shamlou
12-07-2011, 14:10
بعد کلی تحقیق و بررسی توی سایت های مختلف بالاخره پنج شنبه هفته قبل با یکی از دوستام رفتیم پاساژ ایران و دوتا لپ تاپ گرفتیم
برند HP مدل Pavilion g6 1138ee با کانفیگ:
Cpu= Intel Corei 3
Ram= 4 gig
H.D.D= 500 gig 5400
V.G.A= ati 1 gig 6750
Screen= 15.6
OS= DOS
بعد از چند روز دیشب وقت کردم برم پای لپ تاپ و وقتی اومدم ویندوز نصب کنم ترجیح دادم دوتا ویندوز روش نصب کنم. اومدم اول XP رو نصب کنم که بعد از چک کردن قطعات صفحه آبی (معروف به صفحه مرگ) اومد. فکر کردم ویندوز Xp نصب نمیشه!!!
بعد رفتم سراغ نصب ویندوز Seven 7 ظاهراً بدون هیچ مشکلی نصب شد و بدون ایراد کرکش کردم و وقتی یک بار Reset کردم دیگه بالا نیومد؟!
فکر کردم که ویندوز پریده وقتی دوباره ویندوز 7 رو نصب کردم دوباره به همین مشکل برخورد کردم و نتونستم ازش استفاده کنم!!!
صفحه اول سیستم میآد و بعد از اون یه صفحه مشکی بدون هیچ نوشته ای و آرم و علائمی میمونه؟!:41:
حالا نمی دونم چکار کنم؟
ویندوزم مشکل داره یا...؟
خود لپ تاپ مشکل داره؟
لطف میکنید راهنماییم کنید؟! :11:
برند HP مدل Pavilion g6 1138ee با کانفیگ:
Cpu= Intel Corei 3
Ram= 4 gig
H.D.D= 500 gig 5400
V.G.A= ati 1 gig 6750
Screen= 15.6
OS= DOS
بعد از چند روز دیشب وقت کردم برم پای لپ تاپ و وقتی اومدم ویندوز نصب کنم ترجیح دادم دوتا ویندوز روش نصب کنم. اومدم اول XP رو نصب کنم که بعد از چک کردن قطعات صفحه آبی (معروف به صفحه مرگ) اومد. فکر کردم ویندوز Xp نصب نمیشه!!!
بعد رفتم سراغ نصب ویندوز Seven 7 ظاهراً بدون هیچ مشکلی نصب شد و بدون ایراد کرکش کردم و وقتی یک بار Reset کردم دیگه بالا نیومد؟!
فکر کردم که ویندوز پریده وقتی دوباره ویندوز 7 رو نصب کردم دوباره به همین مشکل برخورد کردم و نتونستم ازش استفاده کنم!!!
صفحه اول سیستم میآد و بعد از اون یه صفحه مشکی بدون هیچ نوشته ای و آرم و علائمی میمونه؟!:41:
حالا نمی دونم چکار کنم؟
ویندوزم مشکل داره یا...؟
خود لپ تاپ مشکل داره؟
لطف میکنید راهنماییم کنید؟! :11: