مشاهده نسخه کامل
: کوچه متروکه...
سلام.من امروز دو سه ساعت رو این کار کردم.تا اینجا به این مرحله رسیدم. دارم فعلا مدلینگش رو کار میکنم. مرحله به مرحله عکس میذارم.در مورد گرافیک کار و جزئیات لطفا نظر بدید تا مشکلات رو اصلاح کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e
آفرین خیلی عالی شده
فقط یه مشکلی دارم با این کارت ، چرا سعی کردی توی یه روز کارتو به اتمام برسونی ؟
میتونستی وقت بیشتری بزاری و کیفیتو ببری بالاتر !
ادامه بده و حتما تکسچر بده
موفق باشی ;)
آفرین خیلی عالی شده
فقط یه مشکلی دارم با این کارت ، چرا سعی کردی توی یه روز کارتو به اتمام برسونی ؟
میتونستی وقت بیشتری بزاری و کیفیتو ببری بالاتر !
ادامه بده و حتما تکسچر بده
موفق باشی ;)
هنوز تموم نشده. یکم دیگه مونده که احتمالا فردا یا حداکثر پس فردا تموم میشه بعد میرم سراع تکسچر. میخوام با زیبراش تکسچر بسازم نمیدونم میشه... همین الان یه آموزش ازش سفارش دادم.سعی میکنم مشکلاتی مثل کمی گره ها رو با Bump و کلا تکسچر گذاری رفع کنم. باز مراحل بعدی کارمو میذارم اینجا تا راهنماییم کنید.
خب اینم دوتا عکس دیگه از کارم.تقریبا مدلینگ کامل شده.فقط باید یک سری جاها رو محدود کنم. بعدش انشاا... تکسچر گذاری.
نظرتون چیه؟؟؟؟
خب.اینم از مدلینگ کارم. حالا باید برم سراغ تکسچر.راستش از این قسمت بیشتر میترسم.:18: این سه تا عکس انتهای کار مدلینگ هست.منتظر نظرات هستم ها.
آقا این فروم چرا سوت و کور شده؟؟!!!
آفرین خیلی خوب شده
مدلینگت که اشکالی توش نیست
روی تکسچرینگ خیلی وقت بزار
آخه بیشتر طول میکشه و معمولا کاره خسته کننده ای هست
باید صبر داشته باشی تا این مرحله هم با دقت پیش بره
ممنون آقا هادی. برای تکسچرینگ با فتوشاپ نمیدونم چکار کنم. منتظرم تا آموزش Zbrush برسه به دستم تا ببینم چی میشه. الان داشتم رو نور پردازی کار میکردم که یه مشکل برخوردم. موقعی که تازه مکس رو باز میکنم توی تب رندرینگ Radiosity هست ولی وقتی یه فایل از مکس 10 رو باز میکنم این گزینه وجود نداره.راهی نیست این درست بشه؟
.:PAR3A:.
13-07-2011, 22:21
مدلینگت خیلی خوبه... حتما این کارو ادامه بده...
اما توی اینجور کار ها ، مهم ترین بخش تکسچره و بعد از اون هم رندر... به شدت مهمه و این مرحله رو خیلی خیلی باید روش دقت کنی!!!
ممنون آقا هادی. برای تکسچرینگ با فتوشاپ نمیدونم چکار کنم. منتظرم تا آموزش Zbrush برسه به دستم تا ببینم چی میشه. الان داشتم رو نور پردازی کار میکردم که یه مشکل برخوردم. موقعی که تازه مکس رو باز میکنم توی تب رندرینگ Radiosity هست ولی وقتی یه فایل از مکس 10 رو باز میکنم این گزینه وجود نداره.راهی نیست این درست بشه؟
گمونم اون فایلی که باز میکنید تنظیمات رندرش روی منتال ری باشه
آخه گمونم منتال ری رادیوسیتی نداره
شما باس بری توی تنظیمات رندر و اون پایین تنظیمات رندر دیفالت رو انتخاب کنی
گمونم درست بشه
مدلینگت خیلی خوبه... حتما این کارو ادامه بده...
اما توی اینجور کار ها ، مهم ترین بخش تکسچره و بعد از اون هم رندر... به شدت مهمه و این مرحله رو خیلی خیلی باید روش دقت کنی!!!
چشم حتما تمام تلاشمو برای تکسچرینگ با کیفیت انجام میدم.
گمونم اون فایلی که باز میکنید تنظیمات رندرش روی منتال ری باشه
آخه گمونم منتال ری رادیوسیتی نداره
شما باس بری توی تنظیمات رندر و اون پایین تنظیمات رندر دیفالت رو انتخاب کنی
گمونم درست بشه
آره درستش کردم.ممنون آقا هادی.:10:
king of the kings
14-07-2011, 13:31
من از این کارت خوشم اومده.
