ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشكيل تيم برنامه نويسي

kiarashk
10-07-2011, 17:25
سلام
من برنامه نويس وي بي دات نت هستم دنبال يه فرد قابل اطمينان و خوب هستم كه شروع به عرضه برنامه كنم البته ٢يا٣تا كاره نيمه تموم هم دارم كساني كه مايل هستند كه يه تيم حسابي ٣يا٤نفره تشكيل بديم به من ايميل بزنن تا بيشتر با هم اشنا بشيم.
kiarashk2003@yahoo.com

MicrosoftH
11-07-2011, 14:32
من چندین بار گفتم و یکبار دیگه هم میگم برنامه نویسی فقط و فقط 20% یک پروژه نرم افزاری است اصلا تولید نرم افزار واقعا کار دشواری هستش حالا هرکی پامیشه فکر میکنه که الکی هستش اصلا طراحی براساس اصول مهندسی،بازاریابی،پشتیبانی ...... اگر هم نرم افزاری تولید کنید بنظر من اصلا قابل اطمینان نیست

neda_traveler
12-07-2011, 10:49
خوب دوست عزیز حالا شما چه پیشنهادی دارید؟

MicrosoftH
12-07-2011, 11:08
تنها پیشنهادی که من دارم اینه شما باید حتما حتما کسی رو داشته باشید با مباحث مهندسی نرم افزار آشنا باشه در مباحث مهندسی نرم افزار شما باید برنامه نویس ارشد،کسی که تجزیه و تحلیل سیستم بدونه،طراحی فرم ها،برنامه نویسان خبره اگه کلا ساده تر بگم شما باید کسایی رو برای پست های زیر داشته باشید
1.مدیر پروژه
2.مدیر طراحی(آنالیز سیستم)
3.مدیر پیاده سازی(برنامه نویس)
4.مدیر پشتیبانی

همچنین تبلیغات و بازاریابی وگرنه محصولی که تولید میشه اصلا هیچ فروشی نداره و فکر نکنم تو این شرایط افتضاح اقتصادی کسی بخواد بیهوده وقتش رو هدر بده ما برای طراحی یک نرم افزار فاز هایی داریم و ...............

pooyasokhan24
13-07-2011, 14:48
کاملا حق با MicrosoftH هست من اینایی که گفتی رو با چشم خودم دیدم

احمد دات
26-07-2011, 10:02
سلام به دوستان عزیز
حرف این دوست ما فقط خیلی خیلی منطقی هست ولی درست نیست چرا !
بنظر شما وقتی آقای بیل گیتس شروع به نوشتن برنامه های گروهی کرد مهندسی نرم افزار وجود داشت یا بازار کار برای برنامه های نرم افزاری وجود داشت ......
خوب توضیح بیشتر ....
اگر بخواهیم یک قسمت بندی در انسانها بکنیم تقریبا سه نوع انسان از نظر فکری وجود دارد
1. انسانی که از مغزش استفاده نمی کنه و تایع جامعه هست
2. انسانی که خیلی خیلی خیلی با هوش است این انسانها همه چیز رو حفظ می کنند و چیز زیادی یاد نمی گیرن ودر آخر حافظ آنها پر می شود و زود می میرن
3. انسانهای خلاق انسانهای که اختراعات زیادی انجام دادن از روی یک ایده کاملا ابتدایی و خیلی سخت کوش هستن و همه چیز روی درک می کنند نه حفظ و دنیا روی دست این انسانها می چرخه

خوب انسان یک موجودی هست که قدرت انتخاب دارد .... شما کدام گروه را انتخاب می کنید

neda_traveler
26-07-2011, 10:15
حرف شما درسته دوست عزیز
اما این مسیله هم هست که الان دوستان هر کدوم در شهری هستن و منطبق کردن برنامه ها و کار خیلی سخت میشه و مخصوصا نظارت
حالا پپیشنهاد شما چیه؟

poolpool
26-07-2011, 11:46
حرف شما درسته دوست عزیز
اما این مسیله هم هست که الان دوستان هر کدوم در شهری هستن و منطبق کردن برنامه ها و کار خیلی سخت میشه و مخصوصا نظارت
حالا پپیشنهاد شما چیه؟

خب باید از سایت هایی که برای انجام پروژه های برنامه نویسی هستن استفاده کنین
مثل sourceforge.net

amsjavan
26-07-2011, 14:19
سلام

برای شروع کار به سه مورد اولی که جناب MicrosoftH گفتند نیاز دارید.
sourceforge فقط source control هست. برای مدیریت پروژه های نرم افزاری از طریق وب می تونید از نرم افزارهایی مثل OnTime استفاده کنید.
ما قبلا تمام این کارها رو انجام دادیم به جای این که یک گروه جدید تشکیل بدید می تونید به گروه ما ملحق بشید.

امیرحسین جوان

amsjavan
26-07-2011, 14:20
به دلیل تکراری بودن حذف شد!

MicrosoftH
28-07-2011, 22:44
البته خود ویژوال استدیو تدابیری برای برنامه نویسی تیمی نیز اندیشیده