PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل 4830 با ویندوز 7

Dj_aghamajid
13-07-2011, 10:11
سلام
احوال دوستان گل و با صفای خودم!:10:
خدا قوت!
میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره، بیراه نمیگن!:31:
من یه کارت گرافیک ATI 4830 دارم و تو ویندوز XP , VISTA هیچ مشکلی نداره اما تو ویندوز 7 بجز گیم مشکلاتی داره!
مثلا در هیچ صورتی نتونستم اسکرین رفرش ریت رو بطور ثابت رو 60 یا بالاتر تنظیم کنم!
نمیدونم قبلا هم اینجوری بود یا نه ولی الان که دقت میکنم تو بک گرندهای روشن کمی لرزش تصویر هم دیده میشه! مانیتور من هم LG 2262TQ هست!
آخرین درایورها رو هم قبلا یعنی 6 ماه پیش تست کرده بودم و درست نمیشد! الان دوباره میخام بکمک شما بر این مشکل غلبه کنم!
اما مشکل اصلی اینه که تو ویندوز 7 بعضی اوقات خطهایی بصورت قطر مستطیل از گوشه بالا و راست مانیتور تا گوشه چپ و پایین آن میفته و کلا هر چیزی که بنحوی طراحی مربع یا مستطیل داشته باشه یکی از این خطها روش میفته مثل ویندوز مدیا پلیر!
بعضی اوقات هم که خیلی قاط بزنه نقطه های رنگی آبی و زرد هم رو صفحه میفته که با رفرش بر طرف میشه!
دمای کل قطعات سیستم طبیعی هست و هیچ مشکلی وجود نداره!
جالب اینجاست که تو گیم هم مشکلی نیست!
عکس هم بزودی میزارم! چون همیشه اینجوری نمیشه!
حالا چه باید کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dj_aghamajid
13-07-2011, 11:34
دوستان لطفا کمک کنید! هر چیزی که به ذهنتون میرسه بگید شاید بتونه به رفع مشکل کمک کنه!
ممنون

EXTREME
13-07-2011, 12:41
شما اگه تو ویندوز xp و ویستا هیچ مشکلی ندارید یعنی سیستمتون از نظر سخت افزاری سالمه
میمونه ویندوز سون
شما با یه ویندوز سون دیگه امتحان کنید بعد آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید همچنین سی دی مانیتور رو اگه دارید نصب کنید و فرکانس هم پایین بیارین
رفرش ریت برای اینکه بالا بره ریزولیشن باید کمتر بشه
شما لرزش تصویر هم دارین
با چه کابلی از گرافیک به مانیتور وصل شده؟
اگه از کابل vga استفاده میکنید با کابل dvi هم امتحان کنید

Dj_aghamajid
13-07-2011, 13:46
مخلص آقا مهرداد گل!:40:
3 نسخه از 7 رو امتحان کردم!
آخرین درایور هم الان نصب کردم!
سی دی مانیتور تو 7 درست نصب نمیشه! ولی ویندوز خودش مانیتور رو تشخیص میده!
لرزش تصویر ندارم! اما تو اگه بک گراند روشن داشته باشم احساس میکنم قسمتهای روشن یکم میلرزند!
کابل هم الان DVI هست میخام با VGA امتحان کنم! البته مشکل اصلی با تعویض کابل حل نمیشه چون قبلا با مانیتور دیگه امتحان کرده بودم! اما این مشکل لرزش رو فکر کنم قبلا نداشتم! نمیدونم شاید زیادی حساس شدم!
مشکل اصلی اینه:

اینم دما بعد ازآپدیت درایورها!

EXTREME
13-07-2011, 14:12
شما مطمئنید تو xp و ویستا مشکل نداشتین دوباره xp بریزین ببینید چطوریه
پارامترهای گرتافیک رو تغییر ندادین؟

Dj_aghamajid
13-07-2011, 16:38
بله 100%
چند ساله دارم با این کارت تو Xp , VISTA کار میکنم!
7 هم از وقتی که نصب کردم اینجوری میشد!
در ضمن فقط تو قسمت دور فن سرعتش رو تا 20% کاهش میدادم چون صدای فنش رو مخ آدم میره! ولی با این حال دما رو که دیدین! البته تو درایورهای جدید نمیشه از 32% کمتر کرد! ولی من اگه بخام میتونم!
مشکل همیشه دیده نمیشه! شانسیه! مثلا از 3 باری که سیستم بوت شد 1 بار اینجوری شد! که عکسش رو هم گذاشتم!
البته لرزش خفیف تصویر رو Xp هم دارم! وای اونجا فول اچ دی تا فرکانس 70 هرتز تنظیم میشه! اما تو 7 رفرش ریت فقط 59 و 60 رو نشون میده ولی فقط 59 کار میکنه و هر کاری کنی بازم رو 60 تنظیم نمیشه و 59 هست! فکر کنم کارتم با 7 هماهنگی نداره!
پارامتر ها رو اصلا دست نزدم!
بایوس هم آپدیت و سیستم و کارت هم اصلا اور نشده!