کلآ از کوچه های خلوت و متروکه خیلی خوشم میاد .
ادامه بده تا آخر کار بشه نظر داد .
من از این کارت خوشم اومده.
کلآ از کوچه های خلوت و متروکه خیلی خوشم میاد .
ادامه بده تا آخر کار بشه نظر داد .
چشم دوست عزیز. الان در حال تکسچر گذاریم.این کار زیاد وقت میگیره ولی مرحله به مرحه براتون عکس میذارم. فقط نظر یادتون نره....
آقا این تا جاییه که امروز درست کردم. تکسچر گذاری واقعا سخته.تا همینجاش پدرم در اومده و تازه این شکلی شده. تکسچرایی که میخوامو اصلا نمیتونم گیر بیارم. حالا ببینید عکسو و نظرم یادتون نره ها...
دوست عزیز کارت خوبه ولی کاش یکمم رو دیتیل محیط بیشتر کار میکردی خیلی خوب میشد.
موفق باشی
دوست عزیز کارت خوبه ولی کاش یکمم رو دیتیل محیط بیشتر کار میکردی خیلی خوب میشد.
موفق باشی
میشه یکم بیشتر توضیح بدید که منظورتون از دیتیل دقیقا چیه...من حتما تمام تلاشمو میکنم تا انجامش بدم.
دوست عزیزمنظورم چنتا وسایل اضافی تو کوچه مثل سطل آشغالای بزرگ و نردبون نمیدونم ازاینجورچیزا
که صحنه رو شلوغ و پرباشه
موفق باشی
دوست عزیزمنظورم چنتا وسایل اضافی تو کوچه مثل سطل آشغالای بزرگ و نردبون نمیدونم ازاینجورچیزا
که صحنه رو شلوغ و پرباشه
موفق باشی
چشم حتما چند تا آبجکت دیگه میسازم و میذارم. تا اینجا به این مرحله رسیدم. فقط یه مشکلی که دارم ( البته شاید خیلی مبتدیانه به نظر برسه سوالم) اینه که تو قسمت متریال هام دیگه جایی ندارم که متریالو تنظیم کنم. نمیدونم چکار کنم حالا.میشه راهنماییم کنید لطفا...
و در ضمن نظر در مورد کارم یادتون نره دوستان...
Sorosh MAX
15-07-2011, 14:29
آفرین ! کارت خیلی خوبه ولی روی جزویات بیشتر کار کن ...
تکسپر کیسه زباله خوب نیست اون که اصلا تکیچر نمیخواد به رنگ هم بهش بدی خوبه ... ادامه بده :20:
آره جزئیاتو حتما بیشتر میکنم.کیسه زباله خب گره زیادی نداره بخاطر همین مجبورم از تکسچر استفاده کنم ولی اصلا تکسچر واسش گیر نمیاد. حالا این کیسه زباله رو حتما یه بلایی باید سرش بیارم تا مثل آدم شه:31:
آفرین تکسچرینگ هم خیلی خوب پیش میره
ادامه بده
کارت خیلی خوبه
آقا تا حالا به اینجا رسیدم. بعضی از تکسچرا رو موندم چی بذارم. نظری چیزی ندارین؟؟؟
مخصوصا واسه در و اون تابلو اصلا نمیدونم چی بذارم. در واقع میدونم ولی تو اینترنت چیزی که میخوام نیست. لطفا کمکم کنید...
TheGnomonWorkshop
16-07-2011, 22:54
اینا رو که معلومه چی باید بزاری !
یه تیکه از بازی مافیا 2 هست که یه همچین منظره ای داره :31:
میتونی تکسچر و متریال رو مثل اون بسازی
اگه نونستی یکم خون و چرخ ماشین و ... رو هم اضافه کن
بالای در ها لامپ بزار
شیشه پنجره جالب نشده
اگه منظورت تابلوی بالای گاراژ هست، یا برش دار یا بنویس کبابی هوشنگ . . . :31: ( بالای گاراژ تابلو میزارن ؟ )
ادامه بده
موفق باشی :10:
ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی.حتما این جزئیاتو میذارم.شیشه ها رم حتما ادیت میکنم تا بهتر بشه.
فک کنم اگه بنویسم کبابی هوشنگ بهتر باشه:31:
حالا تا اینجا داشته باشین.البته باید یه جاهایی تکسچر رو ویرایش کنم. مثل قسمت جدایی آجرای قرمز از دیوار کنارش. ولی تا همینجا رسیدم امشب. گفتم همینو بذارم.
