مشاهده نسخه کامل
: ايجاد يك فرم جديد دقيقا مانند فرم قبلي با يك كليك
cnmeysam
12-07-2011, 17:28
سلام
من يه فرم دارم كه به ديتا بيس Microsoft Access وصل هستش
چطوري ميتونم يه كليد بذارم كه وقتي روش كليك بشه يه فرم جديد بسازه يا يه تب جديد بسازه دقيقا مثل قبلي و به ديتا بيس هم وصل بشه يعني يه فرم يا تب كاملا مثل قبلي اما جديد و يه ديتابيس كاملا مثل قبلي اما جديد به وجود بياد اگه ميشه يه سورس واسه دانلود هم بذارين
MichaelQwerty
12-07-2011, 21:17
سلام دوست گرامی این دستور چطور هست
Dim f As New Form1
f.Show
cnmeysam
13-07-2011, 13:11
سلام دوست گرامی این دستور چطور هست
Dim f As New Form1
f.Show
سلام و با تشكر
دستور درسته ولي چطوري آبجكتهايي كه داخل فرم جديد هست مثلا تكست باكسها رو به ديتا بيس جديد وصل كنم؟
تازه از اين مهمتر اين رو نگفتي كه چطوري تو ديتابيس اكسس يه new tab با فيلدهاي تب قبلي ساخته بشه وقتي رو اون كليد كليك ميكنم!!!
MichaelQwerty
13-07-2011, 20:51
سلام
متاسفانه اطلاعات چندانی در رابطه با دیتا بیس و این جور چیزا ندارم
یکی که وارده به دوستمون کمک کنه
cnmeysam
14-07-2011, 19:43
ميشه هم به سوال قبليم جواب بدين هم بگين چطوري ميشه توي يه فرم فرم ديگه بسازم برون اينكه فرم جديد 4چوبش از فرم قبلي بيرون بياد آخه وقتي از تب استفاده ميكنم مثلا يه پروژه مديريت كافي نت كه 10 تا كلاينت داره تعداد آبكتها از 250 بالا ميزنه در نتيجه ارور ميده يه عكس ميزارم منظورم رو بهتر بفهميد البته اين هنوز گزينه هاي خاموش و عكس گرفتن و ريموت كردن و قفل و باز كردن سيستم كلاينت و ارسال اس ام اس چت كردن و .... توش نيست واسه همين تعداد آبجكتها زياد ميشه تو اصلي اين گزينه ها هم هست ولي نميشه اضافه كرد چون ارور ميده كه از 225 بيشتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cnmeysam
15-07-2011, 19:39
چرا كسي جواب من رو نميده تو اين انجمن ها؟؟ يعني واقعا كسي راه حلي نداره؟
mina2000
31-10-2012, 20:56
سلام دوست عزيز
من تا جايي كه علمم جواب بده، در خدمت هستم. البته چون به دليل كمبود سرعت اينترنت خيلي كم وارد اينترنت ميشوم، پس توقع نداشته باشيد كه هر روز به اين سايت سر بزنم.
و البته چون متأسفانه سايتهايي مثل P30world و Barnamenevis و غيره از تصاوير با حجم بالا، گرافيك، اشياء، فلش و... استفاده ميكنند، به همين خاطر سرعت اين سايتها پايينه و بنده به همين علت به اين سايتها كمتر مراجعه ميكنم.
اميدوارم مديران و طراحان گرامي سايت به فكر افرادي كه هنوز دارند با Dial-Up به اينترنت متصل ميشوند، باشند.
البته اين فقط يك پيشنهاد بود.
اما جواب
دوست عزيزمون آقاي MichaelQwerty جواب دادند.
براي اتصال اشياء هم ميتوانيد آنها جدا به ديتابيس وصل كنيد:
btnDuplicationForm نام دكمهاي است كه در فرم اصلي داريد.
مثال:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته پيشنهاد ميكنم كه Left و Top فرم رو تعيين كنيد. يعني فرم اصلي را هميشه در يك مكان خاص در صفحة نمايش مثلاً سمت چپ و فرمهايي كه تكثير ميشوند (همان فرمهايي كه گفتيد توي فرم پدر ساخته ميشوند) در سمت راست صفحة نمايش ايجاد بشوند.
خيلي راحته، بايد Left و Top فرم رو تنظيم كنيد:
مثالش در كدي كه در بالا نوشتم آمده است.
sosani2007
05-11-2012, 18:15
سلام دوست عزيز
من تا جايي كه علمم جواب بده، در خدمت هستم. البته چون به دليل كمبود سرعت اينترنت خيلي كم وارد اينترنت ميشوم، پس توقع نداشته باشيد كه هر روز به اين سايت سر بزنم.
و البته چون متأسفانه سايتهايي مثل P30world و Barnamenevis و غيره از تصاوير با حجم بالا، گرافيك، اشياء، فلش و... استفاده ميكنند، به همين خاطر سرعت اين سايتها پايينه و بنده به همين علت به اين سايتها كمتر مراجعه ميكنم.
اميدوارم مديران و طراحان گرامي سايت به فكر افرادي كه هنوز دارند با Dial-Up به اينترنت متصل ميشوند، باشند.
البته اين فقط يك پيشنهاد بود.
اما جواب
دوست عزيزمون آقاي MichaelQwerty جواب دادند.
براي اتصال اشياء هم ميتوانيد آنها جدا به ديتابيس وصل كنيد:
btnDuplicationForm نام دكمهاي است كه در فرم اصلي داريد.
مثال:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته پيشنهاد ميكنم كه Left و Top فرم رو تعيين كنيد. يعني فرم اصلي را هميشه در يك مكان خاص در صفحة نمايش مثلاً سمت چپ و فرمهايي كه تكثير ميشوند (همان فرمهايي كه گفتيد توي فرم پدر ساخته ميشوند) در سمت راست صفحة نمايش ايجاد بشوند.
خيلي راحته، بايد Left و Top فرم رو تنظيم كنيد:
مثالش در كدي كه در بالا نوشتم آمده است.
راستم منم باش ما موافقم!!
اگر مشکل رو واضح توضیح میدادید بهتر نبود ؟؟!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.