مشاهده نسخه کامل
: مسدود کردن سرویس منوهای در سامسونگ سری جدید(D6600)
سامسونگ لعنتی در ال ای دی های سری جدید هتل مود را مسدود کرده
اگر از اساتید و بچهای سایت کسی چیزی در باره اش داره ما را در جربان بزاره
d6600 دارم که مسدوده
آیا کسی -- نکرده
farhoudr
11-07-2011, 11:51
d6600 دارم که مسدوده
آیا کسی -- نکرده
يعني با اين حساب 6600 گيرنده ديجيتالش فعال نيست؟
aminashtari
11-07-2011, 13:21
سلام
بحث جالبی شد. من هم نتوستمhotel mode رو روی D6600 فعال کنم. اما tv من بصورت فابریک local set روی ed-iran بود . برای خودم جای سئوال بود. حالا اگه یه وقت مشکلی پیش بیاد که بخوام فریمورش رو عوض کنم یا نرم افزارش رو دوباره بریزم اونوقت من هم به مشکل بر میخورم.
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
يعني با اين حساب 6600 گيرنده ديجيتالش فعال نيست؟
نه فعاله. من 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی رو بدون مشکل میگیرم.
roteal2007
11-07-2011, 13:28
دوستان این D5500 گیرنده دیجیتالی نداره ؟
سلام
بحث جالبی شد. من هم نتوستمhotel mode رو روی D6600 فعال کنم. اما tv من بصورت فابریک local set روی ed-iran بود . برای خودم جای سئوال بود. حالا اگه یه وقت مشکلی پیش بیاد که بخوام فریمورش رو عوض کنم یا نرم افزارش رو دوباره بریزم اونوقت من هم به مشکل بر میخورم.
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نه فعاله. من 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی رو بدون مشکل میگیرم.
مال من فعال نیست local sat روی EA-arab است
و بی پدرا هتل مودا هم مسدود کردن هیچ عملیاتی نمی شه انجام داد
با انترنتش وصل شدم چون ایرانم هم محدودیت گزاشتند نرم افزار اشغالش در دسرس بودن از نرم افزار خوب
مثل ایوتیوب. فیسبوک خبری نبود چون در ایران زندگی مکنم
یک جوان مرد پیداشه این سرویس منو سری جدیدا را ---- کنه
من یک دانگل وای فای سامسونگ دارم میفروشم به قیمت دبی 70000 تومان کسی خاست پیغام بده
دوستان واساتید سایت
بلاخره کسی پیدا نشد که اپشنهای سرویس منو ua40d6600wr را فعال کنه
امروز یکی از دوستانم ua46d7000خریده بود داخل سرویس منویش رفتم درست مثل d6600 خودم سرویس منویش بسته بودند
هیچ کدام از منوهایش نمی شد فعال کنی
اگر از دوستان کسی چیزی در این باره داره ما را راهنمای کنه
آیا کسی نیست این مدلها را داشته باشه من تابحال چهارتاش دیدم مال چهارتاش بسته بودند کسی داره در اینجا مطرح کنه
m5914619
06-08-2011, 15:54
با سلاممن یک led مدلsamsung UA40D5500 خریداری نموده ام که منوی کانال یابی آن به دو صورت دیجیتال و آنالوگ میباشد.
ولی شبکه دیجیتال دریافت نمی کند در منوی مخفی گزینه های -تیونر Tunerو -رجیون Region
را تغییر وگزینه های این دو قسمت را یکی یکی امتحان کردم که جواب نداد.
از همکاران در این مورد تقاضای کمک دارم. با تشکر
morteza_ghadirco@yahoo.com
ssoohheeiill
08-08-2011, 14:44
دوستان واساتید سایت
بلاخره کسی پیدا نشد که اپشنهای سرویس منو ua40d6600wr را فعال کنه
امروز یکی از دوستانم خریده بود داخل سرویس منویش رفتم درست مثل d6600 خودم سرویس منویش بسته بودند
هیچ کدام از منوهایش نمی شد فعال کنی
اگر از دوستان کسی چیزی در این باره داره ما را راهنمای کنه
آیا کسی نیست این مدلها را داشته باشه من تابحال چهارتاش دیدم مال چهارتاش بسته بودند کسی داره در اینجا مطرح کنه
منم همین مشکلو دارم ua46d7000
saeed1351
12-08-2011, 07:34
من دیروز از بانه خریدم فروشنده گفت باید با کنترول مخصوص فعال شود و همان جا فعالش کرد d6600
فعلا اولشه. یک کم صبر کنید واسه دور زدن اینکار هم یک روش پیدا میشه.
مثل سری C که اولش همین مشکل بود ولی با Clone to usb درست شد[COLOR="Silver"]
فعلا اولشه. یک کم صبر کنید واسه دور زدن اینکار هم یک روش پیدا میشه.
مثل سری C که اولش همین مشکل بود ولی با Clone to usb درست شد[COLOR="Silver"]
خدا کنه ما که فعلا در کف ایم
من دیروز از بانه خریدم فروشنده گفت باید با کنترول مخصوص فعال شود و همان جا فعالش کرد d6600
saeed جان
میشه درباره این کنترول مخصوص بیشتر توضیع بدید چی وچطوری بود یا شماره تلفن طرفا
در ظمن d6600 عینک همراش نداره ما سه تاش از دبی خرید کردیم مغازه دار گفت D6600
ها اصلا عینک ندارند بایدجداگانه بخرید ما جدا 2 تا مدلss_3100gb که4عددفیلم بلورای 3d
همراش بود خریدیم
مال شما عینک هاش داخل کارتن ال ای دی تان بود یا بیرون جدا به شما داد؟
1.اگر داخل کارتن ال ای دی تان بود غیر ممکنه خودشون گذاشتن
2.اگر بیرون بود ممکنه شاید هدیه یا پولش از شما گرفته اند
saeed1351
12-08-2011, 20:21
saeed جان
میشه درباره این کنترول مخصوص بیشتر توضیع بدید چی وچطوری بود یا شماره تلفن طرفا
در ظمن d6600 عینک همراش نداره ما سه تاش از دبی خرید کردیم مغازه دار گفت D6600
ها اصلا عینک ندارند بایدجداگانه بخرید ما جدا 2 تا مدلss_3100gb که4عددفیلم بلورای 3d
همراش بود خریدیم
مال شما عینک هاش داخل کارتن ال ای دی تان بود یا بیرون جدا به شما داد؟
1.اگر داخل کارتن ال ای دی تان بود غیر ممکنه خودشون گذاشتن
2.اگر بیرون بود ممکنه شاید هدیه یا پولش از شما گرفته اند
مثل همین کنترول های معمولی بود
بیرون کارتن داخل یک بسته وکیوم شده starter kit شامل 2 عینک وسه تا فیلم چون هنوز بلو ری ندارم ندیدم ولی 3d را توسط کانال hd1 عرب ست تست کردم
:31:خوش خبری
سلام دوستانی که سامسونگ سری D دارند ونمی تواند دیجیتال تی وی- رکورد و زبان فارسیشو فعال کنند
بلاخره من موفق به فعال کردنش شدم D6600 خودم که نه دیجیتالش نه رکوردش و نه زبان فارسی داشت
درست شود و حالش می برم با این برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم حالش ببرید]
در ضمن مسئولیت ریسک با خودتان .......................به قول بزرگان سایت اگر وارد نیستی دستکاری نکن
این نر افزار برای کلیه ال ای دی های سامسونگ میباشد
sahar@rasool
13-09-2011, 18:49
سلام دوستانی که سامسونگ سری D دارند ونمی تواند دیجیتال تی وی- رکورد و زبان فارسیشو فعال کنند
بلاخره من موفق به فعال کردنش شدم D6600 خودم که نه دیجیتالش نه رکوردش و نه زبان فارسی داشت
شما هم حالش ببرید]
در ضمن مسئولیت ریسک با خودتان .......................به قول بزرگان سایت اگر وارد نیستی دستکاری نکن
با سلام
دوست عزیز لطفا روش کار رو توضیح بدید ممنون
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
با سلام دوستان خوب
تقدیم دوستان آموزش را با نام خدا شروع میکنیم
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار......................... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید
4.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید.......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کسی موفق شد با هر سری پنل در این پست بجهای دیگر را در جریان بزارید/////////////////
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
kiaelectro
14-09-2011, 00:27
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
با سلام دوستان خوب
دریافت نرم افزار......................... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید
4.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
شما رکورد را هم فعال کردید یعنی می توانید تصاویر را ضبط نمایید
شما رکورد را هم فعال کردید یعنی می توانید تصاویر را ضبط نمایید مدل تی وی شما چیست
بله
ولی متسفانه در طرفهای ما دیجیتال تی وی را اندازی نشده
وقتی دکمه رکورد میزنم مینویسه شما فقط از دیجیتال تی وی میتونی رکورد کنی قبل از اینکه فهال نبود هیچی نمی امد ولی وقتی فهالش کردم هارد اکسترنالم با فرمت خودش فرمت کرد موقع رکورد پیام داد فقط از دیجیتال تی وی متونی رکورد کنی
مدل تی وی ام.....................D6600
با سلام دوستان خوب
استاد اگه میشه یک سر به این پست بزن
استاد اگه میشه یک سر به این پست بزن
دوست عزیز من خودم همین مشکل را داشتم
ولی وحل کنش نبودم با جستجو و درد سری موفق شودم
اگر شما هم موفق شدی ما را در جریان بزاری
موفق شدی تشکر یادت نره
:40:
با سلام دوستان خوب
دریافت نرم افزار...............................
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من خودم همین مشکل را داشتم
ولی وحل کنش نبودم با جستجو و درد سری موفق شودم
اگر شما هم موفق شدی ما را در جریان بزاری
موفق شدی تشکر یادت نره
خوب شما این مدلرو از چه طریقی فعال کردی؟این برنامه شما زبانش آلمانیه.تو منو مخفی هم گزینه خاصی نیست که من تغییرش بدهم کشور هم روی ایران هست
pan_1356
14-09-2011, 18:23
شما هم حالش ببرید]
خدا پدر مادرتو بیامرزه مشکل ما رو حل کردی من 46 سری 7 داشتم همه موارد درست شد از لوکال ست تا منو فارسی اقا دستت درد نکنه دعات میکنم
خوب شما این مدلرو از چه طریقی فعال کردی؟این برنامه شما زبانش آلمانیه.تو منو مخفی هم گزینه خاصی نیست که من تغییرش بدهم کشور هم روی ایران هست
دوست عزیز
تو اموزش توضیع دادم شما فقط با دو دکمه کار داری اول factory بعد 3speed
زبان ولش کن گزینه دیگر کاری نداشته باش
پنل من لوکل ستش روی ua arab و info contery روی no بود
با تعغیر لوکل ست به ed iran زبانش فارسی ودیجیتال تی وی اش فعال
با تعغیر دادن info contery از no به استرالیا انترنت تی وی کلیه اپلیکیشنهاش facebook-youtube-bigpondTV- Skype-SocialTV-googleTalk-googleMaps وهزارا نرم افزار دیگه که قبلا دسترسی نداشتم
و TV Recorded و Guide بطور اتومات فعال شدند
یه دنیا ممنون منم فعال کردم.فقط یه سوال: چرا همه info country میزارن رو استرالیا.چرا نزاریم رو امریکا یا فرانسه؟ مگه سرویسهای اونا بهتر نیست؟
یه دنیا ممنون منم فعال کردم.فقط یه سوال: چرا همه info country میزارن رو استرالیا.چرا نزاریم رو امریکا یا فرانسه؟ مگه سرویسهای اونا بهتر نیست؟
ولای من آزمایش نکردم چون کارم با استرالیا را افتاد
شما متونی خودتان تست کنید اگر جواب خوب گرفتی ما را با خبر کنید
sahar@rasool
15-09-2011, 23:08
خدا پدر مادرتو بیامرزه مشکل ما رو حل کردی من 46 سری 7 داشتم همه موارد درست شد از لوکال ست تا منو فارسی اقا دستت درد نکنه دعات میکنم
با سلام
دوست عزیز شما سری c دارید وآیا دیجیتال هم فعال شد وشبکه می گیره ممنون
دوستان سرویس های اینترنتی تلویزیون فعال شد اما چه فایده تقریبا هیچ کدام کار نمیکنن چون فیلترن. خواهش می کنم یه راهی پیده کنید که وی پی ان رو share کنیم که تلویزیون هم با وی پی ان وارد اینترنت بشه.یا هر راه دیگه ای که فیلتر رو دور بزنیم. کسی راهی رو بلده؟
با این روش میشه در تلویزیون40اینچ سامسونگ D5000ساخت مالزی،گیرنده دیجیتال رو فعال کرد؟
با همین روش گفته شده امکانش هست؟
pan_1356
16-09-2011, 14:14
با این روش میشه در تلویزیون40اینچ سامسونگ D5000ساخت مالزی،گیرنده دیجیتال رو فعال کرد؟
با همین روش گفته شده امکانش هست؟
اگه سخت افزارش رو داشته باشه میشه
یکبار امتحان کن بی ضرر نیست مال من هم از مالزی بود داخل مشخصاتش در سایت مالزی نوشته که نداره ولی با این روش برای من جواب داد
sahar@rasool
16-09-2011, 15:03
یکبار امتحان کن بی ضرر نیست مال من هم از مالزی بود داخل مشخصاتش در سایت مالزی نوشته که نداره ولی با این روش برای من جواب داد
سلام
دوست عزیز مدل tv شما چیه
من چه کار کنم؟ کسی بلد نبود وی پی ان رو share کنه؟ من samsung apps هم که میزنم اصلا error mide
pan_1356
16-09-2011, 19:09
ال ای دی 46 D7000
من چه کار کنم؟ کسی بلد نبود وی پی ان رو share کنه؟ من samsung apps هم که میزنم اصلا error mide
دوست عزیز
من مال یکی از دوستانم که D7000 داشت از طریق اموزشی که داده بودم فعال کردم وکلیه اپلیکشنهاش دانلود کردم
بخوبی دانلود شد و جواب دادن بجز ار youtube و facebook که در ایران فیلترند برای دور زدن از فیلتر
به این پست سری بزنید
دوست عزیز
من مال یکی از دوستانم که D7000 داشت از طریق اموزشی که داده بودم فعال کردم وکلیه اپلیکشنهاش دانلود کردم
بخوبی دانلود شد و جواب دادن بجز ار youtube و facebook که در ایران فیلترند برای دور زدن از فیلتر
به این پست سری بزنید
منم فعال کردم با همون اموزشی که خودتون گذاشتید ولی اشکال از تنظیمات اینترنتم بود که خوشبختانه درست شد. از شما واقعا تشکر می کنم
hamidsol
17-09-2011, 12:50
دوست عزیز میشه بگید توی کدوم قسمت و چیو تغییر دادید؟
من اینترنت ندارم
این روش حتما نیاز به اینترنت پرسرعت داره؟
اگه میشه کمی بیشتر در مورد این روش بیشتر توضیح بدین مراحل کارو واضحتر بگین اگه شد با عکس توضیح بدین
pan_1356
18-09-2011, 09:23
دوست عزیز میشه بگید توی کدوم قسمت و چیو تغییر دادید؟
فقط لوکال ست رو به ایران باید تغییر بده بعد فعال خواهد شد
hamidsol
18-09-2011, 10:53
فقط لوکال ست رو به ایران باید تغییر بده بعد فعال خواهد شد
UA46D5000
قبلا لوکال ست رو به ED_Iran تغییر داده بودم زبانش فارسی شده بود و منوی سرچ دیجیتال میاد ولی چیزی پیدا نمیکنه
چند تا نمایندگی زنگ زدم،یکیشون گفت این سری بورد دیجیتال داره و لی تیونر دیجیتال نداره
گفتم میشه تیونر دیجیتال نصب کرد،گفت مقرون به صرفه نیست
یه نمایندگی دیگه گفت باید بوردش عوض شه و برد مخصوص ایران روش نصب شه
فعلا که نتونستم جوابی بگیرم :41:
من اینترنت ندارم
این روش حتما نیاز به اینترنت پرسرعت داره؟
اگه میشه کمی بیشتر در مورد این روش بیشتر توضیح بدین مراحل کارو واضحتر بگین اگه شد با عکس توضیح بدین
بله انترنت پر سرعت میخواد حداقل 512
تو اموزش واضع توضیح داده شده عکس هم ضمیمه شده
UA46D5000
قبلا لوکال ست رو به ED_Iran تغییر داده بودم زبانش فارسی شده بود و منوی سرچ دیجیتال میاد ولی چیزی پیدا نمیکنه
چند تا نمایندگی زنگ زدم،یکیشون گفت این سری بورد دیجیتال داره و لی تیونر دیجیتال نداره
گفتم میشه تیونر دیجیتال نصب کرد،گفت مقرون به صرفه نیست
یه نمایندگی دیگه گفت باید بوردش عوض شه و برد مخصوص ایران روش نصب شه
فعلا که نتونستم جوابی بگیرم :41:
اگر به نتیجه رسیدی اطلاع رسانی کن
هی میگن بانه بانه!
