PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف شدن ویندوز 4 بار در یک ماه

BAHAR_SA
11-07-2011, 08:04
با سلام
اگه یه سیستم توی یک ماه 4 بار ویندوزش بپره دلیلش چی میتونه باشه؟سیستم برای من نیست.یکی اینو ازم پرسیده میگه تو دفعات قبلی تا علامت ویندوز بالا می اومده بعدهمینجوری می مونده اما بار آخر(چهارم) پیغام میده که ویندوز نمی تونه لود بشه چون یکی از فایلهاش خراب شده یا از بین رفته؟ گفتم شاید ویروسی بوده گفت آخرین باری که ویندوزش رو نصب کردن پارتیشن بندیش رو هم از اول انجام دادن.قراره برم من براش نصب کنم اما قبلش میخواستم بدونم آیا مشکلات سخت افزاری میتونه باعث پریدن ویندوز بشه؟و من چطور بفهمم مشکلش چیه؟(سخت افزاریه؟ویروسه؟یا خود ویندوز مشکل داشته؟!)

MrGee
11-07-2011, 08:38
چندتا حالت داره
يا زياد ويندوزش رو دستكاري مي كنه
يا برنامه اي نصب مي كنه كه باعث مي شه ويندوز خراب بشه
يا از فلشي جايي هر بار ويروس مياد
و يا يه سخت افزار خاص داره كه درايورش باعث مي شه ويندوز مشكل پيدا كنه

BAHAR_SA
11-07-2011, 10:25
1-رشته اش زبانه و بیشتر دیکشنری رو سیستمش نصب میکنه(خودش که میگفت کمی قبل از خراب شدن ویندوز، نصب یه برنامه دیکشنری رو وسطای کار کنسل کرده)،این میتونه علتش باشه ؟

2- به جز برنامه های ویروسی چه برنامه هایی میتونن به ویندوز آسیب بزنن؟دیکشنری ها چطور؟

3- اگر به سخت افزار ربط داشته باشه فقط به داریورش مربوط میشه یا ممکنه خود سخت افزار هم خراب باشه؟

jafarian
11-07-2011, 13:44
اینطوری که شمامیگین احتمالش هست که ازهارد باشه شماهارد سیستم خودتون روی سیستم ایشون بزارین ویندوزنصب کنید یا بطورموقت یا بایک هارددیگه تست کنید ببینیدویندوزسیستم مورد داره میشه:20:

MrGee
11-07-2011, 21:24
(خودش که میگفت کمی قبل از خراب شدن ویندوز، نصب یه برنامه دیکشنری رو وسطای کار کنسل کرده)،این میتونه علتش باشه ؟

هر چهار بار اين اتفاق افتاده؟

به جز برنامه های ویروسی چه برنامه هایی میتونن به ویندوز آسیب بزنن؟دیکشنری ها چطور؟
اگه برنامه ها باگ يا يه سري مشكلات امنيتي داشته باشن بعيد نيست

اگر به سخت افزار ربط داشته باشه فقط به داریورش مربوط میشه یا ممکنه خود سخت افزار هم خراب باشه؟
اگه سخت افزار خاصي رو سيستم نداشته باشه فكر نمي كنم كلا به سخت افزار ربط داشته باشه

اینطوری که شمامیگین احتمالش هست که ازهارد باشه شماهارد سیستم خودتون روی سیستم ایشون بزارین ویندوزنصب کنید یا بطورموقت یا بایک هارددیگه تست کنید ببینیدویندوزسیستم مورد داره میشه
بله اين هم مي تونه يكي از دلايل خراب شدن ويندوز باشه
بهترته با برنامه HDD Regenerator كل هارد رو يه بار اسكن كنيد

BAHAR_SA
12-07-2011, 11:38
[QUOTE=MR Cracker;6255042]هر چهار بار اين اتفاق افتاده؟

نه فقط بار آخر.

پس طبق گفته شما اگه مشکل سخت افزاری باشه فقط مشکل هارده .حالا مشکل هارد رو با این نرم افزار میشه پیدا کرد و از بین برد؟؟منظورم اینه به جز بدسکتور چه مشکلات دیگه ای میتونه برای هارد پیش بیاد.

با این نرم افزاری که فرمودین چک میکنم ببینم چی میشه؟

MrGee
12-07-2011, 11:52
فكر نكنم به غير از بد سكتور مشكل خاصي مربوط به هارد بتونه با عث اين كار بشه

بله با اون برنامه هارد رو يه بار به طور كامل چك كن

BAHAR_SA
12-07-2011, 11:53
دارم دانلودش میکنم.
میشه یه توضیح مختصری راجع به کار باهاش بگید.(میشه قبل از اینکه ویندوز نصب کنم با این نرم افزار هاردو تست کنم.گفته بودم که ویندوزش بالا نمیاد).البته تو توضیحات نرم افزار خودندم که بوتیبل هستش.اما یه توضیح بدین ممنون میشم.

