مشاهده نسخه کامل
: خواندن تعدادی اسم از فایل در سی شارپ
سلام
برای نوشتن برنامه ای که دوتا دکمه داره و دکمه اول دوتا شماره بگیره ودکمه دوم شمارهارو نشون(از فایل بخونه .. ) بده چهچوری تو فایل ذخیره کنم که بعدا به ترتیب از رو فایل بخونمش
یعنی اول شماره اول یه فاصله بعدش شماره دوم تو سطر اول
بعد شماره اول دیگه و بعدش یه فاصله وشماره دوم تو سطر دوم
وهمینطور
MaSoUd555
13-07-2011, 01:02
با WriteLine توی فایل بنویسید که بعد از هر بار زدن دکمه توی یک خط جدید نوشته شه
برای خوندن هم راههای متفاوتی دارید یه راهش اینه توی یه حلقه While تا زمانی که ReadLine برابر با Null نیست بخونه و توی یه استرینگ بریزه(البته اینجا چون چند تا خط دارید از آرایه استفاده کنید)==> این برای خوندن کل فایل بود
بعد از گرفتن و ذخیره تمام خطوط توی استرینگتون هم میتونید از تابع Split استفاده کنید برای جداسازی تحت شرایط و اونارو توی یه آرایه دیگه ذخیره کنید(در گوگل جستجو کنید)==> اینجوری آرایه ی اول میشه عدد اول و آرایه دوم میشه عدد دوم
سلام
راستش این برنامه ساعته که زمان و تاریخو میگره تو فایل ذخیره میکنه
حالا من میخواستم بدونم جه جوری اونو بخونم و با زمان و تاریخ فعلی مقایسه کنم که هر وقت برابر بود زنگ بزنه
کد اینه تو یه ریچ بکس مرتب نشون بده و چک کنه با زمان کنونی چطوریه؟؟؟
MaSoUd555
13-07-2011, 13:46
سلام
راستش این برنامه ساعته که زمان و تاریخو میگره تو فایل ذخیره میکنه
حالا من میخواستم بدونم جه جوری اونو بخونم و با زمان و تاریخ فعلی مقایسه کنم که هر وقت برابر بود زنگ بزنه
کد اینه تو یه ریچ بکس مرتب نشون بده و چک کنه با زمان کنونی چطوریه؟؟؟
ریچ باکس جای خوبی برای اینکار نیست
یه دکمه بذارید که کل تاریخارو با ساعت هارو بخونه توی دو تا لیست باکس جدا (البته برای راحتی بیشتر دو تا که میتونید از چیزی هم استفاده نکنید فقط بخونید از فایل بریزید تو آرایه)
بعدش توی تایمر بیاید تک تک آیتم های لیست باکس تاریخ رو با تاریخ امروز چک کنید اگه برابر بود برید سراغ ساعت اگه ساعت هم برابر بود اعلام کنید ، همین
سلام من از فرم برنامه ای که دارم عکس گرفتم
این لیبلای تایم و دیتا زمان و تاریخومیگیره
دوتا پیکراهم تاریخو زمانو تو ریچ بکس می ریزند
ووقتی دکمه ست زده میشه تو فایل ذخیره میشه وهم تو ریچبکس
حالا وقتی برنامه اجرا میشه چه جوری
از فایل بخونه و تو ارایه ذخیره شه(کد
)
و چهجوری این تاریخ زمانارو چک کنه کدش چطوریه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.