ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ دوربین سونی HX100V

صفحه ها : [1] 2

ali6803
09-07-2011, 16:48
سلام دوستان.شاید اسم این دوربین سوپر زوم جدید سونی رو شنیده باشید. اما شنیدن کی بود مانند دیدن!

من دیشب خریدمش و این عکسها تجهیزات و اندازه و شمایل خود این دوربین پر امکانات هست

این دوربین مزایای بسیار زیادی داره که در پستهای بعد اشاره میشه فقط مختصر بگم:

زوم اپتیکال 30X
عکاسی 3D
پانورومای 3D

فیلم برداریFULL HD با کیفت فوق العاده بالا به همراه زوم 30 ایکس بدون صدای زوم لنز

GPS

LCD با کیفیت فوق العاده بالا
منو و کلید های فوق العاد کار امد ( منو فارسی هم دارد)
فلاش بسیار قوی

میکروفون استریو دو کاناله بسیار قوی
عکاسی در نور کم با کیفیت بالا
و................................................ ......

اینم از عکسهای این دوربین که با موبایل سامسونگ WAVE 2 گرفتم.......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با گارانتی رسمی سونی در ایران 600 خریدم .یک رم 8 گیگ پرسرعت سونی با سرعت بسیار بالا مخصوص فیلم برداری FULL HD هم گرفتم 38تومن. در پست های بعدی عکسهای زیبا که با این دوربین میشه گرفت رو براتون میزارم.

ali6803
09-07-2011, 21:17
اینم دو نمونه از زوم این دوربین که بدون سه پایه و در شرایط بد اب و هوایی از پشت بام همین امشب در ابادان گرفتم . دما بالای 50 درجه و وزش باد نسبتا شدید.دیگه از این بهتر در نمیاد تازه بدون سه پایه و تو این درجه از زوم اپتیکال و دیجیتال!!!

s.hossein45
09-07-2011, 23:27
سلام: مبارکه منم امشب گرفتم از نمایندگی هنوز باهاش کار نکردم. شما مموری سو نی گرفتید ؟ تو فرومهای خارجی میگن اگر میخواهید فیلمبرداری کنید 16 کمتر نباشه؟!. اگر این دوربین عکس از ماه رو بدون سه پایه با این کیفیت بگیره که معرکه است. سوپر زومهای دیگه اینطوری که در فرومهای دیگه دیدم برای فوکوس روی ماه مشکل دارند .

ELSIN
09-07-2011, 23:43
اولا مبارک باشه :8: دوما ممنون از عکس ها :10:
چند عکس هم بدون سه پایه با ISO بالا بزارید از 800 تا آخر
این جوری میشه فهمید چی کارست

ferizebele
10-07-2011, 08:02
سلام آقا علی اول بگم که من در سایت akkasee با شما آشنا شدم بچه اهوازم هستم اما هر چه قدر تلاش کردم نتونستم با یوزر و پسورد وارد تالار گفتگوی سایت بشم چوم میخواستم از شما بپرسم که این دوربین رو از کدوم سایت گرفتین فقط سایت سونی تهران داره که اونم دیروز تماس گرفتم گفت 650 تومان اهوازم که اصلا پیدا نمیشه جز یه مغازه که اونم 650 میداد بالاخره از بانه سفارش دادم الانم مغازه داره زنگ زد گفت برات ارسال کردم با پست تا 3 روز دیگه دستته

ali6803
10-07-2011, 13:33
رم 8 گیگ حدود 1500 تا عکس در سایز 16 مگاپیکسل میگیره یا ویدوئو با بالا ترین کیفیت فول اچ دی حدود 40 دقیقه که برای من کافیه. فقط رم از نوع Memory Stick PRO-HG Duo HX بگیرید.که سرعتش فوق العاده بالاست به رنگ مشکی وقرمز.
در ضمن باطری این دوربین من رو راضی کرد واقعا خوب شارژ نگه داری میکند

Zalamen
10-07-2011, 13:57
دوربین خیلی خوبیه شما با گارانتی اصلی گرفتی؟

ali6803
10-07-2011, 14:08
دوربین خیلی خوبیه شما با گارانتی اصلی گرفتی؟

بله با گارانتی اصلی سونی در ایران که همون شرکت بازرگانی ایران هست 600 تومن.

dr-ali
10-07-2011, 15:43
با درود
من دوربین HX5 دارم که بتازگی از دستم افتاد و ال سی دی آن شکسته...از HX5 راضی هستم هم از عکس و هم از فیلمبرداری آن ولی حالا می خواهم ببینم اگر دوربینهای سری جدید سونی مثل اینی که شما دارید تفاوت شگرفی از نظر فیلم و عکس با مال من دارد بجای تعمیر دوربینم یک دوربین جدید سونی بخرم:

1-یک ناراحتی که من با HX5 موقع فیلمبرداری داشتم این بود که وقتی دکمه فیلمبرداری را میزدم و زوم میکردم بسیار کند در حالت فیلمبرداری زوم میکرد و حدود 7-8 ثانیه طول میکشید که به زوم نهایی 10X خود برسد ولی در حالت عکاسی 2-3 ثاینه طول میداد که به زوم نهایی برسد .!میخواهم بدانم HX9 و HX100 در این مورد چطور است ؟ شما وقتی دکمه فیلمبرداری را میزنید و بعد در حالت فیلمبرداری زوم میکنید چند ثانیه طول میکشد تا دوربین به زوم نهایی خود برسد ؟ لطفا تست کنید و نتیجه را بگویید

2-دوربین شما فیلمبرداری 30 دقیقه ای دارد و بعد از 30 دقیقه خودکار قطع میشود و باید دوباره دکمه فیلمبرداری را بزنید ؟

3-با یک بار شارژ باتری چقدر فیلمبرداری میکند؟

4-موقع زوم در حالت فیلمبرداری آیا فوکوسهای نامناسب میکند که گاهی تصویر شفاف نباشد و جا بماند ولی دوباره در کسری از ثاینه تصویر واضح شود؟

ali6803
10-07-2011, 19:04
با درود
من دوربین HX5 دارم که بتازگی از دستم افتاد و ال سی دی آن شکسته...از HX5 راضی هستم هم از عکس و هم از فیلمبرداری آن ولی حالا می خواهم ببینم اگر دوربینهای سری جدید سونی مثل اینی که شما دارید تفاوت شگرفی از نظر فیلم و عکس با مال من دارد بجای تعمیر دوربینم یک دوربین جدید سونی بخرم:

1-یک ناراحتی که من با HX5 موقع فیلمبرداری داشتم این بود که وقتی دکمه فیلمبرداری را میزدم و زوم میکردم بسیار کند در حالت فیلمبرداری زوم میکرد و حدود 7-8 ثانیه طول میکشید که به زوم نهایی 10X خود برسد ولی در حالت عکاسی 2-3 ثاینه طول میداد که به زوم نهایی برسد .!میخواهم بدانم HX9 و HX100 در این مورد چطور است ؟ شما وقتی دکمه فیلمبرداری را میزنید و بعد در حالت فیلمبرداری زوم میکنید چند ثانیه طول میکشد تا دوربین به زوم نهایی خود برسد ؟ لطفا تست کنید و نتیجه را بگویید

2-دوربین شما فیلمبرداری 30 دقیقه ای دارد و بعد از 30 دقیقه خودکار قطع میشود و باید دوباره دکمه فیلمبرداری را بزنید ؟

4-موقع زوم در حالت فیلمبرداری آیا فوکوسهای نامناسب میکند که گاهی تصویر شفاف نباشد و جا بماند ولی دوباره در کسری از ثاینه تصویر واضح شود؟

1-هیچ فرقی با عکاسی نداره بسیار سریع وخوب
2-من این مدت فیلم نگرفتم اما تو دفترچه این موضوع ذکر شده
3-هنوز تست نشده
4-بسیار کم و ناچیز .بین دوربین های فول اچ دی بهترین فعلا همینه

amir_babak
10-07-2011, 22:10
سلام آقا علی اول بگم که من در سایت akkasee با شما آشنا شدم بچه اهوازم هستم اما هر چه قدر تلاش کردم نتونستم با یوزر و پسورد وارد تالار گفتگوی سایت بشم چوم میخواستم از شما بپرسم که این دوربین رو از کدوم سایت گرفتین فقط سایت سونی تهران داره که اونم دیروز تماس گرفتم گفت 650 تومان اهوازم که اصلا پیدا نمیشه جز یه مغازه که اونم 650 میداد بالاخره از بانه سفارش دادم الانم مغازه داره زنگ زد گفت برات ارسال کردم با پست تا 3 روز دیگه دستته
نیری خیابان کاوه 610 تومن 19/4/1390

s.hossein45
11-07-2011, 00:41
سلام :من از یکی از نمایندگیهای شیراز گرفتم 590 . دوستان مواظب باشید گرون نخرید.

Zalamen
11-07-2011, 15:26
نکته جالب اینه که بر خلاف اکثر دوربین ها در این رنج قیمت فیلم برداری این دوربین در رزولوشن FHD به صورت Progressive هست.:40:

dr-ali
11-07-2011, 16:06
آقای ali6803 به سوال اول من در صفحه قبل پاسخ ندادی : بعد از زدن دکمه فیلمبرداری چند ثانیه طول میکشد تا دوربین شما از 1X به 30x زوم برسد ؟

kamyar_s
11-07-2011, 18:01
اینم دو نمونه از زوم این دوربین که بدون سه پایه و در شرایط بد اب و هوایی از پشت بام همین امشب در ابادان گرفتم . دما بالای 50 درجه و وزش باد نسبتا شدید.دیگه از این بهتر در نمیاد تازه بدون سه پایه و تو این درجه از زوم اپتیکال و دیجیتال!!!

از فرط گرما بعد از چند دقیق دوربین اخطار گرما در دوربین رو داد منم زود اومدم داخل خونه .بیرون لنزش به شدت داغ شده بود...خیلی امروز هوا گرم بود ابادان بالای 53 درجه..........خدا به دادمون برسه.به همین دلیل و نبودن سوژه عکاسی از گوجه تازه خریداری شده عکس گرفتم!!!

با عرض سلام و خسته نباشید
دوست عزیزم اگه ممکنه چند نمونه از عکسهای این دوربین تو شرایط مختلف و ایزوهای مختلف بزارین مثلا تویه فضای بسته با فلش
فضای باز با نور خورشید
و اگه ممکنه عکسها کاملا بدون ویرایش باشه
اخه من تصمیم جدی واسه خرید ای دوربین دارم اولش تصمیم داشتم یه لنز زوم واسه دوربینم یعنی کنون 550
بگیرم بعد دیدم اکه یه سوپر زومه با کیفیت بگیرم به صرفه تره
اگه این کارو واسم انجام بدین کمک خیلی زیادی بهم کردین
از لطفتون سپاسگذارم
ممنون

ali6803
11-07-2011, 19:53
آقای ali6803 به سوال اول من در صفحه قبل پاسخ ندادی : بعد از زدن دکمه فیلمبرداری چند ثانیه طول میکشد تا دوربین شما از 1X به 30x زوم برسد ؟

امتحان کردم حدود 9 ثانیه موقع ظبط طول میکیشه

با عرض سلام و خسته نباشید
دوست عزیزم اگه ممکنه چند نمونه از عکسهای این دوربین تو شرایط مختلف و ایزوهای مختلف بزارین مثلا تویه فضای بسته با فلش
فضای باز با نور خورشید
و اگه ممکنه عکسها کاملا بدون ویرایش باشه
اخه من تصمیم جدی واسه خرید ای دوربین دارم اولش تصمیم داشتم یه لنز زوم واسه دوربینم یعنی کنون 550
بگیرم بعد دیدم اکه یه سوپر زومه با کیفیت بگیرم به صرفه تره
اگه این کارو واسم انجام بدین کمک خیلی زیادی بهم کردین

والله من از دو روز پیش که این دوربین رو گرفتم ابادان به شدت شرجی وگرم شده به صورتی که همه چیز خیس میشه سریع برای همین جرات نمیکنم ببرمش بیرون عکس بگیرم .چند روز صبر کنید تا هوا بهتر بشه

kamyar_s
11-07-2011, 20:30
امتحان کردم حدود 9 ثانیه موقع ظبط طول میکیشه

والله من از دو روز پیش که این دوربین رو گرفتم ابادان به شدت شرجی وگرم شده به صورتی که همه چیز خیس میشه سریع برای همین جرات نمیکنم ببرمش بیرون عکس بگیرم .چند روز صبر کنید تا هوا بهتر بشه

پس اگه میتونی لطف کن فعلا داخل منزل با فلش چند تا عکس بزار
اگه تویه منزل نوردهی هم انجام بدی و بدونه فلش هم بزاری خیلی خوبه
ممنون

s.hossein45
11-07-2011, 20:46
رم 8 گیگ حدود 1500 تا عکس در سایز 16 مگاپیکسل میگیره یا ویدوئو با بالا ترین کیفیت فول اچ دی حدود 40 دقیقه که برای من کافیه. فقط رم از نوع Memory Stick PRO-HG Duo HX بگیرید.که سرعتش فوق العاده بالاست به رنگ مشکی وقرمز.
در ضمن باطری این دوربین من رو راضی کرد واقعا خوب شارژ نگه داری میکند

سلام دوست عزیز من رم sdhc 16 gig class4 گرفتم( بهتر بگم فروشنده نمایندگی گذاشت رو دوربین ) زمان فیلمبرداری و پخش فیلم و عکس با هر کیفیتی هیچ مشکلی نداره فقط موقع پاک کردن عکسها 3 یا 4 ثانیه طول میکشه ایا مموری که شما استفاده میکنید هم همینطوره ؟یا نه

habib mahvare
11-07-2011, 21:31
چند تا کار انجام بده تا حساب کار دست من و همه دوستان بیاد
نرم افزار Firegraphic 11 رو از اینترنت سرچ و دانلود کن
بادوربینت عکس بگیر
با این نرم افزار ایکی ثانیه از قسمتی از عکس کراپ بگیر
حالا بگو دوربینت چند مرده حلاجه.
من خودم قبلا سونی HX1 داشتم با این روش دیدم که اصولا رنگ سونی مورد داره و تصویر نویزش بالاست.بلافاصله رفتم سراغ LUMIX FZ35 .ولی هنوزهم تو کف CANON D 550 هستم. رنگبندی FZ35 معرکه هستش. شاداب و شفاف . شما عمرا در سونی چنین خاصیتی رو پیدا نمیکنی.منم اول گول تبلیغات HX1 رو خوردم .به هر حال مبارکتون باشه .شاید این مدل با بقیه فرق کنه!!!؟؟؟؟؟

ali6803
11-07-2011, 21:54
سلام دوست عزیز من رم sdhc 16 gig class4 گرفتم( بهتر بگم فروشنده نمایندگی گذاشت رو دوربین ) زمان فیلمبرداری و پخش فیلم و عکس با هر کیفیتی هیچ مشکلی نداره فقط موقع پاک کردن عکسها 3 یا 4 ثانیه طول میکشه ایا مموری که شما استفاده میکنید هم همینطوره ؟یا نه

اگه منظورتون پاک کردن از روی خود دوربینه نه اصلا .حدود یک و نیم ثانیه کمتر.کلاس 4 پایینه یکم سرعتش.گفته بودم که چه مارکی بخری !!!!!!!!!!!!!!!!!

ALt3rnA
11-07-2011, 22:04
به نظرم واقعا نمیارزه بخاطر فیلم برداری HD آدم دوربین عکاسی بگیره !
اگه فیلم برداری میخواستید که یه فیلم برداری خوب میتونستید بگیرید با این قیمت با کلی امکانات بیشتر
اگه عکس برداری میتونستید یه دوربین Canon یا همین sony که DSLR باشه بگیرید .
من 2-3 ساله 550D دارم چیز خیلی خوبیه هنوز که به فکر عوض کردنش نیفتادم

ali6803
11-07-2011, 22:10
خب به علت بد بودن هوا فعلا دوربین رو بیرون نبردم .به درخواست دوستان در خونه ساعت 10 شب ودر اتاق تاریکی که فقط یه نورlcd 46 اینچ تقریبا حدود 7 متر با سوژه فاصله داشت عکس گرفتم با فلش و بدون فلش.

