مشاهده نسخه کامل
: کمکدر اور E6750
سلام دمت دوستان عزیز
دوستان من یه E6750 دارم تا حالا چند بار اور کرده بودم ولی خب دائمی نبود و دوباره گذاشتم رو دیفالت . حالا گرافیکم رو عوض کردم بچه گفتند برای اینکه پرفرمنس بهتری بگیرم میتونم سی پی یوم رو هم اور کنم .
حالا من سی پی یو رو تا 3.2 اور کردم با فن stock به تنظیمات رم هم دست نزنم , و ولتاژ رو گذاشتم رو auto . تست هم که گرفتم دمای CPU 45_47 نمیره ! میخواستم بدونم میشه بیشترهم اورکنم ؟ تا چه دمایی نباید بیشتر بره ؟
سیستمم هم اینه :
CPU : Intel E6750
M.B : Giga P35C DS3R
Ram : kingmax 2gb ddr3 1333
Power : Green 680B
VGA : XFX HD 6790
lممنون
بله بیشتر هم میشه
سی پی یو شما حداکثر 1.5 ولت رو میتونه قبول کنه
برای اینکه بیشتز بخواین اور کنین نیاز به فن بهتر دارین
باید فرکانس رم رو هم تنظیم کنید با spd چون با افزایش cpu host controller فرکانس رم هم افزایش پیدا میکنه
ممنون دوست عزیز . من واتاژ رو گذاشتم رو auto نیاز هست از این حالت در بیارم و دستی بزارم رو 1.5 ؟ یا همین auto بمونه ؟
بعد من تو اور کردن و تنظیمات رم کلا هیچی بلد نیستم :d میش یه کم بیشتر راهنمایی کنید ؟
اگه رو همین ولتاز داره قشنگ کار میکنه نیازی به افزایش یا تغییر ولتاز نیست
برای رم وقتی شما فرکانس رفرنس رو برای اور سی پی یو زیاد کنید اگه ببینید فرکانس رم هم زیاد میشه برای اینکه فرکانس رم رو به حالت اولیه برگردونید باید با استفاده از spd فرکانس رم رو به حالت اول برسونید
حالا من اگه فرکانس CPU رو افزایش بدممثلا 3.5 بشه . نیاز هست که فرکانس رم روبرگردونم به اول ؟ اگه رم با فرکانس افزایش یافته کار کنه و مشکلی پیش نیاره چی ؟
بعد من تو مین بورد قسمت تغییرات فرکانس و ولتاژ رم رو desible کردم . بازم افزایش پیدا میکنه ؟
ببخشید خلاصه یه کمی تازه کار هستیم دیگه :d
شما بازم فرکانس رم رو به حالت اول برگردونید
اگر فرکانس سی پی یو رو زیاد کردید باید تست پایداری بگیرید ببینید نیاز به افزایش ولتاژ به سی پی یو هست یا نه
مرسی اقا.
خب من CPU رو تا 3.32 بردم بالا الان رو 416 هست در 8 ! فرکانس رم رو هم جون دقیق نمیشد تنظیم کنم رو 1333 نزدیک ترین spd رو انتخاب کردم الان رو 1331 هست ! خوبه ؟دماش چقدر نباید بالاتر بره ؟
راستی بازم اون لتاژ رو گذاشتم رو auto :D
حالا میخوام تست stable بودن بگیرم ببینم چطور هست سیستم ! یه برنامه هم برای گرفتن بالا ترین دما و Stable بودن معرفی کنید ممنون میشم .
ممنون از شما دوست عزیز :)
خب الان دیدم با Everest دما رو IDlE 44 بود در صورتی کهرو دیفالت 36 هست . زیاد نیست ؟
متاسفانه نتونتسم فعلا تو load تست کنم به دلایلی .
شما با نرم افزار prime95 رو حالت blend یک تست 30 دیقیقه ای بگیرد
حین تست نرم افزار hw monitor باز باشه
دما نباید از 65 بالاتر بره
من الان اور کردم با فن استوک تو کرایسس که بودم با everest این دما رو نشون داد که تو عکس هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون خوبه یا خیلی زیاده ؟
اگه زیاد هست به نظرتون چه فنی میتونم واسش بگیرم که قیمتش هم مناسب باشه دماش رو هم بیاره پایین تر؟
در ضمن تا 3.0gh اور کردم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای سی پی یو یکم بالاست فن cooler master hyper tx3 به قیمت 30 تومن رو بگیرید
یه سوال دیگه :d
lga 775 ر. ساپورت میکنه ؟
این فن رو که معرفی کردید صداش زیاد اذیت نمیکنه موقع load ؟
شنیدم نویزش خیلی بیشتر از دیفالت اینتل هست ؟
یه سوال هم اینکه فن i5 خیلی قوی تر هستش شنیدم که میشه روی 775 بست ؟ حقیقت داره این ؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.