مشاهده نسخه کامل
: خارج نشدن نور قرمز (لیزر) از لنز دی وی دی رایتر
Dead Space
13-07-2011, 13:10
سلام! خسته نباشید. با عرض پوزش که تاپیک جدیدی باز کردم... جای مناسب تری پیدا نکردم.
دی وی دی رایتر HP dvd1035 من وقتی دیسک داخلش می گذاری یک چرخش کوچیکی می کنه و وایمیسه و پی سی هیچی شناسایی نمی کنه... البته از لنز هم هیچ نور لیزری به سمت دیسک تابونده نمی شه...
ممنون می شم راهنماییم کنید که مشکل از چیه...
داداش تو چطوری فهمیدی نور قرمزی تابونده به قول معروف نمیشه؟
بازش که نکردی با پیچ گوشتی؟
داداش اگه همه دیسکا رو اینجوری می کنه برو گارانتی
راستی اگه گارانتی نداره برام یکم بهتر توضیح بده بعد که توضیح دادی به من یک پیام خصوصی بده تا بیام ببنیم موضوع چیه
شما درایو رو کامل باز کنید اگه دیدید نور نمیداد لنز
یا این مشکل از خرابی led و فوتو دیود هست یا کابل اپتیک یا لحیم سردی آی سی سی پی یو
firm ware درایو آپدیت بشه
Dead Space
23-07-2011, 09:45
ممنون بابت جواب شما دوستان گلم... راستش درش مشکل پيدا کرده بود، يعني بيرون نميومد. رو حساب اينکه درشو درست کنيم رفتيم موتور در و تسمه خريدم... موتور رو عوض کردم، تسمه رو هم انداختم، مشکل در حل شد ولي اين مشکل پيش اومد. از کجا فهميدم ليزر نميزنه؟ خوب چون آهنرباي نگهدارنده ي در رو در آوردم و درايو رو به صورت باز با سي دي بالا آوردم...
ممنون مي شم راهنمايي کنيد. اگه سوالي داشتين که آيا فلان کار رو کردم يا نه همين جا مطرح کنيد که شايد مشکل حل شد!
بازم ممنونم.
دوست عزیز کابل اپتیک رو درست جا نزدی و ولتاژ بهش نمی رسه.
Dead Space
15-08-2011, 16:05
دوست عزیز کابل اپتیک رو درست جا نزدی و ولتاژ بهش نمی رسه.
دوست من کابل درست سر جاشه :41: (البته منکرش نمی شم که با کابل ور نرفتم)
یعنی واقعا مشکل از همین کابله؟!
golmohammadi
28-08-2011, 03:28
ممنون بابت جواب شما دوستان گلم... راستش درش مشکل پيدا کرده بود، يعني بيرون نميومد. رو حساب اينکه درشو درست کنيم رفتيم موتور در و تسمه خريدم... موتور رو عوض کردم، تسمه رو هم انداختم، مشکل در حل شد ولي اين مشکل پيش اومد. از کجا فهميدم ليزر نميزنه؟ خوب چون آهنرباي نگهدارنده ي در رو در آوردم و درايو رو به صورت باز با سي دي بالا آوردم...
ممنون مي شم راهنمايي کنيد. اگه سوالي داشتين که آيا فلان کار رو کردم يا نه همين جا مطرح کنيد که شايد مشکل حل شد!
بازم ممنونم.
سلام
این قطعات کمی حساس هستند
مخصوصا قسمت اپتیک
حتی پاک کردن لنز رایترها و دی وی دی پلیرهای خانگی کار هر کسی نیست
خیلیها هستند بازش میکنند پاکش کنند
بعد کار نمیکنه
و پیش من هم خیلیها آورند
که در نهایت مجبور به تعویض اپتیک میشند
قسمتی را که رنگی کردم بیشتر توضیح بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.