خودم از نتیجه بدون فلش در اتاق تاریک شگفت زده شدم تقریبا.....ببینید

اینم در اتاق تاریک با فلاش:

اینم از تنگ ماهی از زاویه بالا با فلاش:

ferizebele
11-07-2011, 22:45
این دوربین زوم میکروفن هم داره یعنی اگه روی یه نقطه دوردست زوم کنیم صدای اون نقطه رو ضبط میکنه یا صدای اطراف دوربینو؟

s.hossein45
11-07-2011, 23:38
به نظرم واقعا نمیارزه بخاطر فیلم برداری HD آدم دوربین عکاسی بگیره !
اگه فیلم برداری میخواستید که یه فیلم برداری خوب میتونستید بگیرید با این قیمت با کلی امکانات بیشتر
اگه عکس برداری میتونستید یه دوربین Canon یا همین sony که DSLR باشه بگیرید .
من 2-3 ساله 550D دارم چیز خیلی خوبیه هنوز که به فکر عوض کردنش نیفتادم

سلام: مزیت دوربین عکاسی که فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه اینه که اولا شما رو از حمل و نقل همزمان دو دوربین ( فیلمبرداری و عکاسی باضافه تجهیزات مربوطه مثل کیف و شارزر و غیره) بی نیاز میکنه و ثانیا از نظر اقتصادی هم بصرفه تر هست چون شما لزومی بخرید دوربین فیلمبرداری احساس نمیکنید و در ضمن هزینه خرید لنز های مختلف برای DSLR ها رو هم فراموش نکنید (مگر اینکه بخواهید حرفه ای کار کنید که بحث جداگانه ای دارد ). یک سوپر زوم خوب با فیلمبرداری فول اج دی با قابلیت زوم اپتیکال و عکسبرداری قابل قبول بنطر من نیازهای اماتوری را براورده میکنه .

ALt3rnA
12-07-2011, 12:45
سلام: مزیت دوربین عکاسی که فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه اینه که اولا شما رو از حمل و نقل همزمان دو دوربین ( فیلمبرداری و عکاسی باضافه تجهیزات مربوطه مثل کیف و شارزر و غیره) بی نیاز میکنه و ثانیا از نظر اقتصادی هم بصرفه تر هست چون شما لزومی بخرید دوربین فیلمبرداری احساس نمیکنید و در ضمن هزینه خرید لنز های مختلف برای DSLR ها رو هم فراموش نکنید (مگر اینکه بخواهید حرفه ای کار کنید که بحث جداگانه ای دارد ). یک سوپر زوم خوب با فیلمبرداری فول اج دی با قابلیت زوم اپتیکال و عکسبرداری قابل قبول بنطر من نیازهای اماتوری را براورده میکنه .
عزیز جدا یه دوربین سوپر زوم هر چقدر هم عالی باشه و حتی در سطح دوربین های هندی کم و غیره باشه باز هم از لحاظ ارگونومی حساب کنید واقعا داغون میکنه دست رو ... من خودم از فیلم برداری این دوربین ها صرفا اگه بخوام یه کلیپ آموزشی برای یوتیوب درس کنم استفاده میکنم . باور نمیکنید امتحان کنید . سعی کنید با این دوربین ها از یه مهمونی فیلم بگیرید

s.hossein45
12-07-2011, 13:36
عزیز جدا یه دوربین سوپر زوم هر چقدر هم عالی باشه و حتی در سطح دوربین های هندی کم و غیره باشه باز هم از لحاظ ارگونومی حساب کنید واقعا داغون میکنه دست رو ... من خودم از فیلم برداری این دوربین ها صرفا اگه بخوام یه کلیپ آموزشی برای یوتیوب درس کنم استفاده میکنم . باور نمیکنید امتحان کنید . سعی کنید با این دوربین ها از یه مهمونی فیلم بگیرید

سلام: دوست عزیز در مورد ارگونومی با شما موافقم اما نه در حد داغون شدن دست . این دوربین سونی hx100 که من باهاش حدود 20 دقیقه مداوم فیلم گرفتم بعلت گریپ خوبیکه داره مشکل محسوسی ندیدم حتی خیلی راحت میشه با یک دست فیلمبرداری کرد .بهرحال نظرات همه دوستان قابل احترام هست .

ali6803
12-07-2011, 13:43
این دوربین زوم میکروفن هم داره یعنی اگه روی یه نقطه دوردست زوم کنیم صدای اون نقطه رو ضبط میکنه یا صدای اطراف دوربینو؟

نه دوست عزیز نداره اما حذف صدای اضافی باد رو داره

habib mahvare
12-07-2011, 20:45
آقا مبارکت باشه .به نظر میرسه نسبت به پولی که پرداخت کردی امکانات خوبی داری .به نظرم میارزه.

ali6803
12-07-2011, 21:40
آقا مبارکت باشه .به نظر میرسه نسبت به پولی که پرداخت کردی امکانات خوبی داری .به نظرم میارزه.

ممنون از شما .واقعا امکانات خوبی داره.کیفیت هم واقعا خوبه

habib mahvare
12-07-2011, 21:41
دوستان به این صفحه هم نظری بندازن و نظرخودشون بگن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر این دوربین عکسهای خیلی شارپی داره.من که پسندیدم.رنگ عکسهاش هم گرم نیست و طبیعیه .تو رنج سونی اگه دوربینی عکس خوب داشته باشه معمولا فیلمهاش هم کیفیت خوبی داره با شناختی که من از HX1 داشتم مطمئنا این دوربین هم فیلمهای خوبی داره.از نظر حجم فیلم و نوع فرمت فیلم سونی بی نظیره MP4-AVCHD.صداش هم حتما شفاف هستش.به نظر ارزش خرید داره. فقط نمیدونم ارگونومیش اصلاح شده یا نه؟ چون HX1 اصلا خوش دست نبود.

ali6803
12-07-2011, 22:03
اینم اخربن عکس من با این دوربین در دو سایز .........ساز اصلی رو لینک دادم

اینم سایز اصلی:

kamyar_s
12-07-2011, 23:34
اینم اخربن عکس من با این دوربین در دو سایز .........ساز اصلی رو لینک دادم

اینم سایز اصلی:

سلام دوست عزیز ممنون بابت عکسهات
فقط یه سوال
این عکس اخر ویرایش شده یا فایل خام خود دوربینه؟

ali6803
12-07-2011, 23:39
سلام دوست عزیز ممنون بابت عکسهات
فقط یه سوال
این عکس اخر ویرایش شده یا فایل خام خود دوربینه؟

اصلا ویرایش نشده و عکس خام هست.من اصلا با نرم افزار هیچ عکسی رو ویرایش نمیکنم .اصلا با اینکار مخالفم

kamyar_s
13-07-2011, 03:03
اصلا ویرایش نشده و عکس خام هست.من اصلا با نرم افزار هیچ عکسی رو ویرایش نمیکنم .اصلا با اینکار مخالفم

از نظر شارپنس و رنگ تو رده سوپر زومها عالیه بد جوری توجهمو به خودش جلب کرده:40:

alireza6521
13-07-2011, 22:43
سلام دوستان
دوستان عزیزی که این دوربینو دارند لطف کنند و یک عکس از چهره قرار بدند چون من قصد خرید این دوربینو دارم و زیاد روی عکس چهره کار میکنم:20: ممنون

kamyar_s
14-07-2011, 12:50
با سلام علی اقا من دیگه تصمیم به خرید گرفتم
اگه ممکنه جند نمونه عکس از جهره و فضای باز بزارین
با زوم و بدون زوم از یه سوزه
ممنونننننننننننننننن:11:

ferizebele
14-07-2011, 17:02
دوربین منم که از بانه سفارش داده بودم رسید فروشنده یه محافظ lcd و یه کیف و یه سه پایه کوچک هم اشانتیون گذاشته بود . اولین چیزی که نظرمو بخودش جلب کرد لق زدن لنز دوربین حتی در حالتی که لنر کاملا در جای خودش قرار گرفته بعد به نمایندگی سونی رفتم و و با یه دوربین hx100 دیگه مقایسه کردم که اونم همینطور بود مغازه ها هم همشون می گفتن که همینطوریه و موردی نداره کیفیت فیلم برداری دوربین هم معرکست. راستی توی کارتن دوربین اثری از کابل رابط معمولی یا hdmi به تلویزیون وجود نداشت توی بازار گیر میاد و قیمتش چنده؟

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

چرا این دوربین دکمه اختصاصی واسه حالت ماکرو نداره من hx1 خریدم داشت

rshamy3
16-07-2011, 00:39
دوستان این مدل حالتی مثل profocusفوجی داره؟
یعنی مثلا از 1آدم تو فاصله ی 1متری میخوایم عکس بگیریم فقط اون رو شارپ نشون بده و بقیه صحنه پشت رو تار بگیره! بنظرم خیلی جالبه
اگه سونی داره اسمش چیه این قابلیت؟

Capcom
16-07-2011, 08:42
sسلام
من مطالب این تاپیک رو خوندم + یکسری ریویو از سایتها
از نظر امکانات که تک هست در بین سوپر زومها
فقط میمونه کیفیت عکس
علی جان اون عکسهایی که اول گذاشته بودی نیستن اگه میشه یه لینک دیگه بزار
باتشکر

*Alucard*
16-07-2011, 12:22
دوستان این مدل حالتی مثل profocusفوجی داره؟
یعنی مثلا از 1آدم تو فاصله ی 1متری میخوایم عکس بگیریم فقط اون رو شارپ نشون بده و بقیه صحنه پشت رو تار بگیره! بنظرم خیلی جالبه
اگه سونی داره اسمش چیه این قابلیت؟

این قابلیت رو داره اسمش هم Background Defocus هست.

*Alucard*
16-07-2011, 14:11
عکس از میزان نویز در ایزوهای مختلف:

ممکنه نویز عکسها به دلیل کم کردن حجم عکسها بیشتر شده باشه بهتره به منبع رجوع کنید

میزان خطاهای رنگ و انحراف فامی نور بنفش در نماهای با کنتراست بالا:

میزان شارپنس دوربین به صورت پیش فرض (سمت چپ) در مقایسه با شارپنس اضافه شده با فتوشاپ(سمت راست):

منابع:

نمونه عکسهای انداخته شده با این دوربین:

Mohammad 1985
16-07-2011, 20:01
البته قیمت این اصلی این دوربین حدود 450 دلار هست نه 600 هزار تومن ! حداکثر این دوربیت باید 500 تومن باشه !

dr-ali
17-07-2011, 00:42
عکس از میزان نویز در ایزوهای مختلف:

ممکنه نویز عکسها به دلیل کم کردن حجم عکسها بیشتر شده باشه بهتره به منبع رجوع کنید

میزان خطاهای رنگ و انحراف فامی نور بنفش در نماهای با کنتراست بالا:

میزان شارپنس دوربین به صورت پیش فرض (سمت چپ) در مقایسه با شارپنس اضافه شده با فتوشاپ(سمت راست):

منابع:

نمونه عکسهای انداخته شده با این دوربین:

حالا اینها یعنی خوب یا بد ؟

vvc
17-07-2011, 10:53
حالا اینها یعنی خوب یا بد ؟
یه مقایسه ساده بین این مدل و هم مدلهای همرده خودش داشته باشید متوجه میشید خوبه یا بد

ali6803
17-07-2011, 17:42
فلاش بسیار خوبی داره این دوربین.این عکس رو در اتاق صد در صد تاریک گرفتم از میز کامپیوترم...... لینک گذاشتم چون حجمش زیاده

alireza6521
17-07-2011, 18:39
سلام دوستان
آقا قرار بود یک عکس از چهره بزارید پس چی شد !:13:

ali6803
18-07-2011, 17:53
یک عکس هنری گرفتم تقریبا که خدایی قشنگ شده با بالاترین سرعت شاتر و در مد M

*Alucard*
18-07-2011, 19:02
عکسهارو خودتون 72dpi میکنید یا دوربین 72dpi میندازه؟

ali6803
19-07-2011, 00:05
عکسهارو خودتون 72dpi میکنید یا دوربین 72dpi میندازه؟

گفتم که من اصلا با ویرایش عکس مخالفم.اصلا دست نمیزنم وفقط ریسایز میکنم تا شما راحت ببنید

*Alucard*
19-07-2011, 00:27
اگر 72dpi عکس بگیره برای کسایی که بخوان عکسهارو پرینت کنن چندان جالب نیست.

ali6803
19-07-2011, 13:43
با توجه به این که من به عکاسی در فوتبال علاقه زیادی دارم.دیشب با این دوربین رفتم تمرین صنعت نفت ابادان در زیر نور در ساعت 10 شب.طبق شنیدها برای تصاویر پرتحرک در فوتبال در مد M سرعت شاتر رو گذاشتم روی 1200 اما میدیدم که تصویر با وجود ایزوی 3200 تاریک میشه در حالی که تو خونه این جوری نبود.دوستم گفت به خاطر نور کم استادیوم هست که فکر کنم درست میگه چون تو روز مشکلی نیست اما اونجا با این سرعت شاتر تصویر سیاه میشه..نمیدونم چاره ای دیگه ای نداره به نظر اساتید ...اینم چند نمونه که تازه خوباش هست.فاصله من هم بیشتر از 30 تا 40 متر بود تو اون نور کم از پشت فنس . اساتید در چنین شرایطی براب عکس گرفتن بهتر چه تنظیماتی رو پیشنهاد میدن؟؟؟

البته بگم که با مد M و سرعت شاتر بالا اصلا نشد عکس بگیرم .این عکسها بیشتر تو مد SCN ودر تنظیم عکاسی در نور کم بدون سه پایه گرفته شده

*Alucard*
19-07-2011, 13:54
بعضی عکسهاتون رو نگاه کردم دیافراگم دوربین تنگ هست که شاید دلیلش این باشه که عکسهارو با زوم گرفتین هر چقدر دیافراگم دوربین تنگ باشه سرعت شاتر باید پائینتر بیاد تا نور گیری سنسور دوربین بهتر انجام بشه اگر میخواین عکسهای روشنتری داشته باشید باید با سرعت شاتر کمتر عکاسی میکردید من این دوربین رو از نزدیک ندیدم ولی معمولا دوربینها یک کمک نوردهی دارن که میزان نور مناسب رو با توجه به سرعت شاتر و اندازه دریچه دیافراگم به صورت ریل تایم نشون میده.
با توجه به عکسای بالا بهتره تو همون محیط روی مد M سرعت شاتر رو بیاری روی 1/15 تا 1/10 و با همون ISO3200 در صورتی که زوم میکنی و در غیر اینصرت با ISO1600 عکس بندازی سعی کن دیافراگم دوربین رو هم روی اعداد پائین تنطیم کنی مثلا وقتی زوم نمکنی سعی کن همیشه روی مقدار 2.8 باشه (F=2.8)

dadob
20-07-2011, 02:55
من هر چی گشتم نفهمیدم از کجا باید عکسی با فرمت RAW انداخت. اگه کسی میدونه لطفا به منم بگه.
TNX

*Alucard*
20-07-2011, 13:44
این دوربین با فرمت Raw عکس نمیندازه.

amir_babak
20-07-2011, 20:19
آقا من میخواستم لومیکس اف زد 100 بخرم که شده هفتص تومن الان. به نظرتون این دوربین سونی رو بگیرم بهتر نیس؟ کسی هست که با هر دوش کار کرده باشه؟

*Alucard*
20-07-2011, 21:47
آقا من میخواستم لومیکس اف زد 100 بخرم که شده هفتص تومن الان. به نظرتون این دوربین سونی رو بگیرم بهتر نیس؟ کسی هست که با هر دوش کار کرده باشه؟

هر کدوم مزایا و معایبی دارن شما باید ببینی کدوم بیشتر به کارت میاد.
مزایای FZ100 به HX100
فیلمبرداری با سرعت 220fps برای سوپر اسلو موشن.
عکاسی با فرمت RAW
لنز وایدتر 25mm در مقابل سونی 27mm
قابلیت نصب فلاش اکسترنال.
قابلیت boost ISO تا ISO6400
کوچکتر و سبکتر.
مقدار کمی سریعتر 11 عکس پشت سر هم میگیره در مقابل سونی که 10 عکس میگیره.
فوکاس به مقدار خیلی کمی بهتر موقع عکاسی و فیلمبرداری.
Manual settings بهتر.
لرزشگیر بهتر.

مزایای HX100 به FZ100
زوم 30X در مقابل 24X پاناسونیک.
16.2 مگاپیکسل در مقابل 14.1 پاناسونیک.
LCD سونی 921 هزار نقطه داره در مقابل 460 هزار نقطه پاناسونیک.
قابلیت تنظیم حساسیت به نور تا ISO3200 در مقابل ISO1600
دقت رنگ به مقدار خیلی کمی بهتر نسبت به پاناسونیک.
کیفیت عکس در نور کم به مقدار جزئی بهتر.
قابلیت تعیین محل عکاسی با GPS
ساخت 2011 هست.

منابع:

ali6803
21-07-2011, 20:20
SONY HX100V

mqo
22-07-2011, 09:51
با سلام خدمت دوستان- من تا یکی دو ماه دیگه می خوام یه دوربین تا سقف 600 تومن بخرم برای کاربرد های خونگی و عکاسی در طبیعت کیفیت فیلمبرداری هم خیلی برام مهمه. hx100 سونی _ hs20 فوجی و fz100 پاناسونیک نظرم رو جلب کرده. درسته اینجا کلوپ hx100 هست ولی می خواستم بپرسم کدوم دوربین برای من مناسب تر هست و کیفیت فیلمبرداری کدوم بهتره ؟ هر چند من این دوربین رو یه ذره بیشتر از دو تای دیگه دوست دارم اما می خوام درست انتخاب کنم پس اگه ممکنه دوستان بدون تعصب راهنمایی کنند. ممنون

ali6803
22-07-2011, 16:28
با سلام خدمت دوستان- من تا یکی دو ماه دیگه می خوام یه دوربین تا سقف 600 تومن بخرم برای کاربرد های خونگی و عکاسی در طبیعت کیفیت فیلمبرداری هم خیلی برام مهمه. hx100 سونی _ hs20 فوجی و fz100 پاناسونیک نظرم رو جلب کرده. درسته اینجا کلوپ hx100 هست ولی می خواستم بپرسم کدوم دوربین برای من مناسب تر هست و کیفیت فیلمبرداری کدوم بهتره ؟ هر چند من این دوربین رو یه ذره بیشتر از دو تای دیگه دوست دارم اما می خوام درست انتخاب کنم پس اگه ممکنه دوستان بدون تعصب راهنمایی کنند. ممنون

تا سقف 600 بهترین انتخابه.فیلم برداری که در بالاترین سطح ممکن هست.از این بالاتر من ندیدم.عکسها هم که من گذاشتم خودت میتونی قضاوت کنی. من خودم اول قصد خرید فوجی رو داشتم اما این یه چیز دیگست شک نکن تو خریدش.اصلا پشیمون نمیشی

mqo
22-07-2011, 18:49
تا سقف 600 بهترین انتخابه.فیلم برداری که در بالاترین سطح ممکن هست.از این بالاتر من ندیدم.عکسها هم که من گذاشتم خودت میتونی قضاوت کنی. من خودم اول قصد خرید فوجی رو داشتم اما این یه چیز دیگست شک نکن تو خریدش.اصلا پشیمون نمیشی

پس این قابلیت فیلمبرداری با 320fps فوجی که اینقدر روش مانور می دند چیه؟ آیا شما کیفیت فیلمبرداری فوجی رو دیدید؟ ولی hx100 فکر نکنم بتونه بیشتر از 60fps فیلم بگیره. ویا اینکه خیلی از sx230 کنون تعریف می کنند و گویا بهترین جایزه اروپا در زمینه قابلیت فیلمبرداری دوربین دیجیتال رو برده.

*Alucard*
22-07-2011, 21:19

الان نمیشه نظر داد باید صبر کنی تا چند وقت دیگه مقایسه و نمونه فیلمهای این دوربینها تو Youtube بیاد اونوقت خودت ببینی مثل این نمونه ها:
مقایسه FZ100 با Canon SX30:

مقایسه FZ100 با Canon SX30 در نور کم:

اینم نمونه فیلم سونی HX100:

نمونه فیلم فوجی رو هم اگه یوتیوب رو سرچ کنی پیدا میکنی.

پس این قابلیت فیلمبرداری با 320fps فوجی که اینقدر روش مانور می دند چیه؟ آیا شما کیفیت فیلمبرداری فوجی رو دیدید؟ ولی hx100 فکر نکنم بتونه بیشتر از 60fps فیلم بگیره. ویا اینکه خیلی از sx230 کنون تعریف می کنند و گویا بهترین جایزه اروپا در زمینه قابلیت فیلمبرداری دوربین دیجیتال رو برده.

320fps یا فریم ریتهای بالا تو همین رده برای سوپر اسلو موشن هست وقتی دوربین با سرعت خیلی بالا فیلمبرداری میکنه (البته با رزولوشن خیلی پائینتر از HD) و شما اون رو با سرعت یک فیلم معمولی که بین 25 تا 30 فریم بر ثانیه هست نمایش میدین یک صحنه آهسته خیلی نرم و زیبا درست میشه , از این قابلیت تو بازیهای ورزشی و صحنه هایی مثل بال زدن پرنده ها و یا برخورد یک قطره آب و .... خیلی استفاده میکنن.

ali6803
22-07-2011, 22:11

اون 320 فرم که اسلو موشن هست بدون صدا چیز خاصی نیست و در طول استفاده دوربین شاید به تعداد انگشتان یک دست هم ازش استفاده نشه.تا زه با کیفیت بسیار پایین.اصلا بهش فکر نکن.فیلم برداری HX100 در چند تنظیم انجام میشه که در بالاترین اون 60 فرم میگیره که یک دقیقه اون بالای 200 مگ میشه!!! که فوق العاده کیفیت بالاست. اصلا فیلم فوجی رو با این مقایسه نکن چون دوستم داره با من مقایسه کرد دچار افسردگی شد.جدی میگم خیلی تار و مات فیلم می اندازه فوجی و فکوس خیلی اذیت میکنه.اما برعکس سونی معرکه هست.باید ببینی تا باور کنی با بالاترین کیفیت صدا

............
23-07-2011, 00:21

بعد از دیدن نمونه فیلمهای بسیار از این دوربینها شادابی و سرزندگی رنگها در پاناسونیک fz100 وقتی که نور محیط کافی باشد بسیار بهتر از بقه هست ولی این دوربین در نور کم نویز دارد که البته با تنطیمات دستی در مد فیلمبرداری M قابل کم شدن هست در بین این دوربینها canon sx30 در نور کم خوب فیلمبرداری میکند.

amir_babak
23-07-2011, 19:50
آقای ali6803 میشه بگید این دوربین سونی تو هوای آزاد اهواز ابادان که معمولا بین 45 تا 50 درجه است داغ میکنه یانه؟ یادمه فرمودین شب اول اخطار گرم شدن داده بود و خاموشش کردین. بازهم این مورد پیش اومد؟ اونشب چند دقیقه با دوربین کار کردین که اخطار گرم شدن داد؟

s.hossein45
23-07-2011, 20:05
سلام: نمونه عکس hx100 با ISO 1600 بدون سه پایه

s.hossein45
23-07-2011, 20:19
سلام: دوستان این هم نمونه عکس hx100 با iso 800 بدون سه پایه

ali6803
23-07-2011, 20:41
آقای ali6803 میشه بگید این دوربین سونی تو هوای آزاد اهواز ابادان که معمولا بین 45 تا 50 درجه است داغ میکنه یانه؟ یادمه فرمودین شب اول اخطار گرم شدن داده بود و خاموشش کردین. بازهم این مورد پیش اومد؟ اونشب چند دقیقه با دوربین کار کردین که اخطار گرم شدن داد؟

اونشب هوا بالای 52 درجه و به همراه شرجی بسیار زیاد بود که لباس من خیس شده بود معلومه هیچ وسیله دیجیتالی در اون شرایط سالم نمی مونه.اما بعد اون شب من چند بار بردم بیرون از فوتبال عکس گرفتم هیچ مشکلی پیش نیامد

ali6803
23-07-2011, 21:07
اینم عکس در مد SCN بدون سه پایه و حدود زوم اپتیکال 14 هست در زیر نور استادیوم ساعت حدود 9 شب : غلام پیروانی سرمربی صنعت نفت ابادان و امید شریفی نسب در عکس دیده میشوند

s.hossein45
24-07-2011, 21:13
سلام: نمونه عکس با iso 800 بدون سه پایه.

s.hossein45
24-07-2011, 21:23
سلام: نمونه عکس ماکرو hx100 بدون سه پایه.

ferizebele
25-07-2011, 07:37
سلام
از اساتید کسی میدونه در زمان فیلم برداری چطور میتونم فیلم رو pulse کنم و همچنین چطور میتونم مدت زمان نمایش عکس رو بیشتر کنم برای اینکه بعد از گرفتن عکس فقط یکی دو ثانیه عکس نمایش داده میشه و بعد از اون آماده میشه واسه عکس بعدی که تو این زمان نمیشه عکسو درست دید و باید همش بری رو play که این دکمه پلیشم خیلی پایینه و باید محکم فشارش بدی تا عمل کنه هر چه قدر تو منوش گشتم این موردو پیدا نکردم

Mohammad 1985
26-07-2011, 17:17
اون 320 فرم که اسلو موشن هست بدون صدا چیز خاصی نیست و در طول استفاده دوربین شاید به تعداد انگشتان یک دست هم ازش استفاده نشه.تا زه با کیفیت بسیار پایین.اصلا بهش فکر نکن.فیلم برداری HX100 در چند تنظیم انجام میشه که در بالاترین اون 60 فرم میگیره که یک دقیقه اون بالای 200 مگ میشه!!! که فوق العاده کیفیت بالاست. اصلا فیلم فوجی رو با این مقایسه نکن چون دوستم داره با من مقایسه کرد دچار افسردگی شد.جدی میگم خیلی تار و مات فیلم می اندازه فوجی و فکوس خیلی اذیت میکنه.اما برعکس سونی معرکه هست.باید ببینی تا باور کنی با بالاترین کیفیت صدا

یکی از آشناهای ما فوجی داره فیلم برداریش واقعا افتضاح بود بسیار بد فوکوس می کنه همچنین نمی دونم چرا اصلا لرزش گیرش کار نکرده در فیلم برداری !!! ( البته شایدم خاموش بوده لرزش گیرش ) ولی طوری میلرزید فیلم که عملا فیلم برداریش به درد نمی خوره ! ( اگر لرزش گیر برای فیلم برداری نداشته باشه ) اگر همینطوری باشه فقط با سه پایه میشه فیلم گرفت کیفیت عکسهاشم زیاد خوب نیست البته من فقط یکی دو ساعت با اون کار کردم ولی در کل اچ 50 خدابیامرزم رو بهش ترجیح دادم تنها برتریش به نظرم اینه که میشه فلاش روش نصب کرد حتی فلاش معمولی من فلاش معمولی نصب کردم براش و بسیار عالی جواب داد !

s.hossein45
27-07-2011, 09:07
سلام: دوستان اینهم یک بررسی دیگه hx100 که امتیاز بالایی اورده

hkhj
27-07-2011, 10:45
سلام دوستان
چطور میشه در هنگام چاپ عکس طول وعرض جغرافیایی رادر دوربینهایی که gps دارند چاپ کرد با تشکر

imana
30-07-2011, 00:39
با سلام
دوستانی که این دوربین رو دارند آیا از عکس های 3D که گرفتن راضی هستند ؟ چون به نظر من خیلی عمق کمی دارن و به عنوان عکس سه بعدی قابل قبول نیستند

ali6803
30-07-2011, 01:21
با سلام
دوستانی که این دوربین رو دارند آیا از عکس های 3D که گرفتن راضی هستند ؟ چون به نظر من خیلی عمق کمی دارن و به عنوان عکس سه بعدی قابل قبول نیستند

والله من گرفتم اما نمیدونم با چی نگاش کنم چون تلوزیون 3 بعدی ندارم:31::31:

n822
31-07-2011, 00:29
اون دوستاني كه فيلم برداري سوني رو با فوجي مقايسه ميكنند بايد بگم
از اين دوربين در حال حاضر تو فيلم برداري بهتر نيست اين دوربين تو فيلم برداري تو يك ثانيه 60 عكس 2 مگا پيكسل ميندازه كه بهش ميگن 60p فرمت ضبط هم بهتر هست avc hd و mp4
فوجي فكر كنم تو فول اچ دي 60i بگيره و 30p نه 60p فيم برداري 320 فريم هم يا بايد vga باشه يا qvga كه به نقل قول از دوستمون فقط به درد اسلوموشن ميخوره
در اخر هم بگم
اين دوربين تو فرمت avc hd نرخ ضبط اطلاعاتش approx. 28Mbps هست كه تو هندي كم هاي موجود در بازار در فرمت avc hd فقط در پاناسونيك tm 700 و tm900 ديده ميشه كه بايد بالاي يك تومن پول بدي

ferizebele
31-07-2011, 15:37
کسی نیست جواب سوالای ما رو بده (پست 71)

ali6803
31-07-2011, 18:55
کسی نیست جواب سوالای ما رو بده (پست 71)

منم گشتم پیدا نکردم

s.hossein45
08-08-2011, 21:22
سلام: یک بررسی دیگه از این دوربین بوسیله یک سایت معتبر استرالیایی که hx100 دوربین منتخب سردبیر شده

ali6803
09-08-2011, 14:17
همانطور که قبلا گفته بودم من شدم عکاس سایت هواداران صنعت نفت ابادان . اینم چند عکس از بازی دیشب بین تیمهای صنعت نفت ابادان و فجر سپاسی شیراز که با دوربین HX100V گرفتم.

mhdashtdar
09-08-2011, 15:21
---------------------------------

s.hossein45
15-08-2011, 02:15
سلام:دوستان یک بررسی کامل از hx100 که مقایسه خوبی هم با کنون sx30 و فوجی hs20 داره و برتری محسوسی از نطر سایت داره هم از لحاظ نویز و هم رزولوشن . بهرحال hx100 کاملا توصیه شده .

ali6803
16-08-2011, 17:57
اینم اخرین عکس من و طرفداران صنعت نفت ابادان...........

s.hossein45
18-08-2011, 19:24
سلام: ابنهم یک مقایسه دیگه بین سونیhx100 و فوجی hs20 با تنظیمات و موضوعات یکسان در شرایط مختلف نوری هست . بهتره لینک رو با ف ی ل ت ر شکن باز کنید تا عکسها بهتر لود بشه . بنظر من لینک جالبیه .

s.hossein45
31-08-2011, 07:43
سلام: دوستان یک قابلیت خوب hx100اینه که در فوکوس دستی دوربین این امکان رو میده که شما تصویر رو 5 برابر بزرگتر ببینید تا فوکوس دقیقتری انجام بشه . نمیدونم این قابلیت در دوربینهای دیگری هم وجود داره یا نه؟

s.hossein45
01-09-2011, 06:17
سلام : دوستان اینهم یک بررسی جدید وداغ دیگه ازhx100 با امتیاز بالا .

s.hossein45
20-09-2011, 18:54
سلام: بررسی وتایید sony hx 100 توسط سایت معتبر المانی .

s.hossein45
24-09-2011, 11:02
سلام: دوستان ریویو ها یکی بعد از دیگری می ایند . اینهم از سایت معتبر cnet :

s.hossein45
19-10-2011, 21:51
سلام : هر دم از این باغ بری میرسد.

s.hossein45
22-10-2011, 18:56
سلام :دوستان بالاخره سایت معتبر dpreview دوربین sony HX100 رو بررسی کرد .قابل توجه دوستانی که روی برند خاصی تاکید دارند امتیاز این دوربین با G12 برابر شده هر دو این دوربینها امتیاز 73 رو گرفتن .

hitmax
05-11-2011, 22:33
جی پی اس این دوربین رو تو خونه امتحان کردم سیگنال نمیداد ایا فقط باید در فضای ازاد امتحان کرد؟
قطب نما این دوربین رو هم نمیدونم کجاست ایا کسی با قطب نماش کار کرده؟

s.hossein45
05-11-2011, 23:23
جی پی اس این دوربین رو تو خونه امتحان کردم سیگنال نمیداد ایا فقط باید در فضای ازاد امتحان کرد؟
قطب نما این دوربین رو هم نمیدونم کجاست ایا کسی با قطب نماش کار کرده؟

سلام: دوست عزیز تمام سیستمهایی که GPS دارند در فضای باز GPS اونها فعال میشود . وقتی GPS دوربین رو فعال کردید قطب نمای اون روی lcd قابل دیدن میشه.

p-7
17-11-2011, 14:30
سلام
من تا چند روز آينده ميخوام اين دوربين رو بگيرم
يه سوال در مورد صداش موقع ضبظ ويديو داشتم
صدا رو با چه كيفيتي ضبط ميكنه
شما خودتون راضي هستيد ازش
صداش براي من خيلي مهمه
ممنون ميشم جواب بديد

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

يه سوال ديگه هم داشتم
من يه جايي خوندم توي جعبه ي دوربين شارژر نيست
پس چجوري شارژ ميكنين

s.hossein45
17-11-2011, 22:35
سلام
من تا چند روز آينده ميخوام اين دوربين رو بگيرم
يه سوال در مورد صداش موقع ضبظ ويديو داشتم
صدا رو با چه كيفيتي ضبط ميكنه
شما خودتون راضي هستيد ازش
صداش براي من خيلي مهمه
ممنون ميشم جواب بديد

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

يه سوال ديگه هم داشتم
من يه جايي خوندم توي جعبه ي دوربين شارژر نيست
پس چجوري شارژ ميكنين
سلام:کیفیت صدا خوب هست . باطری داخل دوربین شارز میشه.

knight110
09-01-2012, 12:20
دوستان سلام.

