مشاهده نسخه کامل
: مشکل فیلم Evil در دستگاه DVD
bar333lona
13-07-2011, 21:07
من یک فیم خارجی evil 2010 دارم که تو دستگاه دی وی دی وقتی میذارم تصویرش موج میزنه و زیر نویسش بهم میریزه مشکل از چیه ؟ راه حلی بگین ک درست بشه لطفا .
فرمت فیلم mkv و Mpg هست . یعنی قسمت اولش mkv و قسمت دومش mpg هست .
لطفا کمکم کنید .
تو کامپیوتر دست نشون میده و زیر نویسشم درسته .
bar333lona
14-07-2011, 13:09
دوستان اگه یه لطفی کنین یه راهنمایی کنین ممنون میشم .
Arash4484
14-07-2011, 16:43
دوست عزیز در مورد دستگاه های پخش خیلی کار خاصی نمیشه انجام داد
شما چند تنظیم بیشتر در مورد زیرنویس و نوع نمایش تصویر ندارید که در گزینه منو یا ستینگ (بستگی به مدل دستگاه)قابل دسترسیه
گزینه های مختلف رو در این آیتمها امتحان کنید اما بعیده درست بشه
چون بیشتر مدلهای دستگاه های دی وی یلیر با زیرنویس مستقل از فیلم چنین ناسازگاریهای نشون میدن.(یعنی فایل زیرنویس رو در کامپیوتر بصورت عادی بتونید ببینید و مثل ویدیو-دی وی دی نباشه)
bar333lona
14-07-2011, 19:19
دوست عزیز در مورد دستگاه های پخش خیلی کار خاصی نمیشه انجام داد
شما چند تنظیم بیشتر در مورد زیرنویس و نوع نمایش تصویر ندارید که در گزینه منو یا ستینگ (بستگی به مدل دستگاه)قابل دسترسیه
گزینه های مختلف رو در این آیتمها امتحان کنید اما بعیده درست بشه
چون بیشتر مدلهای دستگاه های دی وی یلیر با زیرنویس مستقل از فیلم چنین ناسازگاریهای نشون میدن.(یعنی فایل زیرنویس رو در کامپیوتر بصورت عادی بتونید ببینید و مثل ویدیو-دی وی دی نباشه)
مرسی از پاسختون
حالا من موقع رایت باید کاری انجام بدم یا نه ؟
راهی نیست اصلا ؟
Arash4484
14-07-2011, 19:51
اگر بخواهید دوباره رایت کنید چندین راه برای حلش وجود داره
برای مثال در این سه تاپیک بحث شده که برای فرمت شما سومی مناسب تره
فقط اول بصورت ایمیج رایت کنید و تست کنید که اگر زیرنویس درست ننشسته بود دی وی دی تون سوخت نشه
forum.p30world.com/showthread.php?t=291386
forum.p30world.com/showthread.php?t=219322
forum.p30world.com/showthread.php?t=485251
bar333lona
14-07-2011, 21:04
من که نمیخوام زیر نویس رو به فیلم بچسبونم ، یک فیلم دارم به نام evil و یک فایل Srt که وقتی رایت میزنم تو دی وی دی بصورت موج دار نشون میده و زیر نویسشم قاطی پاتی میشه
اصلا راهی وجود نداره ؟
Arash4484
14-07-2011, 22:07
من که نمیخوام زیر نویس رو به فیلم بچسبونم ، یک فیلم دارم به نام evil و یک فایل Srt که وقتی رایت میزنم تو دی وی دی بصورت موج دار نشون میده و زیر نویسشم قاطی پاتی میشه
اصلا راهی وجود نداره ؟
عرض کردم خدمتتون که در اون تاپیکها موارد مشابه شما مطرح شده و راهنمایی شده ..مثلا با تغییر انکدینگ فایل زیرنویس از ANSI به UniCode و بالعکس...(زیر نویس را برنامه نت پد باز کن و با انکدینگ متفاوت Save کن . البته قطعی نیست که اینطور حل بشه.)
روشهای دیگه ای هم طرح شده...
*
ولی اگر میخواهید قطعی حل بشه بهترین راه همون چسبوندن زیرنویس به فیلمه، که میتونید از نرم افزارTotal Video Converter استفاده کنید تا زیرنویستان را به فیلم متصل کنید و سپس رایت کنید که در این روش صددرصد پلیر شما زیرنویس چسبیده به فایل MPEG رو پخش میکنه
این هم آموزشش که از طریق تصاویرش هم میتونید برید و چندان نیاز بخوندن متن نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bar333lona
15-07-2011, 11:54
لطفا لینک دانلود نرم افزارTotal Video Converter رو بذارید ممنون میشم
Arash4484
15-07-2011, 16:38
در همون سایت که گذاشتم بود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bar333lona
15-07-2011, 17:37
حاجی حالا من فیلمم 2 پارته
باید اولی رو انتخاب کنم و زیرنویس رو بچسبونم ؟
پارت دومی چی میشه پس ؟
Arash4484
15-07-2011, 18:21
یعنی زیرنویس یک تکه است ؟
اگر در مورد مشکل بیشتر و جامعتر توضیح میدادید بهتر میشد راهنمایی کرد..اگر این رو اول میگفتید بهتر بود ...
در صورتی که زیرنویس یک پارت و فیلم دو پارت باشه شما چند راه دارید که ساده ترین راه دانلود زیر نویس هماهنگ دو سی دی است ( از سایتی مثل alt.subscene.com )
اگر زیرنویس دو سی دی پیدا شد که فبها و گرنه باید با برنامه Subtitle Workshop که آموزشش هم در انجمن موجوده زیر نویس موجود رو به سادگی خودتون تبدیل به دو پارت کنید
و سپس بچسبانبد به فیلم .
موفق باشی
bar333lona
16-07-2011, 16:52
ممنون از راهنماییتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.