رفتم اونجا سامسونگ ua46d5000pr ساخت مالزی رو طرف گفت کانالهای دیجیتال رو میگیره حتی منو هم بهم نشون داد.خلاصه بهم انداختند
اومدم خونه میبینم هیچ کانال دیجیتالی رو نمیگیره!حالا هم تو این دنیا کسی نیست که بدونه این چرا نمیگیره!
sea.130y
22-09-2011, 13:01
لطفا راهنمایی کنید که با این نرم افزار 40" و 46" مدل D5000 هم گیرنده دیجیتالش فعال میشه یا نه؟
sea.130y
22-09-2011, 13:14
سلام
آیا این نرم افزار روی مدل D5000 هم کار میکنه؟
یعنی گیرنده دیجیتالش فعال میشه یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.:42::42:
sea.130y
22-09-2011, 13:47
salam
لطفا بگین با این نرم افزار گیرنده دیجیتال D5000 هم فعال میشه یا نه؟
salam
لطفا بگین با این نرم افزار گیرنده دیجیتال D5000 هم فعال میشه یا نه؟
دوست عزیز م یک توضیع
در سری های قدیم x 2010-c+2009-b +2008-a باریموت کنترول خود پنل میتونستی وارد سرویس منو پنل بشی و همه آپشنهایش فعال کنی
ولی در سریهای جدید(D-2011) این سرویسها را مسدود کرده بودند فقط با این نرم افزار میتونی فعالشان کنی
در ِ پنل شما هم فعال میشه حالا داره یا نداره از دوستانی که d5000 دارند سوال کنید راهنمایت می کنند
BEHZAD2007
23-09-2011, 15:56
دوست عزیز م یک توضیع
در سری های قدیم x 2010-c+2009-b +2008-a باریموت کنترول خود پنل میتونستی وارد سرویس منو پنل بشی و همه آپشنهایش فعال کنی
ولی در سریهای جدید(D-2011) این سرویسها را مسدود کرده بودند فقط با این نرم افزار میتونی فعالشان کنی
در ِ پنل شما هم فعال میشه حالا داره یا نداره از دوستانی که d5000 دارند سوال کنید راهنمایت می کنند
سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعات tv من d585 هستش تیونرش فعاله زبان فارسی هم داره ایا با روشی که گفتید امکان pvr و رفتن با سایت های اینترنتی به tv اضافه میشه
با تشکر
ehsan_ahangar
24-09-2011, 20:02
من smart سامسونگ مدلd5500 از بانه خریدم تو سرویس مود برق رفت الان دیگه روشن نمیشه اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بهم pm بده یا پست بزنه ممنون ehsanahangar_1@yahoo.com ehsanahangar2011@gmail.com
سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعات tv من d585 هستش تیونرش فعاله زبان فارسی هم داره ایا با روشی که گفتید امکان pvr و رفتن با سایت های اینترنتی به tv اضافه میشه
با تشکر
خداوند تمامین بیماران دنیا را شفا بخشد.......................................... ...............................آمین
1. اگر سخت افزاری pvr داشته باشه با این روش فعال میشه وکار میکنه چون بعضی از پنلها سخت افزارشونا دارند ولی در سرویس منو غیرفعالند با فعال کردن را می افتند
2. اگر web browser داره میتونی در انترنت گشت بزنی در غیر اینصورت نه چونweb browser چیزی نیست که نصبش کنی ولی با تعقیر info contery به استرالیا نرم افزارها زیادی بش اضافه میشه میتونی نصب وازشون لذت ببری
سلام خدمت دوستان محترم
بالاخره در D5000 ساخت بانه میشه از دیجیتال استفاده کرد؟
دوستان امتحان کردن یا نه؟
اگر درست شد منم برم درست کنم.
ما موندیم چکار کنیم.
خواهشن یکی امتحان کنه یا از دوستان محترم که سابقه و تجربه بیشتری دارن یکی کمک کنه بگه به ما؟
28-09-2011, 21:25
در مورد ورود به منو مخفی با نرم افزارruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.15.zip
دوستان ویندوز من xp است ولی از ip تلوزیون خطا میگره ip درسته چون allshare فعال شد
انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال کردم
در مورد ورود به منو مخفی با نرم افزارruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.15.zip
دوستان ویندوز من xp است ولی از ip تلوزیون خطا میگره ip درسته چون allshare فعال شد
انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال کردم
saeed جان
آموزش را درست بری حتما درست می شه کاری با حالشیر نداشته باش تو آموزش به گزینه 3 و 4 توجه کنید
soheil_julio
29-09-2011, 14:45
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
soheil جان
من خودم d6600 دارم که وایرلس داخلی داره و با وایرلسش به انترنت وصلم و حالش میبرم ساخت مالزیه از دبی گرفتم فقط زبان فارسی + رکورد+ انترنت تی وی و دیجتال تی وی از طریق اموزشی که گذاشته ام از سرویس منو فعال کردم و بخوبی کار میکنند
و d7000 هم وایرلس داره ولا نمی دونم طرف چی بهتون قالب کرده اخه یکی دوتا از بچهامون همین مشکلا دارند
soleimanian
30-09-2011, 18:14
سلام
وقتی این نرم افزار رو اجرا می کنم چندتا پنجره باز می شه. دو تا گزینه داره yes و no!
کدامش رو باید بزنم؟
یه سوال دیگه
info country در کدام قسمت منوی سرویس قرار داره؟
saeed1351
30-09-2011, 22:25
سلام
وقتی این نرم افزار رو اجرا می کنم چندتا پنجره باز می شه. دو تا گزینه داره yes و no!
کدامش رو باید بزنم؟
یه سوال دیگه
info country در کدام قسمت منوی سرویس قرار داره؟
من همه را yes زدم
saeed1351
01-10-2011, 20:20
دوستان برا من در local set خیلی از کشورها هست اما استرالیا نیست من رویED-esraeel قرار دادم اما google earth هنوز ندارم
دوستان برا من در local set خیلی از کشورها هست اما استرالیا نیست من رویED-esraeel قرار دادم اما google earth هنوز ندارم
دوست عزیز
توی local set دنبال استرالیا نگرد باید استرالیا را در info contery وارد کنی در local set باید ED iran را وارد کنی
saeed1351
02-10-2011, 23:53
دوست عزیز
توی local set دنبال استرالیا نگرد باید استرالیا را در info contery وارد کنی در local set باید ED iran را وارد کنی
\
info contery در کدام قسمت استled6600
دوست عزيز اين IP مر بوط به چي هست TV ،كامپيوتر يا مودم ؟ من هر چي سعي كردم IP رو نتونستم پيدا كنم در منوي NETWORK در قسمت تنظيمات دو گزينه وجود دارد يكي AUTO و MAUAL كه فقط در گزينه Manual ميشه ip مودم رو وارد كني . اگه عكسي از منوي Network بزاريد ممنون ميشم .
بله انترنت پر سرعت میخواد حداقل 512
تو اموزش واضع توضیح داده شده عکس هم ضمیمه شده
دوست عزيز در آموزش چيزي مربوط به اينترنت گفته نشده .لطفا" بيشتر توضيح دهيد .
\
info contery در کدام قسمت استled6600
وقتی اموزش را بخوبی پیشرفتی خیلی اپشنها بهش اضافه میشه (info link country )
برو به control>sub opcion>info link country
دوست عزيز در آموزش چيزي مربوط به اينترنت گفته نشده .لطفا" بيشتر توضيح دهيد .
توضیح نمی خواد اموزش فقط پنل تونا -- میکنه که داخل سرویس منو تان بتونی مانور بدی و هر اپشنی خاستی تعقیر بدی در غیر اینصورت نمیتونی
شما با تعقیر دادن info link country به استرالیا دسترسی به همه نرم افزارا پیدا کرده با دانلود انها داخل پنل حالش ببری وسلام
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
دوست عزيز اين IP مر بوط به چي هست TV ،كامپيوتر يا مودم ؟ من هر چي سعي كردم IP رو نتونستم پيدا كنم در منوي NETWORK در قسمت تنظيمات دو گزينه وجود دارد يكي AUTO و MAUAL كه فقط در گزينه Manual ميشه ip مودم رو وارد كني . اگه عكسي از منوي Network بزاريد ممنون ميشم .
تو آموزش به گزینه 3 و 4 توجه کنید
saeed1351
04-10-2011, 15:48
دوست عزیز
من اینگونه وصل شدم
مراحل زیر را در تلوزیون دنبال کن
Network>network settings>start>wired>next
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد.
(اگر پیدا نکرد یا اشتباه پیدا کرد در همین صقحه بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت auto باشد. اکنون بر روی خط آخر رفته ok کنید
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد)
گوشه ای یاد داشت کن
فقط خط اول –دوم-سوم شامل عدد میباشد و خط اخری تا اینجا صفر است
مثلا برا من 169.254.174.205 است
خط سوم هم 255.255.000.000
حالا در کامپیوتر در xp
در Network Connections
بر روی Local Area Connection راست کلیک کنید وارد properties شوید در تب general
برروی internet protocol(tcp/ip) دبل کلیک کنید در صفحه باز شده
گزینه use the following ip address را تیک دار کنید تا بتوانید در سه خط پایین اعداد را وارد کنید
در خط اول باید همان ip تلوزیون گرفتید فقط با تغییر اخرین عدد یعنی مثلا برا من بجای 205 عدد 10 را وارد کنید که میشود 169.254.174.10
البته برا شما شاید عدد دیگری باشه ولی به هر صورت فقط گزینه اخر را چند عدد بالا یا پایین کنید واین عدد را هم در جایی یادداشت کنید
در خط دوم در اولین خانه اگر کلیک کنید خودش پر میشه وعین خط سوم تلوزیون میشه
اما در خط سوم default geteway همان ip تلوزیون را وارد کنید
و در جلوی preferred DNS server
عدد 4.2.2.4 را وارد کنید
به بقیه چیز ها دست نزنید
تا اینجا تنظیمات کامپیوتر تمام شده حالا میریم سر تنظیمات تلوزیون
بعد از یافتن اعداد قیلی بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت manual قرار میدهیم
Ip address همان ip تلوزیون میباشد و در سری قبل در گوشه ای یادداشت شده در این قسمت وارد میکنیم
خط زیرش را هم به همان صورت قبلی وارد میکنیم
اما مهم خط زیرش یعنی Gateway میباشد که همان عددی که برا ip کامپیوتر با توجه ip تلوزیون ساختیم را وارد میکنیم
یعنی تلوزیون باید به این ip وصل شود
آخرین خط هم DNS Server باید همان عدد 4.2.2.4 باشد
حالا نرم افزار ruSamsungTVCommunicator.exe را اجرا میکنیم اگر پیغام یا خطایی داد ok میکنیم
نرم افزار بالا که اومد میبندیم و طبق آموزش جناب emok22 عمل میکنیم در پست 18 همین تاپیک
saeed1351
04-10-2011, 22:01
آقا جان کسی google earth در tv خود دارد من همه کار کردم نشد
آقا جان کسی google earth در tv خود دارد من همه کار کردم نشد
saeed جان تشکر
من google map نصب کردم . اگر info link country را استرالیا بزاری گوگل مپ در نرم افزارهاش میاد در اینصورت نه
soheil_julio
06-10-2011, 11:20
soheil جان
من خودم d6600 دارم که وایرلس داخلی داره و با وایرلسش به انترنت وصلم و حالش میبرم ساخت مالزیه از دبی گرفتم فقط زبان فارسی + رکورد+ انترنت تی وی و دیجتال تی وی از طریق اموزشی که گذاشته ام از سرویس منو فعال کردم و بخوبی کار میکنند
و d7000 هم وایرلس داره ولا نمی دونم طرف چی بهتون قالب کرده اخه یکی دوتا از بچهامون همین مشکلا دارند
بچه هایی که مثل من مشکل نشناختن وایرلس و دارن ...فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست..ببینید الان من وقتی وارد منوی مخفی میشم همون اول یه پنجره پاپ آپ عمودی باز میشه در مورد موقعیت فعلی تلویزیون هست..قسمت پایین نوشته
wired mac success
wireless mac fail
یعنی اصلا نمیتونه آدرس مک ماژول وایرلس شناسایی کنه...حالا به هر نحوی..یا از توش در آوردن..یا اون تی وی هایی که وایرلس داخلیشون مشکل داره ارزون تر میخرن و با همون قیمت میندازن به ملت...چون من خیلی دقت کردم اونجا همه چیشم تست کردم ..ولی وایرلس نه..فکر کنم بیشتر ماها وایرلس و تست نکرده باشیم..