من هم به تازگي اين دوربين را با قيمت 600 و با گارانتي اصلي درتاريخ 13/10/90 تهيه كرده ام.

چندسئوال برايم مطرح است كه اميدوارم از نظردوستان با تجربه بهره مندشوم:

1- شدت رنگ در صفحه نمايش دوربين با آنچه كه درمانيتور كامپيوترمي بينيد بسيار متفاوت است. شدت رنگها در صفحه دوربين بسيار زياد است.

2- با مد سيستم هوشمند خودكار گاه تصاويرگرفته شده در مقايسه با دورين قبلي ام( 960ISكانن ) داراي لكهايي است. مثلا در فضاي بسته مثل اتاق گرفتن عكس از چهره گاه همراه با لكه هايي بر چهره است. درحالي كه با دوربين كانن يك چنين موردي را نداشتم.

3- در فيلم برداري نير با مشكلي مواجه شده ام. فيلم هاي تهيه شده براي اجراء از طريق KM player فاقدتصوير بوده و فقط صدا پخش مي شود . به تازگي نيز فايل فيلم هاي گرفته شده را در هيچ يك ازدرايوها رانمي توانم بيابم هر چند كه ازطريق دوربين قابل پخش است . مد انتخابي فيلم برداري همان مدي راانتخاب كرده ام كه حجمش 9mb است.
البته همچنان ازمموري كارت دوربين قبلي كه lexar 2G است استفاده مي كنم. ممكنه مشكل فيلمبرداري از سرعت پايين اين مموري باشه؟

4- براي اين دوربين يك مموري كارت 8G توشيبا كلاس 4 تهيه كرده ام. نظرتان چيست؟ البته هنوز ازب سته بنديش بازنكرده ام تانظردوستان راجويا شوم. واقعا تفاوت كلاس 4 با كلاس 10 خيلي خيلي محسوس است؟ خيلي از فروشنده هاميگن كه تفاوت قابل محسوسي ندارد.نظر شماچيست؟

5- راستي براي عكاسي از نوزاد و كسب ايده نيازبه يك فايل آموزشي كامل دارم .

سپاس.

ELSIN
09-01-2012, 14:07
دوستان سلام.

من هم به تازگي اين دوربين را با قيمت 600 و با گارانتي اصلي درتاريخ 13/10/90 تهيه كرده ام.

چندسئوال برايم مطرح است كه اميدوارم از نظردوستان با تجربه بهره مندشوم:

1- شدت رنگ در صفحه نمايش دوربين با آنچه كه درمانيتور كامپيوترمي بينيد بسيار متفاوت است. شدت رنگها در صفحه دوربين بسيار زياد است.

2- با مد سيستم هوشمند خودكار گاه تصاويرگرفته شده در مقايسه با دورين قبلي ام( 960ISكانن ) داراي لكهايي است. مثلا در فضاي بسته مثل اتاق گرفتن عكس از چهره گاه همراه با لكه هايي بر چهره است. درحالي كه با دوربين كانن يك چنين موردي را نداشتم.

3- در فيلم برداري نير با مشكلي مواجه شده ام. فيلم هاي تهيه شده براي اجراء از طريق KM player فاقدتصوير بوده و فقط صدا پخش مي شود . به تازگي نيز فايل فيلم هاي گرفته شده را در هيچ يك ازدرايوها رانمي توانم بيابم هر چند كه ازطريق دوربين قابل پخش است . مد انتخابي فيلم برداري همان مدي راانتخاب كرده ام كه حجمش 9mb است.
البته همچنان ازمموري كارت دوربين قبلي كه lexar 2G است استفاده مي كنم. ممكنه مشكل فيلمبرداري از سرعت پايين اين مموري باشه؟

4- براي اين دوربين يك مموري كارت 8G توشيبا كلاس 4 تهيه كرده ام. نظرتان چيست؟ البته هنوز ازب سته بنديش بازنكرده ام تانظردوستان راجويا شوم. واقعا تفاوت كلاس 4 با كلاس 10 خيلي خيلي محسوس است؟ خيلي از فروشنده هاميگن كه تفاوت قابل محسوسي ندارد.نظر شماچيست؟

5- راستي براي عكاسي از نوزاد و كسب ايده نيازبه يك فايل آموزشي كامل دارم .

سپاس.

سلام
1 این یکی از بزرگ ترین مشکلات دوربین ای سونییه رنگ های سونی اغراق شدست

2 به اونا میگند نویز با توجه به 16mp بودن اصلا مورد جدیدی نیست (نویز یکی از مهم ترین مشکلات دوربین های دیجیتال است)

3 سیستمتون ضعیفه یا KMplayer تون قدیمی اخرین ورژن KMPlayer.3.1.0.0.Final هست

4 باید مموری های خود سونی رو بخرید مثلا این ها Memory Stick Duo/Pro Duo/ Pro HG Duo البته اون کار میکنه اما اینا بهتر هستند
كلاس هم مهمه ،سرعت خوندن و نوشتن به کلاس مربوطه و برای دوربین شما باید کلاس بالا بخرید مثلا 10

5 توی وب سرچ کنی کلی پیدا میکنی

s.hossein45
09-01-2012, 21:07
سلام:دوست عزیز اگر لکه ها ی سفید دایره ای شکل هستند ممکن هست از تمیز نبودن لنز یا رطوبت باشه.

Samet-22
10-01-2012, 01:42
شوهر خاله ی من هم این دوربین را از عربستان گرفت . من که کلی تو این کارم نتونستم به درستی سر از تنظیمش در بیارم .

یعنی همون مشکل رنگ ها و . . . - حالا قراره دوربین رو تا چند روزه آینده پیش یه عکاس حرفه ای که رفیقمه ببریم تا درموردش توضیح بده .

نتایج رو به زودی براتون می زارم .

ولی انصافاً دوربین معرکه ایه . من که خیلی حال کردم با هاش . مخصوصاً سنسور CMOS Exmor که باعث کاهش نویز در فیلم برداری تو شب و لرزیشگیر بودنش میشه .

knight110
10-01-2012, 22:11
دوستان درود بر شما.

سپاس از پاسخ هاي ارائه شده.

راهنمايي ديگري بفرماييد. در صدد تهيه يك كيف مناسب نيز هستم .به گونه اي كه ازجنس نسبتا خوبي برخوردار بوده وضد ضربه نيز باشد. به دنبال ماركهاي معروف هم نيستم. كيفي باشدكه از ته بتوان دوربين را در آن جاي داد ونه ازطرف لنز و به راحتي قابل گذاشتن و بيرون آوردن باشد.حداكثرمبلغي كه درنظرگرفته ام 20000 تومان است. كيفي جمع وجور كه فقط دوربين در آن جاي شود ونه لوازم جانبي . ابعاد داخلي كيف هم به اين شرح باشد :

ارتفاع : 100 میلیمتر

طول : 130 میلیمتر

عرض: 110 ميليمتر

آيادوستان ميتوانند جهت تهيه از فروشگاه خاصي به طريق خريداينترنتي راهنمايي بفرمايند؟ مخصوصا دوستاني كه اين دوربين راداشته وبي شك كيف موردنياز را نيز فراهم نموده اند.

knight110
13-01-2012, 02:06
درود بر شما.

بالاخره پس از کلی گشت و گذار و بررسی انواع و اقسام کیف های مارک دار ، بی مارک ، چینی و ساخت وطن موفق شدم یک کیف فوق العاده زیبا، خوش ساخت ، ضد ضربه و جمع و جور که با وجود ابعاد نسبتا کوچکش تمام لوازم جانبی از قبیل آداپتور ، مموری و باتری اضافه را نیز در خود جای می دهد را با یک قیمت باور نکردنی و استثنایی تهیه کنم.

این چند روزه که دوربین را تهیه کرده ام کمی امکانات آن را محک زدم. از لحاظ رنگ شکی نیست که کمی در رنگ اغراق می کند. البته در حالت مود هوشمند خودکار و برتر در فضای بسته . اما چنانچه از سایر مدها مانند SCN استفاده نماییم می توان عکس های فوق العاده ای تهیه کرد. امکان پوست صاف نیز گزینه جالبی است که در واقع به نوعی چهره را روتوش می کند. رفع خودکار قرمزی چشم نیز فوق العاده است. یکی از مشکلات این دوربین ضبط صدای لنز در حالت زوم هنگام فیلم برداری است. اما کیفیت ضبط تصویر و همچنین صدا فوق العاده است.

چند امکان را نیز تا کنون نتوانسته ام به کار گیرم مانند:

1- امکان مات شدن Background .یک چنین گزینه ای دارد اما چگونگی کارکردش را نیافته ام.

2- تغییر مدت زمان عکس گرفته شده و ثبت آن بر روی مانیتور. عکس گرفته شده بعد از دو سه ثانیه به حالت گرفتن عکس بر می گردد و بایستی برای دیدن دوباره عکس از دکمه مرور استفاده کرد.

در کل دوربین بسیار خوبی است به گونه ای که با بهره مندی از این دوربین از عکاسی نهایت لذت را می برید.

yaran99
13-01-2012, 21:04
درود بر شما.

بالاخره پس از کلی گشت و گذار و بررسی انواع و اقسام کیف های مارک دار ، بی مارک ، چینی و ساخت وطن موفق شدم یک کیف فوق العاده زیبا، خوش ساخت ، ضد ضربه و جمع و جور که با وجود ابعاد نسبتا کوچکش تمام لوازم جانبی از قبیل آداپتور ، مموری و باتری اضافه را نیز در خود جای می دهد را با یک قیمت باور نکردنی و استثنایی تهیه کنم.

این چند روزه که دوربین را تهیه کرده ام کمی امکانات آن را محک زدم. از لحاظ رنگ شکی نیست که کمی در رنگ اغراق می کند. البته در حالت مود هوشمند خودکار و برتر در فضای بسته . اما چنانچه از سایر مدها مانند SCN استفاده نماییم می توان عکس های فوق العاده ای تهیه کرد. امکان پوست صاف نیز گزینه جالبی است که در واقع به نوعی چهره را روتوش می کند. رفع خودکار قرمزی چشم نیز فوق العاده است. یکی از مشکلات این دوربین ضبط صدای لنز در حالت زوم هنگام فیلم برداری است. اما کیفیت ضبط تصویر و همچنین صدا فوق العاده است.

1- امکان مات شدن Background .یک چنین گزینه ای دارد اما چگونگی کارکردش را نیافته ام.

2- تغییر مدت زمان عکس گرفته شده و ثبت آن بر روی مانیتور. عکس گرفته شده بعد از دو سه ثانیه به حالت گرفتن عکس بر می گردد و بایستی برای دیدن دوباره عکس از دکمه مرور استفاده کرد.

در کل دوربین بسیار خوبی است به گونه ای که با بهره مندی از این دوربین از عکاسی نهایت لذت را می برید.

لطفا یک عکس از کیفی که خریدید هم قرار دهید

knight110
13-01-2012, 21:43
درود بر شما.

امروز برای اولین بار بعد از خرید دوربین، در فضای باز عکسهای متنوعی از مناظر مختلفی گرفتم. باور کنید که عکس های بی نظیری را گرفتم. در برخی از عکس ها که از شرایط نوری و محیطی مناسبی نیز برخوردار بود سوژه مورد نظر شخص است به قدری این شخص در تصویر زنده و bold است که احساس می کنی تصویر سه بعدی است. من که تا به حال با دوربین های پیشینم(کانن دیجیتال و یاشیکا و کانن نگاتیوی)نتوانسته بودن یک چنین عکسی هایی تولید کنم. هر چند دوربین کمی حجیم است و کمی در حمل کردن آن نسبت به دوربین های کامپکت پر زحمت تر است اما واقعا که دوربین فوق العاده است.

عکس هایی از کیف گرفته ام اما نمبدانم که چطور می توان آن ها را upload نمود؟ گزینه پیوستی در این فرام ندیدم.
لطفل راهنمایی نمایید.

ELSIN
13-01-2012, 22:19
با این سایت میتونی آپ کنی ، بعد لینکو این جا قرار بدی

knight110
13-01-2012, 23:34
با این سایت هم نشد. به هنگام آپلود پیغام error می دهد.

با توجه به این که من این کیف را در یکی از شهرهای ساحلی تهیه کرده ام فکر نکنم این کیف را جایی دیگر بتوان یافت.

به هر حال نتیجه جستجوی من این در بر داشت که کیف های مارک دار مانند vangaurd و یا حتی سونی فقط پول گزافی بابت مارکشان از خریدار می گیرند. البته فراموش نکنیم که این بدین معنی نیست که هر کیف ارزان قیمتی را که دیدیم تمایل به خرید پیدا کنیم. بلکه اول یک بررسی از کیف های مارک دار به عمل آورده جنس، کیفیت و گنجایش آن را محک زده بعد بروید به سراغ کیف های غیر مارک. بر این اساس آن ها را نیز محک بزنید. این کیفی که من تهیه کرده ام به لحاظ کیفیت و صد ضربه بودن در حد بسیار خوبی است. یک کیف سونی که فروشنده می گفت مال خود کمپانی سونی است و البته کمی از کیف من کوچکتر بوده و هیچگونه فضای اضافی برای لوازم جانبی نداشت را با کیفی که تهیه کرده ام محک زدم. هیچ تفاوتی در جنس ندیدم. قیمت هم دو برابر بود.

s.hossein45
14-01-2012, 00:33
درود بر شما.

سلام :دوست عزیز برای استفاده BACKground defocus بعد از انتخاب این گزینه تکمه شاتر را تا نیمه فشار دهید تا دوربین فاصله مناسب شما تا سوزه رو حساب کنه(عدد رو پایین صفحه نمایش میبینید) بعد باید فاصله خودتون رو طبق اون عدد تنظیم کنید و عکس بگیرید . نور مناسب و همرنگ نبودن پس زمینه با سوزه خیلی کمک میکنه .

ELSIN
14-01-2012, 01:15
با این سایت هم نشد. به هنگام آپلود پیغام error می دهد.

با توجه به این که من این کیف را در یکی از شهرهای ساحلی تهیه کرده ام فکر نکنم این کیف را جایی دیگر بتوان یافت.

به هر حال نتیجه جستجوی من این در بر داشت که کیف های مارک دار مانند vangaurd و یا حتی سونی فقط پول گزافی بابت مارکشان از خریدار می گیرند. البته فراموش نکنیم که این بدین معنی نیست که هر کیف ارزان قیمتی را که دیدیم تمایل به خرید پیدا کنیم. بلکه اول یک بررسی از کیف های مارک دار به عمل آورده جنس، کیفیت و گنجایش آن را محک زده بعد بروید به سراغ کیف های غیر مارک. بر این اساس آن ها را نیز محک بزنید. این کیفی که من تهیه کرده ام به لحاظ کیفیت و صد ضربه بودن در حد بسیار خوبی است. یک کیف سونی که فروشنده می گفت مال خود کمپانی سونی است و البته کمی از کیف من کوچکتر بوده و هیچگونه فضای اضافی برای لوازم جانبی نداشت را با کیفی که تهیه کرده ام محک زدم. هیچ تفاوتی در جنس ندیدم. قیمت هم دو برابر بود.

knight110
14-01-2012, 02:17
درود بر شما.

با سپاس از دوستی که با راهنمایی امکان آپلود عکس هایی از کیف دوربین را فراهم نمود. فراموش نکنیم که بازار موجود، آشفته بازاری است که قیمت های ارائه شده به مشتری گاه بیش 100 درصد قیمت خرید می باشد.

حال با توجه به عکس ها ارائه شده در زیر شما چه قیمتی بر روی آن می گذارید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ELSIN
14-01-2012, 11:11
:10:
چرا همه رو از کیف انداختی ؟؟؟
منظره ای چیزی

knight110
14-01-2012, 12:33
:10:
چرا همه رو از کیف انداختی ؟؟؟
منظره ای چیزی

آخه دوستی خواسته بود که تعدادی عکس از کیف بگذارم.

سعی می کنم در فرصتی مناسب تعدادی عکس از مناظر مختلف تهیه و آپلود کنم.

البته مناسب است که دوستان دیگر نیز در ارتباط با امکانات و شیوه عکاسی مناسب تر با این دوربین اظهار نظر نمایند.

knight110
20-01-2012, 10:57
دوستان درود.

با توجه به این که علاقه بسیاری به عکاسی ماکرو دارم تعدادی عکس که در زیر نور مهتابی و بدون فلاش و سه پایه با دوربین سونی hx100v و در مود خودکار برتر یا همان i+ گرفته شده برایتان ارسال می کنم. خود قضاوت کنید.

knight110
20-01-2012, 13:58
تعدادی عکس دیگر با همین دوربینhx100v و با همان مود+I در یک هوای ابری بسیار دلنشین از خلیج پارس.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F11132693681413002543.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F64976467162142930876.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F53972809968511770595.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F35367283981583387199.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F97306116320922702973.jpg)

knight110
22-01-2012, 17:45
دوستان گرامی.

با توجه به این که قرار گرفتن درست دوربین در کیف به گونه ای که به اجزاء آن فشاری وارد نشود مهم است مایلم که در این ارتباط از نظر دوستان آگاه شوم .

مطابق عکس های ارائه شده من این گونه دوربین را در کیف قرار می دهم. شما نیز امتحان کنید. ببینید فشاری به دوربین شما وارد نمی شود.

علاوه بر این من کف کیف را هم با فوم های اضافه پوشانده ام که البته در عکس مشهود نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F45713763218913185692.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F66666888385290545611.jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F00706954388968923756.jpg)

mortezzkhan
03-02-2012, 20:27
با درود

منم HX5 دارم و واقعا راضیم ازش
فقط در مورد سوال دوم شما من تنها مشکلی که با این دوربین دارم همینه که بعد از 30 دقیقه فیلم برداری اتوماتیک قطع میشه ، منوهاشم کلی زیرورو کردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم
در مورد سوال سوم شما باید بگم که باتریهاشون دو مدله BG , FG
BG باید شارژش تموم بشه بعد شارژش کنی ولی FG لیتیمومه و هر موقع بخوای می تونی شارژش کنی
از لحاظ تایم فیلمبرداری تقریبا یکی هستش و بستگی به کیفیت فیلمت هم داره ، من خودم با کیفیت HD تقریبا 50 دقیقه رو باهاش فیلم گرفتم

x_enrique_1818
04-02-2012, 01:56
سلام دوستان

میخوام HX100 V بخرم. قیمتش توی دیجی کالا حدود 790 تومنه

کسی قیمت بازارو داره؟

ممنون میشم اگه جواب بدین :)

s.hossein45
04-02-2012, 02:25
سلام دوستان

کسی قیمت بازارو داره؟

سلام :من تو نمایندگی چند روز قبل 660 دیدم .

x_enrique_1818
04-02-2012, 03:01
سلام :من تو نمایندگی چند روز قبل 660 دیدم .

با گارانتی ؟

s.hossein45
04-02-2012, 08:10
با گارانتی ؟
بله با گارانتی

knight110
04-02-2012, 11:49
سلام دوستان

کسی قیمت بازارو داره؟

دوست گرامي.

پيشنهاد ميكنم حتما از نمايندگي خريدكنيد. چراكه هم قيمتش به مراتب مناسب تراست و هم ازگارانتي معتبري برخورداراست. من خود اين مدل را در نيمه ديماه ازنمايندگي سوني شيراز به قيمت 600 گرفتم.

x_enrique_1818
05-02-2012, 02:00
راستش موندم که کدوم مدلو بخرم . هرکس یه جورجلب توجه مـیکنه

مثلاً قدرت زوم سایر برندها

رنگ زنده تر لومیکس Fz35 یا کانن Sx30

ولی فیلم برداری هم یه نقطه قوت برای Hx100v هستش که فول اچ دی 60فریمه

خدائیش بدون تعصب راهنمایی کنید و بگین کدوم یکی کامل تر و بهتره

Sony Hx100V? Lumix FZ35/40 Finepix hs20? Canon Sx30is

اگه هم مدل بهتری مد نظرتونه بگین . ممنون :)

knight110
05-02-2012, 11:21
راستش موندم که کدوم مدلو بخرم . هرکس یه جورجلب توجه مـیکنه

مثلاً قدرت زوم سایر برندها

رنگ زنده تر لومیکس Fz35 یا کانن Sx30

ولی فیلم برداری هم یه نقطه قوت برای Hx100v هستش که فول اچ دی 60فریمه

خدائیش بدون تعصب راهنمایی کنید و بگین کدوم یکی کامل تر و بهتره

Sony Hx100V? Lumix FZ35/40 Finepix hs20? Canon Sx30is

اگه هم مدل بهتری مد نظرتونه بگین . ممنون :)

دوست گرامي.

همه اين دوربين ها نيمه حرفه اي هستند. اين نوع از دوربين هاكه به عنوان دوربينهاي Bridge نيز شناخته مي شوند هريك داراي نقاط قوت و ضعف هايي هستند. بستگي به هدف شما دارد كه باتوجه به آن هدف وامكانات دوربين، مدل خاصي را انتخاب كنيد.

من خود هم دوربين كانن را داشته ام و هم سوني. درحال حاضرنيز سوني hx100v . دوربين خوب و خوشدستي است . امكانات جالبي دارد. به لحاظ كيفيت عكس هم بايد بگويم كه من كاملا راضي هستم. هرچند كه به نظر مي رسد كانن از رنگ هاي واقعي تري برخوردار است. من كه از عكاسي با اين دوربين لذت مي برم. انتخاب اين دوربين بعد از چندين ماه بررسي انواع و اقسام برندها و مدل ها صورت گرفت. براي بررسي مدل هايي كه مدنظر شماست مي توانيد به سايت ديجيكالا و ياسايت هاي مشابه رجوع كرده و نقد و بررسي اين مدل ها را بادقت مرور كني. بعد بر حسب نقاط قوت و ضعف و هدف خودت تصميم بگير. اگر هم اطلاعات تجربي بيشتري از اين مدل سوني لازم داري در پيغام شخصي شماره تماس بگذار تا شيوه برقراري تماس باخودم را برايت شرح دهم.

x_enrique_1818
08-02-2012, 18:51
اتفاقاً بیشتر سایتا رو گشتم و مقایسه کردم

یه سری اطلاعات آماری داده که معمولاً باعث جلب توجه میشه

اما من میخوام تجربه شخصی افراد رو بسنجم، ببینم (البته بدون دخالت دادن تعصب روی برند) واقعاً چه نقایص و مزایایی نبست به دوربین هم سطح خودش داره

کیفیت عکاسی از هر نظر برام مهمه. مخصوصاً نویز کمتر . قدرت زوم آپتیکال . رنگ زنده و...

فیلم برداری هم که دیگه فول اچ دی . 60 فریم یا بالاتر باشه

ELSIN
08-02-2012, 23:29
کمتر کسی هست که با تموم مدل های سوپر زوم کار کرده باشه واسه همین نمیشه امار درستی داد

همه اینا با هم رو شما پیدا نمیکنی

راسی تا عید نرسیده بهتره بخرید
SX40 حدود 920 هست

x_enrique_1818
09-02-2012, 02:39
درسته . اما هست کسی که حداقل یکیشو تست کرده باشه

knight110
09-02-2012, 10:23

دوست گرامي

در مورد سوني hx100v پيشتر عرض كردم كه ازديدگاه من دوربين فوق العاده اي است. در مورد دو برند ديگر نيز ازنظر ساير دوستاني كه از آن ها استفاده مي كنند بهره ببر.

متأسفانه قيمت ها از يك ماه قبل تا كنون كلي تغيير كرده. اين مدل از سون ي را من حدود 35 روز پيش ازنمايندگي 600 گرفتم اما هم اكنون دربازار تا 830 نيزقيمت مي دهند. البته پيشنهاد مي كنم حتما ازنمايندگي خريد نماييدچرا كه معمولا قيمت مناسب تري را ارائه مي كنند.

ELSIN
10-02-2012, 00:02

پس فقط میتونه درباره اونی که داره نظر بده و به نظرش اونی که داره بهترینه :31:
این جور نیست

x_enrique_1818
10-02-2012, 00:52
پس فقط میتونه درباره اونی که داره نظر بده و به نظرش اونی که داره بهترینه :31:
این جور نیست

:)) استاد !

خب منم دارم میگم هرکی هرکدومو استفاده کرده مزایا و معایبشو بگه . :46:

hamid.m.n
10-02-2012, 16:58
عجب خریتی کردیم حدود 2 ما پیش قبل امتحانام قیمتش 630 بود نخریدیم حالا شده 830 :18: اخه این چه وعضیه دیگه از مملکت گل و بلبل انتظار همچین حرکت انقلابی نداشتیم :2:

x_enrique_1818
10-02-2012, 20:01
قیمت نمایندگی بهتره . برو نمایندگی !

s.hossein45
10-02-2012, 21:29
سلام :دوست عزیز من hx100 دارم از لحاظ کیفیت عکس خیلی خوبه ولی عالی نیست . نقطه ضعف عکسبرداریش هم اینه که کراپ 100% که میگیری حالت (smearing) بوجود میاد که فارسیشو نمیدونم چی میشه.اگر کراپ 100% لازم ندارید مشکلی پیش نمیاد. ازنظر فیلمبرداری عالیه.امکانات بسیار خوبی هم داره.بطور کلی در گروه سوپر زوم کامپکت انتخاب خوبی هست . ولی من اگر دوباره لازم باشه انتخاب کنم اول FZ150 پانی وبعد کنون SX40 رو در نظر میگرفتم.

knight110
10-02-2012, 21:37
سلام :دوست عزیز من hx100 دارم از لحاظ کیفیت عکس خیلی خوبه ولی عالی نیست . نقطه ضعف عکسبرداریش هم اینه که کراپ 100% که میگیری حالت (smearing) بوجود میاد که فارسیشو نمیدونم چی میشه.اگر کراپ 100% لازم ندارید مشکلی پیش نمیاد. ازنظر فیلمبرداری عالیه.امکانات بسیار خوبی هم داره.بطور کلی در گروه سوپر زوم کامپکت انتخاب خوبی هست . ولی من اگر دوباره لازم باشه انتخاب کنم اول FZ150 پانی وبعد کنون SX40 رو در نظر میگرفتم.

منظورتان از کراپ چیه که باعث ایجاد لکه در عکس می شود؟

ELSIN
10-02-2012, 21:42

پس ازش راضی نیستی که انتخاب هات رو عوض کردی؟؟؟

s.hossein45
10-02-2012, 23:35
پس ازش راضی نیستی که انتخاب هات رو عوض کردی؟؟؟
سلام : اقا من کی گفتم راضی نیستم !!:18: وقتی من سونی رو گرفتم دو تا مدل دیگه معرفی نشده بود. در ضمن تفاوت کیفیت تصویر hx100 با دو مدل دیگه اونقدر نیست که عوضش کنم .نقاط قوت hx100 :

1- لرزش گیر بسیار عالی حتی در حداکثر زوم .

2- کیفیت رنگها .

3- منظره یاب و نمایشگر با کیفیت .

4- کیفیت عکس بسیار خوب (نه عالی )

5- فلاش قدرتمند .

6- ارگونومی و کیفیت ساخت عالی .

7- اپتیک ( لنز ) عالی .

8- فیلمبرداری عالی

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

منظورتان از کراپ چیه که باعث ایجاد لکه در عکس می شود؟
سلام : بزرگ کردن سایز عکس ( مثلا با فتو شاپ ) که بافت عکس یکجورایی بهم میریزه البته این مشکل در شرایط بد نوری بیشتر نمایان میشه .

ELSIN
10-02-2012, 23:48
سلام : اقا من کی گفتم راضی نیستم !!:18:

این یعنی چی جیگر ؟؟؟

ولی من اگر دوباره لازم باشه انتخاب کنم اول FZ150 پانی وبعد کنون SX40 رو در نظر میگرفتم.

s.hossein45
11-02-2012, 00:07
این یعنی چی جیگر ؟؟؟
سلام : یعنی چون در کراپ 100% مشکل داره اگر در زمان خرید هر سه مدل وجود داشت پانی یا کنون رو در نظر میگرفتم . حالا باید دید چند درصد از دوستان از همه عکسهاشون کراپ 100% میگیرند . البته هر دوربینی محدودیتها و مشکلاتی داره وهیچ مدل کامپکتی هم مستثنی نیست . ولی از اون جایی که پول بسختی بدست میاد بهتره در عوضش بهترین رو بدست اورد که البته اونموقع hx100 به نظر من بهترین بود.

x_enrique_1818
11-02-2012, 00:41
یعنی Fz150 مشکل کراپ رو نداره؟

s.hossein45
11-02-2012, 01:02
یعنی Fz150 مشکل کراپ رو نداره؟
سلام : داره ولی کمتره با در نظر گرفتن اینکه زوم و رزولوشنش هم کمتره .

ELSIN
11-02-2012, 13:01
ببینید کلا برای این اندازه سنسور بهترین رزولیشن 12 هست نه بیشتر ، البته کم تر باشه بازم بهتره (فقط از نظر نویز)

x_enrique_1818
11-02-2012, 23:48
ببینید کلا برای این اندازه سنسور بهترین رزولیشن 12 هست نه بیشتر ، البته کم تر باشه بازم بهتره (فقط از نظر نویز)

آخرش Fz150 یا Hx40? :31:

s.hossein45
12-02-2012, 00:31
آخرش Fz150 یا Hx40? :31:
سلام : بنظر من FZ150 ولی فکر نکنم در بازار داخلی موجود باشه.

x_enrique_1818
12-02-2012, 19:11
آمارشو میگیرم . احتمالاً توی مرز موجود باشه

knight110
24-02-2012, 20:02
ذوستان گرامی.

