مشاهده نسخه کامل
: _ معرفی دستگاه های پخش HD شرکت Xtreamer
2 تا روتر دیگه هم آوردم تست کردم.من چند دستگاه وصل میکنم مشکلی ندارم از لحاظ روتر.هرچی که هست از دستگاهه
دستگاه را برای تست به گارانتی ببرید و در صورت داشتن مشکل سخت افزاری 48 ساعت بعد دستگاه تعویضی تحویل خواهد شد
در صورت نیاز دستگاه امانت در طول مدت سرویس در اختیار شما قرار خواهد گرفت
موفق باشید
Gamexland
13-11-2011, 21:57
مراکز گارانتی کجاست میشه لطفا آدرس بدید؟ در شهرستان ها هم داره؟
آدرس در کارت گارانتی هستش در شهرستان خیر فقط در تهران میتونید مراجعه کنید
مبارک باشه کار کردش چطوره ؟ آپدیتش کردید ؟ البته فریمور جدیدتری این هفته میدن
عذز ميخوام بابت تاخير در جواب ، كاركردش عالي ولي يه مشكلات كوچولو داره كه مطمئنن با توجه به آپديت هاي سريع از طرف شركت حل ميشه . كلا دستگاه عالييه و من از انتخابم راضي هستم و به اين نكته هم اشاره كنم كه كيفيت دستگاه دقيقا به همون شكلي كه شما در اين انجمن گفته بوديد بود .
در ضمن در رابطه با آپديت دستي دستگاه آموزشي بزاريد چون اون روشي كه شما لينك به يكي از دوستان در جواب درخواست داده بوديد كار ساز نيست روش ديگري هست كه در سايت من نديدم و من انجامش دادم .
عذز ميخوام بابت تاخير در جواب ، كاركردش عالي ولي يه مشكلات كوچولو داره كه مطمئنن با توجه به آپديت هاي سريع از طرف شركت حل ميشه . كلا دستگاه عالييه و من از انتخابم راضي هستم و به اين نكته هم اشاره كنم كه كيفيت دستگاه دقيقا به همون شكلي كه شما در اين انجمن گفته بوديد بود .
در ضمن در رابطه با آپديت دستي دستگاه آموزشي بزاريد چون اون روشي كه شما لينك به يكي از دوستان در جواب درخواست داده بوديد كار ساز نيست روش ديگري هست كه در سايت من نديدم و من انجامش دادم .
هر دو روش آپگرید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
قبل از مراجعه به گارانتی فریمور دستگاه را به روش اضطراری یک بار آپدیت کنید و دوباره شبکه را تست کنید :
kia.Tahamtan
15-11-2011, 20:42
سلام.قصد خرید اکستریمر پرودیجی و یا AC.ryan دارم.
ممنون اگه راهنمایی کنید
sorenphoto
16-11-2011, 10:24
سلام. الان Xtreamer SideWinder 2 موجود هست ؟ قیمتش چنده ؟
سلام. الان Xtreamer SideWinder 2 موجود هست ؟ قیمتش چنده ؟
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
سلام.قصد خرید اکستریمر پرودیجی و یا AC.ryan دارم.
ممنون اگه راهنمایی کنید
درود :
متاسفانه دستگاه های مورد نظر شما موجود نیست
eternity
17-11-2011, 14:56
فرصتی پیش اومد یک تست اساسی روی این پلیر انجام بدم :
مزایا :
- اولین نکته مورد توجه GUI شکیل این دستگاه است و طراحی هوشمندانه آن.به طوریکه همه چیز در دسترسه.همه موارد جهت استفاده در GUI چیده شده.در زمان Playback هم منوی حرفه ای داره که کارهایی مانند تعویض فونت (برای فیلم) و جلو عقب کردن با آپشن های مفید و ... کاملا دیده شده.برای پخش موسیقی هم یک JukeBox زیبا داره که همه منوهای لازم را در اختیار میگزاره (البته یک کمی کنده که گویا در فرمویرهای بعدی داره اصلاح میشه.
-دومین نکته Playback روان بالاخص در فایل های ویدئویی سنگین و ایزو بلوری هستش.ساپورت کاملی از کلیه فرمتهای تصویری و صوتی داره.
که میتونید توی فایل PDF زیر که آپلود کردم مشاهده کنید :
راستش هاردم پر بو از فرمت های مختلف و اجق وجق! که این دستگاه همه را پخش کرد. (به جز برخی ادیشن های WMV که این فایل ها به دلیل عدم ساپورت سیگما و ریلتک تو هیچ پلیری درست و درمون پخش نمیشه)
-سومین نکته بخش های مالتی مدیا و شبکه این دستگاه بود که امکانات خوبی براش در نظر گرفته شده.
در بخش مالتی مدیا اپلیکیشن های انحصاری جالبی داره که میشه از روی خود دستگاه دانلود کرد و مدام آپدیت میشن.
مثل JukeBox - Xtreamering , xVOD, xdPhotoes,ipTV , ... که اپلیکیشن های کاربردی و خوبی هستند.
توی شبکه هم ارتباط وایرلس و کابلی با منوهای کاملی هست.
راحت میتونید از طریق شبکه شیر کنید و توی دستگاه پخش کنید.
اینترنت براوزینگ هم خیلی user friendly هست.استفاده از شبکه های اجتماعی و بروزینگ اینترنت جذاب طراحی شده.رادیوهای اینترنتی هم در دسترسه.
این قسمت آپشن های دیگه ای هم داره که بعد از بررسی و استفاده حتما راجع بهشون میگم.
- چهارمین نکته که خیلی هم کاربردیه تعریف لیست Favorite هست که جالب طراحی شده و برای کسانی که فایل های متعددی دارند کارایی بالایی داره.مخصوصا اینکه عملیات جستجو هم در GUI تعبیه شده.