حالا اونایی که با وایرلس جواب گرفتن بیان بگن تو منو مخفی جلوی wireless mac شون چی نوشته..مرسی
mohammadi23
07-10-2011, 10:07
دوستان سلام هر کسی بتواند منو راهنمایی کند ممنون می شوم من یک ال ای دی سامسونک d6600wr ساخت مالزی 46 اینچ خریدم که با نرم افزار معرفی شده برای تغییر منو ها طبق اموزش گذاشته شده در سایت جلو رفتم ولی نتوانستم منوها را تعویض کنم منظورم لوکال ست می باشد واین منوها غیر فعالند تنها گزینه ای که کار کرد mute بود که قطع و وصل شد به نظر می رسد این نرم افزار با تمامی مدلهای سری d سازگار نیست آیا کسی از دوستان تاکنون با این نرم افزار روی این سری مدلها لوکال ست را تغییر داده است
soheil_julio
07-10-2011, 10:14
دوستان سلام هر کسی بتواند منو راهنمایی کند ممنون می شوم من یک ال ای دی سامسونک d6600wr ساخت مالزی 46 اینچ خریدم که با نرم افزار معرفی شده برای تغییر منو ها طبق اموزش گذاشته شده در سایت جلو رفتم ولی نتوانستم منوها را تعویض کنم منظورم لوکال ست می باشد واین منوها غیر فعالند تنها گزینه ای که کار کرد mute بود که قطع و وصل شد به نظر می رسد این نرم افزار با تمامی مدلهای سری d سازگار نیست آیا کسی از دوستان تاکنون با این نرم افزار روی این سری مدلها لوکال ست را تغییر داده است
من با همین نرم افزار لوکال ست دو مدل d7000 , d6600 تغییر دادم...حتما اشتباهی کردی..اول تو حالت عادی ببین میتونی با این نرم افزار مثلا صدا رو کم و زیاد کنی..بعد وارد منو مخفی شو و دوباره کانکت شو....factory , 3 speed ...
saeed1351
10-10-2011, 09:51
راستی دوستان یکی از آپشن ها در منو مخفی در منوی اصلی سمت چپ گزینه 185= Bluetooth است به نظر شما در مورد هدفون بلوتوث کاربرد دارد لطفا یکی راهنمایی کنه
آخه من یک هدفون بلوتوثی خریدم و مونده رو دستم
دوستان 6920 رکوردش فعال میشه یا نه ؟
saeed1351
21-10-2011, 15:48
دوستان 6920 رکوردش فعال میشه یا نه ؟
بله میشه فقط میتوانی از تلوزیون دیجیتال ظبط کنی
ممنون دوست عزیز من کانالام دیجیتاله
میشه راهنمائی بکنید چجوری میتونم امکان ضبطو فعال بکنم؟
البته منو مخفی رو رفتم اما کدوم گزینه باید تغییر بکنه؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
دوستان راستی یه سوال دیگه هم دارم
نور کل صفحه توی صحنه های تاریک کم میشه
این برام مطلوب نیست چطور میتونم اینو غیر فعال بکنم که نور همیشه یکنواخت باشه ؟
ممنون دوست عزیز من کانالام دیجیتاله
میشه راهنمائی بکنید چجوری میتونم امکان ضبطو فعال بکنم؟
البته منو مخفی رو رفتم اما کدوم گزینه باید تغییر بکنه؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
دوستان راستی یه سوال دیگه هم دارم
نور کل صفحه توی صحنه های تاریک کم میشه
این برام مطلوب نیست چطور میتونم اینو غیر فعال بکنم که نور همیشه یکنواخت باشه ؟
با سلام دوستان خوب
کد:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تعغیر دادن info contery از no به استرالیا انترنت تی وی کلیه اپلیکیشنهاش facebook-youtube-bigpondTV- Skype-SocialTV-googleTalk-googleMaps وهزارا نرم افزار دیگه که قبلا دسترسی نداشتم
اگر pvr خاموش است روشنش کن{ off >on }
دوستان توی منوهای مخفی با وارد کردن کد بودن استفاده از این نرم افزار گزینه pvr ندارم
میخوام بدونم مدل 6920 اصلا برای ضبط این امکان توی امکانات مخفیش هست یا نه
دوستان این خطا رو میگیرم از نرم افزار موضوع چیه؟
---------------------------
Fehler
RC-Anmeldung-Fehler
TCPConnect fehlgeschlagen
Extended error: 1
OK
دوستان با اجازتون توی سرویس منو دستم خورد به وایت بالانس تم تیره گرفته قسمت ورودی av
:31:
دوستان مرجعی سراغ دارن برای تنظیم دستی مقادیر sub brightnedd و sub contrast و بقیه چیزا ؟
بهر حال تجربه شد :46:
راستی اون نرم افزار هم خطای بالائی رو میده و هیچکدوم از دکمه ها کار نمیکنه
تنظیمات شبکم درسته دوتاشون تو یک رنج هستن و نرم افزار هم تلویزیون رو میبینه
ولی مثل اینکه یه چیز دیگه مشکل داره
راستی کابل شبکه مورد استفاده باید کراس باشه یا معمولی ؟
دوستان با اجازتون توی سرویس منو دستم خورد به وایت بالانس تم تیره گرفته قسمت ورودی av
:31:
دوستان مرجعی سراغ دارن برای تنظیم دستی مقادیر sub brightnedd و sub contrast و بقیه چیزا ؟
بهر حال تجربه شد :46:
راستی اون نرم افزار هم خطای بالائی رو میده و هیچکدوم از دکمه ها کار نمیکنه
تنظیمات شبکم درسته دوتاشون تو یک رنج هستن و نرم افزار هم تلویزیون رو میبینه
ولی مثل اینکه یه چیز دیگه مشکل داره
راستی کابل شبکه مورد استفاده باید کراس باشه یا معمولی ؟
دوست عزیز نرم افزار مشکل نداره خیلی از دوستان کار کردن و جواب هم گرفتند
در باره وایت بالانس دوستانی که مدل شمارا دارند طبق انها تنظیم کنید
کابل هم کابل لن معمولی ..کراس نباشه {همرا مودمهای ای دی سی ال میباشد}
کار با نرم افزار در سرویس منو اپشنهای بیشتری اضافه و فعال میشه مثل pvr با on کردنش را می افته
شما فقط با چند اپشن کار داری 1.لوکل ست 2.انفو کانتری 3.pvr
به اپشنهای دیگر که اطلاعات نداری دست نزنید
دوست عزیز نرم افزار مشکل نداره خیلی از دوستان کار کردن و جواب هم گرفتند
در باره وایت بالانس دوستانی که مدل شمارا دارند طبق انها تنظیم کنید
کابل هم کابل لن معمولی ..کراس نباشه {همرا مودمهای ای دی سی ال میباشد}
کار با نرم افزار در سرویس منو اپشنهای بیشتری اضافه و فعال میشه مثل pvr با on کردنش را می افته
شما فقط با چند اپشن کار داری 1.لوکل ست 2.انفو کانتری 3.pvr
به اپشنهای دیگر که اطلاعات نداری دست نزنید
دوستان تنظیمات رو کی داره؟
تنظیمات وایت بالانسو میخوام برای 6920
بعد اینکه پیغام خطائی که در بالا من نوشتم جریانش چیه؟
ترجمه اون متن ارور به انگلیسی اینجوری شد :
error
RC-registration error
TCPConnect failed
Extended error: 1
دوستان کل تنظیمات وایت بالانسو نیاز دارم
کسی میتونه از 6920 توی منو مخفی عکس بگیره آپلود بکنه؟
این سامسونگ این وایت بالانسو بد جائی گذاشته وقتی وارد میشی بهترین گزینه برای بهم خوردنه :31:
دوستان کسی تنظیماتشو داشت زحمت بکشه ممنون میشم :10:
کل تنظیمات :
adc target
adc result
white balance
دوستانی که مشکل وایت بالانس دارن از این عکس استفاده بکنن خیلی توپ جواب میده
من تائید گرفتم برای وایت بالانس av
نشد زوم رو کم و زیاد بکنید روی عکس درست میشه
فقط تنظیمات 6920 رو کسی زحمت بکشه توی اون مواردی که خواستم ممنون میشم
اقا یکی معرفت نشون بده از بچه هائ که 6920 سامسونگ 40اینچ دارن
عکس از تنظیمات وایت بالانس بگیرن
adc target
adc result
white balance
دوستان کسی نیست تنظیماتو بده؟
یکی ریست فاکتوری رو بگه؟
ریست فاکتوری بکنم کل تنظیمات رنگ بر میگرده؟
مشکل جدید پیدا نمیکنم؟ مثل تغییر زبان از فارسی به چیز دیگه؟
دوستان کسی نیست تنظیماتو بده؟
یکی ریست فاکتوری رو بگه؟
ریست فاکتوری بکنم کل تنظیمات رنگ بر میگرده؟
مشکل جدید پیدا نمیکنم؟ مثل تغییر زبان از فارسی به چیز دیگه؟
تایید میشه !
من رفتم توی منوی مخفی و اشتباها دستم خورد به تنظیماتش و یکم عوض شد !
آدم غافلگیر میشه یهو ! دکمه عقب رو که میزنی فکر میکنی برمیگردی توی روت قبلی ! ولی یهو تنظیمات رو عوض میکنه !
الآن وایی فای تلویزیون من 6940 با جون کندن کار میکنه ! فیلم که پخش میکنه با وایی فایی، هی گیر میکنه !
توی ستینگ تی وی هم، نتورک غیر فعال شده !
بدبخت شدم !
بعد از تغییر کشور به استرالیا ، هرچی هم برنامه دانلود کرده بودم پریده !
درضمن ! من هتل مود ندرام ! هاسپیتال مود دارم !
تایید میشه !
من رفتم توی منوی مخفی و اشتباها دستم خورد به تنظیماتش و یکم عوض شد !
آدم غافلگیر میشه یهو ! دکمه عقب رو که میزنی فکر میکنی برمیگردی توی روت قبلی ! ولی یهو تنظیمات رو عوض میکنه !
الآن وایی فای تلویزیون من 6940 با جون کندن کار میکنه ! فیلم که پخش میکنه با وایی فایی، هی گیر میکنه !
توی ستینگ تی وی هم، نتورک غیر فعال شده !
بدبخت شدم !
بعد از تغییر کشور به استرالیا ، هرچی هم برنامه دانلود کرده بودم پریده !
درضمن ! من هتل مود ندرام ! هاسپیتال مود دارم !
آقا از این قسمت میتونی یه عکس بگیری بذاری اینجا؟
White Balance
Sub Brightness
Sub Contrast
R-Offset
R-Gain
G-Offset
G-Gain
B-Offset
B-Gain
cleverchild
07-11-2011, 02:51
سلام
تو مدل 6920 چه امکاناتی رو میشه فعال کرد که تو حالت عادی وجود نداره؟
آقا از این قسمت میتونی یه عکس بگیری بذاری اینجا؟
White Balan...
B-Gain
من از بیشتر قسمت هاش عکس گرفتم این هم لینکش ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن یکی به من بگه که اون فکتوری ریست رو اگه بزنم چی میشه ؟ (تنظیمات کشور ایتالیا دوباره OFF میشه ؟)
تازه توی روت اصلی که مشخصات تلیویزیون رو نوشته، اسم بلوتوث هم هست ! ولی من نمیدونم چطوری باید از بلوتوثش استفاده کنم !؟
کسی راهی بلد نیست ؟
فکتوری ریست هم کردم ! فقط باعثشد اون همه برنامه که مجدد دانلود کرده بودم. مجددا پاک بشه ! :18:
هیچ کدوم از مشکلاتم هم حل نشد !
ما که از همه تنظیماتش عکس گرفتیم !
یه با مرام هم پیدا میشه که از تنظیمات هاسپیتال مود و آپشنش که هنوز تغییر توش ایجاد نکرده، عکس بگیره !؟
جیحا6940 ! یا 6960
ممنون
آقا دستت درد نکنه
ولی با این تنظیمات جور نبود
دوستانی که 6920 دارن تنظیماتو میتونن عکس بگیرن؟
White Balance
Sub Brightness
Sub Contrast
R-Offset
R-Gain
G-Offset
G-Gain
B-Offset
B-Gain
soheil_julio
17-11-2011, 20:20
دوستان عزیزمن d6600 رو آپگرید کردم..به ورژن 1014 حالا تو تصاویر 3بعدی سایه زیاد میاندازه..ریست فکتوری هم کردم..کسی از دوستان ورژن قبلیشو داره؟
دوستان گلم از بچه هایی که از بانه گرفتن از سرویس منو شون عکس میگیرن من ببینم..فکر کنم یه سری چیزارو عوض کردم ..افتضاح شده 3 بعدیش..من منتظرم میدونم خیلی ها مثل من همین مدل رو گرفتن..مرسی
توصیه میکنم به هیچ عنوان توی منوی مخفی نرید !
آخرش جز پشیمونی هیچی نداره.
برای از بین بردن سایه ها هنگام پخش 3 بعدی، برید توی منوی معمولی تلیویزیون بعد قسمت تصویر - بعد قسمت3D - بعد Perspective رو کم کنید تا سایه هاا از بین بره ! (کلا اونجا با تنظیمات ور برید تا همه چیز اوکی بشه)
hasanoooooooo
18-11-2011, 22:06
میشه با اینکار pvr رو داخل پنل 6920 فعال کرد؟ کسی دقیقا تست کرده؟؟؟؟؟ tnx for sharing this
hasanoooooooo
19-11-2011, 22:47
دوستان من موقعی که سیستم رو به تلوزیون وصل کردم و ایپی دادم روی تلوزیون پیغام داد که کنترل از راه دور شناخته شده و من هم اشتباها زدم no حالا هر وقت میرم تو برنامه اصلا کار نمیکنه برنامه! همش اررو میده! ولی ایپی رو میشناسه!!!!
دوستان من موقعی که سیستم رو به تلوزیون وصل کردم و ایپی دادم روی تلوزیون پیغام داد که کنترل از راه دور شناخته شده و من هم اشتباها زدم no حالا هر وقت میرم تو برنامه اصلا کار نمیکنه برنامه! همش اررو میده! ولی ایپی رو میشناسه!!!!
نرم افزار دیلیت کن(پاکش کن) یکبار دیگه بزار
چون نرم افزار داخل خودش یک فایل میسازه با پاگ کردن ان هم درست میشه... ساده روش بالا
hasanoooooooo
20-11-2011, 13:00
دوستان عزیز این pvr چرا برای من اصلا عوض نمیشه؟ این هم عکس ؟
khavarmiane
20-11-2011, 15:26
آقا . من چجوری باید لوکال ست رو تغییر بدم
آقا . من چجوری باید لوکال ست رو تغییر بدم
طبق آموزشی که گذاشته شده
دوستان عزیز این pvr چرا برای من اصلا عوض نمیشه؟ این هم عکس ؟
آقا شما که اینقدر قشنگ عکس میگیری از داخل این تنظیمات برام یه عکس بگیر (توی حالت av)
White Balance
Sub Brightness
Sub Contrast
R-Offset
R-Gain
G-Offset
G-Gain
B-Offset
B-Gain
دوست عزیز
من اینگونه وصل شدم
مراحل زیر را در تلوزیون دنبال کن
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد.
