مشاهده نسخه کامل
: راه های برای گروه تشکیل دادن
سلام به دوستان
من علی هستم 25 ساله تدوینگر هستم و با نرم افزار های avid و premiere بلدم
من می خوام گروه انیمیشن تشکیل بدم .
چکار باید بکنم ؟
چه را هایی رو باید پیش ببرم ؟
سلام دوست عزيز
به نظر من ابتدا بايد شما بازار کارت رو در نظر بگيري يعني بسنجي محدوده اي که توي اون ميخواي شروع به کار بکني آيا صرف ايجاد گروه ميکنه يا با تعداد کمي هم ميشه پروژه ها رو پيش برد
بعد بياي با دوستاني که توي اين زمينه فعاليت دارن مشورت کني و پيشنهادت رو به اونها ارائه بدي
با در آووردن ميزان خرج و دخل و درآمد ميتوني يه گروه خوب تشکيل بدي البته اگه ميخواي مديريت گروه رو به عهده بگيري بايد مديريتت خوب باشه
اميدوارم مطالبي که گذاشتم بتونه به پيشرفتت کمک کنه
سلام دوست عزیز
ولا اون چیزی که من داستانشو درست کردم حتی توی انیمیشن یا بازی سازی خارجی به این سبک ندیده بودم یعنی فقط اون طراح معنی واقعی داستان رو بفهمه با کله میاد
3 سال خوبه که من مشورت کنم :31: که واقعا این کارو کردم
برای خرج هم توی بزرگترین گروه های خارجی اول میسازن بعد در آمد که طور مثال میگن konami با فروش بازی pes 2011 در سال 3,000,000 $ وقتی میاد به من میگه من اول پول میگیرم به حیوان بگی زبون باز میکنه چه برسه به انسان که عقل و فهم و شعور داره البته تو این 3 سال من صحبت کردم هیچ کدم عقل نداشتن
دیگه خودم کم اوردم
من اين قسمت و درست متوجه نشدم
برای خرج هم توی بزرگترین گروه های خارجی اول میسازن بعد در آمد که طور مثال میگن konami با فروش بازی pes 2011 در سال 3,000,000 $ وقتی میاد به من میگه من اول پول میگیرم به حیوان بگی زبون باز میکنه چه برسه به انسان که عقل و فهم و شعور داره البته تو این 3 سال من صحبت کردم هیچ کدم عقل نداشتن
دیگه خودم کم اوردم
اگه منظورتون اينه شرکت konami اينجور عمل کرده و ابتدا بازي رو ساخته بعد بحث مالي اونو پيش کشيده معلومه ، چون اون يک شرکت بزرگه و يک پشتوانه مالي خوب داره تازه داخل ايرانم نيست فکر کنم شما بهتر من خبر داشته باشي که توي ايران نميشه در مورد نرم افزار و بازي و ... به نتيجه هاي خوبي رسيد چون قانون کپي رايت نداريم
اگه اين قسمت رو درست متوجه نشدم بيشتر توزيح بده تا براي توضيح بدم
بله این شرکت های بزرگ در خارج هستن و معلومه این حرکت رو انجام میدن ولی نمیشه هم بگی اینجا ایرانه قانون کپی رات هستش پس هیچ حرکتی نکنیم بشینیم دیوار نگاه کنیم نه نه نه نه نه نه نه نه نه عزیز من این نیست
بزرگ ترین فیلم سازان یا انیمیشن سازان یا بازی سازان که در ایران وجود داره فروش ارجینال داره که جدیدن هم داره dvd میدن قیمت هم از 1500 تومان به 2500 رسیده میترسم هم که در آینده که شک نمیکنم هم میشه قیمت رو 5000 تومان برسه
بله فیلم قهوه تلخ مهران مدیری در بیشتر جاها کپی وجود داشت 1000 تومان ولی چرا مردم همه رفتن 2500 تومانی ارجینال خریدن اخراجی های 3 هم که مال ده نمکی هستش هم همین طور .
خودت میری فیلمی که از رو پرده گرفتن نگاه کنی یا منتظر میشی ارجینال بیاد ؟؟؟؟
از بازی هم ایرانی فقط ارجینال دیدم کپی نه و خارجی اره تا دلت بخواد کپی خریدم دوستم مغازه داره میدونم چطوری هستش
درست ميگيد
ولي آدم بايد همه جنبه هاي کار رو بسنجه و بيگدار به آب نزنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.