من فکر میکنم دستگاههای مدیا پلیر HD با تولید چیپ های شرکت Realtek سری 1185 و 1186 (برای ساپورت Full SBS 3D video) دیگه به کمال خودش رسیده و با توجه به اینکه این شرکت دست برنامه نویسان تولید کننده پلیر را باز گزاشته الان دیگه رقابت فقط به قدرت و خوش سلیقگی و ایضا پیگیری برندهای تولید پلیر بستگی داره.
من پلیر های زیادی را تست کردم ولی Xtreamer در این زمینه هم خیلی خوش سلیقست و هم به نظر خیلی جدی میاد (یک سری به انجمن Xtreamer در سایتش بزنید متوجه میشین)
sorenphoto
19-11-2011, 11:40
سلام.
کسی نمیدونه xtremer pridogy کی قراره بیاد و قیمتش حدودا چقدر فرقشه ؟؟
تو سایت که مشخصاتش رو دیدم ، خیلی قویتر و بهتر از xtreamer sidewinder 2 هستش.
pan_1356
19-11-2011, 12:36
یک سوال
ایا این دستگاه منو بلوری رو پخش میکنه
sorenphoto
20-11-2011, 18:46
دستگاه Xtreamer SideWinder 2 که فرمت iso دی وی دی و بلوری رو که پخش می کنه ، زیرنویس هاش رو هم می تونه پخش کنه مثل دی وی دی پلیر های معمولی ، مثلا زیرنویس On یا Off کنیم یا عوض کنیم ؟
صداش رو چی ؟؟ مثلا اگه فیلم دو زبانه باشه ، میتونیم انتخاب کنیم یا نه ؟؟
ممنون میشم اونی که امتحان کرده جواب بده ..
یک سوال
ایا این دستگاه منو بلوری رو پخش میکنه
بله,فقط پروفایل 1 پخش میکنه
فریمور جدید :
Gamexland
23-11-2011, 13:52
من از خرید دستگاه اصلا راضی نیستم.
بسیار کنده هم توی منو هم توی بالا آمدن.
وایفای کار نمیکنه با اینکه با چندین مودم تست کردم ولی نمیتونه وصل بشه.توی صفحه های قبلی هم گفتم.
سرعت منو و خوندن فیلمها و غیره بسیار بسیار کنده.
فریمور جدید 3.0.10 هم نصب کردم دیگه الان از هنگ هم گذشته و مدام ریست میشه!!
چیزهایی که منو عذاب داده سرعت بسیار بسیار پایین توی منو و منو فیلمهاست و خراب بودن وایفای که مهمترین قسمت این دستگاست!
در کل از خرید خود بسیار ناراضی هستم!
من از خرید دستگاه اصلا راضی نیستم.
بسیار کنده هم توی منو هم توی بالا آمدن.
وایفای کار نمیکنه با اینکه با چندین مودم تست کردم ولی نمیتونه وصل بشه.توی صفحه های قبلی هم گفتم.
سرعت منو و خوندن فیلمها و غیره بسیار بسیار کنده.
فریمور جدید 3.0.10 هم نصب کردم دیگه الان از هنگ هم گذشته و مدام ریست میشه!!
چیزهایی که منو عذاب داده سرعت بسیار بسیار پایین توی منو و منو فیلمهاست و خراب بودن وایفای که مهمترین قسمت این دستگاست!
در کل از خرید خود بسیار ناراضی هستم!
از این مسئله خیلی متاسفم اما :
1-کلیه پلیرها زمان لود شدن برنامه اصلی دستگاه رو دارن و بسته به امکانات نرم افزاری و هسته لینوکس استفاده شده این مقدار متغیره برای Xtreamer SideWinder 2 این مقدار بدون اقراق 35 ثانیه از لحظه فشار دادن دکمه پاور کنترل هستش که کاملا قابل قبوله
2- در صفحه قبل هم گفتم اگر WIFI دستگاه شما اشکال داره به گارانتی مراجعه کنید
3-Xtreamer SideWinder برای نمایش یک بلوری 48 گیگ بایتی 10 ثانیه زمان می خواد این بسیار بسیار کند نیست
4- سرعت منو ها در مقابل امکانات گسترده نرم افزار فوق العاده این پلیر اصلا بد نیست
5- میشه توضیح بدید در کجا هنگ میکنه و چطوری مدام ریست میشه ؟؟ من هر شب حداقل 1 فیلم بلوری یا MKV با این دستگاه می بنیم و تا حالا یک بار هم هنگ یا ریست ندیدم میشه توضیح بدید شما از کدام امکانات استفاده می کنید .
در کل نرم افزار هیچ پلیر یا سیستم نرم افزاری هرگز بدون اشکل نیست و نخواهد بود ولی پشتیبانی اکستریمر همیشه در حال گسترش و اشکال زدایی نرم افزار پلیر های خود است ...
موفق باشید
firesoul
23-11-2011, 22:57
آقا سیامک؛ فرمویر 3.10 رو دانلود و نصب کنیم؟ چی میگن بعضی ها مشکل داره؟
طریقه نصب مثل همون ورژن 3.7 هست؛ با همون سه تا دکمه ریموت بوسیله فلش دیگه؟
چقدر سریع ورژن 3.7 به 3.10 رسید!!!
آقا سیامک؛ فرمویر 3.10 رو دانلود و نصب کنیم؟ چی میگن بعضی ها مشکل داره؟
طریقه نصب مثل همون ورژن 3.7 هست؛ با همون سه تا دکمه ریموت بوسیله فلش دیگه؟
چقدر سریع ورژن 3.7 به 3.10 رسید!!!