(اگر پیدا نکرد یا اشتباه پیدا کرد در همین صقحه بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت auto باشد. اکنون بر روی خط آخر رفته ok کنید
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد)
گوشه ای یاد داشت کن
فقط خط اول –دوم-سوم شامل عدد میباشد و خط اخری تا اینجا صفر است
مثلا برا من 169.254.174.205 است
خط سوم هم 255.255.000.000
حالا در کامپیوتر در xp
در Network Connections
بر روی Local Area Connection راست کلیک کنید وارد properties شوید در تب general
برروی internet protocol(tcp/ip) دبل کلیک کنید در صفحه باز شده
گزینه use the following ip address را تیک دار کنید تا بتوانید در سه خط پایین اعداد را وارد کنید
در خط اول باید همان ip تلوزیون گرفتید فقط با تغییر اخرین عدد یعنی مثلا برا من بجای 205 عدد 10 را وارد کنید که میشود 169.254.174.10
البته برا شما شاید عدد دیگری باشه ولی به هر صورت فقط گزینه اخر را چند عدد بالا یا پایین کنید واین عدد را هم در جایی یادداشت کنید
در خط دوم در اولین خانه اگر کلیک کنید خودش پر میشه وعین خط سوم تلوزیون میشه
اما در خط سوم default geteway همان ip تلوزیون را وارد کنید
و در جلوی preferred DNS server
عدد 4.2.2.4 را وارد کنید
به بقیه چیز ها دست نزنید
تا اینجا تنظیمات کامپیوتر تمام شده حالا میریم سر تنظیمات تلوزیون
بعد از یافتن اعداد قیلی بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت manual قرار میدهیم
Ip address همان ip تلوزیون میباشد و در سری قبل در گوشه ای یادداشت شده در این قسمت وارد میکنیم
خط زیرش را هم به همان صورت قبلی وارد میکنیم
اما مهم خط زیرش یعنی Gateway میباشد که همان عددی که برا ip کامپیوتر با توجه ip تلوزیون ساختیم را وارد میکنیم
یعنی تلوزیون باید به این ip وصل شود
آخرین خط هم DNS Server باید همان عدد 4.2.2.4 باشد
حالا نرم افزار ruSamsungTVCommunicator.exe را اجرا میکنیم اگر پیغام یا خطایی داد ok میکنیم
نرم افزار بالا که اومد میبندیم و طبق آموزش جناب emok22 عمل میکنیم در پست 18 همین تاپیک
به منم بگین چیکار کنم به خدا دیوونه شدم ..
ua55b7000 اصلا اینارو نداره که
سلام دوستان
کلیدهای لمسی جلوی ال ای دی رو میشه قفل کرد؟
منظورم یه چیزی مثل قفل کودک هست که از جلو بچه نتونه تلویزیونو روشن و یا خاموش بکنه
اگه میشه روندش چیه من پیدا نکردم
40d6920 دارم
سلام رنگ تلویزیونم مدل ua40d5500 داخل منو مخفی قسمت ADC/WB همه گزینهاش بهم خورده .لطفا کسی این مدلو داره؟ خدا خیرش بده از کل قسمتهای مربوط به داخل گزینه ADC/WB عکس بگیره بهم بده منم تنظیم کنم لطفا .یا sms بزنه من بهش زنگ بزنم تلفنی تنظیمش کنم.09370242122 xp952@yahoo.com
davooddavoodi
23-12-2011, 00:15
سلام دوستان
تلويزيون سامسونگ 6920 مي تونه فيلم ضبط كنه لطفا" مرا راهنمايي فرماييد باتشكر
davooddavoodi
23-12-2011, 00:20
سلام دوستان
تلويزيون ال اي دي سامسونگ 6920مي تونه فيلم ضبط كنه لطفا" مرا راهنمايي فرماييد با تشكر
davooddavoodi
23-12-2011, 00:52
سلام دوستان
کلیدهای لمسی جلوی ال ای دی رو میشه قفل کرد؟
منظورم یه چیزی مثل قفل کودک هست که از جلو بچه نتونه تلویزیونو روشن و یا خاموش بکنه
اگه میشه روندش چیه من پیدا نکردم
40d6920 دارم
سلام دوست عزيز
تلويزيون ال اي دي سامسونگ 6920مي تونه فيلم را ضبظ كنه لصفا منو راهنمايي كن ممنون
dj rostam
26-12-2011, 12:18
d6600 دارم که مسدوده
آیا کسی -- نکرده
برای وارد شدن به هتل مود شماره میوت119اینتر رو بزن باز میشه
dj rostam
26-12-2011, 12:39
برای باز کردن هتل مود:میوت 119بعد اینتر رو بزن باز میکنه
davooddavoodi
26-12-2011, 14:58
سلام دوستان
تلويزيون ال اي دي سامسونگ 6920مي تونه فيلم ضبط كنه لطفا" مرا راهنمايي فرماييد با تشكر
دوستان خواهش مي كنم به من هم كمك كنيد
سلام، دم همتون گرم مخصوصا emok22
تلويزيون من ua40d6000 بود با همون روش كانالاي ديجيتالش فعال شد :11:
البته ديروز متوجه شدم اين مدت كه هي تنظيمات رو عوض مي كردم سع بعديش به هم ريخته ، اصلا نصف تصوير بيرون صفحه بود!!
چون type رو خيلي دستكاري كرده بودم رفتم باز تغييرش دادم كه مشكلش حل شد
اما هنوز تو مد 3d تصوير سايه داره، يعني وقتي عينك ميزني تصوير صاف نميشه ، كسي نميدونه چطور درستش كنم؟
تو منوي عادي> تصوير> سه بعدي> ... هم همشو تغيير دادم درست نشد كه نشد :41:
يكي كمك كنه
mnr.electronic
27-12-2011, 12:29
سلام خدمت دوستان محترم
بالاخره در D5000 ساخت بانه میشه از دیجیتال استفاده کرد؟
دوستان امتحان کردن یا نه؟
اگر درست شد منم برم درست کنم.
ما موندیم چکار کنیم.
خواهشن یکی امتحان کنه یا از دوستان محترم که سابقه و تجربه بیشتری دارن یکی کمک کنه بگه به ما؟
منم گیج شدم.واسه من دیجیتالش اضافه شده ولی وقتی سرچ می کنی چیزی پیدا نمی کنه نمی دونم باید چی کار کنم.:41:
mnr.electronic
27-12-2011, 12:48
کسی بلاخره نتیجه ای در مورد فعال کردن گیرنده دیجیتال مدل ua46d5000pr نگرفته؟ واسه من سرچ دیجیتال اضافه شده ولی چیزی پیدا نمی کنه:41: اگه ممکنه راهنمایی کنید خواهشن. البته خیلی ها قبلا همین مشکل من رو تو مدلای مختلف داشتن ولی آخرش معلوم نشد چی کار کردن.بلاخره تونستن شبکه ای بگیرن یا نه کلا بی خیال شدن؟
سلام، دم همتون گرم مخصوصا emok22
تلويزيون من ua40d6000 بود با همون روش كانالاي ديجيتالش فعال شد :11:
البته ديروز متوجه شدم اين مدت كه هي تنظيمات رو عوض مي كردم سع بعديش به هم ريخته ، اصلا نصف تصوير بيرون صفحه بود!!
چون type رو خيلي دستكاري كرده بودم رفتم باز تغييرش دادم كه مشكلش حل شد
اما هنوز تو مد 3d تصوير سايه داره، يعني وقتي عينك ميزني تصوير صاف نميشه ، كسي نميدونه چطور درستش كنم؟
تو منوي عادي> تصوير> سه بعدي> ... هم همشو تغيير دادم درست نشد كه نشد :41:
يكي كمك كنه
برادرانم لیوبی، شانگفی، کوانگیو .... جون مادرتون جواب اين پست منو بدين ؛ كلي تو خونه كلاس گذاشتيم كه ديجيتالو فعال كرديم :21: ؛ اين سه بعدي رو هم يكي راهنمايي كنه تا ضايه نشديم!
سلام دوستان
شما با wifi تلویزیون هاتون فیلم پخش کردید تاحالا ؟!
من یک نرم افزار واسه ویندوز گرفتم که مال خود سامسونگه و تلویزیون رو خیلی راحت به کامپیوتر وصل میکنه و میتونید هرچی فیلم و... تو کامپیوتر دارید رو با تلویزیون ببینید... DLNA...
ولی توی پخش فیلم های فول اچ دی (حتی فول اچ دی هایی که با موبایل ضبط شده) گیر میکنه و مدام توقف میکنه که بافر پر کنه...
یادمه قبل از اینکه منوی مخفی رو دستکاری کنم، وسط پخش گیر نمیکرد...
شما با همچین مواردی روبرو نشدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای شما گیر نمیکنه ؟...........
davooddavoodi
01-01-2012, 18:25
دوستان خواهش مي كنم به من هم كمك كنيد
سلام دوستان
كسي از سامسونگ 6920اطلاعاتي نداره
majidrezae
04-01-2012, 22:51
سلام هتل مد را با زدن mute 119واینتر از حالت off بهon تبدیل کنید(یک منوی مخفی دیگر می باشد) بعد tvرا خاموش کرده وارد منوی مخفی شده در قسمت هتل مد از tv یک کپی روی فلش کرفته و بد زمانی کهtvاعلام کرد کپی با موفقیت بوداز ان قسمت یک پله به عقب برگردید در این قسمت 90 درصد گزینه ها فعال می شود موفق باشید
majidrezae
04-01-2012, 22:58
لطفا دقت فرمایید که گزینه اشتباهی را فعال نکنید
با سلام به دوستان تلوزیون من مدلش 6960 و امروز پس از خرید 4 روز که متوجه شدم میشه که میشه local set رو عوض کرد و همچنین برای دسترسی به app های مورد علاقه با کمال تاسف طبق پست 18 مراحل رو انجام دادم مبتدی هم نیستم می دونم هم کامل درست انجام دادم ولی باید بگم به محض انجام تمام مراحل فوق(با اینکه buck up) هم گرفته بودم بعد از تغییرات مر بوط مثل تغییر local به iran_ed و link contry به astrulia دکمه پاور رو که زدم واسه ذخیره خاموش کردم(با توجه به اینکه کاملا حواسم جمع بود که option دیگه ای تغییر نداده باشم) تلوزیون که روشن کردم منوی smart رو که نشون میده دوباره ریست میشه و دوباره روشن مثل کامپیوتری که ویندوز نداره وقتی روشن میکنی همین که می خواد با لا بیاد ریستارت میکنه فکر کنم دیگه DEAD شده 2میلیون پرید از دوستان می خوام که کلا بیخیال این منوی لعنتی بشن که شانس من هم اینطوری شده . خواهشم اینه اگه کسی تونست منو راهنمایی بکنه بگه که واقعا" داغون شدم.:2::2::19:
من هم که گفتم این کارو نکنید ! مال من هم بعضی از قسمت های تلویزیون از کار افتاده ! حسابی رفت رو اعصابم...
لطفا توی همون پست بنویسید که برای خیلی ها مشکل بوجود اومده !!!!!! که ملت این کارارو نکنن !
amir1986
11-01-2012, 11:05
با سلام به دوستان تلوزیون من مدلش 6960 و امروز پس از خرید 4 روز که متوجه شدم میشه که میشه local set رو عوض کرد و همچنین برای دسترسی به app های مورد علاقه با کمال تاسف طبق پست 18 مراحل رو انجام دادم مبتدی هم نیستم می دونم هم کامل درست انجام دادم ولی باید بگم به محض انجام تمام مراحل فوق(با اینکه buck up) هم گرفته بودم بعد از تغییرات مر بوط مثل تغییر local به iran_ed و link contry به astrulia دکمه پاور رو که زدم واسه ذخیره خاموش کردم(با توجه به اینکه کاملا حواسم جمع بود که option دیگه ای تغییر نداده باشم) تلوزیون که روشن کردم منوی smart رو که نشون میده دوباره ریست میشه و دوباره روشن مثل کامپیوتری که ویندوز نداره وقتی روشن میکنی همین که می خواد با لا بیاد ریستارت میکنه فکر کنم دیگه DEAD شده 2میلیون پرید از دوستان می خوام که کلا بیخیال این منوی لعنتی بشن که شانس من هم اینطوری شده . خواهشم اینه اگه کسی تونست منو راهنمایی بکنه بگه که واقعا" داغون شدم.:2::2::19:
عزیز دل
با عرض تسلیت من کاملا مبندی هستم و شب اول خرید زدم تو کار منو مخفی. مشکلی هم پیدا نشد. یه نگاهی کن ببین چه کردی. البته منم یه سیخایی زدم که منوی جستجوی سیگنالم غیر فعال بود. یعنی وارد منو میشد اما انتخاب نمیشد و هنگ میکرد و بعد از حدود 10 ثانیه تی وی ریست میشد. منم از توی منو مخفی factory reset کردم مشکل حل شد اما مجبور شدم همه تنظیماتو دوباره انجام بدم.
فقط یک مورد دیدم که نفری که اومده تی وی نصب کرده (از سام سرویس) زمان خرید رو ست کرده اما موقعی که من factory reset کردم اون تاریخ پاک شده و نشونش نمیده. تبدیل شده به ----/--/-- . زمان استفاده از تی وی هم صفر شده بود.
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
آقا دستت درد نکنه
ولی با این تنظیمات جور نبود
دوستانی که 6920 دارن تنظیماتو میتونن عکس بگیرن؟
White Balance
Sub Brightness
Sub Contrast
R-Offset
R-Gain
G-Offset
G-Gain
B-Offset
B-Gain
آقا منم 6920 گرفتم اگه هنوز پیدا نکردی اطلاعاتی که لازم داری بگو من برات عکس بفرستم
alibala2
11-01-2012, 18:22
با سلام خدمت تمام اعضای محترم این انجمن
من علی 2 ساله که سامسونگ 40 اینچ ال ای دی مدل 6960 گرفتم اما نمیتونم به اینترنت تیوی وصل شم خواستم خواهش کنم اگه ممکنه واضح تر و کامل تر توضیح بدین.
من برنامه rusamsungTVcommunicator رو دانلود کردم بعدش هم کابل LAN رو به کیس و به پشت ال ای دی زدم اما نمیدونم دیگه چیکار کنم تو رو به خدا راهنماییم کنید.
این ایمیل منه اگه کسی از شما تونست لطفا کمکم کنه
(راستی آیپی رو تلویزیون من این رو نشون میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید00:12:fb:oe:99:11
آیا درسته این آیپی؟ اگر نه پس چرا وقتی برنامه رو فعال میکنم و آیپی رو میزنم ارور میده؟
تو رو ابوالفضل کمک کنید ایمیلمم نوشتم هر لحظه منتظر پیغام شما دوستان عزیز هستم
my.broke.heart@gmail.com
لطفا یگید که آیا باز کردن قفل مخفی الزامیه یا نه اگر هست چطوری باز کنم کدش رو ندارم
اون چنل لیست و نتورک ستینگ من که غیر فعال شده بود با خاموش کردن هاسپیتالی مود درست شد.
گفتم بگم از نگرانی در بیاید !
