مشاهده نسخه کامل
: * بررسی عملکرد کارت گرافیک ها و پردازنده ها در Crysis 2 با DirectX11 و High Res-Textures *
سلام.
بالاخره سایت Tomshardware یه بررسی بر روی Crysis 2 با آپدیت های DirectX11 و High Res-Textures انجام داد.
قبل از این سایت Hardocp بررسی نه چندان جامعی انجام داده بود که ارزش زیادی برای ایجاد تاپیک نداشت.
در مورد قابلیت های اضافه شده این آپدیت قبلا بحث شده بود... به این پست مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میریم تا نگاهی به بررسی Tomshardware داشته باشیم و ببینیم که قطعات روز چه عملکردی از خودشون نشون دادن:
Test System:
سیستم تست یه سیستم بر مبنای سوکت 1155 هست که با یه CPU I5 2500K آور شده تا 4GHz که میشه گفت تقریبا هیچ گونه محدودیتی برای GPU ها ایجاد نمیکنه...
بقیه قطعات هم این جا میتونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ای کاش از 8GB رم و یه SSD نیز استفاده میکردن تا همون Recommended سیستم Crytek باشه...
خوب در این بررسی تست های DX9 هم هستند و برای مشاهده آنها به منبع مراجعه کنید.
تست ها به وسیله نرم افزار Fraps انجام شدن و در یکی از مرحله های عادی بازی.
------------------------------------------------
خوب اولین روزلیشن تست 1280X1024 هست که دوستان با مانیتور های 17 و 19 اینچ ازش معمولا استفاده میکنن...
1680X1050:
و مهم ترین رزولیشن برای سیستم های حرفه ای:
خوب فریم ریت ها مشخصه. در رزولیشن 1280X1024 GTX 570 به طرز قابل توجهی از 6970 قویتره... 9 فریم در مینیمم و 10 فریم در AVG!!!
ترکییب های SLI و CF هم واقعا خوب عمل میکنن ولی 580 SLI زیاد جالب عمل نکرده... که احتمالا ضعف درایور باشه.
در 1920X1080 کارت 6970 خودشو به 570 نزدیک میکنه و 580SLI از 6970CF جلو میزنه.
همون طور که مشاهده میکنید با افزایش رزولیشن برتری 570 نسبت به 6970 کم میشه...
فریم کاملا Playable و قابل قبول رو در اینجا ترکیب های گران قیمت SLI و CF قویترین Single GPU های شرکت ها میدن.
البته به نظر من در این تست از VGA های کمی استفاده شده و جای خالی کارت های 5870-5970-6950-6990 از AMD و 560Ti-580 Single-590-480 از Nvidia به شدت احساس میشه.
خوب این تست هم در DX9 انجام شده و در این جا فریم ریت در حالت High Res-Textures On و Off معلومه:
تفاوت خیلی کمه و روشن و خاموش بودن این گزینه کاهش پرفرمنس قابل توجهی به وجود نمیاره. البته شاید در کارت های با مموری کمتر از 1GB کاهش پرفرمنس بیشتر باشن...
ببینیم وضعیت پردازنده ها چه طوره:
به جرات میشه گفت این گیم یکی از بهترین استفاده ها رو از CPU و فرکانس و هسته های اون میبره... با افزایش فرکانس CPU AMD Phenom II X4 افزایش پرفرمنس مناسبی به دست میاد و I5 2500K به مقدار قابل توجهی قویتره...
همچنین محدود شدن GTX 570 از طرف Phenom II X4 کاملا واضحه.
نکته واقعا جالب استفاده عالی این گیم از هر 4 هسته CPU هست:
همون طور که میبینید با فعال کردن هر هسته مقدار قابل توجهی فریم ریت افزایش پیدا میکنه.
------------------------------------------------------
Crytek با این آپدیت ها در حال حاضر قویترین عنوان DX11 رو در دست داره و از DX11 به طرز قابل توجهی گرافیک تکنیکی و هنری بازی رو بالابرده.
در نهایت Crysis 2 بیشترین استفاده رو از API DirectX 11 در بین تمام گیم ها میبره و از قابلیت های اون به خوبی تونسته استفاده کنه تا گرافیک گیم به طور چشمگیری افزایش پیدا کنه.
موفق باشید.
دوستان در عنوان محک زیر اندازه تصویر 1080p اشتباه درج شده تا زمان اصلاح محتوای منبع شما آنرا 1080*1920 ببینید:
پردازنده های PhenomII X4 تحت هر شرایطی / هر کارت گرافیکی باید کاملا OverClock بشند تا بتونند GPU هارو محدود نکنند...!
3.0GHZ هم قطعا برای یک GTX570 کمه....در این شکی نیست...معمولا کسانی که GTX570 روی سیستم دارند حداقل یک پردازنده AMD خوب هم کنارش دارند مثلا یک PhenomII 965 که تا 3.8GHZ اورکلاک شده باشه ...این قطعا افزایش Perofmrance رو به همراه داره.
این گزینه هم که در تست بالا باعث محدودیت میشه فرکانس هست و مروبط به AMD نمیشه....در پردازنده هایی مثل Inte i7 920/i7 930 ...که فرکانس زیر 3.0GHZ دارند به وضوح این محدودیت قابل مشاهده هست (ارتباطی هم به تعداد هسته نداره) .....
مثلا در تست بالا که 3.0GHZ کارت گرافیک رو محدود کرده اگر یک 1090T X6 هم بود تقریبا همین وضعیت رو شاهد بودیم...
پردازنده های PhenomII X4 تحت هر شرایطی / هر کارت گرافیکی باید کاملا OverClock بشند تا بتونند GPU هارو محدود نکنند...!
3.0GHZ هم قطعا برای یک GTX570 کمه....در این شکی نیست...معمولا کسانی که GTX570 روی سیستم دارند حداقل یک پردازنده AMD خوب هم کنارش دارند مثلا یک PhenomII 965 که تا 3.8GHZ اورکلاک شده باشه ...این قطعا افزایش Perofmrance رو به همراه داره.
این گزینه هم که در تست بالا باعث محدودیت میشه فرکانس هست و مروبط به AMD نمیشه....در پردازنده هایی مثل Inte i7 920/i7 930 ...که فرکانس زیر 3.0GHZ دارند به وضوح این محدودیت قابل مشاهده هست (ارتباطی هم به تعداد هسته نداره) .....
مثلا در تست بالا که 3.0GHZ کارت گرافیک رو محدود کرده اگر یک 1090T X6 هم بود تقریبا همین وضعیت رو شاهد بودیم...
آرمان جان ممنون از توضیحات...!
فقط برام جای سوال داره که چرا 2500K رو تا 4GHz آور کردن ولی Phenom II رو تا 3.5...!!!:13:
موفق باشید.
mInI_ClockEr
12-07-2011, 21:11
آرمان جان ممنون از توضیحات...!
فقط برام جای سوال داره که چرا 2500K رو تا 4GHz آور کردن ولی Phenom II رو تا 3.5...!!!:13:
موفق باشید.