نمیدانم چرا فیلم هایی که با دوربین سونی hx100v می گیرم و بعد روی PC میریزم و با استفاده km player فیلم خوب پخش نمی شود. صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند و تصویر یک حالت slow motion به خود می گیرد و از طرفی در صحنه ایی که دوربین حرکت داشته است فیلم همراه با پرش و گاه خطهایی در خطوط عمودی است؟

آیا باید از مدیا پلیر دیگری بهره ببرم؟

*Alucard*
25-02-2012, 12:33
منم با KM مشکل دارم بهترین راه اینه که k lite codec رو نصب کنی بزنی با مدیا پلیر کلاسیک ببینی حتی روی سیستمهای ضعیفم خیلی راحت ویدئوهای Full hd اجرا میکنه.

ELSIN
25-02-2012, 22:34
ذوستان گرامی.

نمیدانم چرا فیلم هایی که با دوربین سونی hx100v می گیرم و بعد روی PC میریزم و با استفاده km player فیلم خوب پخش نمی شود. صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند و تصویر یک حالت slow motion به خود می گیرد و از طرفی در صحنه ایی که دوربین حرکت داشته است فیلم همراه با پرش و گاه خطهایی در خطوط عمودی است؟

آیا باید از مدیا پلیر دیگری بهره ببرم؟

این مشکل باید از pc ضعیف باشه

منم با KM مشکل دارم بهترین راه اینه که k lite codec رو نصب کنی بزنی با مدیا پلیر کلاسیک ببینی حتی روی سیستمهای ضعیفم خیلی راحت ویدئوهای Full hd اجرا میکنه.

نمیشه که با کار نرم افزاری سخت افزار رو قوی کرد

knight110
26-02-2012, 00:12

منظورتان از pc ضعیف چیه؟ اگر منظور Ram دستگاه است که مشکلی نداره. من حتی با فیلم هایی در حدود 1 دقیقه و با حجم حدود 100mb نیز مشکل دارم.

آیا می تونه از مموری مورد استفاده باشه. من از مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا استفاده می کنم. البته در کاتالوگ دوربین هم اشاره شده که حداقل کلاس 4.

*Alucard*
26-02-2012, 12:46

من نگفتم میشه سخت افزارو قوی کرد! یه چیزی هست به اسم بهره وری اگر کد نویسی در یک برنامه سطح پائین باشه (به ماشین نزدیک باشه) از منابع سیستم استفاده بهتر و بهینه تری میشه و با سخت افزارهای محدود میشه Performance بهتری گرفت نمونش تو کنسولهای بازی زیاد هست یک سخت افزار محدود و قدیمی وجود داره با کد نویسی بهینه و سطح پائین به مرور و به تدریج گرافیکهای بهتر نمایش میدن...

این K-Lite Codec Pack 8.40 هست من با یه PC قدیمی و CPU تک هسته ای نسبتا قدیمی و کارت گرافیک Onboard 128 میراژ با 1 گیگ رم باهاش ویدئوهای تا روزلوشن 1080/30p رو با فرمت wmv تقریبا بدون مشکل میبینم ولی با پلیرهای دیگه نمیتونم.

لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_klite_codec_pack%2F)

بعد از اینکه نصب کردی بزن با مدیا پلیر کلاسیک نشون بده راحت تر پخش میکنه.
چیزی که من بعد از کلنجار رفتن با ستینگهای این برنامه فهمیدم اینه که این برنامه از دستور العملهای جاسازی شده تو CPU و GPU نهایت استفاده رو میکنه برای همین خیلی روون اجرا میکنه.

habib mahvare
26-02-2012, 23:37
از نرم افزار vlc player استفاده کنید.اگر مشکلتون حل نشد مطمئن باشید که جنس رم با دستگاه همخونی نداره.

ELSIN
26-02-2012, 23:58
منظورتان از pc ضعیف چیه؟ اگر منظور Ram دستگاه است که مشکلی نداره. من حتی با فیلم هایی در حدود 1 دقیقه و با حجم حدود 100mb نیز مشکل دارم.

آیا می تونه از مموری مورد استفاده باشه. من از مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا استفاده می کنم. البته در کاتالوگ دوربین هم اشاره شده که حداقل کلاس 4.

نه رم نه، GPU و CPU مهمه

من نگفتم میشه سخت افزارو قوی کرد! یه چیزی هست به اسم بهره وری اگر کد نویسی در یک برنامه سطح پائین باشه (به ماشین نزدیک باشه) از منابع سیستم استفاده بهتر و بهینه تری میشه و با سخت افزارهای محدود میشه Performance بهتری گرفت نمونش تو کنسولهای بازی زیاد هست یک سخت افزار محدود و قدیمی وجود داره با کد نویسی بهینه و سطح پائین به مرور و به تدریج گرافیکهای بهتر نمایش میدن...

این K-Lite Codec Pack 8.40 هست من با یه PC قدیمی و CPU تک هسته ای نسبتا قدیمی و کارت گرافیک Onboard 128 میراژ با 1 گیگ رم باهاش ویدئوهای تا روزلوشن 1080/30p رو با فرمت wmv تقریبا بدون مشکل میبینم ولی با پلیرهای دیگه نمیتونم.

لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_klite_codec_pack%2F)

بعد از اینکه نصب کردی بزن با مدیا پلیر کلاسیک نشون بده راحت تر پخش میکنه.
چیزی که من بعد از کلنجار رفتن با ستینگهای این برنامه فهمیدم اینه که این برنامه از دستور العملهای جاسازی شده تو CPU و GPU نهایت استفاده رو میکنه برای همین خیلی روون اجرا میکنه.

اهان درست شد والا من با CPU دوهسته ای 3 با گرافیک جیفورس 7300 (128)با 2 گیگ رم نمیتونم 1080/30p رو پلی کنم
اما با این تست میکنم ببینم چی مشه
ممنون :10:

knight110
27-02-2012, 10:54

سپاس ازشما دوست گرامي

بانصب اين برنامه مشكل حل شد.البته با استفاده از ساير پليرها به غير از KM. با KM همچنان مشكل تصوير وجود دارد.

vahid_sh2447
28-02-2012, 12:26
از دوستان کسی اطلاع داره چرا این دوربین برا فروش دیگه نیست؟
تولیدش متوقف شده؟
شانسم نداریم...

ELSIN
28-02-2012, 23:03
تولیدش متوقف شده؟
شانسم نداریم...

هست احتمالا کم شده
تولید 2011 هست
بیشتر باید جستوجو کنید

vahid_sh2447
29-02-2012, 15:12
هست احتمالا کم شده
تولید 2011 هست
بیشتر باید جستوجو کنید
اینجا تو شهر ما که نیست
بالای 20 تا نمایندگی هم تهران زنگ زدم گفتن فعلن نمیاریم...

ELSIN
29-02-2012, 15:56
دلیلشون چی بود ؟؟؟
راسی مدل جدید ترشم معرفی شد HX200

vahid_sh2447
29-02-2012, 17:18
دلیلشون چی بود ؟؟؟
راسی مدل جدید ترشم معرفی شد HX200
هیچی یه مشت اراجیف...
البته حدسم اینه میخوان اونایی که شامل جشنواره هستن می خوان بفروشن.
این hx200 کی میاد؟
قیمتش تعیین نشده؟

x_enrique_1818
29-02-2012, 21:18
هیچی یه مشت اراجیف...
البته حدسم اینه میخوان اونایی که شامل جشنواره هستن می خوان بفروشن.
این hx200 کی میاد؟
قیمتش تعیین نشده؟

Dpreview قیمتشو حدود 480 دلار اعلام کرده .

knight110
01-03-2012, 00:23
تولیدش متوقف شده؟
شانسم نداریم...

همین الان دیدم در سایت دیجیکالا با قیمت 895 موجود است. البته پیشنهاد می کنم که حتما از نمایندگی خرید کنید. چون معمولا از قمیت مناسبتری برخوردارند.

یک بررسی هم داشتم از دوربین hx200v تفاوتش با 100v در :

- حسگر BSI CMOS با کیفیت 18.9 مگاپیکسل
- حداکثر ایزو تا 12800
- مجهز به حسگر جهت‌سنج
- بزرگنمایی دیجیتال :60 برابر
- حافظه داخلی 105mg

parsa5564
01-03-2012, 14:34
همین الان دیدم در سایت دیجیکالا با قیمت 895 موجود است. البته پیشنهاد می کنم که حتما از نمایندگی خرید کنید. چون معمولا از قمیت مناسبتری برخوردارند.

- حداکثر ایزو تا 12800
- مجهز به حسگر جهت‌سنج
- حافظه داخلی 105mg

نمیدونم توی نمایندگی الان چنده اما این قیمت 895 خیلی جالبه.من توی شهریور از نمایندگی گرفتم 610 اگر توی مدل hx200 لنز تغییری نکرده باشه این افزایش پیکسل هم تاثیری نداره زیاد بزرگنمایی دیجیتال hx100 هم که 120 برابر هست کلا فکر می کنم فقط یک تغییر اسم برای مقاصد تجاری باشه

s.hossein45
01-03-2012, 16:50
نمیدونم توی نمایندگی الان چنده اما این قیمت 895 خیلی جالبه.من توی شهریور از نمایندگی گرفتم 610 اگر توی مدل hx200 لنز تغییری نکرده باشه این افزایش پیکسل هم تاثیری نداره زیاد بزرگنمایی دیجیتال hx100 هم که 120 برابر هست کلا فکر می کنم فقط یک تغییر اسم برای مقاصد تجاری باشه
سلام : به احتمال زیاد تفاوت عمده hx200 با hx100 در پردازنده و شاید سنسور باشه باید منتظر بود و کیفیت اون رو دید .

knight110
02-03-2012, 10:09

- حداکثر ایزو تا 12800
- مجهز به حسگر جهت‌سنج
- حافظه داخلی 105mg

البته با این اندازه سنسور به نظر می رسد که کیفیت 18 مگا پیکسلی توجیه پذیر نباشد.
در برخی از سایت های داخلی هم عنوان شده که فاقد عکاسی سه بعدی است. اما در تصاویر این دوربین مود 3D وجود دارد.
از طرفی این مدل دارای تکنولوژی بی سیم نیز است.

s.hossein45
08-03-2012, 13:25
سلام :دوستان در لینک زیر مقایسه دوربینهای hx100 -hx200 و fz150 پانی و x-s1 فوجی در شرایط نوری مختلف نشان داده شده . قضاوت با خودتان .

warrio
10-03-2012, 12:09
سلام :دوستان در لینک زیر مقایسه دوربینهای hx100 -hx200 و fz150 پانی و x-s1 فوجی در شرایط نوری مختلف نشان داده شده . قضاوت با خودتان .

fz150 زده جفتشونو ترکونده!

memit
29-03-2012, 22:25
دوستان HX100 ی
است دست سفیده که منارش علامته تعجبه یعنی چی؟

s.hossein45
30-03-2012, 10:19
دوستان HX100 ی
است دست سفیده که منارش علامته تعجبه یعنی چی؟
سلام :این علامت Vibration warning یا اخطار لرزش ( دست ) است .

memit
30-03-2012, 22:42
دوستان مود ماکرو و سوپر ماکرو توی این دوربین کجاست؟
هر چه دیافراگم بسته تر باشه نور بیشتر به سنسور میرسه؟

s.hossein45
31-03-2012, 09:01
دوستان مود ماکرو و سوپر ماکرو توی این دوربین کجاست؟
هر چه دیافراگم بسته تر باشه نور بیشتر به سنسور میرسه؟
سلام : hx100 ماکرو را بصورت اتو تشخیص میده کافی روی سوزه زوم بشه یا دوربین نزدیک به اون بشه .مورد دوم هم جواب مثبت است .

memit
31-03-2012, 12:09
دوستان علامت دست سفید با علامت تعجب چشمک زن نشانه چیه؟
یکی از دوستان میگفت اخطار لرزش دسته. ولی من روی میز هم گذاشتم بازم میومد. به خصوص روی مود دستی!

s.hossein45
31-03-2012, 17:56
دوستان علامت دست سفید با علامت تعجب چشمک زن نشانه چیه؟
یکی از دوستان میگفت اخطار لرزش دسته. ولی من روی میز هم گذاشتم بازم میومد. به خصوص روی مود دستی!
سلام :دوست عزیز این اخطار (لرزش دست) اصلا برای اینه که شما بهتره در اون شرایط و تنظیمات از سه پایه یا هر تکیه گاه دیگری استفاده کنی .بنابراین تا زمانی که تنظیمات رو (مثلا بالا بردن سرعت شاتر یا ایزو ) تغییر ندی این اخظار وجود داره و البته شما میتونی با وجود این اخطار عکس بگیری که شاید خوب در بیاد .

memit
31-03-2012, 19:16
سلام :دوست عزیز این اخطار (لرزش دست) اصلا برای اینه که شما بهتره در اون شرایط و تنظیمات از سه پایه یا هر تکیه گاه دیگری استفاده کنی .بنابراین تا زمانی که تنظیمات رو (مثلا بالا بردن سرعت شاتر یا ایزو ) تغییر ندی این اخظار وجود داره و البته شما میتونی با وجود این اخطار عکس بگیری که شاید خوب در بیاد .

سرعت شاتر تا 2000 تغییر میکنه. اعداد بر حسب چی هستند؟
رابطه سرعت شاتر و اندازه دیافراگم چیه؟ و اینکه سرعت بالا و پایین شاتر و دیافراگم باز و بسته برای چه شرایطی مناسب هستند؟

s.hossein45
31-03-2012, 19:46
سرعت شاتر تا 2000 تغییر میکنه. اعداد بر حسب چی هستند؟
رابطه سرعت شاتر و اندازه دیافراگم چیه؟ و اینکه سرعت بالا و پایین شاتر و دیافراگم باز و بسته برای چه شرایطی مناسب هستند؟
سلام : دوستان در تاپیک زیر زحمت کشیده و اطلاعات خوبی در مورد سوالات شما قرار دادند.

memit
02-04-2012, 14:01
دوستانی که این دوربین را دارند، لطف کنند چند تا عکس ماکرو ازین دوربین بگذارند.
کسی سوپر ماکرو هم گرفته با این مدل؟

amtist7
03-04-2012, 20:37
سلام دوستان من hx100 رو کمتر از یک سال خریدم الان میخام بفروشم به نظرتون چند تومن مخرن؟

siamak5561
16-04-2012, 01:09
سلام
دوستان آخرین قیمت این دوربین رو میخواستم،
توی سایتهای فروش آنلاین از 700 تومن تا 890 هست، کسی قیمت دقیق نداره؟

knight110
16-04-2012, 08:14
سلام
دوستان آخرین قیمت این دوربین رو میخواستم،
توی سایتهای فروش آنلاین از 700 تومن تا 890 هست، کسی قیمت دقیق نداره؟

درود بر شما.

مناسب ترين قيمت را معمولا نمايندگي ها دارند. البته بين خود نمايندگي ها نيز اختلاف قيمت هست.

درتعطيلات نوروزي كه آبادان بودم از دو نمايندگي قيمت گرفتم. يكي قيمت 720 و د يگري 695 .

siamak5561
16-04-2012, 09:18
درود بر شما.

مناسب ترين قيمت را معمولا نمايندگي ها دارند. البته بين خود نمايندگي ها نيز اختلاف قيمت هست.

درتعطيلات نوروزي كه آبادان بودم از دو نمايندگي قيمت گرفتم. يكي قيمت 720 و د يگري 695 .

