PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سؤال در مورد Form

meysam 3d
10-07-2011, 07:48
سلام دوستان
یه سؤال دارم: میخام یه متن رو از حالت سالم به صورت پارتیکل در بیارم و حرکت بدم مثل اینکه باد اونو ببره. با پلاگین FORM میشه ولی حرکت نمیکنه فقط پارتیکل ها سر جاشون نامنظم میشن.شما میگید چکار کنم. با همین پلاگین میشه کاری کرد یا باید از یه پلاگین دیگه استفاده کنم.
لطفا سریع جواب بدین کارو تا پس فردا باید تحویل بدم
ممنون:11:

meysam 3d
11-07-2011, 07:02
از اساتید ... تشکر میکنم حل شد!!!!!!!

ehsan_nekooee
11-07-2011, 21:08
خدا رو شکر که حل شد. حالا اگه کسی خواست بدونه چه طوری: (راهنمایی در حد بضاعتمه. حافظه بهتر از این یاری نمی کنه!)
اینی که می خوای یککم پیچیده اس. فایل پروژه ای که خودم واسه این تستی زدم رو ندارم. دقیقا هم یادم نیس مراحل کار رو.
به هر حال ...
ببین باید دو تا رمپ داشته باشی که یکیش از راست بیاد به چپ و یکی دیگه اش از چپ بیاد راس. یکیش باید زمینه اش اول سیاه باشه و سفید بشه اون یکی برعکس (یعنی باید انیمیت شن).

این دو تا رمپ رو باید از کانال Alpha شون برای دو تا افکت Disperse و ... (اسمش رو یادم نیست. شاید همین Disperse باشه!) استفاده کنی با یک فاصله زمانی کم. به این خاطر که دو تا رمپ ها Overlap نشن.

منطق کار اینطوره که با یک رمپ شما میای ذرات رو Disperse میکنی و با اون یکی دیگه رمپ میای ناپدیدشون میکنی (با استفاده از کانال آلفا).
رو منطقش فک کنی دقیقا دستت میاد که چه طور میشه.

با Particluar هم فک کنم بشه. احتمالا ساده تر هم هست ولی با FORM خیلی بهتر در میاد...