اینم از اون تست هاست دیگه پدر AMD رو در میارن
اصلاً معلوم نیست CPU AMD چی هست که انداختنش بجون اون اینتل خرکی 2500K
من اصلاً این تستها رو قبول ندارم
بهتره دوستان خودشون تست بگیرن و بزارن تو فروم اینجوری نه یه مرجع تقلبی وجود داره و نه مشکل دیکه اونقت تازه میفهمیم که اگه مثلاً فلان سیستم رو داریم چقدر قوی هست
البته من خودم الان این بازی رو نصب کردم ولی برنامه تست ندارم متاسفانه
mInI_ClockEr
12-07-2011, 21:25
بیایید و ببینید دست گل این تامس هارد ور رو
خیلی ضایع هست
فنوم 1055 رو با QX6700 زده بعد تو رده بالاتر 955 رو با QX6800 زده جان من دیگه بهونه نیارید
وبقیه جدول که خیلی ضایعتر هست
Kaptian Black
12-07-2011, 23:59
AMD AthlonII 635 @ 3.4Ghz
4GB 1600 CL9
5770 @ 900Mhz
Catalyst 11.6 Windows 7 64bit
1280 x 1024
تو حالت Extreme فریم حدود 50fps و تو حالت Ultra + DX11 + High Texture فریم بین 17 تا 30 به همین خاطر الان تنظیماتو گداشتم رو extreme + dx11 + high texture
سلام.
من به زودی یک سری تست رو PhenomII X4/PhenomII X6/Intel i7 980x در بیشتر حالت های OverClock روی این بازی....میزارم...!
این سایت تامز هاردور دیگه شورش رو در آورده..
روزای اولی که AMD Phenom II عرضه شده بود یک سری تست گذاشته بود برای این پردازنده که رو رزولیشن های بالا پردازنده PhenomII X3 720 BE از i7 920 قویتر بود (یک واقعا هم همینطوره به واسطه فرکانس و Host Clock ) بعد الان اومده یک همچین چارتی گذاشته معلوم نیست چقدر با Intel بسته که همچین کاری کرده...!
بنده اصلا به تست هایی که روی بعضی از سایت ها قرار میگیره یا مقایسه های فضایی که انجام میدن و تضاد بین بنچ هاشون وجود داره اطمینان ندارم...حتی اگه درست باشند.:دی
من قبول دارم که در برتری پردازندهای جدید سندی بریج شکی نیست ولی حداقل توی یکی از تستها مثلا باید یکی از پردازندهای amd هم تا 4.5 اور بشه تا ببینم اختلاف چقدر میشه ایا بازم همون 15 فریم هست
سلام.
من به زودی یک سری تست رو PhenomII X4/PhenomII X6/Intel i7 980x در بیشتر حالت های OverClock روی این بازی....میزارم...!
این سایت تامز هاردور دیگه شورش رو در آورده..
روزای اولی که AMD Phenom II عرضه شده بود یک سری تست گذاشته بود برای این پردازنده که رو رزولیشن های بالا پردازنده PhenomII X3 720 BE از i7 920 قویتر بود (یک واقعا هم همینطوره به واسطه فرکانس و Host Clock ) بعد الان اومده یک همچین چارتی گذاشته معلوم نیست چقدر با Intel بسته که همچین کاری کرده...!
بنده اصلا به تست هایی که روی بعضی از سایت ها قرار میگیره یا مقایسه های فضایی که انجام میدن و تضاد بین بنچ هاشون وجود داره اطمینان ندارم...حتی اگه درست باشند.:دی
کاملا درسته یه سری مشکلات اساسی در این تستشون هست.
بزرگترین و اساسی ترین ضعف این تست که از Tomshardware واقعا انتظار نمیرفت معلوم نکردن مرحله و مکان تست هست. اصلا گفته نشده که در چه حالتی و کجای مرحله تست گرفتن... فقط گفته شده به طور عادی بازی کردن و با فرپس فریم گرفتن...
در رابطه با پردازنده ها هم که خوب من مشکل خاصی نمیبینم... درسته یه مقدار طرف اینتل رو گرفته مخصوصا در آورکلاک...
ولی ضعف Phenom II که پوشیدنی نیست.
موفق باشید.
ولی ضعف Phenom II که پوشیدنی نیست.
ضعف داره...ولی ضعف اونجوری که اونجا زده نیست.....!
اصلا معلوم نیست پردازنده های AMD با در چه حالتی اورکلاک شدند....(خیلی تاثیر داره)
درسته AMD عمرا نمیتونه Sandy Bridge رو بگیره و خودم از طرفدارای SB هستم...ولی خوب دیگه اختلاف اینطوری هم نیست که اونجا زده...!
به زودی معلوم میشه...!
با تشکر از مطالب ارزنده دوستان ... تست سایت Guru3D رو پیشنهاد می کنم یه نگاهی داشته باشیم .. دیروز یا روز قبل ترش منتشر شد .. به نظر من این سایت تا حالا تست های منصفانه تری داشته نسبت به بقیه سایت ها مخصوصا تامز ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت Hardwareheaven هم در بررسی جدیدش که در مورد HIS 6970 IceQ Mix بوده از Crysis 2 + آپدیت ها استفاده کرده... GTX 570 هم در این تست بوده!
سیستم تست:
و تست:31: :
نتایج یه مقدار با Tomshardware متفاوتن... برتری 570 بر 6970 با اختلاف مشخصه... مخصوصا در Min FPS که اهمیتش بسیار بیشتر از AVG FPS هست.
10 فریم اختلاف در Min Frame کم نیست.
البته ناگفته نماند که برای درایور های جدید AMD و Nvidia باید کمی صبر کنیم.
موفق باشید.
millad1388
15-07-2011, 19:48
سایت Hardwareheaven هم در بررسی جدیدش که در مورد HIS 6970 IceQ Mix بوده از Crysis 2 + آپدیت ها استفاده کرده... GTX 570 هم در این تست بوده!
سیستم تست:
و تست:31: :
نتایج یه مقدار با Tomshardware متفاوتن... برتری 570 بر 6970 با اختلاف مشخصه... مخصوصا در Min FPS که اهمیتش بسیار بیشتر از AVG FPS هست.
10 فریم اختلاف در Min Frame کم نیست.
البته ناگفته نماند که برای درایور های جدید AMD و Nvidia باید کمی صبر کنیم.
موفق باشید.