نه مشکلی نیست من نصب کردم اکستریمر می خوادSW2 به ثبات فریمور 2.70 در مدل پرو برسونه... بله مثل قبل هستش آموزش نصب هم اینجا :
sorenphoto
24-11-2011, 11:21
سلام به همه ی دوستان.
من چند روز پیش یکی خریدم .
ورژنش 3.0.6 بود . باهاش فیلم و آهنگ نگاه کردم و مشکلی نداشت.
1 -- سرعت منو ها هم اونقدر که دوستان میگن کند نیست ! ولی زیاد هم نیست . معمولی هست ولی نه اونقدر که اذیت کنه.
2 -- با آپدیت به 3.0.10 خیلی از باگها رفع شد و سرعتش تو منوها یه مقدار رونتر شد. بعد از آپدیت ریست فراموش نشه
3 -- منم با وایفای مشکل داشتم و کلی در موردش تو اینترنت خوندم تا بالاخره راه حلش رو پیدا کردم که واستون توضیح میدم.
4 -- من خودم کلی تو اینترنت گشتم و به نظر من تو این قیمت بهترین دستگاه هستش
5 -- خودم آرشیو فیلم با فرمت Iso دارم و مشکلی با اجراشون نداشتم .
خوب حال میرسیم به وایفای :
دوستان عزیز اول از همه به این سایت برین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا فرض کنید رمز شما برای WEP وایفایتون این هستش : sorenphoto123
حالا توی اون سایت برین و تو قسمت Ascii رمزتون یعنی sorenphoto123 رو بزنید .
بعدش دکمه Ascii To Hex رو بزنید تا عمل تبدیل انجام بشه .
بعدش اون عبارت جلوی Hex میشه رمز شما که باید تو HD player وارد کنید . البته علامت های دو نقطه رو بردارین و همه رو بچسبونید .
یعنی الان رمز شما که باید تو HDplayer بزنید اینه :
736f72656e70686f746f313233
این کار تست شده و صد درصد جواب میده. دلیلش هم اینه که کد کذاری دستگاه باید بر اساس HeX باشه .
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم .
firesoul
24-11-2011, 19:59
ورژن 3.0.11 فرمویر هم ارائه شده!!!!!
minimax2
28-11-2011, 01:07
سلام به همه
آقایون این مدل Prodigy کی قراره وارد ایران بشه و از کی فروشش شروع می شه ؟
من چند تا ویدیو ازش دیدم نسبت به مدل SW2 خیلی خیلی بهتر شده و کندی و لگ نداره ...
این دیگه وایرلس نداره که بخوان تو سازمان تنظیم مقررات رادیویی بهش گیر بدن .
زودتر وارد کنین :دی
سلام به همه
آقایون این مدل Prodigy کی قراره وارد ایران بشه و از کی فروشش شروع می شه ؟
من چند تا ویدیو ازش دیدم نسبت به مدل SW2 خیلی خیلی بهتر شده و کندی و لگ نداره ...
این دیگه وایرلس نداره که بخوان تو سازمان تنظیم مقررات رادیویی بهش گیر بدن .
زودتر وارد کنین :دی
فعلا برنامه ای برای واردات مدل Prodigy نداریم.
اگر دستگاه پخش 3D می خواید این رو پیشنهاد میکنم :
firesoul
03-12-2011, 22:45
ورژن 3.0.11 فرمویر هم ارائه شده!!!!!
من این ورژن رو دانلود کردم، فرمت فایلش rar هست، در صورتیکه 3.7 فرمتش xtr2 بود؛ چیه قضیه؟ تبدیلش کنم به همون xtr2 ؟
توی راهنمای نصب که گفته کلا تغییر نامش بدین به "install_sw2.emg" ؟
لطفا راهنمایی کنین
من این ورژن رو دانلود کردم، فرمت فایلش rar هست، در صورتیکه 3.7 فرمتش xtr2 بود؛ چیه قضیه؟ تبدیلش کنم به همون xtr2 ؟
توی راهنمای نصب که گفته کلا تغییر نامش بدین به "install_sw2.emg" ؟
لطفا راهنمایی کنین
احتمالا شما با دنلود منیجر دنلود کردید ...فایل رو به xtr2 تغییر بدید و آپدیت رو از منوی setup انجام دهید
firesoul
04-12-2011, 11:36
احتمالا شما با دنلود منیجر دنلود کردید ...فایل رو به xtr2 تغییر بدید و آپدیت رو از منوی setup انجام دهید
بله بوسیله idm دانلود شده؛ نیازی نیست در حالت emergency آپدیت بشه: تغییر نام به install_sw2.emg ؟
بله بوسیله idm دانلود شده؛ نیازی نیست در حالت emergency آپدیت بشه: تغییر نام به install_sw2.emg ؟
نه, ولی از اون روش هم میتونید سریع تر هستش
firesoul
04-12-2011, 19:46
آقا سیامک من وقتی فرمویر رو با فرمت rar داشتم و اکسترکت کردم، توی فایلهاش یه فایل فونت arial.ttf هم وجود داشت. بنظرت اگه فونت فارسی دیگه ای رو به همین اسم rename کنیم و جایگزین این فایل کنیم، بعد فولدر رو دوباره تبدیل به rar کنیم و فرمتش رو به xtr2 تبدیل کنیم؛ دستگاه فونت فارسی جدید رو میشناسه!؟
xdvbxkaomx
08-12-2011, 21:36
سلام من هم منتظر مدل Prodigy هستم حیفه که اینو وارد نکنید اگه وارد بشه من یکی از مشتریاشم لطفا تو برنامه تون تجدید نظر کنید دوست عزیز شما که sw2 رو آوردید برای وارد کردن اون مشکل چیه که بی خیالش شدین ؟
firesoul
09-12-2011, 16:29
بهترین حالت برای تماشای فیلم dvd با این دستگاه چیه؟ فایلهارو تو کامپیوتر کپی کنم به یه فلش؟
بهترین حالت برای تماشای فیلم dvd با این دستگاه چیه؟ فایلهارو تو کامپیوتر کپی کنم به یه فلش؟
فرقی نمیکنه هر جور مایلید
سلام من هم منتظر مدل Prodigy هستم حیفه که اینو وارد نکنید اگه وارد بشه من یکی از مشتریاشم لطفا تو برنامه تون تجدید نظر کنید دوست عزیز شما که sw2 رو آوردید برای وارد کردن اون مشکل چیه که بی خیالش شدین ؟
فعلا برنامه ای نداریم
firesoul
11-12-2011, 14:50
فرقی نمیکنه هر جور مایلید
آخه مثل اینکه این دستگاه فایلای ایمیج رو هم میخونه؟ میخوام بدونم میشه از فیلم DVD یه ایمیج با برنامه ای مثل الکل 120% گرفت و اون فایل (mds) رو به فلش کپی کرد؟
آخه مثل اینکه این دستگاه فایلای ایمیج رو هم میخونه؟ میخوام بدونم میشه از فیلم DVD یه ایمیج با برنامه ای مثل الکل 120% گرفت و اون فایل (mds) رو به فلش کپی کرد؟
این پلیر فایل های ریپ شده با فرمت ISO را پشتیبانی میکنه برنامه هایی زیادی از روی دی وی دی و بلوری فایل ISO ریپ می کنن یکی از اونها DVD Decrypter هستش می تونید از این برنامه استفاده کنید و فایل رو روی فلش بریزید و ...