چجوری شده؟؟؟ نظر میخوام.
RatAtouille
17-07-2011, 09:37
با این وجود که تکستچر ها کثیفا ، ولی با کثیفی تمیزن !!! مثلا این که زیادی روشن هستن ...
خب من هنوز نور پردازی نکردم.به نظر شما از اونه یا کلا تکسچرا خوب نیستن؟؟؟ به نظرتون چکار کنم؟
17-07-2011, 12:19
تکسچرا خوبن ، اما متریال ها اصلا خوب نیستن... روی متریال ها باید بیشتر کار کنی...
یعنی چکار کنم. آقا من مبتدیم زیر دیپلم حرف بزننین.منظور از متریال برجستگی ها و اینا هست؟؟؟
آقا تکسچر گذاری کامل شده .حالا میخوام نور پردازی کنم. میشه کمکم کنید یه نور طبیعی با سایه های قشنگ درست کنم؟
با Radiosity میتونم این کارو انجام بدم اما این محیط شلوغه و سیستمم کشش نداره که پردازش کنش.فقط میخوام سایه ها قشنگ از آب در بیان.
17-07-2011, 14:14
بهتره با موتور رندر منتال ری یا وی ری کار کنین... اما باید اول کلی تمرین کنین تا بعد بتونین این صحنه رو به طور خفن نورپردازی کنین :دی
SSS_HHH_OOO
17-07-2011, 18:53
خیلی خوبه یکی یه تکسچر خوب داد به صحنش
یه سری چیزا رو رعایت کنی کارت خیلی طبیعی میشه
مثلا لوله تکسچر نداره
خاک و دیوار زاویه قائم نمیسازن بهتره یه گوشه بهش بدی وقتی به دیوار میرسه
یه سری سنگ ریزه با پارتیکل سیستم بریز رو زمین
تکسچرای دیوار بلوکی تکراری شده میتونی برای اینکه از تکرار در بیاریش یه سری جاهاشو سیمانی کنی مثلا و یه سری اعلامیه و اینا روش بچسبونی
خیلی خوبه یکی یه تکسچر خوب داد به صحنش
یه سری چیزا رو رعایت کنی کارت خیلی طبیعی میشه
مثلا لوله تکسچر نداره
خاک و دیوار زاویه قائم نمیسازن بهتره یه گوشه بهش بدی وقتی به دیوار میرسه
یه سری سنگ ریزه با پارتیکل سیستم بریز رو زمین
تکسچرای دیوار بلوکی تکراری شده میتونی برای اینکه از تکرار در بیاریش یه سری جاهاشو سیمانی کنی مثلا و یه سری اعلامیه و اینا روش بچسبونی
ممنون دوست من خیلی خوب اشکالات کارمو گفتین حتما حتما اینا رو انجام میدم و بعد دوباره عکس میذارم. لطفا بازم سر بزنین.
بهتره با موتور رندر منتال ری یا وی ری کار کنین... اما باید اول کلی تمرین کنین تا بعد بتونین این صحنه رو به طور خفن نورپردازی کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یاد دارم با وی ری یه سایه نسبتا قشنگ در بیارم اما مشکل اینجاست که سیستمم کشش نداره این صحنه رو پردازش کنه.
البته منظورم از وی ری نور پردازی هست که مثلا با V Ray IES یه نور میذارم و بعد از طریق Radiosity سایه ها رو تنظیم میکنم. توی صحنه های کوچیک مشکل ندارم اما اینجا اصلا نمیشه یعنی وقتی Start میزنم موقع Process گیر میکنه.
لطفا بیشتر راهنماییم کنید
میشه در مورد پارتیکل که گفتید یکم توضیح بدید لطفا...
اون تفییراتی که گفتید رو تا اینجا انجام دادم. چجوری شده؟؟؟
آقا وقتی کارو میبینین یه نظریم بدین که به ادامه کار دلگرم شیم دیگه.
نظظظظظظظظظظظرررررررررر
آفرین
خوبه
خوب وقت گزاشتی روی تکسچر
داری منو هم پشت سر میزاریا ;)
king of the kings
18-07-2011, 12:55
سلام .
خیلی بهتر شد .
فقط چون کوچه خلوت هست به نظرم اگه ترسناک تر جلوه بده کارت هنری تر می شه .
یه مقدار خون رو در دیوار اضافه کن .
یه چاله گود رو زمین درست کن و کنارش هم یه کفن و طابوت بذار . :31:
آفرین
خوبه
خوب وقت گزاشتی روی تکسچر
داری منو هم پشت سر میزاریا ;)اختیار دارین.شما استاد ما هستین آقا هادی.
سلام .
خیلی بهتر شد .
فقط چون کوچه خلوت هست به نظرم اگه ترسناک تر جلوه بده کارت هنری تر می شه .
یه مقدار خون رو در دیوار اضافه کن .
یه چاله گود رو زمین درست کن و کنارش هم یه کفن و طابوت بذار . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه چیزایی تو سرت میگذره پسر. شب خواب میبینم ها:31:
اتفاقا خودم دوست دارم یکم ترسناکشم بکنم. اگه بتونم دو جور نورپردازی کنم که یکی شب باشه و یکی روز حتما سعی میکنم تو شب یکم ترسناک باشه.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
آقا هادی حالا میخوام برم سراغ نور و سایه. ولی راستش نمیدونم چکار کنم چون سیستمم کم میاره. موقعی که تو Radisity دکمه Start رو میزنم نواره اصلا پر نمیشه.همونجوری میمونه. به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟
اینم از یه نور پردازی که سعی کردم حالت شب داشته باشه. اما خب نور پردازیم خوب نیست دیگه. شما راهنماییم کنید تا بهترش کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid..God
18-07-2011, 21:59
چنتا تاير كهنه هم بنداز توش اگه يه عروسك پارچه اي هم توش بزاري كه يه گوشه ول شده خيلي باحال مي شه ، همجين مرموز ميشه يه عروسك كهنه كه سياه شده ادم رو تو فكر مي ندازه
Переклад не
18-07-2011, 22:18
البته جاهایی که نور نیوفتاده که نباید کامل و واضح دیده بشن
چشم حتما تایرو که باید بذارم. عروسکم میذارم (باربی خوبه؟:31:) نورم بهتر تنظیم میکنم. هنوز وقت زیادی برای نورپردازی نذاشتم. حتما روش کار میکنم
Hamid..God
18-07-2011, 23:34
نه از اون عروسك پارچه اي كاموايي هابزار باربي گرونه! (-:
راستي من فكر ميكنم تكسچرات خوب نشده يعني خوده تكسچرات زيادي رنگاي تندي دارن انگار غير واقعين من يه بار همچين پروژه اي رو انجام دادم كه البته اون يه انبار بود برا تكسچرينگ اون رفتم از چنتا ديوار واقعي عكس گرفتم با فتوشاپ تكسچرشون كردم گزاشتم رو كار خيلي نتيجه ي بهتري گرفتم
باشه حتما درستش میکنم دوست من. خوشحالم که اشکالاتمو میگی.:10:
خوبه دوست عزیز رو نورم بیشتر کار کن
یا حق..
ممنون دوست من.چشم حتما کار میکنم. فعلا 3 تا رندر دیگه گرفتم گفتم بذارم ببینید چجوریه...
نظر!!!!!!
19-07-2011, 22:45
خیلی خوبه ولی DOF رو به شدت خراب کردی :دی
آفرین خیلی خوب شده
به نظرم افکت dof خیلی خوب شده !
و کلا از کارت خیلی خوشم اومد
بلاخره خوب شده دوستان یا بد؟؟؟:24::9:
تغییرش بدم یا بذارم همینجوری باشه؟؟؟؟
Hamid..God
20-07-2011, 02:08
رو تکسچرات بامپ و دیسپلیس منت هم بزار برجسته بشن طبیعی تر میشه
Hamid..God
20-07-2011, 02:15
راستی dof رو راست میگن
برا استفاده ی درست از این باید یکم فیزیک دوربین عکاسی رو بشناسی (هر چی اندازه ی دیافراگم دوربین نسبت به جسم اصلیت بزرکتر باشه این حالت بیشتر میشه و برعکس هر چقدر کوچیکتر باشه عمق میدان بیشتری رو در اختیار داری حالا هرچ از چیزه کوچیکتری عکس بگیری این عمق میدان کمتر میشه و تاری بیشتری داری حالا شما این تاری یا همون dof ای که ایجاد کردی برا یه چیزیه اندازه ی 1 لیوان
DOF حتما درست میکنم. ولی تو کارم یه Daylight گذاشتم که مثلا تو روز رندر کنم ولی این کامپیوتر ما نمیکشه. سه ساعت طول میکشه برسه به 100% بعد تو رندر نهاییش ارور میده که مموری کم آورده.. دیگه نمیدونم چکارش کنم. فک کنم باید بیخیال نور پردازیش بشم... شما ها راه حلی ندارین؟؟؟؟:41:
Hamid..God
22-07-2011, 20:08
بابا 3 ساعت که چیزی نیست من قبل از انکه سیستمم رو ارتقا بدم برا هر رندر بالای 15 ساعت وقت می زاشتم
آقا ناامید نشو خدابخواد موفق میشی
یاحق...........
Hamid..God
23-07-2011, 17:53
چی شد پس آقا؟؟؟!!!
آقا ما یک رندر ساده کردیم. البته از اون پیش فرض ها بجای Mental Ray Dayliighting high اینو انتخاب کردم: Mental ray daylaghting که فقط بتونم یک رندر کنم و عکس بزارم.
(در ضمن حمید تو خوبه بعد 15 ساعت حداقل ارور نمیده که حالتو بگیره:46:)
23-07-2011, 20:24
خیلی عالی در اومده...
فقط سطل آشغال و بکگراند آسمون ضد حالن... آسمون نباید واس این نور این رنگی باشه + سطل آشغال زیاده واس این صحنه تر تمیزه + پلاستیکاش خیلی ضایعن...
بکگراند رو درست میکنم. در مورد سطل آشغال باهاتون کاملا موافقم. باید دوباره مدلسازی کنم و بذارم. یه چیز داغون میذارم حال کنین:31:
سلام!
آسمونت خوبه، فقط یکم کم نوره... اگه glow رو زیاد کنی باحال میشه.
پلاستیک سطل آشغال هم عجیب غریبه... یکم نویز مدلش کمه و smooth نشده،
تخته های رو زمین رو من جایی ندیده بودم تاحالا! :27:
بلوکت خیلی خوب شده یکم جزئیات میخواد.
میله هات هم خیلی خلاقانه و خوب درست کردی ولی سطحش bump نداره.
جعبه هات خیلی قشنگ شده بودن،
ربان ها یکم twist میخواد که سایه بیوفته روشون و قشنگ تر بشه،
سایه های داخل تصویر اول خیلی تیرست! با skylight درست میشه.
دیوار روبرویی تصویر اول هم فوق العاده طبیعی شده؛ باریکلا! :40:
زمین هم یکم bump بزاری خوب میشه...
دستت درد نکنه، خیلی خوب درستش کردی، موفق باشی. :11:
23-07-2011, 22:48
رندر اولی قبل از ادیت بهتر بود... توی این یکی سایه زیادی تاریکه...
ممنون دوستای خوبم:10:
دارم یه سطل آشغال رو مدلسازی میکنم + یه نردبون. که یکم شلوغش کنم. بعدش این نکاتی رو که گفتین حتما انجام میدم و یه رندر جدید میذارم واستون.:11:
سلام دوباره دوستان. من یه سری تغییرات دادم و دو سه تا رندر جدید گرفتم. نظرتون چیه؟؟؟؟
Hamid..God
24-07-2011, 23:39
ب ب به به
خیلی بهتر شد برا زمینش بامپ گزاشتی؟
من یه کار زدم نورش در حد افتضاح شده میزارم دور همی بخندیم
ممنون. نه هنوز واسه زمین بامپ نذاشتم. ولی حتما این کارو انجام میدم. به نظر خودم اون سیمی که به آنتن وصله جالب نشده. آخه اون قسمتو عجله ای زدم که بعد درستش کنم ولی گفتم یه رندرم بذارم دیگه.
حالا کارتو بذار ولی من که فک نمی کنم از کار من خنده دار تر باشه:31:
Dark000prince
25-07-2011, 14:48
خیلی خوبه .
ولی یکی اینکه آسمون تو ذوق می زنه . هم رنگش . هم اینکه به هوای ظهر نمیاد .
یکی هم نورش خوب نیست . نمی دونم باید چیکار کنی بهتر شه .
من با Daylightimg System کار کردم و بکگراند آسمون مال خودشه. نمیدونم مشکل از چیه راستش نورپردازی زیاد کار نکردم و ممکنه بخاطر همین کارم تو ذوق میزنه. من با پارامتر ها هم زیاد کار نکردم. حالا اگه راهی چیزی سراغ دارین تا طبیعی ترش کنم راهنماییم کنید تا انجام بدم:10:
خب بچه ها. من یه چند تا رندر گرفتم که کارو تموم کنم دیگه. هرچند نو رندرگیری سیستمم کم آورد و بهم اجازه نداد که اونجوری که میخوام تصویر نهایی رو بگیرم. به هر حال گفتم آخرین رنور ها رو بذارم و این کار رو به پایان برسونم... از همتون بخاطر کمکایی که تو ساخت این محیط بهم کردین خیلی متشکرم. میشه گفت این اولین کار جدی من با مکس بود:40::11:
----------------
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.