لازم نیست از این آزمایشهای تخیلی بگزارید تا معملوخم بشه طرفدار NVIDIA هستید :21:
نه معلومه 570 با چه قیمتی هست و چه فرکانسی =احتمالا هم قیمت 580 ر باید باشه :27: چون خودم مدلهای رفرنسی دیدم که همچین قیمتی داشتند و کارایی هم نزدیک به 580 بوده
خندم میگیره که این طرفداران NVIDIA خودشون رو به در و دیوار میزنند یک تست پیدا کنند :27::27::27:که از رقیبشون کلی جلو هستند :27::27::27:
در رابطه با اون قسمت که قزمز کردم این است که نتایج به علت مغلوم نبودن دقیق کارت NVIDIA مخدوشه و در ضمن MIN فریم یک لحظه بیشتر نیست و AVG مهمترینه که مشخص میکنه چه کارتی بهتره
یک مواردی را یادم رفت بگم
اول=کارت 570 با 6970 در خارج از ایارن با قیمت تقریبی 320 دلار در یک رده قرار میگیرند از نظر قیمتی پس برای یک مقایسه عادلانه باید دو کارت با یک قیمت ثابت با هم مقایسه بشوند
دوم=از نظر کارایی هم 6970 را مقداری قویتر از 570 میدونم که البته همونطور که همه میدونند هر بازی شرایط خاص خودشو داره و تو یک بازی با یک تنظیمات بالا 6970 از 590 هم کلی جلو میزنه
سوم=نمیدونم چرا مدل 570 را نزده؟ ولی مدل 6970 را زده !
چهارم =اونها که میخواهند قویتیرین کارت رو هم داشته باشند میروند 6990 و یا 590 میخرند که در یک حدود قدرت دارند
فقط 580 چه از نظر قیمتی و چه از نظر کارایی بین 6970 و 6990 قرار میگیره که به همبن خاطر طرفداران NVIDIA معتقدند بهترین کارتها مال ایشان هستش !:2:
ramincybran
16-07-2011, 09:48
لازم نیست از این آزمایشهای تخیلی بگزارید تا معملوخم بشه طرفدار NVIDIA هستید :21:
نه معلومه 570 با چه قیمتی هست و چه فرکانسی =احتمالا هم قیمت 580 ر باید باشه :27: چون خودم مدلهای رفرنسی دیدم که همچین قیمتی داشتند و کارایی هم نزدیک به 580 بوده
خندم میگیره که این طرفداران NVIDIA خودشون رو به در و دیوار میزنند یک تست پیدا کنند :27::27::27:که از رقیبشون کلی جلو هستند :27::27::27:
در رابطه با اون قسمت که قزمز کردم این است که نتایج به علت مغلوم نبودن دقیق کارت NVIDIA مخدوشه و در ضمن MIN فریم یک لحظه بیشتر نیست و AVG مهمترینه که مشخص میکنه چه کارتی بهتره
یک مواردی را یادم رفت بگم
اول=کارت 570 با 6970 در خارج از ایارن با قیمت تقریبی 320 دلار در یک رده قرار میگیرند از نظر قیمتی پس برای یک مقایسه عادلانه باید دو کارت با یک قیمت ثابت با هم مقایسه بشوند
دوم=از نظر کارایی هم 6970 را مقداری قویتر از 570 میدونم که البته همونطور که همه میدونند هر بازی شرایط خاص خودشو داره و تو یک بازی با یک تنظیمات بالا 6970 از 590 هم کلی جلو میزنه
سوم=نمیدونم چرا مدل 570 را نزده؟ ولی مدل 6970 را زده !
چهارم =اونها که میخواهند قویتیرین کارت رو هم داشته باشند میروند 6990 و یا 590 میخرند که در یک حدود قدرت دارند
فقط 580 چه از نظر قیمتی و چه از نظر کارایی بین 6970 و 6990 قرار میگیره که به همبن خاطر طرفداران NVIDIA معتقدند بهترین کارتها مال ایشان هستش !:2:
میگم دوست عزیز شما همون میلاد در وبسایت HOTOVERCLOCK نیستی که چندین بار توسط کاربران اونجا و من حقیر به خاطر دادن تز های (تقریبا گریه اور) فضایی بشدت مورد لطف قرار گرفتی؟؟ (باقرالگرافیک خودمون )
حالا درسته اینجا کسی بحث تخصصی نمیکنه و چون توجهی نمیشه میتونید تز های مریخی چون نمیدونم RSX معادل 7600GT و xenos معادل 4350 وو... یا اولین سازنده پردازنده 2 هسته ای مال amd بوده و .. میای با منطق ونوسی تعداد خطوط تولید شرکت هارو میشماری و ......
جالبه هرکس دیگه به جای اون بنده خدا بود فرار میکرد و یا لاقل سرشو مینداخت پایین مثل یک کاربر سر به زیر و به دور از هرگون تخیل و ارزو به کار خودش ادامه میداد :31:
درمورده صحبت هاتون که 6970 از 590 هم قویتره خوب خداوند گاهی در افرینشش یکسری نواوری هایی ایجاد میکنه که باعث میشه ما شاهد نوابغی در سرتاسر عالم بشیم که احتمالا این مورد هم از اون face hitting های آس هست
نمیدونم چرا مدل 570 را نزده؟ ولی مدل 6970 را زده !؟؟
پیش از جواب لازمه یه چیز رو بگم
شما و خیلی های دیگه تنها یاد گرفتید
چون y از x بلند تره بس بهتره رو توی ذهنتون فرو کنید.
خوب اینو یک بچه 2 ساله هم میتونه متوجه بشه که خط y مثلا بلندتر از x هنر اینه که یک ادم باشعور لاقل متن ریویو و صحبت های تست کننده رو هم درصورت سواد انگلیسی مطالعه کنه که الان اکثر افراد فقیر دانش اجتماع هم لاقل کمی دارن)
درمورده اون سوالت
وقتی میگه GTX 570 reference model شما نمیفهمی یعنی چی؟ مدل رفرنس توضیح داره؟بعد هم اگه روش کلیک میکردید نوع مدل رفرنس رو براتون لینک میکرد که از چه شرکتی هست و مربوط به inno3d هست که قبلا ریویو شو این سایت زده
من فعلا مطلبی واسه بحث جدی ندیدم اما اگه ببنیم از رو حساب بحثی رو شروع کردی بحث اصلی رو شروع میکنم و میدونی که به راحتی میشه نقض همه تز های فضایی رو در سراسر نت داد
موفق باشی
millad1388
17-07-2011, 17:51
میگم دوست عزیز شما همون میلاد در وبسایت HOTOVERCLOCK نیستی که چندین بار توسط کاربران اونجا و من حقیر به خاطر دادن تز های (تقریبا گریه اور) فضایی بشدت مورد لطف قرار گرفتی؟؟ (باقرالگرافیک خودمون )
حالا درسته اینجا کسی بحث تخصصی نمیکنه و چون توجهی نمیشه میتونید تز های مریخی چون نمیدونم RSX معادل 7600GT و xenos معادل 4350 وو... یا اولین سازنده پردازنده 2 هسته ای مال amd بوده و .. میای با منطق ونوسی تعداد خطوط تولید شرکت هارو میشماری و ......
