ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقايسه سطح دشواري كنكور89 با كنكور90

Samba
12-07-2011, 17:41
مقايسه سطح دشواري کنکور 90 در مقايسه با سال قبل

سطح دشواري کنکور سراسري 1390 در مقايسه با سال قبل چه­ قدر بود؟

براي بررسي تفاوت سطح دشواري کنکور 1390 و 1389 در هر درس 4 عدد ارائه کرده ­ايم:
1. ميانگين درصد دانش ­آموزان کانون در کنکور سراسري سال گذشته
1.1. ترازهاي حدود 5000
1.2. ترازهاي حدود 7000
2. ميانگين درصد تقريبي دانش ­آموزان کانون در کنکور سراسري امسال (بر اساس اظهارات خودشان)
2.1. ترازهاي حدود 5000
2.2. ترازهاي حدود 7000
در جدول زير درصدها را ملاحظه کنيد. مي­توانيد سطح نمره­ ي خود را در قياس با ديگران متوجه شويد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته­ ي مهم: اگر بر مبناي روش چند تا از ده بخواهيم ارزيابي کنيم، به ندرت مي­توانيم درسي را پيدا کنيم که يک واحد افزايش يا کاهش داشته باشد. بنابراين اگر دانش­ آموزي با همان روش چند تا از ده تا، خود را آماده کرده بود، به راحتي مي­ توانست رتبه و تراز خود را محاسبه کند و از جلسه ­ي آزمون بيرون بيايد.(اين آخري تبليغه!!! ولي حيفم اومد حذفش كنم)

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid-p
12-07-2011, 19:30
مطمئنی؟؟؟
امسال خیلی سختتر از پارسال به نظر می رسید. حالا شیمیش آسونتر بود و فیزیک مثل سال قبل. ولی عمومی و ریاضی از پارسال سخت تر بود.
حالا با این وجود، یا کنکوریای امسال باهوشتر از سال قبلیا بودن یا هم اینکه آمار الکی دادن !

Samba
13-07-2011, 08:36
مطمئنی؟؟؟
امسال خیلی سختتر از پارسال به نظر می رسید. حالا شیمیش آسونتر بود و فیزیک مثل سال قبل. ولی عمومی و ریاضی از پارسال سخت تر بود.
حالا با این وجود، یا کنکوریای امسال باهوشتر از سال قبلیا بودن یا هم اینکه آمار الکی دادن !

در مورد آمار گمون نكنم الكي باشه چون پشتيبان ويژه ام بهم زنگ زد و درصدامو گرفت

فكر كنم براي تمام دانش آموزاي برتر اين صدق كنه و البته خيليا هم آمار رو اشتباه دادن:31:

ولي به نظر من كه درسته!!!!

milla.online
13-07-2011, 09:16
اره به نظر منم امسال آسون تر شده بود.. خدا كنه خيلي رتبم خراب نشه نسبت به تخمين رتبه 89

avator20002000
13-07-2011, 09:18
کی گفته امسال اسونتر بود.مگه جوابا اومدش که میگین اسونتر بوده!؟؟؟تاجوابا نیاد که نمی تونین بگید
حالا یکی مثل سمپا تک رقمی هستش میگه اسون بود اون بحثش جداست!:31:

Raminrt_2006
13-07-2011, 09:20
ریاضی و ادبیاتش سخت تر شده بود.

hossein5800
13-07-2011, 09:25
ریاضی و ادبیات و فیزکش سخت بووووووووووووووووووووود

avator20002000
13-07-2011, 09:30
ریاضی و ادبیاتش سخت تر شده بود.

ریاضی و ادبیات و فیزکش سخت بووووووووووووووووووووود
درسته منم تاکید می کنم.
ولی فکرم نکنم این تاپیکم زیاد دووم بیاره کاش تو اینجا اینا رو می گفتید:

یا اینجا:

ashjaee
13-07-2011, 14:53
از من درصدهام رو گرفتم اما همه رو شک دار گفتم یعنی برای بعضی درس ها بیشتر از یک درصد گفتم. تازه باز اونا هم خیلی هاشون شک دار بود به نظرم کانون باید صبر می کرد درصدا اعلام می شد بعد این گزارش رو می داد چون مطمدنم خیلی مثل خودم شک دارند مخصوصا امسال که دفترچه ها رو ازمون گرفتن.

wxy4u
15-07-2011, 16:06
عجب:18:
کانون بره پول بده رتبه های برتر رو تبلیغ کنه کافیه براش:13:
کل ملت میگفتن امسال خیلی سختتر بوده در تمام رشته ها
من خودم ریاضی هستم ولی شنیدم تجربی خیلی سخت بوده ریاضیات هم راسیتش شیمی اسون بود ولی عمومی ها بسیار سخت بود ریاضی هم وحشتناک بود:19:

h.parsi
16-07-2011, 21:15
عجب:18:
کانون بره پول بده رتبه های برتر رو تبلیغ کنه کافیه براش:13:
کل ملت میگفتن امسال خیلی سختتر بوده در تمام رشته ها
من خودم ریاضی هستم ولی شنیدم تجربی خیلی سخت بوده ریاضیات هم راسیتش شیمی اسون بود ولی عمومی ها بسیار سخت بود ریاضی هم وحشتناک بود:19:

سلام
نظرت در مورد عمومیهای منحصرا زبان چیه؟ بسیارسخت بود نه؟ در مورد زبان اختصاصی چطور؟

موفق باشی

alavi71
09-08-2011, 18:37
در رشته تجربی مشخص بود که طراحان زیست شناسی عوض شدن چون سبک سوالات با سالهای قبل خیلی فرق داشت.

در درس شیمی رشته ریاضی و تجربی هم باز هم تغییرات زیادی داشت و سبک سوالات متفاوت بود.

درس ادبیات تمام رشته ها هم امسال سخت بود.
درس ریاضی چند تا از سوالاش نکته های هم جالب هم بی معنی داشت. . بودجه بندی هاش نسبت به قبل در چندتا مبحث فرق داشت.

eshkene
10-08-2011, 18:17
در رشته تجربی مشخص بود که طراحان زیست شناسی عوض شدن چون سبک سوالات با سالهای قبل خیلی فرق داشت.

در درس شیمی رشته ریاضی و تجربی هم باز هم تغییرات زیادی داشت و سبک سوالات متفاوت بود.

درس ادبیات تمام رشته ها هم امسال سخت بود.
درس ریاضی چند تا از سوالاش نکته های هم جالب هم بی معنی داشت. . بودجه بندی هاش نسبت به قبل در چندتا مبحث فرق داشت.

ریاضیش نسبت به پارسال آسون تر بود
ولی وقت گیر تر
درصدهای ریاضی امسال تقریا واسه اکثر داوطلبا روی رنج متوسطه
ولی پارسال نکته ای بود یا درصد پایین داشتیم یا بالا رنج متوسط کمتر بودش

س-م
10-08-2011, 22:06
به نظر من فقط ادبیات و عربی و تا حدودی زیستش سخت تر شده بودولیریاضی و زبان وشیمی هم سطح ودینی و فیزیک اسونتر شده بود.

milad_face_off
19-09-2011, 14:11
منم موافقم با