ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در اتصال به اينترنت

emprator
09-06-2006, 08:49
سلام
هر وقت به اينترنتconnect ميشم بعد از 2-3دقيقه پيام مي ده
كه سيستم مي خواد reastar بشه كامپيوتر قفل هم مي كنه
مي خواستم ببينم كسي مي تونه كمكم كنه در ضمن اصلا سايت مشكوكي نمي رم :sad: :blink:
قبلا هم همين طوري مي شد گفتند مشكل سخت افزاري دار ي رفتم مودم رو هم عوض كردم ولي
فكر كنم فايده نداشته ممنون مي شم كسي بتونه كمكم كنه

Devil Lord
09-06-2006, 08:55
سخت افزارت رو بگو چیه؟

ممکنه کرم W32.Blaster گرفته باشی یا W32.Sasser کارشون مثل همه

emprator
09-06-2006, 17:48
سلام

Firoozeh Smartli

emprator
11-06-2006, 11:19
كسي نيست به داد من برسه

*سینا*
11-06-2006, 11:27
سخت افزارت رو بگو چیه؟

ممکنه کرم W32.Blaster گرفته باشی یا W32.Sasser کارشون مثل همه
با سلام
احتمال زیاد همین ویروسو گرفته
باید ویروس یابت آپدیت کنی
و همچنین ویندوز

Naeim
11-06-2006, 11:28
هر وقت اون پيغام اومد تو ران بنويس
shutdown -r

Tornado2800
11-06-2006, 14:07
ببینم مگه ویندوزت سرویس پک دو نیست ؟

R£ɀД
11-06-2006, 14:15
هر وقت اون پيغام اومد تو ران بنويس
shutdown -r
فكر كنم اشتباهي بجاي a حرف r رو تايپ كردي( آخه r براي ريستارت كردن استفاده ميشه) بايد عبارت زير رو در run وارد كرد:
shutdown -a
البته اگه مشكلش همون ويروس blaster باشه.
( واگه با اين كار مشكلت حل شد بايد به فكر آپديت ويندوزت و پاك كردن بلاستر و همچين نصب سرويس پك 2 بيافتي.

emprator
12-06-2006, 10:22
سلام هر كار مي كنم سي دي رامم نرم افزار انتي ويروس رو نمي خونه نرم افزار هاي ديگه رو مي خونه ولي هر چي انتي ويروس داشتم گذاشتم ولي فايده نداشته برنامه انتي ويروس رو توي يه پوشه كپي كردم ولي تا نصفه ريخته مي شه ولي ديگه قفل مي كنه در ضمن من تازه سيتم رو اپديت كردم يك ماهي نمي شه بعضي مواقع هم ويندوز بالا نمي ياد دوباره بايد ريستار كنم يه سوال ديگه هم داشتم مي خواستم بدونم سرويس پك 2 چه كارايي داره ؟
ممنون مي شم

Tornado2800
12-06-2006, 12:17
دوست عزیز سلام
می تونم کمکت کنم !
ببین سرویس پک دو ! همینطوری که از اسمش معلومه یه پک هستش که ایراد های امنیتی ویندوز رو بر طرف کرده خلاصه یه جورایی ویندوز رو عالی کرده اگه ویندوزت سرویس پک 2 نیست توصیه می کنم حتماااااااااااااا سرویس پک دو کن که ! سیستمت کمتر مورد حمله قرار بگیره و اینطوری هم نشه و در ضمن ! آنتی ویروس اگه سرعتت بالا هستش بهت می دم دانلود کن بهت قول می دم مشکلت حل می شه و یه چیزی دیگه !
تجربه به من ثابت کرده وقتی ویندوز رو به روز رسانی می کنم ویندوز خراب می شه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب حقیقته برای من !
ببین یه کاری هم کن ! سیستم رو ریستور کن به روزایی که سیستم درست بود ! ولی بازم می گم بهتره ! که سرویس پک 2 باشه سیستم و اگه می بینی سیستم داره هنگ می کنه و یا بالا نمیاد اول بیا ویروساش رو پاک کن و بعد ویندوز رو حتما عوض کن و یا اینکه ویندوز رو از اول نصب کن وقتی تموم شد فورا برو انتی ویروس نصب کن
و سوالی دیگه اینکه
ویندوزت رو کی نصب کردی ؟

emprator
13-06-2006, 10:23
سلام دوست عزيز ممنون از راهنماييت
من سيستم رو ريستور كردم و انتي ويروس رو هم نصب كردم مي خواستم بدونم الان بايد دوباره ويندوز نصب كنم يا نه؟

shahedi
24-06-2006, 16:52
اگر از دو سیستم عامل استفاده میکنی در سیستم عامل دیگرت استفاده کن در ضمن می توانی از آنتی ویروسی که به طور آنلاین سیستم را چک می کند استفاده کنی مشکل کپی هم با نرم افزار total copy حل می شود

DarkWizard
25-06-2006, 14:35
emprator , جان اگه مشکلی ندارید که دیگه نیازی به نصب مجدد ویندوز ندارید اما به هر حال بهتره سرویس پک 2 رو نصب کنید.
برنامه ی پاک کننده ی ویروس Jeefo رو هم میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریافت کنید.