جالبه هرکس دیگه به جای اون بنده خدا بود فرار میکرد و یا لاقل سرشو مینداخت پایین مثل یک کاربر سر به زیر و به دور از هرگون تخیل و ارزو به کار خودش ادامه میداد :31:
درمورده صحبت هاتون که 6970 از 590 هم قویتره خوب خداوند گاهی در افرینشش یکسری نواوری هایی ایجاد میکنه که باعث میشه ما شاهد نوابغی در سرتاسر عالم بشیم که احتمالا این مورد هم از اون face hitting های آس هست
پیش از جواب لازمه یه چیز رو بگم
شما و خیلی های دیگه تنها یاد گرفتید
چون y از x بلند تره بس بهتره رو توی ذهنتون فرو کنید.
خوب اینو یک بچه 2 ساله هم میتونه متوجه بشه که خط y مثلا بلندتر از x هنر اینه که یک ادم باشعور لاقل متن ریویو و صحبت های تست کننده رو هم درصورت سواد انگلیسی مطالعه کنه که الان اکثر افراد فقیر دانش اجتماع هم لاقل کمی دارن)
درمورده اون سوالت
وقتی میگه GTX 570 reference model شما نمیفهمی یعنی چی؟ مدل رفرنس توضیح داره؟بعد هم اگه روش کلیک میکردید نوع مدل رفرنس رو براتون لینک میکرد که از چه شرکتی هست و مربوط به inno3d هست که قبلا ریویو شو این سایت زده
من فعلا مطلبی واسه بحث جدی ندیدم اما اگه ببنیم از رو حساب بحثی رو شروع کردی بحث اصلی رو شروع میکنم و میدونی که به راحتی میشه نقض همه تز های فضایی رو در سراسر نت داد
موفق باشی
من نمیدونم دارین از چی حرف میزنید؟:2:حالم هم از چرت و پرت گفتن بهم میخوره:2:
در ضمن اولین پردازنده 2 هسته ایی amd برای سال 2003 هست که 4 سالی عقیتر از پردازشگر اینتلی هست
xenos r510 هم دارای 40 پردازشگر سایه زن هست که معادل گرافیک آنبرد میشه که دقیقا معادل مشخصات xbox360 هستش و شما شاید نمیدونی معنی معادل یعنی چی:27:
در ضمن نمیدونم وقتی یک کارتی بهتره الکی ایراد میگیرین:27:اون سایت هم که شاهکاره :27:اونقدر طرفداری مشخصه که هر بجه ای متوجه میشه:2:
اگر تو این سایت بخواین هر کارت مرجع amd را با مدلی از nvidia داشته باشین با یک مدل فوق اور شده از nvidia که قیمتی به مراتب بالاتر داره مواجه میشیم:31:این طرفداری محض هست
مثلا اومده کارت گرافیک فوق اور شده گیگابایت 560tiرا با فرکانس هسته 1 گیگاهرتز با کارت 2 گیگابایت 6950 مقایسه کرده:18:جالب هست کهکارت گیگابایت تو بازی کرایسیس 2باز هم عقب می افته:27:
shahabprince
17-07-2011, 19:18
بابا جون چرا دعوا میکنید؟...
چون این بازی از Tesslation زیادی استفاده میکنه
و چون کارتهای انویدیا از این لحاظ قوی تر هستن پس مشخصه که فریم بیشتری میدن.
این که دیگه عوا نداره
این که دیگه عوا نداره
خوب این رو هر کسی میفهمه... ولی وقتی کسی نخواد متوجه بشه و حرف خودشو بزنه شما کلافه نمیشی؟:20::31::13:
millad1388
17-07-2011, 19:45
خوب این رو هر کسی میفهمه... ولی وقتی کسی نخواد متوجه بشه و حرف خودشو بزنه شما کلافه نمیشی؟:20::31::13:
منم دقیقا همین نظر را دارم
وقتی کسی معنی برابر بودن 570 با 6970 را متوجه نباشه و مدام وقتشو هدر بده که یک سایت طرفدارnvidia پیدا کنه من چی بگم:31::41:
وقتی یک دنیا بنچمازک درست هم مخالف حرفهایشان باشد به خاطر اینکه طرفدار متعصب هستند نمیبینند:18:
millad1388
17-07-2011, 19:54
این که دیگه عوا نداره
بی خودی تسلیشین رو علم نکنید:31:کدوم فریم بیشتر:18:فریم یکسانی میدهند
در ضمن همیشه تفاوت در بازی بیشتر از تفاوت در کارت گرافیک بوده و هست
خودم دیدم تو یک بازی که nvidia دوسته چطور و با اختلاف 10 فریم از 60 فریم 450 از 5770 جلو میافته و برعکس
یعنی تو یک بازی 6970 میتونه از 580 هم جلو بزنه =اگه منبع و مدرک بخواین هست
پس چطور میگیم مثلا کارت گرافیک 6970=570 gtx هست؟ از روی قیمت و نتایج اکثر بیشتر بازی ها
قضیه اختلاف بین بازیها از سری 4000 ati هست و قبلش و ربطی به چیزهای دیگر ندارد
منم دقیقا همین نظر را دارم
وقتی کسی معنی برابر بودن 570 با 6970 را متوجه نباشه و مدام وقتشو هدر بده که یک سایت طرفدارnvidia پیدا کنه من چی بگم:31::41:
وقتی یک دنیا بنچمازک درست هم مخالف حرفهایشان باشد به خاطر اینکه طرفدار متعصب هستند نمیبینند:18:
6970 برابر 570 هست. ولی این مثل روز واضحه که در تسلیشن پرفرمنس و مینیمم فریم(که بسیار از AVG مهم تره) از 570 به طرز قابل توجهی عقب تره.
کلا تا حالا Crysis 2 توی 3 تا سایت بررسی شده... Tomshardware Guru3d HardwareHeaven که هر سه تاش این جا گذاشته شده.
حالا منظور شما از این حرف که میگی من میگردم دنبال سایت های Nvidia فن چیه من نمیدونم...!!!:18:
شما هم بهتره یه مقدار توی پست دادن هات دقت کنی وگرنه ناچار میشم گزارش بدم... شما این تاپیک رو که کلا 2 صفحه هست کامل نخوندی اومدی هی الکی پست میدی معلوم هم نیست منظورت از این حرف ها چیه...
یه بار پست های خودت رو بخون جدا همش داری این شاخه اون شاخه میکنی... یه موضوع هست این که Crysis 2 DX11 روی این بحث کن. نرو سراغ موضوعات دیگه!!!
