PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با به هم ریختن رنگها در بازی و نمایش خطوط متحرک موازی

H.Operator
10-07-2011, 16:21
سلام

Gigabyte Ma-770-ud3
amd x3 720 be
2 x 2gb ddr2 1066
Nvidia geforce 9800gx2 overclocked version
2 x seagate sata2 500gb = Raid 0
Green 780B

مشکل من اینه که مثلآ دارم بازی می کنم یهو می بینی صفحه رنگاش می ریزه به هم و باید از بازی خارج شم جالبیش اینه که سیستم هنگ نمی کنه و وقتی میای تو ویندوز این شکلیه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته ای که هست اینه من الان این خطها رو با دست کشیدم تو پینت آخه همینه وقتی عکس می گیری توی عکس نمیفته و دائم هم حرکت می کنند:41:)
نرم افزار gpu-z هم تو این لحظه اطلاعات رو اینطوری نشون میده:

حتی ریست کردم کارت و جدا کردم کابلهای برقشم عوض کردم جای رمها رو هم عوض کردم و دوباره جا زدم حدود 1 ساعتی گذشت اما باز که روشن شد اون خطها بود اما بعد حدود 5 دقیقه درست شد.
الان این عکسه gpu-z هست بعد درست شدنش :

الان توی 3 روز 3 باری هست که اینجور شده هر 3 بارشم تو بازی بودم:2:

Rainbow
10-07-2011, 16:41
کارت گرافیک شما خراب شده و باید تعویض بشه

H.Operator
10-07-2011, 16:50
کارت گرافیک شما خراب شده و باید تعویض بشه
یادم رفت بگم که از همون اول تو صفحه بوت اینجوری میشه:sad:(عجب بدشانسی گارانتیش هم تموم شده آواژنگ بوده تا تاریخ 11 جون 2010).
ببخشید این رو نمیشه تعمیرش کرد:44:.

Rainbow
10-07-2011, 17:01
اگه کارت مال خودشون باشه احتمال این هست که برای شما تعمیر کنن ( همون کارت انقضا یافته رو ببرید براشون کفایت می کنه ) این مشکل تقریبا در 90% موارد مربوط به چیپ کارت گرافیکی میشه که خود شرکت برای شما احتمال زیاد تعمیر می کنه

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

راستی یک سئوال . این Raid 0 که شما روی سیستم پیاده سازی کردی ، چه مقدار کارآیی سیستم رو تو گیم افزایش داده ؟

H.Operator
10-07-2011, 17:09
اگه کارت مال خودشون باشه احتمال این هست که برای شما تعمیر کنن ( همون کارت انقضا یافته رو ببرید براشون کفایت می کنه ) این مشکل تقریبا در 90% موارد مربوط به چیپ کارت گرافیکی میشه که خود شرکت برای شما احتمال زیاد تعمیر می کنه

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

راستی یک سئوال . این Raid 0 که شما روی سیستم پیاده سازی کردی ، چه مقدار کارآیی سیستم رو تو گیم افزایش داده ؟
ای بابا این هیچیش نبود یک دفعه اینطوری شد عجب بد شانسیه ها.
این حالت بگیر نگیره یک وقت ازش خبری نیست یه وقتم میبینی پیش میاد:13:.
Raid 0 که من توی بازیا دقت نکردم اما توی خود ویندوز سرعت کپی رو به بیشتر از 2 برابر میرسه مطمئنم توی بازی هم کم تاثیر نبوده من که ازش خیلی راضیم.

Erfan.
10-07-2011, 21:38
سلام.

حسین جان چیزی به ذهنم نمیرسه جز خرابی کارت... فقط یه کاری رو حتما انجام بده: VGA رو روی یه سیستم دیگه چک کن ببین سالمه یا نه.

موفق باشید.

H.Operator
11-07-2011, 13:46
ممنونم عرفان جان
ممکنه دلیل این مشکل از ویندوز باشه؟

jafarian
11-07-2011, 14:06
امکانشم هست این موردازویندوزباشه شما گرافیک خودتون ازداخل اسلات خودش روی مین جداکنید بعدش اسلاتش تمیزکنیدبعدش گرافیک جابزنیداگرگرافیکتونم فن داره ببینید فنش چرخش داره درضمن ویندوزشمارواحتمال میدم دستکاری شده باشه شما ویندوز xp معمولی بدونی که تغییراتی درونش به وجوداومده باشه رونصب کنید درایورگرافیکم حتما آپدیت کنید:20:

H.Operator
18-07-2011, 17:04
امکانشم هست این موردازویندوزباشه شما گرافیک خودتون ازداخل اسلات خودش روی مین جداکنید بعدش اسلاتش تمیزکنیدبعدش گرافیک جابزنیداگرگرافیکتونم فن داره ببینید فنش چرخش داره درضمن ویندوزشمارواحتمال میدم دستکاری شده باشه شما ویندوز xp معمولی بدونی که تغییراتی درونش به وجوداومده باشه رونصب کنید درایورگرافیکم حتما آپدیت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین کارها رو کردم فنش هم کاملآ سالمه و با حدا کثر سرعت راحت می چرخه با برنامه تست گرفتم.ویندوز هم سون 64 بیت سرویس پک یک هست که کاملآ اورجیناله اون استارت و شکل و شمایلش رو خودم تغییر دادم بله ممنونم من اصلآ ویندوز دست کاری شده نصب نمی کنم چون همش مشکل دارن.
سپاس از راهنمایی مفیدتون:11:

-----------------------

ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن.
من رفتم تو سایت گیگابایت و دیدم نسخه جدید واسه بایاس مادربورد اومده دان کردم و نصبیدم و تا الان دیگه این مشکل پیش نیومده نمی دونم واقعآ مشکل از کجا بود که اینطوری میشد:13:.
الان 4 روزی هست دیگه اونطوری نمیشه دائم هم بازی کردم همون بازی های قبلی ولی دیگه اونطور نمیشه.