مرسی آخه توی شهر ما سونی نمایندگی نداره، یا باید برم جایی که نمایندگی داشته باشن یا خرید انلاین انجام بدم.

siamak5561
22-04-2012, 01:32
سلام دوباره!
یکی از دوستام توی یه مغازه توی تهران قیمت گرفته بدون گارانتی میگه 650، خیلی ارزون نیست؟ چجوریاست، بگم برام بخره؟
چینی یا ژاپنی یا ... داره یا همشون چینی هستن؟

s.hossein45
22-04-2012, 07:35
سلام دوباره!
یکی از دوستام توی یه مغازه توی تهران قیمت گرفته بدون گارانتی میگه 650، خیلی ارزون نیست؟ چجوریاست، بگم برام بخره؟
چینی یا ژاپنی یا ... داره یا همشون چینی هستن؟
سلام: فقط زاپنی داره

siamak5561
22-04-2012, 10:23
قیمت چی؟

omid559
24-04-2012, 17:53
سلام
من از نمایندگی قیمت 740 تومن گرفتم. می خواستم ببینم خوبه یا نه.
ضمنا" لوازم جانبی گه باهاش باید بگیرم + بهترین رمی که باهاش سازگاره و سرعتش کم نباشه رو بهم معرفی کنین.
با تشکر

s.hossein45
24-04-2012, 18:26
سلام
ضمنا" لوازم جانبی گه باهاش باید بگیرم + بهترین رمی که باهاش سازگاره و سرعتش کم نباشه رو بهم معرفی کنین.
با تشکر
سلام:بهترین رم memory stick sony PRO-HG Duo HX هست با ظرفیتهای GIG 8 -16-32 که سرعت بالایی داره.

knight110
25-04-2012, 10:53
سلام
با تشکر

من مموری 8G توشیبا دارم کلاس 4 که با قیمت 16 تومان در سال قبل حوالی بهمن ماه گرفتم .فوق العاده است.

معمولا مموری های سونی قیمت بالایی دارند.

omid559
26-04-2012, 16:50
ممنون از پاسخ دوستان
در مورد قیمت دوربین هم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید آیا 740 قیمت خوبی هستش؟

peyman_pz
27-04-2012, 12:56
سلام
من دیروز رفتم یک HX 100 خریدم واقعا دوربین فوق العاده ای هستش...
من رفتم جمهوری متاسفانه نمایندگی ها قیمت های خیلی پرتی میگن و وقتی بهشون میگی تخفیف بدین خیلی بد جواب آدمو میدن نمایندگی های خود سونی HX 100 رو از 820 هزار تومن قیمت میدن تا 880 هزار تومن و وقتی بهشون میگی بیرون دارن ارزون تر میدن یا میگن گارانتیشون اصلی نیست یا میگن اونا وسایل داخلش رو برداشتن عوض کردن!!!
در هر صورت ارزون ترین جایی که تونستم خرید کنم یه مغازه تو پاساژ شرکا بود که فکر کنم حداقل 70 تا از این دوربین داشت و تونستم 770 هزار تومن ازشون بخرم با گارانتی بازرگانی ایران و وسایل اصلیش!! ;) :5:

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

ممنون از پاسخ دوستان
در مورد قیمت دوربین هم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید آیا 740 قیمت خوبی هستش؟

قیمت خوبی هست دوست عزیز. من 770 خریدم.

peyman_pz
27-04-2012, 13:55
مقایسه بین Nikon P500 و Sony HX100 :

من قبلا یک دوربین نیکون P500 داشتم والان یک سونی Hx100 گرفتم با اجازه اساتید میخواستم یک مقایسه ای بر اساس تجربیات خودم بین این دو سوپرزوم بکنم تا دوستانی که قصد خرید دارن راحت تر بتونن تصمیم بگیرن.

-در کل چیزی که باعث شد من Nikon P500 رو بفروشم یکی کیفیت پایین تصاویر در نور کم بود که حتی با نور فلاش هم تصویر خوبی ارایه نمیداد و فقط در نور روز خوب عکس میگرفت و عامل دیگه ای که واقعا اعصابمو خورد میکرد تقریبا تو همه عکس ها یک انحنا وجود داشت که توی عکاسی از طبیعت زیاد خودشو نشون نمیداد ولی توی عکسبرداری از چهره واقعا عذاب آور بود و قیافه آدمو بهم میریخت.( این مورد با 2 عدد دوربین امتحان شد و هر دو همین مشکل رو داشتن )

-کیفیت LCD دو دوربین کاملا یکسانه و از نظر رفلکت نور در نور شدید کیفیت سونی یک مقدار بهتره.

-در Nikon P500 چیدمان دکمه ها و راحتی کار بهتر از Sony HX100 هستش.

-وزن نیکون 494 گرم هست ولی سونی 577 گرمه.

-طول عمر باطری سونی بهتره.
سونی دقیقا میگه چقدر از باطری مونده تا تموم بشه ولی نیکون این امکان رو نداره و فقط نشون میده که مثلا یک سوم باتری شارژ داره که اون هم دقیق نیست.

-چرخش LCD در دو دوربین کاملا یکسانه

-در Manual Focus در سونی HX100 با اینکه رینگ دور لنز حس کار با یک دوربین حرفه ای رو میده ولی در نیکون P500 در حالت Manual Focus کار راحت تر و تا حدودی دقیق تر هستش.

-زوم نیکون P500 نسبت به سونی 6X بیشتر هستش.

-Sony HX100 دارای 16Mp و Nikon P500 دارای 12.7Mp هست.

-در هنگام فیلمبرداری در نیکون وقتی زوم میکنید صدای زوم کاملا ضبط میشه ولی در سونی هنگام فیلمبرداری زوم با سرعت کمتری انجام میشه در نتیجه صدای کمتری ایجاد میکنه.

-در هنگام عکاسی با نیکون وقتی لرزشگیر دست روشنه و میخواهید عکس بگیرید کاملا هم صدای موتور لرزشگیر رو میشنوین و هم تا حدودی لرزشش رو احساس میکنین.

-در سونی برای قسمت چشمی یا ویزور سنسور وجو داره که وقتی صورتتون رو بهش نزدیک میکنین اتوماتیک LCD خاموش میشه و چشمی فعال میشه.

-در سونی صدای پخش فیلم بالاتر از نیکون هست.

-کیفیت فیلم برداری در هر دو دوربین یکسانه ولی سونی در نور کم عملکرد بهتری داره.

-نکته دیگه ای که خیلی مهمه اینه که توی آخرین مرحله زوم Nikon P500 نویز زیادی روی تصویر ایجاد میکنه که تقریبا عکس رو بلا استفاده میکنه ولی Sony HX100 واقعا نویز خیلی کمی داره یا تقریبا میشه گفت اصلا نویز نداره.

-در کل کیفیت عکس های Sony HX100 خیلی بهتر از Nikon P500 هست و ارزشش رو داشت که Nikon P500 رو بفروشم و مقداری بیشتر هزینه کنم تا Sony HX100 بگیرم.

omid559
28-04-2012, 11:52
سلام
من دیروز رفتم یک HX 100 خریدم واقعا دوربین فوق العاده ای هستش...
من رفتم جمهوری متاسفانه نمایندگی ها قیمت های خیلی پرتی میگن و وقتی بهشون میگی تخفیف بدین خیلی بد جواب آدمو میدن نمایندگی های خود سونی HX 100 رو از 820 هزار تومن قیمت میدن تا 880 هزار تومن و وقتی بهشون میگی بیرون دارن ارزون تر میدن یا میگن گارانتیشون اصلی نیست یا میگن اونا وسایل داخلش رو برداشتن عوض کردن!!!
در هر صورت ارزون ترین جایی که تونستم خرید کنم یه مغازه تو پاساژ شرکا بود که فکر کنم حداقل 70 تا از این دوربین داشت و تونستم 770 هزار تومن ازشون بخرم با گارانتی بازرگانی ایران و وسایل اصلیش!! ;) :5:

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

قیمت خوبی هست دوست عزیز. من 770 خریدم.

لوازمی که باید باهاش باشه چیا هستش و ساخت کجا؟ ممنون
یه سوال دیگه با توجه به اینکه hx 200 هم داره میاد بهتر نیست صبر کنم تا اون رو بگیرم؟

peyman_pz
28-04-2012, 21:33
لوازم داخل جعبه Sny HX100:
کابل USB
کابل شارژر
باتری
Cd نرم افزار
دفترچه راهنما چند زبانه + زبان فارسی
زیر دوربین و روی باتری نوشته Made in japan راستو دروغش پای خودشون

peyman_pz
28-04-2012, 22:15
یه سوال دیگه با توجه به اینکه hx 200 هم داره میاد بهتر نیست صبر کنم تا اون رو بگیرم؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم Sony HX200 نسبت به Sony HX100 به 18.2 مگا پیکسل افزایش یافته و به خاطر تغییر ظاهری بدنه کمی خوشدست تر شده و تا اونجایی که من بررسی کردم به نظر مشخصات لنز تغییری نکرده و البته معلوم نیست کی وارد بازار ایران بشه و بخوان با چه قیمتی بفروشن دیگه تصمیمش به عهده خودتونه... :20:

memit
29-04-2012, 08:23
لوازمی که باید باهاش باشه چیا هستش و ساخت کجا؟ ممنون

باید صبر کنید ببینید مدل جدید چقدر اختلاف قیمت داره و می ارزه یا نه.
از نظر ظاهری مشابه هستند و اختلافش رو می تونید توی سایت ها ببینید. 2 موردش رو دوستمون اشاره کرد.

peyman_pz
03-05-2012, 18:06
سلام
دوربین قبلی من یک امکانی داشت که میتونستم تنظیم کنم مثلا هر 5 دقیقه یکبار یا هر 15 دقیقه یکبار عکس بگیره ولی این امکان رو روی Sony HX100 ندیدم می خواستم از دوستانی که مدت بیشتریه با این دوربین کار میکنن بپرسم که امکان این کار روی HX100 هست یا نه؟

s.hossein45
03-05-2012, 21:57
سلام
دوربین قبلی من یک امکانی داشت که میتونستم تنظیم کنم مثلا هر 5 دقیقه یکبار یا هر 15 دقیقه یکبار عکس بگیره ولی این امکان رو روی Sony HX100 ندیدم می خواستم از دوستانی که مدت بیشتریه با این دوربین کار میکنن بپرسم که امکان این کار روی HX100 هست یا نه؟
سلام:فکر نمی کنم این کار رو انجام بده .

peyman_pz
04-05-2012, 13:21
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه با Sony HX100 عکس پانورامایی گرفت که 360 درجه باشه؟ من هر کاری میکنم فقط 180 درجه رو میگیره. :question:

s.hossein45
04-05-2012, 15:57
سلام:با Intelligent Sweep Panorama تنها 180 درجه میشه گرفت ولی میشه تعداد شات زیادتری با مودهای دیگه بگیرید وبا نرم افزارهای پانوراما عکس 360 درست کنید .

malek911
04-05-2012, 19:01
یه سایت عالی برای علاقه مندان به عکاسی

omid559
09-05-2012, 16:26
مثل اینکه hx 200 هم به بازار اومده توی سایت دیجی کالا به قیمت 875 تومن گذاشته واسه فروش. با hx100 حدود 100 تومن اختلاف قیمت داره . حالا با این وجود پیشنهاد دوستان روی کدوم مدل هستش؟ یه چیز دیگه داشتم مقایسه 2 تا دوربین رو میدیم انگار hx200 عکاسی 3 بعدی نداره.:18:

abtin1
11-05-2012, 17:18
دوربین سونی wx100 و wx150 باالاخره امد می خواستم بدونم فرقشون چیه ؟
چندتا سایت خارجی خوندم فرقشون فقط در lcd هست که اولی 2.7 و دومی 3 هست ولی سایت های ایرانی چیز دیگه نوشتن . نوشتن فرم در ثانیه اولی 30 و دومی 60 هست .
می خواستم بدونم نظرتون چیه ؟

s.hossein45
11-05-2012, 20:53
مثل اینکه hx 200 هم به بازار اومده توی سایت دیجی کالا به قیمت 875 تومن گذاشته واسه فروش. با hx100 حدود 100 تومن اختلاف قیمت داره . حالا با این وجود پیشنهاد دوستان روی کدوم مدل هستش؟ یه چیز دیگه داشتم مقایسه 2 تا دوربین رو میدیم انگار hx200 عکاسی 3 بعدی نداره.:18:
سلام : hx200 عکسبرداری 3 بعدی داره.

omid559
13-05-2012, 10:10
تصاویر 3 بعدی این دوربین رو از چه طریق میشه نگاه کرد؟

s.hossein45
13-05-2012, 10:46
تصاویر 3 بعدی این دوربین رو از چه طریق میشه نگاه کرد؟
سلام باید دوربین رو به TV که قابلیت نمایش سه بعدی داره وصل کنید.

omid559
13-05-2012, 15:55
سلام باید دوربین رو به TV که قابلیت نمایش سه بعدی داره وصل کنید.

ممنون از پاسختون.
LCD خود دوربین تصویر 3 بعدی رو نشون نمیده؟ امروز با یه گوشی HTC جدید که 3 بعدی عکس می گرفت چند تا عکس گرفتم lcd گوشی تصویر رو به صورت 3 بعدی و بسیار زیبا نشون میداد ولی توی کامپیوتر تصویر معمولی میشد.

s.hossein45
14-05-2012, 11:15
ممنون از پاسختون.
LCD خود دوربین تصویر 3 بعدی رو نشون نمیده؟ امروز با یه گوشی HTC جدید که 3 بعدی عکس می گرفت چند تا عکس گرفتم lcd گوشی تصویر رو به صورت 3 بعدی و بسیار زیبا نشون میداد ولی توی کامپیوتر تصویر معمولی میشد.
سلام : متاسفانه فعلا نمایشگر هیچ دوربینی این قابلیت رو نداره .

malek911
14-05-2012, 12:45
همشون سه بعدی نشون میدن.باید دوربین رو بچرخونید

s.hossein45
14-05-2012, 17:36
همشون سه بعدی نشون میدن.باید دوربین رو بچرخونید
سلام : نمایش تصویر سه بعدی به نمایشگر مخصوص نیاز داره که یا active یا passive هستند هر دوشون نیاز به عینک مخصوص دارند .بعضی از نمایشگرهای جدید بخصوص روی گوشیهای موبایل تصاویر سه بعدی رو نشون میدن . این موضوعی رو که دوستمون گفتن برای تصاویر stereoscopically هست که برای گرفتن عکس باید گزینه Sweep Multi Angle انتخاب شود.

malek911
15-05-2012, 01:30
سلام : نمایش تصویر سه بعدی به نمایشگر مخصوص نیاز داره که یا active یا passive هستند هر دوشون نیاز به عینک مخصوص دارند .بعضی از نمایشگرهای جدید بخصوص روی گوشیهای موبایل تصاویر سه بعدی رو نشون میدن . این موضوعی رو که دوستمون گفتن برای تصاویر stereoscopically هست که برای گرفتن عکس باید گزینه Sweep Multi Angle انتخاب شود.