موفق باشی.
ramincybran
17-07-2011, 22:44
من نمیدونم دارین از چی حرف میزنید؟:2:حالم هم از چرت و پرت گفتن بهم میخوره:2:
در ضمن اولین پردازنده 2 هسته ایی amd برای سال 2003 هست که 4 سالی عقیتر از پردازشگر اینتلی هست
xenos r510 هم دارای 40 پردازشگر سایه زن هست که معادل گرافیک آنبرد میشه که دقیقا معادل مشخصات xbox360 هستش و شما شاید نمیدونی معنی معادل یعنی چی:27:
در ضمن نمیدونم وقتی یک کارتی بهتره الکی ایراد میگیرین:27:اون سایت هم که شاهکاره :27:اونقدر طرفداری مشخصه که هر بجه ای متوجه میشه:2:
اگر تو این سایت بخواین هر کارت مرجع amd را با مدلی از nvidia داشته باشین با یک مدل فوق اور شده از nvidia که قیمتی به مراتب بالاتر داره مواجه میشیم:31:این طرفداری محض هست
مثلا اومده کارت گرافیک فوق اور شده گیگابایت 560tiرا با فرکانس هسته 1 گیگاهرتز با کارت 2 گیگابایت 6950 مقایسه کرده:18:جالب هست کهکارت گیگابایت تو بازی کرایسیس 2باز هم عقب می افته:27:
من جدا در عجب میمونم تاحالا چندین بار توسط من تو همین وبسایت یا د 99% دفعات توی هات اورکلاک انچنان مورد لطف قرار گرفتی حرف های بی منطق و بی منبع من در اوردیتون رو شده باز هم سرتون بالا و با اقتدار تمام به محمل گویی در چندین فروم به صورت متداول ادامه میدید.
یکمم خجالت خوب چیزیه خدا شاهده یک انسان صحیح سالم بود با اون ضایع شدن ها از فروم لاقل فرار نمیکرد بلکه سرشو مینداخت پایین دفعه بعد به خوبی گوش میداد .
حالا من ذره ذره حرف های فضاییتونو رو میکنم که با اینکه همون دفعه این همه واستون توضیح دادم و اشتباهتتو بهت گوشزد کردم اما بازم متاسفانه به گفتنه حرف های خیلی ببخشید بی منبع و چرند ادامه میدید:
اول:
چرا دوست عزیز در یک موضوعی که اطلاع ندارید یا نمیتونید با یک سرچ ساده در گوگل اونو بفهمید ظهار نظر میکنید؟این حرفا رو از کجا در میاری؟خدا شاهده من موندم.
اون روشن سازی من در هات اورکلاک این بود که شما ادعاکردی اولین پردازنده 2 هسته ای مال amd بوده بعد من برات شجره نامشو رو کردم:(قبلا گفتم یک بار دیگه هم میگم)
اولین پردازشگر 2 هسته ای non-embedded مربوط به برند IBM هست سری POWER 4 که در سال 2001 عرضه شد.
اولین پردازشگر 2 هسته ای embedded هم بازم مربوط به IBM هست سری POWER 5 که در سال 2004 عرضه شد.
اولین پردازشگر 2 هسته ای AMD هم در سال 2005 عرضه شده (حالا اینکه 2003 رو از کجا در اوردی اشتباهی اون لینکی که در هات به عنوان منبع داده بودم رفتی زمان عرضه Athlon 64 رو نگاه کردی در صورتی که باید میرفتی athlon 64x2 رو مشاهده میکردی که تاریخ عرضه اونو 2005 زده.
دفعه بعد که خواستی بحث کنی دوست عزیز برید یک دقیقه وقت بزارید یک سرچی بکنید و با این حرف های من در اوردی سطح دانش سایت رو پایین نیارید اینطوری اطلاعات غلطی که دائما دارید در سطح فروم پخش میکنید باعث میشه دوستان رو مثل همیشه گمراه کنی.
این پستت توی هات اورکلاک بود . تازه بعد از اون همه مدت هنوز هم یاد نگرفتی قضیه از چه قرار بوده.xenos پسر گل 40 پردازنده شیدر نداشته بلکه 48 تا پردازنده نسل اولیه داشته و نکته دیگه 4350 هم 48 تا نداشته تا معادل لقب بگیره بلکه 80 پردازنده شیدر داشته.(یک نکته ریز هست که بعدا عرض میکنم)تا میای یک چیزیرو درست کنی کلا میزنی خراب ترش میکنی و ابرو خودتونو بیشتر میبرید.یکمقدار تحقیق کوچولو تو حرفاتون باشه اینجور اتفاق واستون نمیوفته.
نوشته اصلی توسط MILAD
4350=گرافیک xbox 360 =یعنی همون گرافیک آنبرد کامپیوتر ها
ps3=7600 gt
اینم جواب من که فک میکنم برای این گونه کامنت های من دراوردی و چرند کافی باشه:
وای من چرا صفحرو اینجا ندیده بودم
میگم دوست عزیز شما کلا کل ساختاره این دو کنسول رو الان شکافتی نه؟؟ چنان با قاطعیتم گفتی ادم حس میکنه سران مایکروسافت و سونی این هارو الان گفتن. این هارو کاربران ساده یک سایت تماما بازی مثل ---------- میدونن که rsx معدل نسل 7800 و 7900 با کمی اضافات معماری g80 هستن و xenos هم معادل نسل x1900 و البته +یونفاید شیدر های نسل اولیه که البته این بحث ها مربوط به 5 سال پیشه :)
دوست من قبل از اینکه در فرومی که اکثر افرادش افرادی با اطلاع در زمینه سخت افزار هستن کامنتی رو عنوان کنید قبلش کمی مطالعه داشته باشید تا اینجور اطلاعات فضایی ندید.
دیدم در تاپیک سری 7000 هم دایره علوم سخت افزار رو ترکوندید لاقل اینجا کمی اروم تر جلو برید.
الان به نظرت کافیه یا باز هم باید ادامه بدم: (خدا شاهده هرکی دیگه بود با شرمساری لاقل کمی عبرت میگرفت:13: )
lمیدونی دوست عزیز همه سایت ها دروغ و جفنگ میکن و این وسط شما با این دانش فوقولادتون راست میگی. (خدا شاهده اعتماد به نفس گاندی اینقد نبود)
جدا با این حرف های الکی در فروم های مختلف مطرح میکنید به چی میخواید برسید؟ مثلا عنوان این حرف مسخره که 6970 از 590 هم قوی تره
مثلا با دیدن این بنچمارک عقل و شعور ادمی همچین تصمیمی میگیره؟
در این رزولوشن فضایی تقریبا دست نیافتنی برای ایرانی های گرامی و بیصرفه(فریم خنده دار) و خوب تکنولوژی eyfinity الان نتیجه میگیریم 6970 در هر شرایطی 590 رو میخوره اره؟
اونوقت با این حساب باد این نتیجرو بگیریم در سنگین ترین و پرگرافیک ترین بازی عصر حاضر یعنی witcher 2 در رزولوشن ها منطقی و به دور از بحث eyfinity در هر شرایطی 580 این 6990 رو قورت میده نه؟
یعنی جدا سطح درک ما باید اینقدر باشه؟
دوست من اینقدر با حرف های الکی و بی پایه و اساس وقت کاربران با اطلاع این فروم و فروم ها دیگرو نگیرید فقط باعث میشید الکی سایت متشنج بشه با حرف های الکی که تعداد کمیشو فقط من درهمین کامنت مثال زدم.
کمی مطالعه هم بد نیست سعی کنید یک مقدار هم که شده مطالعه داشته باشد تا اینگون پست هارو انشالا در اینده ازتون نبینیم.