amirali1982
13-12-2011, 16:19
سلام و خسته نباشید،
می خواستم بدونم:
1- آیا این دستگاه فایل های اجرا شده از روی لپ تاپ ( مثلاً یک MP3 با نرم افزار Itunes ) را از طریق سیستم wifi روی تلویزیون و سیستم صوتی مرتبط پخش می کند یا نه؟(airplay محسوب می شود؟)
2-این دستگاه همه نوع هارد اکسترنال ساپورت می کند یا محدودیت خاصی وجود دارد؟
3-در صورت خرید آخرین نسخه frameware بر روی آن نصب است یا نیاز به update دارد؟
با تشکر.
kia.Tahamtan
14-12-2011, 21:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]
فيلم از محيط نرم افزار دستگاه :
سلام دوست عزیز. ممنون از اطلاعاتی که میدید.
با بررسی هایی که کردم با توجه به قیمت این دستگاه 220تومان. نیاز به یک هارد ساتا 2.5" که گفتید هست که ثابت رو دستگاه باشه. که الان در بازار حداقل هارد ساتا لپ تاپی 105تومانه با ظرفیت 500gig. همچنین نیاز به یک بلوری درایو با قیمت حدود 70تومان برای اجرای دیسک ها دارم که البته نمیدونم با چه پورتی باید به دستگاه متصل کنم؟
پس باید حدود 400تومان هزینه کنم.
می خواستم نظر شما رو بدونم و راهنمایی کنید اکر یک بلوری پلیر 3D کامل (پایونیر - فیلیپس) با قابلیت خواندن هارد اکسترنال و قابلیت dlna بکیرم بهتره یا SW2 ؟
سلام و خسته نباشید،
می خواستم بدونم:
1- آیا این دستگاه فایل های اجرا شده از روی لپ تاپ ( مثلاً یک MP3 با نرم افزار Itunes ) را از طریق سیستم wifi روی تلویزیون و سیستم صوتی مرتبط پخش می کند یا نه؟(airplay محسوب می شود؟)
2-این دستگاه همه نوع هارد اکسترنال ساپورت می کند یا محدودیت خاصی وجود دارد؟
3-در صورت خرید آخرین نسخه frameware بر روی آن نصب است یا نیاز به update دارد؟
با تشکر.
درود بر شما :
1- بله این دستگاه توانایی پخش فایل های به اشتراک گذاشته شده روی شبکه را دارد
2- خیر محدودیت من ندیدم من هارد های وسترن usb3 و سیگیت usb2 را تا ظرفیت 2 ترابایت تست کردم
3-بله به نسخه 3.011
از این دستگاه کم نظیر فقط 4عدد باقی مانده...
xdvbxkaomx
15-12-2011, 00:15
سلام من همچنان دلم گیر مدل Prodigy و با توجه به وسواسی که دارم تا اون دستگاه رو یکی وارد نکنه دستگاه دیگه ای نمیگیرم تا حالا هم چند نوع دستگاه مدیا پلیر عوض گردم ولی هیچکدوم امکانات مدل Prodigy رو نداشتن تو YOUTUBE چندتا فیلمشو دیدم واقعا معرکه است عاشق آندرویدش شدم منتظر میمنونم تا تغییر عقیده بدین و برا وارد کردنش برنامه بزارین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kia.Tahamtan
15-12-2011, 18:34
سلام دوستان.
من با تمام سخت گیریم برای خرید دستگاههای صوتی و تصویری، بالاخره رضایت دادم و Xtreamer SW2 خریدم.
اگه بعد من کسی نخریده باشه الان فقط یکی مونده:20:
naderdaie69
17-12-2011, 16:50
سلام به همه ی دوستان.
من چند روز پیش یکی خریدم .
ورژنش 3.0.6 بود . باهاش فیلم و آهنگ نگاه کردم و مشکلی نداشت.
1 -- سرعت منو ها هم اونقدر که دوستان میگن کند نیست ! ولی زیاد هم نیست . معمولی هست ولی نه اونقدر که اذیت کنه.
2 -- با آپدیت به 3.0.10 خیلی از باگها رفع شد و سرعتش تو منوها یه مقدار رونتر شد. بعد از آپدیت ریست فراموش نشه
3 -- منم با وایفای مشکل داشتم و کلی در موردش تو اینترنت خوندم تا بالاخره راه حلش رو پیدا کردم که واستون توضیح میدم.