من باشم دیگه پامو تو منوی مخفی بزارم !!!!!!!!!!!!!!!
hamed-1360
12-01-2012, 22:11
با سلام من سینمای خانگی سامسونگ مدل c555 خریدم .تمام فایلها مثل: mp3 -divx -dvd و... را پخش می کند ولی سی دی معمولی را پخش نمی کند لطفا مرا راهنمایی کنید
آیا مثل tv پنل مخفی دارد تا بتوان تنظیمات آن را تغییر داد؟
pan_1356
12-01-2012, 22:41
سلام
من طبق اموزشها کلیه برنامه ها رو فعال کردم
برای ظبط هر نوع فلشی و هارد اکسترنالی به دستگاه وصل میکنم نمیتونم رکورد بگیرم هر دو مورد رو با خود تلویزیون فرمت کرده ام اما بازم نشد دوستان اگر راهکاری بلدن منو راهنمائی کنند با تشکر
saeed1351
13-01-2012, 08:26
با سلام خدمت تمام اعضای محترم این انجمن
من علی 2 ساله که سامسونگ 40 اینچ ال ای دی مدل 6960 گرفتم اما نمیتونم به اینترنت تیوی وصل شم خواستم خواهش کنم اگه ممکنه واضح تر و کامل تر توضیح بدین.
من برنامه rusamsungTVcommunicator رو دانلود کردم بعدش هم کابل LAN رو به کیس و به پشت ال ای دی زدم اما نمیدونم دیگه چیکار کنم تو رو به خدا راهنماییم کنید.
این ایمیل منه اگه کسی از شما تونست لطفا کمکم کنه
(راستی آیپی رو تلویزیون من این رو نشون میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید00:12:fb:oe:99:11
آیا درسته این آیپی؟ اگر نه پس چرا وقتی برنامه رو فعال میکنم و آیپی رو میزنم ارور میده؟
تو رو ابوالفضل کمک کنید ایمیلمم نوشتم هر لحظه منتظر پیغام شما دوستان عزیز هستم
my.broke.heart@gmail.com
لطفا یگید که آیا باز کردن قفل مخفی الزامیه یا نه اگر هست چطوری باز کنم کدش رو ندارم
dashty-1351
14-01-2012, 01:12
با سلام :
من برنامه rusamsungTVcommunicator را دانلود کردم ولی برای نصبش مشکل دارم لطفا یکی من را راهنمائی کنه
و سوال دوم موقعی که برنامه فوق را اجرا میکنیم الزاما بایستی کامپیوتر به اینترنت وصل باشه یا نه ؟ ممنون
babi_rich
21-01-2012, 10:05
با سلام :
من برنامه rusamsungTVcommunicator را دانلود کردم ولی برای نصبش مشکل دارم لطفا یکی من را راهنمائی کنه
و سوال دوم موقعی که برنامه فوق را اجرا میکنیم الزاما بایستی کامپیوتر به اینترنت وصل باشه یا نه ؟ ممنون
این نرم افزار نصب نمی خواد فقط باید اجراش کنی، موقع اجرا هم، هم Tv هم کامپیوتر باید به شبکه وصل باشن،
منظور از شبکه اینترنت نیست، یعنی اینکه هر دو باید به مودم وصل باشن حالا یا به صورت وای فای یا باسیم،
یه مورد مهم اینکه آی پی TV حتما باید 192.168.1.100 باشه،
davooddavoodi
22-01-2012, 13:43
سلام دوستان
كسي از سامسونگ 6920اطلاعاتي نداره
سلام دوستان چي مي شه به ما هم كمك كنيد اين همه از دوستان خواهش كردم تلويزيون من 6920 مي خواهم بدانم آيا ضبط برنامه رامي شه فعال كرد يا نه و همچنين در مورد سه بعدي نمودن كانلهاي ديگررا با تشكر
davooddavoodi
22-01-2012, 13:49
سلام دوستان
دوستان من چشم انتظارم
دوستان من چشم انتظارم
بله دوستم میشه ولی فقط از شبکه دیجیتال
سه بعدی نمیشه حتما باید فیلم یا کانال سه بعدی باشه
ولی میتونی با کنورت دو بعدی به سه بعدی روی دکمه کنترول استفاده کنی ولی باز هم مثل سه بعدی نمیشه
با سلام من یک ماهی میشه که یک 40D6960گرفتم یک بارریست فاکتوریش کردم و local رو هم به استرالیا تغییر دادم چند وقته تو فیلمهایی که توسط کانالهای دیجیتال پخش میشه تو قسمتهایی که حرکتهای سریع تو فیلم هست تصویر به صورت پرش پرش و آهسته نمایش داده میشه! آیا ممکنه که این از ریست کردن lcd باشه یا از روش پخش صدا و سیما است؟ به تنظیمات داخل تلوزیون هم مثل Motion Pluse و حالت فیلم زیاد ور رفتم نشد؟؟؟
mastiha33
04-02-2012, 14:08
hgjعداز ورود به منوي سرويس وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به model و localset غير فعاله
برای فعال كردن اون به اين روش عمل كنيد:
يك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه تلويزيون وصل كنيد
تلويزيون راروشن كرده وكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيد
از چپ به راست
mute=1=1=9=ok
منوي hotel mode ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد
سپس روشن ووارد سرويس بشويد به مسيرزير برويد
contorol=hoteloptions=clonetvto usb
اين كار اطلاعات ذخيره شده كانالهاي ديجيتال روي فلش ذخيره ميكندكه بعدا هم قابل بازيابيه در اينجا كار تمام است.
الآن بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانند:pvr
به مسير مرحله 4 برويد و hotelmode را خاموش كنيد
توجه اگر اين كار را نكنيد بخشي از قابليتهاي تلويزيون غير فعال ميشود
ودر پايان تلويزيون را خاموش وروشن كنيد. می گم hotel mode ندارم. همه این کارا هم کردم و اوکال ست فعال نشد.
رنگ تصویرم سبزه.
3 دی هم نمیشه . وقتی هم با بلوری پلیر 3 دی ÷خش می کنم . تصویر به بالا حرکت می کنه .
با عینک تصویر مخشوش و بدون عینک مثل دو بعدی
مثلا روی کانال اسکای و اچ دی 1
عزیز خیلی زحمت کشیدی یه کاری اگه امکانش هست برام بکنین . منوی مخفی این مدل رو همون طور که کارخونه تنظیم کرده می خوام. ریست هم نمیشه به حالت اولش در بیاد
ولی میتونی با کنورت دو بعدی به سه بعدی روی دکمه کنترول استفاده کنی ولی باز هم مثل سه بعدی نمیشه
پس چه طوری میشه ضبط کرد چرا توضیح ندادی
با سلام دوستان خوب
کد:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hp%3Ffile%3D21288553749332986677.jpg)
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ich.de)
سلام میشه بکی با این روش چه مدل از ال ای دی ها کار میکنن ممنون در صورت امکان با من تماس بکیرید و جبران زحمات می نمایم ممنون امیر
با سلام دوستان خوب
اگر کسی موفق شد با هر سری پنل در این پست بجهای دیگر را در جریان بزارید/////////////////
دوست من
بسیار اموزش کامل و کاربردی بود و من به سرور سامسونگ استرالیا وصل شدم که البته فقط برای اینکه از دل این محدودیت سامسونگ ایران در بیام چون نرم افزار های ارتباطی موجود مثل فیس و تیوب و غیره همچنان غیر قابل وصل شدن میباشد و شما میتونید فقط دانلودشان کنید.!
البته برای استفاده از انها هم راههایی هست که من حاضر نیستم بخاطر استفاده از این روش از تلویزیون برای ورود به انها استفاده کنم! اینها فقط حرکتی نمادین برای استفاده از کلیه امکانات تلویزیون هوشمند و نشان دادن انها میباشد و بس.
امکاناتی از جمله دی وی بی تی داخلی و رکورد و allshare از اول در تی وی من ua46d7770 یا همون 7000 فعال بود و نیازی به فعال کردن نداشت.
سرور سامسونگ کلا با محدودیت پهنای باند در ایران مواجه میباشد که فرقی نمیکنه سرعت اینترنت شما در چه حدی میباشد! عملا برای استفاده لایو بدرد نمیخوره!!
نکته بسیار مهم اینه که در حالت اپدیت و یا ورود به منوی مخفی حتی اگر بسیار حرفه ای هم باشین قطع شدن ناگهانی برق را در نظر داشته باشین که اگر در هنگام اپدیت فرم ور و یا منوی مخفی برق بره بقول دوستان تی وی شما به قاب عکس تبدیل خواهد شد و تنها راه ان تعویض برد و پرداخت هزینه هنگفتی است.
خلاصه این دستکاری ها رو حتی نمایندگی سامسونگ هم انجام نمیده و قدرت فلش ای پی رام را ندارند (حالا یا امکانات یا سورس کد) به هر حال فقط برد را عوض میکنند که شامل گارانتی هم نمیشه.
نتیجه گیری اینکه تا میتونین بر این حس کنجکاویتون سرپوش بزارید و تحویلش نگیرید و تا واقعا نیازی ندارید اصلا طرف این کارها نروید.
شاد و موفق و پیروز باشید
یا حق
سلام دوستان
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
aataey@yahoo.com (aataey@yahoo.com)
mastiha33
11-02-2012, 15:36
با سلام دوستان خوب
کد:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hp%3Ffile%3D21288553749332986677.jpg)
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ich.de)
به اینترنت نیاز هست یا نه؟
mastiha33
13-02-2012, 12:57
این کنرتل مخصوص سامسونگ جهت فعال سازی بعضی منو ها دیگه چیه؟
میشه یه اطلاعاتی بدین
mastiha33
14-02-2012, 22:07
به اینترنت نیاز هست یا نه؟
اقا من هرکاری کردم نتونستم فعالش کنم. این نرم افار چطوری کار می کنه؟
ای ÷ی رو میدم فعال نمیشه
زبانش هم انگلیسی نیست که بدونم کدوم کلید رو باید بزنم
خواهشن یکی کمک کنه؟
یا لااقل جوابم رو بده
ممنونم
دوستانی که حرفه ای هستید.
میدونید بهترین و روان ترین حالت Wifi کدوم حرفه ؟! از A داره تا N
farzin253
19-02-2012, 23:36
d6600 دارم که مسدوده
آیا کسی -- نکرده
دوست عزیز همون بهتر که مسدود کردند و الا مثل من می رفتی داخل سرویس منو واز روی کنجکاوی گزینه های را دستکاری میکردی ومثل من 300 -400هزار تومن خرج دستت می گذاشت
smhsh121
20-02-2012, 00:52
اول از همه توی منوی مخفی نرید!
دوم اینکه اگر رفتید الکی دستکاری نکنید!
سوم اینکه اگر دستکاری می کنید یادداشت کنید که چی رو تغییر دادید!
چهارم اینکه اگر دستکاری کردید و تلویزیونتون خراب شد برید به این لینکه که میگه چه جوری مادربورد رو ریست کنید.
پنجم اینکه سری که درد نمی کنه دستمال نبندید. این منوی مخفی سامسونگ و ارضای حس کنجکاوی ما هم مصیبتی شده!
با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید از سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد.
با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید از سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با عرض سلام خدمت دوستان و زحمتکشان این تاپیک وتشکر فراوان از اطلاعات خوبشان من یک ال ای دی مدل ua46d6000 دارم که به وسیله این برنامهruSamsungTVCommunicator.exe وراهنمایی های دوستان توانستم منو را فارسی وکانالهای دیجیتال را بگیرم.ولی با وجود دانلود برنامه جدید برای آپگرد ازدانلود جهانی سامسونگ به وسیله یو اس پی تلویزیون برنامه را نمشناسد در ضمن آنرا از حالت زیپ در آورده ام با تشکر مجدد
davooddavoodi
28-02-2012, 15:27
سلام دوست عزيز
درمورددو بعدی به سه بعدی روی دکمه کنترول چطوري كار مي كنه خواهش مي كنم منو راهنمايي فرماييد
باتشكر منتظر دوست گل من
smhsh121
29-02-2012, 22:33
منم جاتون خالی وسوسه شدم و توسط برنامه ruSamsungTVCommunicator وارد منوی مخفی شدم و Region رو عوض کردم گذاشتم PANNORDIG که توی منوها کلی گزینه جدید در قسمت کانال اضافه شد و Time Zone هم در قسمت منوی زمان اضافه شد ولی چون منوها دیگه فارسی نبود برش گردوندم به همون ED_DTV. اصلش رفته بودم اونجا ببینم میشه کاری کرد که زمان اتوماتیک درست بشه که هرکار کردم راهی پیدا نشد. کسی اطلاعی داره که زمان خودکار و EPG رو بشه درست کرد؟ الان برای من 3 ساعت و نیم جلو هست و Time Zone هم توی منوی من نیست.
دوستانی که حرفه ای هستید.
میدونید بهترین و روان ترین حالت Wifi کدوم حرفه ؟! از A داره تا N
من یادمه توی من مخفی مال خودم M بود. مدلم D6600 هست که وای فای داخلی داره.
سلام
دوستان من با یک samsung D7000 برگشتم بلاخره بعد از مسافرت یک ماهه از تایلند و دبی
mahmoodgood4
17-03-2012, 01:06
با سلام من ال ای دی سامسونگua40d5000prدارم چه کارش کنم کانالهای دیجیتال رو بگیره با تشکر
با سلام من ال ای دی سامسونگua40d5000prدارم چه کارش کنم کانالهای دیجیتال رو بگیره با تشکر
آموزشی که گذشتم دنبال کنید
mahmoodgood4
21-03-2012, 13:18
با سلام لطفا برام توضیح بدین که چه جوری کابل لن رو به تی وی و ای دی اس ال وصل کنم من یک مبتدی هستم کامل توضیح بدین ممنون از شما و سرعت اینترنت من 128 هست آیا جواب میده
با سلام لطفا برام توضیح بدین که چه جوری کابل لن رو به تی وی و ای دی اس ال وصل کنم من یک مبتدی هستم کامل توضیح بدین ممنون از شما و سرعت اینترنت من 128 هست آیا جواب میده
دوست عزیزم انترنت نمی خواد
تو آموزش کجا بحث انتر نت شده انترنت لازم نیست آموزشا دقیق دنبال کنید ......موفق باشی
mahmoodgood4
25-03-2012, 19:02
با سلام من این کارو کردم ولی نرم افزار این ارور رو میده
tv mit derip 169.254.4.128 ist nicht erreichbar
کامل مدل رو شناخته برای فکتوری و 3اسپید هر دو رو ارور میده
کمک کنید خواهشا
mahmoodgood4
27-03-2012, 11:18
مدیریت عزیز پس کجایی جواب ما رو بدی کمک کنید لطفا
کمک کنید خواهشا
کمک کنید خواهشا
نرم افزار ی را که نصب کردی پاک کن دو باره نصب کن
smhsh121
27-03-2012, 14:11
کمک کنید خواهشا
این مراحل ورود به منوی مخفیه. اول تلویزیون رو با کابل لن به سوییچ وصل کنید که پی سی هم با کابل به یکی دیگه از پورت های سوییچ وصله. بعدش برنامه رو باز کنید وقتی تلویزیون رو شناسایی کرد یه پیغام رو صفحه تلویزیون میاد و اونو تایید کنید. بعدش برنامه رو ببندید و وارد منوی مخفی تلویزیون بشید. بعدش برنامه رو بازکنید. اینجاست که باید برنامه، تلویزیون رو شناسایی کنه و بعدش دکمه های Factory و 3Speed رو بزنید.