موفق باشید
millad1388
19-07-2011, 19:46
باز هم سال 2005 پردازنده 2 هسته ایی داده ولی اینتل سال 2007 پردازنده نسل جدیدش با معماری core را داد بیرون میخواستم بگم نسل جدید amd از کی اومده اینطورس شد:31:
میدونم اون 48 پردازشگر سایه زن داره و گرافیک 4350 و 5450 و 4550 دارای 80 تا ریز پردازشگر سایه زن هستند و گرافیک آنبرد چیپ 780 و 880 دارای 40 سایه زن هست منظور من قدرتشون بود که همشون در یک حد هستند
در ضمن مشخصات گرافیک PS3 در حد 7600GSحساب میشه
حالا بعضی ها تو مغزشون نمیره که چطور با همچین گرافیک پایینی که در حد گرافیک آنبرد هست این قدر بازی ها رو تو وضوح 1920 در 1080 خوب اجرا میکنه یک بحث دیگه است
معنی معادل هم یعنی قدرت یکسانی دارند که مثل اینکه شماها معنی معادل رو نمیدونید
یعنی الآن witcher 2 شد بهترین بازی کره زمین :18: البته بازی خیلی خوبیه و امتیاز بالای هم گرفته ولی منظورم من راجع به تفاوت بازی ها بود که از تفاوت کارتها به مراتب بیشتره
شاید یکی اون بازی رو اصلا دوست نداشته باشه ولی شما طرفداران nvidia مخصوصا میگردین دنبال بازی هایی که nvidia توش بهتره منم بلدم بنچمارک خفن بگذارم که که amd از رقیبش به طور وحشتناکی از رقیبش جلو میزنه پس یک بازی ملاک نیست و مجموع بازها ملاکه
نمیخواستم جواب بدم که پست شلوغ بشه الکی ولی..............
EhsanCPU
19-07-2011, 23:31
من نگرانم که اگه این آقا اینطوری ادامه بده
این تاپیک ارزشمند
به روزگار تاپیکهای قبلی که ایشون باعث شد بسته بشن دچار بشه:13:
mehran gorji
20-07-2011, 01:31
اقا میلاد کلا عاشق بحثه.
اتفاقا این ید نیست خوب است.در صورت رعایت کردن.{احترام}
این بحث ها بهتر است با ارامش انجام گیرد تا هم تاپیک قفل نشود و هم بتوانیم تجربه بیشتری از این بحث ها کسب کنیم.
در صورتی که حرف های تکراری نباشد
ramincybran
20-07-2011, 01:45
باز هم سال 2005 پردازنده 2 هسته ایی داده ولی اینتل سال 2007 پردازنده نسل جدیدش با معماری core را داد بیرون میخواستم بگم نسل جدید amd از کی اومده اینطورس شد:31:
خیلی خوب فقط دفع بعد دقت کن وقتی میگی اولین شرکتی که پردازنده 2 هسته ای زد کی بود با تحقیق بگید.نکته دیگه تعداد هسته ها ملاک نیست همین الان 6 هسته ای های amd در برابر 4 هسته ای های i7 اینتل تکلیفشون مشخصه.
میدونم اون 48 پردازشگر سایه زن داره و گرافیک 4350 و 5450 و 4550 دارای 80 تا ریز پردازشگر سایه زن هستند و گرافیک آنبرد چیپ 780 و 880 دارای 40 سایه زن هست منظور من قدرتشون بود که همشون در یک حد هستند
خوب شما باز هم خیلی اشتباه میدونی دوست عزیز.
کی گفته xenos 48 تا پردازشگر شیدر داره؟ من گفتم پردازنده داشته نه اینکه پردازنده شیدر.xenos پسر گل در واقع 48 تا پردازنده sp یا همون چیزی که الان stream processor میخونیم داشته و درواقع sp دارای 5-wide vector unit هستش.
یعنی مجموع پردازنده های شیدر xenos برابر 48 تا نیست بلکه 48*5 یعنی 240 عدد پردازنده شیدر که واحد های تکی alu هستن.
اگر بخوای به قول خودت معادل بگیری باید با R600 GT که 2900GT معادل بگیریش که اون هم 240 پردازنده شیدر داره. یعنی 3 برابر 4350 و 5450 و 4550 که هرکدوم 80 تا پردازشگر شیدر یا همون 16 پردازشگر SPU از نوع SIMD هستن.
اگر بخوای به لحاظ قدرت محاسباتی تفکیک کنی باید بدونی که XENOS قدرت محاسباتی برابر 240 گیگا فلاپس داره و اون 3 تایی که شما نام بردی به ترتیب 92 و 96 و104 گیگا فلاپس توانایی پردازش دارن.
نحوه محاسبه اینها رو در یکی از فروم ها به طور اختصاصی توضیح دادم .
این هم نشونه کم دقتی و اعتماد به نفس زیادتونه که باید کمی کنترلش کنین اگرنه باز هم من دوباره به خدمت میرسم.
در ضمن مشخصات گرافیک PS3 در حد 7600GSحساب میشه
اخه چرا اینقدر علاقه داری حرف های بی پایه اساس اون هم با اعتماد به نفس تمام بزنی دوست عزیز؟؟
اخه چند بار باید شرمنده میگم ضایع بشید تا این روش تونو کنار بزارید؟؟
شما این مطلب رو از کجا در اوردی؟نکنه شما سازنده تراشه rsx هستی ها؟
rsx برپایه nv47 هست که میشه همون نسل 7800 . Based on NV47 Chip (Nvidia GeForce 7800 Architecture
در مقام مقایسه با 7900gtx و 7800gtx باید بدونی کانفیگ کور یا config core بدون rop برای rsx هست 24 : 24: 8 برای درک بهتر چون rsx از نوع unified نیست هسته ها به ترتیب Vertex shader : Pixel shader : Texture mapping unit اینجوری شمارش میشن و همین تعداد هسته برای 7900 به صورت 24 : 24 : 8 iهست اما فرکانس اون 650 و rsx برابر 550 یعنی برابر 7800gtx 512 mb هست.
حالا شما 7600 gs رو از کجا در اوردین خدا عالمست.تعداد هسته های اون بر اساس Vertex shader : Pixel shader : Texture mapping unit میشه 12 : 12: 5 .اصلا هیچ ربطی به هم ندارن.مثله صحبت های قدیم من دراوردی بی پایه و اساس.
معنی معادل هم یعنی قدرت یکسانی دارند که مثل اینکه شماها معنی معادل رو نمیدونید
دیگه با صحبت هایی که بالا کردم سنگ پای قزوین بود خورد میشد و سرش رو مینداخت پایین و عین یک کاربر خوب و بی ادعا به کارش ادامه میداد.
