که در زیر گذاشتم مشخصه حل بشه باقی مشکلات کلا رفع بشه.باید ببینیم که چرا این آیکن به این شکل دراومده و مشکل از کجا ناشی شده

و اما تصویر از همین قسمت در ویندوز دیگه‌ای که مشکل نداره برای مقایسه میزارم:

MrGee
15-07-2011, 17:04
كدوم عكس؟؟؟

من كه عكسي نمي بينم

Dariushtanha
15-07-2011, 18:56
عکسها را مجدد آپلود کردم

MrGee
16-07-2011, 23:36
من الان اين كار رو تو سيستم خودم كردم

تو عكس دوم بعد از كليك روي دكمه ok تصوير سوم اتفاق مي افته

حالا من نمي دونم وقتي شما اين كارها رو مي كنيد چه اتفاقي تو سيستم تون مي افته

اينجا هم مي تونه مفيد باشه

همچنين وارد كردن اين دستور تو ران
regsvr32 /i shimgvw.dll

Dariushtanha
17-07-2011, 13:45
این دستور regsvr32 /i shimgvw.dll چه کاری را دقیقا انجام میده؟میشه کمی در مورد دستورهای regsvr32 توضیح بدین که کارائیشان چیه؟و در چه مواردی استفاده میشه؟

MrGee
17-07-2011, 17:31
اين برنامه فايل هاي dll و ocx رو نصب و فعال مي كنه در نتيجه وقتي شما از دستور رو وارد مي كنيد اون فايل dll كه حاوي برنامه Windows Picture and Fax Viewer هست از اول نصب مي شه

Dariushtanha
17-07-2011, 18:23
اين برنامه فايل هاي dll و ocx رو نصب و فعال مي كنه در نتيجه وقتي شما از دستور رو وارد مي كنيد اون فايل dll كه حاوي برنامه Windows Picture and Fax Viewer هست از اول نصب مي شه
برای اینکار از چه سورسی استفاده می‌کنه؟
چون به نظرم میاد واسه اینکار نیاز به CD نصب ویندوز باشه که بتونه فایلهای DLL را از اول نصب کنه...
و سوال دیگه اینکه آیا این یه دستور کلی است یعنی اگه در دستور فوق به جای اسم اون فایل،فایل dll دیگه‌ای
تایپ بشه اون فایل مجدد نصب میشه؟
و آخریت سوال اینکه بین نصب مجدد و فعال شدن تفاوت هست می‌خوام بدونم دقیقا این دستور کارش فعال کردن است یا نصب مجدد؟

MrGee
17-07-2011, 18:42
از همون فايل dll استفاده مي كنه

بله دستور كلي هستش
والا من اونجايي كه اين دستور رو توش ديدم نوشته بود
reinstall Windows Picture and Fax Viewer with this command
ولي تو اينجاها نوشته كه اين برنامه فايل هاي dll رو register مي كنه

از بحث خارج نشديم؟؟

Dariushtanha
17-07-2011, 23:17
از بحث خارج نشديم؟؟
خیلی ممنون دوست عزیزم از توضیحاتت
ولی وارد شدن به سوالات جانبی گاها غیر قابل اجتناب است و زدن یک تاپیک جدا برای این گونه سوالات که در رابطه با موضوع اصلیه غیرمنطقی بنظر میرسه.