Turn on TV in normal mode, and alow remote controlling via network in your TV's settings.
Run ruSamsungTVCommunicator. It should automaticly detect TV's IP address and try to connect.
On TV accept ruSamsungTVCommunicator as network remote controller (this step is very important).
Close ruSamsungTVCommunicator on your PC and turn off your TV.
Turn on TV in Service Mode Turn on TV in service mode by pressing INFO MENU MUTE POWER buttons in sequence.
Wait a while as TV boot up and show Service Menu on screen.
Run ruSamsungTVCommunicator on your PC, and wait a while to connect.
In ruSamsungTVCommunicator click Factory (service menu dissapears on TV).
In ruSamsungTVCommunicator click 3Speed (service menu appears again, with hidden options visible).
behnam_tv
08-04-2012, 22:23
سلام
برای سری D5500 من سرچ دیجیتالش فعال شده اما کار نمیکنه
تنظمیات LED 46"D5500 را ارسال کنید
ممنونم دوست من
Alireza25
15-04-2012, 15:41
سلام
دوستان من با یک samsung D7000 برگشتم بلاخره بعد از مسافرت یک ماهه از تایلند و دبی
سلام
من هم یک تلویزیون 46d7000 خریده ام که دیجیتال و ----- هم دارد و هر دو فعال هستند
روی استرالیا هم هست
ولی ولی ولی
چیزی که حالم رو گرفته اینه که از فارسی پشتیبانی نمی کنه و زیرنویس srt را حتی با utf یا یونیکد درست پخش نمی کنه و حروف فارسی را از چپ به راست و به صورت جدا جدا می نویسه و خواندنش سخته
مثلاً به نام خدا رو اینجوری نمایش می ده:
ا د خ م ا ن ه ب
سوال فنی اینه که با توجه به اینکه تلویزیون من منوی hotel mode ندارد و به جایش با کد mute - 119 - ok منوی مدل بیمارستانی ظاهر میشه که Local set هم غیر فعاله ، آیا می تونم با نرم افزار ruSamsungTVCommunicator که شما آموزش دادید زبان فارسی رو به منوی اصلی تلویزیون ، زیرنویس فیلم یا تلتکس اضافه کنم یا نه ؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید که از پست گذاشتن بعد از چند سال پشیمان نشوم . البته پیشاپیش کمال تشکر؟!!!
البته فکر کنم اینقدر دیر جواب بگیرم که از بس به تلویزیون و منوهای مخفی ور رفته ام ، تفلکی غزل خداحافظی رو خونده باشه .
حالا میگی نه صبر کن ؟!
smhsh121
15-04-2012, 18:35
سلام
من هم یک تلویزیون 46d7000 خریده ام که دیجیتال و ----- هم دارد و هر دو فعال هستند
روی استرالیا هم هست
ولی ولی ولی
چیزی که حالم رو گرفته اینه که از فارسی پشتیبانی نمی کنه و زیرنویس srt را حتی با utf یا یونیکد درست پخش نمی کنه و حروف فارسی را از چپ به راست و به صورت جدا جدا می نویسه و خواندنش سخته
مثلاً به نام خدا رو اینجوری نمایش می ده:
ا د خ م ا ن ه ب
سوال فنی اینه که با توجه به اینکه تلویزیون من منوی hotel mode ندارد و به جایش با کد mute - 119 - ok منوی مدل بیمارستانی ظاهر میشه که Local set هم غیر فعاله ، آیا می تونم با نرم افزار ruSamsungTVCommunicator که شما آموزش دادید زبان فارسی رو به منوی اصلی تلویزیون ، زیرنویس فیلم یا تلتکس اضافه کنم یا نه ؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید که از پست گذاشتن بعد از چند سال پشیمان نشوم . البته پیشاپیش کمال تشکر؟!!!
البته فکر کنم اینقدر دیر جواب بگیرم که از بس به تلویزیون و منوهای مخفی ور رفته ام ، تفلکی غزل خداحافظی رو خونده باشه .
حالا میگی نه صبر کن ؟!
حالا چرا انقدر ناامیدی:46: من زود جواب دادم.
شما با همین آموزشی که دوستمون گذاشتند توسط برنامه ruSamsungTVCommunicator وارد منوی مخفی بشو و لوکال ست رو به ED_Iran تغییر بده بقیه چیزا خود به خود درست میشن. فقط جون هرکی دوست داری چیزای دیگه رو دستکاری نکن که مصیبت درست میشه.
mahmoodgood4
15-04-2012, 22:59
با سلام من تمامی کارهایی را که گفتید موفق به انجام آن شدم ولی دیجیتال آن فعال نشد وروی صفحه تلویزیون نات ساپورت میده و دیجیتال آن رو که on میکنم و با نرم افزار شما از کامپیوتر خاموش میکنم بعد از مراحل فکتوری و 3speed باز off میشود گزینه دیجیتال آن چه کار کنم کمک کنید با تشکر گزینه رکوردش کدامه
Alireza25
16-04-2012, 01:02
سلام
نه بابا معلوم شد آپ تودیت هستید
دستت درد نکنه مشکل زبان فارسی منو و زیرنویس حل شد . خیلی دعات کردم.
یه مشکل دیگه هم هست
اگه ممکنه راهنمائیم کنید
و اما مشکل :
چرا وقتی می خوام برای بار اول از تلویزیون ضبط کنم تلویزیون فلش را فرمت میکنه
و بعد از ضبط و وقتی که می خواهیم فایل را به کامپیوتر انتقال دهیم نمیشه و باز ویندوز 7 هم ایراد میگیره و فلش را باز نمی کنه و مجبور می شیم فرمت کنیم .
آیا راه حلی وجود دارد که فایل ضبط شده رو به کامپیوتر منتقل کنم.؟!
smhsh121
16-04-2012, 08:06
با سلام من تمامی کارهایی را که گفتید موفق به انجام آن شدم ولی دیجیتال آن فعال نشد وروی صفحه تلویزیون نات ساپورت میده و دیجیتال آن رو که on میکنم و با نرم افزار شما از کامپیوتر خاموش میکنم بعد از مراحل فکتوری و 3speed باز off میشود گزینه دیجیتال آن چه کار کنم کمک کنید با تشکر گزینه رکوردش کدامه
شما دکمه های factory و 3speed رو که پشت سر هم می زنی گزینه های خاکستری فعال میشن؟ مدل تلویزیونت چیه؟
سلام
نه بابا معلوم شد آپ تودیت هستید
دستت درد نکنه مشکل زبان فارسی منو و زیرنویس حل شد . خیلی دعات کردم.
یه مشکل دیگه هم هست
اگه ممکنه راهنمائیم کنید
و اما مشکل :
چرا وقتی می خوام برای بار اول از تلویزیون ضبط کنم تلویزیون فلش را فرمت میکنه
و بعد از ضبط و وقتی که می خواهیم فایل را به کامپیوتر انتقال دهیم نمیشه و باز ویندوز 7 هم ایراد میگیره و فلش را باز نمی کنه و مجبور می شیم فرمت کنیم .
آیا راه حلی وجود دارد که فایل ضبط شده رو به کامپیوتر منتقل کنم.؟!
اتفاقا تاپیکشو همین دیروز زدم. به هر حال فلش باید فرمت مخصوص بشه ولی راه حل دیدن فیلم روی کامپیوتر رو اینجا توضیح دادم:
mahmoodgood4
16-04-2012, 15:13
ua40d5000pr آره همه گزینه ها کار میکنه از تو کامپیوتر هم خاموش میشه ولی رو صفحه تیوی وقتی فکتوری و 3اسپید رو میزنی نات ساپورت میده برای فعال شدن ضبط روی فلش چه کار کنم ممنون
smhsh121
16-04-2012, 17:51
ua40d5000pr آره همه گزینه ها کار میکنه از تو کامپیوتر هم خاموش میشه ولی رو صفحه تیوی وقتی فکتوری و 3اسپید رو میزنی نات ساپورت میده برای فعال شدن ضبط روی فلش چه کار کنم ممنون
وقتی میری تو صفحه منو مخفی برنامه رو ببیند و دوباره باز کن. اگر کار نکرد احتمالا روی مدل 5000 جواب نمیده. این رو ببین:
توش نوشته از مدل 5500 به بالا باید باشه.
Alireza25
17-04-2012, 01:00
اتفاقا تاپیکشو همین دیروز زدم. به هر حال فلش باید فرمت مخصوص بشه ولی راه حل دیدن فیلم روی کامپیوتر رو اینجا توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
تست می کنم خبرشو می دم
Alireza25
17-04-2012, 23:24
تست می کنم خبرشو می دم[/QUOTE]
آقا دستت طلا
مطلبت خیلی بدردم خورد ممنون
جالب اینجاست که زنگ زدم نمایندگی ولی گفتند چنین کد یا نرم افزاری وجود ندارد ؟!!!
smhsh121
18-04-2012, 09:32
تست می کنم خبرشو می دم
آقا دستت طلا
مطلبت خیلی بدردم خورد ممنون
جالب اینجاست که زنگ زدم نمایندگی ولی گفتند چنین کد یا نرم افزاری وجود ندارد ؟!!![/QUOTE]
این نرم افزار غیر رسمی هست و تازه درست شده. حالا اگر برات جواب داد بی زحمت تو اون تاپیک مربوطه اعلام کن تا بره بالا و کسایی که ندیدند هم ببینند.
mansour4388
18-04-2012, 19:52
سلام دوستان من d7000 دارم من رفتم داخل منو مخفی و اونو گذاشتم رو ایران زبان و زیرنویس فارسیش درست شد اما ----- و دیچیتالش کار نمیکنه تا زمانی که اروپا رو انتخاب کنم کسی میدونه که چه چجوری درستش کنم لطفاٌ جوابم رو سریع بدید خسته شدم از بس که گشتم
smhsh121
18-04-2012, 20:27
سلام دوستان من d7000 دارم من رفتم داخل منو مخفی و اونو گذاشتم رو ایران زبان و زیرنویس فارسیش درست شد اما ----- و دیچیتالش کار نمیکنه تا زمانی که اروپا رو انتخاب کنم کسی میدونه که چه چجوری درستش کنم لطفاٌ جوابم رو سریع بدید خسته شدم از بس که گشتم
شما از پشت تلویزیون ببین مدل دقیق تلویزیون رو چی نوشته؟ اگر اولش با UA شروع میشه مال آسیا هست و نباید مشکلی باشه و اگر UE هست مال اروپا هست و ممکنه علت مشکل این باشه.
به هر حال اگر تلویزیون شما سری UA هست باید توی منوی مخفی قسمت Option بری و Local Set رو ED_IRAN بگذاری.
اگر این کارو کردی و بازم نشد، Tuner رو روی SEC_---_TC بگذار و توی Sub Option گزینه Region رو ED_DTV بگذار و به هیچ چیز دیگه ای دست نزن.
mansour4388
19-04-2012, 08:34
سلام دوست عزیز smhsh121 منون تلوزیونم مدل ue است میشه دقیق توضیح بدی چکار کنم منون میشم
mansour4388
19-04-2012, 09:23
من توی منو مخفی tuner و region رو پیدا نکردم میشه دقیق بگی کدوم قسمت هستن
smhsh121
19-04-2012, 10:46
ببینید تلویزیون شما مدل اروپایی هست و فرم ویر نصب روش با فرم ویر آسیایی فرق داره. نمی دونم بشه یه کاریش کرد که فارسی رو پشتیبانی کنه یا نه. اینجا بچه هایی که مشکل دارن یا از امارات تلویزیون آوردند یا از بانه که ساخت مالزی هست و همشون سری UA هستند و با یک تغییر ساده در Local Set مشکلشون حل میشه.
شما اگر خیلی طالب هستی که تلویزیونت فارسی رو پشتیبانی کنه اول باید مسئولیت عواقب احتمالی اونو به عهده بگیری چون من تا به حال با مدل اروپایی برخورد نداشتم. بعدش هم برای اینکه Tuner و Region رو بتونی تغیر بدی باید با برنامه rusamsung وارد منوی مخفی بشی که توضیحش توی پست زیر هست:
یک نکته هم اضافه کنم اینه که مدل های اروپایی شنیدم تیونر ----S هم دارند، اگر اینطور هست به نظر من می ارزه فارسیش نکنی و بتونی باهاش ماهواره بگیری.
Alireza25
20-04-2012, 00:26
تلویزیون من EU46D7000 است و ----- هم دارد .
smhsh121
20-04-2012, 11:14
تلویزیون من EU46D7000 است و ----- هم دارد .
پس بیخیال فارسی کردنش بشو چون رسیورش از کار می افته. مگر بشه راهی پیدا کرد که بدون تغییر Local Set بشه زبان فارسی رو به منو اضافه کرد که چون تو اروپا کشور فارسی زبان نیست بعید می دونم.
mansour4388
21-04-2012, 11:49
سلام تلوزیون من مدلue40d7000هست .دوست عزیز من اصلاٌ زبان فارسی نیخوام فقط میخوام زیرنویس فارسی رو نشون بده و هم ----- کار کنه ؟ دوست عزیزAlireza25 تلوزیونت زیرنویس فارسی نشون میده؟
smhsh121
21-04-2012, 11:58
سلام تلوزیون من مدلue40d7000هست .دوست عزیز من اصلاٌ زبان فارسی نیخوام فقط میخوام زیرنویس فارسی رو نشون بده و هم ----- کار کنه ؟ دوست عزیزAlireza25 تلوزیونت زیرنویس فارسی نشون میده؟
فکر کردم می خواید منوها فارسی بشه. برای اینکه زیرنویس فارسی نشون بده توی تنظیمات زیرنویس موقع پخش فیلم زبان زیرنویس را عربی انتخاب کنید.
mansour4388
21-04-2012, 12:48
دوست عزیز smhsh121 من اینکار رو هزار بار کردم ولی زیرنویس رو برعکس نشون میده و فقط موقعی درست میشه که Local Set رو روی ایران بذارم در عوض رسیورش از کار می افته
smhsh121
21-04-2012, 13:34
دوست عزیز smhsh121 من اینکار رو هزار بار کردم ولی زیرنویس رو برعکس نشون میده و فقط موقعی درست میشه که Local Set رو روی ایران بذارم در عوض رسیورش از کار می افته
ببین این راهی که می گم رو خودم تست نکردم، وقتی Local Set رو روی ایران گذاشتی برو توی قسمت Sub Option و Region رو روی PAN_EURO یا PAN_NORDIG بذار. نمی دونم توی منوی مخفی شما چه جویه ولی اگر گزینه ریژن وجود نداشت باید با برنامه rusamsung بری توی منوی مخفی.