یعنی الآن witcher 2 شد بهترین بازی کره زمین البته بازی خیلی خوبیه و امتیاز بالای هم گرفته ولی منظورم من راجع به تفاوت بازی ها بود که از تفاوت کارتها به مراتب بیشتره
شاید یکی اون بازی رو اصلا دوست نداشته باشه ولی شما طرفداران nvidia مخصوصا میگردین دنبال بازی هایی که nvidia توش بهتره منم بلدم بنچمارک خفن بگذارم که که amd از رقیبش به طور وحشتناکی از رقیبش جلو میزنه پس یک بازی ملاک نیست و مجموع بازها ملاکه
نمیخواستم جواب بدم که پست شلوغ بشه الکی ولی..............
اینکه ویچر 2 و crysis 2 پرگرافیک ترین بازی های حال حاظر هستن نیازی به اثبات نداره و اما اینکه شما با اینها مشکل داری چون انویدیا قویتره مثل همون مباحث خزعبلاتی همیشگی تونه که متاسفانه هیچ جا بهش رسیدگی نمیشه.
همین الان در یک فروم دیگه اینقدر به خاطر حرف ها و محملات بی پایه و اساس که در یکی از تاپیک ها سخنوری کرده بودید از شما گفته شده که هر کاربر دیگه بود اگر تیتانیوم میبود اب میشد و دیگه اون طرف ها پیداش نمیشد.یا لاقل یکم عبرت میگرفت و خودشرو اصلاح میکرد.
اقا میلاد کلا عاشق بحثه.
اتفاقا این ید نیست خوب است.در صورت رعایت کردن.{احترام}
این بحث ها بهتر است با ارامش انجام گیرد تا هم تاپیک قفل نشود و هم بتوانیم تجربه بیشتری از این بحث ها کسب کنیم.
در صورتی که حرف های تکراری نباشد
بحث زمانی خوبه که روی اصول و پایه اساس باشه.
معذرت میخوام تاپیک های تخصصی کودکستان که نیست هرکس هرچی دلش خواست بگه و بعد از رو انها نتیجه گیری هم بکنه.
ایشون متاسفانه سابقه بدی ایجاد کردن و من هم ایشون رو نمیشناختم تا اینکه دیدم در چند تا از تاپیک ها اظهار نظر های عجیب و متاسفانه بی پایه و اساس میکردن مجبور شدم بشدت برخورد کنم.
قصد من خدایی نکرده ضایع کردن ایشون نیست بلکه به راه درست بحث کردن برنشونه.اگه به بحث یک نفر الان میتونه بیاد چنان تئوری های بده که صنعت ریز تراشهه ها به خودش ندیده اخرشم بگه منبعش خودمم(ایشون در این مورد هم سابقه دارن) .اینکه نشد
سلام به همگی.
دوستان سایت Techspot هم در آخرین بررسی خودش از کارت گرافیک Gigabyte GeForce GTX 580 SOC از Crysis 2 + DirectX11 Enabled استفاده کرده است.
سیستم تست:
Core i7 Test System Specs
- Intel Core i7 965 Extreme Edition (Overclocked @ 3.70GHz)
- x3 2GB G.Skill DDR3 PC3-12800 (CAS 8-8-8-20)
- Asus P6T Deluxe (Intel X58)
- OCZ ZX Series (1250w)
- Crucial RealSSD C300 256GB (SATA 6Gb/s)
- Gigabyte Radeon HD 6970 (2048MB) Crossfire
- Gigabyte Radeon HD 6990 (4096MB)
- Gigabyte Radeon HD 6970 (2048MB)
- VisionTek Radeon HD 6950 (2048MB)
- Asus Radeon HD 6870 (1024MB)
- HIS Radeon HD 5870 (1024MB)
- Gigabyte GeForce GTX 590 (3072MB)
- Gigabyte GeForce GTX 580 SOC (1536MB)
- Asus GeForce GTX 580 (1536MB)
- Gigabyte GeForce GTX 570 (1280MB)
- Gigabyte GeForce GTX 560 Ti (1024MB)
- Inno3D GeForce GTX 480 (1536MB)
- Palit GeForce GTX 470 (1280MB)
- Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- Nvidia Forceware 275.33
- AMD Catalyst 11.6
و تست ها:
نتایج کاملا واضح و معلوم هستند و نیازی به توضیح اضافه نمیبینم...
موفق باشید.
dark fear
16-08-2011, 00:53
این تست زیاد درست نیست.. درایور ها قدیمیه.. مثلا مال AMD ورژن 11.6 درصورتی که الان 11.8 اومده (که اتفاقا یکی از
خصوصیاتش افزایش کارایی کرایسیس 2 هست! تو توضیحاتش نوشته! )
من با 2تا 6950 میانگین حدود 60 میگیرم! تا 90 هم میرسه! هرکی خواست مدرک هم میذارم (حداکثر جزئیات و ابعاد)
واسه NVIDA هم احتمالا درایور های جدید تر هست.. چون گمون نکنم 590 میانگین 54 بده!!
omidbooter
16-08-2011, 15:46
سلام
یه چیزی بود که باید میگفتم حالا جای دیگه بهتر نبود اینجا میگم-شرمنده
من متحیر موندم تو این فروم!!!!!!!!!
وقتی به بخش های مختلف سر میزنم و پست ها رو میبینم واقعا تاسف میخورم
همش کل کل همش حرفهای تکراری که این که من میگم درسته--این بهتره--این فقط--
همش تعصب
هر کی از هر جا میرسه نظر کارشناسانه میده تو هر بحثی که اصلا سر هم در نمیاره بعد هم بجای قبول اشتباه فقط توجیه
کاربرهای قدیمی و فعال هم همش کاربر جدید که وارد بحث میشه رو چپ و راست میکوبن که رو حرفشون حرف نزنن
هر کی حالا هر نظری داره بگه اما نظر خودشو بگه نه این که بزاره پای تحقیقات علمی بی نقص!
مدیران و کاربرهای فعال هم بجای تمسخر میتونن با دلیل مدرک بگن اشتباه میکنین ولی محترمانه نه با تمسخر
یعنی چی که میگید تو که سرت در نمیاد حرف نزن؟؟؟درسته خودم میگم نباید کل کل بشه اما هر کی ازاده نظر خودشو حالا درست با غلط بگه که اگه اشتباه بود بهش محترمامه میگید ولی این که میگید تو حرف نزن یا اون دوستمون که میگه من تو اون
سایت بهت لطف کردم!! پس چجوری روت میشه باز حرف بزنی؟؟!!!!!