4 -- من خودم کلی تو اینترنت گشتم و به نظر من تو این قیمت بهترین دستگاه هستش
5 -- خودم آرشیو فیلم با فرمت Iso دارم و مشکلی با اجراشون نداشتم .
خوب حال میرسیم به وایفای :
دوستان عزیز اول از همه به این سایت برین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا فرض کنید رمز شما برای WEP وایفایتون این هستش : sorenphoto123
حالا توی اون سایت برین و تو قسمت Ascii رمزتون یعنی sorenphoto123 رو بزنید .
بعدش دکمه Ascii To Hex رو بزنید تا عمل تبدیل انجام بشه .
بعدش اون عبارت جلوی Hex میشه رمز شما که باید تو HD player وارد کنید . البته علامت های دو نقطه رو بردارین و همه رو بچسبونید .
یعنی الان رمز شما که باید تو HDplayer بزنید اینه :
736f72656e70686f746f313233
این کار تست شده و صد درصد جواب میده. دلیلش هم اینه که کد کذاری دستگاه باید بر اساس HeX باشه .
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم .
سلام باتشکر از شما
ولی من این کار رو انجام دادم از WIFI نتونستم کانکت شم ولی با کابل بدون هیچ مشکلی وصل شد !!
لطفا راهنمایی کنید !
kia.Tahamtan
18-12-2011, 22:22
سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.
emadnavy
19-12-2011, 15:11
سلام دوستان و روز خوش
یک عدد دستگاه Xtreamer SideWinder 2 که تازه از فروشگاه HD Media خریداری کردم ( دیروز خریداری شده ) باز کرده وصل کردم و 4 ساعت استفاده کردم. خبر ارسال دو دستگاه WD HD TV LIVE HUB برای من از هلند بعدش به من رسید ( به این میگن تایم بندی درست !!! ) .
برای همین این دستگاه رو که کاملا نوی نو است و الان هم جمع شده در جعبه می باشد میفروشم. قیمت خریداری شده 220 هزارتومن 20 تومن ضرر من ، 200 تومن فروخته میشه .
مشخصات دستگاه :
تماس :----------------
عماد ناوی
فروخته شده
سلام دوستان
مشکلاتی که در این دستگاه به اونها برخوردم (با آپدیت 3.011)
- هنگ زیاد .به طوریکه یه کم با منوهاش زیاد کار میکنم هنگ میکنه و باید ریست بشه. همچنین منوها کند هست.
-تو دستگاه قبلیم که وسترن معمولی بود زیرنویسهای sub رو با فیلم همنام میکردم و دستگاه پخش میکرد ، ولی تو این دستگاه زیرنویسهای sub رو نمیخونه و از قسمت ژیرنویس هم که sub رو انتخاب میکنم دستگاه هنگ میکنه. همچنین زیرنویسهای srt رو هم وقتی با فیلم هم نام میکنم نشون نمیده و باید از قسمت Browse زیر نویس srt رو بهش معرفی کنم تا بخونه .
آیا دوستان دیگه هم همچین مشکلاتی رو دارن یا نه؟
در ضمن اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن چطور میشه با از طریق دستگاه و مودم روتر فایلهای لپ تاپ رو اجرا کرد.
ممنون
kia.Tahamtan
26-12-2011, 18:37
سلام دوستان من هم میخوام بدونم طریقه share کردن فایل و درایوهای لپ تاپ چطوریه و البته امنیت شبکه رو چجوری تامین کنم؟
kia.Tahamtan
29-12-2011, 06:51
سلام دوستان من هم میخوام بدونم طریقه share کردن فایل و درایوهای لپ تاپ چطوریه و البته امنیت شبکه رو چجوری تامین کنم؟
سلام دوستان من تونستم Share کردن از طریق سایت X-treamer.net برای ویندوزهای مختلف دانلود کنم و انجام بدم
دیشب اولین فیلم رو هم دیدم
در ضمن در حین فیلم احساس کمی سردرد داشتم فکر کنم امواج تاثیر میذارن
BraveKnight
29-12-2011, 14:44
سلام دوستان من تونستم Share کردن از طریق سایت X-treamer.net برای ویندوزهای مختلف دانلود کنم و انجام بدم
دیشب اولین فیلم رو هم دیدم
در ضمن در حین فیلم احساس کمی سردرد داشتم فکر کنم امواج تاثیر میذارن
فکر نکنم از امواج باشهها! امواج گوشی موبایل خیلی قوی تر از اینه!
سلام دوستان
- هنگ زیاد .به طوریکه یه کم با منوهاش زیاد کار میکنم هنگ میکنه و باید ریست بشه. همچنین منوها کند هست.
-تو دستگاه قبلیم که وسترن معمولی بود زیرنویسهای sub رو با فیلم همنام میکردم و دستگاه پخش میکرد ، ولی تو این دستگاه زیرنویسهای sub رو نمیخونه و از قسمت ژیرنویس هم که sub رو انتخاب میکنم دستگاه هنگ میکنه. همچنین زیرنویسهای srt رو هم وقتی با فیلم هم نام میکنم نشون نمیده و باید از قسمت Browse زیر نویس srt رو بهش معرفی کنم تا بخونه .
در ضمن اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن چطور میشه با از طریق دستگاه و مودم روتر فایلهای لپ تاپ رو اجرا کرد.
ممنون
کسی نبود کمک کنه
ظاهراً فروشنده این دستگاه هم تا وقتیکه دستگاه موجود بود به این تالار سر میزد.
kia.Tahamtan
11-01-2012, 18:46
کسی نبود کمک کنه
ظاهراً فروشنده این دستگاه هم تا وقتیکه دستگاه موجود بود به این تالار سر میزد.
