مشاهده نسخه کامل
: سورس vb6 براي فعال يا غير فعال كردن سرويسهاي ويندوز
cnmeysam
13-07-2011, 19:40
با سلام
كسي ميدونه تو vb6 چطوري و با چه دستوري ميشه سرويسهاي ويندوز رو فعال يا غير فعال كردن كرد اگه ميشه يه سورس بذارين واسه دانلود
من ميخوام براي نمونه
control panel/administrative rights/local security policy/local policies/user rights assignment
دابل كليك كنيد “force shutdown from a remote system” و اضافه كنيد يوزر “Everyone”
cnmeysam
14-07-2011, 19:52
كسي نبود به سوالات ما جواب بده؟
پس چي شد اين همه ادعا تو قسمتاي مختلف انجمن:D:31:
cnmeysam
15-07-2011, 19:39
چرا كسي جواب من رو نميده تو اين انجمن ها؟؟ يعني واقعا كسي راه حلي نداره؟
كسي نبود به سوالات ما جواب بده؟
پس چي شد اين همه ادعا تو قسمتاي مختلف انجمن:D
چرا كسي جواب من رو نميده تو اين انجمن ها؟؟ يعني واقعا كسي راه حلي نداره؟
دوست عزیز... یه کم صبر داشته باش... قرار نیست همون لحظه که شما تاپیک رو میزنی... یکی بیاد و جوابتون رو بده... حداقل چند روز صبر کن... اگه کسی نیومد و تاپیک پایین رفت... دوباره پست بده...!؟! :13:
ببین این کارت رو راه میندازه...!؟! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو سایت های اشتراک گذاری سورس بگردی... چیزای زیادی پیدا میکنی...!؟! :27: (مثل همین سایت بالا... :20:)
موفق باشی...!؟! :46:
cnmeysam
16-07-2011, 19:02
دوست عزیز... یه کم صبر داشته باش... قرار نیست همون لحظه که شما تاپیک رو میزنی... یکی بیاد و جوابتون رو بده... حداقل چند روز صبر کن... اگه کسی نیومد و تاپیک پایین رفت... دوباره پست بده...!؟! :13:
ببین این کارت رو راه میندازه...!؟! :
رو سایت های اشتراک گذاری سورس بگردی... چیزای زیادی پیدا میکنی...!؟! :27: (مثل همین سایت بالا... :20:)
موفق باشی...!؟! :46:
سلام ممنون ولي باز هم نميشه تو اين كاري كه من گفتم انجام داد تو اين سايت هم كه دادي گشتم ولي نبود تونت هم خيلي گشتم چيزي پيدا نكردم
Payman_62
07-08-2011, 16:05
سلام.
شما باید از Api ها برای این کار استفاده کنید. مثلا StartService یا ControlService. البته api های دیگری مثل OpenSCManager و OpenService هم برای گرفتن کنترل سرویس لازمه.
Mr.reCoder
07-08-2011, 18:54
ببین این خوبه؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.