فروم جای بحث ازادانه هر کس نظر خودشو محترمانه بگه و البته طبق قوانین اون فروم
چرا بحث رو حساس میکنید و همش به فکر جواب دادن دندان شکن به پست های دیگه هستیم؟
اینجا نه پولی به کسی میدن که درست جواب بده نه پولی میگیرن از کسی که اشتباه بگه(میگم اگه پولی بود کشت و کشتار راه میوفتاد ها:46:)
اصلا اگه این بحث ها نباشه و من بی سواد نیام حرف اشتباه نزنم و شما درستشو بهم نگید که این همه من و امسال من وقت میزارن میان اینجا چیزی یاد نمیگیرن پس چه فایده؟؟فایدش همینه که فقط به هم توهین کنید و کل کل و هر کی هم بیشتر توهین کنه و پشتش گرم باشه تو این جنگ یا کل کل یا مسابقه... برنده شده.همین
من خودم چند تا نظر سنجی قدیم زدم که بین انویدیا و ای تی ای واینل و ای ام دی کدوم بهتره که اینقدر توهین کردن و کل کل و دعوا و....که بسته شد
حالا جالب اینجاست کار مدیرای فروم اینجا فقط شده دیکتاتوری
یعنی وقتی کاری از دستشون بر نمیاد برای جمع کردن بحث و به جای اخطار به شخص متخلف و جلوگیری از فعالیتش سریعا تاپیک و قفل میکنن(این همه ادم نظر دادن تو تاپیک وقت گزاشتم مدیر محترم با یه کلیک ناقابل قفل میکنه و .......همه.
یعنی مثل این میمونه که یکی مریض شده دستش زنبور نیش زده بعد به جای درمان دستشو قطع کنیم
من اینارو کلی گفتم شخص خاصی مد نظرم نبود امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه و مدیران هم تاپیکو طبق معمول قفل نکنن و منو هم قفل نکنن:20:
من جدا در عجب میمونم تاحالا چندین بار توسط من تو همین وبسایت یا د 99% دفعات توی هات اورکلاک انچنان مورد لطف قرار گرفتی حرف های بی منطق و بی منبع من در اوردیتون رو شده باز هم سرتون بالا و با اقتدار تمام به محمل گویی در چندین فروم به صورت متداول ادامه میدید.
یکمم خجالت خوب چیزیه خدا شاهده یک انسان صحیح سالم بود با اون ضایع شدن ها از فروم لاقل فرار نمیکرد بلکه سرشو مینداخت پایین دفعه بعد به خوبی گوش میداد .
حالا من ذره ذره حرف های فضاییتونو رو میکنم که با اینکه همون دفعه این همه واستون توضیح دادم و اشتباهتتو بهت گوشزد کردم اما بازم متاسفانه به گفتنه حرف های خیلی ببخشید بی منبع و چرند ادامه میدید:
اول:
چرا دوست عزیز در یک موضوعی که اطلاع ندارید یا نمیتونید با یک سرچ ساده در گوگل اونو بفهمید ظهار نظر میکنید؟این حرفا رو از کجا در میاری؟خدا شاهده من موندم.
اون روشن سازی من در هات اورکلاک این بود که شما ادعاکردی اولین پردازنده 2 هسته ای مال amd بوده بعد من برات شجره نامشو رو کردم:(قبلا گفتم یک بار دیگه هم میگم)
اولین پردازشگر 2 هسته ای non-embedded مربوط به برند IBM هست سری POWER 4 که در سال 2001 عرضه شد.
اولین پردازشگر 2 هسته ای embedded هم بازم مربوط به IBM هست سری POWER 5 که در سال 2004 عرضه شد.
اولین پردازشگر 2 هسته ای AMD هم در سال 2005 عرضه شده (حالا اینکه 2003 رو از کجا در اوردی اشتباهی اون لینکی که در هات به عنوان منبع داده بودم رفتی زمان عرضه Athlon 64 رو نگاه کردی در صورتی که باید میرفتی athlon 64x2 رو مشاهده میکردی که تاریخ عرضه اونو 2005 زده.
دفعه بعد که خواستی بحث کنی دوست عزیز برید یک دقیقه وقت بزارید یک سرچی بکنید و با این حرف های من در اوردی سطح دانش سایت رو پایین نیارید اینطوری اطلاعات غلطی که دائما دارید در سطح فروم پخش میکنید باعث میشه دوستان رو مثل همیشه گمراه کنی.
این پستت توی هات اورکلاک بود . تازه بعد از اون همه مدت هنوز هم یاد نگرفتی قضیه از چه قرار بوده.xenos پسر گل 40 پردازنده شیدر نداشته بلکه 48 تا پردازنده نسل اولیه داشته و نکته دیگه 4350 هم 48 تا نداشته تا معادل لقب بگیره بلکه 80 پردازنده شیدر داشته.(یک نکته ریز هست که بعدا عرض میکنم)تا میای یک چیزیرو درست کنی کلا میزنی خراب ترش میکنی و ابرو خودتونو بیشتر میبرید.یکمقدار تحقیق کوچولو تو حرفاتون باشه اینجور اتفاق واستون نمیوفته.
اینم جواب من که فک میکنم برای این گونه کامنت های من دراوردی و چرند کافی باشه:
الان به نظرت کافیه یا باز هم باید ادامه بدم: (خدا شاهده هرکی دیگه بود با شرمساری لاقل کمی عبرت میگرفت:13: )
lمیدونی دوست عزیز همه سایت ها دروغ و جفنگ میکن و این وسط شما با این دانش فوقولادتون راست میگی. (خدا شاهده اعتماد به نفس گاندی اینقد نبود)
جدا با این حرف های الکی در فروم های مختلف مطرح میکنید به چی میخواید برسید؟ مثلا عنوان این حرف مسخره که 6970 از 590 هم قوی تره
مثلا با دیدن این بنچمارک عقل و شعور ادمی همچین تصمیمی میگیره؟
در این رزولوشن فضایی تقریبا دست نیافتنی برای ایرانی های گرامی و بیصرفه(فریم خنده دار) و خوب تکنولوژی eyfinity الان نتیجه میگیریم 6970 در هر شرایطی 590 رو میخوره اره؟
اونوقت با این حساب باد این نتیجرو بگیریم در سنگین ترین و پرگرافیک ترین بازی عصر حاضر یعنی witcher 2 در رزولوشن ها منطقی و به دور از بحث eyfinity در هر شرایطی 580 این 6990 رو قورت میده نه؟
یعنی جدا سطح درک ما باید اینقدر باشه؟
دوست من اینقدر با حرف های الکی و بی پایه و اساس وقت کاربران با اطلاع این فروم و فروم ها دیگرو نگیرید فقط باعث میشید الکی سایت متشنج بشه با حرف های الکی که تعداد کمیشو فقط من درهمین کامنت مثال زدم.
کمی مطالعه هم بد نیست سعی کنید یک مقدار هم که شده مطالعه داشته باشد تا اینگون پست هارو انشالا در اینده ازتون نبینیم.
موفق باشید
سلام عزیز
من اصلا کاری به بحثهایی که کردین ندارم ولی این بنچمارکهای گذاشتین حتی به گفته خودتون هم نمیشه بهشون اطمینان کرد...
به عنوان مثال آخه من که یه 4870 ذپرتی دارم, ولی witcher رو روی حداکثر گرافیکش با dx9 با این آماری که از 580 و 6970 گذاشته اصلا نباید بتونم اجرا کنم در صورتیکه من دارم حداقل 40 fps رو میگیرم!!!!!!
یکمی واسه من عجیبه این بنچها...
واسه crysis 2 با dx9 هم روی highest detail و res 1920*1080 حداقل 30 fps رو میگیرم...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.