سلام دوست عزیز
من هم 1بار دستگاهم هنگ کرده
برای share کردن هم بسته به ویندوزت داره 7 یا xp یا ویستا
من از سایت خود اکستیمر طریقه share کردن دانلود کردم
firesoul
11-01-2012, 23:30
سلام دوستان
ممنون
فایل sub رو تست نکردم ولی دستگاه گاهی هنگ میکنه و زیرنویس های همنام رو هم نشون نمیده
من با لپتاپ نه ولی با مودم وایرلس pc فایل share کردم، رفتم توی network\ shortcut و پسورد رو هم وارد کردم. هاردم رو هم از توی کامپیوتر share کرده بودم.
کلیه راهنما ها و تنظیمات SW2 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid soltani
16-01-2012, 17:17
دوستان ,من یه دستگاه hd پلیر میخوام که علاوه بر این چنین ویژگیهایی قابلیت پخش فیلمهای 3D رو داشته باشه
دوستان ,من یه دستگاه hd پلیر میخوام که علاوه بر این چنین ویژگیهایی قابلیت پخش فیلمهای 3D رو داشته باشه
این دستگاه پلیر خوبیه و 3D هم پشتیبانی میکنه:
omid soltani
17-01-2012, 11:31
این دستگاه پلیر خوبیه و 3D هم پشتیبانی میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lugins%2Fforum%2Fforum_viewtopic.php%3F396)
کسی نداره ببینیم راضییه یا نه ؟(چه شرکتی میزنه )
TATU_TATY
13-02-2012, 15:50
با سلام . جناب stb2xxx خوب هستید . قربان Xtreamer Prodigy black دارید ؟ قیمت . اگر قبلا داشتید چند بوده قیمتش و کی وارد میکنید ؟؟
بعد اینا خواستم بدونم این Xtreamer Prodigy black قابلیت وصل کردن بلوری ری رام یا دی وی رام رو داره یا نه ؟
و اینکه ممنون میشم قیمت r200sرو لطف کنید ممنون .
با سلام . جناب stb2xxx خوب هستید . قربان Xtreamer Prodigy black دارید ؟ قیمت . اگر قبلا داشتید چند بوده قیمتش و کی وارد میکنید ؟؟
بعد اینا خواستم بدونم این Xtreamer Prodigy black قابلیت وصل کردن بلوری ری رام یا دی وی رام رو داره یا نه ؟
و اینکه ممنون میشم قیمت r200sرو لطف کنید ممنون .
Xtreamer Prodigy black نداشتیم و قیمت هم مشخص نیست
Xtreamer Prodigy black قابلیت وصل کردن بلوری ری رام یا دی وی رام رو از طریق usb داره
ولی r200s با دارا بودن کانکتور و کابل ساتا همراه پلیر قابلیت ساپورت درایو بلوری یا دی وی دی pc رو مستقیم داره
لطفا برای چک کردن قیمت و موجودی با قسمت فروش سایت تماس بگیرید
xdvbxkaomx
19-02-2012, 13:39
سلام آقا چند بار براتون میل زدم فقط یه بار جواب دادید اونم ناقص من هم دنبال این Xtreamer Prodigy black یا سیلورش هستم لطف کنید با این همه درخواستی که تو سایت خودتون و اینجا هست یه برنامه برای واردات این دستگاه بزارید من منتظر جوابتون هستم امیدوارم ایندفعه دیگه نگید برنامه ای برای وارداتش نداریم
ورژن 3.0.12 هم از طريق خود دستگاه آپديت شد ، جالبه كه تو سايت اكستريمر آخرين ورژن 3.0.11 هست
baktash1370
28-02-2012, 12:57
سلام
امکان داره قیمت دستگاه هایی که توی سایت هست رو بزنین؟
هیچکدوم از محصولات توی سایت قیمت نداره
hbm_7052
05-03-2012, 10:51
آخرین قیمت Xtreamer SideWinder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
قیمت هاردش چنده؟
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
سلام
امکان داره قیمت دستگاه هایی که توی سایت هست رو بزنین؟
هیچکدوم از محصولات توی سایت قیمت نداره
فکر کنم ساتش تعطیلات عید رفته !!
ههههههه:31:
HESAM1991
06-03-2012, 10:35
سلام
اينم لينك ورژن 3.0.12
hbm_7052
11-03-2012, 14:33
کسی نیست بکه اینا رو از کجا میشه خرید؟
کسی نیست بکه اینا رو از کجا میشه خرید؟
love4love
13-03-2012, 15:44
دوستان کسی خبر داره این محصول رو از کجا میتونم تهیه کنم
Xtreamer Sidewinder 3rd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hbm_7052
14-03-2012, 10:26
اگه بخوام این دستگاه رو از طریق وایرس لس به کامپیوترم وصل کنم که فیلما رو از هارد اون بخونه چه دستگاهی باید رو pc نصب
کنم و چند قیمتشه؟
راستی این دستگاه Xtreamer Sidewinder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2012%2Fxtreamer-sidewinder3.html) گارنتی کجاست؟
SMAEIL2000
17-03-2012, 16:32
یکعدد اچ دی پلیر مدل هیوندایی آکبند موجود است r600k
تقریبا کامل ترینه
با سلام و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نو .
جناب stb2xxx می خواستم ببینم آیا دستگاه Xtreamer Prodigy Black را می آورید در صورت مثبت بودن پاسختان قیمتش چند است و اگر ندارید ، بفرمایید از کجت می توانم این دستگاه را خریداری نمایم.
با سلام و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نو .
جناب stb2xxx می خواستم ببینم آیا دستگاه Xtreamer Prodigy Black را می آورید در صورت مثبت بودن پاسختان قیمتش چند است و اگر ندارید ، بفرمایید از کجت می توانم این دستگاه را خریداری نمایم.