MrGee
12-07-2011, 12:06
اين يه برنامه تحت داس هستش كه وقتي اجراش كنيد يه سري سوال در مورد نحوه اسكن و جايي كه بايد اسكن بشه مي پرسه
كارباهش هم آسونه و چيز خاصي براي گفتن نداره
بله مي شه قبل از نصب ويندوز نصب ويندوز از اين برنامه استفاده كرد

BAHAR_SA
13-07-2011, 12:47
سلام
برنامه رو دانلود کردم.خواستم ازش cd بوتیبل بسازم، رفتم تو همون قسمتی که میگه میخوایدcd یاflash بوتیبل بسازید ،cd رو ok کردم پیغام هم داد کهcd بوتیبل شما با موفقیتburn شد. اما سیستم نمیتونه از رو اینcdبوت شه.دو بارم اینکار رو کردم یه بار با سرعتmax یه بار با16 اما دوتاش بی فایده بود.از cdها که پراپرتیز میگیری خالی ان اما روشون یه دایره افتاده که انگار چیزی رایت شده.چیکار کنم که درست شه یا با چه سرعتی رایت کنم.

حالا اگه ویندوز رو عوض کنم بعد این برنامه رو اجرا کنم و بدسکتور پیدا کنه و از بین ببره ویندوز مشکلدار میشه؟

MrGee
13-07-2011, 17:17
اما سیستم نمیتونه از رو اینcdبوت شه.

چه جوري نتونست؟ چي گفت؟

از cdها که پراپرتیز میگیری خالی ان اما روشون یه دایره افتاده که انگار چیزی رایت شده
چه جوري خالي نوشته؟ ازش عكس بگير و اينجا بزار

حالا اگه ویندوز رو عوض کنم بعد این برنامه رو اجرا کنم و بدسکتور پیدا کنه و از بین ببره ویندوز مشکلدار میشه؟
نه مشكلي پيش نمياد البته فكر كنم براي بهره وري بيشتر حتما بايد با استفاده از بوت برنامه رو اجرا كنيد

BAHAR_SA
18-07-2011, 11:31
چه جوري نتونست؟ چي گفت؟

چه جوري خالي نوشته؟ ازش عكس بگير و اينجا بزار

نه مشكلي پيش نمياد البته فكر كنم براي بهره وري بيشتر حتما بايد با استفاده از بوت برنامه رو اجرا كنيد

سلام
1- first boot سیستمم رو cd هستش.اما موقع روشن شدن سیستم که پیغام میده boot from cd ،بعدش پیعام press any key to boot from cd رو نمیده یعنی اصلاً cd رو نخونده.

2- درایو cd رو که باز میکنی هیچی توش نیست(انگار یه فولدر خالی رو باز کردی) و پراپرتیز هم که میگیری free space(دایره آبی رنگ) و used space(دایره صورتی ) هر دو صفر هستن.

MrGee
18-07-2011, 13:43
پس cd سوخته بايد يكي ديگه رايت كني

توصيه مي كنم از cd هاي هايرن استفاده كني چون برنامه هاي ديگه اي هم داره و دردسر رايت هم نداره

BAHAR_SA
25-07-2011, 10:14
سلام
رفتم براش ویندوز نصب کنم،دیدم ویندوزش بالا اومد.خودش گفت(دوستم رو میگم) یه وقت بالا میاد یه وقت هم ارور میده که windows/system32/config/system is missing or corrupt ، خودم هم ریست کردم دیدم یه دفعه این ارور رو داد اما 4 بار دیگه که ریست کردم بالا می اومد.با hdd regenerator هم 60% هارد رو چک کرد اما بدسکتور پیدا نکرد.میدونم اگه میذاشتم 100% اسکن کنه بهتر بود.اما میخواستم بدونم بدسکتور اگه تو محدوده درایو c باشه تو بالا اومدن ویندوز مشکل ایجاد میکنه یا هرجای هارد میتونه این مشکل رو ایجاد کنه؟ کلاً این ارور چیه چیزی رو مشخص میکنه؟

MrGee
25-07-2011, 13:12
اون ارور به یه فایل رجستری اشاره می کنه و می گه که حذف شده یا خرابه

اگه حذف شده بود که سیستم اصلا بالا نمی اومد پس حتما خرابه
خرابیش هم احتمالا به همون هارد مربوط می شه ولی اینکه برنامه تا 60 درصد رفته و اروری پیدا نکرده جای سوال داره
شما با برنامه چک دیسک خود ویندوز هم درایو c رو اسکن کن اگه بازم نشد احتمالا باید یه ویندوز جدید نصب کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید