PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری - مشکل عجیب

basketball
10-07-2011, 20:42
سلام
دوستان تو اینترنت بودم یک لحظه مدیا پلیر بسته شد و یک آنتی ویروس به اسن personal shield pro فعال شد و اسکن کرد.....معلوم نیست کجا نصب شده!
اسمارت سکوریتی هم کاری نمیتونه بکنه!
تمام برنامه ها غیر از رو فایرفاکس رو نمیزاره اجرا بشه حتی مدیا پلیر......کارم لنگ مونده
نمیدونم از کجا اومد چطوری نصب شده یکدفعه
run هم اجرا میشه ولی کار نمیکنه و task manager هم اجرا نمیزاره بشه

دوستان لطفن کمک کنند

javad2656
10-07-2011, 20:55
سلام دوست عزیز.با سرچی که تو اینترنت کردم فکر کنم یه ویروسه.با یک آنتی ویروس به روز شده اسکن کن.
معنی شو خوب نمی دونم ولی به اینگلیسی ای میشه:
Personal Shield Pro is your run of a mill malware client. The purpose of this software is to show exagerated scan results to scare the user into making a purchase. This type of tactic has also brought about the name scareware. SHTFFANTW6Z6 Code is here for technorati only.

The first thing to do if you are infected is to take a deep breathe. The purpose of this guide is to clearly show you exactly what you need to do to remove Personal Shield Pro from your computer.

basketball
10-07-2011, 21:19
والا هرکاری میکنم نمیشه.......

ویندوزم رو با ایمج تعویض میکنم

basketball
10-07-2011, 21:51
آقا ایمج هم پاک کردم قبلن!

هر کار کمک کنه ممنون میشم، هیچ برنامه ای جز فایرفاکس رو نمیزاره باز بشه!

AlexanderMahone
10-07-2011, 22:11
سلام
دوستان تو اینترنت بودم یک لحظه مدیا پلیر بسته شد و یک آنتی ویروس به اسن personal shield pro فعال شد و اسکن کرد.....معلوم نیست کجا نصب شده!
اسمارت سکوریتی هم کاری نمیتونه بکنه!
تمام برنامه ها غیر از رو فایرفاکس رو نمیزاره اجرا بشه حتی مدیا پلیر......کارم لنگ مونده
نمیدونم از کجا اومد چطوری نصب شده یکدفعه
run هم اجرا میشه ولی کار نمیکنه و task manager هم اجرا نمیزاره بشه

دوستان لطفن کمک کنند

نرم افزار تقلبی هست با نشون دادن نتایج عجیب میخواد از شما باج بگیره که بخریش
سوپرانتی اسپایور-مالور بایت-تروجان کیلر میتونن اینو از بین ببرن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سوپر انتی اسپایور
و

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مالور بایت
و

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تروجان کیلر

basketball
10-07-2011, 22:15
دانلود میشه ولی نمیزاره اجرا بشه......چه کنم دوست عزیز؟

mili_k
10-07-2011, 22:21
کارت تمومه ، تعویض ویندوز کُن.

far2009
10-07-2011, 22:43
اگر تو فایرفاکس اینطوری میشه که این یک سایت هست و نباید گولش را بخورید . بهتر هست بدون کلیک روی صفحه بلافاصله پنجره را ببندید.

basketball
10-07-2011, 22:58
نه بابا برنامه هست نصب شده.....

basketball
10-07-2011, 23:07
دوستان تا فردا صبر میکنم امیدوارم راه حلی پیدا بشه

mili_k
10-07-2011, 23:16
دوستان تا فردا صبر میکنم امیدوارم راه حلی پیدا بشه

فقط یه راه داری ، و اون هم استفاده از امکان بوت اسکن آنتی ویروس هایی مثل آواست یا استفاده از دیسک نجات کسپراسکای هست ؛ وگرنه کارت تمومه ! باید تعویض ویندوز کُنی.

solbi
10-07-2011, 23:30
جالبه که من وبندوز و آنتی ویروس واکثر برنامه های مهم رو همیشه آپدیت میکنم اما باز این بلا سر من اومد
بسکتبال جان فکر کنم این ویروس تازه اومده برای همینم ناشناخته هستش ، باید چند روز دندون رو جیگر بزاریم تا یه راهه اساسی پیدا بشه
کسی شماره ارتش سایبری رو نداره ؟ بگیم یه پاتک اساسی بهش بزنه

mili_k
11-07-2011, 00:31
جالبه که من وبندوز و آنتی ویروس واکثر برنامه های مهم رو همیشه آپدیت میکنم اما باز این بلا سر من اومد
بسکتبال جان فکر کنم این ویروس تازه اومده برای همینم ناشناخته هستش ، باید چند روز دندون رو جیگر بزاریم تا یه راهه اساسی پیدا بشه
کسی شماره ارتش سایبری رو نداره ؟ بگیم یه پاتک اساسی بهش بزنه

ارتش سایبری گشاد باید بره سماق بمکه ! این یه ویروس قدیمیه و روش نفوذ خیلی تابلویی داره که فقط کاربران تازه کار رو فریب میده.

basketball
11-07-2011, 10:46
آقا درست شد............
داداش مالور بایت رو نصب کن از سیف مود اسکن کن درست میشه

baby I Like It

AlexanderMahone
11-07-2011, 16:59
دانلود میشه ولی نمیزاره اجرا بشه......چه کنم دوست عزیز؟
Rename کن فایل رو از Malwarebyte به یه اسمی مثل goodboy یا ricko یه اینجور اسمی بزار تا فایل اجرا بشه از توی SafeMode هم میتونی اقدام به نصب کنی البته با تغییر نام ضمنا از دیسک نجات اویرا یا کسپر هم اگر داشته باشی میتونی استفاده کنی

aminblog76
30-07-2011, 15:44
من که هنوز نتونستم

Dr Hannibal
30-07-2011, 18:01
من که هنوز نتونستم

برای سوالات جدید ، تاپیک جدید ایجاد کنید با در نظر گرفتن مواد خواسته در قوانین این بخش.

بسته شد.