ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آوردن بلا بر سر Nokia 6120 Classic

.:PAR3A:.
09-07-2011, 22:06
سلام...
دوستان یه نوکیا 6120 در جیب ما مونده (یادش بخیر یادمه اینو با کوروش رفتیم خریدیم :دی)... حالا به دلیل اینکه تا این گوشی سالم باشه + یه آیپاد هم کنارش باشه پدر گرامی میگه تو غلط میکنی بری گوشی بخری (خیلی نامردیه هاااا :دی زیر 18 باشی هر خرجی باباهه بگه نچ مجبوری بگی هی وای باشه :دی) من نمیتونم برم یه آتریکس زیبا بخرم :دی
حالا میخوام سر این گوشی یه بلایی بیارم... ترجیحا بلایی که بعدا بشه رفعش کرد... مثلا سوییچ آنتنش کار نکنه... یا مونیتورش کار نکنه... یا صفحه کلید کار نکنه... و ترجیحا بشه رفعش کرد...
ممنون میشم یه بلای کار راه بنداز بهم معرفی کنین :دی
تنکس ;)

10-07-2011, 00:12
یکی از دوستان گفت که سوکت ال سی دی رو بکشم... من هم طبق یه آموزش قاب جلوی گوشی رو باز کردم... گفته بود که واس بیرون ریختن دل و رودش باید پیچاشو باز کنم که من از اون جایی که آچار ستاره ای ندارم دیگه نکردم... ال سی دی به شدت خاک گرفته بود ، منم تمیزش کردم که این روز های آخر تمیز کار کنه :دی بعدش گوشی دیگه روشن نشد....
حالا موندم چطور درستش کنم :دی از یه طرف میخوام داغونش کنم از یه طرف درست :دی

سعید عسگری
10-07-2011, 13:54
یکی از دوستان گفت که سوکت ال سی دی رو بکشم... من هم طبق یه آموزش قاب جلوی گوشی رو باز کردم... گفته بود که واس بیرون ریختن دل و رودش باید پیچاشو باز کنم که من از اون جایی که آچار ستاره ای ندارم دیگه نکردم... ال سی دی به شدت خاک گرفته بود ، منم تمیزش کردم که این روز های آخر تمیز کار کنه :دی بعدش گوشی دیگه روشن نشد....
به شارژ میزنی علامت یا صدای شارژ میآد ؟

10-07-2011, 13:58
نه متاسفانه... نه به شارژ میزنم چیزی میگه نه وقتی روشن میکنم...

hkhafan
10-07-2011, 16:03
سلام؛

آقا این چوب خداست ! :31:
میخواستی به پدرت ضرر بزنی ... هان؟
---------------------
حالا جدا از شوخی ، امکان نداره فقط با باز کردن قاب گوشی ، چیزیش بشه...مطمئنی به چیز دیگه دست نزدید؟!

10-07-2011, 17:07
خود منم تو کف همینم که چه طور با بازکردن قاب اینطوری شد... فکر می کنم یه ایراد دیگس که همزمان شده با باز کردن قاب...
توی فروم های خارجی هم در این باره جستجو کردم دیدم اتفاق نادری نیس ، خیلیا این مشکلو داشتن که گوشی خود به خود خاموش شده و دیگه روشن نشده... راه حل هم همه چرت و پرت بود اما دو نفر یه راه حل داده بودن که جواب هم داده بود... می بایست گوشی رو کلا باز کنم و زیر دکمه ی پاور یه سری کرم بریزم... شاید گوشی رو که باز کردم اتصال دکمه پاور قطع شده باشه... اما به هر حال من هر جا رفتم تو این شهر خراب شده آچار T6 پیدا نکردم... الان موندم که با چی باز کنم اینو...

سعید عسگری
11-07-2011, 14:26
نه متاسفانه... نه به شارژ میزنم چیزی میگه نه وقتی روشن میکنم...

عزیزم مشکل از کلید پاور نیست چون وظیفه کلید پاور فقط روشن کردن گوشی هست یعنی با زدن گوشی به شارژ بایستی علامت شارژ بیاد چون این کار انجام نمیشه پس کلید پاور سالمه
شما گوشی رو تعمیرکار نشون بدید
از کدوم شهر هستید که ت6 پیدا نمیکنید ؟

Majid-6120
11-07-2011, 14:29
چطور دلت اومد گوشی به این نازی رو خراب کنی ؟ :دی

من به احترام این گوشی اسم یوزرم رو این گذاشتم ! : دی

ولی بگم که زیاد دلت خوش نباشه ... درست بشو نیست این موارد ! : دی

mili_k
11-07-2011, 14:41

به آرزوت که رسیدی ؛ دیگه مشکلت چیه ؟ !