Dj_aghamajid
13-07-2011, 17:31
الان بصورت ساراند ویو مقایسه کردم دیدم تو گرافیک آنبرد و کارت گرافیک تفاوتی در لرزش وجود نداره! احتمالا حساسیت من بالا بوده! پس اینو بیخیال میشیم!
فقط بحث رفرش ریت و اون خطها باقی میمونه!

ess_1362
13-07-2011, 17:53
ببین در مانیتور lcd ما چیزی به نام flick یا لرزش تصویر نداریم
ریفرش ریت هم بالاتر از 60 هرتز نمیره
خودم هم 2262 دارم
پس شما یگم دچار وسواس شدی:31:
اون خط ها هم دقیق نمی دونم چی هستند
شما یک عکس بگیر ببین خط ها داخلش هست یا نه؟
اصلا این خط ها چطوری هست؟

Dj_aghamajid
13-07-2011, 17:54
یه روش من دراوردی فهمیدم!:43:
گرافیک بصورت ساراند ویو میزارم! و 2 تا کابل هم به گرافیگ آنبرد و کارت گرافیک وصل کرده وهم زمان هر دو رو به مانیتور متصل میکنم! اینجوری هر وقت رفتم تو 7 و اون مسکل بود، با کمال تعجب اگه یه بار از کارت گرافیک به آنبرد سویچ کنیم و بلعکس مشکل حل میشه!:15:
ولی خب مشکل بصورت کلی بر طرف نمیشه چون باید همش همینکار رو هر دفعه انجام بدبم!:41:
پس این مشکل خرابی نیست ! من فکر میکنم نرم افزاری هست! وگرنه که با این کارا نباید درست میشد!
دوستان بازم اگه نظری دارن خوشحال میشم!:33:

Dj_aghamajid
13-07-2011, 18:05
ریفرش ریت هم بالاتر از 60 مگاهرتز نمیره
خودم هم 2262 دارم
خوبی آقا احسان!
یه مدت حساس شدم! ولی بقول سریال پایتخت دوستان میگن: حساس نشو حساس نشو!:31:
ببین چیزی که بنظرم میومد فلیک نیست چون اون همه جا اثرشو رو بطور واضحی نشون میده! اما من انگار استاندارم یه ذره بالاتر از ایناست! احتمالا باید برم سراغ 120 هرتز!
اون خطها هم دقیقا همونی هست که تو عکس میبینی! خطها داخل هست یا نه، منظورت رو متوجه نشدم!

در مورد رفرش ریت مانیتور مذکور نوشتن که تا 75 هرتز هم گزارش شده و من هم همونطوری که گفتم تو XP تا 70 تنظیم کزدم و بدون مشکل کار میکنه!

Erfan.B
13-07-2011, 18:22
ریفرش ریت هم بالاتر از 60 مگاهرتز نمیره
خودم هم 2262 دارم

منم قبلاً مثل شما فكر مي كردم تو ال سي دي چيزي به نام flick وجود نداره ولي وقتي از يه مهندس الكترونيك پرسيدم و به چشم ديدم حرفم رو پس گرفتم! در ضمن جسارت نباشه 60 هرتز ، نه 60 مگاهرتز! صفحه يه فركانس افقي داره و يه عمودي كه فركانس عمودي هرتز هست (همون ريفرش ريت) و افقي كيلو هرتز.
به عنوان مثال در يه مانيتور 20 اينچ در رزولوشن 1152 در 864 فركانس عمودي 75 هرتز (همون ريفرش ريت) و افقي 67.4 كيلوهرتز مي شه.:46:
ارادتمند شما :‌عرفان:11:

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

الان بصورت ساراند ویو مقایسه کردم دیدم تو گرافیک آنبرد و کارت گرافیک تفاوتی در لرزش وجود نداره! احتمالا حساسیت من بالا بوده! پس اینو بیخیال میشیم!
فقط بحث رفرش ریت و اون خطها باقی میمونه!

دوست عزيز شما اگه لرزش تصوير رو هم با كارت گرافيك آن برد داري هم با 4830 مطمئن باش مشكل از مانيتورت هست (البته اگه هم با كابل d-sub چك كردي و هم dvi ) بهتره به فكر تعويض مانيتورت باشي چون چشمات رو واقعاً اذيت مي كنه و خوب هر چه ريفرش ريت پايين تر باشه اين لرزش ها به تبع بيش تر و واضح تر مي شه:46:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد گرافيكت هم فكر مي كنم با عوض كردن درايورت مشكلت حل بشه ولي مي توني يه بار اسكن آرتيفكت رو هم انجام بدي تا خيالت راحت بشه هم تو اكس پي انجام بده هم تو 7.
موفق باشي.

Dj_aghamajid
13-07-2011, 18:32
منم قبلاً مثل شما فكر مي كردم تو ال سي دي چيزي به نام flick وجود نداره ولي وقتي از يه مهندس الكترونيك پرسيدم و به چشم ديدم حرفم رو پس گرفتم!

