مشاهده نسخه کامل
: آلودگی سیستم من بوسیله برنامه personal shield pro version 2.20
سلام
امروز یدفعه یه برنامه تو سیستم من ظاهر شد که شروع کرد به اسکن کردن درایو c ، مثل یه آنتی ویروس و میگه که کلی کرم و تروحان پیدا کرده و برای پاک کردن اونا باید برنامه رو بخرم که حدود 200$ قیمتشه
جالبه که رو هر برنامه که کلیک می کنم پیام خطا میده و میگه که اون برنامه آلودست ( در کل کمپیوتر رو از کار انداخته )
حالا برای پاک کردنش به کمک شما دوستان نیاز دارم ( تا حالا ویروس به این خفنی ندیدم )
basketball
10-07-2011, 21:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
آقا منم همین الان گرفتارش شدم.......کارم عقب مونده!!!
دوستان راهی پیدا کنند
AlexanderMahone
10-07-2011, 22:13
سلام
امروز یدفعه یه برنامه تو سیستم من ظاهر شد که شروع کرد به اسکن کردن درایو c ، مثل یه آنتی ویروس و میگه که کلی کرم و تروحان پیدا کرده و برای پاک کردن اونا باید برنامه رو بخرم که حدود 200$ قیمتشه
جالبه که رو هر برنامه که کلیک می کنم پیام خطا میده و میگه که اون برنامه آلودست ( در کل کمپیوتر رو از کار انداخته )
حالا برای پاک کردنش به کمک شما دوستان نیاز دارم ( تا حالا ویروس به این خفنی ندیدم )
دوست من سلام شما دچار انتی ویروس تقلبی شدید این بخش رو بخونید مشکل حل میشه:
این بخش رو خوندم حل نشد
بابا این خیلی قویه ، از کتو کول افتادم
basketball
11-07-2011, 10:47
داداش دمت گرم درست شد :8:
Baby I Like it
AlexanderMahone
11-07-2011, 17:04
این بخش رو خوندم حل نشد
بابا این خیلی قویه ، از کتو کول افتادم
حل میشه چون مشکل دوستمون رو برطرف کرده اگر سرعت اینترنت خوبی رو داره از NortonpowerEraser استفاده کن
Samjackman
15-08-2011, 14:47
سلام دوستان
من هم به این ویروس گرفتار شدم،رفتم تو Safe mode و سیستم رو Restore کردم،الان که دیگه چیزی گیر نمیده،منتهی با آنتی ویروس ها هر چی گشتم چیزی پیدا نشد،درست شده یا نه؟
Dr Hannibal
15-08-2011, 15:17
سلام دوستان
من هم به این ویروس گرفتار شدم،رفتم تو Safe mode و سیستم رو Restore کردم،الان که دیگه چیزی گیر نمیده،منتهی با آنتی ویروس ها هر چی گشتم چیزی پیدا نشد،درست شده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ----- تروجان Personal Shield Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
احتمالش هست درست شده باشه.
مشکل داشتید در تاپیک بالا اعلام کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.