ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی ساختن جلوه دود و گرد وغبار در فلش

ALI2019
11-07-2011, 17:37
سلام دوستان
من یه سه بعدی کارم و آشنایی زیادی با فلش ندارم میخواستم بدونم چطور میتونم حالت دود یا گرد وغبار در نرم افزار فلش به وجود بیارم مثلا یه عکس به عنوان تصویر زمینه باشه وثابت وذرات گرد وغبار یا دود روی اون در حرکت باشه لطفآ اگه کسی میتونه به طور کامل توضیح بده
راهنمایی : مثل صفحهی اصلی بازی wanted

ALI2019
23-07-2011, 15:06
بابا دم شما رو گرم :3:
یعنی هیچکس جواب این سوال ما رو نمیدونه ؟:18::18:

1w2w3w4w
24-07-2011, 12:29
سلام دوست عزیز لطفا اینقدر عجول نباشد. به هرحال اینجا فرومه و معمولا روزی یه بار بچه ها فروم رو چک میکنن و شما باید صبر کنید تا بیان بالا و جواب شما رو بدن.

حالا جواب امیدوارم که cs5 کار بکنی برو ابزار deco Tool از پنل tool رو انتخاب کن زیر ایزار pencil قرار داره بعد از انتخاب این ابزار برو و در پنل properties و vine Fill رو به Smoke Aniimation تغییر بده حالا روی صفحه کلیک کن. این یه راه شه. آسون ترینه و برای کسی که فلش حرفه ای نیست بهترینه حاله اگه خواستی بقیه راه ها رو برات توضیح بدم که یکشون انیمیشن سازی از نوع شیپ و دیگری موشن سازی با مووی کلیپ هاست.

موفق باشی.

ALI2019
24-07-2011, 17:20
دوست عزیز متآسفانه من از CS4 استفاده میکنم
لطفآ اگه میشه برای CS4 توضیح بده (اگه زحمتی نیست همراه با تصویر)

1w2w3w4w
25-07-2011, 15:22
بله خوب مراحلی که میگم انچام بده ابتدا در فریم اول با ابزار بروس یه نقاشی بکش یه شکل شبیه دود مه مشکیه و حالا در فریم 15 کلیک راست کن و گزینهی insert blank keyFrame رو انتخاب کن دوباره یه شکل دیگه مثل اینکه همون تیکه دوده بزگتر شده پخش شده و البته رنگشو سفید انتخاب کن، حالا بیا به فریم 10 و کلیک راست کن و گزینه ی create shape twining رو بزن نتیجه رو میبینی حالا با ساختن چند لایه و گذاشتن چندتا دود کنارهم کارت درست تر میشه.