دوست عزيز شما اگه لرزش تصوير رو هم با كارت گرافيك آن برد داري هم با 4830 مطمئن باش مشكل از مانيتورت هست (البته اگه هم با كابل d-sub چك كردي و هم dvi ) بهتره به فكر تعويض مانيتورت باشي چون چشمات رو واقعاً اذيت مي كنه و خوب هر چه ريفرش ريت پايين تر باشه اين لرزش ها به تبع بيش تر و واضح تر مي شه:46:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد گرافيكت هم فكر مي كنم با عوض كردن درايورت مشكلت حل بشه ولي مي توني يه بار اسكن آرتيفكت رو هم انجام بدي تا خيالت راحت بشه هم تو اكس پي انجام بده هم تو 7.
موفق باشي.
شما میگی فلیک داریم! اما این تو همه مانیتورهای LCD هست یا اینکه هر کدوم نقص داشته باشن فلیک دارن؟
منظورم اینه که یعنی مانیتورم ایراد داره؟
در کل من اون چیزی که گفتم فلیک نیست وچشمم رو اذیت نمیکنه! بعضی اوقات 10 ساعت با سیستم کار میکنم و چشمم خسته نمیشه!
با هر دو کابل امتحان کردم!
درایور هم آپدیت هست!

Erfan.B
13-07-2011, 18:36
شما میگی فلیک داریم! اما این تو همه مانیتورهای LCD هست یا اینکه هر کدوم نقص داشته باشن فلیک دارن؟
منظورم اینه که یعنی مانیتورم ایراد داره؟
در کل من اون چیزی که گفتم فلیک نیست وچشمم رو اذیت نمیکنه! بعضی اوقات 10 ساعت با سیستم کار میکنم و چشمم خسته نمیشه!
با هر دو کابل امتحان کردم!
درایور هم آپدیت هست!

معمولاً‌اونايي كه نقص داشته باشن از اول اين مشكل رو دارن. ولي بعضي وقت ها آدم بعضي چيزها رو مي بينه كه اصلاً بر اساس اصول جلو نمي رن! ممكنه به مرور زمان هم lcd هم فليك دار بشه (گرچه من نديدم! ولي crt رو مطمئنم!)
گفتم اگه لرزش تصوير داري و هم با گرافيك آن بردت امتحان كردي و هم گرافيك 4830 قطعاً مشكل از مانيتورت هست دوست من.

Dj_aghamajid
13-07-2011, 18:46
خب الان چجوری میتونم مطمئن بشم که مانیتور فلیک دار هست یا نه! اعداد و ارقامی چیزی نداره! راستی اسکن ارتیفکت که گفتی چیه؟
این سوالات رو کلی پرسیدم چون مسئله لرزش از نظر من حله! و مشکلی نیست!

zeelog
13-07-2011, 19:35
منم با یک کامپیوتری یه همچین مشکلی داشتم
حدسس خودم این بود که رم کارت گرافیک یک سری از قسمتهاش مشکل داره
یک کارت گرافیک دیگه نصب کردم الان بعد 6 ماه هنوز مشکلی پیش نیومده
اینم که روی xp مشکل نداری واسه اینه که گرافیک xp خیلی ساده تره و حافظه زیادی نمی خواد
و از اون صفحات مشکل دار رم استفاده نمی کنه
ببین نرم افزاری واسه تست رم گرافیک وجود داره یه تست بزن

EXTREME
13-07-2011, 21:13
منم با یک کامپیوتری یه همچین مشکلی داشتم
حدسس خودم این بود که رم کارت گرافیک یک سری از قسمتهاش مشکل داره
یک کارت گرافیک دیگه نصب کردم الان بعد 6 ماه هنوز مشکلی پیش نیومده
اینم که روی xp مشکل نداری واسه اینه که گرافیک xp خیلی ساده تره و حافظه زیادی نمی خواد
و از اون صفحات مشکل دار رم استفاده نمی کنه
ببین نرم افزاری واسه تست رم گرافیک وجود داره یه تست بزن
دوست من ایشون تو ویستا هم مشکل ندارند کلا مشکل ایشون سخت افزاری نیست و هرچی باشه نرم افزاریه
لرزش تصویر تو مانیتور lcd هم هست چون من خودم دیدم

Dj_aghamajid
13-07-2011, 21:48
ظاهرا باید همون روش من درآوردی رو اجرایی کنم!
همش 10 ثانیه طول میکشه!:5:
لرزش هم بسیار خفیفه تازه فقط تو بعضی مواقع که رنک توسی یا کرم و... دیده میشه! و گرنه که عالیه! موقع پخش فیلم و گیم و.. اصلا مشکلی نیست فقط تو اینترنت این مشکل لرزش کمی خودشو نشون میده! که فدای سرتون!:27:
از آقا مهرداد عزیز و بقیه دوستان که لطف کردن و ما رو راهنمایی کردن تشکر میکنم!:11:
اگه بازم نظری بود خوشحال میشم!

ess_1362
14-07-2011, 18:45
در ضمن جسارت نباشه 60 هرتز ، نه 60 مگاهرتز! صفحه يه فركانس افقي داره و يه عمودي كه فركانس عمودي هرتز هست (همون ريفرش ريت)
درسته
اصلاحش کردم