مشاهده نسخه کامل
: کمک در تغییر پارتیشن بندی
madadnoki
12-07-2011, 10:00
سلام ! اول اینکه من نمیدونم جای تاپیک و درست زدم یا نه؟
دوم و سوال من اینکه میخوام از درایو F برداشته و به درایو c بدم.....چون حجم درایو C تقریبا پر شده....آیا این کار ممکنه؟
البته بدون نصب مجدد ویندوز
اگه میشه چه طور؟؟؟
Dew Drop
12-07-2011, 11:05
سلام
با نرم افزارهای پارتیشن بندی و ترجیحاً آکرونیس میشه این کار رو کرد ولی اگه پارتیشنی که می خواید ازش
فضایی جدا کنید و به درایو دیگه اضافه کنید کنار پارتیشن c باشه کارتون راحت تر میشه ....
madadnoki
12-07-2011, 13:48
گه پارتیشنی که می خواید ازش فضایی جدا کنید و به درایو دیگه اضافه کنید کنار پارتیشن c باشه کارتون راحت تر میشه ....
متوجه منظورتون نشدم....:13:
اگه میشه آموزش این کار رو هم بزارید:whistle::whistle::whistle::whistle:
من قبلا اسم آکرونیس رو شنیدم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم...
در ضمن عکس زیر نحوه پارتیشن بندی سیستم منه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
jafarian
12-07-2011, 14:21
شمابرای پارتیشن بندی میتونید ازبرنامه MiniTool Partition Wizard Pro استفاده کنید وقتی که برنامه رو اجرا کردین از درایوی که میخواین حجم ازاون بگیرین به درایو C اضاف کنید طبق شکل 1 بعدش درایوی که درست شد باید روی گزینه create که فعال شده کلیک کنید تا ساخته بشه وقتی ساخته شد درایو D سیستم خودتون ازداخل همین برنامه ازقسمت change drive letter که تو ستون سمت چپ قرارداره تغییر بدین به طول مثال تبدیلیش کنید به درایو T بعداون درایوی که اول ساختین تبدیل کنید به درایو D ازآخرم به وسیله گزینه Merge به درایو C اتصالش بدین بعدش به حجم درایو C اضاف میشه ازآخرم اسم درایو D روکه به T تبدیل کردین ارنوع D کنید:20:
تاپیک MiniTool Partition Wizard Pro
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on+Wizard
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار partition magic هم نرم افزار خوبیه البته الان رو سیستمم نصب نیست که بتونم جزء جزءشو خوب برات توضیح بدم اما کار باهاش خیلی راحته
madadnoki
12-07-2011, 17:26
ازاون بگیرین به درایو C اضافه کنید طبق شکل 1 بعدش درایوی که درست شد.........
اینجا که فقط یه شکله
میشه جز به جز با شکل توضیح بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:42:
من تا حالا از این کارا نکردم:37:
اگه میشه هر قسمت رو با شکل نشون بوین:42::42:
من میخوام از F بگیرم بدم به C
الان تصویری که دارم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
madadnoki
13-07-2011, 09:02
سلام ! من در پارتیشن بندی به مشکل خوردم.......هون قسمت که میگه باید merge کنیم انگار فقط درایو کناری رو merge میکنه ولی من با اینکه اسم درایو ها رو همونطور که گفتین نغییر دادم ، ولی جاشون عوض نمیشه بنابراین نمیتونم این کار رو بکنم....
لطفا راهنمایی کنید
Dew Drop
14-07-2011, 08:22
سلام ! من در پارتیشن بندی به مشکل خوردم.......هون قسمت که میگه باید merge کنیم انگار فقط درایو کناری رو merge میکنه ولی من با اینکه اسم درایو ها رو همونطور که گفتین نغییر دادم ، ولی جاشون عوض نمیشه بنابراین نمیتونم این کار رو بکنم....
لطفا راهنمایی کنید
سلام
برای همین گفته بودم اگه درایو کناریش باشه کارتون راحت میشه...
