مشاهده نسخه کامل
: چیکار کنیم که حجم اضافی مصرف نکنیم؟(هرکی اینترنت حجم محدود داره بیاد تو)
سلام دوستان:20:
سوال من اینه از چه سیستم عامل یا چه انتی ویروسی استفاده کنیم که بی اجازه حجم ما رو مصرف نکنند؟:44:
من هر روز که که اکانت اینترنتمو چک میکنم میبینم 300 تا 400 مگ مصرف شده :18:،در صورتی که من هیچ فایلی دانلود نکنم و خیلی حواسمو جمع کنم 200 مگ مصرف میشه و این خیلی به ضرر منه که اینترنت با حجم محدود دارم.:41:
متو جه شدم که چند فایل خود به خود و بی اجازه از اینترنت دیتا دانلود میکنند
EKRN.EXE که مال انتی ویروس ناد 32 هستش و بیچارم کرده،اگه روزی ده بار وصل بشم،هر بار ده دوازده مگ دانلود میکنه و اگه بلاکش کنی کل اینترنت قطع میشه:45:
فایل SVCHOST.EXE
این فایل مال خوده ویندوزه و تعدادشون زیاده... من با فایر وال بلاک میکنم،ولی هربار یکی از این فایل ها دیتا دانلود میکنه.
کسی راه حلی نداره برای این موضوع؟:worried:
vahidmir2000
12-07-2011, 14:11
سلام دوست من. سیستم عامل خاص یا آنتی ویروس خاصی نیاز نیست. تمامی آنتی ویروسها و سیستم عاملها برای آپدیت تنظیمات مختلف دارن. در آنتی ویروسها معمولا بخش تنظیمات آپدیت به شما امکان زمانبندی آپدیت رو میده. در ویندوز هم میشه گزینه اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کرد. اگر ساعات ترافیک رایگان دارید (شبانه رایگان) میتونید تنظیم کنید که آنتی ویروس و ویندوز در اون ساعات خودشون رو بروز رسانی کنند. در مورد نرم افزارهای دیگه هم تمامی آپدیتها رو از طریق منوی تنظیماتشون غیر فعال کنید.
سلام دوست من. سیستم عامل خاص یا آنتی ویروس خاصی نیاز نیست. تمامی آنتی ویروسها و سیستم عاملها برای آپدیت تنظیمات مختلف دارن. در آنتی ویروسها معمولا بخش تنظیمات آپدیت به شما امکان زمانبندی آپدیت رو میده. در ویندوز هم میشه گزینه اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کرد. اگر ساعات ترافیک رایگان دارید (شبانه رایگان) میتونید تنظیم کنید که آنتی ویروس و ویندوز در اون ساعات خودشون رو بروز رسانی کنند. در مورد نرم افزارهای دیگه هم تمامی آپدیتها رو از طریق منوی تنظیماتشون غیر فعال کنید.
داداش اینی که من گفتم ربط به اپدیت برنامه ها نداره
اپدیت همه برنامه هامو خاموش کردم،اپدیت ویندوزم خاموشه
ولی بعضی فایل ها مخصوصا یکی از فایل های ناد 32 همینجوری واس خودش دیتا سند و دانلود میکنه.
من 256 دارم،حجم 6 گیگ محدود...3 تا سیستم دارم تو خونه که شیر کردم.
حالا هر روز که فقط وب گردی کنم 300 400 مگ بیخودی این فایلهایی که گفتم واس خودشون حجم مصرف میکنن.
ناد 32 خودش با اپدیتش 70 مگ نمیشه،این فایله که گفتم فقط روزی 100 مگ حجم مصرف میکنه.
من کانکت شده که این پست رو بنویسم،توی همین چند دقیقه ببینید این فایل چند مگ دانلود کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamid Reza
13-07-2011, 09:40
داداش اینی که من گفتم ربط به اپدیت برنامه ها نداره
اپدیت همه برنامه هامو خاموش کردم،اپدیت ویندوزم خاموشه
ولی بعضی فایل ها مخصوصا یکی از فایل های ناد 32 همینجوری واس خودش دیتا سند و دانلود میکنه.
من 256 دارم،حجم 6 گیگ محدود...3 تا سیستم دارم تو خونه که شیر کردم.
حالا هر روز که فقط وب گردی کنم 300 400 مگ بیخودی این فایلهایی که گفتم واس خودشون حجم مصرف میکنن.
ناد 32 خودش با اپدیتش 70 مگ نمیشه،این فایله که گفتم فقط روزی 100 مگ حجم مصرف میکنه.
من کانکت شده که این پست رو بنویسم،توی همین چند دقیقه ببینید این فایل چند مگ دانلود کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
برنامه آنتي ويروس شما Internet Security هست؟
اگه آره كه مصرف حجمش عادي هست
شما بايد وارد تنظيماتش بشيد و يه سري از قسمتهاي Online Security رو غيرفعال كنيد
مثل:Anti pishing يا web anti virus و...
(البته من روي كسپر گفتم شايد نود32 فرق كنه)
در ضمن حتما يه برنامه NetLimiter روي سيستم نصب كنيد
با اين برنامه ميتونيد برنامه ها و فايلها رو محدود كنيد به استفاده از اينترنت
مثلا فقط روزي 1مگابايت
موفق باشيد:11:
سلام
برنامه آنتي ويروس شما Internet Security هست؟
اگه آره كه مصرف حجمش عادي هست
شما بايد وارد تنظيماتش بشيد و يه سري از قسمتهاي Online Security رو غيرفعال كنيد
مثل:Anti pishing يا web anti virus و...
(البته من روي كسپر گفتم شايد نود32 فرق كنه)
در ضمن حتما يه برنامه NetLimiter روي سيستم نصب كنيد
با اين برنامه ميتونيد برنامه ها و فايلها رو محدود كنيد به استفاده از اينترنت
مثلا فقط روزي 1مگابايت
موفق باشيد:11:
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
فایل SVCHOST.EXE
این فایل مال خوده ویندوزه و تعدادشون زیاده... من با فایر وال بلاک میکنم،ولی هربار یکی از این فایل ها دیتا دانلود میکنه.
این فایله منو بیچاره کرده بود کل پهنای باندمو میگرفت با PCTOOLS FIREWALL جلوی اونو گرفتم درست شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.