با سلام خدمت دوستان
راستش من جدیدا یک مدل یک مدل اسمارت تی وی d6920 از سامسونگ دستم رسیده . ( هدیه ) خوب اصلا روشنشن هم نکردم و اصلا هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم
این اصطلاح hotel mode که در اول این تایپیک بود چی هست و در مورد این مدل من چطور هست ؟
این که میگن این تلویزونهای جدید روی خودشون این گیرنده های دیجیتال داخلی رو دارن مثل شبکه نمایش و ... موضوعش چی هست ؟
با تشکر
Alireza25
24-04-2012, 00:01
زیرنویس ، تلتکست و منوها فارسی شده و دریافت از ----- هم ظاهراً هنوز فعال است ولی دیش نگذاشتم تست کنم .
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
فکر کردم می خواید منوها فارسی بشه. برای اینکه زیرنویس فارسی نشون بده توی تنظیمات زیرنویس موقع پخش فیلم زبان زیرنویس را عربی انتخاب کنید.
این کار نشد چون تلویزیون اروپائی که عربی نداره
مال من فقط سه زبان آلمانی ، سوئیس و یکی دیگه داشت و عربی هم نداشت
لوکال را روی ایران گذاشتم فارسی ها کلا درست شد و فکر می کنم ----- هم از کار نیافتاده چون تنظیمات و جستجوی کانالش هنوز هست و فقط فرصت تست با دیش ندارم .
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
منظورت از اینکه نوشتی ----- از کار میافته یعنی بعد از فارسی کردن منوها و زیرنویس دیگه اصلا منوی تنظیم و کانالیابی ----- را هم ندارید ؟
پس برای فعال کردن ----- برگردوندی روی منطقه اروپا؟!
mansour4388
24-04-2012, 07:24
سلام . اره موقعه ای که گذاشتم رو ایران منو زیرنویس درست شد > اما تنظیمات و کانالیابی از کار افتاد و برای فعال کردن مجبورم روی اروپا بذارم
smhsh121
24-04-2012, 09:34
سلام . اره موقعه ای که گذاشتم رو ایران منو زیرنویس درست شد > اما تنظیمات و کانالیابی از کار افتاد و برای فعال کردن مجبورم روی اروپا بذارم
من رو تلویزیون خودم تست کردم و راهش همون هست که گفتم. برای زیرنویس فارسی لوکال ست رو روی ایران بگذار و برای اینکه بتونی از ستلایت استفاده کنی توی Sub Menu باید Region رو روی PAN_EURO یا PAN_NORDIG بگذاری. البته چون ----- نداره تلویزیون من نتونستم دریافت کنم ولی به منو ام اضافه شد.
Alireza25
24-04-2012, 23:48
ولی من که فارسی کردم و هنوز منوی کانالیابی ----- فعاله
پس لازم شد در اسرع وقت تست کنم که عمل میکنه یا دکوریه
mansour4388
06-05-2012, 12:46
دوست عزیز من Region رو روی PAN_EURO که گذاشتم رسیورش فعال شد و شبکه هم گرفت اما تصویر نداشت و فقط صدا می اومد
mahmod barzegar
11-05-2012, 13:06
سلام دوستان
یک کمک خیلی ضروری می خوام لطفاً
من یک سامسونگ ال ای دی d5500 گرفتم ، ولی برادارم منو مخفی شو دستکاری کرده الان تصوصر تلویزیونم یه کم تیر شده و در ضمن یک کم هم رنگشو قاطی میکنه. کسی حالت پیش فرض ( defult ) منو مخفی d 5500 رو میدونه؟ خواهشاً کمکم کنید
سوال 2 : این نرم افزار رو یd5500 هم جواب میده ؟
خواهشاً در مورد اول کمکم کنید
سلام
تلویزیون من 46D6960 ه
همه ی مراحلی که دوستمون تو اون خبر خوشش گفت با نرم افزار انجام دادم و اون گزینه های اضافی باز شد ولی pvr هنوز خاموشه !!
لوکا رو روی استرالیا که دوستمون گفت گذاشتم ولی فعال نشد !!
من هیچ مشکلی ندارم فعلا فقط همین pvr ِ که روشن نمیشه !! شما وقتی که تبدیل میکنید به استرالیا و یه مرحله از روی همون لوکال برمیگردید عقب pvr روشن میشه؟
وقتی که روشن شده براتون با فلش مموری هم میتونید ضبط کنید؟
smhsh121
26-05-2012, 19:12
سلام
تلویزیون من 46D6960 ه
همه ی مراحلی که دوستمون تو اون خبر خوشش گفت با نرم افزار انجام دادم و اون گزینه های اضافی باز شد ولی pvr هنوز خاموشه !!
لوکا رو روی استرالیا که دوستمون گفت گذاشتم ولی فعال نشد !!
من هیچ مشکلی ندارم فعلا فقط همین pvr ِ که روشن نمیشه !! شما وقتی که تبدیل میکنید به استرالیا و یه مرحله از روی همون لوکال برمیگردید عقب pvr روشن میشه؟
وقتی که روشن شده براتون با فلش مموری هم میتونید ضبط کنید؟
دوست عزیز درسته PVR با استفاده از نرم افزار rusamsung نیز همچنان خاموشه ولی توی این مدل نیاز به فعال کردن نداره شما می تونید با استفاده از هارد اکسترنال تلویزیون رو ضبط کنید.
دوست عزیز درسته PVR با استفاده از نرم افزار rusamsung نیز همچنان خاموشه ولی توی این مدل نیاز به فعال کردن نداره شما می تونید با استفاده از هارد اکسترنال تلویزیون رو ضبط کنید.
میدونم ولی اینجا ظاهرا دوست آموزش دهندمون با فلش مموری تونسته ضبط کنه اگه اشتباه نکرده باشم !!
smhsh121
27-05-2012, 19:21
میدونم ولی اینجا ظاهرا دوست آموزش دهندمون با فلش مموری تونسته ضبط کنه اگه اشتباه نکرده باشم !!
منم با فلش تونستم ضبط کنم ولی بگیر نگیر داره. یه وقتی شانسی میشه ولی اغلب نمیشه ربطی هم به منوی مخفی نداره. برای همین می گم هارد مطمئن تره و بازی در نمیاره.
ssoohheeiill1
19-07-2012, 23:44
با سلام خدمت دوستان
من یه d7000 دارم که برای اتصال به مودم وایرلس به مشکل بر خوردم
از منو مخفی گزینه ای به نام wifi suport رو on کردم
ولی زمانی که برای راه اندازی شبکه از منوی اصلی شروع به سرچ wifi میکنه چیزی گیر نمیاره در صورتی که مودمم روشن و از طریق لب تاب دارم ازش استفاده میکنم
با کابل وصل شدم به تی وی و میخام با wifi وصل بشم ، کلا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
بگیر نگیر نداره برای ضبط رو فلش باید سرعت رایت فلش بالای 20 مگابیت بر ثانیه باشه خوب همه هارد های اکسترنال این سرعت رو دارند اما در باره فلش ها اینطور نیست و خیلی هاشون این سرعت رایت رو ندارند به عنوان مثلا فلش ایکس پاتریوت به راحتی ظبط می کنه بهتر از فلش های بالای 16 گیگ یا usb3 استفاده بشه و یا اینکه حتمی قبلا با نرم افزار های مخصوص هارد سرعت نوشتن و خواندن فلش خودتون رو تست کنید تا ببینید در این خد هست یا نه .
سلام. من تازه یه تلوزیون از بندرعباس خریدم . مدل D6600 . ولی منوی فارسی نداره . گیرنده دیجیتالش هم فعال نیست. چجوری میتونم فعالش کنم .ساخت کشور مالزی هست...ممنون 40 اینچ .
smhsh121
21-07-2012, 11:14
سلام. من تازه یه تلوزیون از بندرعباس خریدم . مدل D6600 . ولی منوی فارسی نداره . گیرنده دیجیتالش هم فعال نیست. چجوری میتونم فعالش کنم .ساخت کشور مالزی هست...ممنون 40 اینچ .
توی صفحات اولیه این تاپیک توضیح داده شده که چگونه توسط برنامه rusamsung باید بری توی منوی مخفی و Local Set رو روی ED_IRAN بذاری بعدش همه چی درست میشه فقط به گزینه های دیگه توی منوی مخفی دست نزن.
Alireza25
06-08-2012, 22:06
منم با فلش تونستم ضبط کنم ولی بگیر نگیر داره. یه وقتی شانسی میشه ولی اغلب نمیشه ربطی هم به منوی مخفی نداره. برای همین می گم هارد مطمئن تره و بازی در نمیاره.
خواستم از تجربه من بقیه هم استفاده کنن
برای همین برگشتم به این بحث
در مورد فلش هایی که قابلیت ضبط دارن و سامسونگ 46D7000 شناخت و خیلی راحت روشون ضبط می کنه باید بگم فلش های زیادی رو تست کردم و فعلا سه مدل زیر بدون هیچ مشکلی با این تلویزیون سازگار شده :
1 : Transcend v30 که مدل 4 و 8 گیگ تست شد.
اینم عکسش
2 : silicon power blaze b10 USB3 مدل 8 گیگ تست شد و جواب داد. توجه : یو اس بی 3
عکسش
3 : axpro مدل کلیدی 4 گیگ تست شد و براحتی جواب داد.
عکسش
موفق باشید و امیدوارم مفید بوده باشه
سلام من می خواستم بدونم کسی از وجود این مدل دوربین تلوزیونهای سامسونگ برای چت تصویری با اسکایپ تو ایران خبرداره(CY-STC1100) و آیا میشه اونو با دوربین دیگه ای جایگزین کرد؟
smhsh121
09-08-2012, 22:48
سلام من می خواستم بدونم کسی از وجود این مدل دوربین تلوزیونهای سامسونگ برای چت تصویری با اسکایپ تو ایران خبرداره(CY-STC1100) و آیا میشه اونو با دوربین دیگه ای جایگزین کرد؟
مگه اسکایپ تو لیست برنامه های ایران هست؟
من تنظیمات منطقه ای رو رو استرالیا گذاشتم تازگی از حالت ف.ی.ل.ت.ر خارج شده ولی برای چت تصویری نیاز به این مدل دورین هست
smhsh121
10-08-2012, 23:49
من تنظیمات منطقه ای رو رو استرالیا گذاشتم تازگی از حالت ف.ی.ل.ت.ر خارج شده ولی برای چت تصویری نیاز به این مدل دورین هست
با توجه به اینکه اسکایپ برای ایران نیست بعید می دونم نمایندگی سامسونگ دوربین رو وارد کنه. منم چند وقت پیش منطقه اسمارت هاب رو عوض کردم ولی اسکایپ فیلتر بود؛ باز خوبه از فیلتر دراومده. اگر نیاز مبرم به دوربین داری بهترین کار اینه که بگی برات از خارج بیارن.
من تو یوتیوب دیدم که به پورت یواس بی وصل میشه شاید بشه با یکی از دوربینهای موجود در بازار عوض کرد
hamze4379
18-08-2012, 23:51
خواستم از تجربه من بقیه هم استفاده کنن
برای همین برگشتم به این بحث
در مورد فلش هایی که قابلیت ضبط دارن و سامسونگ 46D7000 شناخت و خیلی راحت روشون ضبط می کنه باید بگم فلش های زیادی رو تست کردم و فعلا سه مدل زیر بدون هیچ مشکلی با این تلویزیون سازگار شده :
1 : Transcend v30 که مدل 4 و 8 گیگ تست شد.
اینم عکسش
2 : silicon power blaze b10 USB3 مدل 8 گیگ تست شد و جواب داد. توجه : یو اس بی 3
عکسش
3 : axpro مدل کلیدی 4 گیگ تست شد و براحتی جواب داد.
عکسش
موفق باشید و امیدوارم مفید بوده باشه
سلام من سامسونگ 46D6960 دارم ولی فلش ترنسند سرعت بالا هم بهش وصل کردم پس از فرمت نوشت که در آزمایش فلش شما قادر به ضبط فیلم از طریق تلویزیون نیست. آخه این نوع فلش ها از Transcend v30 هم سریعتر هستند ولی جواب نداد.
smhsh121
19-08-2012, 01:34
سلام من سامسونگ 46D6960 دارم ولی فلش ترنسند سرعت بالا هم بهش وصل کردم پس از فرمت نوشت که در آزمایش فلش شما قادر به ضبط فیلم از طریق تلویزیون نیست. آخه این نوع فلش ها از Transcend v30 هم سریعتر هستند ولی جواب نداد.
فلش، بگیر نگیر داره. مثلا با یه فلش معمولی کینگستون تونستم ضبط کنم. البته چند بار تو تست رد شد تا سرانجام یه بار شانسی قبول شد. مطمئن ترین راه استفاده از هارد اکسترنال هست.
ehsan_ebe
24-08-2012, 11:41
سلام ...
میشه ۱ تغر من دو برای فعال کردن ----t روی سامسونگ سری ۸ راهنمایی کنه ... همه دوش های که تو صفحات اول همین تاپیک بود امتحان کردم ... ولی local sat فعال نشد ..
بجایی منو hotel option هم hospitality option دارم
led سری es هست 46es8000
سلام اساتید من تمام صفحات تاپبک خوندم متوجه شدم 5 تا سوال در تلوزیون d5500 پرسیده شده که هیچ عکسل العملی کسی نشون نداده
اگر امکانش هست به منو به عنوان یه کاربر کاملا آماتور راهنمایی کنید ممنون
tv من D5500 داخل منوهاش که فارسی هم هست جستجو برای کانال دیجیتال و انالوگ هر دو هست ولی وقتی جستجو میکنه فقط انالوگ پیدا میکنه
داخل اسمارتش برنامه های فارسی واسش ارسال میشه
میشه شما راهنماییم کنید وارد منو مخفی بشم یا نه مرسی:40:
smhsh121
25-08-2012, 15:56
سلام اساتید من تمام صفحات تاپبک خوندم متوجه شدم 5 تا سوال در تلوزیون d5500 پرسیده شده که هیچ عکسل العملی کسی نشون نداده
اگر امکانش هست به منو به عنوان یه کاربر کاملا آماتور راهنمایی کنید ممنون
tv من D5500 داخل منوهاش که فارسی هم هست جستجو برای کانال دیجیتال و انالوگ هر دو هست ولی وقتی جستجو میکنه فقط انالوگ پیدا میکنه
داخل اسمارتش برنامه های فارسی واسش ارسال میشه
میشه شما راهنماییم کنید وارد منو مخفی بشم یا نه مرسی:40:
سری D5xxx بانه ای گیرنده داخلی سازگار با ایران ندرند و کاریش هم نمیشه کرد. هر کسی از بچه های اینجا هم رفته منو مخفی رو دستکاری کرده چیزی گیرش نیومده.
Alireza25
27-08-2012, 00:11
usb3
استفاده کن
من مدل سیلیکون پاور یو اس بی 3 استفاده کردم هم 8 و هم 16 جواب داد.
اینم عکس
Alireza25
27-08-2012, 00:15
فلش، بگیر نگیر داره. مثلا با یه فلش معمولی کینگستون تونستم ضبط کنم. البته چند بار تو تست رد شد تا سرانجام یه بار شانسی قبول شد. مطمئن ترین راه استفاده از هارد اکسترنال هست.
من مدل سیلیکون پاور یو اس بی 3 استفاده کردم هم 8 و هم 16 جواب داد.