شما باید از یه درایو بگیرید بدید به اون یکی درایو و ... تا برسه به درایو c .... :31:
با عوض کردن اسم درایوها نمیشه این کار رو کرد!!!
madadnoki
14-07-2011, 10:50
jafarian عزیز ! من روی یک سیستم دیگه هم چک کردم...وقتی resize میکنم ، نمیشه create کرد و پیغام زیر رو میده.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
madadnoki
23-07-2011, 09:37
کسی نمیدونه error بالا برای چیه؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13::41::41:
jafarian
23-07-2011, 13:36
بهترین راه برای شما همینه که اطلاعات درایو D روبه داخل یک درایودیگه انتقال بدین بعدش درایور D رو به C باید Merge کنید بعد ازنوع درایو D روبسازین یعنی از C برای ساخت D استفاده کنید.
madadnoki
23-07-2011, 20:39
بهترین راه برای شما همینه که اطلاعات درایو D روبه داخل یک درایودیگه انتقال بدین بعدش درایور D رو به C باید Merge کنید بعد ازنوع درایو D روبسازین یعنی از C برای ساخت D استفاده کنید.فایل های نصبی هم روی درایو D نصب هست....منظورم برنامه هایی مثل mozila و media player و...
که این مسله باعث مشکل است....
سلام sharifdorsa جان! من Acronis Disk Director Home رو دانلود کردم....ولی نتونستم باهاش کار کنم.......اگه میشه راهنمایی کنید....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از درایو کناری resize کردم.....بعد create volume رو زدم.....بعد basic ولی eroor زیر رو میده:
cannot add more volumes: there are already four primary volumes on the MBR disk.
دیگه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟
درواقع نمیتونم درایوی بسازم که اون رو merge کنم.......:13::13:
Dew Drop
24-07-2011, 06:58
سلام sharifdorsa جان! من Acronis Disk Director Home رو دانلود کردم....ولی نتونستم باهاش کار کنم.......اگه میشه راهنمایی کنید....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از درایو کناری resize کردم.....بعد create volume رو زدم.....بعد basic ولی eroor زیر رو میده:
cannot add more volumes: there are already four primary volumes on the MBR disk.
دیگه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟
درواقع نمیتونم درایوی بسازم که اون رو merge کنم.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چندتا پارتیشن پرایمری دارید؟
بیشتر از 4 تا پارتیشن پرایمری نمی تونه تو یه سیستم باشه,که باید اون رو به Logical تبدیل کنید.
madadnoki
24-07-2011, 08:39
سلام
چندتا پارتیشن پرایمری دارید؟
بیشتر از 4 تا پارتیشن پرایمری نمی تونه تو یه سیستم باشه,که باید اون رو به Logical تبدیل کنید.
چهار تا پارتیشن پرایمری دارم ؛
1)System Reserved
2)(:Local Volume'(D'
3)(:Local Volume'(E'
4)(:Local Volume'(C'
حالا باید چه کار کنم؟
primary با logical چه فرقی داره؟
Dew Drop
24-07-2011, 23:04
چهار تا پارتیشن پرایمری دارم ؛
1)System Reserved
2)(:Local Volume'(D'
3)(:Local Volume'(E'
4)(:Local Volume'(C'
حالا باید چه کار کنم؟
primary با logical چه فرقی داره؟
می تونید با همین آکرونیس به Logical تبدیلش کنید.
البته چون پرایمری پارتیشن سیستمی محسوب میشه درایوهایی رو انتخاب کنید که ویندوز در اون نصب نیست
به عنوان مثال E رو در آکرونیس انتخاب کنید بعد تو ستون کناریش یه گزینه ای هست به نام Convert to Logical
با اون می تونید تبدیلش کنید.
پ.ن
برای اطمینان بیشتر درایوی که میخواید این کار رو روش انجام بدید,محتوبات و اطلاعاتش رو جایی کپی کنید
که اگه مشکلی پیش اومد اطلاعاتتون از بین نره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.