مشاهده نسخه کامل
: لطفا استادان راهنمایی کنن.
سلام.من اولین کار داخلیمه.خیلیم وارد نیستم.این چیزیه که تا حالا ساختم.لطفا اشکالات کارمو بگین.(البته فک کنم یه 100 صفحه ای بشه:31:) من بزگترین مشکلام نورپردازی و تکسچر گذاری هست. لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SSS_HHH_OOO
10-07-2011, 18:04
خوب اگه تازه شروع کردی کارای خوبین
توی نسبت ها دقت بیشتری کن
یه مدل میسازی سعی کن تناسب داشته باشه با همه چیز
چشم.فقط من تو نور÷ردازی مشکل دارم.سایه ها خیلی غیر طبیعی در میا.میشه راهنماییم کنین.
SSS_HHH_OOO
10-07-2011, 21:30
نور پردازی خودش یه بخش گسترده ای داره که کلی تمرین و مطالعه میخواد یادگیریش
هر صحنه نور پردازیش متناسب با کار فرق میکنه.
ولی پیشنهاد من اینه اول رو مدلسازی کار کنی بعد سراغ نورپردازی بری
من رشتم تجربیه.امسال تفننی کار میکنم(موقعی که درسی ندارم) سال دیگه کنکور دارم بعدش انشاا... کار میکنم. در واقع این کار شاید اصلا به رشتم ربط نداشته باشه ولی دوسش دارم.به نظر شما اینجوری فایده داره؟
در ضمن من یک آموزش 19 DVD ازش دارم.
خوبه دوست من، همینطور تجربه کسب کن و کار کن و البته یادت نره اینها رو. :11:
با تمرین همه چیز خوب پیش میره.
در مورد سایه ها و تمام این هایی که گفتین باید مقادیر رو توی صحنه های آزمایشی تغییر بدین. مثلا نرم شدن و soft بودن نور رو باید با تغییر تنظیمات منبع نور پیدا کنی... که معمولا با area میشه..........
و داستانیه این برنامه. موفق باشید.
ممنون دوست من. پس بهتره فعلا بیخیال نور پردازی بشم. مدلینگ رو خوب تمرین کنم بعد برم سراغ تکسچر و نور پردازی. کارامو باز میذارم تو فروم.نظر یادتون نره ها.
من رشتم تجربیه.امسال تفننی کار میکنم(موقعی که درسی ندارم) سال دیگه کنکور دارم بعدش انشاا... کار میکنم. در واقع این کار شاید اصلا به رشتم ربط نداشته باشه ولی دوسش دارم.به نظر شما اینجوری فایده داره؟
.
چرا فایده نداشته باشه !
من خودم مکانیک خوندم و اصلا ربطی به گرافیک نداره
اما هرچی بیشتر فن بلد باشی موفق تر خواهی بود
--
کارت خیلی خوب شده
همونطوری که دوستان گفتن اول مدلینگ و تناسبتو قوی کن
من هنوزم توی نور پردازی کلی مشکل دارم : دی
من هنوزم توی نور پردازی کلی مشکل دارم : دی
آره از اون محیط بازی که طراحی کرده بودی معلومه که خیلی تو خیلی زمینه ها مشکل داری هنوز:46:
شیلام دوست من اولاکارت خوبه
و اینکه نابرده رنج گنج میسر نمیشود.
باث خیلی زحمت بکشی و شب زنده داری کنی تا ایشااله تو کارت موفق بشی
یا حق...........
king of the kings
14-07-2011, 13:29
سلام .
خیلی خوبه .
فقط اون متکا ها غیر طبیعی شده .
این جور کارها با تکسچر و نورپردازی خوب خودشونو نشون می دهند و بیشتر می شه روشون نظر داد .
موفق باشی
آره.روی تکسچر میشه گفت اصلا کار نکردم. با این حرف شما کاملا موافقم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.