با درود و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نو
این دستگاه را موجود نداریم ودرایران موجود نیست.
hosein_mic
25-03-2012, 11:53
با سلام خدمت جناب stb2xxx
قصد تهیه یک دستگاه hd پلیر دارم/ مورد استفاده هم پخش فیلم با حد اکثر کیفیت و عمق رنگ هست/ فرمت های dvd و بلوری رو ساپرت کنه
میخوام از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری واقعا بدون مشکل باشه و بدم نمیاد بتونه برام نقش یه dvd player یعنی اجرا از روی dvd رو هم برام بازی کنه بدین صورت که یا خودش درایو دی وی دی داشته باشه یا بشه اکسترنال pc رو بهش وصل کرد.
ضمنا با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و از این بابت درد سری نکشم
منتظر پیشنهادات شما هستم جسارتا اگه میشه قیمت رو هم لطف کنید و همچنین شماره تلفنتون رو به بنده به صورت پ خ زحمت بکشید و بگین
با تشکر.
vahid_ufs_box
27-03-2012, 12:50
درود
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
من یک دستگاه مدیا پلیر HD میخوام که مشکلی با هیچ فرمت تصویری و صوتی و زیرنویس فارسی نداشته باشه.
قیمتش هم مناسب باشه. حالا ستاپ باکسه ----T هر چی که میخواد باشه ... فقط موارد بالا مهمه.
ممنون
با سلام خدمت جناب stb2xxx
قصد تهیه یک دستگاه hd پلیر دارم/ مورد استفاده هم پخش فیلم با حد اکثر کیفیت و عمق رنگ هست/ فرمت های dvd و بلوری رو ساپرت کنه
میخوام از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری واقعا بدون مشکل باشه و بدم نمیاد بتونه برام نقش یه dvd player یعنی اجرا از روی dvd رو هم برام بازی کنه بدین صورت که یا خودش درایو دی وی دی داشته باشه یا بشه اکسترنال pc رو بهش وصل کرد.
ضمنا با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و از این بابت درد سری نکشم
منتظر پیشنهادات شما هستم جسارتا اگه میشه قیمت رو هم لطف کنید و همچنین شماره تلفنتون رو به بنده به صورت پ خ زحمت بکشید و بگین
با تشکر.
درود
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
من یک دستگاه مدیا پلیر HD میخوام که مشکلی با هیچ فرمت تصویری و صوتی و زیرنویس فارسی نداشته باشه.
قیمتش هم مناسب باشه. حالا ستاپ باکسه ----T هر چی که میخواد باشه ... فقط موارد بالا مهمه.
ممنون
با درود و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نو
هر دو پلیر بالا دارای قابلیت های بسیار خوب و امکانات ویژه هستند :
1- پشتیبانی و پخش 50 فرمت مختلف صوت وتصویر
2-پشتیبانی و پخش کلیه زیر نویس های فارسی و امکان تنظیم آن
3-پشتیبانی از هارد دیسک 3 ترابایتی از طریق ساتا یا ای ساتا
4-پشتیبانی از داریو بلوری یا دی وی دی کامپیوتر از طریق ساتا یا ای ساتا و پخش کلیه دیسک ها حتی وی سی دی
5-پخش ایزوی بلوری معمولی و سه بعدی تا ظرفیت 50 گیگ پخش ایزوی دی وی دی
6-دارای وب بروزر و اندروید و امکان نصب برخی از برنامه ها و بازی ها
7-پشتیبانی از موس و کیبورد و هاب یو اس بی برای بازی و وب گردی و بیشتر نمودن پورت های یو اس بی
8-قاب فلزی و کنترل مناسب با کلید های کامل
9- بهترین کیفیت تصویر با عمق رنگ 12 بیت
10-سخت افزار به روز و مناسب
و امکانات دیگر.....
بدون زیاده گویی و تبلیغ این دو دستگاه به عنوان پلیری کامل و کم ایراد با داشتن مشخصات منحصر چه برای استفاده معمولی و چه برای استفاده به عنوان پخش سه بعدی با قدرت سخت افزاری بالا نسبت به پلیر های موجود در ایران (WD TV Live Hub ,WD TV LIVE ) به کلیه دوستان پیشنهاد میکنم جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید :
جناب stb2xxx مجددا سلام . خواستم بپرسم آیا محصولی با امکانات و خصوصیات Xtreamer Prodigy Black که هم 3D باشد و هم ----T داشته هم پورت USB3 داشته و هم سی پی یو RTD1186DD داشته و رم DDR3 512 وای فای باشد و بتوان آن را در تهران تهیه نمود شما سراغ دارید؟
جناب stb2xxx مجددا سلام . خواستم بپرسم آیا محصولی با امکانات و خصوصیات Xtreamer Prodigy Black که هم 3D باشد و هم ----T داشته هم پورت USB3 داشته و هم سی پی یو RTD1186DD داشته و رم DDR3 512 وای فای باشد و بتوان آن را در تهران تهیه نمود شما سراغ دارید؟
خیر متاسفانه
firesoul
01-04-2012, 10:09
ورژن 3.12 سیستم عامل sidewinder2 ارائه شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nloads%2Fsidewinder-2%2Fsidewinder-2-firmware%2Fver-3-0-12.aspx)
hbm_7052
02-04-2012, 08:04
اقا چرا این سایتوت اینقدر دیربه دیر آپدیت میشه !!