سلام.میشه چند تا از اون گوشیهارو اسم ببری.

s.hossein45
15-05-2012, 02:15
سلام.میشه چند تا از اون گوشیهارو اسم ببری.
سلام:خدمت شما LG OPTIMUS 3D P920 -HTC EVO 3D

omid559
16-05-2012, 17:33
دوستان من واقعا" بین hx100 و hx200 موندم خواهشن یه راهنمایی جامع کنین که کدومش بهتره؟ یکی از دوستان میگفت کیفیت عکس hx 100 بالاتر هستش.

s.hossein45
16-05-2012, 19:20
دوستان من واقعا" بین hx100 و hx200 موندم خواهشن یه راهنمایی جامع کنین که کدومش بهتره؟ یکی از دوستان میگفت کیفیت عکس hx 100 بالاتر هستش.
سلام : درمورد کیفیت عکسهاشون hx100 یک کم برتری داره ولی ظاهرا سرعت عملکرد hx200 بالاتره این موارد رو بر طبق بررسی هایی که سایت معتبر dpreview انجام داده گفتم ضمن اینکه امتیاز hx100 رو 73 داده ولی hx200 رو 72 اعلام کرده.

omid559
16-05-2012, 19:24
حالا حسین جان با توجه به کلیه موارد شما برای خرید کدوم رو انتخاب میکردی؟

s.hossein45
16-05-2012, 21:41
سلام: دوست عزیز اصولا من در مورد خرید هیچوقت توصیه نمیکنم چون ممکنه باعث تصمیم گیری اشتباه بشه . شما با توجه به اختلاف حدودا 100 هزار تومانی این دو مدل و یک مقدار تحقیق بیشتر در نت میتوانید بین این دو مدل انتخاب درستی داشته .ضمن اینکه بجز افزایش 2 مگ رزولوشن !!!!!!؟؟؟ و تغییر منو دوربین در200 hx و بهتر شدن سرعت عملکرد در این مدل تفاوت مهم دیگری با hx100 وجود ندارد.

x_enrique_1818
17-05-2012, 03:42

HX100 بهتره .عکساش حداقل نویز کمتری داره :31:

omid559
17-05-2012, 16:39
سلام: دوست عزیز اصولا من در مورد خرید هیچوقت توصیه نمیکنم چون ممکنه باعث تصمیم گیری اشتباه بشه . شما با توجه به اختلاف حدودا 100 هزار تومانی این دو مدل و یک مقدار تحقیق بیشتر در نت میتوانید بین این دو مدل انتخاب درستی داشته .ضمن اینکه بجز افزایش 2 مگ رزولوشن !!!!!!؟؟؟ و تغییر منو دوربین در200 hx و بهتر شدن سرعت عملکرد در این مدل تفاوت مهم دیگری با hx100 وجود ندارد.
ممنون جوابم رو گرفتم.:46:

peyman_pz
17-05-2012, 17:20
حالا با توجه به کلیه موارد شما برای خرید کدوم رو انتخاب میکردی؟

2 تا آپشن اصلی هم که به HX 200 اضافه شده یکی eye fi هستش که باهاش میتونین عکس هایی رو که گرفتین به ipad یا i phone یا دستگاه هایی که سیستم عامل Andriod دارن بفرستین و همون موقع روی اینترنت قرار بدین و یکی هم پورت PictBridge هستش که مستقیم می تونین دوربین رو به پرینتر وصل کنین
بقیه موارد رو هم حسین عزیز توضیح دادن حالا اگه این آپشن ها به دردتون می خوره و با توجه به اختلاف قیمتشون می توننین تصمیم بگیرید.

omid559
17-05-2012, 17:27
ممنون از راهنمایی دوستان.
فکر میکنم خرید hx 100 با شرایط منطقی تر باشه چون این آپشن های اضافی که 200 داره هیچ کدوم به درد من نمیخوره.
لوازم جانبی مثل کیف و ram هم دوستان چی پیشنهاد میدن که باهاش بخرم؟

peyman_pz
17-05-2012, 17:41
از اینجا می تونین عکس HX 200 رو با عکس دوربین های دیگه مقایسه کنید:

peyman_pz
17-05-2012, 17:57
ممنون از راهنمایی دوستان.
فکر میکنم خرید hx 100 با شرایط منطقی تر باشه چون این آپشن های اضافی که 200 داره هیچ کدوم به درد من نمیخوره.
لوازم جانبی مثل کیف و ram هم دوستان چی پیشنهاد میدن که باهاش بخرم؟

Sony HX 100 هم SD بهش می خوره و هم Stick من از قبل یک SD 8GB داشتم انداختم روش و مشکلی باهاش ندارم ( Stick گرونتره) ولی حواستون باشه اگه خواستین SD بگیرین حتما باید سرعتش بالا باشه اگه نه نمیشه باهاش فیلم گرفت.

omid559
17-05-2012, 18:09
ممنون سایت جالبی هستش
2 تا عکس دانلود کردم تصویر hx200 انگار قرمزتره.

omid559
22-05-2012, 10:03
از اینجا می تونین عکس HX 200 رو با عکس دوربین های دیگه مقایسه کنید:

امروز دوباره تصویر هر 2 دوربین رو مقایسه کردم وقتی روی جزئیات ریز زوم کردم مثل عدد 15 که روی ساعت در قسمت پایین عکس هستش انگار تصویر hx200 واضح تر هستش. نظر دوستان چیه؟

*Alucard*
22-05-2012, 16:31
این مقایسه HX100 و HX200 هست تو سایت dpreview:
میله های سبز رنگ مربوط به HX200 هست و اون قسمتهای زرد و خاکستری مقایسه اون با HX100.

50129

به ترتیب از بالا:
کیفیت ساخت: HX100 بهتره
آرگونومی و خوش دستی: HX100
امکانات: HX100 بهتره
دقت نوردهی :HX200
کیفیت عکس RAW: حفتشون ندارن
کیفیت عکس Jpeg: مدل HX100
قدرت فلاش:HX100
حساسیت ISO و نویز در نور کم: HX200
اپتیک: HX100
سرعت: HX200
کیفیت فیلمبرداری: HX100
قیمت: HX100

منیع:

peyman_pz
23-05-2012, 00:07
امروز دوباره تصویر هر 2 دوربین رو مقایسه کردم وقتی روی جزئیات ریز زوم کردم مثل عدد 15 که روی ساعت در قسمت پایین عکس هستش انگار تصویر hx200 واضح تر هستش. نظر دوستان چیه؟

واضح تر بودن جزییات توی عکس به خاطر بیشتر بودن پیکسل ها در HX200 نسبت به HX100 می باشد.

omid559
23-05-2012, 09:52
واضح تر بودن جزییات توی عکس به خاطر بیشتر بودن پیکسل ها در HX200 نسبت به HX100 می باشد.

این بیشتر بودن پیکسل ها تو کیفیت عکس مشخص نیست؟

HamiD-Xfors
24-05-2012, 21:38
اين دوربين كنترل از راه دور داره كه مثلا بزاريم رو 3 پايه خودمون سوژه بشيم؟

s.hossein45
24-05-2012, 22:01
اين دوربين كنترل از راه دور داره كه مثلا بزاريم رو 3 پايه خودمون سوژه بشيم؟

فقط self timer داره 2 و 10 ثانیه

HamiD-Xfors
25-05-2012, 00:14

صفحه نمايش طوري ميچرخه سوژه خودشو ببينه؟

HamiD-Xfors
25-05-2012, 00:38

صفحه نمايش طوري ميچرخه سوژه خودشو ببينه؟

1clik
25-05-2012, 12:55
نه دووست عزیز صفحه نمایشش به طرفین حرکت نمیکنه فقط بالا و پایین میشه

memit
26-05-2012, 12:55
سلام دوستان چطور میشه با متراژ فوکوس کرد؟ مثل دوربین هایی که لنز می خورند؟ چون توی حالت فوکوس دستی فقط یک محدوده از واید تا تله داره و از متراژ یا فاصله خبری نیست.

aliaghil
26-05-2012, 19:23
سلام
مدل جدیدتر این دوربین وارد بازار ایران شده HX-200 رو میگم؟

s.hossein45
26-05-2012, 20:16
سلام
مدل جدیدتر این دوربین وارد بازار ایران شده HX-200 رو میگم؟
سلام :بله در ایران موجوده

arash_0200
28-05-2012, 09:27
سلام . دوستان من دیشب این دوربین رو خریدم ولی چون تازه کار هستم و عکاسی حرفه ای بلد نیستم از روی راهنمای داخل جعبه خیلی چیزی دستگیرم نشد . مثلا اون مدهایی رو که داره من نمی دونم چه هست . آیا جایی رو سراغ دارین که بشه ازش یه راهنمای خوب رو دانلود کرد که توضیح کامل داده باشه . تو راهنمای خودش فقط راجع به جا زدن باتری و کارت و حافظه و یک سری چیزهای اولیه دوربین و .. توضیح داده . ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید .

s.hossein45
28-05-2012, 12:32
سلام . دوستان من دیشب این دوربین رو خریدم ولی چون تازه کار هستم و عکاسی حرفه ای بلد نیستم از روی راهنمای داخل جعبه خیلی چیزی دستگیرم نشد . مثلا اون مدهایی رو که داره من نمی دونم چه هست . آیا جایی رو سراغ دارین که بشه ازش یه راهنمای خوب رو دانلود کرد که توضیح کامل داده باشه . تو راهنمای خودش فقط راجع به جا زدن باتری و کارت و حافظه و یک سری چیزهای اولیه دوربین و .. توضیح داده . ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید .
سلام : اگر منظورتون hx100 هست لینک زیر راهنمای کامل این دوربین است.

arash_0200
29-05-2012, 07:31
سلام : اگر منظورتون hx100 هست لینک زیر راهنمای کامل این دوربین است.

ممنون دوست عزیز

arash_0200
29-05-2012, 07:40
دوستان آیا میشه با کابل USB فیلمهای گزفته شده با HX100 را روی تلویزیون دید ؟ اگر نه راه حل چیه ؟

s.hossein45
29-05-2012, 07:58
دوستان آیا میشه با کابل USB فیلمهای گزفته شده با HX100 را روی تلویزیون دید ؟ اگر نه راه حل چیه ؟
با کابل hdmi

stoneyard
29-05-2012, 17:43
سلام

من یه hx100v دارم
یه مموری سونی 16g تایوانی کلاس 10 روش دارم که وقتی فیلم طولانی 20 دقیقه ای فول می گیرم صدا با تصویر مطابقت نداره

بنظر شما اشکال از چیه؟

HamiD-Xfors
30-05-2012, 11:55
قيمت hx100v و hx200v چنده؟

s.hossein45
30-05-2012, 12:17
سلام

من یه hx100v دارم
یه مموری سونی 16g تایوانی کلاس 10 روش دارم که وقتی فیلم طولانی 20 دقیقه ای فول می گیرم صدا با تصویر مطابقت نداره

بنظر شما اشکال از چیه؟
سلام : شما اول یک مرتبه مموری رو فورمت کن ببین مشکل برطرف میشه یا نه البته بهتر بود بجای SD card یکدونه مموری استیک PRO-HG Duo HXسونی میگرفتی . یکم قیمتش بالاتره ولی این مشکلات رو نداره.

siamak5561
30-05-2012, 14:02
سلام
دوستان من به تازگی این دوربین رو خریدم و هنوز ازش استفاده نکردم، نکته‌ی خاصب در موردش هست که لازم باشه بدونم؟ و اینکه چه مموری براش بخرم؟

best wish
02-07-2012, 11:09
سلام دوستان من قصد دارم این دوربینو بخرم
فقط می خواستم بدونم الان حدودا قیمتش چقدر هست؟ با گارانتی خود سونی چی؟
لطفا سریع جواب بدین
مرسی

omid559
02-07-2012, 11:40
من این دوربین رو خریدم با گارانتی اصلی 770 . موقع فیلم برداری با خود دوربین همه چیز طبیعیه ولی تو کامپیوتر تصویر هر چند ثانیه گیر میکنه. مشکل از کجاست؟

omid559
02-07-2012, 17:22
با کابل hdmi میشه بیشتر توضیح بدین. تلویزیون من usb نداره ولی ورودی hd داره. توی جعبه دوربین هم کابل hd نیست چه باید کرد؟ با تشکر

ELSIN
02-07-2012, 20:27
من این دوربین رو خریدم با گارانتی اصلی 770 . موقع فیلم برداری با خود دوربین همه چیز طبیعیه ولی تو کامپیوتر تصویر هر چند ثانیه گیر میکنه. مشکل از کجاست؟

مبارک باشه
pc شما ضعیفه ، نمیکشه

میشه بیشتر توضیح بدین. تلویزیون من usb نداره ولی ورودی hd داره. توی جعبه دوربین هم کابل hd نیست چه باید کرد؟ با تشکر

با کابل hdmi که مخصوص دوربین هست میتونید به tv وصل کنید

s.hossein45
03-07-2012, 08:12
میشه بیشتر توضیح بدین. تلویزیون من usb نداره ولی ورودی hd داره. توی جعبه دوربین هم کابل hd نیست چه باید کرد؟ با تشکر

سلام : دوست عزیز ایا تلوزیون شما ورودی hdmi داره ؟ اگر داره باید کابل hdmi رو جداگانه بخرید .اگر ورودی hd داره ( تلوزیون لامپی هست ) باید مبدل hdmi به کامپوننت بگیرید ( اگر تو بازار باشه ) . راه حل دیگه هم استفاده از مدیا پلیر هست . اول عکس و فیلم از دوربین به مدیا پلیر انتقال بدید با usb بعد مدیا پلیر رو به tv وصل کنید ( با کابل کامپوننت ). موفق باشید

omid559
03-07-2012, 10:01
سلام : دوست عزیز ایا تلوزیون شما ورودی hdmi داره ؟ اگر داره باید کابل hdmi رو جداگانه بخرید .اگر ورودی hd داره ( تلوزیون لامپی هست ) باید مبدل hdmi به کامپوننت بگیرید ( اگر تو بازار باشه ) . راه حل دیگه هم استفاده از مدیا پلیر هست . اول عکس و فیلم از دوربین به مدیا پلیر انتقال بدید با usb بعد مدیا پلیر رو به tv وصل کنید ( با کابل کامپوننت ). موفق باشید
بله تلویزیونم lcd هستش و فقط ورودی hd داره.کابل رو از کجا باید بخرم و قیمتش چنده؟
ممنون

s.hossein45
03-07-2012, 16:29
بله تلویزیونم lcd هستش و فقط ورودی hd داره.کابل رو از کجا باید بخرم و قیمتش چنده؟
ممنون
فروشگاه های صوتی تصویری و لوازم الکترونیکی کابل hdmi رو دارند . قیمتهای مختلفی هم داره من دو تا توصیه دارم اول اینکه کابل گرون نخر (قیمت متوسطش 25 تا 30 تومن ) دوم کابل کوتاه نگیر تا بتونی دوربین رو یک جای مناسب بزاری .

omid559
03-07-2012, 17:03
فروشگاه های صوتی تصویری و لوازم الکترونیکی کابل hdmi رو دارند . قیمتهای مختلفی هم داره من دو تا توصیه دارم اول اینکه کابل گرون نخر (قیمت متوسطش 25 تا 30 تومن ) دوم کابل کوتاه نگیر تا بتونی دوربین رو یک جای مناسب بزاری .

ممنون از پاسختون فقط باید بگم کابل hd مخصوص دوربین سونی؟ چون سمت دوربین سوکتش خیلی ریزه؟

s.hossein45
03-07-2012, 20:46
ممنون از پاسختون فقط باید بگم کابل hd مخصوص دوربین سونی؟ چون سمت دوربین سوکتش خیلی ریزه؟

بهترین کار اینه که دوربینو با خوتون ببرید و همونجا کابل رو انتخاب کنید .

arash_0200
05-07-2012, 15:40
بهترین کار اینه که دوربینو با خوتون ببرید و همونجا کابل رو انتخاب کنید .

من کابل HDMI براش خریدم 9000 تومان از پایتخت. فقط یک مغازه طبقه بالا این قیمت رو می ده بقیه توی زیر زمین میگن 30-40 هزار تومان . باید بگی کابل HDMI مینی

arash_0200
05-07-2012, 15:44
دوستان برای تبدیل فیلم هاش باید چکار کنیم؟ فرمت فایل فیلم MTS هستش که وقتی با نرم افزار ها تبدیل به avi میشه بسیار زیاد افت می کنه . و نمیشه از روش DVD تهیه کرد .
لطفا راهنمایی شفاف بکنید .

arash_0200
05-07-2012, 21:55
--------------------

s.hossein45
06-07-2012, 16:40
من کابل HDMI براش خریدم 9000 تومان از پایتخت. فقط یک مغازه طبقه بالا این قیمت رو می ده بقیه توی زیر زمین میگن 30-40 هزار تومان . باید بگی کابل HDMI مینی
این کابلی که خریدید طولش چقدره ؟

arash_0200
06-07-2012, 17:01
این کابلی که خریدید طولش چقدره ؟

طولش 2 متره دوست عزیز .
حقیقتش قیمتش باید همین باشه بقیه گرون می فروشند. اگر خواستی بخری وارد پایتخت که میشی سمت چپ برو یک مغازه هست که CD , DVD از این چیزها می فروشه . اواسط سالن هست جاش

arash_0200
06-07-2012, 17:04
دوستان برای تبدیل فیلم هاش باید چکار کنیم؟ فرمت فایل فیلم MTS هستش که وقتی با نرم افزار ها تبدیل به avi میشه بسیار زیاد افت می کنه . و نمیشه از روش DVD تهیه کرد .
لطفا راهنمایی شفاف بکنید .

دوستان کسی راهنمایی نمی کنه ؟