11-07-2011, 14:45
عزیزم مشکل از کلید پاور نیست چون وظیفه کلید پاور فقط روشن کردن گوشی هست یعنی با زدن گوشی به شارژ بایستی علامت شارژ بیاد چون این کار انجام نمیشه پس کلید پاور سالمه
شما گوشی رو تعمیرکار نشون بدید
از کدوم شهر هستید که ت6 پیدا نمیکنید ؟
خودمم یه کم فکر کردم به همین نتیجه رسیدم که لااقل باید موقع شارژ علامتش بیاد...
تعمیرکار هم بدم اندازه قیمت خود گوشی ازم پول میسلفه :دی من سمنانم ، البته یه ابزار فروشی داغون نزدیک خونمون بود فقط اونجا رفتم حسش نبود برم ابزار فروشی درست حسابی :دی

چطور دلت اومد گوشی به این نازی رو خراب کنی ؟ :دی

من به احترام این گوشی اسم یوزرم رو این گذاشتم ! : دی

ولی بگم که زیاد دلت خوش نباشه ... درست بشو نیست این موارد ! : دی
زمانی که نو بود خداییش گوشی جیگری بود :دی به نسبت هم باریک بود :دی الان اون دکمه قرمز و سبزش افتاده ، رنگ سیاه روی شیشه جلوش ریخته ، تمامی خار هاش شیکسته (گوشی رو میگیری دستت کلا وا میشه :دی) ، رنگ اسپیکرش ریخته از اون باحال تر عشقیه که سایلنت بزنه یا جنرال :دی میزارم روی سایلنت گاهی زنگ میزنه گاهی به همون ویبره اکتفا میکنه ، روی جنرال هم گاهی زنگ نمیزنه گاهی هم زنگ میزنه :دی توی کتابخونه گوشی رو میزارم رو سایلنت... موقع امتحانا رفته بودم درس بخونم (کتابخونه اون موقع پر بچه خر خونه :دی) ، گوشی زنگ خورد کل کتابخونه شروع کردن فحش دادن :دی حالا خود من از اونایی بودم که وقتی گوشی کسی زنگ میخورد فحشش میدادم :دی
چرا دلم خوش نباشه؟؟؟ این طوری که بهتره :دی اگه درست بشو نباشه با خیال راحت میرم اتریکس میگیرم :دی ولی دلم واس این 6120 له لورده تنگ میشه :|

Majid-6120
11-07-2011, 14:53
خودمم یه کم فکر کردم به همین نتیجه رسیدم که لااقل باید موقع شارژ علامتش بیاد...
تعمیرکار هم بدم اندازه قیمت خود گوشی ازم پول میسلفه :دی من سمنانم ، البته یه ابزار فروشی داغون نزدیک خونمون بود فقط اونجا رفتم حسش نبود برم ابزار فروشی درست حسابی :دی

زمانی که نو بود خداییش گوشی جیگری بود :دی به نسبت هم باریک بود :دی الان اون دکمه قرمز و سبزش افتاده ، رنگ سیاه روی شیشه جلوش ریخته ، تمامی خار هاش شیکسته (گوشی رو میگیری دستت کلا وا میشه :دی) ، رنگ اسپیکرش ریخته از اون باحال تر عشقیه که سایلنت بزنه یا جنرال :دی میزارم روی سایلنت گاهی زنگ میزنه گاهی به همون ویبره اکتفا میکنه ، روی جنرال هم گاهی زنگ نمیزنه گاهی هم زنگ میزنه :دی توی کتابخونه گوشی رو میزارم رو سایلنت... موقع امتحانا رفته بودم درس بخونم (کتابخونه اون موقع پر بچه خر خونه :دی) ، گوشی زنگ خورد کل کتابخونه شروع کردن فحش دادن :دی حالا خود من از اونایی بودم که وقتی گوشی کسی زنگ میخورد فحشش میدادم :دی
چرا دلم خوش نباشه؟؟؟ این طوری که بهتره :دی اگه درست بشو نباشه با خیال راحت میرم اتریکس میگیرم :دی ولی دلم واس این 6120 له لورده تنگ میشه :|

من حتما باید با پدر گرامیتون یه صحبتی داشته باشم ! :دی

حالا بماند که 6120 من از ماله تو هم داغون تر شد ! :دی

یادش به خیر ... زمستونا میذاشتمش تو جیب کاپشنم ... چون سبک بود حسش نمیکردم ! واسه همین روزی ده بار لای در تاکسی گیر میکرد !

آخر سر هم ال سی دیش نصف شد بنده خدا ! : دی