قیمتا جدید هستن دیگه؟
emadnavy
07-04-2012, 16:03
سلام ، من دستگاه رو فروختم
قابل توجه دارندگان xtreamer
من اين مورد را جايي نديدم اشاره بشه و لازم دونستم اشاره بكنم تا بقيه دوستاني كه نمي دونن مطلع بشن
ابتدا player را با كابل شبكه (lan) به( pc) كامپيوتر وصل كنيد ، بعد بقيه تنظيمات لازم اعم از دادن ip به دو طرف ،و اصل مطلب اينكه شما ميتوانيد ip دستگاه player را در آدرس بار url مرورگر تون وارد كنيد و از قابليتها و تنظيمات بيشتري بهره ببريد مثلا ميتوانيد در قسمت jukebax روي فيلم هاتون تغييرات به دلخواه داشته باشيد ميشه خلاصه فيلم را به صورت فارسي تايپ كنيد يا اطلاعات بيشتري روي فايلها ثبت كنيد مثل زمان فيلم،ژانر... تا آرشيو كامل و زيباتري تنظيم كنيد ،بايد تست كنيد و اينكارو انجام بديد تا بيشتر از اين سيستم لذت ببريد.
xdvbxkaomx
04-06-2012, 11:41
با سلام خدمت جناب stb2xxx :
من از حضرتعالی چند سئوال دارم
1- کیفیت دستگاههای r200s و r65 به اندازه دستگاههای اکستریمر هست ؟ ( منظورم از نظر کیفیت ساخت بدنه ، کنترل دستگاه و قدرت سخت افزاری دستگاه هستش ) من فکر میکنم به اون کیفیت نباشه چون با مقایسه سایتهای هر دو برند میشه فهمید که اکستریمر سرتر از EGREAT هستش .
2- امکانات نرم افزاری EGREAT تا چه حد به امکانات اکتریمر شبیه ؟ الان با آپدیت جدیدی که اکستریمر به دستگاههای جدیدش داده میشه فونت زیرنویس رو عوض کرد و با فونت دلخواه فیلم رو دید و در مورد تنظیمات رنگ و ... زیرنویس هم که حتی بیشتر نرم افزارها از دستگاههای اکستریمر عقب تر هستن چه برسه به دستگاههای دیگه پخش مدیا ( ظاهرا در این زمینه هیچ رقیبی برای اکستریمر وجود ندارد )
با توجه به آندرویدی بودن دستگاههای ایگریت میشه مثلا برنامه MX Player رو رو دستگاه نصب کرد و از امکانات اون استفاده کرد ؟
در گوشی های آندروید میشه با تکنیکهای مختلفی فونت فارسی گوشی رو عوض کرد ( نصب فونت بصورت برنامه در گوشی های سامسونگ و تعویض فونت بعد از روت بودن گوشی و ... ) آیا در این دستگاهها هم امکان تغییر فونت فارسی برای بهتر دیده شدن زیرنویس فارسی در فیلمهای در حال پخش از طریق نرم افزارهای پلیر آندروید وجود داره؟ اگه هست لطفا یک عکس و نمونه فونت فارسی تعویض شده رو برای دوستان قرار بدهید
3- با توجه به اینکه دستگاههای اکستریمر خواهان زیادی دارند و شما قبلا این دستگاهها رو وارد میکردید چه مشکلی هست که دیگه اونا رو وارد نمیکنید مگه این دستگاههای ایگریت چی دارند که عرضه اونو به اکستریمر ترجیح میدید ؟ خودتون هم میدونید که اگه اکستریمر بیارید تو همین انجمن مشتری زیادی داره من الان سه نوع پلیر مختلف دارم که هیچکدون نیاز منو براورده نمیکنند و حتی نسبت به تهیه دستگاه اکستریمر از طریق ترکیه هم اقدام کردم ولی دوستی که قول اونو به من داده سه ماهه دیگه میاد ایران و من در صورتی که شما واردش کنید دوست دارم از شما تهیه کنم و چند بار هم براتون ایمیل زدم ولی علت عدم واردات این دستگاه رو متوجه نشدم و فقط به گفتن فعلا برنامه ای برای وارد کردن اون دستگاهها نداریم اکتفا کردید خواهش میکنم همکارانتون رو هم در جریان بزارید تا بدونن ما میخواهییم این دستگاه تو ایران باشه و احتمالا با قیمت آزاد دلار قیمت پرودیجی بلک بیشتر از 400 تومن هم باشه ولی واقعا خسته شدم از این دستگاههای ناقص که هرکدوم یه نقصی دارن و دلم نمیخواد با خرید یه مدل ایگریت باز هم یه پلیر ناقص دیگه داشته باشم و واقعا قانع نشدم که ایگریت r200s دستگاهی با کیفیت پرودیجی بلک یا سیلور باشه چه نرم افزاری و چه سخت افزاری و ظاهرا قیمتش بین 350 تا 400 تومنه ( البته من اینطوری میدونم شاید هم کمتر باشه ) .
با این تفاسیر خواهش میکنم اگه واقعا مشکل حادی نیست نسبت به تهیه اون اقدام کنید .
ظاهرا یه مدل پلیر جدید ایسوس هم جدیدا وارد شده که امکانات زیادی داره که در حال تحقیق روی اون هم هستم ، ممنون میشم جواب سئوالای منو که جواب اکثر دوستان هم میتونه باشه رو بفرمائید.
mohsen.haftom
18-07-2012, 23:02
سلام ببخشید از کحا میتونم این رو تهیه کنم؟ قیمتش چقدر هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت همه دوستان من امروز کل خیابون ولیعصر رو زیر رو کردم ولی این دستگاه Xtreamer Prodigy Black رو پیدا نکردم کسی قیمت و ادرس خرید داره
Tech-man
27-05-2013, 13:53
چه دستگاه هلویی هست
مرسی از معرفیت
خیلی خوشم اومد
MEHDILINDOWS
14-06-2013, 22:30
ایا sidewinder2 یا 3 میتونن فیلم بلوری سه بعدی sbs رو پخش کنن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.