اینم عکس
سلام
با توجه به اینکه در انجمن گفته اند تلویزیون ال ای دی d5000 ساخت مالزی تیونر دیجیتالش مخصوص عراقه
سوال من ایه که ای میشه نرم افزار یا فریم ویر اروپایی ای مدل رو بریزم
1-درست میشه یا هنگ میکنه
با تشکر
mansour4388
29-08-2012, 12:30
سلام دوستان کمک فوری میخواستم
من قبلا از برنامه ruSamsungTVCommunicator استفاده کردم و لوکال ست رو تغییر دادم الان بعد مدتی می خوام لوکال ست رو برگردونم به حالت قبلی ولی هر کای میکنم دکمه فکتوری و سید کار نمیکنه لطفا جوابمو بدید
nioton86
29-08-2012, 23:45
سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدلua40eh5000r از بانه خریدم فروشنده گفت گیرنده دیجیتال داره ولی الان فقط انالوگ سرچ میکنه و اصلا چیزی به اسم دیجیتال نمی بینی توسایت سامسونگ مالزی هم نوشته dtv tuner= ready یعنی ننوشته نداره .
ایا گیرنده دیجیتال داره فعال نیست یا کلا نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
smhsh121
30-08-2012, 09:43
سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدلua40eh5000r از بانه خریدم فروشنده گفت گیرنده دیجیتال داره ولی الان فقط انالوگ سرچ میکنه و اصلا چیزی به اسم دیجیتال نمی بینی توسایت سامسونگ مالزی هم نوشته dtv tuner= ready یعنی ننوشته نداره .
ایا گیرنده دیجیتال داره فعال نیست یا کلا نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
چک کن توی منوی مخفی باید Local Set روی ED_IRAN باشه اگر هست و نمی گیره تیونر دیجیتال نداره.
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم
مدلUA40EH5300RXN
Local Setغیرفعاله نمی شه تغیراش داد با این برنامه هر کاری کردم نتونستم میشه دقیقا توضیخ بدین چگونه کابل اینترنت ال ای دی رو به سیستم وصل کنیم من هر کاری کردم متصل نمیشه یک دفعه ای پی را اورد وارد کردم اما هیچ نشد وقتی ترم افزار باز می کنی وارد یک سایت میشه لطفا کسانی که انجام دادن توضیخ بدن ممنون
smhsh121
04-09-2012, 10:56
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم
مدلUA40EH5300RXN
Local Setغیرفعاله نمی شه تغیراش داد با این برنامه هر کاری کردم نتونستم میشه دقیقا توضیخ بدین چگونه کابل اینترنت ال ای دی رو به سیستم وصل کنیم من هر کاری کردم متصل نمیشه یک دفعه ای پی را اورد وارد کردم اما هیچ نشد وقتی ترم افزار باز می کنی وارد یک سایت میشه لطفا کسانی که انجام دادن توضیخ بدن ممنون
ظاهرا برنامه rusamsung رو سری E جواب نمیده باید از این روش سرویس منو رو unlock کنی:
ظاهرا برنامه rusamsung رو سری E جواب نمیده باید از این روش سرویس منو رو unlock کنی:
وارد منو مخفی میشه امانمیشهLocal Setتعغیر داد همین اپشن قفل نمیشه بهش دست زد
ruSamsungTVCommunicator حذف دوبار نصب کن یا
از ruSamsungTVCommunicator ورزن جدید استفاده کن
mansour4388
09-09-2012, 15:54
سلم دوست عزیز این کار رو هزار بار کردم ولی نشد
کمککککککککککککککککککککککک فوری دوستان
من قبلا از برنامه ruSamsungTVCommunicator استفاده کردم و وارد منو مخفی شدم اما الان تلوزیونم رو ابدیت کردم دیگه نمیتونم با برنامه ruSamsungTVCommunicator وارد منو مخفی بشم کسی میدونه باید چکار کنم الان دکمه فکتوری و سید کار نمیکنه
کسی نسیت که بونه چکار باید کرد
Alireza25
29-09-2012, 01:24
سلام به همگی
هرکی راه اندازی شبکه بیسیم بین لپ تاپ و ال ای دی رو بلده لطفا برا ما ناواردا هم بزاره
بخدا ثواب داره!
تلویزیون من 46D7000 است
خیلی ساده هست و نیاز به هیچ برنامه خاصی هم ندارید
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بدید
حالا وارد ویندوز مدیا پلیر بشید :
والسلام !
حالا هرچی خواستید تو تلیویزیونتون پخش کنید، کافیه از ویندوز روش کلیک راست کنید و گزینه play to tv رو انتخاب کنید.
hamanparsa
03-11-2012, 01:08
درود بر همه دوستان من سامسونگ 46uc6900دارم تو دیجیتال کردن مشکل دارم مننوی مخفی رو هم باز کردم تیونر رو هم رو حالت اتو گزاشتم و خاموش کردم اما بعد روشن کردن از حالت اتو خارج میشه یعنی حالت اتو سیو نمیشه کمکم کنید
Yazdooon
15-12-2012, 03:02
كسي از دوستان ميدون اينكارو روي led s6950 ميشه انجام داد يا نه؟
سلام. کسی منوی مخفی تلویزیون سامسونگ UE40C7700 رو میدونه چیه؟؟؟؟؟؟؟ از این سفارش اروپاست. ریموتش همBN59
amindarin
05-01-2013, 15:04
برای unlock مخفی ua46d7770 میشه از این راه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه که آیا تلویزیون ال ای دی 46d6000 وای فای داره یا نه با تشکر.
smhsh121
21-03-2013, 23:02
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه که آیا تلویزیون ال ای دی 46d6000 وای فای داره یا نه با تشکر.
وای فای داخلی نداره ولی با اتصال دانگل میشه به شبکه وایرلس وصل شد.
با سلام وتشکر از دوستان در جواب سوال قبلی با بلوتوس موبایل تلویزیون پیدا میشود ولی داده انتقال نمی یابد آیا کسی میدونه این حالت چه حلتی است و چه کار بردی دارد مدل تلویزیونua46d6009سامسونگ.
smhsh121
22-03-2013, 10:23
با سلام وتشکر از دوستان در جواب سوال قبلی با بلوتوس موبایل تلویزیون پیدا میشود ولی داده انتقال نمی یابد آیا کسی میدونه این حالت چه حلتی است و چه کار بردی دارد مدل تلویزیونua46d6009سامسونگ.
بلوتوث تو سری D فقط برای هماهنگی تلویزیون و عینک سه بعدی هست و کار دیگه ای انجام نمیده.
behnam0072000
22-04-2013, 07:04
سلام دوستان تلویزیون من سامسونگ led UA46C6900 هست آیا کانالهای دیجیتالی میگیره واگر میگیره باید از کجا شروع کنم ... وارد منوی مخفی شدم همه چیزم غیر فعاله ممنون میشوم کمکم کنید.....
matinpour
22-04-2013, 12:08
سلام دوستان تلویزیون من سامسونگ led UA46C6900 هست آیا کانالهای دیجیتالی میگیره واگر میگیره باید از کجا شروع کنم ... وارد منوی مخفی شدم همه چیزم غیر فعاله ممنون میشوم کمکم کنید.....
دوست عزیز
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد.این سایت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnam0072000
22-04-2013, 13:13
دوست عزیز
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد.این سایت شما
ممنون عزیز از کمک شما یعنی هیچ کارش نمیشه کرد دیگه .....پس باید برم مبدل دیجیتالی بخرم
matinpour
22-04-2013, 17:54
ممنون عزیز از کمک شما یعنی هیچ کارش نمیشه کرد دیگه .....پس باید برم مبدل دیجیتالی بخرم
دوست عزیز
بله شما به مبدل نیاز دارید.
pouya_170
27-06-2013, 14:04
سلام دوستان من تا مرحله منو نرم افزار از داخل کامپیوتر پیش رفتم هر چی رو 3speed و factory کلیک میکنم ارور (خطا) میده چون زبانش هم آلمانیه نمیدونم چی نوشته
حالا نمیدونم از تنظیمات شبکه هست یا نه چون در مورد tcp نوشته لطفا طریقه شبکه کردنش از گامپیوتر هم بگید ومربوط به defult getwaey , dns باید وارد کرد یا نه در ضمن با ورژن جدید این نرم افزار تست کردم ممنون
pouya_170
27-06-2013, 14:06
در ضمن مدل ال ای دی هم ua40d5500rr سامسونگ هست خودش گیرنده دیجیتال هوایی و کابل هم داره نمیدونم چرا نمیگیره ممنون
matinpour
27-06-2013, 18:35
سلام دوستان من تا مرحله منو نرم افزار از داخل کامپیوتر پیش رفتم هر چی رو 3speed و factory کلیک میکنم ارور (خطا) میده چون زبانش هم آلمانیه نمیدونم چی نوشته
حالا نمیدونم از تنظیمات شبکه هست یا نه چون در مورد tcp نوشته لطفا طریقه شبکه کردنش از گامپیوتر هم بگید ومربوط به defult getwaey , dns باید وارد کرد یا نه در ضمن با ورژن جدید این نرم افزار تست کردم ممنون
دوست عزیز
اگر می خواهید وارد منوی مخفی بشوید
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و چون منوهای آن بطور کامل نمایش نمی دهد برای نمایان کردن آنها باید از کنترول مخصوص استفاده کنید که این تایپیک روش ساخت را توضییح می دهد
تایپیک ساخت کنترول مخصوص
دانلود فایل صوتی
September9
27-06-2013, 18:38
فقط سری 8 ! 8880 :)
matinpour
27-06-2013, 18:51
در ضمن مدل ال ای دی هم ua40d5500rr سامسونگ هست خودش گیرنده دیجیتال هوایی و کابل هم داره نمیدونم چرا نمیگیره ممنون
دوست عزیز
به این مسیر بروید منو---> کانال --->کانال یابی خودکار OK انتخاب کنید دیجیتال را
اگر تلویزیون شما دیجیتالش فعال است شما اول باید از تنظیم بودن آنتن سالم بودن کابل آن و نصب صحیح اتصالات یعنی فیش به کابل و کابل به آنتن یقین داشته باشید چون اگر هر کدام از این موارد درست نباشد تلویزیون شما قادر به دریافت سیکنال نخواهد شد و اگر همه چیز درست بود و شما سیکنال نداشتید از همان مسیر بالا انتخاب کشور را تغییر دهید ببینید با کدام کشور سازگار است اگر د ر مسیر بالا دیجیتال را نداشتید باید از منوی مخفی آن را فعال کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
سلام
یک سوال مهم داشتم از دوستان
اگه با نیت از بین بردن محدودیت های اینترنتی و برنامه ای تلویزیون. اون رو آپدیت بکنیم (فریمور رو از سایت اصلی دانلود و با یو اس بی نصب بکنیم) چون موقع دانلود میشه ریجن رو اروپایی انتخاب کرد...
امکان داره موفق بشیم ؟
امکان داره قسمتی از تلویزیون مثل گیرنده دیجیتالش از کار بی افته ؟
مشکل اینجاست که با راه حل های فعلی و آموزش داده شده در این سایت، موفقیت مقطعی هست و بعد از چند روز تلویزیون خودش رو به ورژن ایرانی آپدیت میکنه و هرچی رشته بودیم پنبه میشه !
mahmoodgood2
04-08-2014, 20:24
سلام من میخواستم دیجیتال تیویua40d5000pr رو فعال کنم با برنامه SamsungTVCommunicator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_1:_Download_ruSamsung TVCommunicator) تیوی رو با کابل لن مستقیم به پشت کیس بزنم ویندوز من 7 هست راهنمایی کنید ممنون
برای اینترنت تیوی چه جوری هتل مد رو فعال کنم mute119ok با این کد فقط روشن میشه تیوی
matinpour
04-08-2014, 22:01
سلام من میخواستم دیجیتال تیویua40d5000pr رو فعال کنم با برنامه SamsungTVCommunicator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_1:_Download_ruSamsung TVCommunicator) تیوی رو با کابل لن مستقیم به پشت کیس بزنم ویندوز من 7 هست راهنمایی کنید ممنون
برای اینترنت تیوی چه جوری هتل مد رو فعال کنم mute119ok با این کد فقط روشن میشه تیوی
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان قابلیت دیجیتال ندارد. می توانید مشخصات خودتان را از این سایت ببینید.
اینترنت TV
. این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند
دسترسی به منوی سرویس
با کنترول این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
mahmoodgood2
05-08-2014, 14:35
با سلام و ممنون از شما ولی هاتل مد رو چه جوری فعال کنم
mute119ok این کد رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه راهنمایی کنید ممنون
mahmoodgood2
05-08-2014, 14:50
یک سوال دیگه من رفتم توی منوی مخفی هاتل اپشن رو روشن کردم و تیوی رو روشن خاموش کردم و حالا دیگه توی منوی مخفی نمیره چه کارش کنم
mahmoodgood2
05-08-2014, 15:53
برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol>sub option>info link country<br><br>info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا <br>مدل تیویua40d5000pr
mahmoodgood2
05-08-2014, 15:54
برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol>sub option>info link country
info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا
مدل تیویua40d5000pr
matinpour
05-08-2014, 19:50
برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol>sub option>info link country
info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا
مدل تیویua40d5000pr
دوست عزیز
برای اینکه این گزینه مخفی است و باید از کنترول دست ساز استفاده کنید. بدین منظور از این جا استفاده کنید.
این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahmoodgood2
11-08-2014, 21:28
تیوی من سریd هست آیا این تیوی هم همچین گزینه ای داره چون من که ندیدم حتی کم رنگ هم تو منو هاش نیست گزینهcontrol>sub option>info link country
من این ریموت دست ساز هم ساختم ولی تاثیری نداشت ua40d5000pr من فقط اینترنت تیوی رو میخوام فعال کنم راهنمایی کنید
hamidreza_4u
18-04-2015, 17:06
تیوی من سریd هست آیا این تیوی هم همچین گزینه ای داره چون من که ندیدم حتی کم رنگ هم تو منو هاش نیست گزینهcontrol>sub option>info link country
من این ریموت دست ساز هم ساختم ولی تاثیری نداشت ua40d5000pr من فقط اینترنت تیوی رو میخوام فعال کنم راهنمایی کنید
داخل sub options گزینه OTN رو باهاش کار کن
hassan_0551
07-11-2015, 18:23
سلام
تلویزیون samsung Ua50j5100ak به سفارش مصر هست.
منو مخفیش بالا نمیاد. و ایا این مدل فارسی میشه منوش??
matinpour
07-11-2015, 20:12
سلام
تلویزیون samsung Ua50j5100ak به سفارش مصر هست.
منو مخفیش بالا نمیاد. و ایا این مدل فارسی میشه منوش??
دوست عزیز
بله این قابلیت را دارد برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahmoodgood2
29-01-2018, 00:16
سلام میخواستم ببینم تلویزیون رو که آپدیت میکنیم فرمت های جدید فیلمها رو پخش میکنه مثل همین فرمتmkv x265 720ا
اگر داره آپدیت جدید تیوی منو بزارین ممنونua40d5000pr
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.